Premier League v kostce (8. kolo)

06.10.2015, 15:10
Aktuality
Premier League se překlenula do svého třetího měsíce. Osmé kolo nabídlo několik mimořádných událostí, dvě manažerské popravy, a dokonce i jeden rekord. Útočník Manchesteru City Sergio Agüero nastřílel Newcastlu během neuvěřitelných 21 minut hned pět gólů. Zatímco Citizens se vrátili do čela tabulky, Mapgies se propadli na samé dno. Jejich manažer však zatím o práci nepřišel...

Už před Merseyside derby mezi Evertonem a Liverpoolem však bylo rozhodnuto o tom, že Brendan Rodgers povede svůj tým naposledy. Remíza 1:1 v Goodison Parku je derniérou poměrně uctivou. Dělba bodů mezi Sunderlandem a West Hamem zase ukončila angažmá Dicka Advocaata, jenž nicméně svůj post opustil dobrovolně.

Osmé kolo nabídlo řadu překrásných branek. Nadpozemský lob Jeremaina Lense sám hráč znehodnotil pozdějším vyloučením, Willianova trefa z přímého kopu zase neměla pro Chelsea vůbec žádnou cenu. Dokonce dvakrát se potom z mrtvého bodu prosadil Christian Eriksen. Síť rozvlnil i jeho spoluhráč Harry Kane, který minulý týden konečně zapsal do střelecké listiny. Tentokrát však ke smůle Tottenhamu překonal vlastního brankáře.

Spurs tak jen remizovali na hřišti Swansea a nadále se nemohou probojovat na pozice zajišťující účast v pohárové Evropě. Ještě hůře je na tom ale Chelsea, která se po prohře se Southamptonem nachází pouhé dvě příčky od sestupových vod. Druhé místo za Man City získal Arsenal, jenž porazil Manchesteru United 3:0. Red Devils spadli na příčku číslo tři - za nimi jsou seřazeny všechny největší překvapení: Crystal Palace, Leicester a West Ham.

Zápas 8. kola: Manchester City vs. Newcastle

Nelze jinak. Sedm gólů v jednom utkání je příliš lákavé sousto, abych jej mohl v této rubrice opomenout. Utkání navíc nepostrádalo dramatičnost, vždyť Newcastle až do samého závěru prvního dějství držel šokující vedení. Až pár minutek před přestávkou poprvé zaúřadoval Agüero a po změně stran se obrana Magpies rozletěla na peří.

Čtvrt hodiny druhé půle stačilo geniálnímu Argentinci, aby zkompletoval svoji pětidílnou sbírku a zapsal se do historie. Fantastické výkony předvedli i Kevin De Bruyne a David Silva, kteří dirigovali hru Manchesteru City z pozadí. Zápas také v konečném důsledku znamenal posun obou mužstev na samotné póly tabulky. Citizens jsou první a Newcastle úplně poslední.



Gól 8. kola: Jeremain Lens

Jeremain Lens mohl Dicku Advocaatovi přichystat fantastickou rozlučku se Sunderlandem. Nizozemský fotbalista v utkání s West Hamem využil ojedinělé chyby Dimitriho Payeta a po přihrávce kolegy M’Vily vystřihl tento exkluzivní lob, při němž si navíc pomohl o břevno. Krásný gól by však dozajista měl ještě sladší příchuť, kdyby se Lens po změně stran nenechal vyloučit, a výrazně tak nepřispěl k tomu, že Black Cats nakonec dvougólové vedení ztratili.



Zákrok 8. kola: Hugo Lloris

Zápas Tottenhamu na hřišti Swansea byl dalším atraktivním kouskem osmého kola. Oba týmy se nakonec rozešly s bodovým ziskem, přičemž o něco blíže k vítězství byli hostující Spurs. I Kohouti však nakonec brali bod s nadšením, když v úplně poslední minutě utkání zazářil Hugo Lloris. Proti hlavičce Fernándeze předvedl famózní zákrok, jímž posunul jindy jasný gólový zásah na břevno.

Vinou úzkoprsých autorských práv si Llorisův zákrok můžete prohlédnout jen zde formou gifu.

Hráč 8. kola: Sergio Agüero

Jedním slovem dokonalost. Sergio Agüero se v první půli trápil, stejně jako jeho spoluhráči - až těsně před obrátkou vysvobodil Man City v utkání s Newcastlem vyrovnáním. Ve druhém poločase však neuvěřitelným způsobem explodoval, do pěti minut zkompletoval hattrick a do patnácti nasázel gólů pět. Po boku Shearera, Defoa, Berbatova a Andyho Colea se tak zapsal do historie - na pětibrankovou porci však potřeboval suverénně nejméně času (pouhých 21 minut). Je velká škoda, že jej manažer Manuel Pellegrini stáhl z trávníku ještě téměř půl hodiny před koncem. Mohli jsme se dočkat absolutního překonání gólového rekordu.

Agüero má kromě toho po sobotní kanonádě na svém kontě už 84 gólů v Premier League. Hranice osmdesáti branek dosáhl jako třetí nejrychlejší fotbalista v historii soutěže - za 128 klání (Shearer 102, Van Nistelrooy 122). Všech pět branek si můžete prohlédnout v rubrice Zápas kola.

Břídil 8. kola: Artur Boruc

Klíčový zápas, který úplně klidně může mít výrazný vliv na jarní boje o udržení. Bournemouth přivítal Watford v souboji dvou papírových outsiderů Premier League. Cherries se i bez zraněného Wilsona dostali brzy do vedení, které měli v plánu držet až do závěrečného hvizdu. To by ale jejich brankář Artur Boruc nesměl předvést svou klasickou šílenost, jež v konečném důsledku stála absolutního nováčka první ligy dva body...



Sestava 8. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy děkuji Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Do nejlepší sestavy se konečně dostal Heurelho Gomes, který předvádí od prvního dne skvělé výkony. Tentokrát zachránil Watfordu bod z Bournemouthu, když mimo jiné chytil v závěru zápasu penaltu. Porážce naopak nezabránil ani dalším parádním výkonem Micah Richards, který v Aston Ville na pozici stopera nebývale pookřál. Byl však jako sám voják v poli a Stoke City jeho Villans porazilo 1:0.

Čisté konto a vítězství pomohli Arsenalu, respektive Crystal Palace vybojovat kralující obránci Per Mertesacker a Scott Dann, kteří měli na úspěchu svých týmů lví podíl. Třeba Eagles nicméně za triumfem proti WBA směroval především úžasný Wilfried Zaha - ten se ale přes obrovskou konkurenci v ofenzivě do sestavy kola neprobojoval.

V utkání Arsenalu proti Manchesteru United si celé hřiště podmanila trojice Mesut Özil, Alexis Sánchez a Theo Walcott. První dva jmenovaní si brilantními výkony vybojovali účast i v této nominaci - chilský kanonýr navázal na hattrick z minulého týdne dvěma góly, zatímco Özil vedle jedné své branky také jednu připravil právě pro Alexise. O nic horší však nebyl ani záložník Tottenhamu Christian Eriksen, jenž vybojoval svému celku remízu ze Swansea dvěma parádními přímými kopy.

Kometou sezóny se pomalu ale jistě začíná stávat Sadio Mané, který je v sestavě kola už potřetí. V sobotu to byl právě on, kdo řídil destrukci zoufalé Chelsea - pomohl k ní gólem, asistencí a neúnavným napadáním. Ve všech třech gólech Southampton měl potom prsty Graziano Pellé, jenž se rovněž nachází v úžasné formě.

Do té se konečně dostal i Sergio Agüero, který v týdnu vyhrál Manchesteru City zápas v Mönchengadbachu, aby nyní pěti góly rozmetal Newcastle. O jeho výkonu si můžete přečíst v rubrice Hráč kola. Výsledek 6:1 zařídil Argentinec spolu s Kevinem De Bruynem, jenž přichystal spoluhráči dvě branky a tu zbylou sám překrásně vstřelil.

Statistické okénko 8. kola

- Newcastle inkasoval debakl od Manchesteru City a spadl na poslední místo tabulky; v roce 2015 získal z 25 utkání všehovšudy 16 prvoligových bodů - víc získaly dokonce i Burnley (17) a Hull (19), tedy kluby, které od srpna už v Premier League nepůsobí

- Harry Kane si v utkání Tottenhamu proti Swansea vstřelil vlastní gól - od začátku sezóny 2013/14 už třetí; v témže období dal více "vlastňáků" už jen Martin Škrtel (4)

- José Mourinho prohrál s Chelsea domácí zápas proti Southamptonu 1:3 a celkově už pátý duel z posledních deset ligových utkání; předtím na pět porážek "vypotřeboval" celých 59 zápasů

- není překvapením, že pro Chelsea je vstup do této sezóny jedním z nejhorších v historii klubu; horší start do prvoligového ročníku měla naposledy před 37 lety a na jeho konci sestoupila

- Crystal Palace zažívá skvostný vstup do Premier League, po vítězství nad West Bromwichem Albion má už 15 bodů a je na čtvrté pozici; pro Eagles je to nejlepší začátek prvoligové sezóny za patnáct let (1990/91 - 16 bodů)

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (497)

Přidat komentář
j_mrazik

Svět se zbláznil... Özil a Eriksen vedle sebe v záloze.

Reagovat
Swarley

Eriksen=Ozil

Reagovat
j_mrazik

Děsivá představa pro místní. Hodně lidí by ztratilo důvod sem vůbec přispívat.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

KDB > Eriksen + Özil

Stačí se podívat na grafiku kdo je výš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Gomes ještě chytá

Reagovat
Swarley

? však chytá parádně už od začátku sezóny

Reagovat
Miguel19

Hustý

Reagovat
Usty

možná nejlepší gólman dosavadního průběhu sezóny... s Butlandem a Llorisem.

Reagovat
Swarley

může být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V hodnoteniach sa dlhodobo prehliadajú výkony hráčov Arsenalu...dnes sú v top zostave traja, ale aspoň za zmienku stojí napríklad vychytanie Martiala Petrom + vybehnutie proti bastianovi..., + naozaj skvelý výkon Cazorlu...škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Santi hodně dobře tohle kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Sice Arsenal gol nedostal, ale Mertesacker mi prislo ze tam mel celkem dost zavahani na to aby to bylo v top sestave, ale zase nevim jak hrali ostatni v tomhle kole

Reagovat
tunkic

Taky si myslim, že z Arsenalu byl nejhorší na place!!

Reagovat
Kucka

Reagovat
fff

Toho Boruca som videl teraz prvykrat, parada .

Reagovat
smazaný uživatel

City drtička a KVD a Aguero fakt super kolo Příští zápas proti Třešním a pak proti Sevilla musí vyjít Jdeme dál Důležité že Man Utd ztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

KDB

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil s Eriksenom v jednej zostave by sa nezniesli

Reagovat
smazaný uživatel

KDB jede jak mašina

Reagovat
Swarley

Harry Kane si v utkání Tottenhamu proti Swansea vstřelil vlastní gól - od začátku sezóny 2013/14 už třetí.

u stoperů to beru, ale na útočníka dost děsivá statistika

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá se tam motat

Reagovat
Swarley

tak je vysokej, chodí na stadnardky dozadu, ale i tak...obránce těch příležitostí má ještě daleko víc...

Reagovat
salami

ale zase v tom umí chodit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chce přestoupit a zná Levyho.

Reagovat
Busby babes

maj problem mu vysvetlit na kterou branu ma strilet no.

Reagovat
Bakary3

Záškodník

Reagovat
smazaný uživatel

nějak ty góly dávat musí

Reagovat
Cobra

Reagovat
tunkic

Přece potřebuje tu střeleckou smůlu nějak protrhnout

Reagovat
Talker

Postoval jsem to pod Mourinha, ale hodím to i sem... Ať má Usty radost.

http://www.thetimes.co.uk/tto/public/football/article4576052.ece

Další článek, který ukazuje, proč je více času pro Mourinha naprostá blbost. Byl by to nejlogičtější vyhazov za více než dekádu u nás a zrovna teď se rozhodnem to prodlužovat...

Reagovat
Whitemedia

nejlogičtější vyhazov za více než dekádu u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mateo má asi svoju vlastnú kategóriu

Reagovat
Talker

Ok, ještě Scolari...

Reagovat
smazaný uživatel

logické: Scolari, AVB

nelogické: Mourinho, Grant, Ancelotti, RdM

Reagovat
Whitemedia

Grant byl logický, sice se ten tým dostal až do finále LM, ale z dlouhodobého hlediska by to stejně v Chelsea nezvládl.. na to je moc podprůměrný

Reagovat
Miguel19

Tak to byl logický i di Matteo

Reagovat
Whitemedia

Asi ano, jen ta náhrada, co za něj dotrénovala sezonu, moc logická nebyla

Reagovat
Miguel19

No logická. Svoje si podle mě odvedl.

Reagovat
kvasha16

ved s nami vyhral EL a uhral LM, sice to z nasho pohladu nebol ziaden sympatak, ale svoje si odtrenoval a siel dalej

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

to by zvládl i di Matteo, kdyby dostal čas do konce sezony nemusel za něj přicházet ten ksicht..

na druhou stranu, Grant by zase zvládl to, co u nás "zvládal" Scolari, takže tak

Reagovat
Talker

Grant měl lepší bodový průměr, než Mourinho za poslední sezonu... A to začínal s kádrem v krizi, která se táhla přes letní přestávku.

Reagovat
Whitemedia

Ale pořád řadím di Mattea v trenérských kvalitách daleko před Granta

Reagovat
Talker

Tak co se týče manažerských, tak řadím před Mourinha snad všechny vyjma Scolariho...

Reagovat
Whitemedia

Tak ty no..

Reagovat
Talker

manažerské x trenérské kvality...

Reagovat
Whitemedia

Já vím, co si myslel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

to snad ne

Reagovat
Whitemedia

ale ano šéfe

Reagovat
Uwe háže buly

Vždyť Di Matteo žádný trenérský kvality ani nemá, to mi jako chceš říct, že Grant je ještě upgrade největšího trenérskýho zoufalce ze všech top lig?

Reagovat
Whitemedia

Ano.

Reagovat
vitasrp

Není to naprostá blbost prosímtě.

A ten článek je v něčem samozřejmě pravdivej, ale v několika bodech s ním vůbec nesouhlasím.

Reagovat
terry

V jakých? Stačí body. Dík.

Reagovat
vitasrp

Nemyslím si, že můžeš říct, že zatímco Ferguson kladl v United důraz na slovičko my, týmový přístup atp., tak Mourinho kulturu týmu buduje kompletně kolem sebe a považuje se za nejdůležitějšího člena celýho spolku. Tým jako celek je pro něj hodně důležitý, velkej důraz klade na správnou mentalitu a o hráče jako individuality se (většinou) taky dost zajímá.

V návaznosti na to se pak chová jako generál, proto okamžitě vyjíždí proti jakýkoliv nespravedlnosti, kritice či v jeho očích spiknutí vůči vlastnímu týmu. Což někdy nepochybně přehání, o čemž není sporu.

Pravdou samozřejmě je, že neustále vyhledává konflikty, což v dlouhodobém měřítku musí být únavný. V Realu to taky totálně přesáhlo rozumnou mez, to válčení s Barcelonou bylo šílený, na což také doplatil.

Ale u nás nic tak intenzivního neproběhlo. Několikrát se pohádal s trenérama soupeřů, na jaře pořádně sjel rozhodčí, ale k tý situaci ze Španělska se to ani náhodou nepřibližovalo.

A nakonec - chápal bych, kdyby úplně vyšťavení teda byli borci, kteří s ním pracují již 3. sezónu a mají ho plný zuby - jenže to platí v podstatě jen na Ivanoviče. Druhej borec s obrovským poklesem výkonnosti je Matič, který s ním pracuje rok a půl, třetího můžeme najít ve Fabregasovi, který s ním pracuje rok a půl...

Reagovat
Busby babes

vtipna glosa na vyhazovani treneru byla, ze kluby v prumeru ziskaji 1.8 bodu v dlouhodobem meritku. A kdyz se nekomu nedari, je pod prumerem, vyhodi trenera, ten parkrat vyhraje a klub se stejne vrati na ten prumer... na ktery by se s velkou pravdepodobnosti vratil i tak.

Reagovat
Talker

To je otázka. U Mourinha prostě nevěřím, že dokáže dlouhodobě vést klub...

Reagovat
Zaschrona

Richards? Hmm, klidne tam misto nej mohl byt Funes Mori.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Maného meno, som počul spievať fans Saints až na zastávku metra Fulham Broadway

Reagovat
7C.Ronaldo

Mertekačer ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě nejlepší toto kolo Citizens, Crystalové, zase Lišky ,Svatí dobře , a Arsenal možná nej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

pravá strana zálohy > levá strana zálohy

Reagovat
Rišty

Reagovat
Fabregas@ole

Za mě teda gol kola De Bruyne https://www.youtube.com/watch?v=Hc5dm6jFrQI

Hrát volej je náročnější

Reagovat
kvasha16

ten je tiez perfektny ale, ten Lensov ma nieco do seba, vacsinou z takej vzdialenosti leti pod brvno jeba, ale on to vyriesil celkom neobvykle

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě se lehce ukopnul a byla to spíš náhoda

Reagovat
r.mrazik

urcite centroval

Reagovat
Wat

Ne ukopnul, střílet asi chtěl, ale nesedlo mu to přímo na nárt, takže to hodil tímhle obloukem, no.

Reagovat
smazaný uživatel

náročný je hrát volej proti noze (vzduchem), ale z boku bo i ze zadu to je zase jinej level, za mě jednoznačně gól kola!

Reagovat
smazaný uživatel

tak čo, kto prevezme Sunderland? počul som niečo o Houdinim, ale veľmi tomu neverím. Allardyce, Rodgers alebo Klopp?

Reagovat
Mastný Chobot

Houdini?

Reagovat
patas92

ten Maďar, neznáš?

Reagovat
smazaný uživatel

veď Harry Redknapp, prezývka Harry Houdini

Reagovat
Mastný Chobot

to som ešte nepočul, ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Houdini se mu říká kvůli té nehodě?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, pretože zachránil "kúzelne" Portsmouth od zostupu v roku 2006 a premenil ho na mužstvo, ktoré vyhralo v roku 2008 FA Cup a pôsobilo v Európe.

Reagovat
Counter

Hmm, a jak si Portsmouth vedl poté, to už nezmíníš, co?

Reagovat
smazaný uživatel

to už Redknapp pracoval pre Tottenham, preto už nemám dôvod rozoberať ich pád

Reagovat
smazaný uživatel

Vlákno je o tom, za co získal přezdívku Houdini.

Reagovat
Counter

ok, mi by se stejně v zájmu vyváženosti zdálo namístě zmínit i tohle, a když to neudělal, přispěchal jsem s tím sám.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě nějakého zachovávání vyváženosti opravdu netřeba. Nic se nekritizuje, nevyzdvihuje, neporovnává.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, přezdívka mistra úniků mi přišla vhodná i vzhledem k té nehod :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

tvl, ten Lensov gol fajnovka

Reagovat
oli9

Nechápu , že ještě Boruc pořád "chytá" v tak prestižních ligách... Vždyt on těch minul udělal už tolik podobných nebo golů z půlky nebo přihrávek na malou domů že je toho plný jůtůb.. Udělat tohle Čech tak se tu nic jinšího do Vánoc neřeší

Reagovat
Usty

On je dobrej gólman, loni byl jedna z hlavních postav postupu. Jen má občas takovýhle strašný věci, no. Dlouhodobě by to náhradu asi chtělo.

Reagovat
TopinB

Tak on když nedělá tyhle ptákoviny, tak je skvělý, na PL by měl v pohodě

Reagovat
kiwwi

Boruc skvely nie je a ani nikdy nebol a ani nebude...je to prepnuty brankar, ktoreho by som v klube nechcel ani keby platil zato, ze bude chytat

Reagovat
Usty

Za poslední rok a půl jsi ho viděl chytat tak jednou.. k věcem, kterým nerozumíš, by ses neměl vyjadřovat.

Reagovat
TopinB

Ale to by tu pak vůbec nepřispíval

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pagy

Zaha hraje pokaždé tak parádně jak minulý zápas ?

Mane mě docela překvapuje, přišlo mi to jako šílenost dát za něho 20-30m, ale teď by mi nevadil otázkou je, jestli by ho lvg zprasil

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že je na LVG moc rychlej..

Reagovat
fenixLFC

Nie nehraje...a v druhom polcase sa uz trochu vytratil

Reagovat
vladis271

Press conference for 5pm

Reagovat
vladis271

tak nie. nenávidím trollov

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Můžeš si za to sám, že skáčeš na každou blbost, jaká se na netu objeví.

Reagovat
smazaný uživatel

já spoileristy

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

neskutočný pičus chcel lepšieho Bertranda namiesto Morena

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Dempsey namiesto Dannyho

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Williams...

Reagovat
smazaný uživatel

Williams nie je zlý, ale samozrejme chcieť ho radšej než Sakha je blbosť na entú :-)

Reagovat
fff

Tak Bertrand je o 3 roky starsi a podla mna Moreno ma svoj strop vyssie. Bertrand hra teraz dobre ale stale to je pre mna priemerny hrac do klubu cca Soton, Moreno ma potencial byt lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand odejde ze Southamptonu a vyhoří jako jeho kamarádi Lovren s Lallanou.

Reagovat
Mastný Chobot

veštec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si podobny...

Reagovat
Mastný Chobot

a ty si hlupák, ktorý zbožňuje zveličovanie vecí, názor si vytvorí za 3 stotiny sekundy a potom ho tu otravne prezentuje pri každej jednej možnej príležitosti... kto je na tom teraz horšie, že.

Reagovat
smazaný uživatel

co to

Reagovat
Mastný Chobot

Benteke, Rodgers...

Reagovat
smazaný uživatel

Velka hlava, kokotna hlava...

Reagovat
nani92

máš komplex zo svojej hlavy?

Reagovat
Mastný Chobot

o tom hovorím, no

Reagovat
smazaný uživatel

Vestec, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ty si nebyl veštec, když si písal, že Lallana za 25 mega stojí, že je to jeden z nejlepších hráčů ligy. Potom je veštec teda skoro každý, kdo tu něco napíše.

Reagovat
Mastný Chobot

Lallana v Sotone taký bol. Myslel som, že sa mu bude dariť viac a pomýlil som sa, ale určite som to nepísal tak debilne ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, že byl. Stejně tak Bertrand nebo Lovren. Napsaný debilně to možná je, ale pokud bys fandil Liverpoolu a měl v týmu takových hráčů už víc, tak bys to chápal. Moreno je lepší hráč než Bertrand.

Reagovat
Kowe

Reagovat
cristiano.K.

snad to někdy dokáže, zatím Bertrand > Moreno bez ohledu na to za jaké týmy nastupují

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kucka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první dva by byli adekvátní hráči a Dempsey sice Sturridgovy maximální výkonnosti nedosahuje, ale není skleněný a je sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

, Bertrand mozno, ale tiez je rozdiel hrat dobre v klube typu Saints a je rozdiel hrat v LFC (a Moreno hral dobre v lepsom time ako Saints), prikladov mame viac. Williams a Clint su priemeraci, Williams je okrom toho picus, kt.sa priznal, ze chcel zranit Suareza...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto by za posledný rok v Liverpoole nehral lepšie než vo svojom bývalom klube.

Reagovat
smazaný uživatel

dik za pripomienku

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si si to uvedomoval keď si to písal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to vôbec relevantne pre moj príspevok...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Suareza, před Costovým příchodem do PL to byl jeden z vrchních píčusů v PL, kterým se to zranění dalo s přivřením obou očí i přát.

Reagovat
fff

Priat niekomu zranenie sa snad neda ani keby som zavrel 10 oci.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by ne? Samozřejmě za předpokladu že jde o to aby na pár měsíců dotyčej zmizel z trávníků(když je to takovej píčus), ne aby se už v životě nezvednul z invalidního vozíku

Reagovat
smazaný uživatel

Jan pls

Reagovat
fff

Tak Williams to ani nekomentujem.

Bertrand sa ukazal ako fajn hrac, ale stale si myslim, ze Moreno ma strop vyssie.

Dempsey .... tiez nekomentujem no.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci len, "neskutocny picus"

Reagovat
fff

Tak byt cisto podla BR tak mame obranu Williams, Lovren, Bertrand, pred nimi Allen, Lallana, Dempsey, Benteke.

Vyslovene zly tim? Podla mna v ziadnom pripade.

Tim, ktory by mal hrat o top 4 a vyhravat trofeje. Podla mna v ziadnom pripade.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyslovene zly tim LFC? Ano.

Vyslovene zly tim Swansea? Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

hlavně Lovren,Allen ani Lallana neměli nikdy dlouhodobý základ, nechápu, proč se tu z nich dělají "Rodgersovi miláčkové" v případě Lovrena se to dá ještě pochopit, ty výkony byly strašidelné.

Reagovat
Kowe

Protože si je vydupal za šílený peníze a rval je do základu i přes to, že na lavičce pak končili lepší hráči, kde následně vydrželi až do doby, než se zranili a mohla se projevit ta, do té doby přehlížená, kvalita?

Tohle teda platí o těch dvou, ono s Allenem většina lidí problém nemá.

Reagovat
cristiano.K.

platí to pouze o Lovrenovi, Lallana byl velkou část zraněnej. Adam podával průměrné výkony,zatímco Lovren strašidelný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lebo si ich priviedol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je něco za bych se mu nevysmíval.

Reagovat
LGT

Jako neskutecny picus se tady poslední dobou prezentuješ hlavně ty.

Reagovat
Kowe

chybí tam hlavně Ince místo Coutinha, nechtění Studge, prodej Henda..

Reagovat
smazaný uživatel

jakej mongol delal tu sestavu? a branit bude kdo ?

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...to neni FMko

Reagovat
smazaný uživatel

no prave, proto se ptam

Reagovat
smazaný uživatel

pico nac obranu ked ten utok da vic golu nez ten tim dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero a Sanchez ok, ale co tam dela Pele? dyt uz ma pres 70 let

Reagovat
smazaný uživatel

no ok Pelleho berem, ale tak ked toto kolo bol pri vsetkych 3 goloch Sotonu proti Chelsea tak snad si necekal Kanea

Reagovat
Usty

Já.

Je to all-stars, kde má vyváženost sestavy podobnej smysl asi jako to, že se ty sereš do PL sekce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu? a proc tam teda nemas 11 utocniku?

Reagovat
Usty

Protože je to all-stars, jejímž cílem je vybrat nejlepší hráče kola na svých postech - ne 11 nejlepších hráčů. Ještě nějakej dementní dotaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Áno. Prečo na neho vôbec reaguješ?

Reagovat
smazaný uživatel

no předsi, protože je to all-stars

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Bennhy

pekne defenzívna zostava...

Reagovat
r.mrazik

ten de bruyneho gol...bozi

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je vlastně v sestavě kola Mertesacker a ne Gabriel? Oba sice podali dobrý výkon, ale Gabriel mi přišel jistější..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

podakuj sa Merkelovej

Reagovat
smazaný uživatel

protože by graficky zkazil ten obrázek sestavy kola

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madlucas

ukaz svoju fotku krasavec

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě klid, jenom sranda

Reagovat
SunFells

Nn, Mertesacker tam byl jasný držák.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel odehrál skvěle, ale ta jeho hrubka byla asi horší, než Merteho zaváhání s odkopem ve vápně, který zahasil na roh. Jinak tam byl Merte skvělej včetně rozehrávky, ostatně od něj šla první nahrávka první gólový akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak Willianův přímáček mi přišel o dost hezčí než tenhle gol.

Jinak super práce Usty, abys zase nebrečel že tě nechválíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tam skôr ide o to že toto dokázal hráč Sunderlandu

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rarášek

To byla lahůdka, krásně trefený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Dost vyrovnaný na krásu, no. Ale volil bych přece jen Lense, během hry, kouknul, skvěle vyhodnotil situaci kolem a ještě to tak brilantně zakončil.

Reagovat
r.mrazik

za invenci

Reagovat
kvasha16

a co tak arseanal?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

už to začíná být "mírně" trapné

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Nemám rád kostky.

Reagovat
smazaný uživatel

"Inak v Nemecku sme dosť populárny tím. Čítal som niekde, že najpopulárnejšie anglické tímu sú Arsenal a Liverpool. Zápas s Crystal Palace, keď sa lúčil Gerrard doma, v ten víkend sledovalo viac divákov, než ktorýkoľvek zápas Bundesligy v ten víkend.

A hlavným dôvodom našej popularity v Nemecku je finále PVP v roku 1966 v Glasgowe, kde sme prehrali s Borussiou Dortmund 1:2 po predĺžení. Pamätníci toho zápasu z Nemecka hovoria, že boli vtedy ohromení tým, ako naši fanúšikovia spievali počas zápasu a aj po zápase napriek tomu, že sme prehrali. Doslova hovorili, že ešte niečo také nezažili. Po tomto zápase sa plno nemeckých fanúšikov BVB stalo aj fanúšikmi LFC. Prečo asi spievajú YNWA? A to je aj dôvod, prečo by bol Klopp ideálnou voľbou" jeden zaujimavy príspevok z livernetu od Miguela. Mile

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
minoLFC

masturbuješ skoro ako kiwwi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Robochelsea

Dnes určite sledujú Nemci zápasy Liverpoolu kvôli nejakému zápasu z roku 1966.

Reagovat
smazaný uživatel

Logik Robo

Reagovat
TopinB

kiwwi pls

Reagovat
smazaný uživatel

Už před Merseyside derby mezi Evertonem a Liverpoolem však bylo rozhodnuto o tom, že Brendan Rodgers povede svůj tým naposledy.

Jak mohlo být rozhodnuto, když třeba Škrtěl říkal v rozhovoru, že se o tom dozvěděl až včera kdy mu to zavolal Henderson?

Reagovat
minoLFC

tak asi to nerozhodli hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je uplne jedno, prostě rozhodnuto nebylo, nevím, co to reaktor plácá. nech ukáže důkazy o tom, že liverpool se rozhodl o odvolání před zápasem.

tohle je prostě joke. žádný majitel nebude čekat až po zápase. ho mohli odvolat hned. navíc před derby by dostali nový impuls.

Reagovat
Mastný Chobot

jop, to by bol impulz bez trénera na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

a jako asistent neí nový impuls? každý vyhazov trenéra je nový impuls. mohl to vzít asistent. prostě rozhodnuto nebylo.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, máš v tom jasno

Reagovat
smazaný uživatel

když to nevezme carver, každý asistent je nový impuls

Reagovat
smazaný uživatel

Když před vstupem na hřiště postupně každej z nich strčí prsty do zásuvky tak to bude taky novej impuls

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

"nech ukáže důkazy" Honzo, nejseš ty náhodou Babiš?

Reagovat
fenixLFC

skor masopust

Reagovat
13

nevím kde bereš jistotu, že plácá redaktor a ne ty. V klidu to mohlo být rozhodnuto už před zápasem a až po něm oznámeno..

Reagovat
smazaný uživatel

* reaktor

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Přišla s tím seriózní britská média.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco takového ještě existuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se překonáváš. Takže majitel klubu má nejdřív volat Hendersonovi, kterej to sdělí Škrtelovi a ten řekne Rodgersovi, aby se sbalil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LGT

Tak Klopp má být zítra představenej

Reagovat
vladis271

približne o kolkej?

Reagovat
LGT

Jay Riley ‏@Jay_78_ 8 minpřed 8 minutami Zobrazit překlad

Right, was told Klopp to be announced Wednesday by 2 good contacts @ #LFC - Since been told by a Journo it won't be tomorrow. But it is done

Tož ještě uvidíme

Reagovat
cubazi

masturbujem , To je tréner pri ktorom može náš klub obnoviť svoju slávu ale aj myslieť na lepšie a krajšie zajtrajšky. Iba budem parafrázoonanovaťť: S velkou mocou prichádza velká zodpovednosť povedané našim jazykom s velkým trénerom prichádzaju velký hráči ...

Reagovat
Mastný Chobot

to je veľmi voľná parafráza

Reagovat
cubazi

priznávam troška som sa uvolnil

Reagovat
Mastný Chobot

v poho, na internete musíš byť uvoľnený, inak ti jebne

Reagovat
Nikikrew

co tam ako robi Eriksen? Zato ze Fabiansky nevie chytit klasicky priamac tak s hned musi objavit v zostave

Reagovat
smazaný uživatel

tak ste ho to měli naučit

Reagovat
smazaný uživatel

skor co tam robi ta lemra Ozil. ten tam nema co robit

Reagovat
Nikikrew

Lemra Ozil co pravidelne s Ramseyho na beha najviac počas zápasu, tak fajn

Reagovat
jk

Takže se di sestavy kola umísťuji hráči podle odběhaných kilometrů. Super.

Reagovat
norton

Reagovat
Nikikrew

tak si teda pozri jeho vykon proti United

Reagovat
Mada

Slepičí logika je fakt úžasná.

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Však zmínky o Llorisově zákroku kola a Eriksenově účasti v all-stars jsou prostě výsledkem neustálého brekotu fandů Spurs, jak se jim tu ubližuje. To tě už nemůže překvapit :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Říká ten samý Counter, který včera palcoval ten srdceryvný moralizující příspěvek pod souhrnem.

Reagovat
Counter

Spojitost mezi tím vidíš jenom ty :-) A byl to kvalitní příspěvek, ať už si jej obohatíš jakýmikoli shazovačnými adjektivy.

Reagovat
smazaný uživatel

"Já nevim, když někdo napíše koment ve stylu "Ozil je dneska boží" a ty na to "Eriksen je lepší", to děláš co?" (jo, jsou tam uvozovky v uvozovkách).

A přesně s tím jste teď naklusali. Eriksen je za dva góly a dobrej výkon v sestavě kola a Gooneři hned okopávají.

Reagovat
Counter

Hm, ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikikrew, Counter.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

No jo Usty pomaly ale iste nezvlada tlak.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Usty

to ještě počkej na sestavu měsíce...

Reagovat
smazaný uživatel

A zákrok kola měl být Mignoletův při hlavičce Nasmitha

Reagovat
Wat

... Sadio Mané, který je v sestavě kola už potřetí. V sobotu to byl právě on, kdo řídil destrukci zoufalé Chelsea - pomohl k ní gólem, asistencí a neúnavným napadáním...

Tam by se hodilo spíš (na)padáním.

Jinak znovu výborná práce, fajn shrnutí. Lensův gól naprosto dokonalej, tyhle zásahy jsou fakt kumšt. A tři hráči Arsenalu v sestavě kola - nádhera.

Reagovat
Swarley

no když vidím v jaké formě hraje Mané, tak je fakt škoda, že v létě z toho obchodu sešlo...on by toho pohybu dodal až až...

Reagovat
smazaný uživatel

nedodal, připojil by se do želvího stáda

Reagovat
Swarley

Martial se taky nepřipojil

Reagovat
Wat

Otázka je, jestli by došel Martial, pokud by jste dotáhli Maného a za koho vlastně budete v budoucnu radši...

Reagovat
Swarley

samozřejmě o Martiala bych přijít nechtěl a myslím, že k tomu týmu kdyby přišel navíc Mané, tak se určitě neztratí...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kde sledujete rugby? Okrem ČT.

Reagovat
Whitemedia

2 série The Strain se fakt povedla

Reagovat
Cescio

Reagovat
Heisenberg

Tribute rozestavení pro Deludeda.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro comeback Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
J0EL

Reagovat
j_mrazik

Cum on back?

Reagovat
Svatej

porn, kde jsi ?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

to je kráľ

Reagovat
patas92

Reagovat
icemike

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

on je fakt úžasný nejoblíbenější gif s ním http://i.imgur.com/nTiPg7H.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

magor

Reagovat
Mada

Reagovat
cubazi

vrieskam ako ty maly tam

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

třeba k vám taky jednou přijde sympatický trenér, nebuď smutný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

snad to bude giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Grahf

ja ho chcem v united

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KRÁL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

Hands off

Reagovat
minoLFC

s tým Aguerom je Lewandovski a ...Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
smazaný uživatel

Kto iný by to tak asi mohol byť?

Reagovat
minoLFC

ten dres mi nejak nesedl, tak či ešte niekto nedal teraz 5 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj ten dres práveže sedí

Reagovat
minoLFC

ja ich toľko nesledujem a v šedom drese som ich ešte nevidel hrať no...

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ja, ale videá tých gólov bolo všade niekoľko. A tie dresy a lá ,,pyžamo" si človek hneď zapamätá.

Reagovat
minoLFC

asi som farboslepý no...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Rozlišení tak akorát, aby tam mohl být zobrazen Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Fenri

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Nějaké novinky ohledně Kloppečka?

Reagovat
smazaný uživatel

v piatok predstavenie

Reagovat
tomasinho

Dík Dušo

Reagovat
stas87

Rozbije LA zajtra San Jose?

Reagovat
tomasinho

Těžko říct, mají docela problémy se zraněními v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppečka, bože

Reagovat
tomasinho

Stačí Tome Jene

Reagovat
stas87

Zdravim picusa palikeho. Tak ti tvoji sasci vypadli a nedostali nasypano az tolko ako som cakal.Prekvapili,aspon v prvom zapase..aj ked ten priebeh a konecny vysledok absolutne neodpovedal tomu co bolo na lade.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sa fakt moze smiat len nejaky slovanisticky picus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Klopp pravdepodobne zmluvy na 3 roky u plus zvysok tejto.

Reagovat
fff

A dalsi pisu, ze tri roky vratane tejto . No uvidime.

Reagovat
Lacko_Boh

300. pre Corniera

Reagovat
Counter

OT: Zrovna jsem se náhodou dostal k videjku, kde dostal Jens stejný gól jak Szcz v Borisovu.

https://www.youtube.com/watch?v=x7Cxcuv4Tt4

Luxusní zápas, Unbeaten sezona byl fantastická každým coulem.

Reagovat
vitasrp

Krásnej zápas, akorát nebyl z Unbeaten sezóny, no

Reagovat
Fenri

Tak není to z té sezóny, ale pořád je to jeden zápas té šňůry no.

Reagovat
vitasrp

To je samozřejmý, nic víc jsem taky neopravoval.

Reagovat
Counter

Blbě jsem to napsal no, byla to součást Unbeatenu, ale už další sezona

Reagovat
Mastný Chobot

absolutely wonderful goal wtf taká srajda

Reagovat
Mastný Chobot

Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

tady ještě jako mladičký Španěl

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kucka

Reagovat
cristiano.K.

zákrok kola byl Mignoletův.

Budeme muset přitlačit na pilu jako to udělali kurnikáři

Reagovat
smazaný uživatel

*kohouti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

jak jsem často souhlasil s ownym, že Lloris měl lepší než ten, co byl v článku, tak tady mi příjde ten Mignoletův fakt lepší, měl na to daleko míň času.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten minulý čas? Čekám na každé další zakopnutí

A jsme Spurs. Nebo Kohouti.

Reagovat
Counter

Nj, Arsenal je taky Arsenal neboli Kanonýři a stejně se podobného označení z vašeho tábora v životě nedočkáme. Ale když někdo komolí Spurs, je hned oheň na střeše a musí se to vypichovat a opravovat. A nestačí, že to opraví jeden, musí si přisadit i druhý...

Reagovat
smazaný uživatel

ARSEnal je skomolenina? Kto vam za to moze ze mate tu prdel riadne v nazve zakotvenu? Proste kktsky klub no

Reagovat
Mada

A kde to v tom názvu čteš negramote?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Osmismerka lvl. Mada:

ARSENAL

Slova k nalezeni:

-arse

Reagovat
smazaný uživatel

Hra na schovávanou lvl. Iacob:

Mozek k nalezení:

-ne

Reagovat
smazaný uživatel

co to tu zase skusas za Masopustoviny? si sa zhodil rovnako ako Mada (nie ze by to bolo nieco neobvykle v tvojom pripade) a snazis sa vykluckovat?

Dement pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Takže to bez komolení nejde že? Tupost lvl. Bruce...

Reagovat
smazaný uživatel

Arse vs. ass

Arse is the British slang word referring to (1) the human or animal posterior, or (2) a stupid person. Ass is the American equivalent.

Ass, as most people know, originally referred to a group of of horselike animals. This sense lives on, but ass developed in the 19th century as a primarily America variant of arse.

Nemáš zač.

Reagovat
Mada

Děkuji

Reagovat
Mastný Chobot

prečo si si založil nový nick, sandro?

Reagovat
Mada

Protože Sandro už je vyřízený, tak další na odstřel je bohužel Kane. Koho měl v nicku tak šel hodně rychle s formou ke dnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Jako woolwich vám snad nemůže vadit

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice, obyčejné slepice.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

gauners pls

Reagovat
Mastný Chobot

sandro pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Je to všechno o nátlaku na redaktory

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen, premysli si to radsej stale, nepokaz si takto renome a slubne rozbehnutu karieru

Reagovat
vladis271

deluded chobot

Reagovat
Swarley

ale zase berme to pozitivně, když u nich zklame i Klopp, tak to můžou rozpustit

Reagovat
Busby babes

no pockej, to by se pak mohlo rict i o LVG...

Reagovat
kiwwi

nie, pretoze mame v zalohe Giggsyho

Reagovat
fenixLFC

ved prave

Reagovat
kiwwi

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To už není o trenérovi. Vedení Arsenalu stačí Wenger, který je s těží dotáhne do LM a vyletí hned po skupině...Liverpool klesá do průměru a vedení taky sere na nákupy, ještě prodá nejlepší hráče a pustí legendu Steveho...MU po SAFovi...možná se ještě LVG chytne, ale prohrát na Arsenalu 3:0...to by si SAF nedovolil. Jako z těch anglických klubů mi přijde, že to šlape jen v Chelsea. V MC nakupují a leda mají titul. No, na druhou stranu i když se jim tolik nevede v LM, v lize je to lepší. Měli by se od MC a Chelsea ostatní učit. Možná se MU a Liverpool učí od Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

Co Arsenal pod Wengerem dokáže. Hovno akorát. Párkrát vyhrál pohár. A co z toho. V lize i když vedl po pár kolech, stejně titul nebyl. Nemají na něj. A když chytnou v LM Barcu, Bayern a top kluby, jsou outsidery. Po dlouhé době se vytáhl s nákupem Özila a Sáncheze. Bez nich by nebyla ani ta LM.

SAF vyhrával ligu o parník před ostatními. Bušil do hráčů i když měli titul jistý několik kol před koncem. Nikdo z ostatních koučů mu nesahá ani po paty. Ale pořád se může LVG chytnout, když po vele úspěšném vedení pod Moyesem musí přestavovat mužstvo. A o Liverpoolu od dob Benitéze škoda mluvit. Pořád je na tom nejlíp MC a Chelsea. Krom toho Chelsea aspoň dokázala jako poslední LM vyhrát z Anglie.

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k tomu,jak dopadli MU pod moyesem a letos mistr chelsea,tak bych konecne cekal,ze nekdo oceni praci wengera,kde ma arsenal dlouhodobe nadprumernou ligu a umistuje se v prvni 4 pravidelne...

jde videt,ze to proste zadna prdel neni...ale stejne se tu najdou chytraci,co ho porad vyhazujou...

a jo...proti barce a bayernu je outsider kazdy tym na svete...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase pravda, že Wenger se stabilně mezi top 4 protlačí. Moyes v MU nedokázal nic pozitivního a Mourek po podobné krizi už jednou letěl. Na jednu stranu Wenger by za ta léta měl mít nějakou koncepci směrem vzhůru, aspoň k titulu. Proti Barce a Bayernu či Realu je málo kdo favorit, ale když pak hraje Arsenal, čeká se debakl. Ale pokud Wengera nepodrží vedení, tak sám nic nezmůže.

Reagovat
r.mrazik

ale to neni pravda,ze se ceka debakl...

ja koncepci vidim jasnou...primarni byl stadion a arsenal tu LM daval taky...

ted je stadion a nakupy jsou taky slusny...ozil a sanchez jsou super...ten tym neni spatny a navic jsou opet nahore i letos

ale tu letosni LM zatim sere slusne..to se musi nechat

Reagovat
Rišty

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Pat už byl zabraný?

Reagovat
Mada

Reagovat
vladis271

Dave O’Connell ‏@DaveOCKOP 11m11 minutes ago

As stated earlier Klopp will arrive in Merseyside tomorrow. Thursday or latest Friday for announcement.

Možno už štvrtok.

Reagovat
Pony Slaystation

Obrázek

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger by mohl taky už odejít změna je život

Reagovat
j_mrazik

Zvyk je železná košile.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Arsenalu neusiluje o titul ani v lize, ani v LM, tak není důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér José Mourinho zůstane na lavičce Chelsea tak dlouho, dokud bude mít tým šanci aspoň na čtvrté místo v Premier League. (London Evening Standard)

Reagovat
smazaný uživatel

A teď, co máš dělat. Kde máš ten metr, kdy kouče vyhodit. Real mění trenéry jak na běžícím páse a pořád jsou úspěšnější jak Mou v Chelsea. Je to jen otázka času, kdy Real dostane krizi a poletí Benitéz. Nevěřím, že se chytne na více sezón.

Reagovat
Mimalu

Dalo se to čekat, s tím neustálým vyhazováním manažerů jsme byli stejně k smíchu. Navíc ani není nějaká rozumná náhrada takže lepší to dokopat s Mourinhem než s nějakou nouzovkou, která by se vyhodila na konci sezóny

Reagovat
Talker

Tak šanci na 4. místo může mít i 3 kola před koncem s 8 bodovým skluzem.. To nezní moc optimisticky

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych si to vyložil tak, že ta šipka nahoru znamená, že těch 63K je víc než skutečnost. Zrovna u N'Zogbii bych takovouhle okázalost nečekal, spíš špatný pochopení

Reagovat
r.mrazik

taky to chapu,ze tech 63 je moc vysoko...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

According to The Times, Chelsea owner Roman Abramovich is worried about the mental health of Jose Mourinho following the dire run of results this season.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečné, José má velkého ducha

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Když dělám rohlíky nebo knedlíky, nevíte co tam dát, aby nebyly cítit droždím?

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? Ako tam moze byt citit drozdie?

Reagovat
smazaný uživatel

To taky nevím... Asi překynuté nebo nevím. Z knedlíků tuhle chut a vůni znám, z rohlíků ne. Jestli si měl někdy levné pěknové knedlíky kynuté, tak takový ten chutový ocas znáš.

Reagovat
Lacko_Boh

treba ich robit s laskou,potom nebudu citit droždim

Reagovat
Swarley

možná je lepší hledat odpověď na to, co tam nedát

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to udělat bez droždí,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam dej místo droždí kvasnice

Reagovat
smazaný uživatel

ty v pytlíčku? mezi tím je rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

masopust pls

Reagovat
forrest

Dej tam kukuřičnej škrob

Reagovat
smazaný uživatel

jak hodně?

Reagovat
I am Mancunian

ja pouzivam suseze drozdie a to vobrc nesmrdi v ceste, skus take teda

Reagovat
smazaný uživatel

A z něj se taky dělá kvásek?

Reagovat
I am Mancunian

jasne

Reagovat
tunkic

Když nemáte kečup, dejte tam hořčici.....když nemáte hořčici, nedávejte tam nic!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu. To si vážně Klopp přibouchne dveře do top4 kvůli průměrnému Liverpoolu? Přitom brzo bude volno v Barce, Juve a Chelsea. A do budoucna v United, City a Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool bude zase dobrý.

Reagovat
EXoRcIsT

keby som to nepocul rok co rok tak by som tomu aj veril ale muzstvo Liverpoolu potrebuje prestavbu a to dost vyraznu lebo to muzstvo sa nemoze rovnat muzstvam Arsenalu Chelsea City a United

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu meleš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

ja by som si najviac zelal Caral do Barcelony, aspon by bola sranda

Reagovat
forrest

Já si myslím, že Kloppo Liverpool letos do BIG4 téměř jistě dostane... Jde o to, kdo to odnese a zbyde na něj ten 5.-6. flek... Dofuám, že Chelsea. City, United, Arsenal, Liverpool, Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reds se nesdotane do top 4 teĎ ještě ne

Citizens jedeme

1. Man City

2. Arsenal

3. Man Utd

4. Tottenham na 40%, Chelsea na 20%, Southampton na 30%

5. Liverpool na 50%

6. Swansea, Everton popř. West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Liverpool jakožto pátý nejbohatší klub v Anglii má na top4 poměrně slušné šance - stačí, aby z té čtyřky vybouchl jeden klub, což není nic nereálného (každoročně to někomu nesedne, takhle v posledních letech bouchli ManCity, ManUtd, Arsenal mnohdy visel na vlásku, letos to zatím vypadá na Chelsea...). Pro Kloppa to není vůbec špatná volba.

Reagovat
Mastný Chobot

ako hovorí Boris Kollár, peniaze nie sú všetko

Reagovat
vladis271

inteligenciu s s nimi veru nekúpi.

Reagovat
Talker

I slepice byly schopný to 4. místo obsadit, takže bych neřekl, že je to nereálný...

Prostě musí mít slušnou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

*Tottenham byl schopný

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.theguardian.com/football/ng-interactive/2015/oct/07/next-generation-2015-50-of-the-best-young-talents-in-world-football?CMP=fb_gu

Hm, tieto rebríčky sú často ošemetné.,ale aspoň som sa dozvedel, že Lovren má talentovaného brata. V tomto prípade slávne meno však možno bude pre chudáka predstavovať príťaž.

To answer your first question – yes, he is Dejan’s brother, but don’t hold that against him until you’ve seen him play.

Reagovat
Mimalu

Tyto žebříčky jsou nejlepší vždy po letech

Reagovat
r.mrazik

tomáš konečný za argentinu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

OT: když paříte nebo pijete a vyvedete nějakou ostudu, například někoho urazíte nebo pokosíte diskotéku, stydíte se po tom dlouho? Potřebuju to jen vědět na jednu práci, díky moc nebo to berete tak, že co se stalo na pařbě tam i zůstane?

Reagovat
smazaný uživatel

založ si ask.fm

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele