Lyon zveřejnil platy z července

Francouzský Olympique Lyon nedávno zveřejnil měsíční platy svých fotbalistů. Největší mzdu měl s 350.000 eury kapitán Cris, nejnižší známou pak s 130.000 eury talentovaný Dejan Lovren.

Lyon uvažuje o Gourcuffovi, Toulalana ale neprodá

Semifinalista Ligy mistrů a druhý tým francouzské ligy Olympique Lyon potvrdil, že žádaná dvojice Jérémy Toulalan a Hugo Lloris se v letním přestupovém období nikam stěhovat nebude. Klub má v plánu oba hráče na Stade Gerland udržet.

Puel i Blanc se shodli, že na postupu Lyonu měl hlavní podíl Lloris

Laurent Blanc a Claude Puel měli po včerejším čtvrtfinálovém utkání v Bordeaux přesně opačné pocity. Zatímco Puel, trenér Lyonu, si úžíval postup mezi nejlepší čtyřku Ligy mistrů, Blanc litoval prohry z prvního vzájemného duelu. Oba trenéři se však shodli, že za za historický postup může Lyon děkovat brankáři Llorisovi.

Lloris: Naše výsledky v listopadu byly katastrofální

Přestože Lyonu v Ligue 1 patří druhá příčka, v posledních zápasech se trápí. Brankář týmu Hugo Lloris i záložník Jean Makoun apelují na tým, aby v neděli proti Lille ukončil sérii bez vítězství.

Lloris: Budeme hrát na vítězství

Lyon se v posledních týdnech rozjel a opět míří k zisku mistrovského titulu, zítra na něho ale čeká jiná velká výzva. Svou náruč v úterý znovu otevírá Liga mistrů a francouzský šampion v jejím osmifinále narazí na Barcelonu. Brankář Hugo Lloris ze soupeře má respekt, nikoliv ovšem strach...

Nepřišel jsem kvůli Coupetovi, tvrdí Lloris

V Lyonu věří, že na dlouhou dobu získali novou brankářskou jedničku, vítěz Ligue 1 koupil z Nice teprve jednadvacetiletého Huga Llorise. Nadějný gólman měl nabídky i z AC Milán, Tottenhamu nebo Atlétika Madrid, rozhodl se však právě pro Lyon.

Lloris potvrdil přestup do Lyonu

Z Nice do Lyonu se v létě budou stěhovat hned dva fotbalisté. Již delší dobu je jasno o přestupu záložníka Edersona, jehož bude následovat rovněž brankář Hugo Lloris. Ten v kádru sedminásobných francouzských šampionů nahradí Gregoryho Coupeta...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele