Lloris si zlomil zápěstí a přijde o začátek sezóny

13.07.2015, 21:12
Aktuality
Tottenham je ve velkých problémech. Jeho brankářská jednička Hugo Lloris si totiž na jednom z předsezónních tréninků zlomil zápěstí a s velkou pravděpodobností vynechá několik úvodních zápasů nadcházející sezóny. Zároveň také může upadnout zájem četných zájemců o jeho služby.

28letý gólman, který je obecně považován za jednoho z nejlepších brankářů anglické Premier League, byl v posledních týdnech spojován s přestupem z White Hart Lane. Britská média psala především o zájmu Manchesteru United - o jejich Davida De Geu se zase pro změnu horoucně zajímá Real Madrid.

Nyní by však jakémukoli "hýbání škatulek" mohla vystavit stopku nepříjemná bolístka francouzského reprezentanta. Lloris si totiž při tréninku s Tottenhamem zlomil zápěstí, což potvrdil oficiální web klubu. Ten neuvedl očekávanou dobu léčení, u dospělého člověka však takové zranění vyžaduje šest až osm týdnů klidu.

Sezónní debut 8. srpna proti Manchesteru United je tak pro Huga Llorise zdánlivě ztracen. Bývalý brankář Lyonu nebo Nice se pravděpodobně vrátí do plné zátěže až v září. Spurs však naději neztrácí. "Francouzský gólman bude pokračovat s prvním týmem, aby zapracoval na své kondici a byl připraven na začátek sezóny," píše klub na svém webu.

Pokud by se Lloris do startu Premier League nedokázal dát do pořádku, začal by Tottenham sezónu s Michelem Vormem v brance. Holandský internacionál přestoupil do londýnského celku loni v létě ze Swansea, za Kohouty však odchytal kromě pohárových zápasů jen čtyři ligová klání.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (395)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele