Lloris se nebojí, že by mohl přijít o svojí pozici v reprezentaci

22.10.2012, 21:48
Aktuality
Hugo Lloris si začátek svého angažmá v Tottenhamu jistě představoval jinak. Pětadvacetiletý brankář zatím v této sezóně nastoupil jen ke čtyřem soutěžním zápasů, neobává se ovšem, že by nedostatek herní praxe ohrozila jeho pozici jedničky ve francouzském národním týmu...

Lloris přišel na sever Londýna během posledních srpnových hodin, zatím ale u Spurs stále dostává přednost veterán Brad Friedel, zatímco rodák z Nice doposud nastoupil jen k jednomu utkání v Premier League, jednomu v ligovém poháru a dvěma duelům Evropské ligy.

Před pár dny v kvalifikačním duelu ve Španělsku ale Lloris jako obvykle strážil francouzskou svatyni a nepředpokládá, že by se na tom mělo něco měnit. ”Myslím, že to jsou dvě zcela rozdílné věci. Nepotřeboval jsem ten zápas se Španělskem, abych potvrzoval svůj status jedničky,” řekl Lloris pro Stade 2.

Dlouholetá opora Lyonu ale neskrývá, že se svojí pozicí na White Hart Lane není spokojena. ”Není mojí motivací vysedávat na lavičce. Chci chytat a kvůli tomu jsem také do Tottenhamu šel. Respektuji všechny lidi v klubu, ale jedno je jasné - nejsem tady, abych tuto situaci snášel dlouho,” dodal Lloris.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (412)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele