Hazard poprvé oblékl před fanoušky bílý dres Realu Madrid

Belgický fotbalista Eden Hazard si na dnešním představení v Realu Madrid poprvé oblékl bílý dres svého nového zaměstnavatele. Osmadvacetiletého tvůrce hry, jenž přišel do Realu za údajných 100 milionů eur z Chelsea, přivítal plný stadion Santiaga Bernabeua.

Splnil se mi klukovský sen, řekl Hazard po přestupu do Realu

Belgický reprezentant Eden Hazard se s londýnskou Chelsea rozloučil v dobrém. Po pátečním přestupu do Realu Madrid, který z něj udělal jednoho z nejdražších fotbalistů světa, prohlásil, že Chelsea zůstane v jeho srdci a že bude vždy jako první hledat její výsledky. Hrát za Real však prý byl jeho sen od dětství a ten se mu teď plní. Oficiální představení se v Madridu uskuteční ve čtvrtek.

Real Madrid potvrdil přestup Edena Hazarda z Chelsea

Fanoušci a média od dnešního večera už nebudou muset spekulovat o další budoucnosti Edena Hazarda. Kapitán belgické reprezentace s definitivní platností přestupuje z Chelsea do Realu Madrid, španělský velkoklub potvrdil dohodu s londýnskou stranou...

Podle Guardianu zaplatí Real Madrid za Hazarda 100 milionů eur

Podle britského deníku The Guardian zaplatí Real Madrid za záložníka Chelsea Edena Hazarda 100 milionů eur (přes 2,5 miliardy korun). Osmadvacetiletý belgický fotbalista by se po návratu trenéra Zinédina Zidana na lavičku "Bílého baletu" stal třetí posilou po obránci Éderu Militaovi z Porta a útočníkovi Luku Jovičovi z Eintrachtu Frankfurt.

Myslím, že je to sbohem, toužím po nové výzvě, řekl Hazard

Pravděpodobně poslední zápas v dresu Chelsea odehrál ve finále Evropské ligy záložník Eden Hazard, který přispěl k výhře nad Arsenalem 4:1 dvěma góly. Osmadvacetiletý belgický fotbalista touží po angažmá v Realu Madrid, jehož trenér Zinédine Zidane o něj usiluje.

Hazard pomohl do finále EL, kde může za Chelsea hrát naposledy

Záložník Chelsea Eden Hazard v penaltovém rozstřelu odvetného semifinále Evropské ligy s Frankfurtem proměnil rozhodující pokutový kop a posunul domácí do finále, kde by za "Blues" mohl nastoupit naposledy. Belgický fotbalista však víc myslí na to, aby 29. května v Baku jeho tým porazil londýnského rivala Arsenal a sezonu zakončil s trofejí.

Sarrimu se nelíbilo, že Chelsea hrála ligu tři dny před Slavií

Manažerovi Chelsea Mauriziovi Sarrimu se nelíbilo, že jeho svěřenci museli sehrát domácí zápas 33. kola anglické ligy s West Hamem (2:0) pouhé tři dny před čtvrtečním úvodním čtvrtfinále Evropské ligy na stadionu pražské Slavie. Podle italského kouče by vedení Premier League mělo klubům vycházet více vstříc v souvislosti s jejich účastí v pohárech.

Zidane prý dostane 500 milionů na posily a chce trio hvězd

Real Madrid plánuje masivní investice a půjde po těch největších hvězdách evropských velkoklubů. Podle francouzského deník L‘Equipe má mít trenér Zinedine Zidane připraveno na přestupy až 500 milionů eur, které mají vrátit Bílý balet zpět na vrchol.

Hazard popřel, že se dohodl na pětileté smlouvě s Realem Madrid

Jenom reprezentační povinnosti má aktuálně v hlavě Eden Hazard. Ofenzivní belgický fotbalista je čím dál častěji spojován s odchodem z Chelsea a hlavním uchazečem o jeho služby je Real Madrid, podle některých zpráv dokonce mělo dojít k dohodě, což hráč ovšem rychle popřel...

Už mám o své budoucnosti jasno, rozhodl jsem se, prohlásil Hazard

Eden Hazard je od letní přestávky pravidelně spojován s možným odchodem z Chelsea do Realu Madrid, zanedlouho už by potom mělo být definitivně jasno. Belgický reprezentant uvedl, že je o své budoucnosti rozhodnutý...

Ronaldo se potřinácté dostal do jedenáctky roku podle UEFA.com

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se potřinácté v kariéře dostal do nejlepší jedenáctky roku podle hlasování fanoušků na webu UEFA.com a vylepšil svůj vlastní rekord. Nejvíc hráčů (4) má v internetové anketě za rok 2018 Real Madrid.

Hazard chce o budoucnosti rozhodnout na konci sezony

Belgičan Eden Hazard chce o dalším osudu své kariéry rozhodnout na konci sezony. Hvězda londýnské Chelsea je už delší dobu spojována s Realem Madrid. Kontrakt na Stamford Bridge má ovšem do roku 2020.

Hazard letos v Chelsea zůstane, ale dlouhodobé setrvání nepotvrdil

Belgická hvězda Chelsea Eden Hazard zůstane nejméně v aktuální sezóně v Londýně. Zároveň však fotbalista, který je spojován s přestupem do Realu Madrid, dopředu odmítl potvrdit, že by v dresu Blues zůstal dlouhodobě.

V nominaci na fotbalistu roku jsou Ronaldo, Messi, Salah i Varane

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2018 podle FIFA jsou Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Mohamed Salah, Luka Modrič, Harry Kane, Kylian Mbappé, Eden Hazard, Antoine Griezmann, Kevin De Bruyne a Raphaël Varane. Dostalo se tak na tři čerstvé mistry světa z Francie a tři vítěze uplynulého ročníku Ligy mistrů s Realem Madrid.

Barcelona prý nabídne Chelsea za Hazarda Dembélého

Belgičan Eden Hazard naznačil, že by v létě po šesti letech na Stamford Bridge mohl opustit Chelsea a vydat se do Španělska. Nemusel by to ale nutně být Real Madrid, který má být Hazardovou vysněnou destinací. Svůj plán má totiž i konkurenční Barcelona.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele