Už mám o své budoucnosti jasno, rozhodl jsem se, prohlásil Hazard

05.02.2019, 17:50
Aktuality
Eden Hazard je od letní přestávky pravidelně spojován s možným odchodem z Chelsea do Realu Madrid, zanedlouho už by potom mělo být definitivně jasno. Belgický reprezentant uvedl, že je o své budoucnosti rozhodnutý...

Čerstvě osmadvacetiletý ofenzivní univerzál se z Tubize dostal do Lille, kde ve velmi mladém věku kromě jiného pomohl k titulu, načež o jeho služby měla zájem celá Evropa.

Hazard se nakonec před šesti a půl lety rozhodl pro transfer do Chelsea, kde na skvělé výkony z Francie navázal, přičemž nejlepší je z jeho pohledu doposud probíhající ročník. Nejstarší ze tří bratrů, kteří všichni hrají na vrcholové úrovni, zapsal 12 branek a deset asistencí.

Již po skončení světového šampionátu, kde s Belgií vybojoval konečnou třetí pozici, byl Hazard spojován s přesunem do Realu Madrid, nakonec však setrval v Londýně. Vzhledem ke smlouvě do roku 2020 ale mají Blues poslední šanci, jak svoji oporu alespoň rozumně zpeněžit.

Možnému odchodu nyní nahrál sám Hazard, jenž uvedl, že má o své další budoucnosti jasno. "Vím, jakým směrem se budu ubírat. Rozhodl jsem se," potvrdil Hazard pro sportovní kanál "RMC".

Pokud Hazard do Realu Madrid, který je jeho vysněným klubem, jak sám uvedl, skutečně zamíří, přijde Chelsea o svoji největší oporu. "Edenovi je 28 let, pokud chce odejít, musí tohle rozhodnutí učinit," řekl manažer Maurizio Sarri. "Samozřejmě doufám, že tomu bude naopak, aby tady zůstal. Momentálně má potenciál stát se nejlepším hráčem v Evropě," doufá Ital.

Autor: Jiří Vojík / dailymail.co.uk

Komentáře (388)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Reagovat
Josifek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
bbbauch

Reagovat
janinho

pod synu!

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Error
Reagovat
Le Gunner

Přijde mi to jako nedávno...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
papanegra

Aby se stal nejlepším hráčem v evropě, alespoň na jeden rok, tak by potřeboval hrát v dominantně založeném týmu, který zpravidla útočí.. Tam by začal vynikat, doufám, určitě se rozhodl pro odchod.

Reagovat
Kincl

Ani se mu nedivím, přece jen v Realu je větší šance na to vyhrát LM než v Chelsea. Sice je Real ted tam kde je ale nemyslím si že by se nemohli za sezonu zas zvednou a budit respekt pro všechny.

Reagovat
Gazdo

Uz respekt budit opat zacinaju lebo uz ide jar

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám ze odejde, ve Španělsku si to potahá jak pán

Reagovat
Svatej

We are in the endgame now.

Byla to super jizda, tohle vypada na konec. Kdyby planoval zustat, tak to proste jednoduse oznami a js vystarano, takze si myslim, ze je vystarano. Je fajn, ze se nam podarilo ho udrzet tolik let a je to, co se tyka ciste fotbalovych schopnosti, nejlepsi hrac, kterej za nas v tyhle ere hral. Jsem zvedavej, jak moc nedustojne ho nahradime a za jakou castku ho Marina proda. S tim, jak je v podstate nemozny s ni normalne vyjednavat, nemam strach o krasny kacky a ten rok s Eden v sestave navic by klidne za ztratu 60 - 80 mega stal.

Reagovat
Kincl

Proč by zůstával?

Reagovat
M0rb1D4S

Protože už několik let říká, že to bude buď Chelsea nebo Real. Pokud by Real zájem neměl, tak podepíše novou, dlouhodobou smlouvu. Co je na tom k nepochopení?

Reagovat
Svatej

To slovni spojeni " by klidne " jsem pri uprave zapomnel vymazat. Myslenka byla, ze bylo spravny ho po MS neprodat i za cenu nizsi prodejni castky o rok pozdeji.

A jen teda dodam, ze ma smlouvu a ten rok by v pripade nutnosti zustat musel.

Krom toho jeho setrvani by nebylo nepochopitelny. To, ze hraje porad u nas, ma stejnej duvod jako to, ze se na tu uroven Messiho a Ronalda nedostal a nikdy nedostane. On proste fotbal vnima jinak, chce se jenom bavit a neni pro nej prioritou vyhravani individualnich i kolektivnich trofeji, coz ostatne uz nekolikrat do rozhovoru potvrzoval...

Reagovat
Baronne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Tak nakoniec príde do Španielska neskoro, ale predsa. Teším sa

Reagovat
smazaný uživatel

Odoi ho přemluvil a přijdou oba do Bayernu

Reagovat
Heresy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

Reagovat
technecium

Kdyby zapracoval na efektivitě, tak tím nejlepším skutečně být může

Reagovat
ADM

Ešte stále je tu Leo.. a Hazard už tiež nemá 21. Kľúčové bude, či sa mu ešte podarí zvýšiť level alebo už dosiahol "najlepší futbalový vek" a vyššie to už nepôjde.

Reagovat
Baronne

Jak píše nahoře Svatej, on ten přístup má trochu jinej a celý to má jinak hozený, těžko už to teď bude měnit.

Reagovat
ADM

Sice ten kader RM odchodom Ronalda znacne utrpel, aj tak je tam viac šampionov nez v Chelsea. Ramos ho mozno nainfikuje vitaznejsou mentalitou. Kiezby hral v Chelsea po boku jej najlepsej generacie s Terrym, Lampardom, Drogbou atd.

Reagovat
Svatej

U nas mel buldoga Costu, Lamparda, Drogbu a Terryho a namotivovali ho leda ke kulovymu

Reagovat
ADM

V 2012 to uz ale nebola ta Chelsea ako okolo rokov 2005-2009 aj ti hraci uz boli pomerne stari, okrem Costu... ale no asi mas pravdu a nic mu nepomoze

Reagovat
Svatej

To souhlasi, kazdopadne oni ze svy touhy vyhravat nic neztrati ani v 60 letech, tam bych to nejak v uvahu nebral. Nejhorsi je, ze jsme na nej zkusili fakt vsechno, od lidru psychopatu az po lidry klidase, ted trener klidas s ofenzivnim pojetim, ale s nim proste nic nehne, za 7 let vsemoznych kousku s nim nehne ani o pid ..

Reagovat
vilp

Wow, jsi to ty?

Reagovat
technecium

Já ho dlouhodobě kritizoval, protože mu chybělo to, co vždycky zdobilo ty nejlepší z nejlepších - tah na bránu, snaha dát z každé situace gól, cit pro smrtící přihrávku, správná rozhodnutí ve hře atd... Domnívám se, že v tomto se v této sezóně pod Sarrim dost zlepšil. A pokud se bude dál zlepšovat, tak skutečně se může stát nejlepším v Evropě, protože kdo mu bude v následujících letech konkurovat? Pětatřicátník Ronaldo nebo třiatřicátník Messi? (Při vší úctě k ním se prostě dá předpokládat, že půjdou výkonostně dolů). Geniální Neymar, který je zároveň čůrák? Reálně tu vidím jednoho konkurenta a to Mbappého.

Reagovat
ADM

Keď hovoríme o horizonte 1-2 rokov, verím aj Dembélému.

Reagovat
technecium

No zas jsem si nechtěl nahřívat svoji polívčičku, ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Vidim, ze si ho nevidel ani raz tuto sezonu a trvas na svojom poslednom nazore

Reagovat
smazaný uživatel

Parkrat jsem ho viděl. Ale on kvůli hlavě nikdy nebude TOP.

Reagovat
ADM

Preto som napisal, ze mu verim, nie ze sa tym top urcite stane. Ernesto mu veril na wing-beka vonku, pri absencii Messiho v zapase bol absolutnym lidrom, jeho pristup sa posledne mesiace dost zmenil, spoluhraci ho na spravnu cestu snad navedu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme no, potenciál bezpochyby má. Ale já čekám, že dřív nebo později mu přepne. Když mu to bude slapat, nosanek bude hodně vysoko a bude chtít zastiňovat Messiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Balotelli hadr...

Reagovat
Lamskej#RMCF

Celá jedenáctka Barci ne? Bože vy jste vážně banda zaslepenců

Reagovat
ADM

tam si choďte do fanklubu udelovať GB Asensiovi a nerieš môj osobný názor, ktorý adresujem fanúšikovi Barcy a nepresviedčam o ňom nikoho iného

Reagovat
Gazdo

To ze je curak ale nijak neznizuje jeho futbalovy um

Reagovat
technecium

Právěže u něj kolikrát snižuje.

Reagovat
Gazdo

Ked myslis no... pre mna stale neymar>hazard co sa futbalovosti tyka. Hoci je hazard genialny tak neymar je po messim jednoducho druhy najlepsi futbalista aj ked mam voci nemu mnoho vyhrad

Reagovat
Svatej

Ve fotbalovosti ne, Eden je ciste z fotbalovy stranky temer bezchybnej. Naopak tou mentalitou (ne povahou) ho Neymar valcuje

Reagovat
Gazdo

Tu sa zhodneme akurat na tom ze neymar ma lepsie nastavenu hlavu ale v tom ostatnom nie.

Reagovat
Svatej

To nevadi, treba si casem nasledujes i nekoho jinyho nez toho hrace, kterej hraje za tvuj tym..

Reagovat
Gazdo

Ja sledujem dost casto chelsea prave kvoli hazardovi uplne toho chalana zeriem a to cehelse vylozene nemusim. Ale kvoli nemu ju kolkokrat zapnem. Je skvely ale neymar je lepsi proste. Cele majstrovstva som sledoval kazdy jeden zapas belgicka taktiez a tam bol hazard dokonca motivovany a aj tak je neymar lepsi

Reagovat
Svatej

Tak treba prave na MS byli namotivovani dost oba a Hazard podaval podstatne lepsi vykony a patril mezi nejlepsi tri hrace na turnaji

Ja jinak nesouhlasil s tou konkretni casti o fotbalovosti, ne o hracsky kvalite obecne a to vnimam jako dost velkej rozdil. Eden ma lepsi dribling, hru s micem zady k brane ( v ty je naprosto unikatni ), hru 1v1 ( ve statistikach je naprosto pravidelně na prvnich dvou mistech uz nekolik let vkuse a ani nemusime hadat, kterej hrac mu v tomhle jako jedinej staci ) ma fantastickou kopaci techniku v obou nohach a v kombinacich na jeden dotek taky slaby misto nema. On ty ryze fotbalovy vlastnosti ma uplne vsechny na top urovni, ale hlavu viteze ani hlavu snazivyho zakoncovatele nema.

Neymar lip zakoncuje, bavi divaky krasnyma finesama, dava a vzdycky bude davat víc golu, protoze je proste tak nastavenej, ale ciste fotbalove je naopak Eden ve spouste dulezitych aspektech pred nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

a nie ale dobre nebudem sa hadat mas svoj nazor ktory ti neberiem aj si ho odovodnil takze za mna ale nepresvedcis ma

Reagovat
Svatej

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je lepší dribler.

Reagovat
Svatej

Reagovat
valloire

Hazard je lepší než Messi.

Reagovat
Gazdo

Ale no to nepovie ani svatej takze nemozes ani ty

Reagovat
valloire

já to klidně povím : 2017-18 1.Neymar 7,1 2.Hazard 6,1 3.Anderson 6,0 4.Messi 5,6......

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Josifek

Messi i Ronaldo se nejspíš v TOP 5 udrží tak 3-5 let. Neymar by si potřeboval srovnat hlavu, ale asi je pořád velký kandidát na to, aby tu štafetu převzal on. A v těsném závěsu za ním Hazard. A pak je tu Mbappe, který bude jednou všechno válcovat

Reagovat
Gazdo

Bohvie. Mbappe strasne tazi z rychlosti a dravosti co som mal moznost vidiet. Ale staci jedno zle zranenie a oboje je fuc. Vekom to tak ci tak strati a hlavne on nie je typ messi/neymar ze dokaze robit hru. On je skor taka bestia ako ronaldo. Lenze ronaldo mal na to hlavu aby to udrzal a robil vsetko preto aby sa zraneniam vyhol. Ci to dokaze aj mbappe sa uvidi kazdopadne nasliapnute ma dobre

Reagovat
Josifek

Uvidíme, ale při Mbappeho věku rychlost a dravost by nemusel ztrácet sám o sobě ještě nějakých 10 let. A i v hlavě zdá se to má velmi dobře srovnané..

Reagovat
Gazdo

No ci to ma dobre zrovnane to ti neviem. Zacina vyzerat ako namysleny typek (mozno sposobene neymarom). Aj ten plat co si zapytal udajne od realu nemal moc spolocne s upratanou hlavou ale skor s nenazranostou lebo keby mal upratane tak je mu jasne kde je real oproti psg

Reagovat
rave

Hazardovi chybí tah na bránu? Ze zbytkem a hlavně s tím rozhodováním na hřišti souhlas. Často je to ale způsobené totální impotencí zbytku ofenzivy nebo tím, že hraje mimo svou pozici. Hned první zápas s Higuaínem znovu ukázal, že vedle sebe prostě potřebuje kvalitní devítku. Já bohužel věřím, že ještě v Realu ukáže velké věci. Nejen díky spoluhráčům, ale taky nové výzvě.

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaj v Reale Madrid

Reagovat
pobody's nerfect

Jak rozhodl jsem se? Konečné slovo má klub, když ho neprodá, tak se může klidně rozkrajet a nikam nepůjde

Reagovat
dave30

Jak říkal Šádek v jiném rozhovoru, v Plzni se za zásluhy nepřestupuje. Tady to ale bude asi trochu jinak. Vím, že Roman takové drobné asi neřeší, ale za rok by šel zadarmo a ještě nasraný...

Reagovat
Bucky

Protože držet hráče, který chce odejít, proti jeho vůli se tolikrát osvědčilo.

Reagovat
Mariano13

To si tak poviem, keď mi hráč vo Fife s 5-ročným kontraktom oznámi, že chce odísť, ak mu nezvýšim plat. V tejto situácii je pre Chelsea ideálne nájsť náhradu a v lete ho predať, pretože ak nechce predĺžiť, tak by na jar dostali drobné.

Reagovat
Josifek

Už delší čas si myslím, že k nám opravdu zamíří, byť asi o trochu později, než jsme po odchodu CR7 doufali. A po tomhle jeho prohlášení jeho příchodu věřím ještě víc

Reagovat
Miguel19

Sem rád, že jsem ho ještě stihl v "našem" dresu ba vlastní oči.

Každopádně tak jako tak, díky za vše. Lepší hráč v Chelsea nebyl.

Reagovat
Svatej

Ja mel vubec kliku, videl jsem na vlastni oci to jeho solo proti Arsenalu, to uz z hlavy nikdy nevypalim.

Reagovat
Baronne

Reagovat
pantondavo

Lepsi hrac nebyl? Ale no tak

Reagovat
Svatej

Hrac mozna ne, ale.ciste fotbalista nebyl.

Reagovat
pantondavo

Asi jo no, snad se v Reale projevi naplno, prijde mi, ze v Chlesea ten potencial poradne nedokaze naplnit.

Reagovat
Svatej

On ho nikdy nenaplni, protoze sam o to poradne nema zajem, ale u nej je to jedno.

On i timhle lazoplazo pristupem patri do uplny topky a posunul by o dost dal kazdej tym na svete. Mohl by byt lepsi, ale uz i tahle jeho uroven je neco, kam se vetsina fotbalistu ani nepriblizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej je rozdíl mezi hráčem a čistě fotbalistou?

Reagovat
Svatej

Proc se do ty diskuze vubec zapojujes, kdyz jsi fakt evidentne uplne tupej?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Magic player

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

za uvozovky

Reagovat
Talker

Já ho mám osobně teda výrazně níže, než takového Lamparda, ten byl lepším fotbalistou s větším přínosem.

Reagovat
Remt

Zajímá to ještě vůbec někoho? za tu dobu už ho v Realu snad i přestali chtít ne?

Reagovat
Miguel19

Bylo by dobrý, kdyby se rozhodl odejít a Real se na něj vysral

Reagovat
pobody's nerfect

Tak po něm sáhne Barcelona, PSG nebo Bayern

Reagovat
Remt

Jako chápu, že jeho osobně můžou štvát neustálé otázky jestli přestoupí nebo ne, ale na to je jednoduchej recept - říct NE, jsem v Chelsea a hotovo. Nevím proč už cca 2-3 roky tohle točí furt dokola, kvůli vylepšení platu? však je jeden z nejlíp placených hráčů v lize ne?

Reagovat
Josifek

Taková konstelace snad není možná, to by bylo na atentat na Pereze

Reagovat
Josifek

Reagovat
jjnovo

Nope nezajímá, větší opičárna než celá sága s Griezmannem, divím se, že Hazard ještě neudělal svůj vlastní TV seriál... Navíc teď se stejně v RM nedostane přes Viniciuse

Reagovat
Josifek

No já si spíš myslím, že co si týče nekončenosti této ságy, je na vině spíš Real než Eden..

Reagovat
Bucky

Že za něj nedal nějakých těch 300 nebo 400 míčů nebo kolik za něj chtěli?

Reagovat
John Obi Mikel

Přes Vinicuse by se dostal i Pedro

Reagovat
jjnovo

pŘeS vInIcIuSe By Se DoStAl I pEdRo

a TaKy CalLuM hUdSoN----oDoI?¿?¿?¿

Reagovat
John Obi Mikel

Odoi má lepší formu než Pedro, takže taky

Reagovat
FC Porto FC

Bohužel se bojím že se rozhodl že odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jo. Pokud by se rozhodl pokracovat, tak proste podepise novou smlouvu a nebude oznamovat, ze se rozhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodnout se mohl i proto, ze zustane a na smlouve se muze pracovat klidne pozdeji a takova je varianta

Reagovat
AjaxFans

Snad jo

Reagovat
patas92

Eden Hazard ● Welcome to Real Madrid | Goals & Skill 2018/2019

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Baronne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
icka

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

Reagovat
kiwwi

Zabudol si na [DESPACITO]

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Bude zajímavý, kým se ho pokusíme nahradit. Za mě by ideální byl někdo z dvojice Bale/James Rodriguez. Oba patří Realu, tak bychom je nějak mohli zahrnout do toho dealu, pokud tedy Jamese nekoupí Bayern. Jen doufám, že se nebude očekávat od Pulisice nebo Odoi, že ho okamžitě nahradí. Potřebujeme top křídlo v ideálním věku, aby to pro nás nebyla moc velká ztráta.

Reagovat
ADM

James, ktorý má tak nejak problém s disciplínou v ďalšom klube a nebude to náhoda alebo Bale, ktorý nespraví krok navyše. Radšej vytrieskať čo najviac peňazí a otočiť ich na 2-3 hráčov, trh sa pohol ale za čo sa podarilo získať ten trojlístok vpredu Liverpoolu, to bolo skoro zadarmo.

Reagovat
Josifek

Zahrnout do případného dealu výměnu za Balea by mohla být win - win situace pro všechny - nejvíc teda samozřejmě pro Real

Reagovat
Miguel19

No já doufám, že od Realu nebudeme chtít Kovačiče. To radši Isca..

Reagovat
Svatej

Ja bych naopak presne tuhle variantu bral. Vsak stejne neni sance, ze bychom si kvalitativne prilepsili, tak aspon vybrali spravnej smer a ti dva dohromady by byli super..

Reagovat
Baronne

Přijde Mbappé

Reagovat
Svatej

Legit

Reagovat
Svatej

Jen jeste doplnim, ze prave vsadit vsechno na Pulise s Odoiem by bylo super i z toho duvodu, ze by to zas pripominalo ten rozjetej projekt z pred par let, kdy jsme prave Edena a KDB privadeli. Nebyli to hraci, kteri byli uppny topky na svych postech a nahrazovali stary hrace bez vykonnosti, ale presto to bylo super obdobi na sledovani.

Reagovat
pobody's nerfect

teda chtít nahradit Sarriho Pulisem by byl pořádný krok zpět

Reagovat
Svatej

blade by jasal i tak

Reagovat
blade115

Spíš bych si jen tak decentně pojuchnul, Tony se k Chelsea sice hodí víc, ale není to trenér pro top týmy.

Reagovat
Svatej

ja vim, jen si delam legraci

Reagovat
spider_8

Tak právě Eden byl úplná topka, supertalent který měl snad 20 gólů v Ligue 1. A přesto měl začátek trochu slabší, to jen tak abychom od Pulisice hned nečekali zázraky.

Reagovat
Svatej

Ani necekam, je mi jasny, ze za kazdy okolnosti si pohorsime, ale tohle je jedina varianta, se kterou bych se smiril

Reagovat
blade115

Podle mě to bude jakékoliv, jen ne zajímavé. Spíš tragické, směšné, zoufalé a tak...

Reagovat
spider_8

Já tak na půl věřím, že by nám to mohlo i prospět. Tohle spoléhání se na jednoho hráče bylo v posledních letech až trapné. Samozřejmě za předpokladu, že to nějak dobře pořešíme na přestupovém trhu, což je asi nereálné.

Reagovat
Busby babes

tak to pak bude zajimave pro fans jinych klubu...

Reagovat
blade115

Přirozeně, ale jistě budou solidární a budou nám držet palečky, ať to nějak zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupíte Garetha

Reagovat
hyper01

Asensio nebo Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradit? Máme Williana a Pedra, nepotřebujeme nahrazovat.

Reagovat
Anacron

To je sen Hazard k nám a Bale pryč

Reagovat
John Obi Mikel

Jamese bych bral

Reagovat
Mateo16

Ten pocit ked je Eden rozhodnuty a bude musiet pol leta cakat az PSG posle do prdele Pereza.

Reagovat
vilp

Kolem Mbappého i Neymara ticho...

Reagovat
andrew96
Reagovat
Spalovač šancí

Snad mu ta Čína vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Snad z toho nebude šaškárna jak s "přestupem" Griezmanna

Reagovat
Agent z Melmacu

ak pôjde do Realu tak dopadne ako Robben ktory tam vyhral hovno...2:6 doma s Barcu pamätný zápas....

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

bereme do T'hamu, nějaký backup za Sona by se hodil

Reagovat
cink

Slabší chvilka

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak čekám přestup do PSG

Reagovat
oli9

takže čína

Reagovat
Ed_Hazard

Na tento moment som cakal roky. Tak snad to bude naozaj Real Pod mi kluku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Presnejšie, viac ako 8 rokov

Reagovat
valloire

Reagovat
Csaplárova past

Ze Eden odejde si mam duvod myslet od doby, co Chelsea koupila Pulisice .....

Reagovat
Svatej

Pulisic je pravy kridlo, ve kterym Sarrindostal svyho Callejona, ten s tim nema nic spolecnyho

Reagovat
Csaplárova past

Ale to přece nemusí být nutně výměna post za post. Přišel hráč, který se má přiblížit góly a produktivitou Hazardovi. A je přece úplně jedno jestli takový hráč bude hrát zprava nebo zleva. Takový Griezman už dnes taky zahraje na 3 postech.

PS: fakt si jako myslíš, že by Chelsea koupila za 70mio hráče jen tak k Hazardovi ... ?

Reagovat
Svatej

Jenze on se produktivitou ani hernim prinosem Hazardovi nepriblizuje a navic je to, jak znova rikam, jinej post a jinej typ kridelnika.

A ano, stejne jako koupila jen tak 70milionovyhp Moratu k Hazardovi, stejne jako koupila Jorginha. Dokud se herni cas tech hracu nevylucuje, tak je kazdej nakup k nemu. To ti snad nemusim vysbetlovat.

Reagovat
Csaplárova past

Nepriblizuje, ale podivej se, kolik mu je roku. Nic nebrani tomu, aby tomu tak v budoucnu bylo. Hrac na urovni Hazarda na trhu k mani neni.

Reagovat
Svatej

Hazard mel na podobnej pocet zapasu tenkrat o cca 30 kanadskych bodu vic nez ma Pulisic ( vzhledem k cca 200 zapasum u obou podatatnej rozdil ) ted a to vsichni vime, ze jeho hlavni prinos nikdy nebyl v golech ani asistencich.

Vsak to pisenostatne i ja, proto rikam, ze Pulisic neni nahrada za Hazarda a je fuk, ze stal 70 milionu. Musi prijit jeste nekdo, takze myslenky Christiana jako nahrady neni spravna.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo hrajú Everton a City už zajtra?

Reagovat
elChe

Páč city hrálo v neděli o půl šesté?

Reagovat
smazaný uživatel

O to by ani nešlo, skôr nebýva zvykom hrať takto predohrávku kola, skôr sa hrávajú dohrávky.

Reagovat
Jardin

Je to kvuli finále poharu, predehravka 27. kola.

Reagovat
fenixLFC

Lebo city hra fibale pohara ked sa hra kolo

Reagovat
Shevchenko

Co?

Reagovat
elChe

Vejco... Cetl jsem az misto uz a tak mi ten prispevek dal jinej smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
off-olda

Neznám z toho teda pocit, že by tohle prohlášení muselo nutně znamenat jeho odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne se mohl rozhodnout pro zustat

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Nevím, přijde mi to, jako když se tonoucí chytá stébla, když to řekl takhle, tak se podle mě rozhodl odejít, ale budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak min. za 150M prodat

Reagovat
CHONG

Půjde tak za sto, možná bude součástí i výměna nějakého našeho hráče, třeba James nebo Bale (snad Bale).

Reagovat
smazaný uživatel

Jamese už si odkoupil Bayern ne?

Reagovat
CHONG

Zatím ne a tipuju, že ani neokoupí, nějak prý nevychází s Kovacem, ale u něj bych byl rád, kdyby zůstal u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 100M + Isco a jsem spokojeny

Reagovat
off-olda

Nemohl?

Reagovat
Infernoqt

To by řekl už teď

Reagovat
Shevchenko

Salyho

Reagovat
mayday

Kde je Saly? Uletěl. Kdo to psal tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhlety veci se zviratama me vzdycky hrozne dojmou.

https://www.youtube.com/watch?v=AK3PWHxoT_E

Reagovat
smazaný uživatel

cesky dabing se povedl

Reagovat
CHONG

Tyhle věci mě vždycky rozesmutní

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liquid

má na víc než co poslední roky hraje Chelsea, čili než-li bojovat o 3-4.místo a to ještě skočnit 10. a 5. a letos to bude boj o 4.místo až do posledních kol tak se mu žádný fanoušek Chelsea nemůže divit pokud přestoupí do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je viacmenej isté, že v lete skončí v Reale.

Reagovat
bbbauch

On je Hazard v tomhle zvlastni, nedivil bych se, kdyby to samy zopakoval jeste 4x a pak podepsal v chelsea. Ale zase faktor Courtois, ten to mozna prokecne driv nez Eden

Reagovat
smazaný uživatel

OK, asi to teda bude Real, nicméně pro blaho diskuse bych si přál United nebo City

Reagovat
ADM

Tak u Hazarda je ešte stále možné, že podpíše nejakú doživotnú zmluvu a vyhlási, že je úplne spokojný

Reagovat
king23

Kolik tipujete cenu? Bude mít rok do konce smlouvy, je mu už 28. Já bych tipl 45-50 v eurech.

Reagovat
CHONG

Pod 100 v eurech to nebude.

Reagovat
king23

Za 100 šel ronaldo.

Reagovat
CHONG

A co má bejt?

Reagovat
king23

Proč si myslíš, že Hazard s rokem do konce smlouvy by měl být dražší než Ronaldo?

Reagovat
CHONG

Možná proto, že je o pět let mladší, potřebujeme ho a navíc Pérez neumí prodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je o 6 let mladsi.

Reagovat
icemike

Protože ronaldo šel pod cenou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

100+

Reagovat
ADM

Tak to by sme si ho mohli dovoliť aj k nám do obce.

Reagovat
elChe

To je nejaka vesnice ovladana italskou mafii?

Reagovat
Manik...

*ruskou

Reagovat
Greny

Sorry ale za tu cenu bych ho nechal rok v béčku..

Reagovat
smazaný uživatel

ty zbrojovácký manýry sem netahej

Reagovat
Greny

Vole za 40 by to byl vysmech

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

120

Reagovat
Svatej

pod kilo nepujde

Reagovat
king23

Za kolik jsme kupovali Kroose, když mu chyběl rok v Bayernu?

Reagovat
Mates_Matesović

Za tolik, že by to dneska z Chelsea nestačilo ani na Pedra.

Reagovat
Svatej

A proc mas dojem, ze bude prodej stredniho zaloznika z jinyho klubu x let zpatky zajimat Chelsea, ktera odmitla vic penez za posranyho Williana s podobnou smlouvou?

Za 40 vam Marina neposle ani jeho podepsanej dres. Hazard patri do uplny topky mezi fotbalistama a i z finacniho hlediska nema smysl prijimat nabidku pod 80 mega, protoze takovej hrac ti svoji pritomnosti rocne da proste vic.

Reagovat
king23

Máš pocit, že roční hostování hráče jako je Hazard by stálo vic nez 80 mega plus jeho plat? Za kolik by teda podle tebe šel před dvěma lety? S touto logikou by stál víc než Neymar. Ale uvidíme no.

Reagovat
Svatej

Vsak by stal vic.

Nepochopil jsi me uplne. Hazardova pritomnost muze klubu fotbalovou cinnosti udelat rozdil treba 60 mega navic jen na prijmech z pripadny ucasti LM a vysokyho umisteni v lize, plus x dalsich prijmu. Takovej hrac se proste pod kilo neda i s rocni smlouvou..

Reagovat
Gazdo

Si z neho este viac odvareny ako my cules z messiho

Reagovat
Svatej

Jasný

Reagovat
Gazdo

A nie?

Reagovat
Svatej

Je to nejlepsi hrac, kterej za nas kdy hral a tak si dobre uvedomuju jeho prinos nejen na hristi, ale i v pokladne. Kdyz si nekdo mysli, ze klubu zavre hubu castkou, ze kterou s rokem do konce s smlouvy prestoupi jakejkoliv supak, tak cejtim povinnost to uvest na pravou miru. Tady se neresi ani hrac urovne Pedra, ani hrac urovne Coutinha, ale v podstate to nejlepší dostupny, co na trhu je a vlastnikem toho hrace je klub, kterej ma snad nejotravnejsi buchtu ve vedeni, co se vyjednavani tyce. I 60 mega je výsměch a klubu se financne nevyplati. Pokud pujde za nizsi castku, tak spis z dobry vule vedeni za odvedeny sluzby, jako uz u par hrach, ktery jsme takhle pustili.

Reagovat
Talker

Tohle je hodně odvážné vyjádření, že je nejlepší - už jen takový Lamps, se kterým se potkal, tak je podle mého mnohem vhodnější adept na tento titul. Nejtechničtější, nejtalentovanější, to bych ti asi uznal. Ale to nejlepší je podle mého mimo.

Reagovat
Svatej

Souhlasim, ja to v tomhle komentari dost spatne vyjadril. V jinym vlakne vys jsem psal ciste o fotbalovych schopnostech a presne terminu "hrac" jsem se zamerne vyhnul, tady jsem si ale nedal pozor.. Lamparda bych v takovym pripade zvolil taky.

Reagovat
Gazdo

ja ti to neberiem ja ta chapem aj ja by som to tak mal ja len tak jemne rypem

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je těch 80.

Reagovat
Svatej

Je to treba i mozny, kazdopadne v takovym pripade by to asi kazdej fanda povazoval za zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy jste ho kupovali omg... a hazard je neporovnatelne lepsi fotbalista.

Reagovat
icka

Srovnavat Kroose.... jina doba,post atd, Hazard pod 100 nepujde

Reagovat
vladino10

2014 vs 2018

Reagovat
Baronne

Reagovat
Ed_Hazard

Vy sa smejete, ale ja sa kludne stavím, že to nad 100M nebude (myslím, že prihodíme ako kompenzáciu nejakého nášho hráča)

Reagovat
Josifek

Tak pak tam do celkové ceny transferu musíš přičíst tržní cenu toho hráče. Pokud to teda nebude Bale, kterého se potřebujeme zbavit už bůh ví kolikátou sezonu

Reagovat
Baronne

Tak poď, sázka o nick?

Reagovat
smazaný uživatel

78,5

Reagovat
smazaný uživatel

50m liber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5-7

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Josifek

Tak 120 m a budeme štastní, že je konečně u nás

Reagovat
Manik...

Reagovat
patas92

Podle mě to nepůjde přes kilo. 80-90. 100 max

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r3

Vymena za Garetha

Reagovat
Talker

Očekávám 90-130. Víc nevyždímeme, méně neakceptujeme.

Reagovat
hona.kub

Reagovat
John Obi Mikel

28 je dobrý věk

Reagovat
John Obi Mikel

Ja tak o 100 mil. euro víc

Reagovat
nani92

takže Chelsea patrí od budúcej sezony už len k lepšiemu priemeru..bolo na čase

Reagovat
blade115

Zase si budeme rovni.

Reagovat
nani92

to si budeš priať

Reagovat
blade115

Právě ani ne, chtěl bych, aby Chelsea byla pořád top.

Reagovat
nani92

táto lod už odplávala

Reagovat
blade115

Dobrá loď se jednou vrátí.

Reagovat
nani92

potopená už nie

Reagovat
blade115

Dobrá loď se nepotopí...

Reagovat
nani92

ked kapitán odíde, tak aj áno

Reagovat
blade115

Azpi zůstává.

Reagovat
nani92

obaja vieme, že on nie je ten pravý líder

Reagovat
blade115

Tak mimi vyřiď, že se pletete.

Reagovat
nani92

možno iba ona

Reagovat
ADM

Meno lode, ktorá sa nepotopí, si nikto nepamatá

Reagovat
blade115

Reagovat
Svatej

hmm, to je docela pekne receny, si musim nekam zapsat

Reagovat
ADM

Počul som to tuším v súvislosti s Titanicom no, sedí...

Reagovat
technecium
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tajemnej jako Hrad v Karpatech zase

Reagovat
Poll Hamm

My v chelsea mame taky jasno https://youtu.be/EsQZmiugHuk

Reagovat
Svatej

Hmm ted si to nejak davam cely dokupy a z puvodniho prikloneni k odchodu jsem si skoro jistej, ze pujde.

Na podzim Eden zminil, ze mu klub nedovolil to leto odejit. Hadam, ze dostal info, ze jeste rok zahraje u nas a teprve potom ho necha klub za spravnou castku jit za predpokladu, ze si nejak po Costovsku nenecha snizit cenu Tohle vyjadreni je spis takovy potvrzeni, ktery klubu nezpusobi problemy, ale presne da najdvo, co se bude dit. Klub neprijde o penize, dodrzi dohodu danou Hazardovi a ten si splni sen.

Skoda, kazdorocni vysmivani se fandum Realu za jejich velkohuby zvasty uz se stalo skoro sportem, aby si clovek nasel novou zabavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Maneho by som ho bral. Lenže je už starý.

Reagovat
Hokaido

Ani bych se nedivil, kdyby k vám šel. Přeci jen vyrovnat se s klimatickými podmínkami při zápasech Liverpoolu, to je v současném fotbale asi největší výzva.

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš bychom mohli začít hledat náhradu za tebe

Reagovat
Kopac

Tupec

Reagovat
smazaný uživatel

po čtyřce od posranýho Bournemothu bych měl taky jasno... no co, na ty jeho výkony v mistrovských letech nezapomenu, to byla radost koukat na každý zápas. Po dlouhé době jsme hlavně měli hráče, kterého jsme mohli nazývat jedním z nejlepších na světě.

ať se rozhodne jakkoliv, přeju mu to nejlepší

Reagovat
CHONG

OT: Messi by měl EC stihnout

Reagovat
Visca el barca

Škoda, že není Dembouz

Reagovat
smazaný uživatel

OT: hypotéza, prečo včera postranný neodmával ofsajd: Lallana mal hokejovým žargónom povedané druhú asistenciu na góle Maného, keď zatancoval pri postrannom, ten sa sústredil na jeho tanečky a kokotiny, prepasíroval loBdu na Milnera do ofsajdu, užasnutý postranný sudí z Lallanových kokotín neodmával oPsajd a Milner teda nahral Manému na gól. Mágia.

Neskutočný príbeh.

Reagovat
Le Gunner

Zdá se mi to, nebo tady všichni scouseři a Stan začali fetovat?

Reagovat
Han střelil první

Tráva není fet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toluen, na kterém tohle Oliver vyplodil, je.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

jebe ti

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

bol v súkromnom kartovom klube Walhala určite zas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klub už nefunguje a nikdy som tam nebol

Reagovat
stiflerovamama

Nechápem ten hejt na Lallanu. Okey, posledné dve sezóny je stále zranený, ale hráč je to podľa mňa kvalitný, jediné čo ho limituje sú zranenia. Ťažko sa dostať do tempa keď si každé dva týždne zranený. Ale inak podľa mňa šikovný hráč, ideálny do šírky kádra, ktorý ten zápas vždy odmaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz vážne - chýba mu na ihrisku správne rozhodovanie, Angličania tomu hovoria decision-making, nemá alebo má minimálne futbalové IQ, tancuje, predržuje loptu, nevolí správne riešenia, prihrávky vo vhodný moment, strely, nábehy atp. .

+ Býva často zranený, a to ho limituje v rýchlosti a pressingu. Okrem toho, v LFC mal podarenú snáď max. 3/4 sezónu, a to som mierny. Aktuálne sa do LFC podľa mňa nehodí a nie je prínosom ani ako kádrový hráč, aj napriek tomu, že včera hral 30 min. fakt kvalitne a mal kvôli rozhodnutiu rozhodcu náhodný (a síce zaslúžený) podiel na góle.

Reagovat
technecium

Decision making na hodně vysoký úrovni má v PL málo hráčů, narozdíl od Španělské ligy

Reagovat
Mateo16

Bale: "Nehovoril som so Zidanom od finále, neboli sme lepšími priateľmi"

Neskutocne posadi ho na finale a chce odist. Ak Solari prezije leto tak Gareth pojde tiez.

Reagovat
CHONG

Léto nepřežije ani jeden.

Reagovat
Busby babes

Ed Woodward is prepared to make significant funds available for a central defender in the summer and was ready to pay £100m for Raphael Varane if Real Madrid were willing to sell #mulive [es]

Tohle bude bozi leto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

To je keců, už ať jsi tu.

Reagovat
icemike

Až tu vyhraje LM, tak ať si jde, kam chce

Reagovat
smazaný uživatel

No, abyste ji vůbec příští rok hráli...

Reagovat
icemike

To je jeho problém

Reagovat
smazaný uživatel

Neprosadí se.

Reagovat
Hokaido

PU-LI-SIC

Reagovat
smazaný uživatel

PU-LI-SICKO MODE

Reagovat
valloire

Král má dneska narozeniny. Vše nej.

Reagovat
iamek

Jsem vždycky věděl, ze neymara mas rad.

Reagovat
torcida

všetko najlepšie neymar

Reagovat
ttopi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos Tévez

Reagovat
smazaný uživatel

moj spoluhrac Matus s 10 na drese. Prave sa mi v noci snivalo ze dal gol. so random

Reagovat
Godwinson

Docela se mi líbila ta myšlenka s Bayernem, ale to asi nebude moc reálné. Pořád doufám, že neskončí někde v Realu.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

V létě do Číny.

Reagovat
CHONG

Přestaň už hulit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš, aby šel do tvé vlasti, můj šikmooký příteli?

Reagovat
CHONG

Zase jsi zhulený.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
technecium

V FMku 2019 běžně přestupuje s Iscem do United

Reagovat
Mastný Chobot

hral som tri hry v tomto ročníku a v každom sa to stalo, rovnako ako Icardi do MC. Už to je otravné celkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten scénář, že Chelsea neudělá Top 4, vyhodí v létě Sarriho a přijde o svého jediného Top class hráče, je hodně povzbudivý. Snad půjde, i když to lize samozřejmě uškodí.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč PL je vzduch ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, Kante, sorry.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Zapomenout na Kanteho chce koule.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš hrát ho mimo jeho pozici, takže zapadne mezi ostatní, protože na té pozici až tak úžasnej není...

Reagovat
icka

Uzasnej zrovna ne, ale stejne je z te zalohy nejlepsi. To je docela smutne vuci nasim zaloznikum.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. ta expreska o Foythovi... Janssen na soupisce pro LM nikdy ani nebyl. Foyth logicky nahradil Dembeleho. Fišara má zas směnu nebo co?

Reagovat
2miguel1

myslim, ze okolo 200mil eur Real bude musiet zaplatit. Na ligu to bude dobry hrac, myslim si, ze teraz bude s nim v lige tazsi super ako s Ronaldom. V LM to ale nieje absolutne tahac muzstva akym bol Ronaldo.

Reagovat
Manik...

200?! Myslím, že za 100 by byla Chelsea hodně ráda.

Reagovat
2miguel1

za 100 mil ho nepusti, je to asi najlepsi hrac PL..ked siel Coutinho za 150, tak Hazard urcite nepojde za menej

Reagovat
smazaný uživatel

150 uz ma svy leta, a vime jak dopad bale

Reagovat
misinho7

a co to ma s Garethom? Bale je brit ...pre Hazarda je La Liga jak stavana

Reagovat
smazaný uživatel

prisel jako hvezda z PL to samy couts, oba vime ze PD je narocnejsi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Magic player

Nemuzes takhle ignorovat rozdily v typologii a kvalite tech hracu. Coutinho nebyl nikdy bran jako nejlepsi hrac PL, tim je dlouhodobe prave Hazard. No a Bale je typologicky to nejhorsi, co si muzes do PD na kridlo poridit.

Reagovat
Svatej

Ona cela ta myslenka jenuplne stupidni

Chtel bych vedet, co by rekl na takovyho mnohonasobnyho viteze GB ronalda nebo Modrice, Masche, Alonsa, popripade Suareze, kteri tu jejich narocnejsi ligu uz deset let valcovali, tahali ze sracek a valcuji i ted

Reagovat
smazaný uživatel

Salah a De Bruyne jsou určitě lepší. Aguero, Kane a Silva taky nejsou o moc horší.

Reagovat
icka

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Pustí.

Reagovat
Cobra

V tom případě byste byli blázni. 100 za nejlepšího hráče ligy je prostě směšné i s rokem do konce smlouvy.

Reagovat
R22

to je pravda, ještě, že Hazard nejlepším hráčem ligy není no

Reagovat
pantondavo

Reagovat
iamek

Reagovat
Talker

Pokud to bude více než 100, tak budu spokojený. Hlavně ať se nám nesnaží nacpat Kovačiče jako součást dealu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude chtít odejít, tak Chelsea sleví ze svých nároků.. určitě by za něj 200 mega chtěli, ale podle mě Real tolik nedá. Viděl bych to maximálně na 120-130 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně hezky se z pohledu rivala kouká na Chelsea, jak se jim to sype. Víc a houšť!

Reagovat
Mateo16
Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě všem vytře zrak a přestoupí k nám do SpartyTo co bere v librách bude brát v korunách a ještě půlku toho dávat na mládež.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, najobľúbenejší hráč odchádza, načase začať fandiť Realu, resp. tým kam prestúpi. Bude chýbať

Reagovat
smazaný uživatel

Young prodloužil smlouvu

Reagovat
Raul=Real

Clanok ku Clasicu je kde!?

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, reference na nějaké stránky se streamy? Na redditu už zabanovali všechny subreddity se streamy a vypadá to, že už se žádné další dělat nebudou, sice moderátoři vytvořili Discord server:

https://discord.gg/TqC5RsS --- ale kdoví jak dlouho tohle vydrží

Reagovat
Cobra

Dík za ten discord.

Reagovat
tunkic

http://livetv.sx/

Tady toho je vždycky docela hodně (ruská stránka, ale dá se přepnout na angličtinu) - browser streamy, sopcast, acestream..snad na všechny zápasy i sporty

Reagovat
Malresi

Veľká Škoda, že si vybral Chelsea. Nechápte ma zle, veď aj s Chelsea vyhral trofeje. Na to ale, aké mal možnosti, keď odchádzal z Lille, si IMO vybral zle. Veď mohol ísť de facto všade a vyhrať toho X krát viac. Taktiež sa individuálne s lepšími spoluhráčmi mohol stať lepším hráčom.

Na druhú stranu sa mi na neho vždy v PL dobre pozeralo. Technicky asi najlepší hráč, ktorý hral PL v novodobej ére (Bergkamp, Le Tissier, Zola sú imho vyššie v mojich očiach čo sa týka techniky ale aj charizmy)

Budeš v PL chýbať.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele