Další články

Hazard nelituje konce kariréry. Užívám si života, řekl

Eden Hazard byl jedním z hostů pondělního slavnostního předávání Zlatého míče, který nakonec poosmé v historii ovládl Lionel Messi (36). Bývalý hráč Realu Madrid mimo jiné přiznal, že nelituje svého rozhodnutí ukončit ve dvaatřiceti letech fotbalovou kariéru.

Hazard definitivně končí, ve 32 letech se rozloučil s kariérou

Eden Hazard se rozhodl ve 32 letech ukončit kariéru. Belgický záložník naposledy působil v Realu Madrid, tam každopádně skončil na konci tohoto léta a od té doby si žádné angažmá nenašel. Po zhruba třech a půl měsících tak nakonec přece zvolil završení své bohaté kariéry. Verdikt o odchodu oznámil také bývalý hráč Lille a Chelsea prostřednictvím sociálních sítí.

Hazard konec kariéry neplánuje. Energie mám dostatek, vzkazuje

Eden Hazard jede na dovolenou a po ní si bude vybírat dalšího zaměstnavatele. Ofenzivně laděný belgický záložník se dohodl na ukončení kontraktu v Realu Madrid a hodně se mluvilo o konci kariéry, takové myšlenky ale fotbalista nemá.

Dostávali vysoký plat, ale nehráli: Hazard, Mariano a Jones si hledají nová angažmá

Po sezoně 2022/23 je jasné, že řada známých hráčů, kteří se ve svých předchozích působištích nedokázali prosadit a jejichž kariéra nabrala velmi špatný směr, si budou hledat nová angažmá. O které fotbalisty se jedná?

Kabinu Realu Madrid čeká čistka, klub opouští také Hazard

Španělskou ligu dnes čeká poslední kolo, Real Madrid ale nelení a už začal se skládáním kádru pro ligový ročník 2023/2024. Tým opustí minimálně tři hráči, nové angažmá si bude hledat i Eden Hazard.

Eden Hazard ukončil reprezentační kariéru. Jedna stránka se otočila, řekl

Kapitán belgické reprezentace Eden Hazard v 31 letech ukončil reprezentační kariéru. Rozhodnutí, o kterém informoval na instagramu, učinil ofenzivní záložník či křídelník Realu Madrid krátce poté, co s národním týmem na mistrovství světa v Kataru nečekaně vypadl už ve skupině.

Belgický kapitán Hazard před MS: Chceme konečně vyhrát velký turnaj

Podle reprezentačního kapitána Edena Hazarda je nejvyšší čas, aby výjimečná belgická generace konečně vyhrála velký turnaj. "Rudí ďáblové" budou na přelomu listopadu a prosince obhajovat na mistrovství světa v Kataru bronzové medaile z roku 2018.

Hazard stěhování neplánuje, chce pokračovat v Realu Madrid

Eden Hazard je rozhodnut vylepšit si reputaci a získat si přízeň fanoušků Realu Madrid. Ofenzivně laděný belgický záložník v hlavním městě Španělska zklamal, pod což se značnou měrou podepsaly neustálé zdravotní problémy, hlavou se mu ale rozhodně nehoní myšlenky na změnu dresu...

Hazarda čeká další operace, bude mu z nohy vyjmut kov

Eden Hazard z Realu Madrid se v nejbližších dnech podrobí operaci, při níž mu lékaři odstraní z pravé nohy kovovou destičku. Oznámili to dnes zástupci španělského klubu. Belgického reprezentanta po zákroku čeká další zdravotní pauza.

Ancelotti: Hazard figuruje v našich plánech pro příští sezonu

Eden Hazard před dvěma a půl roky přestupoval z Chelsea do Realu Madrid a angažmá v hlavním městě Španělska pro něho představuje velké zklamání. Ofenzivně laděný fotbalista i vinou neustálých zdravotních problémů nenaplnil očekávání, trenér Carlo Ancelotti s ním ale stále počítá...

Belgie pořád může vyhrát velký turnaj, věří kapitán Eden Hazard

Kapitán Eden Hazard věří, že belgičtí reprezentanti stále mohou pomýšlet na triumf na velkém turnaji. "Rudí ďáblové", kteří v neděli doma vyzvou Česko v kvalifikaci o postup na mistrovství světa 2022, získali na posledním světovém šampionátu 2018 bronz a od září téhož roku jsou v čele žebříčku FIFA. Na letošním Euru vypadli ve čtvrtfinále, v němž nestačili na pozdější vítěze Italy.

Hazard se omluvil fanouškům Realu za žertování s hráči Chelsea po prohře v LM

Útočník Realu Madrid Eden Hazard se omluvil fanouškům za to, jak po vyřazení v semifinále Ligy mistrů s Chelsea na hřišti žertoval s bývalými spoluhráči z anglického klubu. Přátelským rozloučením a gratulací soupeři nechtěl podle svého vyjádření na instagramu nikoho urazit.

Hazard byl rád, že viděl kamarády z Chelsea a věří, že je s Realem vyřadí

Šťastný z opětovného návratu do Ligy mistrů i z toho, že se opět potkal s bývalými spoluhráči z Chelsea byl záložník Realu Madrid Eden Hazard po prvním semifinálovém utkání. V 66. minutě vystřídal Viníciuse Júniora a po svalovém zranění se teprve dostává do ideálního rozpoložení. Přesto věří, že se mu navzdory remíze 1:1 podaří v odvetě své kamarády vyřadit.

Belgii by v kvalifikaci proti ČR mohl chybět kapitán Hazard

Belgické reprezentaci by příští sobotu v utkání kvalifikace mistrovství světa 2022 v České Republice mohl chybět kapitán Eden Hazard. Křídelní hráč Realu Madrid se znovu zranil při víkendovém zápase španělské ligy s Elche, do kterého naskočil jako náhradník. Předtím Hazard kvůli zdravotním problémům absentoval šest týdnů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele