Je čas na něco nového, naznačil Hazard možný přestup do Realu

Belgický záložník Eden Hazard by se mohl stěhovat z londýnské Chelsea do Realu Madrid. Ten je prý připraven vysázet za něj přestupový rekord - až 200 milionů liber. Sám Hazard už po zápase o 3. místo na mistrovství světa naznačil, že by se transferu nebránil.

Naše zlatá generace už by měla něco vyhrát, řekl kapitán Belgie

Na posledních dvou velkých turnajích patřili reprezentanti Belgie mezi "černé koně", do bojů o medaile ale nepostoupili a v obou případech skončili ve čtvrtfinále. Kapitán Eden Hazard je před nadcházejícím mistrovství světa v Rusku přesvědčen, že nadešel čas, aby zlatá generace "Rudých ďáblů" konečně něco vyhrála.

Hazard popřel spory s Contem: Budu hrát tam, kde bude potřebovat

Belgický fotbalista Eden Hazard popřel, že by měl jakékoliv spory s klubovým koučem Antoniem Contem. Ten v poslední době Hazarda často využíval jako falešnou devítku na hrotu útoku, což hvězdě nemělo podle anglických médií moc vonět.

Hazard: I kdybychom hráli ještě tři hodiny, balonu bych se stejně nedotkl

Eden Hazard z londýnské Chelsea byl po porážce s Manchesterem City v Premier League pořádně roztrpčený. Po zápase celkem otevřeně kritizoval taktiku zvolenou manažerem Antoniem Contem a připojil se tak k řadě dalších expertů a fanoušků, kteří nebyli spokojení s přístupem Chelsea k utkání.

Hazard je v Chelsea spokojen, budoucí přestup ale nevyloučil

Eden Hazard patří mezi nejlépe placené hráče planety a tím zůstane i po podpisu dalšího kontraktu, otázkou zůstává, jakému klubu se za několik měsíců upíše. Ofenzivní belgický fotbalista patří Chelsea, smlouva na Stamford Bridge mu běží do června 2020 a jeho jméno je spojováno s možným odchodem...

Kvůli svému zdraví netrénuji na sto procent, přiznává Hazard

Jenom pozvolna se zatím do sezony dostává Eden Hazard, který zmeškal první tři ligová kola a do další trojice zasáhl akorát z lavičky. Belgická hvězda se přes léto zotavovala z operace kotníku, přičemž na jaře ještě jedno utkání zmeškala kvůli potížím s lýtkem. Nyní Hazard přiznává, že si na tréninku musí kvůli různým menším úrazům ulevovat...

Hazard proti Česku nenastoupí, zlomil si kotník

Belgičanům bude v dnešním přípravném utkání s Českou republikou chybět kapitán Eden Hazard. Šestadvacetiletý útočník Chelsea si na nedělním tréninku zlomil pravý kotník a dnes podstoupil operaci.

Hazard spekulacím pozornost nevěnuje, zajímá ho závěr sezony

Výhradně na své výkony v závěrečné fázi letošní sezony se nyní koncentruje Eden Hazard. Jméno záložníka Chelsea je stále spojováno se zájmem Realu Madrid a média informují i o hráčově nové smlouvě s Chelsea, něco takového ovšem aktuálně není na pořadu dne...

Premier League v kostce (31. kolo)

To co provedl Marco Silva s Hull City, je jedním slovem paráda. Tigers hrají pohledný ofenzivní fotbal, co je však důležitější, jsou jako mávnutím kouzelného proutku o poznání organizovanější v defenzivě. Kdyby se tabulka Premier League začala počítat až od chvíle, kdy portugalský manažer svůj tým převzal (5. leden), byl by Hull aktuálně na čtvrté příčce.

Premier League v kostce (24. kolo)

Není mnoho hráčů, kterým se podařilo dát v jednom utkání Premier League víc než tři branky. Před Romelu Lukakuem jich bylo přesně 24. Belgičan se do této vybrané společnosti zařadil v utkání s Bournemouthem. Svým mimořádným čtyřbrankovým výkonem se postaral o sedmý nejgólovější zápas v historii novodobé soutěže.

Premier League v kostce (18. kolo)

V Anglii se Vánoce slaví na fotbalových stadionech. Tradiční Boxing Day k Premier League již neodmyslitelně patří, z tribun na trávníky sálá sváteční nálada a v ochozech jsou k vidění i Santa Clausové. Jeden ošklivý dárek dostal od vedení Swansea Bob Bradley, který byl po debaklu od West Hamu propuštěn. Naopak Chelsea se skvělým Edenem Hazardem opět prodloužila vítěznou sérii.

Nehrát evropské poháry nám výrazně pomáhá, tvrdí Hazard

Alespoň jednu kladnou stránku loňský výbuch Chelsea má. Londýnský celek se po umístění na desáté příčce neprobojoval do žádné z evropských soutěží, a tak může veškerou svou pozornost upřít na domácí Premier League. Více klidu pomáhá i Edenu Hazardovi, hlavní postavě Blues v letošní doposud úspěšné ligové štaci.

Premier League v kostce (11. kolo)

Reprezentační přestávka se Chelsea vůbec, ale vůbec nehodí. Takovou formu, kterou se svěřenci Antonia Conteho můžou nyní chlubit, jsme v Premier League dlouho neviděli - pět zápasů, pět jasných výher a pět čistých kont. Vrchem k tomu fenomenální výkon proti Evertonu, jenž komentátor BBC John Motson označil za "nejlepších 90 minut fotbalu, které v kariéře viděl".

Euro v kostce (Osmifinále)

Ani jsme se nenadáli a dvě třetiny evropského šampionátu jsou tytam. Evropu opouští hned několik favoritů na boj o medaile, Anglie dokonce podruhé během jednoho týdne. Mizí i Španělsko a Chorvatsko - "česká" skupina smrti tedy naplnila svoji podstatu trošku odlišně. Všichni její účastníci jsou "mrtví". Utvořila se tak elitní osmička, která si to od čtvrtka rozdá o postup do semifinále.

Když je v pohodě, je nejlepší na světě, chválí spoluhráči Hazarda

Belgičan Eden Hazard se téměř celou sezonu v Chelsea spíše trápil a nepotvrzoval pověst jednoho z nejlepších hráčů na světě. Až na mistrovství Evropy se začíná probouzet a v osmifinále ukázal své schopnosti, když gólem a asistencí přispěl k výhře 4:0 nad Maďarskem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele