Real Madrid potvrdil přestup Edena Hazarda z Chelsea

07.06.2019, 22:13
Aktuality
Fanoušci a média od dnešního večera už nebudou muset spekulovat o další budoucnosti Edena Hazarda. Kapitán belgické reprezentace s definitivní platností přestupuje z Chelsea do Realu Madrid, španělský velkoklub potvrdil dohodu s londýnskou stranou...

"Real Madrid a Chelsea se dohodly na přestupu Edena Hazarda. Hráč bude v klubu působit pět sezon, do 30. června roku 2024," oznámil Bílý balet v prohlášení na internetových stránkách.

Hazard měl na Stamford Bridge smlouvu na poslední rok a z klubu chtěl odejít. Real toho využil, za fotbalistu zaplatí odstupné sto milionů eur a tato suma může být na základě bonusů navýšena o dalších více než čtyřicet milionů. Podpisu smlouvy brání už jenom zdravotní prohlídka, k níž dojde po reprezentační pauze, médiím a fanouškům pak bude bronzový medailista z loňského MS představen 13. června.

Hazard přišel do Chelsea v roce 2012 z Lille a celkem za Blues stihl 352 zápasů, v nichž dal 110 gólů. Poslední dva zásahy si na své konto připsal minulý týden ve finále Evropské ligy proti Arsenalu.

Autor: Tomáš Pavlík / realmadrid.com

Komentáře (598)

Přidat komentář
misinho7

Vitaj

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Ja teda dúfam že to nebude hlavná posila a niekto z dvojky Neymar alebo Mbappe dojde

Reagovat
misinho7

Neymar urcite ked je out na dlhu dobu...a hlavne na co by nam bol ked uz mame Edena na lave kridlo? a Mbappe najskor asi o rok

Reagovat
Mateo16

Nižšia suma za Neymara = bargain

Reagovat
vilp

Neymar už ukončil kariéru.

Reagovat
Mateo16

O to nižšia suma a ešte väčší bargain

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

ževraj aj messi by mal dojsť :) :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Koupite Hazarda a ty mluvis o Neymarovi.. ze je dulezitejsi

Reagovat
pantondavo

Aktualne pravdepodobne nejlepsi obchodovatelnej hrac je ti malo?

Reagovat
Mateo16

Jo je keďže priotita by mala byť náhrada Cristiana

Reagovat
masina_LFC

ved to je Hazard ty retard

Reagovat
Mateo16

No góly nám neprinesie

Reagovat
Ed_Hazard

Cristiana gólovo nenahradí nikto. Kombu Jovič + Hazard ale verím.....velmi. Zdvihne sa Asensio, Karim bude tiež skórovať, možno sa spamätá Isco. Bude to v pohode..

Reagovat
Kixi Syhimour

Netvrdíte tohle pomalu každý rok?

Reagovat
Ed_Hazard

No, nie. Pozri sa kedy naposledy sme dotiahli Hazardov, Jovičov a Militaov?

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš se mi zdá, že vcelku často spoléháte na to, že se Asensio (který vlastně nic moc neukázal) dostane do skvělé formy, že Benzema začne dávat góly a že Isco (který hraje tužku relativně dlouho) bude najednou taky nějak extra skvělý

Reagovat
Jordi Alba

Ono u Karima je to jedna z nejlepších sezón v Realu, co se týče gólů, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Pardon, mělo být, že bude dávat góly i z tutovek. On jich může mít o dost více, navíc se prsazoval proti spodním týmům tabulky

Reagovat
Jordi Alba

J, tak on si proti lepším týmům moc nezaskóroval, ale statistiky má.

Reagovat
CHONG

To sice jo, ale když dáš 90% gólů proti týmům ze spodní poloviny tabulky, tak to není úplně to, co by tým, který má bojovat o titul, potřeboval

Reagovat
Jordi Alba

Je, ale musel by bejt náhradník.

Já sem zvědavej na toho Joviče, dal hodně gólů, chtěla ho Barcelona i Real, ale stejně oba kluby asi na lavičku, ale třeba posadí Karima.

Reagovat
CHONG

Dokud bude Real trénovat ZZ, tak Benzína neposadí nikdo

Reagovat
Jordi Alba

Ten by posadil i Messiho.

Reagovat
CHONG

Pod ZZ určitě

Reagovat
Mateo16

Tomu verím že hej ale vo vyraďovacích LM to problém bude

Reagovat
smazaný uživatel

On ich vypracuje. A na góly kúpil Real Joviča, nie?

Reagovat
Mateo16

Ten bude sedieť

Reagovat
Dron

Reagovat
pantondavo

Tak to by musel prijit Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Ronaldo nahradit nejde, snad je částečně a to si myslím. že Hazard může. Je to trochu typologicky jiný hráč, ale když se dobře využije a bude mít precizní servis, tak těch gólů může dát taky spoustu.

Reagovat
smazaný uživatel

*snad jen částečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Nech si tam pekne užije svoje a o 3 roky pôjde pred koncom zmluvy za normálnejšie peniaze. nechápem doteraz, prečo si vybral PSG (vlastne chápem, prachy, nechutne veľké prachy)

Reagovat
Mateo16

Ak narazas na ten plat tak kľudne Mbappemu by som to dal

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Nie. O pár rokov bude mať zase možnosť výberu. Ale pri všetkej úcte, dúfam že bude pri tom aj Perez a jeho triezve ekonomické zmýšlanie.

Reagovat
CHONG

Skleněný Neymar určitě ne a Mbappé ať si tam taky zhnije.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je asi nejlepší posila, kterou mohl Real získat. Neymar s Mbappém se něj vůbec nechytaj. Nechápu, jak mohli Chelsea přesvědčit, aby ho pustila za takový pakatel. Já bych ho pod 200 míčů nepustil. Každopádně příští rok budou mít El Clásica zase grády

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Hazard měl jen rok do konce smlouvy + sám chtěl jít do Realu, že je to jeho sen. Takže 100m + bonusy není zas tak málo. Spíš záleží kolik bude celkově v bonusech jestli dalších 30m třeba, a jak moc budou splnitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Za rok by šel zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně za takovýho hráče je to málo. Pro mě je to třetí nejlepší hráč na světě. A jediný, kdo se technikou a driblinkem blíží Messimu.

Reagovat
valloire

vyrovná...

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, ale je hodně blízko.

Reagovat
valloire

Ale vyrovná a to neříkám, že je teď u nás. Jeho dribling je úžasnej, je takovej brazilskej a to mám rád.

Reagovat
Zizou

No a už víme, že to, co ty máš rád, je většinou velký fail. Takže se ani nesnaž. Porovnávat Messiho kontrolu míče s kýmkoliv, je jenom ubohý pokus o trolling. Na druhou stranu Hazard je opravdu v téhle disciplíně určitě na bedně společně ještě s Neymarem.

Reagovat
valloire

Real Madrid a Brazílie je velký fail? Nebo Pelé, Zico, Ronaldo, Ronaldinho, Zidane? Messi není jedinej, kdo kontroluje míč. Hazard se mu v tom vyrovná a jeho styl se mi líbí víc. Ale chápu, máš na sobě ty brejle.

Reagovat
Zizou

Nejde o kluby nebo hráče, kteří se ti líbí, ale jde o to, co se ti na nich líbí. A ty brejle bys taky potřeboval jako sůl, aby se ti už konečně rozsvítilo. I když pochybuju. Messiho driblink prostě radši s ničím ani nikým nesrovnávej a uděláš líp. Mně se líbil dříve třeba i driblink Denílsona, ale k čemu mu byl. Navíc já nesnižuju kvality Hazarda a on se klidně ještě může i zdokonalit, ale ty bys tohle nikdy nenapsal, kdyby přestopil do Barcy.

Reagovat
valloire

Ale napsal. Nemam brejle tak silný jak ty. Hazard v Barceloně by mě neskutečně nasral, podobně jako Ronaldinho. Jinak na Realu se mi líbíla jejich schopnost se nikdy nevzdat a hrát krásnej ofenzivní fotbal. Quinta, jestli ji pamatuješ, tak víš o čem mluvím. A nevyhráli tenkrát LM. Na Brazílii individuální schopnosti hráčů a krásnej superofenzivní fotbal. A nevyhráli tenkrát MS. Takže žádnej gloryhunter nejsem.

Reagovat
fenixLFC

ano ano ano neviem ano nie a nie

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co by mě vážně zajímalo? Co kdyby Messi hrál odjakživa v realu a předváděl by to samé jako v barce. A naopak Ronaldo by z united přestoupil do barcy. Nazýval bys Messiho skřetem a Ronalda králem? Vsadím se, že by byl pro tebe Messi bůh a Ronaldo nagelovaná buzna

Reagovat
valloire

Což se ovšem nikdy nedozvíme že Jinak, připadá ti normální velebit rivalova hráče a říkat o něm, že je bůh?

Reagovat
valloire

...no a ještě jinak. Ronalda v Barceloně bych ocenil stejně, jen by to nebyl Král. Ovšem kdyby vám vystřílel pravý treble, velebili byste ho stejně jako Messiho a byl by nejlepší hráč historie pro vás. Jak ovšem víš, Ronaldo pro mě není nejlepší hráč historie. A víš proč? Já jsem objektivní. Takže se to dá otočit krásně i na vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvím za sebe ne za ostatní fanoušky barcy. Messi by byl pro mě nejlepší fotbalista i v Madridu. Já totiž žádnou zášť vůči realu necítím. Ronaldo by pro mě nebyl nejlepší nikdy, ani v barce. Mě tyhle zabijáci ve vápně nic neříkají. Mě se libí hráči s dokonalým driblinkem, technikou a především herní inteligencí. Prostě typy Messiho, Hazarda, Isca, Neymara, atd. Výš řadím i kreativní záložníky jako Xavi, Iniesta, Pirlo, Modrič, v minulosti třeba Gascoine. Proto jsem obdivoval vždycky barcelonský styl fotbalu.

Reagovat
valloire

Míval jsem to kdysi stejně. Taky můj bůh je Zico. Postupem času víc a víc oceňuju podobný bombery jako je CR. Dělat z něho nějakýho nekopu je směšný. On jenom přizpůsobil svůj styl. Nikdy jsem moc nekoukal na PL, ale s jednou výjimkou a ta byla Ronaldo. Ve fotbale nejde o uměleckou hodnotu, na tu se často umírá viz Brazílie 80.let, ale o efektivitu. A i když je Messi efektivní stroj, nedokáže to přenést do toho nejdůležitějšího jako je PO LM a MS. Ronaldo to umí a čím větší zápas, tím je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase dělat z Messiho jen kata slabých týmů je také nesmysl. Barcelonu táhl za vítěztvím v ročnících 2009, 2011 i 2015. Doslova Barcelonu dotáhl ke třem triufům v LM. Reprezentace je jiná kapitola. Podle mě se neumí úplně vyrovnat s obrovským tlakem, který na něj Argentinci vytváří. Stejně tak je chyba, že je kapitán. Ten tlak to jen zvyšuje a Leo ani nemá povahu na to být kapitán. Nicméně repre dovedl do třech finále. To taky není málo.

Jinak v United se mi Ronaldo hodně líbil. Typické rychlé, technicky nadané křídlo. V realu se z něj stala typická devítka. Efektnost z united vyměnil za efektivitu. Neříkám, že je to špatně. Ale já se na fotbal dívám právě kvůli umění. Proto pro mě bude Messi vždycky bůh, ať už bude hrát kdekoliv. Navíc si vem jak je všestraný. Messi spojuje kreativního záložníka, skvělého dribléra i zabijáckou devítku. Ale v čem bude vždycky za Ronaldem je zarputilost, touha až posedlost dokázat všem, že je nejlepší. A neustále na sobě tvrdě pracovat. Proto taky dokázal to co dokázal a proto taky vydrží na vrcholové úrovni podle mě déle než Messi, byť je starší. Ronaldo je prostě rozený vítěz ale Messi je lepší, šikovňjší fotbalista.

Reagovat
valloire

S tím se dá i souhlasit. Diskutuješ slušně a kdyby to tak uměli jiní, nemusíme se tu furt hádat. I když já se rád hádám. Takže až napíšu něco provokativního, ber to tak...

Reagovat
tnt03

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
oli9

vzdyt eden je strčí oba do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně bys tam chtěl tahat toho sráče Neymara? Je mi líto fanoušků, kterým nezbývá nic jiného, než doufat v příchod Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhý místo bude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po Valencii.

Reagovat
MySch017

Pre RM galakticky prestup. Pre CFC asi galakticka strata. Kto ho realne moze nahradit? Pulisic to asi nebude. Kazdopadne na jednej strane velka posila, na druhej velke oslabenie.

Reagovat
smazaný uživatel

no budeme si musieť zvyknuť hrať ako celý team nie na jedneho hrača ak sa rozohraju mladý chalani tak by to mohlo byť zaujmave :) neberiem to niako tragicky samozrejme za tých 7rokov prirastol k srdcu aj slžička bola ale dakujeme eden <3

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrada? Do budoucna by to mohl byt jeden dvojce Pulisic a Odoi (pokud podepise novou smlouvu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

#Hazard will double his wages at Real Madrid to £400,000-a-week and become one of their highest earners. #cfc insisted that talks over #Kovacic were not included as part of deal despite Real Madrid's best efforts to do so.

jak se nám ho snaží vnutit ty špíny

Reagovat
smazaný uživatel

nech ide dopiči celý real :D edenovi neprajem nič zle :) ale real neznášam dlhé roky snád sa im nič nepodarí vyhrať

Reagovat
Whitemedia

Kincl pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

55 mega požadovaná suma len +20 mega za finále

Reagovat
Whitemedia

budete rádi, když se někdo slituje a pošle vám za něj 35 míčů

Reagovat
smazaný uživatel

realna hodnota 20m :D

Reagovat
smazaný uživatel

12 mega za týden? To jsou absolutní šílenosti tohle..

Reagovat
Mateo16

To ma snáď iba polovicu čo má Gareth

Reagovat
fefo

Maju rovnako.

Reagovat
smazaný uživatel

Edene ne

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Real teď bude hodně nebezpečný, jestli seženou někoho na pravé křídlo tak nechci vidět jak to bude vypadat v la lize

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ještě pravý křídlo a mohlo by to mít koule.....ale je nepravděpodobné, že by Balea někdo koupil. Ta cena by byla neskutečně přemrštěná. Za hráče který má nemastné, neslané výkony a navíc je skleněný. Taky už to není žádný mladíček. Je to docela neprodejný kus, pokud tedy se nenajdou nějací šílenci, kteří by to toho transferu šli.

Reagovat
smazaný uživatel

mám trochu strach no ale radši uvidím první real, než abych viděl druhé atletico s jejich stylem hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

normalne, budu druhy za Barcou

Reagovat
technecium

Jsem zvědavý, jak si zvykne na Španělsko. Přeci jen tolik prostoru a času na míči jako v Anglii dostávat nebude.

Reagovat
cejen13

Nebál bych se ani trochu, však dribling pod tlakem a na malým prostoru je možná jeho nejvetší přednost.

Reagovat
technecium

Ok, dribling. Ale co řešení situací?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyřeší to jako nejlepší bek na světě.

https://www.youtube.com/watch?v=n57An8B3JPg

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
andkoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Jako jestli si někdo mysli, že v Madridu to není rychlejší než v Chelsea, tak to jsou hodně mimo. Na druhou stranu Hazardovi věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

https://t.co/bDjo5szisD

chci ho sledovat v Realu, jenže s tímhle tvorem to prostě nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

sklamal ma tým courtois :) snad nič nevyhraju aj s celym žebrackym realom pojebanym

Reagovat
CHONG

A teď si vezmi, že kvůli téhle kundě musí odejít Keylor

Reagovat
nani92

Takže Top 5 je už istá, ešte ten Eriksen a bude istá aj Top 4

Reagovat
Bandita_Harry

Veru, Wolves zamiesa karty po City a Liverpoole bude boj o dve miestenky do LM práve medzi nimi, Chelsea, Arsenalom a Tottenhamom

Reagovat
sylarko

ja uz cakam, ked uz aj barca konecne potvrdi nejaky ten prichod

Reagovat
pantondavo

Dembele se vrati po zraneni a Coutinho z dovoleny

Reagovat
technecium

Mně by stačilo oznamovat odchody. Busquets, Rakitič, Coutinho, Rafinha, Valverde..

Reagovat
Switchback

celkem skromnej

Reagovat
pantondavo

Bus? To je ten o parnik nejlepsi defenzivni zaloznik na svete?

Reagovat
technecium

Tak on je skvělej furt. Ale já to beru jako okysliceni týmu. On je poslední, kdo by udělal krok navíc nebo zabojovat. Bylo to vidět na Anfieldu, v Copě... Potřebujeme mít hladový tým a to s Busem, který má věcně v pyči nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

však príde frankie :)

Reagovat
technecium

Ale ten musí hrát místo Buse, ne s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prečo by mal hned odísť ako backup dobrá volba :)

Reagovat
sylarko

hej a hrat tam bude B-ecko...

Reagovat
technecium

Stegen - Pique, De Ligt, Umtiti - Semedo, Arthur, De Jong, Alba - Messi - Dembele, Suarez

To není Béčko.

Reagovat
sylarko

nebud naivny. uz vidis jak ti valverde bude hrat toto rozostavenie...kolko ti je 12?

Reagovat
technecium

Však já doufám i v odchod Valverdeho

Reagovat
sylarko

to aj ja. ale inac coutinho si este sezonu zasluzi pod novym trenerom, nech ukaze, ze to bola len chyba systemu. a bus moze striedat s de jongom. a do utoku griezz...neymara uz nechcem druhy krat v barce vidiet

Reagovat
technecium

Ney

Couts, Griez

Reagovat
sylarko

neymara, ktory je este viac zraneny jak dembele? thiaga sme z bayernu nevzali, lebo uz raz odisiel z barci a neymara teraz vezmeme? ...griezman je konzistentnejsi

Reagovat
technecium

To je jako hodnocení tvých názoru. Neye nebrat, Griezmanna nebrat, Coutinha ven

Reagovat
pobody's nerfect

Však už nějaký pátek je potvrzeny de jong

Reagovat
sylarko

ale ja myslim ako letny prestup. real ma uz 2 kvalitnych hracov. my zatial 0. cakam aspon jedno velke meno do utoku + dufam aj v de ligta

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by přijít Griezmann, De Ligt, levý beck a záložník.

Reagovat
sylarko

griezmann, de ligt, felipe luis ako back up alby a zaloznik uz asi nepride tam ich mame dost

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl, že má přijít záložník v každém případě a nemyslelo se Frenkieho ani případnou náhradu za nějaký odchod. To by pak mělo přijít těch záložníků víc.

Reagovat
BarcaGOAT

Nový záložník najskôr príde až vtedy až nejaký odíde (asi Rakitič), lebo inakšie tých záložníkov tam máme dosť. Nám hlavne treba posilniť útok, kde najskôr príde buď Rashford, alebo Griezmann. Neymar je pravdepodobne nepredajný podľa PSG. Úprimne chcem aby ostal Dembele a ten ostane len ak príde najviac jeden útočník (najlepšie Rashford). Tiež dúfam v de Ligta, ale tam asi budeme musieť niečo urobiť s Umtitim, lebo medzi stopérmi bude pretlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Neymar bude chtít odejít a zatlačí na vedení, tak by výměnu za Rakitice, Coutinha a prachy mohli vzít.

Jinak doufám, že Valverde začne omezovat čas Busimu a uvidíme častěji Alenu s Puigem. Alena už je dost dobrej, aby ho mohl stavět proti komukoliv, ne jen do poháru. Vedení by mohlo zkusit koupit Bruna nebo Tielemanse.

Reagovat
BarcaGOAT

Príchod Neymara by aj veľmi uškodil Dembelemu. Neymar je naviac častejšie zranení ako Dembo. Podľa mňa by sme mali v tomto trochu viac veriť Dembovi, ktorý ak nie je zranení, tak jeho hra je ukážková. Aleňa a Puig by už dávno hrali viacej ak by nebolo Ernesta, keďže on si primárne viac cenní starých a defenzívnych hráčov. Už keď by sme mali kupovať záložníkov, tak to skôr budeme kupovať buď Saula a Rodriho z Atletika, Van de Beeka, Ndombeleho, alebo Aouara.

Reagovat
valloire

máš tam chybu

Reagovat
sylarko

podla mna coutinho ostane. a snad ho konecne bude davat do zalohy

Reagovat
BarcaGOAT

Ernesto už Coutinha do zálohy nedá. Snívaj ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Na důležitý zápasy ne, ale mohl by ho zkusit na slabší ligový týmy.

Reagovat
čutalista

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli privedou jeste Eriksena, tak to bude hodne zajimave

Reagovat
vilp

Tak jsem se dočkal. Vítej.

Reagovat
Whitemedia

i já, legenda dostane desítku ❤️

Reagovat
vilp

Tak si to užij, já se teď Chelsea budu vyhýbat, jen co to půjde.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kokesh

Sorry, samozřejmě

Reagovat
pantondavo

Jasnej treble

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Barcu ?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Bandita_Harry

Asi ako tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

3 prohry Barcelony? Neblbni.

Reagovat
pantondavo

Letos to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Real to zvládnul jenom s náma.

Reagovat
pantondavo

Ale ne ve finale poharu a v semifinale LM, ktera mela byt formalitou. To boli vic, ale klidne si ty bezvyznamny vyhry v ramci LL uzij

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vás jsou bezvýznamný, když nemáte na to vyhrát jakoukoliv trofej.

Reagovat
pantondavo

A proto jich ma Real vic jak Barca

Reagovat
smazaný uživatel

135 > 116

Reagovat
valloire

a zase ty drogy

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsi těžký feťák, když furt píšeš o drogách, dědo?

Reagovat
valloire

ty troubo, jenom ve zfetovaný hlavě má Barcelona 135 trofejí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

liga klaunů fakt není trofej

Reagovat
pantondavo

Fairs cup, Latin cup, Pyrenees cup

Naloz vic!

Reagovat
smazaný uživatel

Culés, jak to vidíte s odchody?

Za mě musí ven Rakitić, Vermaelen, Coutinho a Dembélé

Reagovat
Jordi Alba

Toho Vermaelena si asi trefil, no.

Reagovat
technecium

Viz výše

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé ne. Coutinha s Rakiticem by mohli zkusit vyměnit za Neymara a 100 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Tak jim dejte všechny tři a nemusíte nic doplácet, furt by se to vyplatilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé je mladej a bude světová hvězda. Ten se nevyplatí prodávat, ani za Neymara.

Reagovat
BarcaGOAT

Dembeleho nepredávať, Ak je zdravý, tak je to náš druhý najlepší hráč na ihrisku hneď za Leom. On jediný vedel Messimu v útoku za celú sezónu pomôcť. Dúfam, že sa z toho zranenia cez leto dostane a hneď chytí formu. U mňa je bezpochyby Dembele hneď druhý najlepší mladík za Mbappem. Ak ostáva Valverde, tak to nemá žiaden zmysel aby tu Coutinho ostával. Čo sa týka Rakiho, tak ak príde dobrá ponuka, čiže okolo 45/50 M, tak predať, aj keď ťažko povedať, či s tým bude Valverde súhlasiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom se taky nespoléhal na Messiho a vymýšlel akce sám, ale to by ho musel častěji stavět.

Reagovat
BarcaGOAT

No vlastne aj Malcom to vedel celkom potiahnuť, ale ten hral priveľmi málo. Nám proste teraz chýbajú v útoku krídla.

Reagovat
Kovi81

Roky sem to cekal, ale i tak je mi z toho hrozne smutno

Reagovat
smazaný uživatel

ani nehovor :) a ešte ktomu do takého smradlavého klubu , som rád aspon za podpisany dres od neho a že som ho mohol vidieť

Reagovat
Kovi81

Real v poho, Barcelonu by som mu neodpustil

Reagovat
smazaný uživatel

neblazni :) ako mne nieje po chuti ani jeden team . ale real zachádza stými hráčmi dosť zle no .

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Takže Militao, Jovič, Hazard plus Mendy a jeden z dvojice Pogba / Eriksen, to vypadá hodně slušně, ale stejně si neodpustím postesknutí, škoda že podobné posily nedostal Lope

Reagovat
Switchback

James má zůstat?

Reagovat
CHONG

Určitě ne (bohužel).

Reagovat
king23

Bohudík

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne fakt Pogba ne. To je straslivy Pokemon. Toho fakt nechtej.

Uz mate golfistu a ty chce jeste youtubera ?

Kupte Mbappe, ikdyby to bylo za 300 mega, za 6 let mu bude teprve 26 let. Za 26,27leteho borce a s inflace dostanete klidne i 100-150 mega jako treba za CR7.

Reagovat
CHONG

Já Pogbu nechci, ale ZZ jo Na Mbappého bych se taky vysral, ať si shnije v Paříži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych Mbappeho bral. Sel do PSG, hlavne kvuli strachu z vyhorenim. Nikdy nevis co se muze stat ve velkoklubu. To by se tam zabil hned RM s CR7.

Do PSG podle me sel spravne. Ted uz vi, ze ten vykon bude mit stabilni a muze jit do vetsi klubu typu Real i s vetsim sebevedomim.

Ver mi moc dobry RWA jako je Mbappe nebo Salah v posledni dobou nejsou(muj nazor samozrejme). Byl by to strasny boost v kadru

Reagovat
smazaný uživatel

Taky souhlasím že odchod do PSG byl pro něj asi lepší. U nás byla neohrožená trojka BBC. K tomu Isco a Asensio neustále rotovali a měli supr výkony. Mbappé potřeboval hlavně hrát, což u nás neměl jistotu základu. (na druhou stranu, kdyby přišel za těch 180m, tak by asi hrál víc než dost). Ale pokud mu nejebne, a nepokazí se, a hlavně neprodlouží smlouvu, tak za dva roky je reálný jeho přestup někam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 2 roky uz se dost bojim, ze ti treneri ho neudrzi v PSG na uzde.

Uz ted obcas ma dosti spatne chovani. Je treba ho srovnat do late. To podle me bude umet Zidane. Nezlobil bych klidne az pristi sezonu a nemusi to byt letos.

Reagovat
Busby babes

youtubera... ty vole, to jsou strasny kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si toho Pokemona nechte.

Reagovat
Busby babes

no ja doufam, ze nechame. nerad bych prisel o jednoho z nejlepsich zalozniku, co v dnesnim fotbale je.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak vam to i preju, aby u vas zustal co nejdele jak muze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

KONEČNĚ! Tak teď dvojku z Lyonu (stačil by Ndombélé ) a máme vyřešeno do konce června.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co si bere za číslo?

Reagovat
Kokesh

7

Reagovat
Juan Román Riquelme

7, na El Pratu jiz v 18 hod byly dresy s jmenem Hazard a cislem 7....bye-bye Mariano Díaz

Reagovat
Swarley

na to nemáš prachy

Reagovat
smazaný uživatel

EH7

Reagovat
THarris

Vítej borče, skvělý posily tohle léto

Reagovat
One-Real

A teda chudák Mariano, pár dní po odhodlaným rozhovoru mu přivedou Luku a vezmou sedmičku.

Reagovat
Mateo16

tomu sa povie na hovno týždeň

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Hmm... jsem zvědavý, kolik se Jovicovi podaří vstřelit branek s takovou zálohou. I z pozice žolíka by 20 gólů mohlo být reálných si myslím.

Reagovat
Mateo16

Morata dal v 2017 , 18 golov. Ani to nepomohlo aby sa dostal pred karima

Ak dá 20 to bude prekvapenie

Reagovat
db18

Morata ale dost šancí spálil ne? V BL byl produktivnější jen Paco.

Reagovat
Kixi Syhimour

Který v druhém španělském velkoklubu moc nezazářil i kvůli tomu, že byl Luis neposaditelný, což je nápadně podobné Karimovi

Reagovat
Mateo16

Nedostal ak dostane Jovic tak to bude pod ZZ zázrak pretože u neho jeho numero 1 Karim

Reagovat
db18

Myslel jsem gólové šance, že spálil... nebo to začal až v Chelsea?

Reagovat
vilp

Pálil hodně, ale s jeho pohybem se dostal do tolika šancí, že toho udělal dost a pro ligový titul byl klíčový.

Reagovat
Mateo16

V 2017? To si pamätám vtedy čo striedanie to gol

Reagovat
vilp

Tak nějak.

Reagovat
Kokesh

On taky Álvaro přišel jen opět jako zboží na zhodnocení, to bylo jasné od první chvíle. Jovic je první koupený útočník od Karima. To už samo o sobě něco znamená.

Reagovat
Mateo16

Takto ZZ ani nerozmýšľa on na svoje kone ktorým dôveruje. Kým hráč získa jeho dôveru to sakra trva.

Len po svojom príchode odpísal všetkych ktorý hrali slušne pod Solarim. Nebude náhoda

Reagovat
Kokesh

V příštím roce se klidně vsadím, že jednička bude Thibo, na úkor Navase. Viniho neignoroval, zatím to schytal jen Reguilon. Nikdo další slušně pod Solárim nehrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Navas nezůstane. Nechce dělat dvojku, a ZZ si asi vybere Courtoise jako jedničku. Takže bohužel, přitom takový sympaták

Reagovat
Mateo16

Keylor požiadal o prestup potvrdil to aj kostaricky trener. Lunin bude číslo 2.

Marcosa tiež odpisal

Reagovat
Kokesh

Prý už souhlasil s PSG. Thibo vytlačil další bývalou jedničku klubu...to už asi není náhoda, jak se tu snaží někteří stále naznačovat...

Reagovat
Člen_zlořádu

Thibo je nejpřehahpovanější golman co na trávnících běhá

Reagovat
smazaný uživatel

Morata, ale proti tezsim soupere nic moc nadstavboveho nepredvadel v RM. Jak si ho prectou obranci, tak uz nic moc viz. angazma v Chelsea.

Reagovat
Kokesh

S tím jeho chladnokrevným zakončením, proč ne...

Reagovat
db18

Reagovat
Arbiter

I když očekávané... doufám, že bude nejlepší v PD, ale zároveň Realu přeju, ať díky tomu hňupovi v bráně prohrajou všechno co se dá!!!

Reagovat
CHONG

Mít toho kreténa v týmu je už dostatečný trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Tibora "Mrdka" Kurtoiaaaaa ? Jo, ten hnup snad bude jenom podavat mice u Zidane treninku. Jinak by Zidane strasne snizil svuj kredit, pokud by ho nechal v zakladu... nebo jeste jinak, s tou "mrdkou" by Real nevyhral vubec nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prijde i Mbappe. Zidane ho dokaze premluvit podle me. Akorat to bude asi palku. Neymar urcite neprijde. Tam by se prekazeli. Takhle odpadne i Mane z listu, ale zase Firmino by se tam hodil misto Benzemu.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Mbappé určitě nepřijde a čím dál tím víc si to taky preju, aby zůstal kde je.. Jinak vítej Edene a jsem rád, že po těch letech bez posil, se to konečně rozpohybovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, kazdopadne me by se libil Mbappe v RM. Navic uz loni ho tam chtel Zizu. Takze tajne v tomhle doufam, ze prijde.

Ikdyz posledni dobou mi chovanim Mbappeho trochu zarazi. Snad se nezkazi snadno a ustoji to...(simulace atpod.)

Reagovat
ian.rush

Vypadnou z listu

Příjde mi naivní od těch klubů typu RM, FCB, JT, PSG, že se hráči jako Mané, Salah nebo Firmino budou zaobírat přestupem do béčkové Evropy, když vyhráli LM. Kdyby třeba za rok nebo dva neměl LFC výsledky, ok, beru. Ale teď fakt ne. Cokoliv jiného než LFC by byl pro ně fail. Nehledě na to, že LFC by je nepustil.takže prosím příště trochu soudnosti, tohle není FIFA, PES nebo co dnešní mládež hraje na mobilech, aby si za nějakou mikrotransakci koupili svojeho vyvoleného do svého VYVOLENÉHO týmu.

Aneb ruce pryč od LFC!

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

PL titul 2018/2019 *mic. drop*

Reagovat
Bandita_Harry

Však má pravdu povedz mi teraz co im tam chyba

Reagovat
r.mrazik

Pekny pocasi

Reagovat
Bandita_Harry

na futbal idealne podmienky lepsie ako peklo niekde v taliansku alebo spanielsku

Reagovat
r.mrazik

V liverpoolu?? Nenech se vysmat

Reagovat
Bandita_Harry

Aj Kolarov to hovoril ze pocasie je na futbal lepsie v Manchestri ako v Rime ...

Reagovat
r.mrazik

A k zivotu...hele,to je fuk...radeji byt cely zivot u more v teple nez v anglii

O jidle a podobne nemluve

Reagovat
Bandita_Harry

snad nejde v zivote len o pocasie naco by sa jebali imigranti zo stredneho vychodu do anglicka a nemecka potom

Reagovat
r.mrazik

Co sem tahas nejaky imigranty?

Kaslu na to...tohle nema smysl

Ok,liver je leps nez real a barcelona a oni nemaji duvod odejit

Pekny vecer

Reagovat
Bandita_Harry

nie ako povedz mi pekne pocasie je dovod na to opustit klub v ktorom si stastny ?

Reagovat
valloire

pro mrazíka ano

Reagovat
r.mrazik

zalez

Reagovat
valloire

di do hajzlu

Reagovat
r.mrazik

stesti je relativni...prijit barcelona a real,tak by tam byl jiste stastnejsi a splnil si sen...

Reagovat
Bandita_Harry

ako napr. Coutinho? Ine boli odchody Suareza, MAscherana, Alonsa atd. teraz je klub v inej situacii...Barca od Liverpoolu bude moct nakupovat myslim az buduce leto a Real uz dotiahol do utoku dvoch hracov nikto iny by momentalne take palky za nich aj tak nedal, ti hraci si zaziju svoj vrchol v LFC...

Reagovat
r.mrazik

o tomhle ale rec vubec nebyla

jen rikam,ze zivot ve spanelsku by pro ne byl lepsi nez v anglii..

ptas se,co jim chybi v liveru...ja rikam,ze pocasi a styl zivota

Reagovat
Bandita_Harry

ok a ja si zase myslim ze je to blbost je to sportovec a myslim si ze su dostatocne ambiciozny aby im pocas kariery boli prednejsie sportove uspechy pred zivotnym stylom

Reagovat
r.mrazik

Což v Realu a Barceloně by jako neměli???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
pobody's nerfect

obecně pro jihoameričany je španělsko prostě lukrativní, nicméně věřím tomu, že letos nikdo z útočné trojky nikam nepůjde, všichni mají dlouhodobé smlouvy a není potřeba kohokoli prodávat, to by musela přijít pořádná palba a navíc by jürgen musel vidět potenciální náhradu

Reagovat
Bandita_Harry

Hovorí sa o Pepem, zaujímavé neviem ci ale bude chcieť ísť, lebo základ je jasný...

Reagovat
Josifek

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
The Krupy

Reagovat
vladis271

Reagovat
BarcaGOAT

Liverpool vyhral jednu trofej po fakt dlhej, predlhej dobe. Buďte vďačný za to, že ju vám náš somár Valverde daroval. Nehovorím, že už v budúcej sezóne nebudete môcť vyhrať niečo ďalšie, len ti chcem poradiť, že sa priprav, že skôr či neskôr sa ti to tvoje obľúbené trio vpredu rozpadne. Ver mi poznám to, keďže MSN bolo to najlepšie trio v histórii. Krásne veci vždy trvajú prikrátko.

Reagovat
Bandita_Harry

Pozri je to možné, no nevidím pre nich väčšiu výzvu ako vyhrať s Liverpoolom titul až sa stane snáď do roka-dvoch možno sa niečo zmení takto im to akurát ukázal Coutinho ako sa to nemá robiť,from hero -> to zero, majú platy, skvelý tím, manažéra, systém, fanúšikov, veľké veci zasebou a veľké výzvy pred sebou proste všetko...Všetko sa raz skončí no táto situácia je iná a môže to trvať dlhšie sú v podobnom veku a okolo 30ky sa ten tím už bude musieť zase prestavovat to je normálne....

Reagovat
BarcaGOAT

Coutinho mal skôr smolu, že v Barcelone natrafil na trenéra, ktorý si u neho chybne v papieroch pomýlil pozíciu na ktorú ho ma dávať. Ak by Coutinho hral v zálohe, kde bol aj kupovaný, tak by boli jeho výkony na vysokej úrovni. Coutinhová prvá polovička sezóny v minulom roku hneď ako prestúpil bola veľmi dobrá, keďže vtedy hral v zálohe. S ostatným môžem súhlasiť. Pokiaľ im v Liverpoole nič nechýba, tak načo odchádzať, ale myslím si, že ak prestanú vyhrávať, tak postupne začnú myslieť na odchod, lebo Liverpool ešte stále nie je stropom, čiže konečnou zastávkou.

Reagovat
Bandita_Harry

Asi je to individualne pre Britov si myslim ze Liverpool stropom je, pre Juhoamericanov zrejme nie, treba ukazat konzitenciu a pozicia klubu sa este vylepsi, je financne silnejsi ako v minulosti, co je velka vyhoda, kym je tam Klopp a FSG tak sa o buducnost Liverpoolu nebojim aj keby nejaka hviezda odisla tak sa moze kupit adekvatna nahrada...

Reagovat
fenixLFC

klopp ano, u FSG nie, dlhe roky nechceli nic moc prispievat z vlastneho

Reagovat
Bandita_Harry

ok ale o buducnost sa bat netreba, klub zaraba dost a zarobi si aj na posily , okrem toho sme dobre zhodnotili par hracov takze pohoda

Reagovat
valloire

ne nebylo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mistr129

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pro celou LaLigu skvělá posila a ostatně i Barca bude pro případný titul muset udělat mnohem víc než letos.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Largo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak staci Messiho a titul bude v kapse - 1.taktiku v kostce od Valverdeho.

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
Ed_Hazard

Čakal som dlhé, dlhé roky. Vitaj budúci kráľ verím, že nás budeš baviť futbalom

Reagovat
Largo

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kovi81

To urcite bude, genialny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

si zrobil rychlo učet čo? vždy bude kral iba v chelsea

Reagovat
Briggus

spíš změnil nick

Reagovat
wyqinac

Má ten účet o 8 let dýl než ty

Reagovat
Rudnevs

Tak tebe to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim baví, ale ne fotbalem

Reagovat
Adyss

na lavičku dobrý

Reagovat
patas92

Ale jo, těším se na něj

Reagovat
Greny

Díky legendo

Reagovat
blade115

Nevím, jestli ho v Chelsea držela loajalita, nebo nedostatek ambicí, ale každopádně se sluší říct děkuji. Dost se sice na něj nadávalo, že je v hodně zápasů nevýrazný a nemá tu správnou dravost, na druhou stranu to byl ale pořád on, kdo sám vyhrál ohromnou porci zápasů. A bolí to i z hlediska celé ligy, odchází jeden z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší hráč PL celé dekády a míří zase do Realu. Tak ať tam aspoň sundá Barcelonu z trůnu.

Reagovat
technecium

Nesundá. Možná jednou. Ale dokud je v Barce Messi... Nedokázal nás porážet ani tým s Ronaldem. Kdo jiný by měl? S Messim v kádru se porazime leda sami

Reagovat
blade115

Snad jednou spadnete do děsně hlubokých sraček, až skončí.

Reagovat
technecium

Snad ne. Myslím, že si každej rok vyzerem dost temi trapasy v LM, z té karmy

Reagovat
Jordi Alba

Tak nám tam držte místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CHONG

O tom nepochybuj, můžou se utěšovat třeba tím, že nám i bez Messiho dali vloni manitu, ale dlouhodobě bez něj budou úplně v píči, to budou léta hojnosti

Reagovat
2miguel1

My budeme bez Messiho lepši. Hrači to uz maju v hlave, oni hraju neprirodzene vedla Messiho. Preto sa stal Messi otrok vlastnej geniality.

Reagovat
technecium

Reagovat
2miguel1

Nedava to zmysel ja viem, no hrači bohuzial az neprirodzene uz hladaju Messiho po odchode Xaviho a Iniestu. V konečnom dôsledku na to doplacame hrou, kde uz 4 roky hrame proste zle. Mat teraz v lige City s Liverpoolom namiesto Realu a Atletika, tak sme treti. Suarez hra lepsie, ked Messi nehra, dembele hra lepsie, ked Messi nehra, rakitic busquest hraju lepsie, ked Messi nehra...vsetko je to v hlave, Milner Henderson su obycajni kopači z Anglicka, no Klopp z nich spravil sampionov, v Barce by to nedokazal keby je tam Messi...Messi je otrok vlastnej geniality

Reagovat
smazaný uživatel

Není otrokem vlastní geniality. Je otrokem taktiky trenéra, ale možná mu to i vyhovuje, být tahounem Barcelony, jestli tolik nevěří spoluhráčům a taky ani nemá důvod jim věřit, když se podíváš, kdo kolem něj běhá.

Reagovat
2miguel1

A teraz si zober ze v takej hlave Dembeleho ide, ze prihram Suarezovi do 100% sance alebo posuniem to Messimu, to je istotka? Hraci uz PODVEDOME bohuzial castokrat volia druhu moznost, preto na najlepsich nemame v tych najtazsich zapasoch. Keby je Messi lider ako Ronaldo, nevadilo by to. No on tu svoju DNA prenasa vo velkych zapasoch bohuzial na cele muzstvo.My nehrame ako tím, my niesme zomknuti ako tím. LM vyhrame len v pripade, ze Messi dokaze este o krôčik zlepsich svoj vykon, lebo o ten gol sme boli proste horši od Liverpoolu a timovostou to nedobehneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to už je o trenérovi, aby tyhle chyby eliminoval. V posledních zápasech sezony šlo vidět, jak se Messi rozčiluje na spoluhráče. Za tohle se má rozčilovat Ernesto a ne Leo.

Kdyby tam místo toho "trenéra" postavili toho nafukovacího panáka, co vlaje ve větru, udělají líp

Reagovat
Zizou

Barca bez Messiho určitě lepší nebude, ale něco na těch tvých řečech je. Až příliš se všichni spoléhají jen na něj a Barca nemá žádný náhradní plán, což se projevilo poslední dvě sezony v LM. Takhle dominatní roli v Barce předtím nikdy neměl a i když tuto roli plní na 300%, tak vždycky tomu nakonec něco chybí. Ale určitě ne z jeho strany.

Reagovat
valloire

no jistě

Reagovat
Zizou

Nevyjadřuj se k věcem, kterým nerozumíš.

Reagovat
valloire

Jak už jistě víš, rozumím všemu Správnej kapitán strhne tým, když se nedaří nebo když to začíná smrdět. Píšou to tu konečně i jiní (možná jsi to napsal i ty v souvislosti s Messim). Já to píšu pěknejch pár let, ale samozřejmě to je velkej trolling ode mě že....No a teď čumíte.

Reagovat
Zizou

Já myslel, že fšemu. O kapitánování netřeba mluvit, Messi není dobrý kapitán, ale věřím, že tuhle roli mu spíše určili ostatní. Nemyslím, že by se v této pozici cítil, protože je to absolutní introvert, což je s touto rolí v týmu naprosto neslučitelné. Messi strhává tým svými dovednostmi, ale roli kapitána by měl obstarávat někdo úplně jiný a i z Messiho by pak možná spadla nějaká ta tíha zodpovědnosti a nedopadalo by to pořád tak jako v posledních letech. Bohužel v Barce tam po Puyolovi marně takovou osobnost hledají. Já osobně bych to dal Vidalovi nebo Suarézovi. Jeden je tam ale chvíli a druhý už asi krouhá jednu z posledních, ne-li poslední sezonu. Takže o kapitánování já nepsal, já psal o fotbalovém roli na hřišti, kterou si svými výkony určitě plní na těch 300%.

Reagovat
valloire

S tím kapitánem se shodneme. Nemáte tam žádnýho Ramose nebo Ronalda a proto taky hoříte v LM. On Messi fotbalově to plní, ale mně osobně se nelíbí jeho výkon v těch největších zápasech posledních pár let, kdy je to vyloženě na něm. A určitě nejsem sám. Takovej hráč pro mě nebude nikdy nejlepší.

Reagovat
mistr129

Reagovat
pantondavo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

na jednu stranu sa stále hádate, že je GOAT a na druhú stranu tvrdíte, že Vám jeho odchod neublíži.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
hona.kub

To sou zas hovínka, co si napsal... A přitom si furt připadáš jak děsnej odborník, ne chlapče, ty už to zabal

Reagovat
blade115

Pochopil jsem, že se mnou nesouhlasíš, ale je mi to u prdele, tak se nemusíš namáhat.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty to taky musíš napsat pod jeden z mála jeho příspěvků, které

dávají smysl

Reagovat
Ed_Hazard

OT: Odegaard dnes prvý goal za Nórsko

Reagovat
Mimalu

tak už se nám zrakvil i Reece James...

https://streamable.com/5i358

Reagovat
Kovi81

To my Chelsea friends and family,

You now know that I will be joining Real Madrid. It’s no secret that it was my dream to play for them since I was a young boy just scoring my first goal. I have tried my very best not to distract myself or the team through this difficult period of speculation and media attention, especially the last 6 months.

Now the Clubs have reached an agreement I hope you understand I had to pursue my next chapter, just as each and every one of you should when you have the chance to pursue your dreams. Leaving Chelsea is the biggest and toughest decision in my career to date. Now it’s in the open I would like to put on record one thing was always clear to me, I have loved every moment at Chelsea and not once did I ever consider, nor would I have left for any other Club.

I was only 21 when I joined, so I have grown up as a man and a player with all of you, you have helped me become Captain of the Belgium National team after all. There have of course been tough times, for the team as a whole and for me personally, this is professional football. However, football to me is about having a ball at my feet, playing games and enjoying every moment, we are lucky to play the beautiful game and this is always my advice to those who ask for a coaching tip! Play football and have fun!

Even when we were not playing well, I tried to do my best and this has been thanks to your amazing support. That fighting spirit, desire and the refusal to ever give up is part of the culture here at Chelsea and it comes directly from you.

When I think back over my special moments in a Chelsea shirt, there are so many, we are lucky to win many more games than we have lost. Those who know me understand it is not me to list what I have won, all I can say is each and every award both as a team and as an individual have been incredible. One day I will be able to sit down over a beer and talk about or laugh with pride about my missed penalty that set up my header to win the league against Palace, or those goals against Tottenham, Arsenal or Liverpool.

The memories are so vivid because of the atmosphere and occasion you create, I hope you always remember them with pride, as I do. Whether it’s on tour in the USA, or at Sunderland on a Tuesday night, in Russia on a Thursday, or of course EVERY game at The Bridge – you’ve always supported me and encouraged me to play football and be me – Like I have enjoyed myself I hope you have enjoyed yourselves, I am only sorry not leave with a defending award amongst my honours!

We have many great players and my proudest moments were always as part of the team. We’ve won the FA Cup, League Cups, Europa Leagues and Premier Leagues all as a family. Each one so special in its own way and of course the game in Baku a couple of weeks ago is the perfect way to sign off from a long tough season after the World Cup.

Chelsea and especially Chelsea fans will always be special to me and next season I will look for your results first. I hope that we are drawn against each other in the Champions League next season and every season so we can meet again.

Before I go, one last thank you to everyone at the Club for their tremendous effort as we lived through every moment. To all of my ex-Colleagues we will say our goodbyes at the right time but I must thank the owner Mr Abramovich and his board for helping me realise not one, but two dreams, my first in becoming a Chelsea player and today my second, becoming a player at Real Madrid.

I wish each and every one of you the very best my friends.

Eden

Kral

Reagovat
vilp

Odkud to máš?

Reagovat
Kovi81

Ma to na facebooku

Reagovat
Whitemedia

TL;DR

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
.13

Extremny frajer, nikto mu to nemoze zazlievat

Frajer a hrac co ma u mna extremny respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Mateo16

Kto sleduje Jugones solídne si nastali do huby a od Pedrerol vypadne a teraz Sanchez si ho zastáva.

Reagovat
Anacron

No konečně. Už na to čekáme roky a tohle byla asi poslední smysluplná šance. Super hráč a velkej sympaťák. Už se nemůžu dočkat až ho uvidím v tom krásným dresu.

Reagovat
Olafek

https://www.transfermarkt.com/real-madrid/kadernaechstesaison/verein/418

Tak sem na ně zvědavej. Jestli ještě přivedou Mendyho z Lyonu a nějakého záložníka (Eriksen/Pogba), tak to bude slušnej hukot.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže naše šance na superpohár sa zvýšili z 90% na 99%.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak

Reagovat
Whitemedia

Štěstí, že superpohár nikoho nezajímá

Reagovat
nani92

James > Hazard

Reagovat
Heresy

Reagovat
smazaný uživatel

Lebron James ale nehraje fotbal.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Neuminho92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jsem z toho strašně smutnej. Jedinej srovnatelnej odchod s Contem. Fakt se cítím hrozně prázdnej.

Real získává hráče, kterej bude okamžitě nejlepší v týmu. Jde ale i o hráče, vedle kterýho nevypadá jako poleno jen jeden hráč na světě. Fakt mě sere, že v době, kdy má anglie šanci se dostat před španělsko, se hned to záchranný laso spanelum bez poradnyho souboje.

Díky Edene, jsi ten nejlepší fotbalista, kterej kdy za nás kdy hrál. Nikdy se nevztekal, nikdy netrucoval, jen chtěl hrát fotbal a to jsi uměl hrát že všech nejlíp. Nikdy nezapomenu na sólo proti Arsenalu, který jsem viděl na vlastní oči.

Reagovat
Svatej

Každopádně obrovská výhoda je banda omezenych tragedu že španělský sekce, kteří začnou Hazarda ze dne na den hajpovat na nejlepšího hráče světa už jen po predstavovacce. Na tu koncentrovanou dávku omezenost příštích let se netesim.

Reagovat
Svatej

Nevýhoda. *

Reagovat
RKBoy

tak José to povedal už pred 4. rokmi.. keby bol Eden v Reale alebo Barce ,je považovaný za top3 na svete.. už len prestupom do týchto klubov sa hráčom zvýši trhová hodnota a dost často, umelo aj ich kvalita.. u Edena to bude presne naopak.. ludia mu konečne začnú dávat kredit, ktorý si už roky zaslúži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

A pritom si prvy, kto s tym zacal

Reagovat
Josifek

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Svatej

S hajpovanim hráče, kterej už léta nedostává kredit, kterej si zaslouží? Však to je v pořádku.

Reagovat
technecium

A za co měl ten kredit konkrétně dostávat? Za driblování? Mně přijde, že skutečně top komplexní výkony podával až letos.

Reagovat
Svatej

to jenom tvůj přehled zas podtrhuje. Měl sis udělat víc času na jeho sledování.

Reagovat
technecium

2018/2019 Chelsea EPL 32(5) 16+15

2017/2018 Chelsea EPL 28(6) 12+4

2016/2017 Chelsea EPL 36 16+5

2015/2016 Chelsea EPL 25(6) 4+3

2014/2015 Chelsea EPL 38 14+9

Kromě letošní sezóny mělo podobný nebo lepší statistiky spoustu hráčů, tak moc nechápu, o jakém kreditu se tu máme bavit.

Reagovat
Svatej

přestaň už, dej na mě.

Reagovat
technecium

Tak když to, co říkáš, je blbost...

Reagovat
Svatej

Ne, prostě jen nemám nervy na tu tvoji tupost. Často meleš donebevolajici hlouposti i v souvislosti s PD, kterou aktivně sleduješ a pak se tady se mnou zkoušíš hádat o něčem, co mám následovaný nesrovnatelně víc než ty a o čem vůbec nic nevíš. Vidíš všechno jen skrze dvě čísla a vyvozujes na základě toho nějaký pevný a rádoby přesny zavery. Fakt mi často přijde, že si ze mě jen děláš prdel.

Reagovat
technecium

Ale to že sleduješ nějakýho hráče častěji než já ještě rozhodně neznamená, že dokážeš objektivně lépe posoudit jeho schopnosti. Ty ho sleduješ s růžovými brýlemi. Já ho sleduji jako každého jiného hráče, tedy nestranne. Oceňuji jeho úžasnou schopnost dribblingu, techniky a schopnost udržet míč, ale zároveň zdůrazňuji, že dlouho měl velké mezery v decision makingu a v efektivitě ve finální třetině hřiště. Teprve až letos pod Sarrim se přiblížil skutečné fotbalové špičce, protože zapracoval na těchto dvou zmíněných aspektech. Nevím, proč se vztekáš.

Reagovat
valloire

Letos? Takže na MS ještě nezapracoval?

Reagovat
valloire

to že sleduješ nějakýho současnýho hráče častěji než hráče v minulosti ještě rozhodně neznamená, že dokážeš objektivně lépe posoudit jeho schopnosti.

Reagovat
Svatej

Díky, ztrácel jsem sílu a viru

Reagovat
valloire

To nesmíš. Bavíš se tu s cules a jakmile bys projevil slabost, roztrhají tě na kusy.

Reagovat
Svatej

Protože to není pravda. Letos hrál pod nejofenzivnejsim trenérem za dobu, co je u nás a stejně neměl výrazně lepší statistiky než pod šíleným Josem a pragmatickym Contem, který oba dva potahaj k titulům naprosto šíleným zpusobem. Navíc jeho přínos nikdy nebyl ani z většiny orientovanej na čísla, ale nějak už nevěřím tomu, že by jsi dokázal cokoliv vnímat jinak než skrze dvě přihlouplý numera.

A argument s růžovýma brylema je hloupej. Pořádně o tom hráči nic nevíš a snažíš se mě tu poučovat o tom, že ho vidím lepšího, než jakým je, přitom jsi ho při nejlepším viděl o dvojzapase s Barcelonou a semtam někde v lize. Já ho sledoval 7 let a vím líp, jakej je hráč, ať už se to budeš snažit okecat jakkoliv. Nehledě na to, že jeho odchodem ztrácí význam ho hajpovat.

Reagovat
valloire

Ale on tu hru umí vnímat i jinak než skrze ty dvě přihlouplý numera.....No ale ten hráč, kterýho vnímá jinak, se jmenuje Messi a ne Hazard.

Reagovat
tunkic

Strasna vec tohle posuzovani jen podle statistik

Reagovat
popltak

už stačí...

Reagovat
alcantara

Tak potom preco je to nevyhoda? Kredit dostaval taky, aky si zasluzil. Spickovy hrac je to mozno posledne dve sezony. Jeho bilancia napriklad v LM je stale totalne tragicka.

Reagovat
Svatej

Nedostával. Vcelku dost trpěl na tu klasickou španělskou nabubrelost, která ho srovnávala někde s Iscem, protože ti, kteří jeho kvality hodnotili, tak činili maximálně z videí na youtubu.

Jeho přínos z 70% nikdy nebyl o číslech. On dělal obrovskej rozdíl ve hře, tvořil, obehraval, často zakoncoval a byly jenom dvě sezóny, kdy měl kolem sebe důstojnej materiál, se kterým šlo něco dokázat.

Reagovat
alcantara

Jasne, ze nie je len o cislach, ale o technike, hernej inteligencii atd. Ale na takych hracov budu vzdy kladene najvyssie standardy, s tym sa treba zmierit, ako cule to viem asi najlepsie

Reagovat
patas92

Reagovat
Xavi

Anglie už x let vykupuje Španělsko. Teď jeden transfer opačným směrem a hned je to hozené laso bez souboje ..

Reagovat
Josifek

Navíc zrovna v případě Edena, kterej je předurčen pro PD / Real, můžou být fans Chelsea nakonec rádi, že jim tam vůbec vydržel tak dlouho, obzvlášt na ty spíše slabší roky Chelsea poslední dobou.

Reagovat
Kovi81

to jednoznacne

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Whitemedia

Real Madrid have agreed a deal to sign forward Eden Hazard from Chelsea for a fee that could exceed £150m. (BBC)

to by si to Marina opět řádně povodila, v prodejích ona nemá konkurenci

Reagovat
vilp

Někdo ve Španělsku psal 100+5 v eurech.

Reagovat
Whitemedia

BBC > někdo ve Španělsku

Reagovat
Svatej

Reagovat
RKBoy

Marina drobné, to nejde dohromady.

Reagovat
RKBoy

a drobné*

Reagovat
Svatej

Wow...

Reagovat
smazaný uživatel

It is understood the Blues have accepted an £88million bid for Hazard, which could rise to £130m due to add-ons.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Whitemedia

The new Juventus coach is Sarri. [Sky]

Monday will be Maurizio Sarri's day at Juventus, no compensation will be paid to Chelsea as promised by the English club 40 days ago. [Di Marzio]

teď by bylo fajn přivést trenéra na zapracování mladíků, když teda nemůžeme nakupovat, jenže k čemu to, když se nám mezitím všichni nadějní mladíci rakví

Reagovat
smazaný uživatel

Welcome back, José!

Reagovat
misinho7

Adrien Rabiot otočil a vedení PSG sdělil, že je připraven jednat o prodloužení končící smlouvy. Francouzský záložník měl v plánu změnit prostředí, loni mu ovšem nevyšel přestup do AS Řím a v uplynulých měsících o něho ztratily zájem Barcelona nebo Real Madrid

Reagovat
CHONG

Mbappé dopadne stejně.

Reagovat
Visca el barca

Dopadne no. Mi neřikej, že jim šejk bokem někde nenasype. Protože tam vždycky všichni nakonec zůstanou.

Reagovat
pantondavo

Az na to, ze Rabiot je zcela postradatelnej hrac, bez mBappeho by se psg strachovala ji o titul v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle skončí i Griezmann.

Reagovat
Kluivert9

Tragéd

Reagovat
Nuno čomes

Posila jako prase. ale až 140 mega rok do konce smlouvy.. silenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn zpráva.

Reagovat
redyyz

Najvetsia strata pre PL od obchodu CR7

Reagovat
smazaný uživatel

V Suarez..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Infernoqt

Maurizio Sarri will be allowed to leave Chelsea next week and become the new Juventus manager. (Source: SkySports)

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
CHONG

To si Juve fakt pomohlo

Reagovat
technecium

Neznám podceňovanějšího kouče, než je Sarri

Reagovat
CHONG

On je dobrý kouč, o tom žádná, ale proti Maxovi to není žádný progres, když oznámili odchod Maxe, tak jsem čekal, že mají připravenou nějakou bombu, Guardiolu, Conteho, Pocheho (nebo, že nám "ukradnou" ZZ ), ne že se spokojí se "staříkem" Sarrim, který si navíc na Juve během angažmá v Neapoli pravidelně otvíral hubu.

Reagovat
fenixLFC

to nas neprekvapuje ze nieco nepoznas

Reagovat
Swarley

a Mourinho zpátky do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrá ligu a pôjde ďalej

Reagovat
blade115

Hned ten titul pro Conteho vypadá reálněji.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
The Krupy

Reagovat
John Obi Mikel

Titul bude Neapole

Reagovat
technecium

Ancelotti že vyhraje domácí titul jo?

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, z te trojice byvalych treneru Chelsea je nejlepsi

Reagovat
technecium

Celý slavný Carlo Ancelotti, který trénoval zlatou generaci italského fotbalu v AC Milán celých 8 let a dokázal ligu vyhrát jen jednou, byl u PSG s neomezenými financemi a nechal se porazit Montpellierem, v Realu nedokázal vyhrát titul ani když měl po půlce sezóny značný náskok na Barcu a Cristiana v životní formě? Carlo je jeden z nejlepších pohárových trenérů, ale liga mu nikdy nešla a Neapol pro mě favoritem skutečně není.

Reagovat
Bandita_Harry

hlavne ten tim ma vrchol zrejme zasebou mali by dotiahnut par kvalitnych hracov , dat tomu novy impulz hlavne v utoku a zalohe

Reagovat
Kluivert9

Konečně dostane ten titul do Neapole.

Reagovat
Godwinson

Strašná škoda, ale holt asi dlouho očekávaný, vydržel v tom bordelu ještě docela dlouho. Jen tedy když už do toho Španělska musel, mohl raději do té Barcy, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sledovali ste dakto Srbov s Ukrajincami ?? Zaujímal by ma JOVICOV výkon ???

Reagovat
SunFells

TOP

Reagovat
diastan

Škoda, PL prichazi o jednrho ze svych dvou Belgickych kralu Kevin to ale nejak odsefuje i sam

Reagovat
Kluivert9

Benteke nikam nejde, ne?

Reagovat
Bandita_Harry

Ani Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhnutnemu sa už bohužiaľ nedalo zabrániť. Sledovať Edena bolo v drvivej väčšine prípadov pohladenie na duši. Niekedy ma na ihrisku sral, ale to vtedy celé mužstvo. Po Lampardovi najtalentovanejsi hráč, ktorého som v Chelsea mohol sledovať. Ďakujem za všetko a prajem veľa úspechov s Realom.

Reagovat
Josifek

Lamps byl skvelej hráč, ale čistě dle míry talentu se na Edena fakt nechyta/l..

Reagovat
smazaný uživatel

Neberiem ti tvoj názor, ale nepresvedčíš ma.

Reagovat
Josifek

Nemám ty ambice. Mně Lampard přišel vždycky jako kombinace talentu, vůle, píle, nasazení či profesionality (vše v podobné míře). Eden tyto atributy samozřejmě potřebuje taky, ale ze všeho nejvíc z něj na hřišti přiští čistá fotbalovost a cit pro práci s míčem, což je především věc talentu (+ pak samozřejmě tréninku / praxe)

Reagovat
smazaný uživatel

Môžeš si to obrblat aj zľava, aj zprava, aj z hora, aj zdola. Pre mňa je Lampard talentovanejsim.

Reagovat
valloire

Není. Sorry, ale Hazard má větší talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá.

Reagovat
valloire

Na takovej dribling musíš mít talent. Lampard to měl víc vydřený, ale samozřejmě to byl skvělej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale talent nie je len o driblingu, že

Reagovat
valloire

Tak samozřejmě, ale přejít přes hráče je jeden z nej ukazatelů.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopieram. Ale to vedel aj Lampard.

Reagovat
valloire

Takhle ale ne....

Reagovat
smazaný uživatel

To nie, veď to ani nejde, keď nie si tak malého vzrastu ako Hazard.

Reagovat
valloire

I tak na to musíš mít talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Lampard mal talent aj na dribling, ako by som to... ,,vo svojej vahovej kategórii".

Reagovat
valloire

Váhová kategorie sem tam sem....Talent pro fotbal má Hazard větší, Lampard je vydřenější. Ve finále je to fuk, důležitý je, jak hráč hraje a jakej má přínos pro tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá

Reagovat
valloire

Reagovat
Josifek

Tak bavit se s dubem nemá smysl, tím spíš, když jen suše napíše, že podle něj je to tak a vůbec se neobtěžuje napsat nějaké podpůrné argumenty pro své tvrzení. Takže si mysli, co chceš..

Reagovat
smazaný uživatel

Veď si aj myslím,nato nepotrebujem predsa tvoje odobrenie

Reagovat
Josifek

Nepotřebuješ, ale pak celkem postrádá smysl chodit do net diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sem hodil svoj pohľad, na nikoho som nereagoval, nemusel som ničím argumentovať, lebo som nikomu nič nedokazoval.

Zato ty si reagoval ako prvý na mňa a čuduj sa svete, ,,ako taký dub", ,,bez nejakých podporných argumentov pre svoje tvrdenie" si napísal ,,Lamps byl skvelej hráč, ale čistě dle míry talentu se na Edena fakt nechyta/l.."

Reagovat
Kovi81

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
Gazdo

Tak vitaj. Snad bude sranda

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jde do lehčí ligy, to by těch 30 gólů dát mohl.

Reagovat
Unique

Hazarda vam uprimne zavidim. Extra trida hrac

Reagovat
Anacron

Jinak hrozně důležitý že se to stihlo takhle krásně před přípravou a netáhlo se to zas do konce přestupáku. Zajímavý že je to od Jamese a Kroose (což byl rok 2014) první opravdu top posila. Pevně věřím, že díky němu bude zase po dlouhé době důvod se těšit na naše zápasy.

Reagovat
fukoman

Zapomněl si na Navase

Reagovat
Anacron

Tak ten se určitě nebral v době přestupu jako nějaká top posila. To že se jí nakonec stal je jiná věc.

Reagovat
Josifek

Taky z toho mám radost. Jak minulé léto z pohledu fanouška Realu / Sparty bylo bídné, tak letos zatím super - příchody, co vesměs dávají smysl a hlavně ještě před přípravou

Reagovat
alcantara

Najlepsi hraci skor ci neskor zamieria do najlepsej ligy, jednoduche. V Spanielsku mal byt uz davno, skoda, to vyslo az teraz. Je to taky mensi Messi, tak snad mu bude stacit 2.miesto

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozrejme blbosť; hráči idú do Realu/Barcelony preto, že je to Real/Barcelona, nie preto, že hrajú La ligu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mesyas

Krysa opustila loď

Reagovat
Visca el barca

Je to jenom dobře. Teď jsme na řadě my s Mathijsem a Tondou a válka může začít.

Reagovat
Gazdo

Griezza fakt nie to asi nedam

Reagovat
vanGomm

Přestupy hráčům pomáhají a změny uvítají určitě i fanoušci.Neříkám přestupovat moc často,tak jako "přestupují" trenéři ale po více jak 5-7 letech už to nějakou tu změnu přece jen chce.Jinak se z hráčů pomalu ale jistě stávají klubové inventáře Občas se vyjímka sice najde,kdy hráč i přes delší čas v jednom klubu nestagnuje npř. P.Maldini,ale těch moc není.Proto je dobře,že E.Hazard po tolika letrech konečně změnil působiště.Možná,že měl jít do Realu ještě o rok dva dříve.

Reagovat
Ángel di María 22

Vítej

Militao, Jovic a Hazard. Zatim dost slusnej prestupak. Sen je Mbappe, pokud by ještě teď neměl vyjít, tak vzít někoho do zálohy a máme vystaráno. Těšim se na další sezónu.

Reagovat
Kokesh

Jestli se PSG bude dařit v LM jako doteď, tak bych se jeho přestupu do RM nebál. U něj je krutost ten věk, už teď top star a hráč na 10+ let v jednom. Což se nezmění ani třeba za dva roky...

Reagovat
cr7sux

10+? Aby nedopadl jak Rooney

Reagovat
popltak

Nejlepší hráč současnosti. Ukázal se v PL, la ligu si povodí s přehledem..

Reagovat
smazaný uživatel

To nemusí být až tak pravda, hodně hráčů shořelo jak PL -> PD, tak PD -> PL

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

A už to začíná.

Není nejlepší na světě, fakt ne

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Xavi

Vím, že ten přestup bral skoro každý jako hotovou věc, ale já jsem moc nevěřil, že ho Chelsea pustí. A když už, tak jsem čekal za vic peněz.

Co se stalo s Chelsea? Rezignují na boj o nejvyšší příčky? Romana to přestalo bavit? Nemají ban na přestupy? Koho místo něj?

Reagovat
Deywid

Ved podla BBC to s bonusmi bude az 150 mil libier... To je za hraca s 1 rokom zmluvy viac nez dost...

Reagovat
Xavi

Já všude čtu 100 milionů eur + 40 mega případné bonusy. Není to zrovna málo, ale pro Romana to nic neřeší ne? Zvlášť, když si za to nic nekoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo by vyriešilo to, že by si ho tam držal?

Reagovat
El Cid z City

LM

Reagovat
smazaný uživatel

to sa nedá garantovať. Navyše, Eden je hráč, ktorý si zaslúži od vedenia Chelsea ľudský prístup.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Hazard chcel sám odísť a Chelsea tak nejak nemala na výber.

Reagovat
Zizou

Skvělý nákup, určitě rozdílový hráč. Konečně aspoň trochu konkurence schopný čutálista pro Messiho. I když gólově asi stíhat nebude, tak myslím, že se od něj dají očekávat krásně fotbalové kousky. Pro PD určitě skvělé oživení.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Bandita_Harry

a mozno to tam rozseka ako Salah v PL minuly rok...

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea dlouhodobe vycnival nad ostatnimi, v Realu by konecne mel mit na hristi alespon par sobe rovnych, tak budu zvedavy, jak se mu bude darit. V CFC toho predvedl hodne, ale uz se objektivne nemel kam posouvat, logicky odchod a preju mu mnoho dalsich uspechu

Reagovat
vilp

• Gareth Bale has spoken personally with Real Madrid directors & told them of his intention to stay despite the player not fitting in with Zidane's plans.

• Bale was adamant in his decision & has even told the club not to entertain potential bids for his signature.

Reagovat
misinho7

to akoze vazne je taky keket a chce len poberat plat a sediet na tribune? my sa ho naozaj nezbavime

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jinde nemají tak pěkné golfové hřiště.

Reagovat
Anacron

To je odpad ten člověk

Reagovat
Busby babes

jakoze chce zustat a treba o to misto v sestave bojovat? Strasnej odpad no.

Reagovat
Anacron

Jo to z těch jeho vyjádření přesně vyplývá . Kdyby se choval jako normální člověk a říkal že chce bojovat o místo, miluje Real atd tak proti tomu nic nemám. Ale on místo toho blije, že bude hrát klidně golf a sedět na lavičce. Uráží se, ze zápasů odjíždí sám a klidně před koncem, nebaví se v kabině s nikým(max s Lukou), na hřišti se ohání na spoluhráče při slavení gólů atd atd. Trenér ho nechce, fanoušci ho už nesnáší a nedivil bych si kdyby už i spoluhráči ho mezi sebe nechtěli brát. Ale on chce hlavně zůstat u koryta. Tak to je pro mě vážně odpad.

Reagovat
Mateo16

Skor bojovat o 17 mega rocne v cistom

Reagovat
misinho7

Ale bojovanie si predstavujeme uplne inac. Minulu sezonu to mal cele na haku. Prechadzal sa, sral na to. Toto mu nikto nuz nechce tolerovat a Zidane jasne povedal ze mu nezapada do planov. Jemu nejde o ziadne bojovanie ale o plat a teplne miestecko. Mali by sme ho poslat do Getafe ked tak tuzi zostat v Madride. Podla mna kebyze mu platime plny plat tak tam s radostou pojde.

Reagovat
Whitemedia

On se teda moc jako hráč, který chce o místo v sestavě bojovat, nechová

Reagovat
smazaný uživatel

preco? proste uz nema asi ambicie s realom dosiahol toho dost tak mu uz len staci si obcas zahrat nejaky zapas a poberat pekny plat

Reagovat
Anacron

Tak sis odpověděl sám + můj koment nahoře.

Reagovat
technecium

Reagovat
Talker

Podepsal luxusní smlouvu a ví, že mu nikdo jiný nebude ochotný nic ani vzdáleně srovnatelného nabídnout, leda by šel někam do Číny. Podle mého by mu nikdo nedal víc, než 50% toho, co bere v Realu.

A asi čeká (logicky), že si klub nedovolí ho posadit na tribunu s takovým monstrozním platem. Hrát podle mého bude víc, než dost.

Podle mého by musel jít o 50% níže, co se týče platu. To spíš vidím, že půjde někam na hostování za rok a Real bude platit polovinu platu.

Reagovat
cubazi

lallana

Reagovat
CHONG

Žiješ v nadherném městě, bereš neskutečný ranec za to, že si čutáš na tréninku, koukáš na zápasy La ligy a máš dost času na partičku golfu, to není kokot, to je génius

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Manik...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Azazelo RD

Bosáku?

Reagovat
Ed_Hazard

Ako úprimne, ak mu bolo povedané, že jeho úloha v týme bude lavička-tribúna a on s tým súhlasil, tak by mu mali ponúknuť zmluvu novú s možno polovičným platom. Ak to odmietne, tak ho poslať rovno dopiče.

Reagovat
Mastný Chobot

"Počuj, Gareth, čo tak znížiť plat o 50%?"

"Fúú, zaujímavá ponuka, to asi beriem"

Reagovat
teenz

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Jj, protože to je strašně jednoduché poslat hráče s platnou smlouvou do piče

Reagovat
Ed_Hazard

Aj pre mudrlanta vyššie:

Pod pojmom poslať dopiče som myslel natvrdo ho preradiť do Bčka. On si to velmi rýchlo rozmyslí, čo je preňho dôležitejšie, keď sa bude premávať po 3. ligových trávnikoch medzi 40 ročnými drevorubačmi. A že skončí zase na maródke a má vystarané? Možno. Dá sa mu pritvrdiť režim a znepríjemniť mu to čo najviac. Ak chce robiť klubu problém on, môže mu ich robiť aj klub.

Pri všetkej úcte k tomu čo pre nás urobil a aké dôležité góly dal - ak je raz niekto dement, tak treba naňho tvrdo..

Reagovat
valloire

Reagovat
fff

Reagovat
Infi

Reagovat
Euphael

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

keby zo Spurs prestúpil do United, tak mohol byť z neho nový Giggs, v reale je uplná troska.

Reagovat
Busby babes

no jen ma 4 ligy mistru, ve dvou finalech dal go a titul k tomu. ja myslim, ze on by to za to 5. misto a EL nevymenil.

Reagovat
zidane78

aj tak nechapem ze moze tak rozmyslat,hrac na jeho urovni chce hrat dolezitu ulohu v muzstve,ale nie on chce ostat v klube kde mu bolo jasne povedane ze uz s nim nepocitaju.Ak sa hovori ze Kaka bol/je najvacsi "provar" pre real,tak neviem co bude on s tou cenovkou a platom

Reagovat
TopinB

Reagovat
ADM

Frajer

Reagovat
janinho

zdroj? kks nemôže to byť predsa až taký uboziak... nemôže

Reagovat
Al Capone

Paráda, vítej

Reagovat
valloire

No konečně Novej Král dorazil se zpožděním, ale přece. Mam novýho mazlíka.

Reagovat
zidane78

len nech nedopadne ako Kaka tj. nezahraje nic,lebo mu to proste nesadne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáte na ty spekulace, že když odejde Cillessen, tak jako dvojka přijde Buffon? Podle mě by to byla paráda. A aspoň by zase byla v kabině nějaká persóna toužící po trofejích. Třeba na jednu sezónu, než najdeme adekvátní náhradu.

Reagovat
BarcaGOAT

Buffon by asi chcel veľký plat a u nás by hral ešte menej ako v PSG, takže asi to nie je veľmi realne. Najskôr zoberieme asi Peňu z B-tímu.

Reagovat
sylarko

tak copu by chytat mohol

Reagovat
BarcaGOAT

Myslím, že Buffonovi už je nejaká španielská CdR ukradnutá. On chce práve LM a pri Ter Stegenovi by už asi nemal šancu sa dostať do základu na LM.

Reagovat
Coutinho10

Nerikal, ze mimo Italii ted uz nepujde ? A kdyby chtel delat dvojku, tak by podle me pokracoval v PSG...

Reagovat
fenixLFC

uz ste nasli toho kto vam za cillessena da smiesnych 50 mega?

Reagovat
technecium

Když mohl jít Kepa za 80 a Alisson za 75, tak 50 za Cilessena je ještě dobrých

Reagovat
fenixLFC

ked cillessen je za 50 tak allison mal ist za miliardu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mateo16

Chcel som sa spytat ako ci by RM mohol podpisat Mbappeho a byt v pohode s FFP ale ked vidim co robi Bale

Ziadny Mbappe nebude no

Reagovat
Miguel19

Real žádný FFP řešit nemusí i kdyby přivedl Neymara s Mbappém. Spíš se prober z toho vlhkého snu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Real a třeba Barcelona se s jejich příjmy atd. FFP opravdu bát nemusejí. U nich je to spíš o tich platech. Což je právě problém u Mbappého. Ale i to se dá legálně obejít navýšením toho rozpočtu na platy pokud to schválí španělský svaz. Což by problém nebyl. Oni by byli jen rádi kdyby Mbappé do Laligy přišel.

Reagovat
Kopac

Nejaky fanusik Ligue1 ktory by mi vedel zhrnut Pepeho z Lille? Vdaka

Reagovat
Csaplárova past

Nejlepší a nejkomplexnější hráč. Navíc disciplinovaný. A těch 0,3 gólu na zápas ... na křídle ... v Anglii .... FENOMÉN

Španělsko mu sedne ještě více ...

Reagovat
vilp
Reagovat
John Obi Mikel

Bale

Reagovat
cr7sux

Bale

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gazdo

Ale hlavne za wales vyzera ze ho ten futbal este bavi

Reagovat
patas92

Takový švih...Jak se mu ty hodiny golfu vyplácí

Reagovat
patas92

(samozřejmě to je hned první koment )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ty vole, v bitke by bol zabijak

Reagovat
Taiger

Nic se nevyrovná idiotům ze španělské sekce

Reagovat
redyyz

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Swarley

že se ozveš zrovna ty, který je s přehledem překoná

Reagovat
John Obi Mikel

Zenthurase nepřekoná

Reagovat
Swarley

No nevím, je to těsný souboj a alespoň jeden se může vymlouvat na drogy...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
valloire

Reagovat
Nihilister

Ten druhej je tak blbej, že se na ně ani nevymlouvá.

Reagovat
Taiger

ty si kdo?

Reagovat
Taiger

Přichází od největšího mamrda na EF

Reagovat
Swarley

Díky, od tebe to musím brát jako pochvalu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

nemohli fanúšikovia barcy a realu páliť dopiče a pipíkov si merať pod diskusiami v PD? Strašne tu znižujú úroven diskusií. Ďakujem.

Reagovat
pantondavo

Jakoze prestup Hazarda do PD se tyka cinsky ligy, nebo jak to myslis?

Reagovat
patas92

Jasně, napiš nám tady seznam článků, kam můžem.

Reagovat
technecium

OK, sbal si svoje saky paky a běž si diskutovat eurofotbal.sk

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle se taky tyka PD

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
alcantara

Kazdy vacsi tim tu ma svojich retardov, tak sa zase nehraj v uz asi tretom prispevku, ze si akoze nad vecou a si nejaky mozog. Typek zo sekcie, kde existuje duel blade vs Swarley a zaroven uzivatel, co tu pise casto hovna, tu bude najnovsie kazdy druhy den kadrovat, kam sme to dospeli

Reagovat
Whitemedia

blade vs. Swarley je úplné nic oproti těm vaším duelům

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
The Krupy

Reagovat
niflheim

A já už myslel, že tenhle starý konflikt už je dávno za námi

Reagovat
Tolstobik

Kdyz oni (specialne fanousci Barcelony) jsou extremne otravni...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Očekávané se stalo skutečností. Rozhodně je to důvod, proč si pustit Real v příští sezoně, protože v té letošní žádný důvod nebyl.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Hazarda jako hrace skvely krok v kariere. Vyzkouset jinou ligu...

Reagovat
cristiano.K.

být o dva roky mladší, tak v CFC zůstane ještě další sezonu a dostane nehorázný podpisový bonus, takhle už ho v 28 letech tlačí čas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele