Už mám o své budoucnosti jasno, rozhodl jsem se, prohlásil Hazard

05.02.2019, 17:50
Aktuality
Eden Hazard je od letní přestávky pravidelně spojován s možným odchodem z Chelsea do Realu Madrid, zanedlouho už by potom mělo být definitivně jasno. Belgický reprezentant uvedl, že je o své budoucnosti rozhodnutý...

Čerstvě osmadvacetiletý ofenzivní univerzál se z Tubize dostal do Lille, kde ve velmi mladém věku kromě jiného pomohl k titulu, načež o jeho služby měla zájem celá Evropa.

Hazard se nakonec před šesti a půl lety rozhodl pro transfer do Chelsea, kde na skvělé výkony z Francie navázal, přičemž nejlepší je z jeho pohledu doposud probíhající ročník. Nejstarší ze tří bratrů, kteří všichni hrají na vrcholové úrovni, zapsal 12 branek a deset asistencí.

Již po skončení světového šampionátu, kde s Belgií vybojoval konečnou třetí pozici, byl Hazard spojován s přesunem do Realu Madrid, nakonec však setrval v Londýně. Vzhledem ke smlouvě do roku 2020 ale mají Blues poslední šanci, jak svoji oporu alespoň rozumně zpeněžit.

Možnému odchodu nyní nahrál sám Hazard, jenž uvedl, že má o své další budoucnosti jasno. "Vím, jakým směrem se budu ubírat. Rozhodl jsem se," potvrdil Hazard pro sportovní kanál "RMC".

Pokud Hazard do Realu Madrid, který je jeho vysněným klubem, jak sám uvedl, skutečně zamíří, přijde Chelsea o svoji největší oporu. "Edenovi je 28 let, pokud chce odejít, musí tohle rozhodnutí učinit," řekl manažer Maurizio Sarri. "Samozřejmě doufám, že tomu bude naopak, aby tady zůstal. Momentálně má potenciál stát se nejlepším hráčem v Evropě," doufá Ital.

Autor: Jiří Vojík / dailymail.co.uk

Komentáře (388)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele