Real Madrid potvrdil přestup Edena Hazarda z Chelsea

07.06.2019, 22:13
Aktuality
Fanoušci a média od dnešního večera už nebudou muset spekulovat o další budoucnosti Edena Hazarda. Kapitán belgické reprezentace s definitivní platností přestupuje z Chelsea do Realu Madrid, španělský velkoklub potvrdil dohodu s londýnskou stranou...

"Real Madrid a Chelsea se dohodly na přestupu Edena Hazarda. Hráč bude v klubu působit pět sezon, do 30. června roku 2024," oznámil Bílý balet v prohlášení na internetových stránkách.

Hazard měl na Stamford Bridge smlouvu na poslední rok a z klubu chtěl odejít. Real toho využil, za fotbalistu zaplatí odstupné sto milionů eur a tato suma může být na základě bonusů navýšena o dalších více než čtyřicet milionů. Podpisu smlouvy brání už jenom zdravotní prohlídka, k níž dojde po reprezentační pauze, médiím a fanouškům pak bude bronzový medailista z loňského MS představen 13. června.

Hazard přišel do Chelsea v roce 2012 z Lille a celkem za Blues stihl 352 zápasů, v nichž dal 110 gólů. Poslední dva zásahy si na své konto připsal minulý týden ve finále Evropské ligy proti Arsenalu.

Autor: Tomáš Pavlík / realmadrid.com

Komentáře (598)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele