Real Madrid se musí znovu obejít bez zraněného Hazarda

Eden Hazard se vrátil na marodku Realu Madrid. Belgický reprezentant tentokrát laboruje se zraněním levého stehenního svalu a měl by vynechat několik týdnů...

Hazard má zraněný stehenní sval a čeká ho další pauza

Hráči Realu Madrid se budou muset v nejbližší době opět obejít bez belgického reprezentanta Edena Hazarda. Devětadvacetiletý záložník utrpěl v sobotním zápase s Alavésem zranění stehenního svalu, což potvrdilo dnešní vyšetření. Vedení klubu zatím neupřesnilo, jak dlouhou pauzu si léčba tentokrát vyžádá, podle informací španělských médií bude chybět až do konce roku.

Realu vypadli z týmu kvůli koronaviru Hazard a Casemiro

V týmu Realu Madrid se objevily další dva případy nákazy koronavirem. Před víkendovým programem španělské ligy měli pozitivní testy belgický útočník Eden Hazard a brazilský záložník Casemiro. Už na začátku týdne se covid-19 potvrdil u dalšího Brazilce Édera Militaa.

Moje nejhorší sezona v kariéře, řekl Hazard po titulu s Realem

S Realem Madrid sice získal belgický reprezentant Eden Hazard hned v první sezoně mistrovský titul, ale s vlastními výkony nebyl ani trochu spokojen. "Z individuálního hlediska to byla určitě moje nejhorší sezona v kariéře," řekl ofenzivní záložník, který vinou zranění odehrál jen 16 ligových zápasů a dal jeden gól.

Realu se při návratu do ligy zranili Hazard, Ramos a Carvajal

Vítězný návrat Realu Madrid do španělské ligy po tříměsíční pauze zaviněné pandemií koronaviru zastínila zranění několika opor. Nedělní zápas s Eibarem, který domácí vyhráli 3:1, nedohráli Eden Hazard, Sergio Ramos a Dani Carvajal.

Real nechal Hazarda operovat v USA, délka absence je nejistá

Belgický křídelník Eden Hazard se ve Spojených státech podrobil operaci zlomeného kotníku, který zřejmě záložníka Realu Madrid připraví o zbytek klubové sezony. Ohrožena je i jeho účast na evropském šampionátu, do kterého belgická reprezentace vstoupí 13. června zápasem proti Rusku.

Hazard bude podle kouče Belgie chybět nejméně tři měsíce

Eden Hazard by mohl Realu Madrid chybět až do konce sezony. Podle kouče belgické reprezentace Roberta Martíneze bude devětadvacetiletý ofenzivní záložník se zraněním kotníku, které si obnovil ve víkendovém utkání proti Levante, laborovat minimálně tři měsíce.

Hazard se před El Clásicem znovu zranil, má zlomený kotník

Nejen porážku 0:1, ale také zraněného Edena Hazarda si odvezl Real Madrid z půdy Levante. Belgický záložník, který se teprve nedávno vrátil po zranění zpět na hřiště, odkulhal z trávníku ve druhém poločase a určitě přijde o El Clásico proti Barceloně.

Cítím se dobře, hlásí po návratu na trávníky Hazard

Eden Hazard byl největší posilou Realu Madrid pro letošní sezonu a včera se konečně vrátil do sestavy Bílého baletu. Ofenzivní belgický fotbalista je v pořádku po zranění kotníku a večer nastoupil k zápasu s Celtou Vigo. O vítězný comeback se ovšem nejednalo...

Hazard bude chybět Realu kvůli únavové zlomenině kotníku

Záložník Realu Madrid Eden Hazard utrpěl únavovou zlomeninu v pravém kotníku. Jak dlouho bude belgický fotbalista mimo hru, není zatím jasné. Určitě však zmešká první El Clásico sezony, které Real sehraje na hřišti Barcelony ve středu 18. prosince.

Vykopává MS do 17 let. Jak se vyvrbily první tři ročníky stávajícího formátu?

Zítra v noci vykopává v Brazílii celkově 18. ročník dorosteneckého mistrovství světa a již sedmé vydání o 24 účastnících. Taková událost si jistě zaslouží svou předehru, my však volíme poněkud netradiční cestu — ohlédneme se za tím, komu v minulosti takový šampionát posloužil jako odrazový můstek, a komu naopak nikoliv...

Hazard by se mohl po měsíci dočkat soutěžní premiéry za Real Madrid

Záložník Eden Hazard by se mohl v sobotu s měsíčním zpožděním dočkat prvního soutěžního zápasu za Real Madrid. Belgický fotbalista, který do "Bílého baletu" přišel za sto milionů eur z Chelsea a dosud kvůli zranění stehenního svalu nastoupil pouze v přípravě, je v nominaci na utkání s Levante.

Nejlepším hráčem Evropské ligy byl zvolen Hazard

Belgický záložník Eden Hazard byl vyhlášen nejlepším hráčem Evropské ligy za sezonu 2018/19. V minulém ročníku ještě v dresu Chelsea došel až do finále, kde si Blues poradili s Arsenalem

Hazard si poranil stehenní sval, zmešká úvod sezony v Realu

Stomilionová letní posila Realu Madrid Eden Hazard kvůli zranění nenastoupí v sobotním úvodním utkání španělské ligy proti Celtě Vigo. Belgický reprezentant si na dnešním tréninku poranil stehenní sval na levé noze. Zatím není jasné, jak dlouho bude Hazard chybět, média spekulují o třech až čtyřech týdnech.

V nominaci na fotbalistu roku jsou Messi, Ronaldo, Kane i Hazard

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2019 podle FIFA jsou Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Frankie de Jong, Matthijs de Ligt, Eden Hazard, Harry Kane, Sadio Mané, Kylian Mbappé, Mohamed Salah a Virgil van Dijk. Naopak se do ní nevešel loňský vítěz Luka Modrič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele