Zidane prý dostane 500 milionů na posily a chce trio hvězd

28.03.2019, 12:07
Aktuality
Real Madrid plánuje masivní investice a půjde po těch největších hvězdách evropských velkoklubů. Podle francouzského deník L‘Equipe má mít trenér Zinedine Zidane připraveno na přestupy až 500 milionů eur, které mají vrátit Bílý balet zpět na vrchol.

Aktuální sezona mu totiž hrubě nevychází a s největší pravděpodobností ji zakončí bez cenné trofeje. V LaLize už nabral ohromující ztrátu na Barcelonu, vypadl s ní i z poháru a v Lize mistrů zůstal na štítě Ajaxu Amsterdam už v osmifinále.

V létě tak má dostat Zidane volnou ruku k přebudování kádru. Do Madridu by rád přilákala krajany Kyliana Mbappého z Paris Saint Germain a Paula Pogbu z Manchesteru United, k tomu pak belgického špílmachra Edena Hazarda.

Především Mbappé a Hazard už jsou na radaru Realu poměrně dlouho. V případě druhého jmenovaného je pak Real i v celkem výhodné pozici. Hazardovi končí smlouva v létě 2020, navíc Chelsea může mít problém dostat se vůbec do Ligy mistrů. Sám Belgičan se pak několikrát vyjádřil ve smyslu, že hrát za Real je jeho snem.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net, lequipe.fr

Komentáře (496)

Přidat komentář
lajka30

Reagovat
valloire

čemu se tlemíš?

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
valloire

čemu se tlemíš?

Reagovat
Generalní Gladiator

Čemu?Že ta novinářská pakáž si fakt myslí,že zežerem už uplně fšechno

Reagovat
valloire

uvidíš

Reagovat
Generalní Gladiator

Tak to bode hnus nemající vobdoby, city s psg vedle vás budou v podstatě neviňátka

Reagovat
valloire

Nezájem. Jsme Real Madrid a koupíme si fšechny.

Reagovat
Generalní Gladiator

No toto trvalo

Reagovat
TheMally11

tak hlavně že je v pořádku FFP

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří hráči odejdou, takže to bude v pořádku.

Reagovat
zlatan-legend

Bale to má asi sečtený ne?

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
Irek

Musí ale někdo za něj zaplatit a zároveň mu nabídnout šílený plat, to jsem zvědav, jaký blázen za skoro 30leteho borce s obsáhlým záznamem u Dr tohle dá ;)

Reagovat
mesyas

a jací to jsou hráči, kteří mají velkou hodnotu a jsou spekulace, že odejdou?

Reagovat
janinho

James - market value podla transfermarkt 65 mil.

Bale - 70 mil.

Isco - 60 mil.

Kroos - 80 mil.

Marcelo - 35 mil.

Vallejo - 10 mil.

Ceballos - 20 mil.

minimalne James a Bale si mozu pomaly zbalit veci. a zvysok bude zalezat podla prichodov. napr. ak by fakt mal prist pogba, tak kroos pojde prec.

Reagovat
r.mrazik

ty ceny dle transfermarktu jsou srandovni

Reagovat
janinho

tak treba si k nim este pripocitat vacinou tak 25-50% navrch. mbappe tam ma market value napr. 200 mil. ale pisu tam pekne market value v case prestupu, takze sa to da porovnat.

ale toho balea by som kludne aj za 70 mil. pustil. James ma zase doodnutu klauzulu na nieco cez 40 mil. isco by stal urcite viac, ceballos tiez, aj marcelo.

Reagovat
r.mrazik

mne to prijde takova strelba od boku...

jasne,ma to nejaky ukazatel,ale spis jen informativni

nebo myslis,ze by nekdo dal za kroose 80 mega a podobne u dalsich?

Reagovat
janinho

tak prave u Kroosa by ma to napr. neprekvapilo. teraz mal len 29 rokov a s jeho stylom hry podla mna kludne moze dalsie 4 sezony potiahnut.

vedel by som si predstavit vymenu pogba-kroos s doplatkom realu ale za menej jak 70-80 by ho real podla mna nepustil. ktory z tych dalsich hracov co som vymenoval ti pride nadhodnotena?

Reagovat
r.mrazik

james za 65, kroos za 80, stale zraneny Bale za 70...

Reagovat
Rezan

za Kroose ani Balea ty prachy nikdo nedá. Jedině šílenec.

Reagovat
fenixLFC

Bale pojde za menej nie za viac

Reagovat
Talker

Tak transfermarkt je většinou úplně mimo. Klíčový je třeba i plat hráče, protože takový James má tu cenu, ale jen v případě, že si ho bude moci dovolit více klubů. Ten současný plat by bylo ochotných táhnout možná 5 klubů a je otázka, jestli chtějí zrovna jeho.

Reagovat
janinho

ak ho nezoberie Bayern, tak sa ho Real zbavi drahsie nez za tych 40 mil., tym som si isty. taky Juventus by ho podla mna urcite zobral.

Reagovat
Talker

Jsem popletl jména, byl myšlen Bale, který má astronomický plat. U Jamese nemám ponětí, jak je na tom platově.

Reagovat
janinho

tak potom OK. to s Baleom hovorim aj ja to iste. U neho vidim len 2 moznosti. ManU ak sa zbavia Alexisa (aj ked ten ich zaujem uz nebude taky velky ako v poslednych rokoch) alebo Tham, ale tam by musel Bale ist s platom dole o polovicu alebo by Real musel platit cast jeho platu aj nadalej, inak nema sancu vpratat sa do mzdovej politiky Spurs.

iny klub Balea asi nevezme, pokial nepojde do Ciny.

Reagovat
vladino10

Začnem len tým, že opcia pre Bayern na Jamesa je 42 mega, ďalej to ani netreba rozoberať, to sú z brucha vystrelené ceny s informatívnou hodnotou, určite nie s tým koľko bude stáť prestup..a ako tu niekto spomínal, za kroosa momentálne niekto ťažko dá 80

Reagovat
janinho

a mas vo vesteckej guli aj nieco ine okrem toho ze Bayern opciu urcite uplatni? lebo kazdy tyzden sa o tom pise nieco ine.

a k tomu kroosovi som sa uz vyjadril inde.

otazka znela "a jací to jsou hráči, kteří mají velkou hodnotu a jsou spekulace, že odejdou?" a na tu som myslim odpovedal. ja som nikde nepisal ze hraci odidu za tie sumy ake pise transfermarkt, ale Real bude asi predavat aj hracov s vysokou hodnotou.

Reagovat
vladino10

Nie, ale mám v tej vesteckej guli, že ak Bayern nekúpi podľa teba 70 miliónového hráča za 40 miliónov, tak ten hráč bud nemá hodnotu 70 alebo sú v Mníchove blbi..čo sa výkonov týka, tak James mal za tie 2 roky v Bayerne pár pekných zápasov, ale to je tak všetko

Reagovat
janinho

ja mam zase vo vesteckej guli ze sa tu za posledne 2 mesiace popisalo uz dost o tom ze ho urcite nekupia, potom ze ho kupia, potom ze ho mozno kupia... ja si teda kludne pockam ako to dopadne, ale ty to mas lepsie kedze to uz vies.

https://en.as.com/en/2019/03/14/football/1552573940_307963.html

podla tohto ak Bayern nekupi Jamesa, tak Real bude pytat aspon 50 mil.

este mi moj pekny povedz, kde som ja Jamesa nazval 70-milionovym hracom... to som skutocne zvedavy, lebo som si to cele presiel znova a nic take som urcite nepovedal. jedine co som tu napisal je ze podla transfermarkt ma momentalne hodnotu 65 mil. a ked vidim za ake sumy tu prestupuju niektori hraci, tak som si isty, ze tych 50 mil. za neho dostanu kedykovlvek!

okrem toho Bayern za to 2rocne hostovanie Realu zaplatil 13 mil. eur bez ohladu ci tu opciu uplatnia.

https://www.eurofotbal.cz/hraci/james-rodriguez-13508/expres-zpravy/

tu mas za poslednych 6 mesiacov 11 expresiek k Jamesovi, kazda hovori nieco ine, tak mi teda vyber ktora je najblizsie k pravde

Reagovat
vladino10

Ad1 Ty: ja si teda kludne pockam ako to dopadne, ale ty to mas lepsie kedze to uz vies.

Ja: ale mám v tej vesteckej guli, že ak Bayern nekúpi podľa teba 70 miliónového hráča za 40 miliónov, tak ten hráč bud nemá hodnotu 70 alebo sú v Mníchove blbi

Kde tebe z toho vyplýva, že ja tvrdím či ho kúpia alebo nie? Nikde nepíšem že ho kúpia ani že ho nekúpia, pokus sa trošku čítať s porozumením, môj pekný

Ad2: áno, zaokrúhlil som tých 65 na 70, prepáč a mrzí ma to, ak si kvôli tejto zmene nepochopil zvyšok príspevku

Ad3: ako tých 13 mega eur čo už Bayern zaplatil za hosťovanie ovplyvní to či sa za 40 (či pardon, 42 je tá vykupka?) Oplatí alebo nie?

Tych 13 mega už zaplatili a nikto im ich nevráti, čiže sa už bavíme iba o tom či kúpia Jamesa za 40 alebo nie

Ale áno, na tom, že ho real predá možno za 50 sa zhodneme

A ak za viac, tak za mňa vzhľadom na to ako hrá klobúk dole

Reagovat
janinho

bol tu uz aj clanok o tom ze niekto z vedenia Bayernu povedal novinarom, ze Jamesa kupia len ak s nim budu pocitat do kadra pre dalsiu sezonu, nie preto aby ho potom predali za viac. cize to vsetko co meles o tom ze by boli blbi je len velmi slaba omacka k ostatnym kkcinam co si nasplietal.

a cely ten zvysok... ja sa odkazujem na konkretne clanky, takze ak mas niekde problem s tym kolko ma James cenovku na tej alebo tej stranke, tak sa chod hadat s nimi (ved to vies urcite lepsie). ja som napisal ze ak ho Bayern nekupi, tak Real ho preda za min. 50 mil. a ked sa ti to nepozdava, tak je to tvoj problem.

Reagovat
vladino10

Keby dokážeš od prvého môjho príspevku rozumieť citanemu textu tak nemusíme nič riešiť

Pekný deň želám a ešte raz sa ospravedlňujem, že som zaokrúhlil 65 na 70 a tebe to zabránilo pochopiť..

A iba na záver

Ja: Ale áno, na tom, že ho real predá možno za 50 sa zhodneme

A ak za viac, tak za mňa vzhľadom na to ako hrá klobúk dole

Ty:ja som napisal ze ak ho Bayern nekupi, tak Real ho preda za min. 50 mil. a ked sa ti to nepozdava, tak je to tvoj problem.

Záver: ja: zhodneme sa, okolo 50

Ty: áno, okolo 50 a ak sa ti nepáči tak je to tvoj problém

Wtf

Reagovat
janinho

wtf si aj ty s tvojim vytrhavanim z kontextu. splietas tu jedno cez druhe kamosko, takze sa kukni do zrkadla a tam uvidis to tvoje WFT

Reagovat
vladino10

idiot

Reagovat
janinho

tak naposledy kokotik... cela tato debata/vlakno vzniklo na tom, ze chalanko chcel povedat ktori su ti hraci Realu s vysokou hodnotou o ktorych odchode sa hovori. medzi inymi som napisal aj Jamesa aj s jeho trhovou hodnotou podla transfermarktu (pokial by ho bayern nekupil). to ze si sa zamiesal do toho ty s tvojimi kokotskymi poznamkami o tom ci ma cenu 50 alebo 65 je len tvoj vlastny cirkus v hlavicke. takze toho idiota vidis kazde rano v zrkalde ty prijebanec a ked nemas co k veci tak sa radsej vobec nemiesaj do debaty

Reagovat
fenixLFC

Tou hodnotou sa ale mysli to za kolko ich mozu predat a za tie sumy co pises sotva

Reagovat
Tochal

Transfermarkt je fajn pro nějakej první odhad, mnohem přesnější je ale http://www.football-observatory.com/-values-36610. Byť jsou tam teda jen hráči z top 5 lig.

Reagovat
janinho

nepoznam, ale tak Iscova hodnota 32,2 mil.? to asi tazko.

napr. hudson-odoi ma podla nich hodnotu 11,7 mil. za to by ho kupilo hned asi 23422 klubov.

obidve stranky maju asi nieco do seba, ale v konecnom dosledku aj tak vzdy zalezi na kluboch. o takeho Kroosa by sa podla mna stale pobilo 4-5 velkoklubov, takze ak sa mi tu niekto smeje ze si myslim, ze 70-80 mil. by za neho real dostal, tak si mozem akurat zatukat na celo.

Reagovat
Talker

Tak oni mladí hráči jsou téměř vždy podhodnoceni a starší hráči (28+) jsou nadhodnoceni v těchto statistikách, zvlášť pokud jdou z velkých klubů a nejedná se o to, že by je přetahoval někdo jiný. Alespon u TM.de.

Reagovat
janinho

tak Sancho tam stoji 138,7 mil. takze to asi nebude len o tom :D pocitam, ze keby zajtra Hudson podpisal novu zmluvu tak z 11,7 mil. je razom 91,7 mil.

treba to brat s rezervou... ale stranka je to zaujimava. a hadat sa o tom mozeme kludne do rana, lebo nic take ako trhova hodnota ti nikto presne nevypocita.

Reagovat
Talker

Tak já tuhle stránku neznám, ale tm.de to má nastavené dobře na ty hráče v tom věku 22-28, ale dost pomalu se přizpůsobují. Nebo to tak měli.

Reagovat
mesyas

isco za tak málo? Na toho Balea jsem zvědavej, jsou nějaké spekulace, kam by šel? Docela bych se divil, kdyby za něj někdo vyplázl tolik peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulace: Gareth, Modric, Kroos, Marcelo, Karim. Ale jsou to jen spekulace..

Reagovat
janinho

Luka tusim podpisal novu zmluvu este pod Solarim a Zizou ho podla mna urcite nenecha odist.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nevíš, co se stane. A už jen fakt, že by rád přivedl Pogbu napovídá, že někdo ze středu pole je na odchodu..

Reagovat
janinho

no praveze podla mna skor ten Kroos. pokial ma prist pogba, tak na jeho miesto, kym ma Kroos este vysoku cenu. ale uvidime, je to len moj tip. navyse si nemyslim ze pogba pride, aj ked vraj ma kadejake myslienky. ale moze to byt aj len taktika toho chuja Raiolu aby dostal vyssi plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Kroos by mohl mít cenu okolo 100 mega..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zlatan-legend

Proč ne? hodnota cca 80 a smlouva do roku 22. Nevidím problém v tom chtít za něj 100...

Reagovat
smazaný uživatel

chtít asi můžou no, ale kdo bude chtít Kroose za 100?

Reagovat
zlatan-legend

Man Utd, Inter, PSG, Bayern...jednoduchý

Reagovat
vladino10

Hej no, každý klub túži po tom priniesť naspäť hráča ktorého predali za 30 a dať zaňho, resp za jeho o x rokov staršiu verziu 100..nie je lepší spôsob pre vedenie klubu ako priznať, že sme dementi

Reagovat
janinho
Reagovat
IkerCasillas

To je ale spíš tím, že to napíšeš jako dement. Nezlob se na mě, ale za 30 v době kdy byly úplně jiné ceny, a Kroos měl poslední rok smlouvy.

A Teď plusy.. 29 není až tak vysoký věk. Je to Němec, zná prostředí i spoluhráče (souhra díky repre. Má zkušenosti.

Nevidím tedy důvod proč by se částka za něj nemohla pohybovat mezi těmi 80-100 miliony.

Reagovat
vladino10

Vyjadroval som sa konkrétne k bayernu

Chces mi tvrdiť, že by ho kúpili naspäť za 100?

Bez ohľadu na to akú má reálne hodnotu by zo seba urobili blbcov

Reagovat
IkerCasillas

Ale vždyť já ti reagoval na to, že by ho mohl koupit Bayern. Jakou tedy dle tebe má hodnotu jeden z nejlepších hráčů na svém postu?

Proč by ze sebe udělali blbce? Defacto Kroos jít chtěl, prodloužit smlouvu nechtěl. Cena za jeho prodej by se jinak klidně vyšplhala na 70mio si troufám říct.

Navíc odešel snad nějak ve zlém? To si také nemyslím. Jediné co by mohlo hrát proti, že Kroos není nejrychlejší a hráči mu podobní postupně upadávají v nemilost, jenže s jeho současnou kvalitou

Pochybuju, že by v Bayernu nad tímhle vůbec přemýšleli a brali v úvahu, že budou za blbce. V létě budou chtít přestavbu a Toni v nejlepším věku není špatná posila. Tím neříkám, že chci aby ho Real prodal, ale vidím to jako jednu z možných variant s cenovkou výše.

Reagovat
vladino10

Nechceli sme mu zvýšiť plat (dostával menej ako nový príchod gotze) a tuším sa dokonca dakto z vedenia vtedy vyjadril že nech ide, že nie je top hráč..ak by dostal peniaze ako mario tak by ostal..a teraz ho kúpime za 3 krát toľko, hej?

A druhá vec- neviem či si videl súpisku Bayernu, ale zrejme nie..prestavbu potrebuje obrana a útok, v zálohe sú relatívne mladí a kvalitní hráči a už teraz ich tam je pretlak..

Takže môžeš písať, že som to napísal ako dement, ale skús si najprv pozrieť súvislosti

Reagovat
IkerCasillas

Dobrý důvody proč neprodloužil, třeba nevím. Dle toho co píšeš byl asi v právu, Mario nic moc Tonimu se dařilo.

Ty tady pořád bereš cenu a srovnáváš jiný doby a jiný podmínky. Pokud budem brát čistě čísla, tak ano Bayernu by se vysmál každý.. Musíš tady vzít ty faktory proč odešel za tak málo, co se stalo mezi tím a proč by teď stál tolik. Ceny jsou jinde. A můžu psát cokoliv, ale ty jsi ty souvislosti právě proto pominul a proto moje reakce.

Vím jaká je soupiska Bayernu, ale nepříjde mi, že by Bayern musel až tolik přestavovat obranu. Berme v potaz, že 1 hráč už teď přišel. Kolik by jsi jich ještě potřeboval, zase tak špatně na tom nejste. A útok? ano tam s tím je potřeba něco dělat. Opět je potřeba zvážit kdo bude vůbec k dispozici a za kolik a s tím co udělá nakupování Realu za humbuk na trhu.

Mě by každopádně zajímalo jakou cenovku by jsi tedy Tonimu dal.. nehledě na to zda ho kupuje Bayern či United.

Reagovat
vladino10

Ale preboha mne je jasné, že 30 mega vtedy a teraz je rozdiel, ale tak nejak stále prehliadas moju pointu- my sme toniho pustili preč úplne SAMI A DOBROVOLNE a odkázali mu, že nie je top hráč..

Keď niekoho o kom si sa podobne vyjadroval kúpiš o pár rokov naspäť za o dosť viac peňazí, tak si proste priznas chybu, že si ho pred tými pár rokmi pustil prec a myslím, že do toho by sa im v Mníchove moc nechcelo

Druhá vec je to, že trendom vo futbale je dávať pálky skôr za mladých hráčov s potenciálom ako za 29 ročného kroosa..áno, 29 nie je koniec kariéry a je celkom možné, že bude hrať do 35, ale tú istotu, že mu telo nezačne dávať stopku v 32 rokoch (zranenia) nemáš nikde..aj o našom Hamšíkovi by som povedal, že s vekom nebude mať až taký problém a potom príde do repre a on, čo bol vždy presný zrazu kazí jednoduché prihrávky na pár metrov..proste tam to riziko, že ten vek bude vidieť je, aj keď nemusí byť veľké..+ má túto sezónu mizernú formu ako celý real, to sa potom ťažko predáva keď ten hype klesá..

Ako možno mi to vyvratis, ale koľko starších hráčov šlo za podobnú palku? Napadá mi len Cristiano a Higuain (ale hovorím, nehľadal som, píšem iba z hlavy, môžem sa mýliť)

Čo sa Bayernu týka, neprišiel jeden hráč do obrany ako píšeš ale dvaja (a myslim že obaja budú hrať základ)- Pavard a Lucas neviem, to už podľa mňa prestavba obrany celkom je, nie?

A do útoku minimálne jedno, ideálne dve krídla, + niekto kto bude kryť chrbát lewovi..

A práve vzhľadom na to, že už prišli dvaja hráči do obrany a treba dačo robiť s tou ofenzívou absolútne neverím, že by Bayern chcel záložníkov, to je jediná rada kde nie je problém (možno cistokrvne DM)..tá záloha je proste nabita menami, nevidím jediný dôvod prečo by mal Bayern práve tam posilňovať..

Môj osobný tip je, že ak by odišiel teraz v lete, tak vzhľadom na to všetko čo píšem hore to viac ako 65-75 mega nebude (skôr by som veril tej prvej čiastke).. fakt mám pocit, že dnes sa skôr platia tieto sumy za potenciál..

Reagovat
IkerCasillas

Tak ve fotbale se toho namluví Už jen proto aby si kluby udrželi tvář u fanoušků a značku. Pak je zajimavé číst ty články po letech kdy si někdo pustí hubu na špacír jak to vlastně bylo.

Já ho do Bayernu necpu, abych to tedy uzavřel ano souhlasím s tebou, že ho nepotřebují a tlačí je bota jinde. Na druhou stranu ,můj osobní názor je, že toho jméno v Bayernu určitě padne, ale to se už my asi nedozvíme.

Co se týče kvality tak zatím nic velkého nenasvědčuje, že by Toni měl začít stagnovat. Zraněních v celé kariéře pokud vím moc neměl a to se určitě ve skautingu zohledňuje. Navíc jak není moc dynamický fotbalista, tak jeho styl by v klidu mohl hrát další 5-6 let na vysoké úrovni. De facto pokud přestup, tak ho čeká asi poslední velká smlouva.

Osobně nevím a nemám čas teď uplně dohledávat kolik by jich šlo za více (je pátek odpoledne a nechci jít z práce ve 4 ) moc jich nebylo. Druhá stránka věci je, že trh se rozesral na novou úroveň teprve nedávno.

Pavarda jsem zapomněl. U toho útoku by mě celkově zajímalo koho bude chtít Bayern koupit. Protože čekám, že se ceny zase trochu zvednou.

Celkově nás čeká asi zajímavé léto co se týče přestupů i proto věřím, že pokud Toni půjde bude stát o trochu více než říkáš. Nechme se překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern nejakú pálku za Kroosa ani náhodou nedá, nepotrebuje ho a vôbec nezapadá do ich nákupnej koncepcie. Ak by mu končila zmluva a sám by mal záujem sa vrátiť, tak si viem predstaviť, že by ho kúpili za plus mínus to isté, za čo ho predali, ináč bez šance.

Ak Bayern vysolí podobnú raketu ako za Lucasa, tak to bude za Havertza. Ten pôjde za cca stovku a pre Bayern je prioritou. Taktiež vidím veľkú šancu, že kúpia za vysokú sumu aj Pepeho, to je presne hráč, akého do ofenzívy potrebujú...

Reagovat
janinho

ak si sa tu nanovo zakladal len kvoli takymto prispevkom tak ti gratulujem. este som tu v tvojom podani nevidel jedinu normalnu myslienku.

Reagovat
smazaný uživatel

no to bude tim ze ses genius

Reagovat
janinho

exkluzivny fanklub ak si mu chcel pomoct, tak ti to moc nevyslo debile

Reagovat
smazaný uživatel

jsi genius

Reagovat
smazaný uživatel

Real by si za něj řekl víc než je jeho odhadovaná částka 80 mil. euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasíš?

Reagovat
smazaný uživatel

nedal bych za nej vic nez 40

Reagovat
Reggie

Ani to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal fans no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Tak aj vyzeraju vase (ne)prestupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Isco ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

To by museli odejit tak za 300 mega euro. Navíc už Real kupoval Viniciuse, Rodryga, Odriozolu a Edera. To je nějakých 200 mega. FFP se nepočítá za jedno přestupní období, ale za průměr z posledních několika let. Barcelona má vyšší příjmy a nedávno si to musela hlídat, protože to bylo skoro na hraně. A to utratili "jen" nějakých 350 mega euro.

Reagovat
smazaný uživatel

To já vím. Počítá se, že by Gareth mohl hodit alespoň 100. Ostatní jsou spekulace, ale Isco, případně Kroos by byli také odchody za minimálně 80 mil. euro za jednoho.

Reagovat
janinho

https://www.transfermarkt.de/primera-division/fuenfjahresvergleich/wettbewerb/ES1

Real za poslednych 5 rokov na prestupoch - 24 mil. eur (vratane Rodryga) a ty tu meles nieco o Viniciusovi, Odriozolovi a neviem co dalsie

keby aj Real dal 500 mil. na posily (co sa nestane len zato, ze to napisal l'equipe) tak to v priemere za posledne roky v pohode uhra. ked k tomu pripocitam nejake predaje hracov, tak cely tvoj sudny pripad ide do hoven (za zvyskami tvojho zdraveho rozumu)

Reagovat
r3

Reagovat
Lamskej#RMCF

Reagovat
IkerCasillas

Zdroj Ti třeba teď nedám, ale nedávno jsem četl (myslím, že i tady) článek kolik můžou TOP kluby utratit aby se do takových problémů mohli dostat a Real i třeba s Barcou tam měli částky něco kolem 500-600 milionů euro..

Tzn nevidím problém a když už nemusí všechny prachy dát hned můžou to rozložit.

Reagovat
janinho

za poslednych 5 rokov ma Real takmer nulovy net spend

https://www.transfermarkt.co.uk/primera-division/fuenfjahresvergleich/wettbewerb/ES1

ked k tomu pripocitam min. 2 odchody (Bale, Isco/Kroos) tak si myslim, ze so splnenim FFP Real ziadne problemy mat nebude. aj ked ten Mbappe podla mna toto leto na 90% nepride, takze tu zatial hadzes zbytocne. zatial su to vsetko len "zarucene" novinarske spravicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tywe proc se mentalove jako ty musi vzdy zesmesnovat mletim hoven o necem, o cem ani nemaji paru jak funguje to nepochopim

Reagovat
papanegra

Zrovna Real podle mě s tím mít problém nebude, to je taková značka s takovou fanouškovskou základnou, že ať přijde kdokoliv, tak se zaplatí už jen na dresech horší bude jestli přijdou všichni tři, to by si každý musel koupit dres se všemi třema..

Reagovat
bobis21

Mají snad nějaké velké ztráty nebo co? FFP neznamená že nesmí přivést posily

Reagovat
exot12

Ty vieš, ako na tom boli v minulých rokoch? Madrid príliš neutrácal v minulých rokoch, takže mohli byť v pluse a “odložiť si tieto peniaze práve na takúto príležitosť.

Na druhej strane zrejme si absolútne nepochopil FFP, ty vieš aké sú ich príjmy keď už kritizuješ výdaje?

Reagovat
smazaný uživatel

Když můžou utrácet ostatní, tak proč ne my.

Do nich Zizou!

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

no co, vy utrácíte taky velké částky, takže Barcelona se Realu moc smát nemůže :)

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona utratila polovinu toho, co plánuje Real a to měla finanční injekci z přestupu Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, utrácíte tedy také, jen o něco nižší částky :) real bude zase prodávat některé své hráče, takže je to velmi podobné. barcelona stěží může realu v tomto něco vyčítat, to je pokrytectví nejhrubšího zrna

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Schizofrénia?

Reagovat
smazaný uživatel

Why

Reagovat
zlatan-legend

350 - 400 Mbappé a možná teda teoreticky zbude na Hazarda...

Reagovat
Malresi

300 - za viac nepôjde, pamataj

Reagovat
IkerCasillas

Reagovat
smazaný uživatel

250 strop podľa mňa, ak teda k tomu tranferu reálne dôjde, lebo osobne si myslím, PSG to toho nepôjdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer dostal nabídku na prodloužení smlouvy, 40 mil. ročně. Teď se ukáže kvůli čemu ten fotbal dělá..

Reagovat
Mastný Chobot

Akože ak by dal prednosť PSG pre Realom, tak je to money grabbing whore?

Reagovat
pobody's nerfect

ne, že řekne že mu stačí 10 a podepíše

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jak jsoi na tom oba kluby, co se týče vítězství velkých trofejí a historií tak ano. Ale samozřejmě i v Realu by dostal slušnou sumu.

Reagovat
zlatan-legend

Já se bojím, že se z něj stane trošku rozcapenej debílek. Už těma požadavkama, který měl před podpisem, když mu bylo 18, mě hodně nasral

Reagovat
smazaný uživatel

Začal padat ve vápně jak Neymar, přičuchnul k penězům.. no jde správným směrem..

Reagovat
Ed_Hazard

Tuto sialenost my nepotrebujeme robit. Nemyslim si ze nejake extra bude predlzovat zmluvu. Raz tak ci tak prestupi dalej (ten Real je fakt velmi pravdepodobny) nakolko ho to v PSG dlho bavit nebude. Ja verim ze v LM budu pravidelne koncit max v stvrtfinale co ho raz prestane bavit. Moj osobby nazor - prestupi do Realu ale niekedy az v lete 2021 alebo 2022

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od Realu má šanci získat nějakou trofej, když Real musí skousknout zbytky, co mu nechá Barca.

Reagovat
kaja900

Dekujeme ze jste nam 3 roky po sobe nechali ligu mistru.. takovy zbytky budem brat klidne kazdej rok

Reagovat
smazaný uživatel

LM jste vyhráli jen díky rozhodčím. První sezonu je video a vy hned vypadnete v osmifinále s Vejprnicema, jak říká děda. To není náhoda. S VAR to v nejbližších letech určitě nevyhrajete a domácí double vyhraje Barcelona. Jediná šance na trofej pro Real je superpohár.

Reagovat
smazaný uživatel

real ligu mistrů vyhrál zaslouženě, kdo to nevidí, musí být velmi zaslepený a často zaslepený fanda barcelony :) a to real nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mohl vyhrát zaslouženě, když skoro v každým zápase dostával na prdel a postoupil jen díky vymyšleným penaltám, ignorováním likvidačních faulů a gólům z ofajdu? Zasloužená byla ta 13/14. Tohle byl jen obrovksý podvod a urážka fotbalu.

Reagovat
kaja900

Rekni mi co treba minulej rok nebylo zaslouzeny ? ve skupine tottenham a dortmund.. a v play off jsme postupne vyradili psg, juve, bayern (vsechno mistri svych zemi) a ve finale liverpool, skoro nejtezsi mozna cesta do finale a minulej rok jedina chyba od rozhodcich byla ze proti bayernu neodpiskali ruku marcela ve vapne.. ale jestli jedna neodpiskana ruka znamena ze jsme si nezaslouzili vyhrat ligu mistru, tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom proti Bayernu proti vám měli kopat 6 penalt. Pak třeba vymyšlená penalta proti PSG a Juve, vymyšlená červená pro soupeře v každým kole, neudělená červená Ramosovi za likvidační zákrok na Salaha a Kariuse, neudělené karty Ronaldovi za neustálé simulování, 2 neodpískané penalty proti PSG, atd. Je tam spousta dalších podobných zářezů.

Reagovat
valloire

6 penalt? A není to málo?

Reagovat
smazaný uživatel

větší manták jak ty je snad pouze Manny

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
TopinB

Reagovat
r3

Kamo, akoze dobry trolling a podpichovanie dokazem ocenit aj u supera.. Ale toto su fakt "argumenty", ktore sa pouzivaju ked mas tak 10 rokov. Rozhodcovia, podplateni, podvod, iba kvoli ste vyhrali, nabuduce uz nikdy nic nevyhrate, my sme aj tak najlepsi..

Reagovat
kaja900

On jiny argumenty nema, furt mele to stejny dokola.. zajimalo by me kolik mu je, protoze ja mel podobny kecy kdyz mi bylo treba 15, nastesti sem z toho vyrostl

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda. Tvrdí to spousta fotbalových odborníků a jsou na to audiovizuální záznamy. Jinak jsem se narodil ještě v minulým století.

Reagovat
r3

Tak o to je smutnejsie. A myslim to fakt uprimne, ja ludi ktori dokazu vo svojich 20+ rokoch takto fungovat v podstate lutujem. To, ze fandis inemu je uplne bezpredmetne.

Druha moznost je, ze trollujes. V tom pripade to ale robis na urovni piatej cenovej, co pri pocte prispevkov asi tiez o niecom vypoveda.

Kazdopadne ti prajem nech sa ti dari v zivote

Reagovat
valloire

jsi tupý

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Českých korun?

Reagovat
mayday

Jo jo, českých korun.

Reagovat
popltak

Klauni

Reagovat
valloire

těch máš plnej tým

Reagovat
Tomas Kazu Joker

To je co týden, to 2 kila nahoru. Příště už bude mít slibeno 600 mega na přestavbu.

Reagovat
pobody's nerfect

začalo to v librách, pak euro, dolar a skončí na pár mld jenů

Reagovat
janinho

tak na tejto stranke zvyknem mat problem s prepocitavanim z kacek

Reagovat
smazaný uživatel

Podle té rovnice snad 700 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

On používá Cettovu ekonomickou křivku. Tomu my bez jeho gymplu nerozumíme.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Samozřejmě. Myslím něco a píšu něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

V loni byla potřeba přivést 1 schopného útočníka. Nepřivedli nic a teď se budou kupovat hned 3? jako je to směšný, co si budem povídat..

Reagovat
Al Capone

No vsak jiste, odejde 50 golu za sezonu a Real koupi golmana...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Edena a případně Mbappeho bych bral. Ale Pogba nevím.

Reagovat
Al Capone

Ne toho nechci. Ja ho nemusim.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade je rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

tak jasný, útok nepůjde, tak zabetonuju.

Reagovat
Kaspar

tech 500 staci mozna tak na jednoho z nich ne?

Reagovat
Kaspar

a hlavne Mbappe sice pusobi jako sympatak, ale ty jeho dodatky ve smlouvach byvaji finance dost brutalni

Reagovat
smazaný uživatel

Když mu to zaplatí...proč to nezkusit? 99% lidí pracuje proto, aby dostalo zaplaceno.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

De Gea - Dani, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Pogba, Isco (Modrič?) - Asensio, Mbappe, Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Navas

Militao - Ramos - Varane,

Pogba Casemiro Modric

Isco

Asensio - Mbappe - Hazard

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Lexi Belle

A bránit na stranách bude kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme vyhrávat každý zápas výsledkem 6:3, 7:2, 4:3.. uděláme z zoho tak trochu hokej..

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát od Barcelony dostanete 0:8

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se až vás v příští sezoně zakopeme do země.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 10 let vás drtíme a najednou si myslíš, že se to obrátí? To jsi velký optimista. Dokud budeme mít Messiho, tak si neškrtnete ani se všema hráčema, co tady vypisujete dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to jen o Messim. S Messim poslední roky v LM nic nehrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

V LM hrajeme dobře, akorát nám vždy nevyjde jeden výjezd. Taky to je z důvodu, že hrajeme o všechny trodeje a nejsme z nich venku už na podzim jako jiný týmy. Loni v Římě to bylo o kondici, kdy už ke konci spousta našich tahala nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jestli letos projdete do semifinale..

Reagovat
smazaný uživatel

Přes United určitě. Letos nás může zastavit jen City.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool i Juve by byl těžký zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký jo, ale proti nim nám věřím. Stejně bude semifinále Barca - Liverpool a City - Juventus. V obou zápasech postoupí 1. zmíněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Stejně mi přijde, že svým stylem na vás bude platit nejvíce Liverpool. Na ten zápas se těším, pokud k němu dojde.

Reagovat
Muffi

i přes výhru to od vás s AS bylo mizerné i doma.

Reagovat
smazaný uživatel

PD > LM, tedy aspon pro nekteri s LAYsem v ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PD > LM z pohledu vyšší potřebné kvality týmu na výhru, vyššího počtu zápasů, vyššího počtu velkých zápasů a nutnosti vyrovnaných výkonů po celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

LAYs ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si radši k sledování zápasu dám kebab.

Reagovat
smazaný uživatel

LAYs muzes i po kebabu

Reagovat
valloire

jsi tupý

Reagovat
Kluivert9

Už zas?

Reagovat
smazaný uživatel

Musím to zmínit..

Reagovat
dextroza_m

Ostatne jako kazdy rok, neboj dojedem zase potrenovat, nachystejte travnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledních 10 let jsme vyhráli hned několikrát, celkově nás drtíte to ano.

Reagovat
dextroza_m

Jsem rad, ze se tim chlacholite...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechlacholime, jen není přesné, když někteří říkají, že furt vítězíte. Také jsme vás v minulosti několikrát porazili na Camp nou.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá světová je ale už dávná minulost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne rok zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledních 10 let jste nás na Camp Nou porazili 4x, z toho 3x to byly bezvýznamný zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Každé EC je významné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak poslední porážka na Camp Nou je z roku 2017, tak nevím jaký zápas rok zpět myslíš. Basket nepočítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda 1:3.

Reagovat
F.Torres

pogba

Reagovat
ADM

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nefunguje..

Reagovat
jjnovo

Reagovat
misinho7

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrič, Llorente, Kroos - Vinicius Mbappé, Hazard. Toto je moj sen ale prakticky nerealne... Toho Mbappho skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Za záloha těžko říct..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
pobody's nerfect

hlavně ať nechá na pokoji Maného

Reagovat
janinho

Mane je podla mna plan B ak by z nejakeho dovodu nevysiel Hazard. neviem kam by tam dokazal Zizou napratat este aj jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Tak mane ma smlouvu do 2023, je pořád dost mladý a nemá důvod odcházet. Kdyby měl jít tak to bude hrozná pálka.

Reagovat
pobody's nerfect

ani za cokoliv na světě

Reagovat
Bandita_Harry

Tiez si to neviem predstavit ze by odisiel , mam ho moc rad , je proste nas ale tak vies isiel by za viac ako Coutinho si myslim a nebojim sa ze by nas to oslabilo Kloppo by nasiel hraca co by ho nahradil aj ked tych top kridel nieje tolko....

Reagovat
Marv

Snad, nestras

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

A nám se někdo bude smát za 80 za Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš to, na to jsem málem zapomněl.

Reagovat
Elliasson

Jako fanda Atlétika se tolik nesměji.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasta... Mbappé a Hazard sú nepredajní. Pôsobia v najbohatších kluboch sveta, ktoré nemajú za potreby obohacovať sa na takýchto megalomanských transferoch.

Reagovat
Heresy

mbappe zustane na 100% v psg ... hazarda mozna pusti kdyz jim nepodepise ...

Reagovat
ADM

S tým Hazardom a Chelsea si trošku mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som, Chelsea Hazarda nepustí je to ich klenot a na ňom ich hra stojí. Má 28 rokov, ja teda rátam, že s ním podpíšu zmluvu ešte minimálne na 3 roky a pustia ho až potom.

Reagovat
ADM

V lete bude rok do konca zmluvy, ak Hazard nebude chcieť podpísať, tak moc nespravia. A Hazard sa už párkrát vyjadril, že by rád novu vyzvu. Aj ked u neho nikdy nevieš

Reagovat
smazaný uživatel

Ak máš pravdu a toto sa reálne udeje, tak mi bude v PL chýbať ako málokto... Keď má svoj deň, tak mu to futbalovo parádne myslí a na jeho akcie je radosť pozerať. Netvrdím, že v drese Realu mu to herne nepôjde, zápasy LaLigy však nesledujem, keďže je to podľa mňa súťaž o troch tímoch...

Reagovat
pantondavo

Jakoby to záleželo na klubu v případě Hazarda

Reagovat
Largo

Záleží. Vzhledem k tomu, že riskují ban na přestupy, tak si klidně můžou postavit hlavu a nechat ho jít po skončení smlouvy zadarmo. Takovejch případů už byly mraky...

Reagovat
pantondavo

Jo, však tak to myslim, že ho nemůžou udržet, když nebude chttí, ale chápu, že k tématu letních přestupů je to irelevantní informace

Reagovat
wyqinac

megalomanska chelsea co byla za poslednich 10 let jednou v plusu se nepotrebuje obohacovat nehlede na to ze Hazardovi pristi rok konci smlouva

Reagovat
janinho

hazard je nepredajny, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Napriek tomu, že Chelsea by na jeho predaji oproti sume, za ktorú ho pred 7 rokmi kupovali z Lille zarobila cez 100 miliónov si dovolím tvrdiť, že je vzhľadom k jeho dôležitosti pre mužstvo nepredajný.

Reagovat
janinho

no o 3-4 mesiace sa dozvieme, ale podla mna teda urcite nie je nepredajny. on sam jasne naznacuje ze by chcel ist do Realu (po navrate Zidana detto) a o rok o neho Chelsea pride zadarmo. skor by sa mali sustredit na Hudson Odoia, lebo pokial nebude celu dalsiu sezonu v zaklade, tak na 100% zmluvu nepredlzi a pridu o 1 z najvacsich anglickych talentov ZADARMO.

CR bol z hladiska dolezitosti pre muzstvo tiez nepredajny a vidis. podla mna tak na 85% je Edenov odchod do Realu isty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tohle mel wenger jak v letnim,tak v zimnim prestupaku pravidelne

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud sectes vsechny prestupaky dohromady, tak mozna

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Salfovic

Ale ten to měl opravdu v těch korunách.

Reagovat
r.mrazik

to jo...a navic real uz koupil za 50 mega ecek toho obrance,takze jsou pred tim wengerem uz ted

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

přes FFP to nemůže projít, už jen podle toho plánu by případní zájemci za Balea neměli ponúkat velkou částku, protože ho Real bude muset asi pustit a do Číny nebo Emirátů se mu ještě chtít nebude

Reagovat
Talker

Přes FFP to projde v pohodě v případě Realu.

Pokud všichni podepíšou smlouvu na 5 let, tak je to náklad 100 mega ročně v rámci FFP. Myslím, že Real bude +- 100 v plusu ve výsledku standartně, takže by to měli pokrýt v pohodě. Zvlášť když v předchozích letech nějak brutálně neutráceli, takže tam "splácení" předchozích hráčů nebude tak vysoké.

Spíš jde o to, že příští roky to nebudou moci tak psychovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlediska FFP bilance to pokryjí čistě z odchodů a to ještě hodně pohodlně.

Reagovat
Talker

Tak z hlediska FFP to je 100 mega náklad na 5let (pokud budou mít smlouvy na 5 let). Takže letos to pokryjí z odchodů, ale stejně tak budou potřebovat těch 100 mega pokrývat další 4 roky, což je nereálné řešit odchody za 100 míčů každý rok. Zvlášť pokud by chtěli nakupovat i nadále.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsme první rok, dost možná i dva.

Reagovat
Talker

Tak hlavně podle FFP to ty příjmy u některých nepokryjí - kdyby Real prodal Kovačiče za 40 mega, tak se z toho odečítá ta splátková částka, tj nějakých 15-20, takže podle FFP to nebude příjem 40, ale příjem 20-25. Podobně James stál 70, splatila se třeba polovina a pokud by odešel za 42, tak do FFP se nepočítá 42, ale 42 minus to, co je potřeba splatit (třeba 30).

Takže ve výsledku by prodej Kovačiče a Jamese za 100 mega dohromady přinesl 50 milionů do FFP budgetu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
pobody's nerfect

víš kolik se prodá dresů? ještě jim zbude na dětské otroky, aby mohli šít další

Reagovat
smazaný uživatel

IMHO tohle by byl válec jako prase a začal jim i fandit, Mbappe má ještě větší potenciál a Hazard s Pogbou hrají dlouhodobě pod své možnosti v klubehc co jim uplně nesvědčí.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

fakt fandis tomu kto je valec ? dost plytke ale tvoja vec no vysmechu sa cudovat nemozes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo zaplatí nejvíc v přestupáku, tomu budu fandit. Roztomilé.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi pochopil hodně blbě šmudlo viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětli mi to, prosím!

Reagovat
CHONG

Mbappe je utopie a Pogbu nechci, ale Hazard, Mané, Icardi a Eriksen by se za to mohli dát pořídit.

Reagovat
ADM

Budete hrať na dve LW?

Reagovat
Jazdec

Koľko by ste boli ochotný dať za Maného?

Reagovat
smazaný uživatel

70 max.

Reagovat
janinho

tak to sa nemusia ani unuvat. pod 120 sa Lpool s Realom ani bavit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Dnešní ceny jsou přemrštěné a já zmínil 70, protože to pro mě není hlavní přístupový cíl. ale reálně se jwho cena pohybuje okolo 85.

Reagovat
Reggie

Takze cena za Kroose je a Bejla je 100 a Maneho je 85? Tak to pak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos má výstupní klauzuli někde na 700 milionech. ale reálně stojí okolo 80-100. Mané stojí tolik, kolik si za něj řekne Liverpool. Ale 120 bych za něj nedal.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Ty žiješ v zajímavém světě. Bale za 100, Kroos za 100 a za Maného max 70. Ty si neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

to je můj osobní názor. Nejsem člen vedení Realu madrid. Reálná cena je okolo 100 mil. euro. Ale upřímně já bych ho nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

vtipalek

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda musí být.

Reagovat
Bandita_Harry

urcite, pobavil som sa

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho Jurgen nepustí. Liverpool nemá důvod prodávat.

Reagovat
Bandita_Harry

snad vam vyjde Hazard a ostatne prestupove ciele

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ano.

Reagovat
Inter Eterno Amore

berte Icardiho

Reagovat
Largo

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané má formu a hned ho chce Real

Reagovat
doshcz

tyhle trenéři.. půjdu to trénovat když mi dáte státní rozpočet na přestupy.. to by jim to odmakal i Pulpit

Reagovat
kilobyte

Státní rozpočet? Tohle jsou ve státu drobný.

Reagovat
doshcz

nadsázka

Reagovat
janinho

Zidane vyhral 3 krat LM a za tu dobu bol transfer net spend Realu +24mil. gbp. to znamena, ze nie len ze nedostal na prestupy ani korunu, ale este prisiel o 1 hraca za 24 mil.

skusil si, nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Protože podobný sumy investoval místo do hráčů do rozhodčích. Takový Cakir musel stát pres 100 mega euro.

Reagovat
janinho

na teba je skoda reagovat ty vsech kokotu kral

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl Sir valloire, král je jen jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

jsi tupý

Reagovat
Al Capone

Reagovat
ADM

Však keď mu Benitéz postavil tím..

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez > Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu taktické vyspělosti určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

LAYs ?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

jsi tupý

Reagovat
wyqinac

to ma i CR mnohem vetsi rozpocet..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen koukám, že by se snad měl prodávat Kroos. Pro mě naprosto klíčový a nezastupitelný záložník, který se svým stylem hry může dát ještě 4 výborný sezony. Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

kroos uvyzl v baroku a jediny co umi jsou standardky a dlouhy pasy..presink, braneni, drzeni mice ci keypasses jdou mimo nej

Reagovat
vilp

Krom bránění všechno blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitni analyza. Tleskam.

Keypasses:

https://i.imgur.com/q2ydgoc.png

Drzeni mice:

https://i.imgur.com/lJRP47X.png

Reagovat
r3
Reagovat
pantondavo

No letos hraje pod svoje možnosti, ale za Pogbu bych ho asi neměnil, no, nevim, Kroos je prostě Němec, jede a neřeší, Pogba mi přijde náladovej s výpadkama.

Nicméně kdyby hrál místo Casemira, tak proč ne, ale jestli tam těch tvůrců hry pak nebude moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to spekulace..

Reagovat
John Obi Mikel

Kroos tenhle rok prý špatný, co mi říkali fandové Realu

Reagovat
Spalovač šancí

Koulibaly, Havertz, Neres, Salah

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ma niekto prosim na clanok o Kozakovi na bezfrazi? Dakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

co takhle zkusit stránky bezfrazi.cz ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon
Reagovat
smazaný uživatel

Tisicere diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Boh Ti zehnaj

Reagovat
salm0n
Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem uctivo

Reagovat
Mr.Mike
Reagovat
Sir Ravealot

Vůbec ho nemůžu najít

Reagovat
pantondavo
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Snad ti sem někdo hodí odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi jedno veľké ďakujem vám všetkým za odkazy!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Messiáš

Mbappé je nesmysl. To je pravděpodobnější Mané. Hazard je tutovka, ještě by mě zajímal DM, tam čekám osobně Ndombeleho

Reagovat
smazaný uživatel

přijde Pogba na cdm

Reagovat
ADM

Po tom priam túži..

Reagovat
smazaný uživatel

zvyklej za francii betonovat

Reagovat
Pablos

Hrošovský

Reagovat
technecium

Ndombele musí do City

Reagovat
LH171186

Tvl to je už je ale hnus..... kam se to vyhrabe....Už za Neymara to bylo do PSG k zbliti

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny 120mega a 200 mega za 2 flakaci z Brazilii. Aspon, ze Neymar vydrzi do unora/ brezen a ten druhy radsi ani nemluvit.

Ted budeme moct plivat na i Real

Reagovat
misinho7

no akoze po tych rokoch sucha na prestupovom trhu by to chcelo konecne rozbit prasiatko...

Reagovat
smazaný uživatel

Roky sucha, ale za poslední rok jste utratili přes 200 mega euro.

Reagovat
valloire

co je ti do toho?

Reagovat
Cizinkx

Roky sucha :D :D Tak to bylo pěkný :D

Reagovat
Kluivert9

Prej roky sucha

Reagovat
Lifted

Však na Peréze to jsou roky sucha.

Reagovat
Kluivert9

Jen letos jste utratili 2x tolik, co podle vás nesmyslně utrácející a trh kurvící City. Ale ok, je čas začít utrácet

Reagovat
El Cid z City

tvl,co se tu nedočtu

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrič, Llorente, Kroos - Vinicius Mbappé, Hazard.

Stacilo by Edena a nerealneho Mbappeho a bolo by vyriesene este mozno niekto do zalohy a je to

Reagovat
Anacron

S tou obranou se už taky něco musí dělat. Tahle čtveřice už hrát nemůže. Ani v top formě to od nich nebylo nic extra. Sice je každý z nich naprostá špička ale dohromady to nějak nefunguje. Pod žádným trenérem. Jediný koho bych stoprocentně nechal je Carvajal. No a samozřejmě Ramos. Tam je bez šance čekat že nebude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo je jednou nohou v Juve ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to rozjizdis s Tebou a tema tvyma sestavama bude v lete zabava

Reagovat
misinho7

no a je nieco na tej zostave zle? sak tam mam 9 hracov co su v kadri stale a len dvaja novi a z toho jeden velmi realny a druhy skor nie ale dajme tomu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha mi přijde slabá..

Reagovat
Csaplárova past

Zidane dokázal v Realu velké věci a dokázal by přesvědčit krajana Mbappého. Zidane je vzor pro každého francouze. Mbappé získá Zlatý Míč mnohem dříve v Realu než v útoku s Neymarem.

Reagovat
drussbarb

Pro klub na úrovni Realu jsou Mbappe + Pogba + Hazard odpovídající posily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne posadit tu belgickou mrdk*, Zizu

Pak klidne prijdou i 4 hvezdy za 500mega

Reagovat
Stannis Baratheon

Hazard, Luis Alberto, Gaya, Bruno Fernandes, Eriksen, Chukwueze

Reagovat
Lifted

Hazard, Icardi, Sony Eriksen...

Reagovat
Visca el barca

Mimo téma. Měl jsem objednanej balíček stál cca 1000,- Měl přijít nejpozději do 4.dubna, no a on už dorazil před týdnem. Samozřejmě jsem byl v práci a o zásilce, že dorazila minulou středu jsem se dozvěděl až dneska přes net. Balíček na poště není. Ono je v dnešní době možný, že to převzal dejme tomu nějaký soused, nebo to pošťačka sbalila? prý k tomu nebyl potřeba podpis při předávání. Mám vůbec nějakou šanci? Po práci jdu na poštu, jsem vytočenej jako nikdy.

Reagovat
Lifted

Takže ho ani nevrátili zpátky, to by ti řekli na poště, kdyby ho měla sousedka, tak bys měl ve schránce papírek, že to převzala Božena Němcová ze třetího patra. Tak to občas dělá u nás pošťačka. Tak je asi ztopený no

Reagovat
Visca el barca

Takže jsem bez šance? No to je hrozný ale.

Reagovat
Lifted

A to máš tuzemských eshop nebo aliexpress nebo tak?

Reagovat
Visca el barca

tuzemský eshop

Reagovat
Lifted

Zkus tam zavolat na ten shop. Oni podle mě musí mít nějakou zpětnou vazbu od pošty, že balík doručili.

Reagovat
Visca el barca

Díky, zkusím

Reagovat
Lifted

a pošta nebo třeba PPL?

Reagovat
smazaný uživatel

na netu máš snad napsané, jestli je to doručné nebo uložené

Reagovat
Lifted

však píše, že to bylo doručené

Reagovat
smazaný uživatel

Neumíš kurva číst? Píše, že balíček dorazil, ale nepíše kam, že to na poště není. Z toho chápu tak, že dorazil, nebyl doma a je to uložené na poště, kde se ptal a už to tam není. Takže třeba to poslali zpět. Kdo ví, ale jisté je, že on číst asi také neumí, ani vyjadřovat se neumí.

Reagovat
Visca el barca

ach jo. Na poště není. Poslán zpět taky ne. Takže jsem se ptal, jak je v dnešní době možné to ztopit a nebo předat sousedům, aniž by se to muselo při převzetí balíčku podepsat.

Reagovat
Anacron

Nevím jak jinde ale u pošty to ztopit je dost nereálný. U všech těch balíků je jasný kdo ho má na starost. Podpis samozřejmě potřeba je. Vždycky. A všechny ty podpisy jsou samozřejmě dohledatelný. Je běžný to dávat sousedům, ale ten pošťák má vždycky zapsat jméno toho souseda a soused se má podepsat. Takže kdyby ho doručovatel ukradl nebo ztratil s tím, že ho ráno naložil do auta, tak to půjde vždycky za ním. Nejpravděpodobnější varianta bude, že se někde ztratil zapadl, atd. a pošťák ho (třeba i omylem) odklikl jako doručený. A jelikož úložní doba je týden, a pochopil jsem že si ten balík zaplatil předem, tak to nikdo neřešil no dokud sis toho nevšiml ty sám.

Reagovat
Visca el barca

A pokud se balík bere jako obyčejný, tak je taky potřeba podpis?

Reagovat
Anacron

Tak to nevím, předpokládal jsem, že půjde o nějaký balík do ruky, EMS nebo doporučený. Za 3 roky jsem se tam snad ještě s obyčejným balíkem nesetkal

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem si bral balík z pošty (taky předem zaplacený) a ani nechtěla mojí občanku, ani můj podpis. Jen kód, který mi přišel smskou.

Příště ber všechno na dobírku a máš jistotu.

Reagovat
pantondavo

A ten sms kód přišel i všem tím sousedům? Nebo jak to souvisí s doručováním balíku? Na poště ti bez kodu nic nedaj, pokud na balíku není tvoje jméno a v ruce tvoje občanka.

Reagovat
smazaný uživatel

MOhl ho nějaký výkuk zjistit a pak si jen běžet pro balík zdarma.

Reagovat
pantondavo

Jo, třeba nějakej ještěří člověk, viď

Reagovat
smazaný uživatel

NO třeba

Reagovat
pantondavo

Není, obyčejnej si většinou rozeberou na poště, pokud je to velký a těžký, to nemáš šanci dohledat ani reklamovat.

Někdy nechtěj podpis ani u balíku do ruky… nevim, jak to mají nastavený.

Reagovat
Lifted

Právě, že umím. Ale ty jsi asi slepej. Píše tam, že na netu je napsané, že byl doručenej.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el barca28.03.2019 14:38#

Mimo téma. Měl jsem objednanej balíček stál cca 1000,- Měl přijít nejpozději do 4.dubna, no a on už dorazil před týdnem. Samozřejmě jsem byl v práci a o zásilce, že dorazila minulou středu jsem se dozvěděl až dneska přes net. Balíček na poště není. Ono je v dnešní době možný, že to převzal dejme tomu nějaký soused, nebo to pošťačka sbalila? prý k tomu nebyl potřeba podpis při předávání. Mám vůbec nějakou šanci? Po práci jdu na poštu, jsem vytočenej jako nikdy.

kde je napsané, že je to doručené?

Reagovat
smazaný uživatel

poptej sousedu nebo jinou pobocku posty

Reagovat
pantondavo

Podle papíru o doručení na poště zjistíš alespoň podpis, případně podpis a hůlkovým příjmení, ale jinak seš bez šance, chyba na straně doručovatele, ale reklamace na poště, to je bolestivej proces.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Real je Real. Žádní žabaři či béčka. Velký tým se vším všudy. 500 milionů je jen tak, asi do toho nejsou započítané prodeje. Takže tam hvězdy půjdou. Doufám, že i Eden, protože ten patří do velkého klubu.

Reagovat
Jan Horáček

Velký klub se pozná podle toho, kolik utrácí ?

Reagovat
king23

ano

Reagovat
kylo ren

Mbappe dopadne jak benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje 3 LM za sebou ?

Reagovat
technecium

Přijdou 4 děcka z džungle a bude po onanii

Reagovat
pantondavo

Tak budeš honit nad něčím jiným, neboj

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jestli opravdu počítají s odchody typu Balea za 150-170 mega, tak se těm představám o investování za 500 mega ani nedivím. Kromě Hazarda dalšímu velkýmu přestupu nevěřím, možná si můžou na příští rok připravit Pogbu, to už bude mít rok do konce smlouvy (pokud neprodlouží) a bude tam větší prostor k dohodě. Jinak je zajímavý a asi i smutný, že kluby co léta omezují výdaje, k nimž se dá zařadit i Real (nejlepším příkladem je asi Arsenal), pak vyrazí po letech na trh a zjišťují, že za ušetřený prostředky už si prakticky nic nepořídí. Real navíc investoval spoustu peněz do sice talentovaných, ale neprověřených mladíků a jsem hodně zvědavý, jak se ta strategie ze zpětnýho pohledu bude jevit.

Reagovat
Greny

tak jako pokud pocitaji ze za Balea dostanou 150 ... tak bych jim rekl ze Hazard je tak za 250-350 a nebo at si rok pockaji

Reagovat
Lifted

Ale Bale bude tak za 120 minimálně. Má smlouvu ještě na 3 roky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta délka smlouvy je spíš na obtíž, jelikož s platem dolů nemá důvod chodit a reálně ho nikdo nebude schopný/ochotný zaplatit. Chcete se ho zbavit, má třicítku na krku a ještě za něj chcete nějakou nesmyslnou sumu? Aby nakonec neskončil v Anglii na hostování...

Jinak si myslím, že nakonec dorazí Rabiot, Hazard a možná nějaký útočník.

Reagovat
technecium

Reagovat
vilp

Jdi do háje s Rabiotem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však ho tam posílám To bude karma za to, jak jste ho cpali k nám

Reagovat
Talker

Bale nepůjde za víc než 70. S tím obřím kontraktem ho nikdo chtít nebude a on nebude chtít jít níže.

Reagovat
Magic player

A co je nejhorsi, jemu samotnemu staci prachy a golfove hriste, fotbal uz jde bokem.

Reagovat
Muffi

Podle mě nic moc. Když berou mladé hráče, tak mají vzít jednoho, dva s reálnou šancí na prosazení a platem, aby bylo možné se jich bez problémů zbavit a náklady na ně nebyly srovnatelné s top hráči.

A s Arsenalem jsi mimo. za hráče neutráceli do sezony 12/13, pak se na trh vrátili s vrcholným netspendem 80 mega GBP v sezoně 16/17. V další sezoně skončili v plusu (cca 15), ale Emery už zase utrácel, netspend -50/60 mega. Že to vyházeli za špatné hráče a postově nevyváženě Mchitarjan/Ozil, Auba/Laca je problém Wengera.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, navíc Zidane nepůsobí dojmem trenéra, který by je měl postupně zabudovávat do týmu. Je hodně náročný v takovým TOP klubu mít vývoj těchto talentů pod kontrolou, těžko se pro ně hledá herní prostor v momentě, kdy jsou pod tlakem každý zápas vyhrát.

S Arsenalem máš pravdu, už je to delší čas, kdy byli v situaci, o který jsem mluvil, měl jsem to zkreslený. Pak se vydali cestou nákupů zkušených hráčů a snahy o okamžitý úspěch, to se jim nepovedlo a teď se budou pár let plácat na místě a doufat v postup do LM, jinak si nebudou moct dovolit prakticky nic.

Reagovat
Muffi

plus ještě ten šíleně vysoký level na který se ti kluci musí dostat, aby to stačila na pravidelné hraní v Realu. Já fandím LFC a za Rogerse přišli ze Španělska Aspas a Luis Alberto. I když ukazují jak ve Vigu, tak Laziu, že jde o velmi kvalitní hráče, úroveň tehdejšího LFC v podobě boje o LM v Anglii je nejspíš nad jejich možnosti.

S tím Arsenalem, teoreticky by měli mít na přestupy dost peněz, byť už tak lákavé jejich jméno není. Klíčové pro ně je najít trenéra/SŘ, který dokáže najít ty správné hráče.

Reagovat
r3

Pochybujem, ze niekto pricetny pocita s odchodom Balea za 150-170. Pri tych najoptimistickejsich scenaroch by som povedal, ze dobre predany Bale (z nasho pohladu) bude mat +/- rovnaku hodnotu ako vyhodne predany (z nasho pohladu) Hazard. Co zas nehovorim, ze sa stane, ale povedzme predany Bale za 80 a Hazard kupeny za 90 nie je nejaka uplna fantasmagoria.

Ak si odmyslime posledne povedzme 1,5-2 roky, tak Real nepotreboval spravit ziadne velke prestupy. Vyhravalo sa, kader nebol prestarnuty, marketingovo vsetko fungovalo. A v tomto sa imho zasekol aj Perez a preto sem tahal mladikov s potencialom za sice o nieco vyssiu sumu, ale nie nejaku zavratnu. Pokial z tych mladych prestupov vyjdu dobre povedzme dvaja, tak sa "zaplatia" svojou hodnotou aj za tych, ktori sa nepresedia. A minimalne Vinicius ukazoval, ze to dostiahnut moze. Kazdopadne uvidime :) Tesim sa na leto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

kolik budou chtit za toho Garetha?

Reagovat
smazaný uživatel

Kilo. Jenom za Malcoma chce barca přes 50.. takže bych si za Garetha řekl taky přehnanou sumu.

Reagovat
Greny

tak jako za kilo si ho koupim klidne na zahradu jako trpaslika

Reagovat
Reggie

Malcom je 22- ti letej kluk, kterej ma porad obrovskej potencial, jen mel jit asi do mensiho klubu prvne, protoze poradne nedostal cuchnout. Ve Francii ukazal, ze na to bude mit, takze i kdyz je 50 mega hodne, tak dneska mi to neprijde az tak mimo. Hlavne nekdo z PL to klidne vysoli.

Oproti tomu Bale je 30-ti letej, porad zranenej, naladovej frajer, kterej tezi mimo jine z rychlosti, kterou mit dlouho nebude. A to nemluvim o platu, o kterej si nekde urcite rekne. Sorry, ale ty ses v tech sumach fakt uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžu být mimo, když k žádnému přestupu ještě nedošlo? Až ro bude potvrzené tak pak můžeš něco namítat.

Reagovat
Reggie

Ne, sorry, to jsem asi trosku prepalil... Ale nahore pises neco o Manem, ze ma realnou hodnoutu 85 mil. €, kdyz je to jeden z nejproduktivnejsich hracu v PL a je v super veku. Dneska stoji kdejakej nymand 50+, takze pokud by mel jit z Live pryc, tak to bude stopro nad 100 mil. €.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeho reálná cena i podle Transfermarketu, kterému důvěřuji nejvíce. Ale jasně, že si o něj Liverpool řekne víc.

Reagovat
Talker

Tak právě jde i o to, jestli se ten tým chce zbavit toho hráče nebo ho chce udržet. Maného nebudou chtít pustit ani za zlaté prase, takže budou chtít peníze na úrovni toho, co dostali za Coutinha. Vy se chcete zbavit hráče, dostanete podobné nabídky jako Juventus za Higuaina.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, Mané je asi cíl Zidana. Já si přeju Edena nebo Mbapého. Nemyslím si, že Mané je typ hráče, který by dokázal Real vyzdvihnout zpátky na vrchol. Je skvělý v Liverpoolu a tam bych ho nechal.

Reagovat
Reggie

Reagovat
r.mrazik

+ obrovsky rozdil v platech

Reagovat
r.mrazik

sorry,nedocetl jsem

Reagovat
Talker

Tak říct si můžete, ale ona funguje nabídka a poptávka.

Malcom je mladý, perspektivní hráč, který má rozumný plat. Takže reálně si ho bude schopných dovolit třeba 10-15 klubů i za 50 míčů, protože kdyby se neprosadil, tak jim nezůstane na krku celou smlouvu.

Gareth je hráč, kterému bude v létě 30, má ještě dlouhou a obrovskou smlouvu a když se na to mrkneš vylučovací metodou, kdo by mohl být ochotný převzít ten kontrakt, tak ti nic moc nezbude:

Itálie - Juventus ho chtít nebude, nikdo jiný mu to nebude ochotný nabídnout, max hostovačka

Německo - Bayern ho chtít nebude, ostatní na něj prachy mít nebudou

Španělsko - Barca ho chtít nebude, ostatní na něj prachy mít nebudou

Anglie - Citizens a Liverpool ho chtít nebudou, zůstávají Arsenal, CFC, MU a Tottenham. Tottenham mu ten plat nedá, takže by musel jít třeba na polovinu.

Zůstávají tedy 4 potenciální zákazníci, kdy třeba v CFC tlačil Sarri na nákup Higuaina a ten přišel na půlroční hostování s opcí na další sezonu. Maybe by vedení v rámci dealu Hazarda bylo ochotné se bavit o hostovačce na 2 roky. MU taky asi nebude chtít pohřbít ta mladá křídla. Arsenal nebude chtít trhat přestupový rekord za třicátníka.

Když mi někdo tvrdil, že koupíme Higuaina za 50 míčů, tak jsem koukal na přestupy hráčů nad 30 let a tuším nikdo nešel nad 40 mega. K tomu Bale bude chtít hrát LM, což pravděpodobně vyloučí 2 z těch 4 týmů z výběru.

Nejreálnější mi přijde, že vám zůstane na krku. Další možnost je, že půjde na hostovačku. Případně ho nabídnete za nějakých 40-50 mega a budete se modlit, aby to někdo vzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že Garethovi ten plat dá z Anglie z top 4 každý. Ve Š panělsku mu nějakou část sežerou daně a pokud nebude extra náročný, tak v tom nevidím problém. Viz. když má Alexis 500 tisíc.

A k jeho ceně. Já furt věřím ,že by tu cenu mohl mít vyšší než si většina myslí. Přeci jen furt je to skvělý hráč, ikdyž se mu v Realu nedaří, zas z něj nedělejme nekopu.. A pokud se nedohodneme ohledně ceny, tak by mohla v úvahu připadnout nějaká výměna plus finanční částka za něj. Kdo ví, co se stane v létě..

Reagovat
Talker

Kolik vlastně bere? Našel jsem 600k/w, ale to mi přijde jako blbost. Pokud by to byla pravda, tak s tím ho v Anglii nikdo nevezme ani náhodou, musel by jít s platem na polovinu. U nás bere nejvíce Kante, necelých 300k/w. Podobná smlouva se nabízela Hazardovi.

V TOP4 ho nebudou chtít 2 týmy (MC a Liverpool), Tottenham mu to nedá, to je tak trojnásobek toho, co mají ti nejlepší tam a zůstává CFC, která nedává nad 30 delší než roční smlouvu, United, kteří tam mají mladé hráče a budou se soustředit na jiné posty a Arsenal, který nebude lámat rekordy za Balea.

Momentálně ta situace je taková, že Real má nehorázně přeplaceného hráče, kterému bude v létě 30 a bude se ho chtít zbavit. S tím, že zájem by mohlo mít pár klubů, ale za drobné a s tím, že Bale půjde s platem výrazně dolů. Případně na hostování.

Já čekal, že bude mít tak 300-400k, pokud má fakt 600k/w a nebude ochotnej si na to nechat šáhnout, tak nevěřím, že odejde. Leda na hostování, kde budete hradit ještě část platu.

Reagovat
smazaný uživatel

350 000 liber týdně by měl mít. Takže si myslím, že by to za něj někdo mohl dát.

Reagovat
El Cid z City

To je ten poslední hráč,kterého bychom chtěli.Jenom zoufalý tým ho koupí, užijte si ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte parádní tým. K čemu by vám byl..

Reagovat
Talker

Jenže já se bavím o prachách před zdaněním, tj nějakých 700k/w. To je víc než dvojnásobek nejvyššího platu hráče v CFC. Kdyby mu bylo 25, tak do toho možná někdo půjde, ale u třicátníka se ti na to prostě všichni vyserou. 30 mega ročně platit za něj?

To tu hodnotu snižuje na mínusové hodnoty.

https://www.theguardian.com/football/2016/oct/30/gareth-bale-real-madrid-new-contract-2022

Reagovat
smazaný uživatel

Takže United. Když dají 500 Alexisovi, tak dají Garethovi 600.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když byl ještě u kormidla Mourinho, tak jsem se toho bál. Teď a zvlášť s dalším kostlivcem ve skříni (Alexis) už můžeme být v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nevěděl, že jsi fanda United..

Reagovat
ADM

Bál sa, že sa ho zbavíte. Teraz je v klude...

Reagovat
Talker

Oni budou řešit úplně jiné posty a pokud budou řešit křídlo, tak půjdou po někom mladším. Jeho se prostě nezbavíte, leda byste nabídli fakt premiovou cenu/hradili plat.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.

Reagovat
Talker

A podle agenta si ho nikdo nemůže dovolit platově, kromě Realu. Respektive nikdo není takový magor, aby mu takové prachy dal.

But the Welshman's agent Jonathan Barnett has revealed: "Gareth loves it there. As for going to another club, no one could afford him."

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkný souhrn, viděl bych to podobně, už několikrát se ukázalo, že takoví hráči nemají prakticky žádnou hodnotu a ta dlouhodobá mastná smlouva je velká přítěž. Jediná šance je Čína, ale tam asi nebude chtít tahat rodinu, navíc to ani nemá zapotřebí vzhledem k tomu, jakou smlouvu má v Realu. Navíc se ten trh neustále posunuje k tomu, že každý chce mladý hvězdy, maximálně do pětadvaceti let. Já bych třeba řekl, že velký problém bude i udat někde Coutinha, který je mnohem mladší a bez zranění.

Reagovat
Beči

Věřím, že příchod Hazarda je tak na 85% jistota. Ovšem ani trochu nevěřím, že by se PSG a United vzdali svých největších hvězd, vzhledem k tomu, že rozpočty mají oba tyto kluby obrovské a peníze za prodej hráčů nepotřebují. United budou zřejmě zkvalitňovat kádr a budou spíš nakupovat posily a prodávat starší a nepotřebné hráče. A PSG chce zase všechno vyhrát a určitě se nevzdají potencionálního nejlepšího fotbalisty světa (v budoucnu).

Reagovat
j_mrazik

Jistota = 100%. Ta první věta je srandovní.

Reagovat
Beči

V čem přesně?

Reagovat
John Obi Mikel

Jistota = 100%

takže 85% není žádná jistota

Takhle to myslel.

Reagovat
Beči

Puntičkáři. Tak extrémní , lepší?

Reagovat
Beči

*chtěl jsem napsat extrémní pravděpodobnost, ale z neznámého důvodu mi to vymazalo slovo "pravděpodobnost"

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Technika si s námi občas dělá, co chce

Reagovat
John Obi Mikel

Jen píšu, jak to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec přijde Rabiot s přemrštěným platem, Cavani za 100 mega, De Gea za 80 mega a nějaký 2 noname brazilci za zbytek.

Reagovat
misinho7

Reagovat
pantondavo

Na Barcu dobrý.

Reagovat
dextroza_m

De Jong + De Ligt...

Reagovat
pantondavo

Já to myslel tak, že by se ani v Barce neztratili. Krom Rabiota teda

Reagovat
smazaný uživatel

Barca nikoho z nich nepotřebuje. Máme na jejich postech lepší hráče.

Reagovat
Josifek

Mel jsi napsat OT, kdyz nepises k.článku, ale o Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu o Realu, Barcelona tyhle zbytečný hráče nepotřebuje.

Reagovat
Josifek

Js zapomněl, ty pises jen o Realu. Blbosti. Jako vždy. Smutny zivot dobre placeneho vyvojare s krasnou přítelkyni, ktery ma potřebu se neustále podkopavat na netu.

Reagovat
smazaný uživatel

Robia z toho futbalu takú vedu ako keby šlo o život , 500 miliónov musíme utratiť aby sme sa dostali zas na vrhol ...sopliakovi tupému dáme 40 mega ročne lebo ináč ho stratíme , nevyhráme titul tak zemeguľa nebude správne fungovať , ekosystém v pici treba niečo robiť treba vydrbat 500 mega do vzduchu ,..................futbal som mal veľmi rád ale už ma to odrádza ,Zidan bol vzorom ale ak ani on nieje schopný s najlepším zázemím zohnať hráčov lacnejšie tak je u mňa úplný neschopak

Reagovat
Anacron

Jo jasný, Zidane si pískne a najednou se celý trh otočí o 180 stupňů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my uz tiez zaciname platit palky

Reagovat
smazaný uživatel

Na tvý hlavě bych si klidně usmažila volský voko ty pánvičko jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas - Ramos - Škriniar - Varane - Marcelo - Mane - Isco - Hrošovský - Bale - Hazard - Mbappe - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Mane

Reagovat
kaja900

Hrosovsky je sice kvalitni hrac, ale nemyslim si ze by mel na zaklad realu max na lavicku ze by obcas zaskocil za modrice

Reagovat
r3

Urcite je minimalne na urovni Hrosovskeho. Buduci rok Zlata lopta.

Reagovat
smazaný uživatel

cobolacky mozek

Reagovat
smazaný uživatel

zkusils, cobole

Reagovat
pantondavo

Drogy jsou svinstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

místo Navasa Dúbravka

Reagovat
spider_8

Hrošo by se přes Daridu neprosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mané na CM? To by bolo čertovské mrhanie ofenzívnym potenciálom...

Reagovat
Petr325

Jsem jedinej, koho víc než jména zarazilo 12 hráčů? Pak by to vysvětlovalo toho Hrošovského

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ma nenapadlo, spočítať to A vieš, že mi ten počet záložníkov v zostave bol už na prvý pohľad nejaký podozrivý?

Reagovat
Petr325

Hezky to obalil do rozestavení 4 - 5 - 2. Ono 5 obranců, nebo 3 útočníci by byli moc nápadní

Reagovat
REPLIKATOR

nechutné částky

Reagovat
Jacks11

Mbappé je utopie, ten nepříjde ani za tu MILIARDU € šejk neprodá svého nejlepšího střelce s obrovskou perspektivou do budoucna, jemu nejde o prachy, on chce úspěch v LM a v té opět vyhořel

Hazard je asi nejrealnejsi a dobrá posila pro RM. Pogbu si klidně taky vemte, to je líné prase, řešící účesy, instagramy a všelijaké kktiny jen ne fotbal. Toho snad ani fans RM nechcou

Reagovat
pantondavo

Podle mě Mbappé ještě sezonu, max dvě vydrží a pak půjde sám, protože bude chtít dokázat něco víc a na to je prostě Francie a PSG málo. Tam už se v dnešní době zlatej míč nevyjrává.

Reagovat
ADM

A kedy sa tam GB vyhrával? V celej histórií jediný raz, Papin z OM

Reagovat
pantondavo

Fakt? Já myslel, že to tehdy dal někdo z Monaka, ale to byla asi jen kopačka, nebo možná ani to ne, jen si pamatuju tu pěknou éru Monaka

Reagovat
PP

Pštrosa k tomu a taky bazén a satelit..

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapům kurvy a děckám kolotoč.

Reagovat
oli9

Tak koupi Mappeho a na další nemá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

To bude Pjanič

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič je super hráč, ale už má věk. A co si budeme povídat - nahrazovat 29tiletýho Kroose 28tiletých Pjaničem moc smysl nedává.

Reagovat
technecium

Tak třeba Zidane nevěří Casemirovi a chce Pjaniče na jeho místo

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je asi nesmysl, Pjanić kolem sebe potřebuje pracovitýho hráče, který mu vytvoří prostředí k tomu, aby mohl tvořit a vyniknout. Pochybuju, že kromě Hazarda půjdou i po dalším hráči v takovým věku, to asi není dobrá cesta vzhledem k tomu, jak vypadá zbytek týmu. Já hlavně doufám, že nepůjdou po Ndombelem, ten by podle mě měl velký potenciál je posunout dál.

Reagovat
technecium

Já myslím, že Ndombeleho si Pep nenechá utéct. Nikoho lepšího na místo Fernandinha nesežene.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas s druhou větou, je to bestie a jediný záložník, kterýho bych fakt bral, pokud by nevyšel Frenkie. Myslím, že už teď můžeme slavit, že jsme ten přestup udělali už v lednu, protože to, co se bude dít v létě, bude asi pěkný masakr. Zraněný Lucas po operaci kolena za 80 (ještě přes výkupku), de Ligt za 70 najednou vypadá jako přátelská cena. Pep Ndombeleho už chtěl, ale něco mi u nich nesedí, chvílema to začíná vypadat, jak kdyby měli dostat nějaký ban, jsou na jejich poměry překvapivě klidní.

Reagovat
technecium

U nich jde hlavně o to, že si nechtějí jakkoliv rozhodit hráče jakýmikoliv spekulacemi o příchodech, protože to mají rozjetý impozantně. A poslední co by si mohli přát, je aby se řešilo, co bude v příští sezóně. Je zajímá to, co je teď. Pro ně není problém udělat přestup za 80 mega během chvíle.

Reagovat
Generalní Gladiator

Za ndombeleho chtěj minimálně tolik,co stál pogba.A jestli po něm pujde real,skončí tam.Pep dm vyhlíží už třetí sezonu a letos po něm půjde na 100%.

Reagovat
drussbarb

Jak jsem psal už v minulosti, de Ligta moc a moc chci

Reagovat
Generalní Gladiator

Jsou na podobné úrovni,ale de jonga bych si vybral především kvůli hlavě a "srdci".Ndombelé je typ,kterého jsme dlouho neměli,někdo takovej do středu pole nám dost často chyběl(songa nepočítám).Ještě raději bych v budoucnu ale takovýho hráče viděl na cb(snad todibo).

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombelé je skvělej ale tu částku, co chce Lyon nedáme..

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se ani kdyby šlo o Koulibalyho, vzhledem k situaci kolem Varaneho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Real, Barca, k tomu Bayern při chuti... To jsem zvědavý, kam až se ty podmínky dostanou. Jović už může být vysmátý a čekat, kdo se zblázní nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak se ještě ukáže, že má letos jen životní sezonu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi tak no. Nebo pro jistotu ani nedostane pořádnou šanci a bude sedět za Benzemou/Suárezem tak dlouho, až ztratí sebevědomí a bude poloviční. To je podobný jak loni se Salahem, kdy by za něj spousta lidí vystřelila ranec (klidně ke 200 mega), letos už by to neudělal snad nikdo. Tohle je dost nebezpečný.

Reagovat
misinho7

to bude skor Pjanic, akoze super hrac ale ten vek zachvilu 29 .... to mi pride uz celkom moc na to ze ideme robit obmenu kadra, k tomu Hazard 28 hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já si prostě nedokážu představit, jak by to Zizu s Pjanicem poskládal, resp. k čemu by nám byl vzhledem k jeho pozici a věku

Reagovat
vilp

Blbost. Snad Jović.

Reagovat
smazaný uživatel

Jovic ano, Pjanic ne.

Reagovat
maxton

v lete bude vymena Pogba-Bale + doplatok 50 mil. a ak presunu Chelsea ten zakaz tak Hazard-Bale + 50 mil, dajte namna

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Rabiot, prosadil by se u nás?

Reagovat
Generalní Gladiator

Má skvělé náběhy z druhé vlny a k tomu hodně slušné zakončení nohama i hlavou.Sedí zizovi do centrované,kterou chce hrát.Ale bude spíš záložním plánem nebo prvním na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nebyl by asi špatnej, ale líbil by se mi víc ten Ndombelé.. Sice by byl za neskutečnou pálku, ale je to talent. Ale 90 milionů Lyonu dávat je hloupost.

Reagovat
Generalní Gladiator

Ndombelé je zvíře,narozdíl od rabiota na hřišti nechá všechno...90? Mate 500,to jde.Půjde po něm i city a pro ně to bude dost možná jedinej přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud neodejde někdo ze zálohy, tak po něm asi těžko půjdem. A především půjdou po ofenzivních hráčích typu Hazard, Mbappé, Mané. Pokud to dobře dopadne tak někdo z nich přijde a vytvoří se opět konkurenceschopný tým.

Já bych osobně bral příchod Hazarda/Mbappého, doplněný o Ndombelého a třeba Jovice. Je to trochu nereálné, že všechno vyjde, ale bylo by to skvělé. Odchod naopak na 100% Bale, Karim, a někdo z trojice Isco, Kroos, Modric by taky mohl údajně odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nepřijde, stačí že bude vyplakávat Courtois... Rabiot je charakterově to samý a navíc tam osobně nevidím nějakou výraznou kvalitu

Reagovat
John Obi Mikel

Zidane do Vánoc pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele