Zidane prý dostane 500 milionů na posily a chce trio hvězd

28.03.2019, 12:07
Aktuality
Real Madrid plánuje masivní investice a půjde po těch největších hvězdách evropských velkoklubů. Podle francouzského deník L‘Equipe má mít trenér Zinedine Zidane připraveno na přestupy až 500 milionů eur, které mají vrátit Bílý balet zpět na vrchol.

Aktuální sezona mu totiž hrubě nevychází a s největší pravděpodobností ji zakončí bez cenné trofeje. V LaLize už nabral ohromující ztrátu na Barcelonu, vypadl s ní i z poháru a v Lize mistrů zůstal na štítě Ajaxu Amsterdam už v osmifinále.

V létě tak má dostat Zidane volnou ruku k přebudování kádru. Do Madridu by rád přilákala krajany Kyliana Mbappého z Paris Saint Germain a Paula Pogbu z Manchesteru United, k tomu pak belgického špílmachra Edena Hazarda.

Především Mbappé a Hazard už jsou na radaru Realu poměrně dlouho. V případě druhého jmenovaného je pak Real i v celkem výhodné pozici. Hazardovi končí smlouva v létě 2020, navíc Chelsea může mít problém dostat se vůbec do Ligy mistrů. Sám Belgičan se pak několikrát vyjádřil ve smyslu, že hrát za Real je jeho snem.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net, lequipe.fr

Komentáře (496)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele