Další články

Slávista Švento je po operaci kolena a sezona pro něj skončila

Dušan Švento si už s největší pravděpodobností ve zbytku sezony nezahraje. Jednatřicetiletý slovenský levý obránce či záložník se podrobil artroskopii kolena a čeká ho delší rekonvalescence tak, aby byl fit na další ročník.

Švento nečekal, že při obnovené premiéře za Slavii odehraje půli

Slovenský fotbalista Dušan Švento si po více než sedmi letech znovu připsal ligový start za pražskou Slavii. Jednatřicetiletý levý obránce či záložník po doléčení zraněného stehenního svalu poprvé od letního návratu nastoupil v červenobílém dresu a připustil, že v obnovené premiéře proti Zlínu odehrál víc, než původně předpokládal.

Švento si vybral Slavii i kvůli ambicím klubu, má číslo 81

Slovenský reprezentant Dušan Švento označil své rozhodování o návratu do Slavie jako složité. Nakonec zvolil sešívaný dres i kvůli ambicím pražského klubu. Věří, že s ním zažije úspěchy jako dva tituly před svým odchodem do zahraničí.

Slovenský reprezentant Švento se vrací do Slavie

Slavii Praha posílil obránce či záložník Dušan Švento. Třicetiletý slovenský reprezentant, který se s národním týmem chystá na evropský šampionát ve Francii, se do Edenu vrací po sedmi letech. S pražským celkem podepsal smlouvu na dva roky. Informovaly o tom internetové stránky Slavie.

Slavia chce přivést zpátky Šventa

Pražská Slavia by ráda získala zpět svého bývalého hráče slovenského záložníka Dušana Šventa. Na sociální síti Twitter o tom informoval člen dozorčí rady pražského klubu Jaroslav Tvrdík, který také potvrdil zájem o další hráče.

Švento prvním gólem zařídil remízu Kölnu

Dočkal se svého prvního gólu v Bundeslize. Slovenský reprezentant Dušan Švento se poprvé prosadil v německé nejvyšší soutěži, čímž Kölnu pomohl k remíze na hřišti Werderu Brémy. Branka je o to cennější, že Švento v patnácti zápasech odehrál jen 62 minut, proti Werderu nastoupil od začátku a přiznává, že při gólu měl i kus štěstí...

Švento má zlomenou zánártní kůstku, přijde o úvod sezony

Bez jedné ze svých letních posil se v úvodu sezony budou muset obejít v 1. FC Köln. Ze hry vypadl slovenský reprezentační záložník Dušan Švento, důvodem je zlomenina zánártní kůstky, která si vyžádá operaci...

Slovenský reprezentant Švento vyměnil Salzburg za 1. FC Köln

Slovenský reprezentační obránce či záložník Dušan Švento přestoupil ze Salzburgu do 1. FC Köln. S nováčkem německé ligy se osmadvacetiletý bývalý hráč pražské Slavie dohodl na smlouvě do konce června 2016. Přestupová částka podle nepotvrzených informací činí 1,7 milionu eur.

Švento si poranil vazy v kotníku a bude šest týdnů mimo hru

Slovenský fotbalista Dušan Švento ze Salcburku bude nejméně šest týdnů mimo hru kvůli přetrženým vazům v pravém kotníku. Reprezentační obránce či záložník se zranil v průběhu pondělního tréninku.

Švento sa zotavuje úspešne, na návrat si však ešte počká

Opora rakúskeho majstra Red Bull Salzburg Dušan Švento si v tejto sezóne v lige ešte do lopty nekopol. Je to tak kvôli zraneniu, ktoré utrpel ešte len v 2. predkole Ligy majstrv proti luxemburskému F91 Dudelange v polovici júla. Hráč sa podrobil operácii a úspešne sa z nej zotavuje. Mohol by tak začať trénovať ešte tento rok.

Švento si vážně poranil koleno a čeká ho půlrok bez fotbalu

Slovenského záložníka Dušana Šventa čeká až půlroční přestávka od fotbalu. Šestadvacetiletý hráč Salcburku si v úterním zápase 2. předkola Ligy mistrů s lucemburským Dudelange (0:1) poranil vazy v koleně a vážnost zranění potvrdilo dnešní vyšetření v Rakousku.

V Salcburku chtějí Šventa udržet

Slovenský záložník Dušan Švento patřil k důležitým postavám při cestě Salcburku za rakouským titulem. V Red Bullu by s hbitým křídelníkemrádi spolupracovali i nadále, o Šventa je ale zájem hned v několika evropských ligách.

Švento opět proti svým

Zítra a pozítří končí základní skupiny letošní Evropské ligy a další prestižní zápas před sebou má Dušan Švento, slovenský záložník se se Salcburkem postaví proti Slovanu Bratislava.

Pomsta je sladká? Ne, na to jsem nemyslel, říká Švento

Ve včerejším utkání Evropské ligy změřily vedle jiných síly i Salcburk se Slovanem Bratislava a proti sobě se postavili záložník Dušan Švento a trenér slovenské reprezentace Vladimír Weiss starší. Někdejší hráč Slavie dal branku, ta mu k návratu do národního týmu ale pomoci nemusí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele