Švento nečekal, že při obnovené premiéře za Slavii odehraje půli

08.08.2016, 22:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (71)

Přidat komentář
fabec1222

čekal že příjde jako pán a hned odehraje celej zápas

Reagovat
aramaki

Reagovat
meno

Za Uhrinem stojím Podle mě je to dobrej trenér a jakmile se mu hráči sehrajou, hra bude v pohodě. Hlavně už žádné zběsilé nakupování a pokud má Tvrdík potřebu utrácet, nechť to dá za 1 opravdu nadstandartního hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čili koupíte Matějovského

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se pak vůbec nedivil, kdyby nás Matěj ještě porazil

Reagovat
Rarášek

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
JacksLFC

Uhrin neumí vúbec střídat, neumí reagovat na průběh hry. Abych připomněl ne tak staré zápasy. Zápas v Tallinu! Absolutně otřesná sestava, střídání tragické, neuměl se přizpůsobit průběhu hry. Dále tu máš domácí zápas proti nim, absolutně nulový kraje, totálně tragický Zmrhal aj Van Kessel, místo aby dal Kessela na hrot a do stran poslal Mihalíka (sice pak z h*vna upletl van Kessel bič, ale to je fuk)..dále první zápas proti Rio Ave, totálně nulový střed! Totálně tragický Hušbauer a Kenjia táhl nohy za sebou od 60. minuty a ten dement čeká a čeká a nepošle tam čerstvýho chlapa aby zahustil střed a pomohl tak rozehrávce a taktice hry po lajnách.... Nemluvně o odvetě. Kde střídal až když byl někdo zraněnej a v 94minutě... totální výsměch ten trenér...nemluvim o podepsaných posilách, kde Mešanovič potřebuje 100šancí aby mu to tam spadlo, viz včera že z metru do odkryté branky se málem netrefil do míče a měl štěstí že to tam spadlo... hroznej ňoumič

Reagovat
meno

Taky nás ale dotáhl na 5. místo s kádrem kterej na to neměl a když mu v zimě totálně překopali kabinu udržel jej a díky tomu hrajeme po 7 letech poháry, ve kterých máme zatím šanci. V Plzni dokázal vyřadit mnohem silnější Šachtar. S Bolkou byl 2. s Temešvárem taky s Tbilisi vyhrál double... Není špatnej není počkáme až se mu hráči sehrajou a nebudou mít sračku z Portugalska.

Reagovat
Paul Anka

tyvoe šak si vyjmenoval snad celý kádr a všichni jsou tragičtí....

Reagovat
lada.sp

žádnej nadstandartní hráč do toho cirkusu nepoleze

Reagovat
Spalovač šancí

Žádná sláva to nebyla, směrem dozadu netuší. Chce to ještě jednoho krajního beka alespoň Bořilových kvalit.

Reagovat
TheAdy

OT: je možný že na svým fortuna uctu na kterej sem došel po roce jsem našel ticket vsazenej na pobočce kde sem nebyl roky ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lada.sp

kocovina?? okno?? delirium?? drogy??

Reagovat
TheAdy

ne přísáhám, finanční transakce sedí, poslední nejak 2014. ale z ničehonic tam je ticekt z pobočky takze asi ho spatne jen priradila k e-učtu.. netuším

Reagovat
TheAdy

OT2: Karavajev (dukla, jablonec) --> Sparta

Reagovat
mario23

Skvělá posila, dlouho jsem si ho přál, snad to neni jen hostování, ale přijde na přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Pise se o prestupu..

Reagovat
Mr.Mike

mě se taky líbil herně..navíc mladej hráč

chtěl sem ho už jak kopal v Dukle

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Posila skvělá, ale stále nemáme útočníka.

Reagovat
Spalovač šancí

Bony. Guardiola ho nechce.

Reagovat
rufus

Máme, akorát ho trenér nenechává hrát.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych mu šanci taky dal, ale snad si nemyslíš, že v klubu jako Sparta má být jasná jednička v útoku Pulkrab. Lafata i Juliš jsou k smíchu, nemáme žádného zabijáka, silného a zároveň rychlého.

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechapu proc kazdej vidi v Pulkrabovi nakyho spasitele.. okamzitou kvalitu do utoku potrebujem tak jako tak.. snad vyjde ten Venca

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně řada lidí zapomíná, že nejsme Liberec. My hrajeme většinu zápasů do plných, kde má útočník celý zápas na zádech nalepeného silného obránce. A Pulkrab teď těžko bude vyhrávat většinu soubojů. Ano, šanci si zaslouží, zvlášť, když ostatní útočníci mají k formě daleko, ale jak správně píšeš, okamžitou kvalitu v útoku momentálně nemáme, proto také nestřílíme góly. Mně se prostě zdá, že poslední léta klesají u fanoušků nároky na kvalitu hráčů a to je špatně.

Reagovat
rufus

A koho myslíš, že jsme asi tak schopný koupit? Když nebudu počítat Kadlece, tak si stejně nepomůžeme. Pokud má přijít někdo kvalit Pekharta, tak to nepotřebujeme.

Když už potom někoho koupíme, tak jde stejně brzo pryč (Fatai nebo i Paixao).

Útočná čtveřice Lafata, Pulkrab, Juliš, Šural nevypadá špatně. Jsou tam mladí i zkušení. Na ligu a evropskou ligu (pokud se tam vůbec dostaneme) je to dostatečná kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata uz na to nema. Julis a Sural sou drevaci. Pulkrab jeste za Spartu nic neodehral a je mu 18 nebo kolik. Co tam mas dal ?

Reagovat
smazaný uživatel

A co Nešpor?

Reagovat
smazaný uživatel

to neni ani fotbalista..

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, teď jsem si vzpomněl na tohle: https://twitter.com/lukas_strasak/status/404337603584856064

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasny.. nackove se hledali, az se nasli.. ale ted pochybuju, ze by ho jeste chtel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč náckové? Jinak po přestupu Nešpora napsal tohle: https://twitter.com/Lukas_Strasak/status/483547333289074688

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho Csapiho... to bysme si vsichni urcite skvele uzili

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Blbost, jako slávista by teď ve Spartě měl kapitánskou pásku a neseděl by na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to není můj problém, že vedení není schopno nikoho koupit. Máme skauty, máme to naše debilní představenstvo. To oni mají hledat a shánět hráče, oni za to mají prachy. Lafata prostě stárne a bohužel se už dostal do fáze, kde nám nepomáhá svými největšími zbraněmi. Juliš měl celkem solidní závěr podzimu a následně jaro, ale také to není hotový útočník na základ pro Spartu. Nezlob se na mě, ale současné složení útoku opravdu není něco, s čím by se Sparta měla spokojit.

Reagovat
rufus

V lize útočníci nejsou, nemáme pořádný útočníky ani v reprezentaci. Nakupovat ze Slovenska hráče typu van Kessel za 30 mega je zbytečnost. Není kde brát a není to jen náš problém. Je možnost koupit Kadlece, ale jinak si nepomůžeme. Další možností je hráče si vychovávat, což se nám teď tak trošku daří. Škoda, že jsme prodali Schicka, ale co s ním, když mu končila smlouva a chce pryč.

Ono to zas tak lehký není, někoho k nám přivést a okamžitě z něj udělat posilu. Zvlášť když máme na lavičce Ščasnýho. Věřím, že zrovna Fatai by se pod jiným trenérem chytil a byl hvězdou ligy. Tak teď můžeme tak maximálně zkoušet mladý afričany a doufat, že trefíme novýho Bonyho.

Asi moc nevím, jaký útočníky a nebo celkově hráče ve Spartě očekáváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Však i Kweuke byl svého času lepší než naší současní útočníci. A to jsme ho brali z Dunajské Stredy. A tohle není o Ščasném, o něm může být hra jako celek, rozestavení, střídání, ale on nemůže za to, že naši současní útočníci i přes řadu šancí dali zatím slovy NULA GÓLŮ. Už jsem to tu psal několikrát, z Česka bych ani útočníky nekupoval, mají typické české vlastnosti, to znamená v klíčových momentech připosranost a alibismus. Po celém světě běhají mraky kvalitních hráčů, které by nás posílili, že je neumíme najít a získat? To není můj problém, ale těch šašků, co momentálně dělají přestupy. A jaké útočníky bych chtěl ve Spartě? Hlavně rychlé ( takového nemáme ani jednoho, možná krom Pulkraba) a celkově všestranné. To znamená, že krom rychlosti by neměl mít problém vyhrát souboj, neměl by se nechávat odstavovat, měl by obejít protihráče. A věř mi, že takové hráče by neměl být problém sehnat. V minulosti Bony, on i Leo to celkem splňoval.

Reagovat
rufus

To, že nedává letos Lafata góly není Ščasnýho chyba. To, že místo něj nehrají hráči, kteří mají lepší formu, už jeho vina je. Že pošle pryč útočníky, kteří nehrají na svých pozicích a nebo nedostali tolik šancí je opět jeho vina. Na to jsem na začátku narážel. Máme kvalitního útočníka a nehraje. Ščasný dělá jednu chybu za druhou..

Ty narážíš na něco jinýho. Ale to je náš dlouhodobý problém. Neumíme pořádně získávat kvalitní hráče ze zahraničí. Ať už hotový posily nebo mladý talenty, který si potom vychováme. S tím s tebou souhlasím, ale neočekávám, že se to u nás někdy nějak výrazně zlepší.

Občas se nějaká taková posila povede, ale většinou je to spíš náhoda. Neumíme kupovat moc hráče ani ze Slovenska a tam by neměl být problém, mít ten trh trochu víc zmapovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

No ona se nabízí otázka, kdo má lepší formu. Juliš určitě ne, Šural je v rozestavení s jedním útočníkem spíše křídlo, krom toho taky spálil mraky šancí. Pulkrab ano, ten si šanci zaslouží, ale ani náhodou to není ještě hráč, co by mohl být jedničkou v útoku. Že by pustil Ščasný útočníky, kteří na Spartu měli nesouhlasím. Však odchází jen Fatai ( bez ohledu na to, že nehrál na svém postu, tak to ho neopravňuje srát na výkony). Navíc proti Fenerbachce i Rumunům nastoupit v útoku. Proti Fenerbachce hrál jak sobec, čímž ze sebe stejně udělal kopyto a proti Rumunům...No můžu říct, že od výkonu Láčného proti Žilině jsem neviděl horší výkon útočníka Sparty na Letné. Borec se může řídit do přečíslení a zpracuje si snadný míč rukou...A pak Nešpor, který sám odejít chce, navíc to je další z řady hráčů, který na Spartu nikdy neměl.

No a já sice narážím na dlouhodobý problém, jenže ten problém právě teď znamená, že nemáme útočníka adekvátního k tomu, hrát v základu Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

*řítit

Reagovat
rufus

Fatai měl hodně nepovedený začátek sezony. Loni ale neodehrál špatný zápasy a v systému, kde by hrál na hrotu, by byl prospěšný. Druhá věc je to, že opravdu některý zápasy odchodil. Ale i ten Paixao nedostal šance. Takovej tragéd by to taky nebyl. To je klasický Ščasný, odepíše hráče a šance jim moc nedává.

Prostě momentálně u nás a na Slovensku nejsou útočníci, odráží se to v lize, v reprezentaci. A přitom podle mě ty útočníky zas tak špatný, jak o nich píšeš nemáme.

Reagovat
Puskas

nechce ho zabít

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle dzouk jeste jede?

Reagovat
Puskas

to pojede, dokud tam bude Ščasný

Reagovat
db18

Tak z Liberce ho stáhl, protože nebyl spokojený s herním vytížením, které tam dostával - za vás teď odehrál 0 minut, takže na tom pořád něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

on ale mel dlouho zdravotni problemy.. jinak by uz nastoupil

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej mladej hrac

Reagovat
iamek

"Karavajev byl v hledáčku Sparty už minulé léto, jeho příchod prosazoval sportovní ředitel Jaroslav Hřebík. Jenže ve sportovní komisi klubu byl přehlasován a Sparta na pravý kraj obrany přivedla Markuse Steinhöfera. Zatímco Karavajev v Jablonci zářil, sázka na německého legionáře skončila dokonalým fiaskem. Chybující legionář ze sestavy rudých brzy vypadl"

Reagovat
r.mrazik

zrovna jsem to sem chtel hodit...experti v komisi...

Reagovat
San Iker

Reagovat
db18

Reagovat
rufus

Naše úžasná sportovní komise.

Reagovat
r.mrazik

a porad ti nekdo bude placat,jakej ma hrebik vliv na Atym...

Reagovat
rufus

Za Lavičky ještě nějakej vliv měl.

Ale Zdenda si do toho kecat nenechá. A jak vidět, dobře dělá. Všechny posily (kromě Frýdka), které loni přivedl, už stačil odstřelit a poslat pryč.

Reagovat
Puskas

Ještě zbývá Zahustel.

Reagovat
rufus

Ten přišel až v zimě.

Reagovat
Puskas

Vím, já měl za to, že myslíš loňskou sezonu.

Reagovat
r.mrazik

zdenda je proste vocasek

Reagovat
Puskas

Kdo je pro Steinhöfera?

Kdo pro Karavajeva?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, to vime uz rok, ze to takhle bylo.. Kreta tam ma presne takovej pocet lidi, aby nemoch bejt v podstate prehlasovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

proč na webu ČT pořád nejde pustit Dohráno??

Reagovat
Irek

Hlavně zdraví Dusanku,hlavne zdraví...!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele