Slovenský reprezentant Švento vyměnil Salzburg za 1. FC Köln

12.05.2014, 13:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (81)

Přidat komentář
johnn

Reagovat
Aldeano

Po 5 letech už bylo na čase zkusit něco nového. A v 28 letech možná poslední šance zkusit top ligu.

Reagovat
suldik

škoda že sa vtedy zranil, po super sezóne bol o neho veľký záujem v Bundeslige a on si skurvil koleno na pol roka

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobou dneska se každej druhej stříhá na ''führera''

Reagovat
bobis21

https://twitter.com/fckoeln/status/465797950393028608/photo/1/large

už teď se těším na Köln v BL, hodně mi tam chyběli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miguel bain

A Kampl do Arsenalu

Reagovat
Logan

paráda, za 3 roky do Slávie, jeden z nejoblíběnejších hráčů naší nejlepší novodobé éry, neskutečnej sympaťák hodně štěstí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Rišan

Švento byl jeden z těch, o nichž jsem si snil, že by mohli posílit Plzeň. A vida on skutečně odchází ze Salzburgu, který se po skvělé jízdě EL náhle jaksi zlomil a jde do Kolína (a to za docela dostupnou částku) který patrně bude znovu bojovat o záchranu. Rozhodně si v něm jako ostatní Češi v BL nezahraje o poháry. Prostě české fotbalové žebráctví pokračuje a já teď, abych snad v pohárech spoléhal na Spartu, která tak křiklavě exceluje v naší lize. Uvidíme.

Reagovat
bobis21

on není Čech

Reagovat
Tomanatura

Pro nej je to super stace. Zadarmo tam rozhodne hrat nebude, pod trenerem, ktery ho zna a pred plnym stadionem. Co bys jako chtel delat v Plzni, kdyz ses prosadil venku? Tech par zapasu v poharu nic neznamena, kor ne pro typka, ktery byl jak v CL, tak EL a ma 28 let.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne,podlem me je pomalu lepsi hrat v nemecku o zachranu nez u nas o titul.penize vetsi,neustale plny stadiony, lepsi podminky k zivotu a kazdy rok zapasy s bayernem,dortmundem atd.tolik kvalitnich zapasu si cesky kluby nezahrajou ani v lm.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím jako chceš říct, že je Plzeň schopná kupovat 28leté hráče z rakouské ligy za 1,7 milionu eur?

Reagovat
Peta9

cena si myslím by pro Plzeň byla dostupná, ale jeho plat už těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě si ho pomatuju ze Slávie, tam se mi líbil....

Reagovat
db18

Konečně je v sympatickém klubu - a snad toho moc nepromarodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom si polepšil Veľa šťastia

Reagovat
suldik

a keď tak na tým premýšľam, my by sme po dlhej dobe mohli hrať moderný futbal s ofenzívnymi krajnými obrancami....vo forme hrajúcí Pekarík a Švento + zohraná dvojka Škrtel s Ďuricom...no to neznie zle

Reagovat
db18

Pekárik je moderní obránce?

Reagovat
JozkokozleJ

Co sa tyka ofenzivnej zlozky, pohyb bez lopty ma vyborny. Kopacia technika vsak zaostava.

Reagovat
suldik

v posledných zápasoch to bolo od neho dobré aj smerom dozadu....on vždy keď hral v klube pravidelne tak v repre to stálo za to, ale nedajbože vypadol zo zápasového rytmu tak katastrofa....u každého vidieť rozdiel, ale u neho to je megastrašný rozdiel

Reagovat
JozkokozleJ

Ale ano, urcite siel hore i co sa tyka defenzivnej hry.

Reagovat
stas87

ved tu mal vzdy dobru co si pamätam,problemom je skor to ked ma loptu na nohe a ma od neho prist center ci narazacka,ako keby bol bezradny a nevedel co ma urobit,taky z neho mam dojem ja treba center vo Fürthe myslim na 2:0 bol exkluzivny,v sobotu som si ho vsimal viacej lebo bol na strane ktora bola blizsie tam kde som sedel a on sa boji vytiahnut hore,stoji meter ci meter a pol za polovicou a to sa hra na druhej strane a uz takmer vo vapne BVB ale on proste nenabehne nahodou na center keby si ho spoluhrac vsimol,to je docela zarazajuce na krajneho obrancu

Reagovat
JozkokozleJ

Na lavej strane je Pekarik podstatne odlisny. Tam sa sustreduje takmer len na branenie, zvlast proti BVB. Ten rozdiel, hoc nie nejak zasadne, bolo vidiet i v priebehu zapase, kedy po zraneni Skjelbreda siel na RB.

Spociatku v drese Herthy, este v 2.BL, vzdy minimalne raz za zapas prepadol, prip. sa nechal dost lahko obist. V tomto sa dost zlepsil. Ako pise suldik, urcite to suvisi s hernou vytazenostou. Takze ak urobil v niecom progres, je to defenziva.

Co sa tyka ofenzivy, zapas s Dortmundom nemozno brat ako meritko. Jeho podpora utoku sa mi paci uz od zaciatku. Nabieha si, ponuka sa a maka. Len je problem, ked ma nacentrovat, hoc par asistencii po centroch si pripisal.

Reagovat
stas87

tak porovnavam len to co som videl,jasne ze nemozno brat meritko zapas proti BVB ale z toho mala co som videl tak on ma v tej ofenzivnej casti fakt problem,dozadu to bude stacit vzdycky,ked to treba porovnam so Schmitzom co je v Bremach tak tam nevidim rozdiel,dozadu obaja spolahlivy ale ked ma prist k utoceniu tak neposlu center,nejdu do kombinacie,nepotiahnu loptu.rovnako hra Schulz v Hannoveri

tu situaciu ktoru som popisoval tak ta bola v druhom polcase za stavu 0:2,vtedy bol absolutne osamoteny,ziadny hrac BVB proti nemu nebol cize ak by vtedy prisiel krizny center na druhu stranu tak svojim pohybom a nabehom mohol precislit stranu BVB ale on stal meter za polovicou a cakal,nevravim ze musi nejako vela utocit a tym otvarat stranu ale ak chce Hertha hrat ofenzivne tak by mali utocit aj kraje,vsetky a bez vynimky

osobne ho mam rad,nechapal som tu jeho neoblubenost tu na fore ktora je umocnena este tym ze dostal na par zapasov pasku,je spolahlivy ale neprida nic na vyse co je celkom skoda,takto sa neposune nikam a asi ani nemozno pomyslat na pohare,myslim si ze by v nich obstal

Reagovat
JozkokozleJ

"...neposlu center,nejdu do kombinacie,nepotiahnu loptu..." No nesuhlasim. Ak je Pekarik niecim charakteristicky, tak tym, ze pri ofenzive svojmu kridlu vzdy vytvori alternativu na prihravku. Na superovej polovici je dost a k centrom sa dostava casto. Nie tahom, ale kombinaciou. Pozri si na BL.de alebo 442.com pocet nabehanych kilometrov, sprinty a centre.

Reagovat
Arne

V tomhle nemáš pravdu... Ve druhý lize to tak bývalo, jak píšeš - podpora ofenzivy celkem šla, čas od času, ale dozadu pravidelně hrubky. Ten druhý rok je to naopak, dopředu kde nic, tu nic, zato dozadu je to lepší.

V sobotu jsme na něj s Mariánem koukali a ukazovali, jak podporuje ofenzivu... Dal přihrávku křídlu před sebe a zůstal stát, místo aby šel do náběhu. Pak ty centry, to je hrůza hrůz.

Reagovat
smazaný uživatel

proti tomu Braunschweigu se dopředu snažil a byl vepředu fakt hodněkrát, ale když centroval, tak to letělo někam na parkoviště

Reagovat
Arne

Je to asi logický, že proti týmům, který brání a kvalitou se té druhé lize blíží, tak je aktivní a nesoustředí se jen na obranu... Předevčírem bylo ale evidentní, že měl útočení snad zakázaný. Až na ty dvě pozice ze druhý půle, kdy oba centry byly strašidelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Co je vzhladom na atleticku drahu slusna praca. O to viac prekvapi pripad podobny tomu v Hoffenheime, ked posadil loptu na hlavu Ramosovi. Kazdopadne, na tomto musi zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bychom chtěli jít takle do důsledku, tak nejbližší parkoviště je na krátký straně za Ostkurve a tam teda odcentrujou jenom velký frajeři

ještě mě teda ničí ta kapitánská páska u něj

Reagovat
JozkokozleJ

Neviem, ci sa s Marianom v hodnoteni az prilis neupinate na zapas proti BVB, v ktorom bolo prirodzene, ze tolko neutocil, zvlast z LB, kde hraje stylom "safety first". Mozno tam boli nejake situacie, v ktorych mohol podporit utok (nepamätam si a z TV je to ine), no trebars nesmel riskovat. (Mimochodom proti BVB mal najviac centrov z Herhy, 2 ) V inych zapasoch po lajne lieta dost, kedy moze vyrazi. Dost ma preto prekvapuje vase hodnotenie a nesuhlasim s nim.

Ak porovnam Pekarikove sezony, v oboch podporoval utok v dostatocnom objeme (v 1.BL ma tri priame asistencie, kym v 2.BL mal len jednu), obranu v druhej sezone zlepsil, co je dobre, pretoze, ak bol opravnene kritizovany, tak prave preto (a tiez centre ).

Reagovat
Arne

No a oba si dobře pamatuju - a s klidem můžu tvrdit, že i já bych je kopnul líp.

Samozřejmě nejde takhle hodnotit paušálně všechny zápasy, ale fakt mi přijde, že čím kvalitnější soupeř a čím víc jsme v defenzivě, tím méně on udělá chyb, protože se soustředí jen na zadní vrátka. Stejně to měl v případech, kdy nastoupil na opačným kraji. To, že pak prakticky nepodpoří útok, to není nic, čím bych ho kritizoval. Tak to prostě má být. On není Lahm, aby tam někde ve dvou dokázal po straně brejkovat.

Reagovat
Arne

Centr ve Fürthu? Jsi si ho spletl s Lellem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekarik je hlavne drevo

Reagovat
smazaný uživatel

obránce západního střihu

Reagovat
TheAdy

proč tu nejakej pelta smazal uvodních 10 příspevku kde stálo že o tomto madarovi stačila expreska ?

Reagovat
JozkokozleJ

Si si to chcel precitat este raz?

Reagovat
Coniglio

nudi sa..na odvykacke maju obmedzeny intrernet a zablokovane xvideos

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, to som chcel.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
PJ

Zřejmě proto, že to byl omyl, protože Švento neni Maďar

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem to čet ráno, tak to bylo jenom jako spekulace a teď už je hotovo, to je fofr

kupujou ho na beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie , na hrot

Reagovat
widlak

Už to vidím jako klauzuli ve smlouvě - hráč smí hrát pouze na pozici hrotového útočníka. A jako dodatek, že ho nikdo nesmí nutit k rychlému návratu na vlastní polovinu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
salami

vzhledem k tomu, že může hrát nalevo i v záloze popřípadě na křídle a hrál i CM, tak to neni vubec zbytečná otázka

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem na něho zvedavej. Jak si budou s hennesem spokojeně mecet

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo sa všade píše zmluva do 2017 keď na ofi webe Kolína sa uvádza 2016, ale to je detail no.

"Der 28-jährige Slowake erhält beim FC einen Vertrag bis zum 30. Juni 2016." (fc-koeln.de)

Reagovat
smazaný uživatel

Časový pásmo?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Oni i tam na oficiálkách nejprve měli 2017.

Reagovat
*CZE*

Dušan

Reagovat
penepi

Reagovat
Losinho

Hlavně ať drží zdraví

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Dušo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele