Fábregas: Mourinho mě přesvědčil, abych přestoupil do Chelsea

Cesc Fábregas přiznal, že k jeho nedávnému přestupu z Barcelony do Chelsea výrazně přispěl manažer "Blues" José Mourinho, který španělského záložníka rychle získal pro příchod na Stamford Bridge. Naopak kouč Arsenalu Arséne Wenger prý Fábregasovi nebyl schopen zajistit místo v mužstvu, v němž už úspěšně působil v letech 2003 až 2011.

Chelsea za 27 milionů liber koupila z Barcelony Cesca Fàbregase

Chelsea pár hodin před startem MS ulovila velkou posilu. Londýnský klub oznámil, že z Barcelony vykoupil španělského záložníka Cesca Fàbregase. Bývalý kapitán Arsenalu, který nevyužil přednostního práva přivést svého bývalého svěřence zpět, se do Anglie vrací po třech letech, na Stamford Bridge podepsal pětiletý kontrakt...

Kritici Barcelony teď musí sklapnout, řekl Fábregas

Záložník Barcelony Cesc Fábregas věří, že výhra 2:0 v úvodním osmifinále Ligy mistrů na hřišti Manchesteru City alespoň na čas umlčí kritiky Katalánců v čele s trenérem Chelsea Josém Mourinhem. Podle Fábregase jsou lidi vůči katalánskému týmu příliš nároční.

Barcelona Fábregase nepustí, trenér Martino s ním počítá

Manchester United může na angažování záložníka Cesca Fábregase zapomenout. Nový kouč Barcelony Gerardo Martino dnes na své první tiskové konferenci po nástupu do funkce uvedl, že s bývalým kapitánem Arsenalu v následující sezoně jednoznačně počítá.

Manchester United zvýšil nabídku za Fábregase z Barcelony

Anglický mistr Manchester United zvýšil nabídku za záložníka Cesca Fábregase z Barcelony. Minulý týden vedení Rudých ďáblů u katalánského celku neuspělo s 25 miliony liber, teď je za španělského reprezentanta připraveno zaplatit 30 milionů (asi 905 milionů korun).

Do nominace nejlepších záložníků se dostal jediný neevropský hráč

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily nominaci záložníků do nejlepší jedenáctky za rok 2012. Mezi patnácti jmény jasně dominují Evropané, jediným středopolařem ze zemí mimo starý kontinent je reprezentant Pobřeží slonoviny Yaya Touré...

Fábregasovi se nelíbí, že ze hřiště odchází předčasně

Césc Fábregas není spokojený s tím, že na něm v Barceloně neleží větší zodpovědnost. Španělský reprezentační záložník odešel ve všech třech ligových zápasech ze hřiště kolem šedesáté minuty a rád by hrál víc. O své důležitosti chce trenéra Vilanovu brzy přesvědčit.

Fábregase nezklamala předtucha, že semifinále rozhodne

Až skončí s fotbalovou kariérou, mohl by si španělský záložník Cesc Fábregas otevřít věštírnu. Krátce před středečním semifinále evropského šampionátu s Portugalskem měl tušení, že zápas rozhodne v páté sérii penaltového rozstřelu. A přesně to se také v ukrajinském Doněcku stalo.

Fábregas: Semifinále s Portugalskem bude jako El Clásico

Středeční semifinále evropského šampionátu mezi Španělskem a Portugalskem bude připomínat slavné El Clásico mezi Barcelonou a Realem Madrid. Myslí si to alespoň záložník Cesc Fábregas, jeden ze sedmi hráčů Barcelony ve španělském národním celku.

Španělé brali remízu s Itálií a chválili Fábregase

Španělský trenér Vicente del Bosque byl spokojený se vstupem do mistrovství Evropy, přestože úřadující evropští a světoví šampioni v nedělním zápase skupiny C jen remizovali 1:1 s Itálií. Kouč také pochválil autora vyrovnávacího gólu Cesca Fábregase, který nastoupil na místě klasického útočníka.

Ferguson se zastal Wengera. To je moderní fotbal, míní

Cesc Fàbregas již střílí branky za španělskou Barcelonu, jiný kreativní záložník Samir Nasri si zase na fanoušky svého bývalé zaměstnavatele stěžuje z vyhřátého místečka v Manchesteru City. Kritizovaného manažera Arséna Wengera se však zastal alespoň trenér konkurenčního Manchesteru United - sir Alex Ferguson.

Fábregas prošel testy a podepsal v Barceloně smlouvu na pět let

Španělský fotbalista Cesc Fábregas se definitivně stal hráčem Barcelony. V katalánském klubu dnes prošel lékařskou prohlídkou a podepsal smlouvu na pět let. Arsenal za něj vyinkasuje podle španělských médií 40 milionů eur (asi 973 milionů korun).

Arsenal se s Barcelonou dohodl na přestupu Fabregase

Jedna přestupová sága se blíží ke svému konci. Arsenal totiž na svém oficiálním webu právě uvedl, že se dohodl s Barcelonou na přestupu Cesca Fabregase. Rozhodující teď bude, jestli Fabregas v Katalánsku projde lékařskou prohlídkou a dohodne se na smlouvě, ale to by neměl být větší problém...

Wenger chce rychlá řešení ohledně Nasriho a Fabregase

Londýnskému Arsenalu se každoročně nedaří udržet pohromadě kádr z předcházející sezony a ani letošní léto není výjimkou. Do Manchesteru City už odešel francouzský obránce Gaël Clichy a dvě mnohem citelnější ztráty londýnský klub ještě dost možná postihnou...

Arsenal je blízko podpisu Maty z Valencie, Fábregas na odchodu

Fanoušci Gunners se zřejmě mohou těšit na novou posilu. Po Gervinhovi je jednou nohou na Emirates Stadium i valencijský Juan Mata, za něhož by prý Arsenal měl zaplatit rekordních 17,5 milionu liber. Španělský klub už údajně s nabídkou souhlasil a čeká se tak jen na dojednání smlouvy s hráčem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele