Premier League v kostce (35. kolo)

26.04.2016, 09:57
Názory a komentáře
Jediná ztráta Tottenhamu a Leicester je náhle jen krok od splnění toho nejbláznivějšího snu v historii Premier League! Kohouti překvapivě zakopli v domácím utkání s West Bromwichem, remizovali 1:1 a Liškám stačí z posledních tří utkání jen jednou zvítězit. S trochou "štěstí" tak můžeme oslavovat nového mistra už na prvního máje.

Leicester totiž doma nekompromisně smetl Swansea 4:0 a v čele Premier League stojí s luxusním sedmibodovým náskokem. Titul může oslavit příští kolo na Old Trafford. Manchester United však dobrovolně na jásot s pohárem nepřistoupí, stále totiž atakuje třetí a čtvrtou příčku, na které ztrácí pět bodů (s utkáním k dobru).

O víkendu skončila jedna dlouhá éra. Éra Edena Hazarda coby nečekaně neschopného střelce. Nejlepší hráč loňské Premier League ukončil téměř rok trvající sérii stylově - Bournemouthu vstřelil hned dvě branky a spolu s Fábregasem a spol. Chelsea prakticky zajistil umístění v první polovině tabulky.

V sestupových vodách se to začíná čím dál víc mačkat. Norwich o víkendu nehrál, zatímco Sunderland i Newcastle získaly bod s favority (Arsenal a Liverpool). Nesestupovou pozici nyní drží Black Cats, o skóre před Kanárky. O bod zpět jsou svěřenci Rafy Beníteze, kteří navíc odehráli o zápas víc; jejich pozice je tak o poznání horší.
Zápas 35. kola: Leicester vs. Swansea

Byl tohle poslední zápas Leicesteru, na jehož konci neslavil zisk titulu? Foxes můžou být už v neděli novým anglickým mistrem, velký krok k trofeji udělali proti Swansea. Labutě byly důstojným sparing partnerem jen určité pasáže hry, většinu duelu kralovali svěřenci Claudia Ranieriho. Ať už takticky a hrou na dokonalé protiútoky, nebo kombinačně (jako třeba na konci při exhibičním bagu).

Fantastický výkon předvedli Mahrez, Ulloa, Schlupp nebo Kanté a právě tihle borci měli největší zásluhu na konečném výsledku 4:0. První gól vstřelil alžírský génius, o další dva se postaral náhradník za vykartovaného Jamieho Vardyho. Nesmírně silného týmového ducha potvrdil čtvrtý gól, na němž mají stejnou zásluhu Demarai Gray a Marc Albrighton - dva střídající hráči.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě si můžete prohlédnout zde.

Gól 35. kola: Adam Lallana

Liverpool po jeho báječné trefě vedl už 2:0, kritický poločasový výsledek se mu však stal osudným. Adam Lallana přesto z výslunní 35. kola nevypadl, jeho branka je totiž tou vůbec nejhezčí z celého víkendu. Morenovu přihrávku si anglický záložník pohotově zpracoval, načež míč parádně poslal pod břevno Darlowovy branky.



Zákrok 35. kola: Boaz Myhill

Tenhle skvostný zásah měl v konečném účtování cenu jednoho bodu pro West Brom a ještě mnohem větší hodnotu pro Leicester. Boaz Myhill nastoupil v základní sestavě poměrně překvapivě, ale důvěru Tonyho Pulise nezklamal. Už v šesté minutě utkání proti Tottenhamu se vytasil s úžasným reflexivním zákrokem, jímž posunul prudký míč z kopačky Harryho Kanea na tyčku.



Hráč 35. kola: Cesc Fábregas

Loni nejlepší nahrávač ligy, letos na podzim se však nad Cescem Fábregasem obloha ošklivě zatemnila. S jarním sluníčkem se však projasnila i forma španělského dirigenta, který režíruje hru Chelsea a zápas od zápasu se zlepšuje. Nejlepší výkon sezóny si schoval na zlaté písky do Bournemouthu.

Nutno podotknout, že Cherries Fábregasovi jeho roli usnadnili, to však jeho představení na lesku příliš neubírá. Střední záložník měl výjimečný den, nahrál na tři branky svého týmu a coby druhý asistent měl prsty i ve čtvrtém gólu Chelsea. Celkem pro svoje spoluhráče přichytal šest klíčových přihrávek, přičemž nasbíral o 22 dotyků s míčem víc než kdokoli na hrací ploše.



Břídil 35. kola: Ashley Williams

Už první vážný dotek s míčem pokazil a nasměroval Lišky k vítězství. Snadnou rozehrávku věnoval Mahrezovi a ten vstřelil první gól. Při druhé brance se nechal robustní Ashley Williams až příliš snadno odstrčit Ulloou. Třetí trefu Leicesteru sice nezavinil, ale prsty v ní měl také, když při skluzu míč neodvrátil do bezpečí - a ten tak zůstal u nohou Schluppa. Čtvrtý gól už prakticky ani neobtěžoval bránit...



Sestava 35. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Víťovi Horákovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Už v předehrávce 35. kola na hřišti Crystal Palace zachytal výborně Joel Robles. Pochytal hned sedm střel a minimálně tři zákroky byly z kategorie těžších. Čistým kontem pomohl Evertonu k bezgólové remíze. Branka nepadla ani v neděli v Sunderlandu, kde úřadoval Lamine Koné. Patnáct odklizených míčů nebo šest vyhraných vzdušných soubojů, Arsenalu toho zkrátka příliš nedovolil.

Přestože Southampton inkasoval dva góly od Aston Villy, v ideální sestavě je Cédric Soares. Pravý bek Saints zazářil především v závěru zápasu, kdy nejprve nahrál na gól, aby vzápětí odkopl míč z vlastní brankové čáry. Stoperská krize dostala do sestavy Roberta Hutha, jenž sice nezazářil nikterak jasně, ale jeho Leicester udržel čisté konto a německý zadák si udržel vysoký standard z letošní sezóny. Dvě gólové asistence dostaly do nominace Alberta Morena z Liverpoolu.

Obrovská konkurence byla tentokrát v záložní řadě. Do ideální sestavy se neprobojoval výborný N’Golo Kanté, Jeffrey Schlupp ani dvougólový Ashley Westwood. Všechny předčil Cesc Fábregas, o jehož výkonu se dočtete výše. Jen těsně za ním stojí Riyad Mahrez, který je v sestavě kola už podesáté! Čerstvý nejlepší hráč Premier League předvedl jeden z nejlepších výkonů sezóny, dal vítězný gól a s míčem na kopačkách byl po delší době opět nepolapitelný. Jeho dribling je dokonalý.

Záložní trojici doplňuje Dušan Tadić, jenž se proti Aston Ville střelecky velmi činil. Asistence Longa využil ke dvěma gólům, včetně toho vítězného. Totožný zápis vynesl premiérovou nominaci v sestavě kola Edenu Hazardovi. Křídelník Chelsea po zranění pookřál, několikrát při výpadu obešel více než jednoho hráče Bournemouthu a navrch přidal dvě branky.

Překvapil i Kelechi Iheanacho, mladičký útočník Manchesteru City, na nějž se při šílenství okolo Rashforda či Alliho trošku zapomněla. Nigerijský štírek však všem ukázal své kvality proti Stoke, kterému dal dva góly a navíc vybojoval penaltu. Tři góly zařídil taky Shane Long - první branku vstřelil, pak orazítkoval břevno, aby nakonec dva góly naservíroval Tadićovi.
Statistické okénko 35. kola

- Cesc Fábregas je dvorním nahrávačem, Bournemouth dostal góly po třech jeho pasech; hattrick asistencí už španělský kouzelník jednou zaregistroval, v říjnu 2009 nahrál proti Blackburnu dokonce na čtyři góly

- Stoke prohrálo 4:0 s Man City a stalo se teprve třetím týmem v historii Premier League, který dostal čtyři góly ve třech zápasech za sebou; v březnu 2008 to byl West Ham, v srpnu 2010 Wigan

- Craig Dawson vstřelil v utkání WBA na Tottenhamu dva góly, z toho jeden vlastní; v této sezóně se to přitom před ním povedlo už třem hráčům (Deeney, Terry, Giroud)

- Eden Hazard dal Cherries dva góly a ukončil hrůzostrašnou ligovou sérii bez vstřelené branky; ta trvala 356 dní a 29 zápasů

- jeho odkaz naopak zdárně přebírá Olivier Giroud, který proti Sunderlandu vyšel opět gólově naprázdno; celkem už na branku čeká 14 utkání


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (307)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten Hazard... to je neskutečný

Stoke zkušeně..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hazard v zostave kola Tak som si od toho odvykol, až ma to pobavilo že sa tam dostal.

Reagovat
fenixLFC

inak je neskutocne, ze traged ako moreno ma viac asistencii ako coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

zas ty asistence nejsou všechno.. viz i ten Milner..

Reagovat
Cipinho

TO jsem čuměl, že Milner je snad nejproduktivnější hráč Liverpoolu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kowe

asi tím že to tragéd neni

Reagovat
fenixLFC

je

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

* průměrák

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenziva nadpriemer, defenziva podpriemer.

Reagovat
R22

Reagovat
Mateo16

Reale by bol boh na Home zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

tak on mal kopec acok uz v Seville, to je jeho silna zbran, ze po jeho prihravkach to hracom pada.

Reagovat
fenixLFC

v seville vedel banit alebo bol dozadu rovnako zufaly?

Reagovat
smazaný uživatel

bol na tom dost podobne.

Reagovat
hribco

Kriticky polcasovy vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka k adminům, majitelům a mocipánům EF:

Přemýšleli jste někdy, že by se Eurofotbal stal i časopisem?

Reagovat
r.mrazik

casopis je celkem mrtve medium ne? navic autorskych clanku tu je hodne malo...

Reagovat
smazaný uživatel

já si třeba od roku 2003 kupoval Pro Football a pokud by Eurofotbal udělal týdeník, něco jako Gól, tak by to mohlo být celkem fajn... Otázkou je, jestli by se někomu chtělo s tím srát a jestli by se to vyplatilo samozřejmě.

Reagovat
r.mrazik

jenze kdyz by si to lidi precetli o tyden driv na internetu,tak proc by to kupovali?

museli by tam hodit obsah,co by na netu nebyl...a jak rikam,autorskych clanku tu je malo

navic prehozeny zpravy CTK a minipreklady nejsou do casopisu...a to nic proti mistnimu obsahu,at to nekdo nevezme nejak blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasné, že by tam nebyly expresky... prostě články typu těchto shrnutí v kostkách nebo třeba takové ty fajn bundesligové články, které dělá ten mistr z Eurosportu atd. Ale asi jo, je to kokotina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten člověk z eurosportu je fakt frajer. Pokaždé se ty články dobře čtou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v dnesnej dobe by to bol krok vedla podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ako by sme komentovali clanky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

QR kód

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

celkově print je pasé.. Navíc jsem několikátým rokem v mafře a tisk jde do kopru už asi 10-12 let co tady poslouchám.

Reagovat
smazaný uživatel

osobně na EF mám mnohem raději diskuze než samotné články reakce některých po zápasech stojí za to

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

zas některé články mají velkou hodnotu a ambice. není jich tu tolik no..

nejradši vzpomínám na léto 2014 a podcasty..

Reagovat
smazaný uživatel

Joo podcasty bych bral hned!

Třeba jednou za týden nějaký takový souhrn, pár zajímavostí, přestupy atd...

To je SEN!

Reagovat
smazaný uživatel

PL okénko by nebylo špatný. ale chápu, že nikdo na to takhle zas tolik času nemá. už takhle si redaktoři zaslouží klobouk dolů..

Reagovat
fff

ono vacsinu informacii mam ja z twitteru sem chodim fakt takmer iba kvoli diskusii

Reagovat
smazaný uživatel

Viem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

to by se nemohlo vyplatit

Reagovat
smazaný uživatel

Stream kanál Výroční ceny 2014 jsou TOP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

když už jsme u těch otázek, jak je to s články od ČTK, musí je EF po roce(?) mazat? Občas je to škoda

Reagovat
fff

Skor keby sa uz malo daco vymyslat, tak Android, IOS, WP a BB aplikacia .

Reagovat
Mimalu

BB pro všechny tři uživatele?

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

BB aplikace

Reagovat
fff

njn

Reagovat
smazaný uživatel

já bych uvítal nějaké přihlašovací API pro integraci na jiných stránkách, jo a možná taky https

Reagovat
fff

Ehm ... hej, jasne. Suhlasim. Jaaaaj ja absolutne netusim o com .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kowe

na co https ?

Reagovat
smazaný uživatel

bezpečnost, nerad posílám nekryptovaná hesla, nikdy nevíš, kdo po cestě poslouchá a jedno heslo může znamenat přístup k tvému facebooku, mailu atd.

Reagovat
Kowe

To už je ale samo o sobě nebezpečný, mít jedno heslo všude, kdo to tak má už si koleduje o problém i s https

Reagovat
smazaný uživatel

určitě, ale těch účtů je tolik, že ty hesla stejně někde stejný dáš, aby sis to zapamatoval

Reagovat
Kaze

No, ja osobne mam tri hesla dle priorit - treba na internetove bankovnictvi, email, pak pod tim treba skolni veci, Facebook a nejnizsi prioritu maji ruzne srandaweby jako EF, reddit atd.

Reagovat
vodka

dřív sem používal roky jedno a to samé, ale to nevyhovovalo ani 8 místům. Teď mám pro změnu takové, že si ho nejsu pořádně schopný zapamatovat...

Reagovat
smazaný uživatel

a co by sis jako představoval. mně to na mobilu běží parádně. kolikrát ty apliace atránky akorát zmrví. proč měnit něco, co funguje..

Reagovat
fff

Tak nie je to nejake extra zle, ale je to predsalen desktop, vela casu travim zoomovanim a triafanim.

Reagovat
jacobT

Nemusí to byť hneď aplikácia, ale aspoň responzívny design by nebol na škodu.

Reagovat
niflheim

aplikace jsou strašně intrusivní

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C-M@ster

V tom případě by nebyl problém chodit s aplikací i bez ní, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to je samozřejmě fakt

Reagovat
C-M@ster

Spíš by mě zajímalo, jestli se dá někde z mobilu chodit na pc verzi, kdyz tam mají mobilovou.

Jestli třeba na edna.cz můžu jít, aniž by mě to hodilo na m.edna.cz, protože mobilní verze pro tu stránku mi nevyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

co je vlastne to BB?

Reagovat
Mimalu

blackberry

Reagovat
fff

Ako smejete sa ... ale ked tu je 1000 prispevkova diskusia, stlacim B a som hned dole .

Reagovat
Mimalu

tak tento problém vyřešily ty šipečky u příspěvků, je ale pravda že do té doby to bylo za trest rollovat dolů

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to som si ani nevsimol a ja jak kreten furt rolujem

Reagovat
Mata

ja taky

Reagovat
fff

Tak hej, ale niekedy ked mas 200 sipoko, aj tak to trva kym sa nimi dostanes dole.

A teda ... ja osobne stale citam diskusie od konca

Reagovat
Mimalu

číst od konce jsem se právě odnaučil kvůli těm šipkám, do té doby taky zásadně od konce

Reagovat
smazaný uživatel

tam mas hore jednu velku jak mas KOMENTARE(cislo) a na pravo od toho je sipka co ta hodi uplne dole a v prvom prispevku mas dve a jedna ta da na tvoj prvy komentar.

Reagovat
fff

Hm ... dobre vravis, absolutne som si to nevsimol

Reagovat
smazaný uživatel

maju to tu premakane ale mohlo by to byt viac vidiet. Urcite je kopec ludi co tu chodia casto, odcenili by taku funkciu, ale nevedia ze to tu uz je tak ako ja az do dnes.

Reagovat
kiwwi

treba pouzivat Operu no

kazdopadne este tu je Dolphin browser

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser&hl=en

tam sa daju nabindovat lubovolne prikazy gestami - je to fakt super...napr. nakreslis na displej V a hodi ta to na koniec stranky a pod

Reagovat
fff

Hm mozno skusim, ale ako v principe mi staci dostat sa vzdy dole. Tam je vzdy vsetko najaktualnejsie

Reagovat
kiwwi

Opera drzi pekne formatovanie, tj. ked urobis dvojklik na nejaky prispevok, tak ti zarovna okraje podla toho prispevku...treba to kdesi v nastaveniach povolit, ale funguje to paradne...nemusim proste manualne stahovat a roztahovat stranku aby sa mi vmestila na displej a aby som vobec nieco precital

proste top browser jak na PC tak aj na mobile

Reagovat
smazaný uživatel

To dela i Chrome.

Reagovat
kiwwi

chrome je shit z inych dovodov

Reagovat
smazaný uživatel

Chrome na telefonu je docela v pohode. Driv jsem pouzival Dolphina, ale i s Chromem jsem ted docela spokojenej.

Reagovat
kiwwi

je to najvacsi pozierac resources siroko daleko...opera mi pride omnoho viac optimalizovanejsia, rychlejsia a ponuka vsetko to co chrome (+ nieco navyse)

samozrejme, existuje zopar stranok ktore kodil nejaky diletant a idu len v IE alebo chrome, ale to je tak zanedbatelna cast ze kvoli tomu by som Operu nevymenil nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Operu taky hrozně rád, takže souhlasím, ale na mobilu používám Chrome a nestěžuju si. Teď jsem na PC teda už dlouho Operu nezkoušel, protože mi nějak blbla, ale asi si jí zkusím znova stáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

na opere je navic na boku jeste sipka, ktera te okamzite hodi az dolu/nahoru(podle toho kam chces), na jakekoli strance

Reagovat
kiwwi

jojo, nato som narazal v tom mojom povodnom komente, jak raz zaskrolujes, tak ti vybehne ta sipka...skvela vec, ale sranda, ze som ju nikdy nevyuzil inde ako na EF, zeby to koderi robili original kvoli tomu?

Reagovat
B3n

bb

Short for "baby", used by men on cam websites when their right hand is too busy to reach for the Y key.

Reagovat
Talker

Vzhledem k tomu, jaké jsou náklady a jak malý je záběr, tak to moc smysl asi nedává.

Spíš bych byl pro to, aby se dal dokupy nějaký podcastový kanál, kde bude pravidelně nový obsah. Jako byl tuším u MS. Alespon doufám, že to kluci daj dokupy jako při MS nebo EURO, jak posledně.

Reagovat
r.mrazik

tobe se podcasty libily a prisly ti zajimave?

mi to casto prislo,jak kdyz se kluci sejdou a povidaji si,jak by to hrali v FMku,kdy si vypraveli jak by to postavili oni

Reagovat
Counter

Začátky jsou vždycky krušné, časem by se to zlepšilo.

Reagovat
fenixLFC

podcasty boli fajn

Reagovat
jacobT

Reagovat
Talker

Aha, tak ono se to neodeslalo... Hele jo, viděl jsem max polovinu zápasů, ráno po cestě do práce nebo odpoledne po cestě z práce jsem si pustil podcast, který doplnil pěkně nějaký sestřih a měl jsem přehled.

Rozhodně zajímavější než číst nějaké nudné, neužitečné souhrny.

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
r.mrazik

*mne to prislo jak pisu nahore...ale jinak proti gustu...

Reagovat
Counter

Však pocit z toho máš správný, bylo to takové příliš vážně a fundovaně laděné.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Harakan

Reagovat
cristiano.K.

souhrny nikdo nikdy nečte.

Reagovat
r.mrazik

Ja treba jo...cca tretinu

Reagovat
Talker

Já si teda spíš rozkliknu expresku, kde jsou výsledky.

Reagovat
r.mrazik

to taky...pak prectu u vybranych souhrn

Reagovat
Talker

To se spíš kouknu na MotD, kde to vidím.

Reagovat
r.mrazik

to je taky moznost

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Tak to sem rád, to byl víceméně účel

Reagovat
r.mrazik

Aha...tak pak informační hodnota je téměř nula kromě toho,že se člověk dozvěděl,kdo je zraněný...

Pak mi to přijde na stejném principu jako "co si koupím až vyhraju ve sportce "...ale ok

Reagovat
fantomas

Heh? Proč mi přijde, žes nikdy neslyšel ani jednu celou epizodu?

Reagovat
r.mrazik

slysel...jinak bych o tom nemluvil

ja nerikam ze to bylo spatne...jen ten muj dojem z toho byl pak takovy,kdyz se resilo jake rozestaveni by mohlo byt a jake by udelal ten dotycny a kdo by tam mohl hrat a stalo se z toho to,o cem jsem psal

Reagovat
fantomas

A nakonec sis z toho jako to jediný užitečný vzal, že sme taky někde bokem zmínili, kdo nebude hrát kvůli zranění... hm hm. To je hádám zhruba to poslední, co si z toho vzal (nebo kvůli čemu si to pouštěl) každej další posluchač, ale dík za zpětnou vazbu.

Reagovat
r.mrazik

tak ja to psal i tenkrat...nebud urazeny,neni to mysleny spatne

ber to tak,ze nejsem youtube generace a maximalni podcasty davam odvazny palce,digit a moviezone

Reagovat
Talker

Jen jeden návrh pro to EURO, pokud je hodláte dělat znova...

Vydávat to kolem šestý-sedmý ráno, aby si to člověk mohl poslechnout po cestě do práce, protože když to vyjde ve 12, tak člověk robotuje a nestihne si to pustit před dalšími zápasy.

Reagovat
fantomas

LOL

Reagovat
Talker

Jsem náročný posluchač...

Reagovat
patas92

Časopis je přežitý, chce to vlog

Reagovat
smazaný uživatel

To už radši k tomuhle webu připojit forum..

Reagovat
niflheim

Naprostá zbytečnost, skoro mrtvé médium. Stačila by pouze verze pro mobil či responzivní web. Argument možná může být "na cesty", nicméně mobilní net už máš za hubičku a skoro všude. Osobně bych to využil asi jen na WC, ale zde jsem se přesunul pod názor, že nevzít mobil na WC je jako nevzít samopal do bitvy.

Reagovat
r.mrazik

i na zachod si proste beres uz tablet/mobil a ne casopis....jedina vec je vana...hmmm...

Reagovat
Swarley

I tam si beru mobil...zatím...

Reagovat
Talker

Tak k vaně se dá využít noťas, který dáš na židli vedle a koukneš se na film/seriál/zápas přímo...

Reagovat
niflheim

Jsem občas hrával THPS3 nebo HOMAM3

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
r.mrazik

tak to jsem nezkousel vzhledem k vlhkosti...

Reagovat
smazaný uživatel

ser na vlhkost. dobrej noťas to vydrží. špatnej odpadne..

Reagovat
smazaný uživatel

mozno to myslel inak.

Reagovat
r.mrazik

drsny pristup k zivotu...tak to jo

Reagovat
racet

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kaze

Vana takova ztrata casu.

Reagovat
fantomas

Jediný místo, kde se pořádně přinutim ke čtení materiálů do školy. Co já bych bez ní dělal.

Reagovat
Kaze

Park, postel, pohovka, vsechno mi prijde rozumnejsi nez vana no

Reagovat
vodka

nikde se nečte líp, nevýhoda je, když tam občas usneš a vzbudí tě až studená voda

Reagovat
r.mrazik

ztrata casu je EF...vana rozhodne ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Koubic_

Podle mě třeba takové prodeje Forbesu ukazují, že to mrtvé médium není. Jen by byla potřeba získat exkluzivní obsah. Každopádně mobilní verze by měla být pro EF prioritou.

Reagovat
niflheim

Forbes je Forbes... vzhledem ke kvalitně, šířce publika a vůbec zavedené značce to prodeje a čtenost mít bude. Nicméně proniknout na český trh, na kterém už jsou jistí hráči, se specifickou cílenou skupinou... už asi ne.

Reagovat
fantomas

Týkaj se veškerý reakce typu "přežité médium" i digitálních časopisů v PDF? Protože nad tim sme s domingem uvažovali (a hádám, že furt uvažujeme, hehe) a tohle vlákno by teda byl dost kritickej feedback.

Reagovat
Zaschrona

PDF forma urcite prezita neni, ale obsahem musi byt exkluzivni nebo unikatni obsah, jinak to nema cenu otvirat. Nicmene to mi prijde rozumejsi tohle ctivo nebo uplne nove napady zaclenit do online fungujici struktury EF - tedy pokud neplanujete z EF utikat jinam. Letosni pojeti PL mi prijde krok dobrym smerem, tvoje clanky ve stylu caju mi taky prijdou fajn cteni, timhle smerem bych sel. Vedle toho mi vzdycky prijde zajimave cteni z pohledu fanousku - clanek od hrubase na NU tu byl fajn, clanky na francouzsky fotbal od dominga, nejaky ten clanek od vitasrpa na Chelsea tu taky byl - tohohle bych tu rad videl mnohem vic, je skoda to nechavat do diskuzi, kam se mnohaodstavcove texty nehodi nebo o tyhle nazory prichazet uplne, protoze tyhle nazory samotne maji podle me vetsi hodnotu pro tenhle web, nez clanky informujici o tom, co si kazdy dneska precte na twitteru nebo vetsich webech.

Reagovat
fantomas

Tak v digi magazínu by byly přesně ty autorský články, který si tu většinou lidi pochvalujou, akorát všechno pohromadě a ve čtenářsky přívětivější podobě, s grafikou a tak. Takže exkluzivní a unikátní obsah na poměry českýho internetu určitě. Ale byl by to krok do neznáma, a těžko říct, jestli krok opravdu vítanej.

Reagovat
Zaschrona

Podle me spis ne, ale mohu hovorit hlavne za sebe, nakonec bez realneho vyzkouseni asi nepujde nikdy uplne presne rict, ze to fakt nemuze fungovat. Spis bych ja osobne ale privital lepsi zacleneni tehle clanku tady na EF, uplne by stacilo tohle autorske cteni lepe prodat tady na webu, vyresit to lepsi kategorizaci, lepsim umistenim na homepage. Ale EF celkove potrebuje zmenit po technicke strance - mobilni verze webu je v roce 2016 fakt nutnost. Pokud se vedle toho zacleni vic prave treba to tvoje psani i napriklad z Asie/Afriky a podari se zapojit vic pohledu typu komentar, analyza, nazor nebo jen vic prekladu zajimavych clanku ze zahranicnich webu, bude to podle me velky krok kupredu.

Ono samotne zpravodajstvi a reportaze ze zapasu jsou podle me v dnesni dobe cim dal tim vetsi prezitek (highlighty jsou vsude) a prebirani zprav z CTK taky moc nenadchne (clovek to hned ma na twitteru). Hrozny krok kupredu by dle meho byl misto psani reportazi ze zapasu udelat jeden clanek za kolo, ktery by shrnul, co se v te lize deje, ktery tym hraje super, ktery ne, ktery hrac zari a ktery ne - doplnit to videii, fotkami, zajimavymi citacemi, tweety a tak. Pripadne rozsireny format tohohle typu mi prijde mnohem zajimavejsi, nez davat sportu prace do psani reportu, ktere ale prilis mnoho pridane hodnoty podle me nepridavaji, jestli vubec nejakou v dnesni dobe. Nejake ligove souhrny typu Ustyho PL nebo v minulosti domingova L1, to je podle me jednoznacna cesta kudy jit. Treba jen ten format redditu k portugalske lize mi toho da vic, nez relativne pracna a dlouhe reportaze ze zapasu...

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/4ge1nu/league_roundup_liga_portuguesa_round_31/

I podobne treba pro prestupy, opet mi prijde inspirace redditem jako dobry napad - behem prestupaku pripnout jako prvni clanek v kazde velke lize se zakazanim komentaru - a tam pak davat odkazy na clanky s jednotlivymi prestupy nebo na cokoliv navazujiciho na ne, vcetne tabulky, kolik kazdy klub za hrace dal nebo dostal. Nebo neco v tomhle formatu - lip prodat prestupy nez jen clanek a to je vsechno, vzdyt treba behem deadline to jde a lidi se sami ptaji, jestli bude clanek...

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/3z8gjd/2016_winter_transfer_megathread_premier_league/

Podobne jako clanky, ktere reaguji na http://www.football-italia.net/83455/chelsea-close-nainggolan nebo https://twitter.com/DiMarzio/status/724602414255484929 ... ze tady o tom neni ani carka povazuju za naproste mrhani potencialu webu, pod cim jinym se vytvori velka diskuze nez pod clankem tohohle typu, na co jineho lidi klikaj.

Reagovat
fantomas

Njn, na to tak nějak celý dohromady platí jedna odpověď: nejsou lidi (s potřebnym zápalem).

Reagovat
Talker

Jenže ten problém budeš mít i s tím PDF časopisem - jaká je představa? 10-15 větších témat každé na 1-3 stránky (včetně obrázků, grafů atd)+ menší články (souhrny, výsledky, tabulky atd)? To je práce pro 10 lidí, pokud to nechceš mít jako fulltime + grafik, který to bude dávat dohromady.

Spíš mi dává smysl vytvořit nějaký "blog", který by se časem rozrostl do podoby PDF časopisu...

Reagovat
Zaschrona

Ok, ale tim spis pak nechapu, proc se pak ty sily vydavaji do neceho, co nema moc valny smysl. Nebo teda podle me reportaze ze zapasu moc valny smysl nemaji - v dnesni dobe, kdy lze za pul minuty koukat na highlighty z kterehokoliv vetsiho zapasu nebo si cist (sice holt anglicky, ale coz) obsahlejsi report, tak je tohle fakt dost zbytecna prace. Jako nejvetsi vtip chapu reportaze z Eredivisie - samo o sobe hrozne fajn, ze jsou, ale mnohem spis by me zajimal nejaky souhrn, ktery bych si mnohem spis otevrel, pokud me bude zajimat zapas, podivam se na highlighty z toho zapasu. To same podle me plati pro PL - proc psat hromady reportazi, kdyz misto toho je mnohem zajimavejsi Ustyho souhrn celeho kola, ktery by jen stacilo rozsirit ho o par vet ke kazdemu zapasu ve stylu o co tam slo a vypichnout hlavni body zapasu a lepe vyzdvihnout, kdo zaril/nezaril, prinest zajimavosti, zajimave statistiky a tak. Da to praci, ale vidim ji jako smysluplnejsi, nez delat reporty a preview ze vseho, kdyz velka spousta lidi to pak stejne vubec necte. A treba i pak zbude cas na to, co pisu - treba i na nejake alespon redditovske pokryti treba i mensich evropskych lig nebo na mnohem lepsi pokryti prestupu...

Reagovat
fantomas

Jednoduše proto, že reportáž neni složitý napsat, nedá to takovou práci, a hlavně ji může přeložit i ten, kdo tu ligu nesleduje způsobem, jako my s Ustym sledujem PL a domingo Ligue 1. Takže se znova vracim k tomu zápalu no.

Reagovat
Zaschrona

Chapu, rozumim. Co se tyce mensich lig, fakt bych se ale vykaslal na nejaky reportovani ve stylu PL po kazdem zapasu, to proste nejde, nejsou lidi. Ale hlavne ani vetsina zapasu v zahranici nikoho nezajima. Ale nevidim duvod, proc by to nemohlo jit v tom stylu u Portugalska, jako to dela treba ten reddit - veta nebo odstavecek ke kazdemu zapasu, souhrn zapasu, strelci a pripojit k tomu pripadne dalsi veci - napriklad tam trochu obsahleji zminit, jak si pocinaly ty 3-4 nejvetsi kluby, treba s pomoci webu portugol, hodit pod to sestavu kola podle napriklad tohoto http://www.maisfutebol.iol.pt/onze-ideal/equipa-da-jornada/liga-a-equipa-da-31-jornada ... Na stejnym webu maji i vyrok kola, gol kola nebo moment kola, slo by toho urcite najit vic, odkud lze pravidelne cerpat informace, na twitteru se na prislusnych uctech daji najit temer hned docela fajn zajimavosti. Chapu, ze s tim hodnocenim hracu je to o dost tezsi, ale tak nemusi to byt nutne autorska prace - proc nevyuzit neco existujiciho, na puvodnim webu se k tomu u nas nedostane vubec nikdo. Nevim jestli je tohle nejak slozitejsi napsat nez nejaky dva reporty, ale zajimavejsi mi tenhle format prijde o docela dost nez ty soucasne formaty vlastne vsude mimo PL, kde ale je taky velky potencial pro zlepseni.

Podle me lepsi jednou komplexne, vecne a zajimave nez relativne nezajimave cteni o vsem moznem, ktere si ve vysledku temer zadne ctenare nenajde a diskuzi taky nevyvola.

Reagovat
Usty

Jak říká Tom - v první řadě jde o to, že by redaktor musel tu ligu sledovat s chutí, jinak to nejde. A pak jde i o ten čas - mně třeba kostka zabere (když počítám i sledování 4-5 zápasů za víkend) takovejch 15-20 hodin času. Asi nemusím zdůrazňovat, že není v možnostech EF takovou práci adekvátně ocenit finančně. Pokud tu ligu nemiluješ a vyloženě tě to nebaví a nenaplňuje, tak to tady dělat nejde. A takový lidi tu nejsou.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ja tomuhle rozumim. Ale proste nechapu, proc se tu v minulosti objevovali reportaze ze zapasu v Portugalsku, Rusku nebo se porad objevuji v Nizozemsku, kdyz tam realne poradne ani neni pokryta cela liga nejakym formatem, ktery by tohle zastresoval a podal zajimave cteni. Pokud na tohle byli lidi, tak by bylo podle me mnohem lepsi venovat dle meho ten cas nejakemu strucnemu souhrnu celkoveho deni v lize, ktery treba jen bude prebirat informace ze zahranicnich webu, nez ten cas dat prekladum reportu ze zapasu.

A co se PL tyka - podle me lepsi jeden shrnujici a treba i strucnejsi preview a souhrn cele ligy, nez to delat po jednom zapase. Tim se prave mnohem spis usetri cas na to, co delas ty - a na to, co ma rozhodne vetsi pridanou hodnotu pro web tohohle typu v roce 2016.

Reagovat
fenixLFC

no neviem, ked nevidim nejaky zapas tak dojdem domov zapne EF a pozriem si reportaz k tomu zapasu. Aj ked je pravda ze citam najma prve dva odstavce kde je ten zapas zhrnuty vo svojej podstate, vymenovavanie sanci mi je celkom nanic ked ich nevidim.

Ale zas by som sa tiez priklonil k tomu nazoru ohladom menej zaujímavých lig, ze je tam zbytocne pisat vsetky suhrny atd. a stacilo by zhrnutie, tak ako to bolo (je?) isty cas u portugalskej ligy kde sa venovavlo iba tomu najzaujimavejsiemu

Reagovat
Talker

Spíš by mi dával smysl nějaký blog, názory a komentáře, které by reagovaly na aktuální dění. Kdyby se vám podařilo posbírat a vytvořit dostatek témat, tak by to dávalo smysl i jako PDF časopis.

Takový Dotyk, který občas proletím má víc než tucet redaktorů, jinak by neměli šanci to vydávat nějak pravidelně. Navíc pravidelně jsou tam nějaké rozhovory a podobně - tam je otázka, jestli jste schopní se dostat k zajímavým zahraničním přispěvatelům.

Reagovat
Zaschrona

Styl blogu je podle me rozhodne cesta.

Reagovat
r.mrazik

a jaky je pak rozdil to vydat tady nebo na PDF? to pdf by bylo placeny?

Reagovat
fantomas

Viz výše

Reagovat
r.mrazik

jj,uz to vidim...

v tom pripade by mi prislo lepsi to hazet sem na EF,kde by se to mohlo lepe projevit...mysleno energie do toho vlozena...

ono grafika,videa a podobny "medialni" veci tu chybi a vzhledem ktomu,jak super web to je,mi to tu prijde dost oldschool...jak design webu,tak prave ta multimedialnost...

kdyz vezmu treba novy.nhl.cz,tak autorsky clanky Adlera jsou naprosto bozi...jejich rozebirani ruznych prestupu a dalsi statisticke veci jsou taky super...

treba ted v lete,az budou prestupy by to nemusel byt spatny napad...rozebirat vetsi prestupy...takove shrnuti statistiky,co ten hrac prinasi s ohledem na kvalitu,cenu...jak se zmeni hra a podobne...

nevim,jak by s tim byla prace,ale prislo by mi to zajimavejsi i kdyz by to byl osobni pohled,nez prelozeni uvitaci reci,jak se ten hrac do toho klubu tesil a jak mu fandi cely zivot...

vis jak to myslim...

ale beru,ze na to jsou potreba lidi a hlavne cas a to neni neco,co se da lehce najit...kazdopadne autorsky clanky a pripadne souhrn kola v PL jsou tady to nejlepsi,to je jasny

takze za me radeji zkvalitnit EF,nez vyrabet PDF

Reagovat
Talker

Reagovat
Talker

Nebo třeba i analýzy, co přinesou noví trenéři... Ať už Guardiola, Conte, Mourinho v Manchesteru...

Reagovat
fantomas

Jj, takový věci dělají na Squawce třeba... s desetkrát větší základnou redaktorů.

Reagovat
Talker

Proto mi ten časopis přijde jako hodně velkej "long shot"...

Reagovat
fantomas

No to právě ne. Do časopisu by přispívala hrstka lidí, co už pár autorských článků napsali, a mají třeba i svou specializaci. Idea byla taková, že by se psali věci o zajímavých událostech po celym světě, dělali rozhovory s nedoceněnýma osobnostma apod. Taková kompilace něčeho, co neni time sensitive, a co dá takovou práci, že to může vycházet jen třeba jednou za čtvrtletí. Byl by to doplněk (řekněme pro labužníka), ne náhrada EF nebo něco takovýho. A nejspíš by se to dělalo na pay-what-you-want bázi.

Ale jo, longshot to je, protože ten samotnej nápad je v plenkách, a my oba s domingem ted máme dost jiných starostí mimo EF.

Reagovat
fantomas

V podstatě by šlo o ten blog, co tu všichni prosazujete. Jen graficky a jinak nezávislej.

Reagovat
Talker

Mě by to dávalo smysl jako takový "nice to have" doplněk k tomu blogu.

Reagovat
fantomas

Takže blog plus časopis, hm

Reagovat
icemike

No a na Barandovu chybí nějaký sportovní pořad. ..

Reagovat
Talker

Tak blog, ze kterého by se postupně vyvinul i časopis, až bude dost lidí

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

treba

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Byť to napr. týždenník obsahujúci články s najlepšími diskusiami z nich tak by som bol za.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 4 série HoC a jeho poselství vůči virtuálnímu světu...

Reagovat
fenixLFC

a posledny diel bozi

Reagovat
Whitemedia

posledních 15 minut božích

Reagovat
smazaný uživatel

právě jsem si ho pustil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Celá série o ničem, akorát závěr celkem ušel. Celkově dost zklamání.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně byla lepší než 3. série, jenom na tu 2. to možná ještě nebylo.

Reagovat
spider_8

Z té třetí série jsem měl alespoň pocit, že je opravdu prezident. Řešili se tam celkem zajímavé věci, Amworks, zahraniční politika atd. Tahle série byla jen o intrikách mezi postavami, což už na téhle úrovni moc nefungovalo a celkově to bylo dost přitažené za vlasy. I ten prezidentský souboj byl podle mě dost odfláknutý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta 3. série byla celkově kritizovaná hlavně kvůli tomu, že Frank je v podstatě bezmocný. Nepromlouval už k nám, většina věcí mu nevycházela, Claire už nebyla na jeho straně a závěr byl hodně hodně špatný. Mě osobně se na 3. sérii líbil jenom Petrov teda. A nesouhlasím ani s tím odfláknutím, souboj mi přijde hodně realistický(pokud myslíš fakt, že oběma jsou lidé u prdele ale jde jim jenom o to zvítězit).

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester fined £20,000 after admitting FA charge of failing to ensure players conducted themselves in orderly fashion.

Reagovat
kiwwi

Drunk van Gaal

The only time when Crystal Palace was in the FA Cup final, they lost to Man United. It gave Sir Alex Ferguson the first major trophy for the team after being asked to resign by the fans and media earlier in the season.

Coincidence? I think not.

ale je to fakt zaujimava zhoda okolnosti

Reagovat
kiwwi

ide o parody ucet keby si niekto myslel, ze by to fakt povedal LVG (aj ked by som sa tomu necudoval)

Reagovat
B3n

Reagovat
frank

Zajimava paralela. Dat mu jeste jednu sezonu by bylo hodne zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

sadista! Netrapil nas uz dost?

Reagovat
smazaný uživatel

Riyad Mahrez has ruled out a summer transfer to home-town club and Ligue 1 champions PSG because he loves playing in the Premier League.

Reagovat
B3n

Reagovat
kiwwi

Marouane Fellaini and his agent, Luciano D'Onofrio attended AS Roma-Napoli yesterday. Gazzetta reckon Fellaini really loves Rome, and AS Roma could be interested in signing him in the summer.

pod mi hop

Reagovat
frank

Nakonec o nej bude jeste v lete bitva.

Reagovat
Azazelo RD

Levák bob se vrací domů.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

má AS ještě prachy nebo jak to s něma je? jestli za něj dostaneme alespoň nějakou slušnou částku

Reagovat
r.mrazik

MU a slusne prodavat? naivko...pujde max za 15 mega euro...

Reagovat
kiwwi

to by bolo slusne

Reagovat
r.mrazik

aha,tak to jo

Reagovat
Tomanatura

Realna by byla hostovacka s opci, oni to jinak nedelaji.

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

AS prachy určitě má, navíc jim pravděpodobně pošleme nějakých 40 mega za Nainggolana. Přesto si nemyslím, že byste za něj mohli získat víc, než 15 mil eur.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, takovyho drevaka si nechte

Reagovat
frank

Obrovska skoda, ze jsme nedokazali dostat Lester pod tlak. Lestru by se to pokazde od konstrukce odrazilo do brany, proste ukradli stesti zbytku ligy. Tri body s WBA by s jejich losem mohli znamenat hodne zajimavou koncovku, ted nezbyva nez pogratulovat k titulu.

Reagovat
nani92

Tragéd Moreno už štvrtý krát v zostave kola..

Reagovat
smazaný uživatel

Kezby tak dostaval sance Flanagan misto nej, ten by mel tech nominaci daleko vic.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pali neprekrucaj, viaceri sme ho chceli na mieste Randalla.

Reagovat
vladis271

som si ju nepozrel tú zostavu a zistil som až teraz , že je v zostave kola.

Reagovat
fff

Hillsborough fans unlawfully killed: https://t.co/3sSpyN2XI0

Reagovat
kiwwi

Dominic Solanke Chelsea future: England youngster demands £50k-a -week contract plus first-team role

Reagovat
Busby babes

je to moc, je to malo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to moc vtipné a málo pravdepodobné.

Reagovat
kvasha16

je tu kurva vela, na 18 rocneho fagana co si za Acko nekopol... snad to ale bude len bulvarny vymysel, vraj tie podmienky pozaduje jeho nevlastny fotrik ktory ho zastupuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

vsak tolik ma/chce RLC...prece nebude chtit mene...

Reagovat
smazaný uživatel

jako vážně?

Reagovat
icemike

Víceméně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Má více no.

Reagovat
Tomanatura

A nakonec z nej bude novy Pogba...

Reagovat
smazaný uživatel

divíš se mu? Taky bych je chtěl co nejvíce zmáčknout, ještě když je velká pravděpodobnost že další tři roky budu hrát ve třech jiných klubech.

Reagovat
Talker

Já se mu nedivím. Když vidí, jak se daří těm, kteří odešli (KdB, Lukaku, Bertrand, PvA, Bruma atd) a jak dopadl McEachran, jak na tom je Bamford, tak si chce nechat zaplatit, aby zůstal. Kor když podobnou částku dostal RLC.

Reagovat
Whitemedia

McEachran, to už tu dlouho nebylo..

Reagovat
Talker

Jen říkám, že je to jeden z případů - byl to YPOTY za CFC, doteď měl více minut, než kdokoliv z akademie za ten rok vyjma Bertranda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně Bamford nemá na PL kvality. V champu se mu sice dařilo, ale není na něm nic moc speciálního.

Reagovat
Talker

V Champu byl vyhlášený nejlepším hráčem. A to tam bylo 30 hráčů z Watfordu, Bournemouthu a Norwiche. Ti PL zvládají.

Kdyby postoupilo Boro, tak by hodně pravděpodobně hrál v základu a ten názor byl jiný. Doufám, že Boro to letos dotáhne a vezmou si ho příští rok zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jim tam přednášky o životních hodnotách dává sám Abra

Reagovat
vladis271

hovoria mu blesk.

Reagovat
Svatej

k tomu nám odchází Aina. Generace jako kráva a my ji takhle projebem. Tohle je jedna z věcí, kvůli kterým mám na Mourinha fakt vztek.

Reagovat
vitasrp

Jenže ono to není jenom o něm, stačí si přečíst pár rozhovorů s Emenalem (teď a pak ještě jeden z podzimu) a pochopíš, že ani ty lidi v klubu nemají zájem na tom, aby za nás hráli kluci ve věku 18 či 19 let.

Vize lidí ve vedení je taková, že ty mladíky budeme rozvíjet pomocí hostování a ve věku 21 - 22 let se definitivně rozhodne, zda je do A týmu vzít či nikoliv.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Tak on ten požadavek od něj k tomu, aby hrál asi není k tomu, aby hrál příští sezonu, protože sám musí vědět, že může být rád, že hraje pravidelně ve Vitesse. Ale spíš k tomu, že v těch 21 letech (tj přespříští sezona) nebo v té další bude mít "minutáž".

Očekávám, že tam bude mít něco o odehraných zápasech, jako měl Alcantara v Barce.

Reagovat
icemike

Tak dědek je na tom podobně, vede se 3:0 a stejně tam skoro nikoho nedá. Ti kluci to vidí

Reagovat
smazaný uživatel

Islam Feruz

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cokoliv

Spravedlnosti bude učiněno za dost, spurs mají sice docela sympatický tým, ale díky bohu že to nevyhrajou už jen kvůli zdejší komunitě

Reagovat
smazaný uživatel

esteze ostatne timy tu maju uzasnu komunitu

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Counter

Oproti vám rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

V jednom kuse se mezi sebou hadame, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím. Môj názor je ale rovnako "objektívny" ako tvoj alebo cokoliv. Takže asi tak.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

tohle je duvod jako prase a jeste jestli si to zaslozi, nezaslouzi nebo maji takove a makove skore, boha hraje se na body a ne komunitu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Blahozelam!

Si 1000. uzivatel, ktory to tu pise!

Reagovat
Lacko_Boh

vyhrávate iPhone 6

Reagovat
smazaný uživatel

"Vyhráváte učebnici, hry na ukulele,

vyhráváte zájezd na víkend do prdele." © Daniel Ďurech

Reagovat
mistr129

Kdybys měl v zadku druhou díru, budeš srát dvakrát...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

jedna dva tri

nieco sa schovava v skrini

styri pat sest

je to lacko a chce ta zjest

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedí ti to do rytmu. Ale neboj, pomůžu.

jedna dva tri

nieco sa schovava v skrini

styri pat sest

je to lacko a chce pěst

Reagovat
Lacko_Boh

napis miesto a cas

Reagovat
smazaný uživatel

3.2. 1959, Clear Lake, Iowa

Reagovat
Lacko_Boh

ja len ze si tam mohol dat " jesť", "piecť", "sex", "česť" dokonca aj "pliesť" ale ty si si vybral agresivne.

Reagovat
Hokaido

Vážně?

Tak to asi znáš nejlepší song v historii lidstva?

https://www.youtube.com/watch?v=RciM7P9K3FA

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Free Bird od Skynyrdu znam i pozpatku American Pie znam taky... popravde jsem na nej prisel, kdyz jsem si rikal, ze ten text ponekud vybocuje z klasicke tvorby Madonny

Reagovat
smazaný uživatel

Laco, ten tvůj humor na silu a za každou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

vladimir pls

Reagovat
smazaný uživatel

3K dalibore

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

len si tak pisem

Reagovat
Godwinson

V čem je jejich komunita zde horší než ty ostatní, to by mě fakt zajímalo

Reagovat
Hokaido

Midfielder Dele Alli could miss the rest of Tottenham's season after being charged with violent conduct by the Football Association.

Tohle je od něj fakt zbytečný, potřebuje vyspět. Čas na to má, tak snad se to bude jen zlepšovat.

A včera jsem viděl jen první poločas, ale on a ještě jeden hráč Spurs předvedli jasnou simulaci, rozhodčí jen rozpažil a hra šla dál. Doufal jsem, že po Vardym už by tomuhle mohl nastat útlum, že to bude svým způsobem precedens a cesta správným směrem. Bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

2004: Abramovich sacks Ranieri, claims he'll never win the league

2016: Ranieri set for guard of honour at Chelsea

Užijem si tie pohľady

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu teda natrel po 12 rokoch.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

O čom točíš.

Reagovat
smazaný uživatel

No ved je to blbost vytiahnuť tento výrok po 12 rokoch, keď história ukazala že Abramovic spravil správne rozhodnutie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, ja sa len teším za Ranieriho.

Reagovat
vodka

je to jeho první příležitost vrátit mu to v anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to myslel tak že tituly prišli pre Chelsea aj bez Ranieriho. Iné by bolo keby Chelsea nič odvtedy nevyhrala a teraz sa to Abramovicovi vrátilo, takto je to blbost.

Reagovat
Busby babes

no na druhou stranu, jestli rekl: nikdy nevyhraje... tak to neni casove omezeny.

Reagovat
Mimalu

Roman rozhovory prakticky nedává takže to zní silně nepravděpodobně....

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
M0rb1D4S

No jo, protože za těch 12 let Chelsea nic nevyhrála a Ranieri sbíral trofeje jak na běžícím páse.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší.

Reagovat
B3n

Tak když postneš nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

" ... Leicester je náhle jen krok od splnění toho nejbláznivějšího snu v historii Premier League!"

Reagovat
Darren Fletcher

OT: super clanok, kolko hracov z timov vitazov FA Youth Cup to dotiahlo do PL za poslednych 20 rokov

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3563432/Chelsea-won-three-FA-Youth-Cup-titles-row-players-play-Premier-League.html

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele