Henry: Fabregasovi rozumím

Legenda Arsenalu a v současnosti hráč New York Red Bulls Thierry Henry vyjádřil porozumění s nynější situací Cesca Fabregase a prosí fanoušky Gunners o pochopení v případě Španělova návratu do Barcelony. Katalánský velkoklub již podal oficiální nabídku za 23letého záložníka, Arsenal ovšem svého kapitána prodat nehodlá.

Fábregas dostane injekci proti bolesti, aby nepřišel o semifinále

Španělský záložník Cesc Fábregas dostane na bolest v pohmožděném ramenu tišící injekci, které mu mají umožnit start ve středečním semifinále mistrovství světa proti Německu. Třiadvacetiletá hvězda londýnského Arsenalu, která se zranila v sobotním čtvrtfinále proti Paraguayi, by jinak zřejmě skončila na týmové marodce.

Fabregas: Jsem hrdý, že v Arsenalu dělám kapitána

FC Barcelona se i přes volbu nového vedení stále uchází o španělského reprezentanta Cesca Fabregase. Kapitán Arsenalu ale vyjádřil sympatie svému současnému zaměstnavateli a naznačil, že by za londýnský klub mohl nastupovat i v nové sezoně.

Barcelona se Fabregase nevzdává, bude dále jednat

Prezident Joan Laporta prohlásil, že Barcelona se po prvním neúspěšném pokusu rozhodně nevzdá a o Cesca Fabregase se bude i nadále ucházet. Arsenalu již v minulých dnech předložila oficiální nabídku, ale tu Gunners okamžitě smetli ze stolu.

Arsenal odmítl prodat Fábregase do Barcelony

Aktualizováno. Vedení Barcelony předložilo londýnskému Arsenalu nabídku za španělského fotbalistu Cesca Fábregase, anglický klub ji však záhy odmítl. Do Katalánska vzkázal, že nemá zájem svého klíčového záložníka prodat.

Při dalších problémech Ibrahimoviće prodáme, zní z Barcelony

Agent Zlatana Ibrahimoviće Mino Raiola v uplynulých dnech kritizoval Barcelonu za neutišenou situaci kolem jeho klienta a nyní se dočkal reakce. Generální ředitel klubu Joan Oliver se nechal slyšet, že švédský útočník by mohl odejít, pokud by jeho přítomnost přinášela potíže...

Fábregas chce do Barcelony přestoupit co nejdříve

Kapitán Arsenalu Cesc Fábregas doufá, že jeho vyžádaný přestup z Londýna do Barcelony bude dojednán v co nejkratším termínu. Prohlásil to otec třiadvacetiletého španělského reprezentanta.

Barcelona začala jednat o příchodu Villy, chce i Fábregase

Barcelona by mohla získat dvě výrazné posily. Úřadující španělský mistr začal jednat s Valencií o příchodu kanonýra Davida Villy a zvažuje i získání záložníka Cesca Fábregase, který údajně vedení Arsenalu oznámil, že by se chtěl vrátit do katalánského klubu.

Wenger: Španělská liga by byla pro Fábregase krokem zpět

Trenér londýnského Arsenalu Arséne Wenger zrazuje svého svěřence Franceska Fábregase od úvah o přestupu do Barcelony. Týmový kapitán by si podle Wengera odchodem do svého mateřského klubu pohoršil, protože španělská liga nemá odpovídající kvalitu.

V Premier League bude nejlepší Rooney, Fabregas, Drogba nebo Tevez

Anglická veřejnost zná jména čtyř fotbalistů, kteří se ucházejí o cenu pro nejlepšího hráče letošní sezony Premier League. V nominaci jsou útočník Manchesteru United Wayne Rooney, kapitán Arsenalu Cesc Fabregas, kanonýr Chelsea Didier Drogba a Carlos Tevez z Manchesteru City...

Arsenal počítá zraněné: Fabregas a Gallas letos dohráli

Aktualizováno. Arsenal sice včera vstal proti Barceloně z mrtvých a nakonec vykřesal naději do čtvrtfinálové odvety, když dokázal vyrovnat na konečných 2:2, ale po zápase příliš radosti nemá, počítá totiž zraněné. Za naději do odvety krutě zaplatil ztrátami tří fotbalistů...

Fabregas s Barcelonou nejedná. Čeká se na Katalánce

Francesc Fabregas popřel informace anglických médií, podle kterých je dohodnut s Barcelonou na letním návratu do Katalánska. Otec záložníka Arsenalu zdůrazňuje, že pokud chce Barcelona španělského reprezentanta získat, musí nejdříve jednat s vedením londýnského klubu.

Wenger o Fabregasově střídání: Udělal bych to znovu

Arsenal včera nemohl dlouho vyzrát na obranu Aston Vily, až nakonec přišel Cesc Fabregas a rozhodl o výhře Kanonýrů. Jenže zápas nedohrál, když si v závěru obnovil zranění. Manažer Arsene Wenger však věří, že svým riskantním tahem udělal správnou věc.

Wenger udělal v kabině bouřku a Arsenal znovu myslí na titul

Arsenal včera přivezl důležité tři body z Liverpoolu. Kanonýři se dlouho trápili, o poločase ale zaúřadoval manažer Wenger a svým hráčům důrazně vysvětlil, že musejí hrát jinak. Záložník Cesc Fabregas přiznal, že takhle rozzlobeného ještě svého manažera nikdy neviděl.

Fabregas: Arsenal potřebuje urostlého útočníka

Arsenal se potýká s velkou marodkou, především útočná síla Gunners je velmi oslabená. Záložník Cesc Fabregas volá po příchodu vysokého útočníka schopného hrát ve vápně. Tým ho podle něj potřebuje, i kdyby Arsenal neměl tolik zraněných.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele