Barcelona se v lednu pokusí získat Fabregase

FC Barcelona opět zdůraznila svůj zájem o Cesca Fabregase. Sportovní ředitel katalánského klubu Txiki Begiristain si je dokonce jistý, že Fabregas se do Barcelony, odkud na Ostrovy odešel, vrátí.

Fábregas se již těší, až si znovu zahraje s Rosickým

Kapitán Arsenalu Cesc Fábregas věří, že návrat Tomáše Rosického do sestavy bude hnacím motorem anglického celku v nové sezoně. Kapitán české reprezentace, který se vrací do hry po rok a půl trvajících zdravotních problémech, je prý jedním z nejlepších hráčů na světě, co se týká techniky.

Messi by si přál v týmu Mascherana s Fabregasem

Barcelona zatím není na přestupovém trhu aktivní, ale to se může brzy změnit. Kdyby příchody nových hráčů zležely na Lionelu Messim, dres katalánského klubu by oblékli Javier Mascherano a Cesc Fabregas.

Laporta: Fábregas se chce vrátit

Poté, co enormní množství peněz utratil za své posily Real Madrid, hodlá i druhý španělský gigant Barcelona posilovat. Její prezident Joan Laporta by v momentálně nejlepším týmu Evropy rád uvítal Cesca Fábregase a věří, že by se zpět rád vrátil i sám záložník Arsenalu.

Anglický komentář no.1 - Umíněný Wenger

Vydařil se Touré, povede se to i s jinými. Jako by si Wenger nedokázal připustit, že každý jsme nějaký a zároveň jiný, po celou sezonu několik svých klíčových svěřenců tvrdohlavě dosazoval na místa v sestavě jim úplně cizí. Přitom předělat veskrze hotového hráče je pochopitelně oříšek, který se povede rozlousknout jen tomu pravému mistru svého řemesla. A Wenger jím evidentně není.

Cena hráčů rozhodovat nebude, vzkázal Manchesteru Fabregas

Arsenal bude v odvetě semifinále Ligy mistrů proti Manchesteru United dotahovat jednogólovou ztrátu. Kanonýři si ale věří. Podle kapitána Ceska Fabregase nebude hrát žádnou roli fakt, že soupeř má kádr plný drahých hvězd.

Laporta chce do Barcelony přivést Fabregase

Cesc Fabregas se v současnosti vrací na trávník po zranění kolena, další návrat by mohl záložník Arsenalu uskutečnit v létě. Prezident Barcelony Joan Laporta prohlásil, že by chtěl Fabregase vidět v dresu svého týmu.

Fábregas prý po zápase plivl na asistenta Hullu

Zraněný kapitán Arsenalu Cesc Fábregas čelí obvinění, že po úterní výhře 2:1 nad Hullem ve čtvrtfinále Anglického poháru plivl na asistenta trenéra hostů Briana Hortona. Španělský reprezentant, který zápas sledoval jen z tribuny kvůli zranění vazů v pravém koleni, to popírá.

Fabregas by v případě Wengerova konce zvažoval odchod

Španělský záložník Cesc Fabregas prý zvažuje odchod z londýnského Arsenalu. Nemohou však za to špatné výsledky Gunners, kterým reálně hrozí, že v příštím roce nebudou startovat v Lize mistrů, ale spekulace o odchodu trenéra Arséna Wengera. Na jeho setrvání prý závisí i osud mistra Evropy z loňského roku.

Rosický by za tři týdny mohl hrát za rezervu

Již za tři týdny by kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický mohl odehrát zápas za rezervní tým Arsenalu. Šlo by o jeho první utkání od ledna minulého roku, kdy si v zápase Anglického poháru s Newcastlem poranil podkolenní šlachu a následně musel podstoupit dvě operace.

Nejlepší jedenáctku roku 2008 podle fanoušků ovládli Španělé

Anketu o nejlepší jedenáctku roku 2008 podle fanoušků na internetových stránkách Evropské fotbalové unie (UEFA) ovládli mistři Evropy ze Španělska, kteří obsadili více než polovinu všech míst. Vedením výběru hvězd by fanoušci pověřili Alexe Fergusona z Manchesteru United.

Fabregas se snaží na fotbal nemyslet

Španělský záložník Cesc Fabregas se pomalu zotavuje ze zranění kolena, které si přivodil v zápase s Liverpoolem před Vánoci, nicméně chybět bude ještě nejméně čtyři měsíce. Pro Fabregase je to první podobné zranění v kariéře a proti tomu, aby se mu po fotbale nestýskalo prý bojuje tak, že fotbal naprosto pustil z hlavy.

Fábregas se za zranění na Xabiho Alonsa nezlobí

Záložník Arsenalu Cesc Fábregas se nezlobí na krajana Xabiho Alonsa z Liverpoolu, po jehož zákroku si španělský fotbalista poranil vazy v pravém koleně a čtyři měsíce si nezahraje.

Fabregas bude chybět až čtyři měsíce

Tři až čtyři měsíce se budou muset fotbalisté Arsenalu obejít bez svého kapitána Ceska Fábregase. Jednadvacetiletý španělský záložník si v nedělním duelu Premier League s Liverpoolem poranil vazy v pravém koleni.

Fabregas má pochroumané kolenní vazy

Záložník Arsenalu Cesc Fabregas si v zápase proti Liverpoolu poranil vazy v koleni. První odhady hovořily o třítýdenní pauze. Nakonec ale nemusí být tak zle. Teoreticky by Fabregas mohl být v pořádku už za týden.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele