Barcelona je připravená bojovat o Fábregase do poslední chvíle

Barcelona je připravená bojovat o získání Ceska Fábregase až do konce přestupního období. Zájem o odchovance klubu, který odešel v 16 letech do londýnského Arsenalu, potvrdil trenér katalánského týmu Pep Guardiola.

Wenger potvrdil Gervinha. Nasriho s Fabregasem chce udržet

Fanoušci Arsenalu se mohou těšit na první velkou letní posilu, manažer Arsene Wenger potvrdil, že Gunners posílí Gervinho z Lille. Wenger rovněž udělá všechno pro setrvání hvězd Ceska Fabregase a Samira Nasriho, o kterých se často mluví v souvislosti s odchodem z Emirates Stadium.

Pro Nasriho setrvání uděláme vše, říká Wenger

Fanoušky Arsenalu v posledních letech často znervózňují spekulace o odchodech opor a během letošního léta to zatím není jiné. Zvlášť propíraným jménem je Samir Nasri, s nímž se londýnský klub zatím nedohodl na nové smlouvě, manažer Arséne Wenger ale neskládá zbraně...

Blackburn chce Sambu udržet, stejně tak Arsenal Fábregase

Christopher Samba by měl i následující sezónu odehrát za Blackburn, přestože se o něj zajímá Arsenal a sám konžský obránce touží nastupovat za Kanonýry. Ti zase hodlají udržet svojí hvězdu Cesca Fábregase, kvůli němuž již vedení londýnského celku kontaktovala Barcelona...

Rosell vylepšenou nabídku za Fàbregase neplánuje

Většinu fanouškovské základy Arsenalu na nedávné tiskové konferenci povzbudil barcelonský prezident Sandro Rosell. Jeho klub prý totiž nehodlá za Cesca Fàbregase vysázet na stůl větší finanční obnos, než jakým se Londýňany snažil přesvědčit již loni v létě. Nedá se tak předpokládat, že by Arsenal tentokrát na tyto podmínky přistoupil.

Fábregas uvedl, že Arsenalu schází vítězná mentalita

Kapitán Arsenalu Cesc Fábregas přiznal, že nedostatek vítězné mentality v týmu může být hlavním důvodem, proč se londýnskému celku nedaří získávat klubové trofeje. "Gunners" získali trofej naposledy v roce 2005, v této sezoně již vypadli ze všech pohárových soutěží a také v lize ztrácejí.

Barcelona nabídku za Fabregase nezvýší

V Barceloně stále pokukují po svém odchovanci Cesku Fabregasovi, který hraje za Arsenal. Prezident katalánského klubu Sandro Rosell nevylučuje, že se jej Barcelona v létě opět pokusí získat. Nabídka ale nebude vyšší než loňských čtyřicet milionů eur.

Vidina titulu nám svazuje nohy, tvrdí Fabregas

Kapitán Arsenalu Cecs Fabregas stejně jako každý fanoušek Gunners cítí šanci na zisk ligového titulu, nicméně přiznává, že jeho klub se stále potřebuje v těchto situacích učit a strachuje se o psychiku týmu ve velkých zápasech. To také dokresluje poslední duel s Manchesterem United, který prohrál 0:1.

Fabregas vyhlíží derby s Chelsea. Budu fit, říká

Je to snad prokletí Arsenalu. Zraněných měl tento klub v posledních letech vždy požehnaně, vždyť i dnes marodí osm hráčů, z nichž minimálně čtveřice může reálně pomýšlet na základní sestavu. Nyní se ovšem, alespoň co se největší hvězdy mezi raněnými týče, může blýskat na lepší časy.

Fabregase přibrzdilo další zranění, nezahraje si až tři týdny

Cesc Fabregas se na začátku nové sezony vrátil do špičkové formy, avšak v sobotu ho přibrzdilo další zranění. Španělský záložník si poranil zadní stehenní sval a lékaři mu po zdravotních testech oznámili, že si nezahraje možná až tři týdny.

Fabregas zůstává nohama na zemi a soustředí se na Sunderland

Jen co se Cesc Fabregas dostal do optimální pohody a kondice, už zase patří k největším oporám Arsenalu a hvězdám Premier League. Před týdnem dirigoval Gunners v duelu s Boltonem, při středeční šestigólové výhře nad Bragou dvě branky sám dal a další dvě přichystal. Nyní však udržuje koncentraci na další zápasy.

Wenger myslí na prodloužení smlouvy. Promluvil i o Fàbregasovi

Arsenal se o svého manažera bát nemusí. Zkušený francouzský lodivod Arsène Wenger totiž přiznal, že přemýšlí o prodloužení smlouvy - a že velice pravděpodobně svou profesionální trenérskou kariéru ukončí právě zde.

Fábregas ukončil spekulace o Barceloně, zůstává v Arsenalu

Španělský záložník Cesc Fábregas dnes potvrdil, že zůstává i nadále věrný barvám londýnského Arsenalu. Mistr světa tak ukončil spekulace o možném přestupu do Barcelony, která o něho již několikáté léto po sobě projevila velký zájem.

Fábregas chce z Arsenalu do Barcelony, měl pohovor s koučem

Španělský reprezentant Cesc Fábregas opět vyjádřil touhu odejít z Arsenalu do Barcelony. Třiadvacetiletý záložník tak učinil v pohovoru s trenérem londýnského klubu Arsénem Wengerem, který označil za nejtěžší v životě.

Iniesta: Fàbregas již nepřijde

Také Andrés Iniesta již přestal doufat v letní příchod Cesca Fàbregase do Barcelony. Záložník španělského klubu tak alespoň popřál svému parťákovi ze španělské reprezentace hodně štěstí v jeho poslední sezoně za Arsenal...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele