Fàbregas potvrdil odchod z Monaka, v kariéře bude pokračovat

21.05.2022, 15:01
Aktuality
Cesc Fàbregas (© AFP)
Práci bude mít agent Cesca Fàbregase, pro svého klienta a už ne mladičkého Španěla bude muset najít nové angažmá. Již pětatřicetiletý záložník se loučí s AS Monaco, v knížecím klubu mu vyprší smlouva a nová podepsána nebude...

Fàbregas přišel do Monaka v lednu 2019 a odehrál za něj jen 68 utkání. Trápí se především v právě končícím ročníku, vinou zdravotních problémů si na své konto připsal jenom pět soutěžních startů. Čísla už zůstanou konečná, Fàbregas totiž není v nominaci na večerní zápas proti RC Lens.

"Co se týče individuální stránky, tak moje angažmá v Monaku nekončí dobře. Každý profesionál chce hrát a cítit důležitost. Z týmového pohledu jsem spokojen, Monako se může kvalifikovat do Ligy mistrů, což byl náš cíl," prohlásil.

"Nechci se loučit podobným způsobem, pro mě osobně to byl hodně špatný rok. Chci si fotbal ještě užít a skončit na výši. Pár lidí mě kontaktovalo, s několika jsem se setkal. Rozhodnuto není o ničem, poslouchám a jsem otevřen všemu. Jasná je jedna věc: Půjdu do klubu, v němž mi budou věřit a budu nastupovat pravidelně," dodal.

Fàbregas je odchovancem Barcelony a v roce 2003 ho zlákala nabídka z Arsenalu, aby se po osmi letech do Katalánska vrátil. Čtyři a půl sezony oblékal dres Chelsea.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Do Slavie

Reagovat
Kixi Syhimour

"a už ne mladičkého Španěla"

pro autora

Reagovat
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kucka

Reagovat
Manik...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
avicii

Reagovat
M. Shinoda

Reagovat
shitcool

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Al Capone

Reagovat
bayern987

Reagovat
irik

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Salfovic

Do Sparty místo Dočkala

Reagovat
Kadlitko

Mohl by ho Rosa ukecat no

Reagovat
PH8

'Chci si fotbal ještě užít a skončit na výši.'

Reagovat
Salfovic

Dostat na držku od sparťanů v nějaký prdeli má přeci taky svoje kouzlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Navíc třeba mol cup má naprosto unikátní hafmosféru.

Reagovat
wesleyborland

Už by po něm neštěkl pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z hráčov, vďaka ktorým som začal fandiť Arsenalu, škoda toho presunu do Barci, ten ho dosť pribrzdil a z individuálneho hľadiska podľa mňa svoj potenciál uplne nenaplnil

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Frantszek

takovejch bylo, co nenaplnili potenciál. U něj to dost shazuje, že hrál v Barce a Chelsea a LM nedal. Což by si zasloužil.

Reagovat
vacin

Stařičký Španěl Fabregas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele