Další články

Stoprocentní Haaland a škola hrou v Newcastlu: 1. kolo Premier League v kostce

Nová sezona anglické nejvyšší soutěže začala přesně tak, jak skončila předchozí - triumfem Manchesteru City. Srdnatě vzdorujícího nováčka z Burnley skolil v předehrávce na Turf Moor fenomenální snajpr Erling Haaland, který ze dvou střel na branku dvakrát skóroval. Alexander Isak z Newcastlu sice stoprocentní v zakončení nebyl, ale i on zapsal "brace" a pomohl týmu k jednoznačnému vítězství 5:1 nad Aston Villou.

X faktor Ward-Prowse a nezastavitelný Rashford: 24. kolo Premier League v kostce

Už jen jeden gól z přímého kopu dělí Jamese Ward-Prowse od vyrovnání historického rekordu anglické ligy, který s 18 trefami drží legendární David Beckham. Kapitán Southamptonu v sobotu zmrazil Stamford Bridge a oživil záchranářské šance Saints. O víkendu opět zářil i Marcus Rashford, jenž dvakrát rozvlnil síť Leicesteru. Po mistrovství světa v Kataru vstřelil v 17 soutěžních zápasech 16 branek.

Zdecimovaná Chelsea a jubilant Kane: 19. kolo Premier League v kostce

Náskok vedoucího Arsenalu se po prvním kole v novém roce snížil na pět bodů. Gunners totiž neprolomili defenzivní tvrz třetího Newcastlu a remizovali 0:0, což potrestali obhájci titulu z Manchesteru City. V dalším ze šlágrů vyloupili Stamford Bridge gólem Riyada Mahreze a prohloubili krizi Chelsea, která má po čtvrteční porážce na marodce už 10 hráčů. Dařilo se i Tottenhamu, jehož v Selhurst Parku dotáhl k vítězství 4:0 ostrostřelec Harry Kane.

Fulham dotáhl příchod brankáře Lena z Arsenalu

Bernd Leno po čtyřech letech odchází z Arsenalu, nadále však bude působit v Londýně, přestoupil do Fulhamu. Německý brankář podepsal s nováčkem Premier League tříletou smlouvu s opcí...

Leno považuje Slavii za kometu Evropské ligy, těší ho, že protějšek Kolář je fit

Podle brankáře Bernda Lena bude ve čtvrteční odvetě čtvrtfinále Evropské ligy na Slavii klíčové, aby fotbalisté Arsenalu skórovali jako první a dostali soupeře po úvodní remíze 1:1 z Londýna pod tlak. Devětadvacetiletý německý reprezentant je rád, že za červenobílé může chytat gólman Ondřej Kolář.

Arsenal dohraje sezonu bez Lena, mimo hru je rovněž Martinelli

Arsenal bude muset dohrát sezonu bez brankáře Bernda Lena. Osmadvacetiletý německý fotbalista si při srážce s Nealem Maupayem z Brightonu v sobotním ligovém zápase (1:2) natáhl vazy v koleni a léčba zabere nejméně čtyři týdny.

Anglický glosář: O chystaných vyhazovech a Zimmermannově díle

Král je mrtev, ať žije král. A taky... The Special One je mrtev, ať žije The Humble One. No však to znáte. Jinými slovy přichází první Anglický glosář nové význačné kapitoly dějin naší planety — Mauricio Pochettino je minulostí, José Mourinho je přítomností a v průběhu příštích dvou let také budoucností Tottenhamu Hotspur...

Pokazí Čechovi rozlučku? Leno se netají tím, že chce chytat finále EL

Leno, nebo Čech? Nejen britská média spekulují o tom, zda by ve finále Evropské ligy, v němž změří síly Arsenal a Chelsea, měla v brance Kanonýrů stát spíš německá jednička, která dostávala přednost v Premier League, nebo český veterán, pro kterého má duel v Baku být tečkou za spektakulární kariérou.

Brankáře Čecha se dotkl posměšný tweet Bayeru Leverkusen

Brankáře Arsenalu Petra Čecha se dotklo, že si Bayer Leverkusen na sociálních sítích udělal legraci z jeho chybné rozehrávky v utkání anglické ligy s Manchesterem City. V nevážně míněném postu německý klub doporučil zařadit do sestavy svého bývalého brankáře Bernda Lena, který je v londýnském angažmá od léta Čechovým konkurentem.

Lena těší, že se může učit od Čecha, chce ale být jedničkou

Nový brankář Arsenalu Bernd Leno si váží možnosti sbírat zkušenosti od českého gólmana Petra Čecha, ale zároveň na něj nehodlá brát ohledy. Chce udělat vše pro to, aby trenéra Unaie Emeryho přesvědčil, že brankářskou jedničkou má být on a ne o deset let starší Čech.

Leno oficiálně přestoupil z Leverkusenu do Arsenalu

Arsenal potvrdil angažování Bernda Lena. Člen německé reprezentace se do Londýna vydává z Leverkusenu, jenž za 26letého gólmana vyinkasuje 25 milionů eur...

Čechovi v Arsenalu podle médií přibude konkurent Leno

Českému brankáři Petru Čechovi se v Arsenalu zvýší konkurence. Podle britských médií má londýnský klub blízko k angažování německého gólmana Bernda Lena z Leverkusenu za zhruba 20 milionů liber (asi 590 milionů korun). Měl by podepsat pětiletou smlouvu.

Čechova budoucnost v Arsenalu v ohrožení? Klub prý chce přivést Lena

Londýnský Arsenal se prý poohlíží po nové brankářské jedničce. Stát by se jí údajně měl současný brankář Leverkusenu Bernd Leno. Pokud by k tomu opravdu došlo, znamenalo by to velký otazník pro další působení Petra Čecha v klubu.

Netlačím na odchod z Leverkusenu, prohlásil Leno

Bernd Leno dlouhodobě patří mezi nejspolehlivější německé brankáře, přes zájem ze strany zahraničních klubů však stále zůstává hráčem Leverkusenu. Sám nyní uvedl, že na změnu dresu netlačí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele