Zdecimovaná Chelsea a jubilant Kane: 19. kolo Premier League v kostce

06.01.2023, 23:25
Názory a komentáře
Harry Kane (© AFP)

Náskok vedoucího Arsenalu se po prvním kole v novém roce snížil na pět bodů. Gunners totiž neprolomili defenzivní tvrz třetího Newcastlu a remizovali 0:0, což potrestali obhájci titulu z Manchesteru City. V dalším ze šlágrů vyloupili Stamford Bridge gólem Riyada Mahreze a prohloubili krizi Chelsea, která má po čtvrteční porážce na marodce už 10 hráčů. Dařilo se i Tottenhamu, jehož v Selhurst Parku dotáhl k vítězství 4:0 ostrostřelec Harry Kane.

Arsenal poprvé v sezoně zaváhal na Emirates Stadium i proto, že v úvodu utkání nevytěžil nic z drtivého tlaku a v 87. minutě vychytal Nketiaha ve stoprocentní šanci spolehlivý brankář Pope. Obě mužstva nicméně v Premier League protáhla dlouhé série bez nalezení přemožitele: Gunners na 11 zápasů a Magpies dokonce na 13 duelů.

Citizens se sice podobnou šňůrou aktuálně nepyšní, ale na Stamford Bridge ukořistili veledůležitou výhru, kterou zařídilo po třech minutách na trávníku střídající duo Grealish - Mahrez. "Jsem génius," komentoval v nadsázce svůj tah kouč Pep Guardiola.

Jeho protějšek Graham Potter vstřebával zcela odlišné emoce. Blues zapsali v lize plný počet bodů jen jedinkrát z posledních osmi střetnutí, okupují desáté místo, a navíc bojují s extrémní marodkou. V úvodní půlhodině museli ve čtvrtek odstoupit Sterling s Pulisicem, ve středu se při tréninku zranil další záložník Mount a zdravotní problémy mají také brankář Mendy, obránci James, Fofana a Chilwell, středopolaři Kanté a Loftus-Cheek a útočník Broja.

"Nic takového jsem ještě nezažil. Samozřejmě jsem to nechtěl zažít tady v Chelsea, ale takhle to prostě je. Musíme pokračovat a nějak si s tím poradit," konstatoval Potter.

Čtvrtou pozici zaručující účast v příštím ročníku Champions League s přehledem uhájil Manchester United. Po jednoznačném vítězství 3:0 nad Bournemouthem navíc bodově dorovnal třetí Newcastle. Na Old Trafford je nasměroval k čtvrtému ligovému skalpu soupeře v řadě Casemiro, krátce po pauze přidal pojistku Shaw a v 86. minutě skóroval i ve formě hrající Rashford.

O dva body méně má pátý Tottenham, v jehož dresu se v Selhurst Parku dvakrát v rozmezí pěti minut trefil Kane. Kapitán anglické reprezentace se stal po Teddym Sheringhamovi teprve druhým fotbalistou v dějinách Premier League, který rozvlnil síť ve 100., 200. i 300. startu v soutěži. Na londýnského rodáka, jenž si patnáctým zásahem v sezoně upevnil druhé místo v tabulce střelců za suverénním Haalandem (21), gólově navázali Doherty se Son Hung-minem.

Další "facku" v letošní sezoně naopak kousal šestý Liverpool, když padl v Brentfordu 1:3. Sedmý Fulham potřetí za sebou vyhrál, tentokrát i díky famóznímu výkonu Bernda Lena v Leicesteru 1:0, a venku uspěl i osmý Brighton, který čtyřmi brankami zmrazil vyprodaný Goodison Park.

V důležitém záchranářském utkání udolal Nottingham domácí Southampton a posunul se mimo pásmo sestupu, kam klesl Everton. Saints kousali zklamání pošesté v řadě a jsou stále poslední s dvoubodovým mankem na předposlední Wolverhampton, jenž remizoval 1:1 ve Villa Parku.

TOP 3 góly

TOP 3 hráči dle WhoScored.com

1. Harry Kane (Tottenham) - 9.69 / 2 góly, asistence, 3 klíčové přihrávky.

2. Solly March (Brighton) - 8.82 / gól, 4 střely, 92procentní úspěšnost přihrávek.

3. Matt Doherty (Tottenham) - 8.58 / gól, 4 střely, 2 klíčové přihrávky.

TOP hráči dle Fantasy Premier League

1. Harry Kane (Tottenham) - 16 bodů.

2. Luke Shaw (Manchester United) - 15 bodů.

3. Matt Doherty (Tottenham) - 14 bodů.

Sestava 19. kola

(©Marek Ustohal)

Brankář: Bernd Leno (Fulham) - Cottagers stoupají tabulkou, podruhé za sebou udrželi ve vítězném venkovním utkání čisté konto a vděčit za něj mohou německému reprezentantovi, který chytil všech šest střel Foxes. Blýskl se zejména po změně stran, kdy spolehlivě zneškodnil samostatné nájezdy Barnese i Vardyho. Ve Fantasy Premier League si vysloužil maximální počet bonusových bodů a s cenovkou 4,5 milionů je lákavou variantou k transferu.

Pravý obránce: Matt Doherty (Tottenham) - Ve víceméně stejném duchu lze hovořit také o ofenzivním bekovi Spurs. Ten je ve zmíněné hře pouze o desetinu dražší volbou. V Selhurst Parku zúročil vynikající formu z přípravného období před restartem PL a prvním gólem v ročníku přispěl k demolici Crystalu Palace. Za zmínku stojí i čtyři pokusy o ohrožení svatyně soupeře a dvě přihrávky do šance, jež spoluhráči nezúročili.

Stoper: Sven Botman (Newcastle) - Bilance sedmi nul z posledních devíti ligových zápasů hovoří jasnou řečí. Defenziva Magpies je z hlediska inkasovaných branek nejlepší v soutěži a důležitou roli bezesporu hraje i dvaadvacetiletý Nizozemec, který do Newcastlu přestoupil před sezonou z Lille. Na Emirates Stadium byl excelentní především ve čtení hry a mnohokrát zastavil akci Gunners včasným zákrokem.

Stoper: Tyrone Mings (Aston Villa) - Role stoperů se v posledních letech výrazně změnila i v Premier League a pro stabilní pozici v základní sestavě je nutností konstruktivní rozehrávka. Zářný příklad ukázal v 19. kole odchovanec Southamptonu, jenž oku lahodícím pasem připravil šestou trefu v ročníku pro střídajícího Ingse. Jako už tradičně byl velmi důrazný v osobních soubojích a blýskl se i nadprůměrnou úspěšností přihrávek na delší vzdálenost.

Levý obránce: Luke Shaw (Manchester United) - Po nuceném záskoku ve středu obranného kvarteta se anglický reprezentant vrátil doleva a comeback oslavil gólem. Ve 49. minutě rozjel pohlednou akci Red Devils, kterou o pár sekund později chladnokrevně zakončil svou "slabší" pravou nohou. Během celého utkání se neustále nabízel spoluhráčům a výrazně se podepsal i pod zásah Rashforda, před nímž nezištně oslovil přesným centrem Fernandese.

Střední záložník: Solly March (Brighton) - Vynikající formu má od restartu Premier League osmadvacetiletý záložník Seagulls. Na Boxing Day se blýskl nádhernou brankou na St Mary's a příznivce domácích rozesmutnil brilantní individuální akcí také v Goodison Parku. Bránící Tarkowski se ho v 54. minutě snažil zastavit i "skokem do bazénu", ale marně. Pickford se za technickou střelou jen ohlédl. Za zmínku stojí i 92procentní úspěšnost přihrávek.

Střední záložník: Casemiro (Manchester United) - Příchod brazilského "tanku" byl pro Red Devils stejně důležitý jako odchod nespokojeného Cristiana Ronalda. Klíčovou roli sice nehrál okamžitě, ale nyní je základním stavebním kamenem ve formě hrajícího mužstva, což dokumentuje i nominace na nejlepšího hráče měsíce v Premier League. Korunu stoupající výkonnosti nasadil prvním gólem na Old Trafford v úterním duelu s Bournemouthem.

Střední záložník: Wilfried Gnonto (Leeds) - Po mistrovství světa se devatenáctiletý Ital prosadil mezi jedenáct vyvolených trenéra Marsche a za důvěru se odvděčuje. V zápase s West Hamem byl vidět od úvodního hvizdu, příznivce Peacocks bavil svižným driblinkem v maximální rychlosti, dominoval v osobních soubojích, a navíc přidal nadstavbu v podobě přesného zásahu ve 28. minutě. Velmi hlasitě si řekl o místo v základní sestavě i pro další střetnutí.

Pravý útočník: Evan Ferguson (Brighton) - To stejné platí i pro o rok mladšího Ira, který v Goodison Parku navázal na "banán" v síti Arsenalu v předchozím kole. Hostující sektor rozjásal v 51. minutě pohotovou ranou po přihrávce Sarmienta a krátce nato vytvořil prostor pro Marche, jenž si poradil s lehkostí sobě vlastní. Pro defenzivu Toffies byl stálou hrozbou. Pokud bude v nastoleném trendu pokračovat, s cenovkou 4,5 milionu pozornosti manažerů ve FPL neunikne.

Střední útočník: Harry Kane (Tottenham) - Už pouze dvě branky dělí populárního "Hurikána" od Jimmyho Greavese (266), nejlepšího střelce Spurs všech dob. V Selhurst Parku se sice podobně jako většina spoluhráčů v první půli hledal, ale po změně stran ukázal, že je jeden z nejlepších fotbalistů v soutěži. V rozmezí pěti minut rozcupoval naděje Crystalu Palace na bodový zisk dvěma trefami a těsně před koncem oslovil ke skórování i Son Hung-mina.

Levý útočník: Yoane Wissa (Brentford) - Zraněného kanonýra Toneyho zastoupil na hrotu útoku rozjetých Bees dokonale. Do sítě Liverpoolu poslal rychlonohý Francouz tři míče, a třebaže platil jen jeden z gólů, náročného trenéra Franka výkonem bezesporu potěšil. Neustále balancoval na ofsajdové hraně a v kooperaci s Mbeumem pravidelně zaměstnával obranu favorizovaného soupeře v čele s hvězdným kapitánem Van Dijkem.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
17
14
2
1
40 : 14
44
2
Manchester City
17
12
3
2
45 : 16
39
3
Newcastle United
18
9
8
1
32 : 11
35
4
Manchester United
17
11
2
4
27 : 20
35
5
Tottenham Hotspur
18
10
3
5
37 : 25
33
6
Liverpool FC
17
8
4
5
34 : 22
28
7
Fulham FC
18
8
4
6
30 : 27
28
8
Brighton & Hove Albion
17
8
3
6
32 : 25
27
9
Brentford FC
18
6
8
4
30 : 28
26
10
Chelsea FC
17
7
4
6
20 : 19
25
11
Aston Villa
18
6
4
8
20 : 26
22
12
Crystal Palace
17
6
4
7
17 : 25
22
13
Leicester City
18
5
2
11
26 : 31
17
14
Leeds United
17
4
5
8
25 : 31
17
15
Nottingham Forest
18
4
5
9
13 : 34
17
16
AFC Bournemouth
18
4
4
10
18 : 39
16
17
West Ham United
18
4
3
11
15 : 24
15
18
Everton FC
18
3
6
9
14 : 24
15
19
Wolverhampton Wanderers
18
3
5
10
11 : 27
14
20
Southampton FC
18
3
3
12
15 : 33
12

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (345)

Přidat komentář
VTID94

Aston Villa are said to be ‘closely monitoring’ reported Liverpool and Arsenal transfer target Alberto Moleiro.

The Las Palmas midfielder is attracting interest from a number of big-name clubs after firming establishing himself as one of Spanish football’s most eye-catching talents. Despite being just 19-years-old, Moleiro has over 60 appearances for the second tier club and has been compared to Barcelona and Spain midfielder Pedri.

Reagovat
Gazdo

Snad nie ten musi ist do Barcy

Reagovat
celeb

a naco by k nam chodil? Nahradzat Pedriho, Gaviho ci Frenkieho? Busq bude hrat, kym bude nazive a Xavi na lavicke.

Reagovat
Gazdo

Pretoze nikdw nie je napisane ze Gavi a Pedri budu mat top top kariery. Zatial su to obaja velmi mladi talentovani hraci ktori este len v podstate zacali nakukat do dospeleho futbalu z pohladu celej kariery futbalistu. Mozu prist zranenia, pokles formy z ktoreho sa uz nevyhrabu, stagnacia alebo ich opusti hlava. Takych pripadov ked si ludia mysleli ze maju vystarane na 10 rokov dopredu a nakoniec za dva roky hladaju nahradu su ovela castejsie ako ked sa to naozaj podari. Barcelona mala to stastie ze mala zrovna takych hracov v poslednej dobe hned niekolko ale to fakt neznamena ze to je pravidlo

Reagovat
celeb

jasne, chapem, lenze my uz dekadu hrame ako galacticos, 3 nakupy za 100+ (a to sme mali najlepsieho hraca historie/alebo aspon tohto tisicrocia), po oznameni nasej financnej situacie a dlhu cca 1.5 mld Eur sme kupili Torresa, Raphinhu, Lewu, Koundeho za 50+ ...

Nasim problemom nie je nedostatok kvalitnych hracov, bez ohladu na to, aky dobry tento mladik moze byt.

Ja by som sa rad dozil doby, ked sa prestaneme spravat ako nafukani horenosi (najlepsi treneri sveta museli prejst Barcou ako hraci) a konecne angazovali kvalitneho trenera.

Xavi bol super hrac, ale to neznamena, ze musi byt aj super trener. Take pripady su skor vynimka nez pravidlom.

Reagovat
Gazdo

Ale ja tu hovorim o mladom talente Moleirovi nic viac nic menej

Reagovat
Eichel

hlavne ak si dobre pamatám, on hrával dosť aj ľavé krídlo a dokáže zahrať aj tam.. a ja by som ho teda mal na lavičke sto krát radšej než napríklad Kessiého.. takisto sa môžme baviť, či na to skutočne bude mať Nico

Reagovat
Eichel

Reagovat
Kincl

Co ten Kane dohraje tam kariréru i s tím, že holt nebude mít trofej?

Reagovat
Neutron

nie, dohra karieru u nas s tym, ze holt nebude mit trofej.

Reagovat
Busby babes

novou smlouvu u vas uz nepodepise

Reagovat
Neutron

ked u nas nie, tak ani u vas

Reagovat
Busby babes

ja myslel, ze fandis Spurs.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

To někde řekl?

Reagovat
Busby babes

to je muj tip. nic vic

Reagovat
jk

Jo tak.

Reagovat
J0EL

Reagovat
eder

Ještě musí překonat Wazzu a Shearera a stát se AllTimePLTopScorer. A bez trofeje to teprve bude ta správná frajeřina.

Reagovat
Salfovic

Jeho legendárnost bude založena právě na té beztrofejnosti. To nejhorší, co by se mu mohlo stát je, kdyby ke konci kariéry vyhrál nějakej posranej Mickey Mouse Cup.

Reagovat
eder

Hrozná představa, brr, úplně se mi roztřásla kolena...

Reagovat
JackDaniels.

Loajalita aka sa uz casto v dnesnom svete nevidi, mohol odist prakticky kde by chcel. Za mna klobuk dolu. Trofej - netrofej. Pravda je taka, ze by si ju bez pochyby zasluzil.

Reagovat
Thelvin

on chtěl odejít. Hodně. Levy ho nepustil

Reagovat
JackDaniels.

Keby fakt chcel tak ho neudrzia

Reagovat
r.mrazik

On ale chtěl hodně...jako nejvíc

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Wazza228

S cenou 150 mega fakt všude odejít nemohl.

Reagovat
JackDaniels.

Nechytaj ma za slovicka

Reagovat
Busby babes

loajalita se sestiletou smlouvou... ok bro.

Reagovat
JackDaniels.

Tak preco by ju vobec podpisal

Reagovat
Talker

Myslel si, že se klub posune do boje o tituly. Místo toho zůstali stále na místě kolem 4. místa a když zjistil, že není šance se posunout i s klubem, tak chtěl odejít, ale bohužel pro něj cenovka je taková, že nemá možnost.

Podobná situace u Rice, který je kapitánem WHU. Podepsal dlouhodobou smlouvu, WHU ho nechce pustit a on nechce být za úplného čůráka, který si přestup vytrucuje za každou cenu. Kdyby bylo WHU ochotné se dohodnout "na rozumné částce" (pro prodávající klub mají větší hodnotu, než pro ten, co kupuje), tak tam už 2-3 roky není, stejně tak Kane v Tottenhamu.

Tady bych nemluvil úplně o loajalitě, ale spíš o "slušnosti/profesionalitě", kterou má 90%+ (řekl bych možná i 99%) hráčů. Pak máš čůráky, kteří jsou schopní nechodit na treninky a rozdávat rozhovory, jak chtějí pryč. Ale to jsou nízká procenta. U nás si vzpomenu na Lukaka a Courtoise za X let.

Reagovat
EZ

PL all time top scorer >>> trofej

Podla toho sa bude vyvijat aj jeho kariera. Ak prestupi, tak len niekam kde bude hrat a davat viac golov. Ak neopusti spurs aj tak bude mat za sebou lepsiu karieru ako 99% hracov s PL trofejou.

Reagovat
JackDaniels.

Presne tak

Reagovat
r.mrazik

On ho jednou někdo překoná.

Psal nebude mít rekord a ani trofej...

Reagovat
JackDaniels.

Som velmi rad, ze sa Bottman tajto chytil. Uz nech je naspat Isak a nech mu drzi zdravie.

Reagovat
Busby babes

Ten Hag: "We have to battle with Chelsea, Newcastle and Spurs for the Champions League ticket, so the competition is huge. The club's aim is to play in the Champions League again. That should always be our goal. If we achieve that, it will feel like our championship."

tohle bude realne nas cil pro sezonu, pokdu se nestane nejakej zazrak a neudelame ted tu serii vyher daleko delsi... coz byl zatim nas problem, dosahnout te konzistence. V poslednich sezonach jsme poztraceli hodne bodu s tymama zespodu tabulky, to se letos hodne lepsi, ale porad ma clovek pocit, ze je to jen momentalni forma nez novy level vykonnosti.

Ten Hag: "Most purchases have been average - and at #mufc average is not good enough. United's shirt weighs heavily. Only real personalities, who can perform under great pressure, can play here."

Reagovat
Busby babes

Ten Hag: "The club has bought an unimaginable number of players in recent years who have not been good enough." moc se s tim nesral, na to ze dost z tech hracu je porad v kadru

Ten Hag: "Malacia, Martínez, Casemiro, Antony are all fighters, while Christian Eriksen is a technical winner and a great personality. We want the best of the best. Any players we bring to #mufc must meet the highest standard."

Ten Hag: "I think we should be satisfied with where we are now given the bumps encountered in the early part of the season. We are not yet competitive with Manchester City - and I still see that club as a step too high at the moment."

Ten Hag: "I also expect Liverpool to be right back - and I see them, together with City, as the two teams to beat in England. Also, Arsenal are having a super season and are already far ahead in the league."

Reagovat
Mato178178

ak by sme nejakym zazrakom vyhrali ptori city a arsenalu tak by sme este mohli zasiahnut do boja o titul ale myslim si ze na titul ani boj o titul este zdaleka nie sme pripraveni

Reagovat
Busby babes

vlastne i kdyz ty zapasy vyhrajem, tak by pak porad bylo treba to potvrdit v tech dalsich tusim 4 lehcich zapasech... a to nam proste doted porad neslo. Vlastne az ted ten prelom roku poprve nejak ukazal, ze ty slabsi tymy relativne v pohode prehravame a neztracime body

Reagovat
bbbauch

Vzdycky kdyz se tady takhle fantaziruje tak to potom kolosalne dojebem

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Problem je, ze kolosalne to dokazou posrat dve zraneni, mit to co Liverpool nebo Chelsea, tak jsme v uplne prdeli a nebavime se tu ani o TOP 4... Ten kadr neni dostatecne siroky a to se vi, s tim se velice tezko hraje o titul, to by se ti to muselo vsechno luxusne sejit a tomuhle se vyhnout...

Obrana dejme tomu, ale zaloha s utokem je uz na tom podstatne hur jak s absolutni top kvalitou, tak i sirkou...

Navic je to prvni sezona ETH u nas, par hracu privedl, spoustu zdedil a uvidime, co si privede dal... Tiskovky ma luxusni, s nicim a s nikym se nesere a rika to tak, jak to je, hra se jasne zlepsila, pristup ma tvrdy, coz je proste v dnesnim fotbale absolutni nutnost...

Reagovat
PP

tak koho by nepotahalo 6 či dokonce 10 zraněných hráčů - snad mimo City. Nám vypadnout dva ze čtverky Xhaka, Partey, Martinelli či Saka, tak máme hned problém.

S váma beru remizu.. rozehráli jste se moc dobře, ETH tam dělá skvělou práci.

Reagovat
Busby babes

vsak nefantaziruju, rikam, co by bylo treba. nerikam, ze ty zapasy vyhrajem. doslova pisu, ze to porad pusobi spis jako lepsi forma nez lepsi level vykonnosti.

Reagovat
Busby babes

muj tip je, ze vic jak dva body se City a Arsenalem neuhrajem, necekam nejakej debakl, ale nemyslim, ze vyhrajem...

Reagovat
J0EL

tutovka

Reagovat
celeb

sranda, ze vynechal the Reds, ktori su v tabulke nad CFC. Hrozne, ked im uz ani najvacsi rival neveri.

Reagovat
Busby babes

Ten Hag: "I also expect Liverpool to be right back - and I see them, together with City, as the two teams to beat in England. Also, Arsenal are having a super season and are already far ahead in the league."

nevynechal.

Reagovat
celeb

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon a Emerson, to je smrť. Toto nechcem vidieť už nikdy v našom drese naopak Sarr sa mi páči. Výborne.

Reagovat
Hachim Mastour

Zdecimovaná Chelsea sa ešte nespamätala z odchodu geniálneho Tuchela. Ale časom to bude lepšie

Reagovat
TopinB

VAR na Palace

Reagovat
SunFells

Roberto Martínez nevyužil potenciál belgické zlaté generace, tak mu dali šanci zazdít tu portugalskou, wow.

Reagovat
Busby babes

jako nevyuzil... skoncil s nima 3. na MS. v zasade je to podobny, jako bys rikal, ze Bruckner nevyuzil potencial ceske zlate generace, kdyz s nima nic nevyhral...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

skvely argument

Reagovat
SunFells

Pojďme se tu bavit, proč se vidlička do zásuvky nestrká.

Reagovat
Busby babes

ty tu mas silna prohlaseni o zazdeni zlate generace. skoncili 3. na MS. to neni zazdeni.

Reagovat
SunFells

Potenciál je to slovo, na které by ses měl soustředit, ale to by ti mělo být zřejmé. Není, co už.

Reagovat
Busby babes

a jakej meli potencial? vyhrat MS a Euro? jo meli a nevyhrali kvuli martinezovi? kdyz proste narazili na tymy, ktere meli ten potencial a moznosti jeste vetsi nez Belgie?

Reagovat
Gazdo

Vazne nerozumiem dnesnej dobe. Ked tim nieco nevyhra tak hned treba menit trenera lebo predsa ved dalsich 5 timov predsa vobec tiez nejde do toho vyhrat. Keby sa mal vzdy brat ako za uspesneho iba trener ktory ziska trofej tak by kazdu sezonu mohla kazda liga prepustat 19 manazerov pretoze predsa mali peniaze a nevyhrali nic

Reagovat
Salfovic

Taky že nevyužil.

Reagovat
Busby babes

jako asi nikdy jsem u hodnoceni Brucknera snad od nikoho nevidel, ze by zazdil nas potencial te generace...

Reagovat
Salfovic

Tak zazdění je přehnané slovo, to platí pro Chovancem posranou kvalifikaci na MS. Tady bych zůstal u toho nevyužití potenciálu.

Reagovat
r.mrazik

Vytriskal z toho co mohl...to ME bylo skvělý.

Ale Nedvěd, poborak už 32 let. Koller a smica už 31

Bohuzel to byl vrchol a na MS už to nešlo...

Nejvíc to zazdil chovanec...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
martin.b

ta "zlatá belgická generace" se tak strašně přeceňuje

Reagovat
Busby babes

martinezovo pusobeni bylo... proste ok. Posledni MS je vybuch, o tom zadna, ale tam uz Belgie stejne nejak extra kvalitni kadr nemela. Courtois a KDB top hraci ale zbytek? Hazard a Lukaku mimo jakoukoliv formu a to je vsechno ... Vertonghen, Vermaelen, Alderweireld, Meunier, Witsel, Tielemans, Dendoncker, Castagne, Batshuayi, to jsou proste prumerni hraci.

dvakrat vypadl z pozdejsim vytezem turnaje. Jedno 3. misto na MS coz byl jejich historicky nejlepsi vysledek na MS.

A hlavne tu byla i nejaka konkurence. Brazilie a Francie v tom jeho obdobi meli daleko vic tech top hracu a daleko vic i tech hracu druheho sledu, kdyz se treba nekdo zranil. Spanelsko, Argentina, Anglie, Portugalsko nebo Nemecko meli minimalne stejne kvalitni kadr, spis lepsi...

Reagovat
Busby babes

jak se mi tam dostal ten VYTEZ.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
martin.b

"z" pozdejsim se taky nepovedlo :D

Reagovat
Nizzie

Poslední dobou perlíš Ale chápu to, když píšeš na mobu, tak ti sem tam něco uteče, taky to znám

Reagovat
SunFells

Ne, nějakou dobu to byl kompletní tým plný top možností.

Reagovat
martin.b

ve srovnání s konkurencí byl jejich střed Witsel, Fellaini případně Dembele spíš lepší průměr než world class.. úspěchu dosáhli jen na WC18, kdy byl zdravej Kompany, bez něj ani obrana nebyla kdovíjak super...

Reagovat
SunFells

Nope, potřebuješ se podívat znova na tým v roce 2018.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne tenhle koment je nejlepsi:

respect the work/life balance choices of the professional international manager

zaroven je videt, jak top manageri na ty narodaky proste kaslou no

Reagovat
SunFells

Chuba jede jak pilka, sice už mu je 27, ale přece jen se našel.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DougJohnstone5/status/1611492533502373889

Hudson-Odoi byl u Epsteina na tom ostrove.

Reagovat
Kinky7

je to potvrzene? Michele Obama, Whoopi Goldberg ci Beyoncee mi na to moc nesedi

Reagovat
Salfovic

Třeba tam mají vyhlášené maséry.

Reagovat
Salfovic

Proč sis vybral zrovna tyhle ?

Reagovat
Kinky7

prislo mi ze to jsou ty nejmeme pravdedobny

Reagovat
Gunner14

Reagovat
TopinB

Arteta

Reagovat
Salfovic

Jestlipak tam byli Clintonovic společně

Reagovat
Gunner14

hosi jestli verite tomuhle, tak to fakt nazdar

Reagovat
Busby babes

me to spis pobavilo. ale dal jsem tomu asi 3 vteriny overovani, za vic mi to nestalo.

Reagovat
Gunner14

Jo to chapu, ale pak se tady najdou jedinci co to budou povazovat za realne, tak jak na twitteru

Reagovat
Busby babes

hehe, je tam i Arteta.

Reagovat
Gunner14

Owny uz ma munici na NLD

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Frony

O co jde? Vůbec se nechytám.

Reagovat
Gunner14

Ani nemusis, tomuhle nemuze normalni clovek verit

Reagovat
Frony

Já právě nevím absolutně vůbec o co jde

Reagovat
Gunner14

Stacilo mi 3 minuty hledat, abych zjistil, ze ten list ma jmena znamych lidi co prodelali Covid v breznu 2020

Reagovat
Salfovic

A kde myslíš, že to všichni chytili.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
TopinB

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Swarley

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Bowie

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Mass

Reagovat
icka

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mojmira

Reagovat
Busby babes

tos tomu dal vic nez jsem byl ochotny.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ligter

dokonce celá Chelsea

Reagovat
Salfovic
Reagovat
J0EL

Asensio? Ten by bodol

Reagovat
Busby babes

#mufc are close to signing Wout Weghorst on loan for the rest of the season. He is currently on loan at Besiktas from Burnley [

@Santi_J_FM

,

@LucasBillard6

]

zdroje neznam, ale mam toho ted celkem plnej twitter... zajimavy.

Great goalscoring record over years in Bundesliga, typical Ten Hag profile of tall target man with strong aerial ability and high-value shooting, willing presser. Complements Martial, will get on Antony's crosses. He clearly could flop but it's a loan

https://twitter.com/amonizfootball/status/1611791430057603072

Reagovat
iamek

197cm a 90kg

Reagovat
J0EL

Tito Butlandovia, Weghorstovia, Amrabati mi pripominaju nase najhorsie roky pod Wengerom s pokusmi s Kallstromom, Silvestrem atd... To bol des

Reagovat
Busby babes

tak my hledame nejakou dvojku do utoku, ne vylozene posilu. mame uzkej kadr na tom poste. odesel Ronaldo a Cavani oproti lonsku

Reagovat
J0EL

Ja rozumiem ale nemyslim, ze toto je spravna cesta pre tim, ktory by sa chcel posuvat vyssie. Tieto "kratkodobe" riesenia bez koncepcie len malokedy vysli.

Reagovat
Busby babes

je to na pul roku. takze kdyz to nevyjde, tak po sezone pujde. ono pujde asi tak jako tak a az v lete budem hledat nekoho poradneho do utoku.

Tohle je proste porad dozvuk dementa Ronalda, kdy se proste pocitalo s tim, ze tuhle sezonu bude jeste k dispozici no.

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/4066909/2023/01/07/manchester-united-wout-weghorst-transfer/

tak uz to pise i Athletic.

United see Weghorst as an option to fill a void in the striker position, with the club deciding to only pursue loan deals during this window. It is thought that no permanent options are being assessed, even at low-cost.

tohle dava smysl no. je to defakto dalsi Ighalo. Jedina dalsi alternativa mi prisel ten Thuram, ale jestli ho nevidime jako ok, tak by to bylo 10-15 mega za hrace, co se pak budem chtit obratem zbavit... a to nam posledni roky moc neslo.

Reagovat
jk

Weghorst je dělo.

Reagovat
Swarley

Kdyz sel do Burnley, tak se to rikalo, ze ma na vic a proc zrovna tam.... Ale moc to nepotvrdil...

Reagovat
Eichel

v rámci možnosti by bol rozumná voľba do konca sezóny, ale Besiktas tam má klauzulu na odkup, tak ktovie ako to pôjde dohodnúť

Reagovat
TopinB

Wrexhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
Coutinho10

Gakpo debut v základu

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Konate, Robertson, Fabinho, Thiago, Henderson, Gakpo, Salah, Nunez.

Subs: Kelleher, Gomez, Keita, Oxlade-Chamberlain, Elliott, Tsimikas, Carvalho, Phillips, Doak.

Reagovat
avicii

Mohol chytať Kelleher...

Reagovat
Coutinho10

to asi jo

Reagovat
John Obi Mikel

To asi jo

Reagovat
SunFells

Reagovat
mithro

Newcastle

Reagovat
iamek

Newcastle

Reagovat
Coutinho10

twl Matip ufff

Reagovat
Coutinho10

Beckere

Reagovat
iamek

Allison

Reagovat
O.Giroud

Alisson*

Reagovat
dantetomas

Jebat

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
mithro

zlaty DDG

Reagovat
John Obi Mikel

Allison

Reagovat
O.Giroud

*Alisson

Reagovat
martin.b

Ještě, že nedal šanci Kelleherovi

Reagovat
cubazi

psychicky sme v piči tak sa tomu Alimu ani nedivým

Reagovat
Registrujisejenproto

Faul na Thiaga..?

Reagovat
RadekVonCZE

Tyvole Allison

Reagovat
O.Giroud

vole uz, Alisson*

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Manik...

Oni snad chtějí vypadnout. Otřesný výkon. A ty chyby?!

Reagovat
cubazi

Neves si robi z našich založnikov Henda a Fabiho štatistov... ach ale mame tu zalohu velmi bez formy

Reagovat
martin.b

Hendo hraje s kotníkovým závažím jak je těžkej a pomalej ne

Reagovat
cubazi

vidno že Gakpo neni ešte zohraty s tymom

Reagovat
JessePinkman

Tvl Fabinho.. co je tohle za výkon?

Reagovat
dantetomas

Fabinho v poslednej dobe dobre zleivovatel

Reagovat
JessePinkman

Hrozně ale... přitom to byl hráč, kterej zastavil každej útok soupeře. Takhle to je úplně bez SDZ.

Reagovat
Registrujisejenproto

DARWIN!!!

Reagovat
dantetomas

To sa zas ukopol?

Reagovat
Coutinho10

aspon se Darwin umi ukopnout lejtkem

Reagovat
martin.b

snad už bude střílet jen lýtkem !

Reagovat
Coutinho10

nejlepší lýtkový střelec

Reagovat
O.Giroud

vzdy sme mu verili

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Darwin Ňuňéz hodně šikovně

Reagovat
cubazi

NUNEZ NUNEZ NUNEZ

Reagovat
Mass

superb finish

Reagovat
martin.b

jediní dva hráči co dnes předvádí aspoň nějakej standard

Reagovat
Kixi Syhimour

Přepiště dějiny...

Reagovat
Mass

Chceš říct učebnice biologie

Reagovat
cubazi

Na druhu stranu to chcenie,m pohyb, nabehy , hlava hore a emocie má, bol som knemu kriticky lebo nepremiena šance ale taký Salah je tuto sezonu takmer neviditelný, za tie prachy čo poberá Salah tam mal nechať kurva krv pot slzy, ale miesto toho na ihrisku neha tak max chlp z brady...

Reagovat
r.mrazik

Al-Nassr have just terminated Vincent Aboubakar's contract so that they can clear the way for Cristiano Ronaldo.

Takže?

Reagovat
Mass

Sparta

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/4066909/2023/01/07/manchester-united-wout-weghorst-transfer/

United are understood to be looking at several striker options, including Barcelona’s Memphis Depay. However, any move for the 28-year-old would have to be a loan. Al Nassr’s Vincent Aboubakar is not among the centre-forwards being pursued.

United see Weghorst as an option to fill a void in the striker position, with the club deciding to only pursue loan deals during this window. It is thought that no permanent options are being assessed, even at low-cost.

vypada to na Wghorsta, pokud se domluvime a nejak se vyresi ta hostovacka v Besiktasi

Reagovat
r.mrazik

Taky jsem to zahlédl.

Zajímavé jméno..na půl roku oukej. Nic lepšího stejně neseženeme. Plus navíc ten prodej klubu...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/JayMotty/status/1558864476472049666

nejen to meme je super, ale i to datum, kdy to tweetnul.

Reagovat
r.mrazik

Skvělý

Reagovat
Wazza228

já jsem normálně ale tušil, že po něm půjdeme, nebo s ním alespoň budeme spojováni, hned po tom gólu Argentině.

Reagovat
O.Giroud

Fabinho sa evidentne blizi k Brazilskej 30-tke aj to tak vyzera. Takze este jeden zaloznik naviac snad nikoho nezabije.

Reagovat
Huhla

Znate nejaky web jako rojadirecta, kde se daji stahovat zapasy zpetbe a bez spoileru?

Reagovat
Coutinho10

Moooooooooo

Reagovat
John Obi Mikel

Vypadalo na ofsajd

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Jo aha, přihrávka od obránce.

Reagovat
avicii

Ja by som to dal asi ako offside

Reagovat
Kixi Syhimour

To chtěl hrát, ofsajd se vyruší

Reagovat
Skalda29

Nedal Salah stejný gol i proti Leicesteru a tam to neuznali?

Reagovat
iamek

Reagovat
Registrujisejenproto

Vysvetlete mi prosim:

1) proc se pred prvnim golem nepisknul, aspon zpetne, faul jimeneze na thiaga

2) proc tenhle salahuv gol nebyl ofsajd

Reagovat
martin.b

jasnej ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Ajt Nury

Reagovat
cubazi

Ak by sme kupili Nevesa tak Hendo a Fabi možu isť do dôchodku...

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
O.Giroud

na toho uz caka Barca ak Busquets pujde

Reagovat
Eichel

je to vtipné, očividne ho veľmi chce Laporta, ktorý si ho predstavuje ako ideálneho hráča za Busa.. Xavi má chcieť Zubimendiho, zároveň tvrdí, že Neves je CMko a nie CDMko a očividne radšej bude prerábať De Jonga na CDM než Nevesa.. ktovie ako to dopadne, ale momentálne to vyzerá na Laporta vs Cruyff a Xavi

Reagovat
JessePinkman

Ten si z naší zálohy dělá naprosto prdel.

Reagovat
mistr129

ono mu je 25 Vypadá na třicátníka

Reagovat
Manik...

Taky čumím

Reagovat
Registrujisejenproto

Skoda ted, Robo Darwin Salah, to by byla akcicka jak vino

Reagovat
John Obi Mikel

Jimenez

Reagovat
Coutinho10

co to je za goly

Reagovat
John Obi Mikel

Hwang

Reagovat
John Obi Mikel

Karate

Reagovat
cubazi

na Káriusa

Reagovat
cubazi

Salah sa tam zase čaptá

Reagovat
Bowie
Reagovat
Manik...

To je snad lepší vypadnout než hrát znovu

Reagovat
REPLIKATOR

Konaté zase

Reagovat
Registrujisejenproto

Keita do MFK Karvina, na lavicku aspon by byl snad dobry

Reagovat
Busby babes

tady v tehle pripadech je to pravidlo o offsidu uplne nesmyslne. Salah je v offsidu, ale proto ten obrance hraje... a rict, ze to je umyslne hrani zrovna u tohodle je fakt divny

Reagovat
ondris

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Teď to má slušné tempo

Reagovat
John Obi Mikel

Dostane kartu a gól nebude platit

Reagovat
Busby babes

z toho co ukazali to nevypadalo na offside...

Reagovat
Mass

Reagovat
Busby babes

tam fakt jen ten hrac mimo zaber asi no

Reagovat
John Obi Mikel

A kde je ten ofsajd?

Reagovat
Registrujisejenproto

To je fakt tragedie. Okamzite poridit 1-2 zalozniky do zakladu misto Hendersona, a asi i Fabinha.

Reagovat
iamek

To je cirkus

Reagovat
mithro

kde tam bol ten ofsajd?

Reagovat
mithro

hlavne, ze salahovi jeho uznali, to bolo podobne

Reagovat
dantetomas

Kedy zacinaju dalsie MS? To boli krasne casy

Reagovat
John Obi Mikel

Tak kde byl ten ofsajd?

Reagovat
Skalda29

To nemůže být ofsajd když stál za obránci tak ten mic k němu ani nedoletěl

Reagovat
REPLIKATOR

Kvůli čemu ho neuznal?

Reagovat
Manik...

Pako s tím dresem .. To nedostal ŽK?

Reagovat
SunFells

Dobře Vlky řežou

Reagovat
SunFells

Pokud off nebyl ten odraz k hráči u praporku, to nebylo vidět

Reagovat
REPLIKATOR

Jediný možný vysvětlení

Reagovat
martin.b

ofsajd leda u nahrávky zpět exekutorovi rohu, kterej v záběru nebyl :D

Reagovat
SunFells

vida

Reagovat
mistr129

Přesně, podle mě to takbylo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
martin.b

z těch záběrů co teď ukazovali to teda moc na offside nevypadalo... jestli platí to co říkal komentátor, že pokud není prokazatelnej záběr, platí verdikt čárovýho, tak je to teda dost krutý pro Wolves... a i pro nás, protože z toho co předvádíme bolí oči

Reagovat
FKVZLFC

V anglické TV říkali, že právě ten hráč v záběru VAR chyběl, takže nebylo 100% průkazné, zda nebyl onside, tudíž zůstává rozhodnutí offside... Logické, ale možná ne úplně spravedlivé. Možná se později na sítích objeví průkaznějšívidea z mobilů fandů na Anfieldu apod., ale zas taková aféra to asi nebude. Dnes by snad bývalo lepší se ctí padnout, než trapně plichtit

Reagovat
O.Giroud

Kde je Arthur, ten by nas mohol spasit

Reagovat
dantetomas

Kto je Arthur?

Reagovat
O.Giroud

Melo, Arthur Melo

Reagovat
O.Giroud

tusim tento mesiac ma prist

Reagovat
Skalda29

Měli by zavézt gólový maják jak mají na hokeji. A ovládal by to VAR po zhlédnutí videa

Reagovat
John Obi Mikel

No, nevidíme nic

Reagovat
dantetomas

Tak podla anglickeho komentatora nebol ziadny zo zaberov prekazatelny, takze plati "on pitch decision".. a to bol ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

To zní jak česká liga

Reagovat
Coutinho10

ani mi nějak nechybí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

uprimne, tohle bych zavedl u vsech tech VAR rozhodnuti. At rozhodne rozhodci na hristi a pak se zkouma zaber. Pokud tam najdou opak, fajn. jinak plati to, co rozhodl rozhodci na hristi.

Reagovat
martin.b

a v čem se realita liší ?

Reagovat
Busby babes

v tom, ze u nekterych pripadu rozhodci nerozhoduje a spoleha na VAR rovnou. typicky u faulu ve vapne.

Reagovat
martin.b

to sice jo ale nemá to moc řešení pokud je využití VARu neomezený a rozhodčí se na něj může vždy obrátit.. ve větší míře pak přirozeně pouští sporný situace a nechává je na VAR

Reagovat
Busby babes

ma to reseni a to je to, jake pisu. Rozhodne rozhodci na hristi a pokud VAR nedokaze jednoznacne opak, plati to, co rozhodl na hristi.

Reagovat
vitasrp

Jj, akorát takhle to teď funguje i při faulech ve vápně, protože ta hrubka musí být skutečně obří, aby to VAR opravoval. Minimálně Premier League má tu laťku nastavenou fakt vysoko.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cobra

NFL rules

Reagovat
martin.b

snad prodloužíme s Keitou jak si prý Klopp přeje, skvěle zapadá do našeho systému useless zálohy

Reagovat
SCELO

ten tim nevie ani futbal uz hrat, sak oni si ani nahrat nevedia...

Reagovat
martin.b

jojo celkem nespravedlivě se víc nepíše o tom, jak obrovskej flop on byl... obzvlášť když klub extrémně riskoval už jen tím, že za něj zaplatil +60m rok předem

Reagovat
JessePinkman

To zas bylo příšerný. Nechápu, že když to kurva nejde, proč Klopp nereaguje a nezačne hrát víc z obrany.

Fabinho je evidentně bez formy a furt ho tam bude nechávat, jako jediný SDZ. Tak k němu stáhnu Hendersona a začnu to hrát pěkně odzadu 4-2-3-1. Tohle vidí i kluk s C licencí.

Po krásných časech přichází úpadek, ale už bylo i hůře.

YNWA

Reagovat
DieFohlenBMG

V FA cupu se nedává za svléknutí dresu žlutá?

Reagovat
Busby babes

If a defender has to stretch or jump to head the ball, this is an extra layer for determining that it's not a "deliberate play".

Dean decided not to intervene in the on-field decision to allow the goal. However. we are likely to see similar instances where a goal is disallowed.

It's a hugely subjective area of offside, and Wolves can consider themselves very unfortunate to have conceded this goal too.

napsal bych, ze carovej dneska Poolu pomohl, ale budou hrat replay, tak to asi pomoc uplne neni.

Reagovat
Kinky7

to je stejna situace jako loni kdyz odehral obrance balon pak hrac city (silva?) mu sebral balon z offside a dal gola. Hodne fans se tu rozcilovalo ale tady je chyba v pravidlech ze se to da takto posoudit. To bych rozhodcimu nevycital.

Ten offside neoffside na konci je ale vec jina - na druhou stranu pokud VAR nema zaber prukazny tak nesmi zasahnout

Reagovat
Busby babes

tu situaci, co popisujes nevim, to neposoudim.

Ale tady je doslova problem ve vykladu daneho rozhodciho. je to proste subjektivni. Aspon dle toho vykladu vejs, pravidla nebo jejich vyklad rika, ze pokud obrance musi vyskocit nebo se natahovat pro balon, tak to dava dalsi vahu k tomu takovou hru oznacit za neumyslnou... tady to rozhodci vyhodnotil jako ze mel balon pod kontrolou a hral umyslne no. to pravidlove nijak neosetris.

Reagovat
vitasrp

Myslíš jak byl Jesus v ofsajdu, počkal, až si Mings zpracuje míč na prsa, následně se zapojil do hry, o míč ho obral a City z toho dali gól?

Tak to udělali rozhodčí chybu, respektive komise to vyhodnotila tak, že to je přesně typ situace, která se má jako ofsajd vyhodnotit a vydala směrnici, aby se něco podobnýho právě jako ofsajd do budoucna mávalo.

Reagovat
Kinky7

tak ja jsem mel pocit ze to je stejny pripad jak tohle - ze to je deliberate play...

Ale ok - beru

Reagovat
Kinky7

tak jinak - komise vyhodnotila ze to bylo posouzeno spravne ale zmenila pravidlo - https://www.the42.ie/referees-offsid-tyrone-mings-bernardo-5336106-Jan2021/

Reagovat
Kinky7

coz je to co jsi psal- boze ja jsem vul.....

Reagovat
John Obi Mikel

A to jako fakt žádný záběr ani fotka není?

Reagovat
John Obi Mikel

Od diváků záběr je

Reagovat
Busby babes

smula no. tohle fakt neni umyslne.

Reagovat
jk

Být to někdo jiný než Robertson, tak bych tomu i věřil

Reagovat
Busby babes

jsem nevedel, ze ma Robertson povest nejakeho zmrda

Reagovat
bbbauch

Robertson je zakerny prase, se divim, ze ti to uniklo

Reagovat
jk

Provokující blbeček, co když má možnost rád ti dá loktem v pádu nebo na tebe šlápne. V týmu LFC mi to teda přijde určitě největší zmrd a i v rámci ligy ho mám hodně vysoko.

Plus ty jeho zákroky dost za hranou, za které vlastně ani nedostává redky, ale to je už chyba jinde.

Reagovat
jk

Dokonce i fans LFC o něm dělají docela výmluvné sestřihy

https://youtu.be/hqC_dqPFvzA

Reagovat
Kinky7

Podle mě jeden z největších. Na úrovni Fernandinha či bellamyho

Reagovat
kitas

To myslíš ironicky? Neviem si predstaviť evidentnejsi úmysel.

Reagovat
Busby babes

nemyslim to ironicky. nekdo mu padne pod nohy, on ho preskakuje, ale proste i ten druhej je porad v pohybu, Robertson je v ten moment uz ve vzduchu a ma hodne malo moznosti s tim cokoliv udelat. chapu, ze kdyz je to ve slow motionu, tak to vypada, ze ma na vsechno milion casu, muze se podivat kam dopada a tak, ale realne je to zlomek vteriny. Nekdy se to hracum podari se vyhnout, nekdy ne.

Reagovat
kitas

Pozrel som si to aj v reálnom čase, zase mi to také rýchle mi neprišlo. Naviac traore bol pred ním, skákal nad neho a evidentne ho minimálne periférne musel vidieť. Dokonca si myslím že ho videl aj priamo. Ale to je na diskusiu. A preskakovať hráča tak, že dopadas oboma nohami ktoré máš pri sebe akurát zrovna na jeho hruď/ hlavu je predsa úplná hlúposť. To by potom útočník ktory tesne nedočiahol loptu pred brankárom mu pravidelne skakal na telo. Ak si fanúšik Liverpoolu chápem za sa snažis obhajovať svojho hráča, inak tomu nerozumiem.

Reagovat
iamek

Reagovat
FUnk

Reagovat
avicii

hlavne keď ho vo vzduchu trafil Traore nohov

Reagovat
iamek

Salaries at #mufc will be capped at £200,000 a week with David de Gea the first to be impacted. Richard Arnold and Erik ten Hag want to avoid a culture of dressing-room jealousy.

Jinak za půl roku konci smlouva legendě United Phil Fucking Jones

Reagovat
EXoRcIsT

tvl on este zije ? uplne som nanho zabudol

Reagovat
Busby babes

to je dobra picovina.

Reagovat
Wazza228

Tak třeba chtějí dávat víc do bonusů.

Reagovat
iamek

Tak je dobre, ze konečně chceme mít platy nějak pod kontrolou, ale u takového limitu mám strach, aby takový Rash neodesel.

Reagovat
Busby babes

tohle vubec neznamena, ze budes mit platy pod kontrolou. hraci druheho sledu muzou brat 190K a jsi stejne v prdeli

Timhle se jen vyradis z boje o ty nejvetsi hvezdy. + riskujes, ze ti nejlepsi hraci proste budou chtit jit jinam.

Reagovat
J0EL

Presne taketo "hviezdy" by ale mali ist do prdele.

Reagovat
Busby babes

to jsou takovy kecy... budes mit jednoho z nejlepsich hracu v zemi na soupisce a reknes mu: bud rad za prumernej plat.. tak urcite.

Reagovat
J0EL

Prave od toho su potom bonusy. Ak si najlepsi, kludne. A 200k naozaj nie je priemerny plat.

Reagovat
Nikikrew

Je to hlúposť z deformujes voľný trh. Ani tie bonusy hráča nemusia presvedčiť. Navyše dnešných 200k je pre top hráčov už málo, je to smutné ale tak to je

Reagovat
Busby babes

to je blbost, nedorovnas bonusama na uroven top hracu, coz je dneska asi 350-400k. nebo jako das bonus za odehranej zapas 50K? nesmysl. navic proste spoustu z tech veci ovlivnuji i spoluhraci a jejich vykonnost.

Reagovat
Wazza228

Se dá do kupy, během dubna odehraje 2 top zápasy, podepíše novou smlouvu a here we go again

Reagovat
Dawon

Co to je za kokotinu zase Ten klub musi byt financne fakt v uplne prdeli, snad se to co nejdriv proda

Reagovat
r.mrazik

to je hrozna kravina

Reagovat
J0EL

Nemyslim. Ak das cokolvek nad 200k resp. nad stanovenu hranicu do bonusov za vykony (goly, ciste konto, atd) tak je to motivacne. Inak to dopadne ako Auba, Ozil u nas. Dostanes novu zmluvu na "ranec" a motivacia pada.

Reagovat
Busby babes

neni to picovina. protoze je to kolektivni sport a jeden clovek zas tak nema sanci ovlivnit uplne vysledek. jakej bonus das zaloznikum? Goly? cista konta? ty bonusy jsou presne to, co rika nazev, bonusy. Ty to chces stavet jako zakladni polozku platu. coz je problem no.

Reagovat
Busby babes

" Inak to dopadne ako Auba, Ozil u nas. Dostanes novu zmluvu na "ranec" a motivacia pada."

no pak mas hrace jako Mbappe, Messi, Neymar, Haaland, Salah, KDB, Lewa... kteri berou vic a nemrdaj na to. asi to neni jen o penezich.

Pro vetsinu sportovcu ty penize jsou jen ukazka toho, jak jsou dobri, to je to, co ten plat rika. kde v te hierarchii se nachazi.

Reagovat
J0EL

Viem, co chces povedat, ale nevybral si si zrovna dobre priklady. Mbappe, Neymar ani Messi sa v PSG naozaj v zapasoch za tim netrhaju. Liga, ich individualna kvalita a biedna konkurencia im to ulahcuje, ze v tych zapasoch im staci aj to malo.

Haaland teraz prestupul. Motivaciu ma teda inu. Lewa detto. Salah je mozno jeden obstojny priklad, kedze narazal som na nove zmluvy pre hracov, ktori v tom time prave kvoli nim (a peniazom) ostali.

Imho je to uplne logicke takato struktora. Otazny je akurat ten strop a bonusy.

Reagovat
Kinky7

Co KDB? Ten ani nemá agenta. Prostě zná svoji cenu na trhu a tu chce.... A opravdu se na hřišti neflaka

Reagovat
J0EL

KDB podpisoval niekedy teraz novu zmluvu?

Reagovat
r.mrazik

Je to extrémní kravina, protože nebudeš moct když konkurovat.

Přijde kdokoli jiný a dá jim o 50 týdne víc a ti hráči tam půjdou.

Je to totální úlet

Reagovat
SunFells

Fakt nečekám, že se to u vás bude dlouho dodržovat

Reagovat
r.mrazik

Já vůbec nechápu, co to tam s tím zkouší.

Rice, Bellingham půjdou nad.

Sancho, Case mají taky nad 300.

Rash teď jako bude mít 200?

Je to kravina.

Reagovat
SunFells

Sancho má nad 300?

Reagovat
r.mrazik

nekde jsem videl,ze ano

ale buh vi,jestli to je i s bonusy nebo ne

Reagovat
Busby babes

ja taky ne, jen rikam, ze je to proste picovina i neco takoveho navrhovat. jako at se udela nejakej limit pro top hrace nebo tak, proste podle postaveni v tymu, ale tohle, jak je to vejs napsane, by byla kravina. vzdycky tam budes mit hvezdy, co berou raketu a pak tam budes mit hrace sirsiho kadru, co berou mene a mladiky, co berou jeste min...

Reagovat
Busby babes

porad si myslim, ze to je jen nejaka kachna, jakych je okolo nas plno no.

Reagovat
r.mrazik

Snad jo. Logiku to nemá

Reagovat
mithro

pray for david

Reagovat
iamek

U nej se od začátku mluví, ze musí jit s platem dolu kolem 170-200k. Jinak se smlouva neprodlouzi.

Reagovat
Grahf

šak v lete už bude nový majitel a ten si určí, jak to chce mať

Reagovat
martin.b

@HonzaRihaftbl

We have a front 3 where not a single one of them is a ball winner in the first phase of pressing - we then play too deep and don’t have legs in midfield to make up for the last line dropping 10-15meters too early.

We have 3 but they are injured but we decides to sign a guy that stops 2 meters away from the opponent with the ball.

Tactically all over the place + horrible intensity.

Jota s Diazem chybí fakt citelně, Gakpo dnes v pressingu a celkové agresivitě působil jak baletka, nevím nevím co nám ten kluk přinese, ale na soudy je zatím čas

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/retro_utd/status/1611676105202622465?s=46&t=jVuFicKulOKQuVN7yPyixw

Koukal jsem na to už předminulý zápas, kdy garnacho nastoupila, ale některý ty jeho reakce jsou slušně na facku...

Reagovat
Skalda29

Garnacho udělal takovou ronaldovku, možná proto dostal vynadáno ale chvíli po tom mu přihrál a byla z toho penalta

Reagovat
r.mrazik

jojo, ja jen,ze jsem na tohle chovani totalne alergicky...to mavani rukama,jak je ten druhej vocas,ze mi nenehral...

smrad mladej

Reagovat
LukyBenes

Včera pěknej zářez wolves, ale tak rozhodčí se bál zase ufnukanych pláčů Kloopa tak jim pomohl aspon k remizce. Doma je vlci sežerou + další zapas pro tým plný marodu :) ideální scénář

Reagovat
redyyz

Ako nevravim, ze to piskal vyrovnane. Ale pozri sa na link z ESPN ktory sem dal Busby, tam to je vysvetlene.

Reagovat
LukyBenes

Hele ja si o VAR myslím své. Jak se nam rikalo Varchester, tak nam piskali prvni rok VARu penalty, ale 80% byly jasny a byly ty pravidla dost přísny .Ted pro změnu nam piskaji hovno. V lize proti nam jasná ruka ve vapně nekolikrat a prej "přirozenej pohyb" a pak v EL chudak Marinez se mu při skluzu od sve nohy odrazi míč do ruky, což se nikdy nepískalo a pisknou proti nam penaltu pro Villareal? Tak kde to jsme? Dělaji si to v každy soutěži a v každem zapase jak se jim zrovna hodí a o ofsajdech ani nemluvil. Zezačátku řesili každej milimetr, pak řekli že to nebudou tak moc řešit a ted si vymyšli ofsajdy hráčů , která se jakoby zapojili do hry přitom ani hovno. Stačil mi prvni gol na MS ekvádoru frajer hlavičkuje zpětně na protihráče a pisknou mu ofsajd ve výskoku , kdy hrál hlavu protože měl patu za obrancem . Při výskoku" :D tak doprdele to má vyskočit nohama napřed nebo jak? Je to hnus milimetry se mají řesit na brankové čáře, jako v tenise, ale ostatní by měli posuzovat trošku jinak když bude mit nohu ok ale rameno o 2cm za obrancem tak to není ofsajd co to tomu hráči jako pomuže? když s ehraje nohama :D je to celé na hlavu

Reagovat
redyyz

Suhlasim, ze pri tych tesnych situaciach ma byt aj urcity cit pre hru. Aj mne ja zle ked vidim, ze sa nieco piska a nieco nie. Teraz to tusim upravili, ze ak je v ofside cast tela, ktorou nemoze hrat skorovat, tak sa to pusta.

To ked sa hracovi odrazi lopta od nohy do ruky, by malo byt brane ako technicka nedokonalost

Inak k vcerajsiemu zapasu, som LFC fanusik, ale mal dost hnusnu chut v ustach po zapase.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Benzema

Reagovat
dantetomas

Tak som tom hodil do VARovani... jasny ofsajd

https://imgur.com/a/W4iYHRt

Reagovat
Kinky7

ta cara jde hodne sejdrem

Reagovat
dantetomas

No shit Sherlock

Reagovat
jk

Asi jsem se v tom ztratil. To pískl kvůli tomu ustavení hráče Wolves při té stažené přihrávce??

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne to. jak hlavičkoval zpět na toho hráče, co rozehrával roh.

Reagovat
jk

Ale to už tam stojí TAA blíž k brance ne?

Reagovat
John Obi Mikel

No podle mne jo, ale co jinýho mohl písknout

Reagovat
jk

Popravdě, nevím

Reagovat
mistr129
Reagovat
martin.b

bohužel ten byl jasně on, celkem trestuhodný, že na takové úrovni nemá VAR k dispozici záběr na celou část hřiště

Reagovat
aragorn

Já nerozumím tomu, že na PL to je a na FA cup není. To si jako každá soutěž zajišťuje var systém sama?

Reagovat
Maresma

Jsem fakt zvedavej, jak s nasim budgetem privedeme v lete 3 novy zalozniky. Uz ted je to hruza a to v lete konci smlouva Keitovi, Oxovi a Milnerovi. Henderson a Fabinho jsou totalne washed a Elliott nema v zaloze co delat… Jsme zraneni Thiaga od obrovskyho pruseru.

Reagovat
eder

Není potřeba klesat hned na mysli. Vstanou noví bojovníci...

Reagovat
aragorn

S přestupem Gakpa mě napadají dvě varianty. Buď bude hrát v záloze on (toho nejofenzivnějšího) nebo se vrátíme k 4-2-3-1 a s tím, že Cody bude hrát jako 10.

Pak by nám stačil teoreticky jen jeden záložník. Klopp stojí strašně o Bellinghama + Fabinho, Henderson, Thiago, Jones.

Celkově by toto rozestavení sedělo mnohem víc hráčům, který v týmu máme - Nunez, Dias, Thiago, Elliott, Carvalho. Rozestavení 4-3-3 bylo ideální pro "starou gardu" Salah, Firmino, Mané, Gini a taky jsme s tím už dost přečtení.

Reagovat
Švejk :)

By mě zajímalo kdo je víc v řiti.....jestli Chelsea , nebo E.Hazard

Reagovat
FUnk

nabizi se jeho navrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele