Nketiah a Haaland v záři reflektorů: 10. kolo Premier League v kostce

01.11.2023, 18:24
Názory a komentáře
Eddie Nketiah (© AFP)

V čele soutěže se po 10. kole nic nezměnilo. Nejlepších pět celků totiž ustálo roli favoritů a zapsalo další vítězství. O to více se na Ostrovech honorovali jednotlivci - konkrétně Eddie Nketiah a Erling Haaland. Čtyřiadvacetiletý snajpr Arsenalu zazářil prvním hattrickem mezi anglickou elitou v duelu se Sheffieldem United, norský "goleador" rozhodl bilancí 2+1 prestižní manchesterské derby.

Druzí Gunners zametli s posledním Sheffieldem (5:0) především po změně stran, kdy brankáře Wesleyho Foderinghama překonali čtyřikrát. Nketiah nejprve v 50. minutě navázal na trefu z první půle a v 58. minutě zkompletoval hattrick nekompromisní "raketou", které můžete zatleskat v naší tradiční videorubrice. Londýnský rodák, jenž si před dvěma týdny odbyl debut za reprezentaci Albionu, tak razantně ukončil střelecký půst trvající od srpna.

Vynikající výkon odchovance Arsenalu ocenil i manažer Mikel Arteta. "Jsem opravdu šťastný, že dosáhl jakožto hráč z akademie hattricku v Premier League. Zasloužil si ho a doufám, že spoustu dalších přidá," chválil svého svěřence jednačtyřicetiletý Španěl. "Podívejte se na jeho statistiky za posledních 10 let. To, co dokázal, je pozoruhodné, a aby se nadále zlepšoval, potřebuje hrát. Pokud dostane více minut, bude dávat spoustu gólů, to je jisté," dodal Arteta.

Na nedostatečnou minutáž si naopak nemůže stěžovat Haaland, který se v neděli obsadil do hlavní role očekávaného šlágru na Old Trafford. Ve 26. minutě chladnokrevně proměnil penaltu, krátce po přestávce zdvojnásobil náskok obhájců titulu a těsně před koncem připravil trefu pro Phila Fodena. Citizens jsou proto i nadále v tabulce třetí s dvoubodovou ztrátou na vedoucí Tottenham, United zůstali osmí.

"Celý tým zahrál skvěle. Šlo o úžasné utkání a fantastické vítězství," komentoval Haaland a přiznal, že před pokutovým kopem cítil nervozitu. "O to víc jsem si pak užil oslavu. Byl to parádní pocit," doplnil čerstvě druhý nejlepší fotbalista světa v anketě Zlatý míč, kterou pořádá týdeník France Football.

Na 11. pozici se v prestižní anketě umístil Mohamed Salah, jehož osmý zásah v sezoně pomohl čtvrtému Liverpoolu k výhře 3:0 nad šestnáctým Nottinghamem, a doma oslavovala také pátá Aston Villa. Ve formě hrající Ollie Watkins se sice tentokrát neprosadil, ale proti osmnáctému Lutonu (3:1) ho zastoupili Moussa Diaby a John McGinn.

Tottenham prodloužil famózní sérii

Nejlepší vstup do Premier League od ročníku 1960/61 nicméně zažívají vedoucí Spurs. V páteční předehrávce loupili v Selhurst Parku, kde zvítězili nad Crystalem Palace 2:1. Nejprve si domácí obránce Joel Ward nešťastně srazil do sítě razantní centr Jamese Maddisona a v 66. minutě zužitkoval oku lahodící kombinaci jihokorejský kanonýr Son Heung-min. Korekce Jordana Ayewa v nastaveném čase už na čtvrtém triumfu svěřenců Angeho Postecogloua v řadě nezměnila nic.

Chelsea naopak nepotvrdila říjnové zlepšení a po čtvrté porážce v sezoně klesla do dolní poloviny tabulky. Brentford, který na Stamford Bridge uspěl v lize potřetí za sebou, totiž vystřídal londýnského rivala na desáté příčce. Pod cennou výhru 2:0 se gólem a asistencí podepsal kamerunský forvard Bryan Mbeumo.

Ještě lepší bilancí se blýskl Callum Wilson, ale ani jeho dva přesné zásahy nepomohly Newcastlu k zisku plného počtu bodů na Molineux. Wolverhampton účastníka Champions League zaskočil a uhrál s ním remízu 2:2. Pod vedením Garyho O'Neila nenašel přemožitele už pět kol a je dvanáctý, Magpies natáhli sérii neporazitelnosti na šest zápasů a jsou šestí.

V záchranářském souboji otočil Bournemouth střetnutí s Burnley a po výsledku 2:1 oslavoval první skalp soupeře v ročníku. Vyrovnané měření sil rozhodl v 76. minutě Philip Billing chytrým "obloučkem" z více než 40 metrů, kterým se můžete pokochat v naší videorubrice.

Na Amex Stadium v Brightonu sice podobný kousek v duelu s Fulhamem (1:1) k vidění nebyl, ale do historie Premier League se zde zapsal devatenáctiletý Evan Ferguson. Irský supertalent se stal prvním teenagerem od roku 2005, jenž v jednom kalendářním roce skóroval mezi anglickou elitou desetkrát. Před osmnácti lety se to naposledy podařilo Waynu Rooneymu.

TOP 3 hráči dle Sofascore.com:

1. Eddie Nketiah (Arsenal) - 9.40 / 3 góly, 3 střely na branku, 6 úspěšných soubojů.

2. Dominik Szoboszlai (Liverpool) - 8.90 / 2 asistence, 3 úspěšné driblinky, 93procentní úspěšnost přihrávek (75/81).

3. Bernardo Silva (Manchester City) - 8.50 / asistence, 3 klíčové přihrávky, 90procentní úspěšnost přihrávek (53/59).

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Eddie Nketiah (Arsenal) - 17 bodů.

2. Erling Haaland (Manchester City) - 16 bodů.

3. Ethan Pinnock (Brentford) - 15 bodů.

Sestava 10. kola:

Autor: Marek Ustohal

Brankář: Bernd Leno (Fulham) - Pod cenný bod v Brightonu (1:1) se strážce svatyně Cottagers podepsal měrou vrchovatou. V první půli zazářil tygřím skokem proti Balebově ráně a v téže akci vykopl nohou míč před dorážejícím Adingrou. Radost ze vstřeleného zásahu nedopřál ani Mitomovi a v závěru zneutralizoval i pokus Fatiho z úhlu.

Pravý stoper: Ethan Pinnock (Brentford) - Bees potřetí za sebou vyloupili Stamford Bridge a činil se především vytáhlý stoper. V 58. minutě zatloukl hlavou "hřebíček" do sítě Chelsea, osmkrát zastavil nebezpečnou akci včasným zákrokem, vyhrál 8 z 11 osobních soubojů a výrazně přispěl k čistému kontu.

Stoper: Virgil van Dijk (Liverpool) - Pevnou obranu doplňuje kapitán nizozemské reprezentace, který exceloval v utkání s Nottinghamem. V osobních soubojích na zemi byl stoprocentní a ve vzduchu tradičně platný v obou vápnech. Když k tomu přičteme 93procentní úspěšnost přihrávek a učebnicové čtení hry, dostaneme výkon hodný nejlepšího fotbalisty Premier League z ročníku 2018/19.

Levý stoper: Jarrad Branthwaite (Everton) - Odchovanec Carlisle United sice na rozdíl od Van Dijka teprve kariéru mezi anglickou elitou startuje, ale pokud bude podávat podobné výkony jako v neděli v Londýně, může se v ní dlouhodobě udržet. Žádný z protihráčů ho během zápasu neobelstil, desetkrát zastavil ofenzivní snahu Hammers včasným skluzem, vyhrával osobní souboje a po jednom z nich založil vítěznou akci Toffies.

Pravý záložník: Dominik Szoboszlai (Liverpool) - Po letním stěhování z Lipska se kapitán maďarské reprezentace pevně usadil v základní sestavě Reds a týden co týden ukazuje, že naprosto oprávněně. V duelu s Nottinghamem byl hnacím motorem domácích - žádný z fotbalistů na trávníku nevytvořil více šancí (6), žádný z nich neukořistil více míčů (13) a opomenout nelze ani oku lahodící asistenci Núñezovi.

Střední záložník: Rodri (Manchester City) - Famózními statistikami se o víkendu pyšnil také hrdina červnového finále Champions League. V manchesterském derby opět dominoval ve středu pole, aniž by se dopustil jediného faulu. S lehkostí sobě vlastní rozdával milimetrově přesné pasy na kratší i delší vzdálenost, vyhrával souboje na zemi i ve vzduchu, a navíc vybojoval penaltu, ze které Haaland otevřel skóre.

Střední záložník: Joäo Palhinha (Fulham) - Na úroveň Rodriho by se jednoho dne bezesporu rád dostal portugalský záložník, jenž zajistil Cottagers cennou remízu 1:1 na Amex Stadium v Brightonu. Kromě krásného gólu si suverénně podmanil střed pole. I proto, že desetkrát získal v souboji míč a rozdal ho spoluhráčům. Letní sága okolo transferu do Bayernu je zapomenuta, rodák z Lisabonu je opět stěžejní oporou Fulhamu.

Levý záložník: Bernardo Silva (Manchester City) - I Palhinhův krajan byl během přestupového okna v centru pozornosti a stěhování do Barcelony bylo na spadnutí. Jeho setrvání v Manchesteru City potěšilo i manažera Guardiolu, který po galapředstavení portugalského "kouzelníka" s míčem na Old Trafford prohlásil, že se odchodu Silvy obával celé léto. Označil ho mimo jiné za nenahraditelného.

Pravý útočník: Callum Wilson (Newcastle) - Statistika hovoří jasně. Odchovanec Coventry City střílí v letošní sezoně Premier League branku každých 60 minut. Naposledy se o jeho schopnostech přesvědčil Wolverhampton, jehož síť rozvlnil dvakrát. Po zranění Isaka mu pravděpodobně manažer Howe dopřeje v dalších týdnech více prostoru. Cenovka 7,8 milionu liber ve Fantasy Premier League i proto stojí za zvážení.

Střední útočník: Erling Haaland (Manchester City) - Prestižní klání o vládce Manchesteru absolvoval teprve potřetí v kariéře, ale už nyní je na čtvrtém místě v historické tabulce produktivity (8) ve zmíněném derby. Další tři "kanadské body" (2+1) zapsal norský snajpr v neděli na Old Trafford. Gólem nebo asistencí se mezi anglickou elitou blýskne každých 64 minut. Lepší bilancí nemá z fotbalistů, kteří odehráli alespoň 40 zápasů, nikdo v dějinách PL.

Levý útočník: Eddie Nketiah (Arsenal) - Absence zraněného Jesuse nemusela příznivce Gunners v sobotu odpoledne mrzet. Čtyřiadvacetiletý útočník z klubové akademie totiž uzemnil Sheffield United prvním hattrickem v PL, na který dle vlastních slov do konce života nezapomene. Při úvodních dvou trefách ukázal instinkt "zabijáka" v pokutovém území a třetí zásah přidal fenomenální ranou do "šibenice" z 25 metrů.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Tottenham Hotspur
10
8
2
0
22 : 9
26
2
Arsenal FC
10
7
3
0
23 : 8
24
3
Manchester City
10
8
0
2
22 : 7
24
4
Liverpool FC
10
7
2
1
23 : 9
23
5
Aston Villa
10
7
1
2
26 : 14
22
6
Newcastle United
10
5
2
3
26 : 11
17
7
Brighton & Hove Albion
10
5
2
3
23 : 19
17
8
Manchester United
10
5
0
5
11 : 16
15
9
West Ham United
10
4
2
4
16 : 17
14
10
Brentford FC
10
3
4
3
16 : 12
13
11
Chelsea FC
10
3
3
4
13 : 11
12
12
Wolverhampton Wanderers
10
3
3
4
13 : 17
12
13
Crystal Palace
10
3
3
4
8 : 13
12
14
Fulham FC
10
3
3
4
9 : 16
12
15
Everton FC
10
3
1
6
10 : 14
10
16
Nottingham Forest
10
2
4
4
10 : 15
10
17
AFC Bournemouth
10
1
3
6
8 : 21
6
18
Luton Town
10
1
2
7
9 : 20
5
19
Burnley FC
10
1
1
8
8 : 25
4
20
Sheffield United
10
0
1
9
7 : 29
1

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (779)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Orol Eddie

Reagovat
Greaber

Dobrý tip na film, dneska si ho pustím, kvalitních komedií je málo.

Reagovat
mr.Silver

Arsenal XI: Ramsdale, White, Gabriel, Kiwior, Zinchenko, Jorginho, Havertz, Vieira, Nelson, Nketiah, Trossard

Vieira, Kiwi, Nelson a Aaron

Reagovat
Mastný Chobot

Fajn, aj ked cakal som aj Elnenyho. Som kazdopadne zvedavy, ako prezijeme december so 6 obrancami dokopy, ked neratam Cedrica.

Reagovat
mr.Silver

Místo White mohl hrát Tomi, to je fakt.

Reagovat
SunFells

ESR zase pro změnu s kolenem out, paráda. WHU nasadilo dost silnou sestavu koukám.

Reagovat
mr.Silver

Emile vůbec nevypadá dobře

Reagovat
Nikikrew

Nejake blizsie info?

Reagovat
mr.Silver

Mikel Arteta on ESR: “We’ve got an issue with him. He felt something in his knee and he started to feel some pain after the game and we are assessing it but yeah, a big worry with him.”

Reagovat
Nikikrew

Shit

Reagovat
Nikikrew

Shit...vdaka

Reagovat
Mastný Chobot

ten už je odpísaný bohužiaľ

Reagovat
LaVolpe

To bude operace jak vyšitá.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tak reálně to stejně žádná velká ztráta nebude, když skoro vůbec nehrál.

Reagovat
Nikikrew

WHU docela silna zostava, ale na micky mouse serie pes.

Reagovat
SunFells

Your defense is in trouble ...

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI vs. Blackburn:

Sanchez, James, Disasi, Badiashile, Cucurella, Enzo, Ugochukwu, Gallagher, Palmer, Sterling, Jackson.

Reagovat
Salfovic

Ten brankář z MLS se do brány dostane asi jen při zranění/vykartování Sancheze, co.

Reagovat
Greny

Ja úplně zapomel že u nás je ten Srb z MLS chtěl jsem ti napsat že Slonina je na hostovani někde v Belgii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

#MUFC XI v #NUFC: Onana, Dalot, Lindelof, Maguire, Reguilon, Casemiro (c), Hannibal, Mount, Antony, Garnacho, Martial.

za me cajk zarotovani. na tu zalohu jsem zvedavej, jak bude fungovat. V obrane hraje kdo je zdravej no.

Reagovat
mithro

dnes pokojne vyrotovat aj vonku, hlavne s tou marodkou, nemusime to vyhrat kazdy rok

Reagovat
SunFells

NUFC wtf

Reagovat
Zaschrona

Branthwaite zaslouženě. Pomalu už se stává důležitějším stoperem než Tarkowski, ale i, bohužel, horkým kandidátem na prodej za velké peníze. Nehrát u nás, tak by po něm měl LFC skočit.

Reagovat
avicii

jo minule som myslel na to ze je skoda ze nehra v cervenej casti Liverpoolu

Reagovat
Zaschrona

Do toho vašeho nového systému primárně na 3 vzadu by byl dost ideální, myslím.

Reagovat
avicii

Tipujem to na prestup do Newcastlu alebo Chelsea

Reagovat
Zaschrona

Prodloužil nedávno smlouvu do 2027, tak snad ještě dva roky aspoň.

Reagovat
Mervin

Paqueta

Reagovat
Nikikrew

White

Reagovat
mistr129

Havertz by to nedal

Reagovat
Salfovic

Takovej vlastňák se moc často nevidí

Reagovat
masly008

slušný faul na golmana.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Bayern +

White take útočne hlavičky nedával ani Daniel Van Buyten vo svojej najväčšej sláve.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Mervin

Ten Havertz je fakt takové kopyto

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Golasso

Co zase udělal špatně a v čem hraje hůř než ostatní? I s tím jak si nevěří před bránou je to zatím dnes náš nejlepší ofenzivní hráč a to hraje CM. K tomu přidává ukázkovou bojovnost.

Reagovat
Mervin

CM dneska hraje zatím tak na papíře.

Reagovat
Golasso

Tak vytahuje se výš v útočné fázi, to na věci nic nemění. Celkem obvyklý taktický prvek u nás

Reagovat
SunFells

Obránce mu vystihl přihrávku při slibném útoku a jednou se mu nepodařilo poachnout na zadní. U těchto dementů bude muset být vždy 100 %, což je nereálné.

Reagovat
Golasso

Já to fakt nechápu tu zaujatost ...

Reagovat
SunFells

Hádám že víš co za tím stojí.

Reagovat
Nikikrew

Najlepsi ofenzivny hrac je Vieira nemyslis?

Reagovat
Golasso

Když pominu estetickou stránku hry, tak ne.

Reagovat
Nikikrew

Vsak ako jediny dava nebezpecne lopty za obranu, co take Havertz predviedol okrem 1 hlavicky?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Golasso

No zase tolik nebezpečných přihrávek Vieira nedal. Jinak Havertz vybojoval několik míčů, standardku, měl slušnou střelu na branku a je platný v útočné i obranné fázi + je díky výšce klíčovým prvkem našich standardek, i když třeba sám nezakončuje. Škoda, že se v útoku nedostává víc do středu.

Reagovat
Mimalu

krásně jsme se ubránili v soupeřově vápně

Reagovat
Miguel19

Však to je jasná penalta

Reagovat
Greny

Já nevím ale rozhodčí poslední půlrok minimálně s námi mají nějaký problém to je něco neskutečnými jak pískají když hrajeme my a jak když někdo jiny

Reagovat
Miguel19

Rozhodčí mají problém všude.

Reagovat
Mimalu

jasná

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Souček takovej posránek nějakej drzej dneska ne.

Reagovat
DieFohlenBMG

Je válečník i tichošlápek

Reagovat
Ragnar Lothbrok

A nekopa hlavně.

Reagovat
masly008

Jako nadávat na VAR se dá sice pořád,ale věřím že tady ten neregulérní gol by uznán nebyl.

Reagovat
masly008

A je to tady.Faul Kiwiora ikdyž odehrál míč, na Jesuse od golmana ne ikdyž trefil jen hráče.

Reagovat
Nikikrew

Lol ved ho zroloval jasny faul

Reagovat
masly008

Jako že Jesuse nesroloval? O to mi jde.

Reagovat
Nikikrew

Jaj ty myslis zapas s Chelsea? Hej zroloval

Reagovat
masly008

Reagovat
Golasso

Ten rozhodčí se nám nějak rozpískal

Reagovat
Greny

Badiashiilee

Reagovat
Miguel19

Badík

Reagovat
Gunner14

Na střely 0 - 8

Stav 1- 0

Reagovat
LaVolpe

Solidní zápas blbec.

Reagovat
mr.Silver

Zinche je hrozný

Reagovat
Mastný Chobot

Herne jeden z najlepších polčasov sezóny, 8 striel na bránu, West Ham sme nepustili k jedinej šanci... a prehrávame 1-0 taký je futbal I guess...

Nelson znova veľmi kvalitný, Havertz sa mi dnes tiež pozdáva až na 1-2 zlé momenty. Verím, že to môžeme pomerne ľahko otočiť dnes s trochou šťastia.

Reagovat
Mastný Chobot

A Souček trocha čuráčik. Jasné, využil tlačenicu a neprehľadnosť, ale toto je proste čurácky faul.

Reagovat
Nikikrew

Dobry vykon, smola pri gole. Trocha nekvality pri finalke a zakonceni ale medzihra a vzadu je to super. West Ham uplne marny. Ked pojde hore Martinelli, Saka a Rice tak to snad otocime

Reagovat
SunFells

Kiwi velmi pozitivní na CCB, za Salibu hodně zajímavá alternativa do budoucna, protože v noze má to co Wilovi chybí.

Reagovat
Miguel19

Tohle je taky jasná penalta od Gallaghera...

Reagovat
Trapper

Na neodpiskany penalty 1:1

Reagovat
Salfovic

West Ham opravdu neměl v 1/2 jedinou střelu?

Reagovat
Mastný Chobot

Nie

Reagovat
SunFells

Ale měli velmi nadějný protiútok, Paqueta akorát přetáhl finální pas.

Reagovat
DieFohlenBMG

Teď už mu to dal dobře

Reagovat
Miguel19

Jackson šel hrozně do prdele.

Reagovat
r.mrazik

Hannibal mel dostat ted druhou zlutou

ten kluk je hroznej jantar

Reagovat
Tomanatura

Je premotivovany a hlavne vsude o dva kroky pozde. ETH nema kule na to stahnout ho uz ted,

Reagovat
r.mrazik

tak on to prasi pravidelne pokazde kdyz nastoupi

na to,ze to mel byt micovy technik,tak je to spis jen prase

Reagovat
vodka

Hanibal má teda velké štěstí, že není venku

Reagovat
FUnk

hanibal vic stesti nez rozumu, ze neni venku

Reagovat
vodka

Casemiro žlutá, bez červené první poločas nedohraheme ale willock teda ty pády přihrává jako prase

Reagovat
Nikikrew

Boha ten Zinchenko a jeho obrana....

Reagovat
Mastný Chobot

s týmto naozaj nemohol moc spraviť, Kudusovi to vyšlo fantasticky

Reagovat
Nikikrew

Ako urobil to genialne ale bolo jasne ze ten ich stoper bude davat diagonalu, mal uz skor ist dozadu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To teda mohl, například u něj měl bejt blíž a ne 5 metrů od něj.

Reagovat
DieFohlenBMG

Wow

Reagovat
SunFells

Kudus uuu

Reagovat
Salfovic

Jak je ten fotbal jednoduchej

Reagovat
Miguel19

Livramento

Reagovat
Salfovic

Luxusní akcička

Reagovat
Busby babes

Dalot klasicky vypustil.

Reagovat
mithro

DALOT

Reagovat
Registrujisejenproto

ETH out

Bring back Ole

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, bučanie na Ricea, ktorý im dal viac než si zaslúžili, je dosť vtipné

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Salfovic

A ještě hrajou bez něj líp.

Reagovat
Bayern +

Ako vieš čo sme si zaslúžili? Mal byť ako Müller alebo Totti a nebučalo by sa

Ale inak jasne, mohli si to odpustiť.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Kdyby každý byl jako Totti, nebo Muller, tak to nebude tak krásně vzácné, takže naprostá pičovina pískat na Rice.

Reagovat
Mastný Chobot

Zostal minimálne o rok dlhšie ako by ostali iní hráči, vyhral trofej a odišiel za obrovské peniaze (práve vďaka tomu, že bol lojálny). Akože je mi to jedno, ale pískať naňho mi príde smiešne. Nikdy neurobil voči WHU nič, čím by si to zaslúžil.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Vopi11

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Tak hlavne treba chápať, že oldschool fans WHU v ňom videli niekoho, kto prekoná Nobla a nie niekoho, kto za "prašivých" 100 mega bude behať v inom drese a ešte k tomu londýnskom. Možno taký Real, Bayern, ... by ich toľko nemrzeli. Neviem, do hlavy im nevidim, ale určite zmýšľajú inak ako ja alebo ty.

Reagovat
Svatej

Noble měl kvalitu na top tým jako Rice?

Ptám se proto, protože Noble nemusel mit takhle jednoduchou kariérní volbu, jak si totálně polepsit platove i z hlediska šancí na nějaký trofeje. To se pak snadno hraje na srdcare

Reagovat
nani92

a vy ste mali byť ako AS a Bayern a neodchádzal by

Reagovat
vodka

omg to jsem věděl, že bude gól, už když Mount prooadl

Reagovat
mithro

tuto sezonu nam tam takto beha kde kto, zoberie loptu na svojej polovici a za chvilu je v 16ke, bez jedneho problemu.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to je pekne hlúpy zápas... čo už

Reagovat
mistr129

Reagovat
mithro

ale arsenal tiez pekne

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Nikikrew

Ach, no dobre Ramsdale si asi opat dlhsie nezachyta. Futbal nedava logiku, skoda

Reagovat
Salfovic

Byla tam teč nebo ne ?

Reagovat
J0EL

Samozrejme.

Reagovat
Nikikrew

To nebola kritika na neho, len vseobecne konstatovanie

Reagovat
Mervin

Ramsdale si právě řekl o lavičku banda tragédů tohle

Reagovat
Miguel19

Řekl? Však je jeho...

Reagovat
Jetysko14

Alespoň už ví proč…

Reagovat
J0EL

Bolo to tecovane vole

Reagovat
lofin9

Ved by im to tam spadlo dnes aj z bufetu, radsej si taky zapas blbec vybrat v tomto sranda zmrzlinovom pohari nez v lige

Reagovat
Salfovic

Rozhodčí na Old Trafford má vážně zajímavej metr, to vypíchnutí míče Maguirem před gólem bylo jako čisté, jo

Reagovat
Busby babes

bylo

Reagovat
DieFohlenBMG

Dejte jim bůra

Reagovat
J0EL

No WHU dneska lekcia z efektivity. Zapas blbec.

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak to je kvalitni sracka

Reagovat
Miguel19

Pičo kde byl Sanchéz?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jako nechat si dát tři od góly, i když dva trapný, od těchhle kopyt, to už je zas dobrá ostuda. Ať už je to Mickey mouse cup nebo ne.

Reagovat
Mervin

Reagovat
r.mrazik

normalne bych je vystridal jeste pred koncem polocasu

Reagovat
r.mrazik

dalot a hannibal dolu hned o polocase

Reagovat
mithro

minula sezona bola fajn, ked sa nato zase dalo divat. mal som si to uzivat viac

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Člověk by řekl, že už to za ty roky budete vědět. Bejt víc při zemi a užívat si to. Ne hned dělat, jako byste vyhráli treble.

Reagovat
mithro

od vas to sedi

Reagovat
r.mrazik

tohle si vemte k srdci

Reagovat
J0EL

Pffuu, nas sa to netyka. Not arrogant, just better. Ci ako to bolo?

Reagovat
Mastný Chobot

odkedy skončil SAF, tak to prehodili

Reagovat
J0EL

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Bowie

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Front hell

Reagovat
vladis271

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Taková univerzální odpověď tady tohle.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Reagovat
Salfovic

Nejhorší je, že fakt nedokážu poznat, jestli to myslí ironicky.

Reagovat
Swarley

Tezko rict, ale ani Curt Cobain nepredvedl lepsi strelbu do vlastnich

Reagovat
nani92

však sme ho minulý rok aj takmer vyhrali

Reagovat
kissak

Tvl Hakl a Livramento zatím bomba výstup.

Reagovat
kissak

Hall

Reagovat
Grahf

nj, už aj béčko zámkov je na nás moc

Reagovat
Busby babes

tak my mame taky becko.

Reagovat
Swarley

Za jinych okolnosti by to byla celkem pochvala, ze nehraji o moc hur nez acko

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Tahni ty plesata sracko

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
J0EL

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Grahf

hovoril som, že do zimy nevydží

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Tak je teda ten Pep z Wishu?

Reagovat
FUnk

tohle je allegro

Reagovat
dantetomas

To skor Sean Dyche z Wishu

Reagovat
mithro

j dalsia trenerska rosada to zachrani. to mame odskusane.

Reagovat
iamek

Nám nepomůže už nic

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SunFells

Reagovat
avicii

krása

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Front hell

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

ach jo, normalne by se to preslo, ale ted jsme v situaci, kdy se to zas bude tyden rozebirat a jen se to bude kupit.

Reagovat
wild

Bude sa to rozoberat len 2dni. V sobotu hrame dalsi zapas a budeme na smiech znova

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

Reagovat
pingla

Reagovat
mistr129

Reagovat
avicii

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
mithro

ide skor o to, ze tam fakt nie je ziadny progres nikde. aspon ja som zatial nic moc nenasiel.

Reagovat
Salfovic

Tam právě není vůbec nic. Obrana, presování, útočné návyky, nic, absolutně nic.

Reagovat
dantetomas

Liverpool druhy polcas taky velky spatny

Reagovat
JessePinkman

Ono v tom počasí, co tam panovalo, můžeme být rádi, že to nějak vítězně zvládli a honem rychle domů odtamtud... i když honem rychle. Museli jet busem. Snad to nebude mít vliv na nedělní zápas.

Reagovat
Mastný Chobot

Vieira je úplne príšerný

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ty komentátoři na Nova sportu, to je fakt dílo. Ty umí tak akorát Mbappéovat.

Reagovat
Mastný Chobot

najviac ma pobavil ten jeden mamlas, keď povedal, že jeden z dvojice Saka a Martinelli už nemôže ísť hrať, lebo Arteta už predsa 2x striedal

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To jsem ani nezaregistroval

Reagovat
Kiss Me Polka!

? on rikal, ze nemuze jit stridat ctverice saliba, odegaard, saka, martinelli, kteri byli vsichni v zaberu a svlekali se, protoze uz byla dve stridani.

Reagovat
Mastný Chobot

Aha, pardon potom, zle som počul. Ospravedlnenie komentátorovi

Reagovat
Kiss Me Polka!

ja videl jen 2. polocas, ale me praveze pomerne prekvapili, ze maji celkem prehled a prislo mi ze se na zapas tesili, kdyz to srovnam s takovym bosakem...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tak Bosák a ČT sport to je extrém no. Ale tihle jsou taky legrační.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Bosák je naprostý král, když to srovnáš s těmi pány, co komentují na Sport 1/2.

Reagovat
dantetomas

Ja sledujem LFC s nejakym spanielskym komentarom. Ten typek si nedal na 3 skundy pauzu, v utoku LFC hra nejaky Gapko a po Nunezovom gole zacal spievat

Reagovat
Salfovic

Jižani většinou jedou non stop

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je právě paráda ta jejich energie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Čenda

Reagovat
wyqinac

ja jich mam teda vetsinu radsi, nez treba na o2

Reagovat
Salfovic

Manchester je v takové prdeli, že tam to jinak než vyhazovem Haga skončit nemůže. Byť si zmenšující se skupina jeho zastánců může říkat cokoliv.

Reagovat
iamek

Reagovat
jk

Conte je volnej.

Reagovat
Miguel19

Sterloš

Reagovat
bbbauch

Co k tomu rict, to je porad to stejny dokola at na tom hristi stoji kdokoli

Reagovat
Rohlíček

Nketiah tyvole, ten z toho hattricku bude zit zas rok

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
iamek

Proti B týmu Newcastlu ani jedna šance. Neskutečné. Ty pitcho to je dno. A to jsem tomu týmu letos tak věřil. V hajzlu. Kezby se stal zázrak a zafungoval Pepa Csaplar

Reagovat
Mastný Chobot

WHU bráni fantasticky, ale tá naša tragédnosť v druhom polčase je aj tak doočibijúca

Reagovat
vitasrp

Palmer další zisk míče na půli soupeře v nebezpečném prostoru, on je fakt v tom presinku vynikající. Skvěle čte hru, připravuje si soupeře a pak dokáže správně odhadnout, kam bude hrát, byť teda tady v té situaci to soupeř udělal katastrofálně.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Kdo by to řekl, že nejlepší prestup léta zatím vyhrává typek, co přišel úplně na konci jako beckova varianta

Reagovat
Kinky7

Jo on je fakt velký talent - škoda že nezůstal ale nedivím se mu. Pro vás skvělý kup. Na zápasy Chelsea nekoukám jak vlastně hrává Lavia? To je taky talent od prirody

Reagovat
Nizzie

Pokud se nepletu, tak nehraje, protože je zraněný celou dobu.

Reagovat
FUnk

manu zatim hodne velka holomajzna, zamky se ani nezapotily

Reagovat
Busby babes

jinak ze by si nekdo z tech hracu rikal o zaklad... tvl. Dalot zas silenej, Reguillon hraje jen proto, ze si dal do CV LB jako pozici. Jeste, ze je to jen Ligovej pohar, ale je to teda strasny. Case taky mimo, jako celej rok...

Reagovat
iamek

Ani jeden hráč nepredvadi nějaký standart. To je strašný.

Reagovat
mithro

ale ono to bude tak isto vyzerat aj ked tam bude cez vikend acko. ja tomu nerozumiem jak sa to cez leto mohlo cele rozpadnut. ale uplne.

Reagovat
Busby babes

bohuzel no. tam neni zadnej zapas, zadna snaha... jako tvl, fakt at prijde INEOS a pulku z nich vyhazi.

Reagovat
iamek

A další přebudování za 500 mega minimálně

Reagovat
Svatej

To bychom tu na EF neschválili, takhle to dělají jen sračky

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

Reagovat
Dawon

Jako bylo by fer si rict, ze hovno do znacne miry hrajem uz asi od brezna...tam se to furt hazelo na unavu a nabity program, ale evidentne to nebyl jediny problem. Takhle spatne to sice nebylo, ale v podstate od toho peaku, coz bylo asi prvni finale poharu, to slo proste konstantne dolu.

Reagovat
Swarley

Jako co se stalo s Casemirem, to absolutne nechapu... Loni vsechno zastavoval, ted si kolem nej kazda sracka probehne jako nic, hru z jednicky zrychloval, ted se s tim pul dne sere a narve to do prvniho chlapa nebo uplne do prdele...

Za posledni roky jsem videl dost, ale to je regulerne asi nejvetsi propad formy za tak kratkou dobu, co jsem kdy videl...

Reagovat
iamek

Letos měl jeden dobry zapas proti B týmu CP v poháru. Tragédie

Reagovat
Busby babes

protoze je pozicne mimo skoro porad. hrozne beha za balonem a snazi se ho nejka vyhrat. loni cetl hru no...

Reagovat
Salfovic

Já jsem takovej propad výkonnosti během dvou měsíců (bez zranění) taky nikdy neviděl. A mizerně hraje i za Brazílii..

Reagovat
Front hell

Bestie

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Paketa frajer ten rainbow flick

Reagovat
masly008

Vždyť tím neodehrál ani Vieru. To je jak kdyby to dělal na praporek a spadl

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je vlastně fakt.

Reagovat
Miguel19

Palmer je skvělej.

Reagovat
Svatej

čekal jsem daleko míň

Reagovat
SunFells

Newcastle fans are chanting “Old Trafford is falling down, Ten Hag is a f***ing clown, Glazers staying 10 more years, Geordie Boys are on the beers.”

Si to už předávají ten chant

Reagovat
Busby babes

hrajete vas zapas, prepni...

Reagovat
SunFells

?

Reagovat
Busby babes

ze zas sledujes nas misto vaseho zapasu...

Reagovat
SunFells

a pak sem píšu Newcastle fans are chanting? Hlava jako vždycky

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Ale už vás zapínám

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
Salfovic

Tam už je po třetím góu vykydáno.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Dobře se doplňujete

Reagovat
Salfovic

Já to ale myslel jako obhajobu SunFellse.

Reagovat
jk

Reagovat
mithro

Reagovat
J0EL

Toto bude kolovat kym ho nevyhodia uz

Reagovat
mithro

njn saudi su hruske, finale ms bude mozno aj v newcastli

Reagovat
Bandita_Harry

Oil chant...

Reagovat
DieFohlenBMG

Moyes nestřídá ani za stavu 3:0. Prostě be

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Saka by měl sledovat Bowena a něco se přiučit

Reagovat
mimi_united

Toto nie je vina ETH, toto ide za hráčmi.

Mounta predať čím skôr, kým má ešte cenu. A Maguira pustiť aj zadarmo len nech vypadne.

Reagovat
Busby babes

Kazdopadne ...3:2, Hojlund hattrick ...

Reagovat
dantetomas

A hned na to vypnes plejstejsn

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Busby babes

4:3?

Reagovat
Swarley

Evans i mezi trenerama vypada nejstarsi na hřišti

Reagovat
Busby babes

Case dvakrat za sebou stridanej v polocase... fakt sileny vykony ted podava

Reagovat
Kiss Me Polka!

no nic, tak se zase potvrdilo, ze soucek > rice a coufal je momentalne jeden z nejlepsich rb na svete

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
SunFells

Dopiči

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kiss Me Polka!

ode

Reagovat
jk

Se nakonec ukáže, že chobot měl s tím podprůměrným golmanem pravdu. Že jsem se s ním přel

Reagovat
Mastný Chobot

lebo Raya sa ukazuje teda

Reagovat
dantetomas

A to ste este pred sezonou podla niektorych expertov na ef mali najlepsiu brankarsku dvojicu v lige. Maximalne tak najvyrovnanejsiu

Reagovat
Mastný Chobot

No ani jeden nie je v dobrej forme, no. Ale že by bolo veľa tímov s lepšou brankárskou dvojkou, to si tiež nemyslím.

Reagovat
J0EL

Lol. Stale mame

Reagovat
jk

* lol. Stale meme

Reagovat
Front hell

Tak něco podobného tady né tak dávno jelo i z vašeho tábora lidi by měli občas počkat než začnou vypisovat tyhle věci

Reagovat
Nizzie

Jo jo, paní Kudláčková má přehled

Reagovat
jk

Ukazuje, že je lepší gólman než Ramsdale no

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Směješ se to tomuhle?

https://x.com/afcsammmm/status/1719819035167125521?s=46

Nebo tomuhle? Ta bližší tyč se zdá fakt slabina.

https://x.com/greevillee/status/1716924665229455824?s=46

Vůbec nechápu o čem tu chceš debatovat, maximálně přijdeš s nějakým smajlíkem nebo dojmologií

Reagovat
J0EL

Boha to su odkazy zase

To prve bola tec. To druhe ma dokazovat ako co? Ze to su jeho goly? Nebud smiesny zase

Reagovat
Nizzie

Klid, paní Kudláčková jen nedostala svoji pilulku.

Reagovat
Nizzie

Klasik deluded as fuck. Sestřih kiksů z minulé sezóny, který Raya stihl nasbírat za dva zápasy a teč, na kterou stihl zareagovat. Wow.

Reagovat
jk

Vůbec nechápu o čem tu chceš debatovat, maximálně přijdeš s nějakým smajlíkem nebo dojmologií

Bába Vanga

Reagovat
Nizzie

Debatovat? S tebou?

Reagovat
jk

By mě zajímalo kolikrát si schopnej potvrdit co jsem tu napsal v tomhle jednom vlákně

Reagovat
Nizzie

Milionkrát, protože tobě to stejně ani tak nedojde.

Reagovat
Vopi11

Vy dva byste měli jít někdy spolu na pivo

Reagovat
Nizzie

Hele nemám problém. Akorát si u piva rád pokecám no.

Reagovat
jk

Mám trochu strach, že bych se stejně nedozvěděl odpověď a jen by se na mě ksichtil live

Reagovat
Nizzie

Hele a proč to nezkusit? Mohla by to být docela prdel ne?

Reagovat
Vopi11

Až pojedete s rodinkama na společnou dovolenou jako dobří přátelé, tak mi pošlete pohled s poděkováním

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Tak asi nic kolego.

Reagovat
Vopi11

Škoda, fandil jsem tomu. Zakopat sekeru, zjistit, že je ten druhej vlastně v pohodě týpek a zasmát se, jak to vlastně všechno začalo na EF.. To jsou příběhy, které mám rád

Reagovat
Nizzie

Takto většinou vznikají nejlepší přátelství no. Chlapi si rozbijou držku, zpravidla kvůli volovině (rozuměj ženská, fotbal, whatever), pak jdou na pivo a po letech se nad tím už jen zasmějou. Toto ale nebude ten případ. No nic, život jde dál.

Reagovat
Vopi11

Tak jinak, zajdem někdy na pivo?

Reagovat
Nizzie

Hele nemám s tím problém. Kdy a kde?

Reagovat
Vopi11

Odkud jsi?

Reagovat
Nizzie

Olomouc.

Reagovat
Vopi11

Oh shit Já jsem až z Litvínova, každopádně v průběhu příštího roku pojedu do Olmíku navštívit kamaráda, tak když si vzpomenu, dám vědět

Reagovat
Nizzie

Ou, to dneska asi nestihnem kamaráde. Jo, když si vzpomeneš tak dej vědět. Ale nějak jsem čekal, že budeš na druhý straně republiky.

Reagovat
Vopi11

Já si říkal: hlavně ať neni z Moravy ale něco mi říká, že se to jednou povede

Reagovat
Nizzie

No já tak úplně z Moravy nejsem, konkrétně jsem z Bruntálu a to už je Slezsko, já jen vždycky říkám Olomouc, protože je to nejblíž z větších měst a vysvětlovat, kde je ta prdel odkud jsem je trošku problém. Ale v konečeném důsledku je to od Tebe ještě dál.

Reagovat
owny✨

Jsem si vždycky říkal, že jsi vylezl z nějaké prdele a ono fakt.

Reagovat
Nizzie

Pořád lepší prdel jako Bruntál, než se za sebe muset co měsíc stydět a chodit kanálama.

Reagovat
Front hell

S Brnem bych nevyskakoval. I když ho mám osobně rád

Reagovat
Vopi11

Náhodou bych věděl i ten Bruntál, kolega v práci se semka z Bruntálu přestěhoval Takže cestu poznání kde ta prdel je už mám za sebou

Reagovat
Nizzie

Ááá šťastlivec. Tak v tom případě se Ti omlouvám, že jsem Tě podcenil.

Reagovat
Salfovic

Budu vám držet palečky

Reagovat
Nizzie

Céním.

Reagovat
jk

Bruntál a Livtvínov. To je sen produkčních výměny manželek…

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Nizzie

Vlastní zkušenost co?

Reagovat
Nizzie

Jo už mi to došlo... v práci se bavím s debilama... výměna manželek... ty to produkuješ že a chtěl bys nás do dílu co? Sry, ale nesplňujeme podmínku debilů.

Reagovat
TopinB

Reagovat
jk

Svého volného času si docela vážím. Plýtvat ho na random týpka, který se směje tomu, že lidem vymýšlí jména a “v bohnicích mají pacienti PC?” nemám v plánu.

Reagovat
Nizzie

Docela škoda.

Jen tě trochu opravím. Ten část se mnou plýtváš i tím, že si tady se mnou píšeš, tak asi po sté prosím, když tě to tak strašně nebaví a nechceš tím plýtvat čas, tak to prostě nedělej. Ano, je to tak jednoduché.

Reagovat
Nizzie

*čas

Reagovat
jk

Mluvím o svém volném čase.

Teď jsem v práci a bavit se s debilama můžu ještě dvě hodinky.

Reagovat
Nizzie

Ty se v práci bavíš s debilama? Leccos by to vysvětlovalo. To mě teda mrzí, jak jsem se vůči tobě choval. Nevěděl jsem, že to máš tak těžké.

Reagovat
Mastný Chobot

Hej? A čím presne to ukazuje? Tým, že má pomaly toľko wtf momentov za 8 zápasov ako Ramsdale za celú minulú sezónu?

https://youtu.be/VI49dBXrZVI?si=LANEqD9Q3D6_lhTT

Reagovat
SunFells

Jednak to není pravda, jednak hraje náročnější hru než Ramsdale.

Reagovat
Mastný Chobot

Hrá takú istú hru ako Ramsdale. Má lepšiu rozohrávku, ale že by zatiaľ ukazoval, že je overall lepší brankár ako Ramsdale, to sa naozaj nedá s istotou povedať.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Možná hraje náročnější hru než Ramsdale, asi proto, že to po něm chce Arteta, ale to nic nemění na faktu, že to prostě zatím více kazí, než že by to fungovalo a i v té hře nohama (která měla být jeho nejsilnější stránkou oproti Ramsdalovi) je zatím u nás možná i horší, než Ramsdale.

Rozhodně ho neodepisuju nebo netvrdím, že je horší než Ramsdale, ale zatím to zkrátka neukázal a nevidím důvod, proč by teď nemohl dostat šňůru zápasů Ramsdale. Navíc ani to nasazování podle soupeře zatím Arteta nepředvádí, tak nevím co plácal, že by chtěl gólmana střídat během zápasu, když je neumí solidně prorotovat ani mezi zápasy.

A to, jak tu byl Raya označován za o míle lepšího gólmana než Rambo teď vyzní jako ještě větší deluded vtip než to vyznělo při jeho příchodu.

Reagovat
Nizzie

Hey já fakt nechápu, jak může být někdo tak blbej jako ty.

Reagovat
jk

wow to mě nepřekvapuje.

Reagovat
Nizzie

Nepřekvapuje, nebo nepochopil?

Reagovat
SunFells

Je na míči výrazně a to výrazně častěji než Ramsdale a mnohem víc analyzuje než on, tudíž přichází chyby, zároveň však taky vícero ofenzivních akcí od něj, jeho přihrávky jsou mnohem cílenější.

Když to po Aaronovi bylo požadované v přípravě, tak to nezvládal a hlavně ztrácel hlavu a začal míč mnohem víc odkopávat než centrovat na hráče ...v přípravě Raya udělal chyby, jednu dost obří, v PL na Stamford Bridge a jak hraje v druhé půli? Pořád stejným stylem, pořád vyhodnocuje situace před sebou a nahoře hřiště, nenechá se tím vyvést z míry, to je velký rozdíl a důvod proč chytá on, ten klid golmana a zachování stejné hry se přenáší taky na celou obranu. Ten styl má benefity i zápory, ale takto chceme hrát a předpoklad je hádám takový, že rutinou se ty chyby redukují.

Bez Aarona pro mě opadla trochu osobnost Arsenalu a zároveň má v sobě hero-mode, který má pár brankářů světa, ale momentálně je dost snadné pochopit preferenci Rayi.

Reagovat
Nizzie

Rozhodně souhlasím, že je David na míči častěji a mnohem víc analyzuje než Aaron, a z toho pramení více chyb. Přesto to v současné chvíli přináší zápas co zápas chyby. Mimochodem to přináší také to odkopávání, které zmiňuješ u Aarona, takže vlastně buď míč letí někam do háje, nebo namaže soupeři do slušné šance. Ono je třeba si také uvědomit, že Davidovi rozehrávky ve velké spoustě případů neskončili ještě větším průserem jenom díky klice nebo nemohoucnosti soupeře. Za příklad budiž zápas s Chelsea, kde krom směšného gólu od Mudryka mohl dostat ještě další dva po své mizerné přihrávce. K duhu mu jde to, že to svou mrštností dokázal napravit, ale kdyby proti němu stáli lepší hráči, ten průser je ještě větší, než už tak byl.

Co se týče toho klidu, který má přinášet David obraně, tak já z toho mám pocit přesně opačný. Protože se mi zdá, že obrana s Davidem v bráně působí někdy chaoticky a trochu mi to připomíná období, kdy chtěl Emery naučit hrát nohama Čecha (brrr).

K tomu, že to bylo po Aaronovi požadované v přípravě a nezvládal to, David to teď také příliš nezvládá a že by neztrácel hlavu? Jak píšu v předchozím odstavci, ten pocit z něj nemám. Jasně, pořád se pokouší hrát stejným stylem, vyhodnocuje situaci, ale je schopný udělat během pěti minut dvakrát tu stejnou pakárnu.

Já i rozumím té myšlence, že je třeba drill, drill a zase drill k tomu, aby se z Davida vytáhlo maximum a chyby se zredukovali. Ale nemám prostě pocit, že by všechny ty chyby pramenily ze stylu, kterým chceme hrát, některé jsou fakt velkým selháním a určitě nesouhlasím s tím, že by Aaron byl v letošní sezóně nějak vyloženě horší než David, jak tu prezentuje ten jouda jen aby mu vycházela jeho deluded vtipná predikce. Oba jsou letos vesměs špatní, u každého je to dáno jiným vlivem, ale prostě po těch vyjádřeních Artety, jak by chtěl gólmany rotovat a jak by to prováděl i během zápasu s ohledem na vývoj to působí zatím dost vtipně, když David neměl snad krom jedné výjimky jediný povedený zápas u nás. A pořád je to dost malý vzorek zápasů udělat si úplně definitivní obrázek nad jedním či druhým.

Reagovat
SunFells

Že je Raya mnohem přesnější, hlavně pod tlakem přesnější, a že celá obrana je na tom tento rok lépe, je úplně snadno prokazatelné statistikama. Že Raya dělá chyby neznamená že to nezvládá, požadavky na něj ty chyby přináší, každý na tom hřišti chybuje, ale jak říkám je to daň za vizi, která přináší té hře benefity nyní a jelikož je to naučný proces a zároveň Raya (a částečně nejen on, což ho také ovlivňuje) čelí novým podmínkám jak ve stylu tak ve zkušenosti v top klubu, tak hlavně benefity které to přinese časem.

Není to nic proti Ramsdaleovi, je to jen o specifických kvalitách, které má v tuto chvíli druhý golman lepší. Oko, statistiky i rozhodnutí kvalifikovaných lidí vidících 50 hodin jejich hry týdně to potvrzují, tady není čím proti tomu argumentovat.

Reagovat
Nizzie

No snad máš pravdu, protože mě už takto časté chyby začínají iritovat i když chápu, že je to dáno tím, co si vyjmenoval. Ono co je na tom možná horší je to, že nepociťuju zlepšení, ale to jak jsem psal je možná dáno tím, že je to pořád ještě malý vzorek zápasů.

Reagovat
merlick

futbal > futbal

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

A čím přesně letos Ramsdale ukazuje, že má stejnou výkonnost jako loni?

Reagovat
Mastný Chobot

Ani jeden z nich nie je zatiaľ v ideálnej forme. To ani z jedného z nich nerobí podpriemerných brankárov, ako sa snažíš robiť ty v tomto svojom ďalšom idiotskom výleve z Ramsdala, samozrejme.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Ramsdale je letos úplně strašidelný. Raya možná není ve formě a chytá pod svoje limity ale furt je lepší než Ramsdale letos.

Proč to tu někdo zpochybňuje moc nechápu. A křečovité smajlíky fandy woolwiche to nijak nevysvětlují.

Reagovat
Nizzie

Zpochybňuje se to, protože to není pravda Jitko.

Reagovat
jk

Měl jsi celý dopoledne to nějak dokázat ale zmohl ses jen na smajlíky no.

Reagovat
Nizzie

Tobě nemusím vůbec nic dokazovat Jitko. A smajlíky používám ze zkušenosti, protože to je jediná forma komunikace, kterou jsi schopný nějak částečně pochopit.

Reagovat
jk

Dobře Eriku.

Reagovat
Nizzie

Hodný.

Reagovat
Nizzie

Jo btw Erik je SunFells. Nebo to má být zase nějaká tvá konspi teorie, že jsme jeden?

Reagovat
bbbauch

To je nejaka nova moda u gunneru komolit nicky/vymejslet si osloveni pro ostatni?

Reagovat
Nizzie

Jak můžeš vědět, že je to vymyšlené oslovení?

Reagovat
bbbauch

Beru to jako ano

Reagovat
Nizzie

Ale že by to byla nová moda, však sám jsi v tom v tom vašem diskuzním koutku United x Gunners matador, bez urážky, a tam to léce z leva do prava.

Reagovat
bbbauch

Jak se z toho diskusniho krouzku zkusene vynechal, i kdyz by bral jednu z prvnich cen.. no praveze tohle prezdivkovani je ciste zalezitost vaseho tabora, ale whatever, zas tak me to netankuje

Reagovat
Nizzie

Nevím, jestli sis nevšiml, ale do toho diskuzního kroužku se už nějaký pátek nezapojuju. Dříve ovšem souhlasím, že bych jednu z prvních cen bral.

Btw s jk domlouváme pivo, jdeš taky?

Reagovat
Front hell

Nerozjidel tady ty ,, jména " Oliver od Liverpoolu? Co si tak pamatuji matně.

Reagovat
bbbauch

Tak to bylo neco jinyho, on oslovoval lidi realnyma jmenama, kdy se casto ani nevedelo, odkud to vystalkoval.

Ja se ptal na ty prezdivky a podobne, jestli to vazne nekomu prijde vtipny nebo je to jen cesta k tomu nekoho radoby urazit nebo je to proste jenom mimo moje chapani

Reagovat
jk

Podle mě jsou správně všechny tři možnosti

Reagovat
Nizzie

Mě to jenom přišlo vtipný, protože jsem jednoduše do googlu zadal "jk" a první co na tebe koukne je toto: https://www.jk.cz/ Prostě zvědavost. Nic víc.

Jestli to někoho urazí? Dost pochybuju, tebe přece taky neuráželo to "baumax", "bauhaus" nebo jak tě to častovali, ne?

A vystalkovat v dnešní době jména není vůbec nic složitého.

Reagovat
jk

Jo.

Reagovat
Front hell

Často se pleteš. Takže vlastně nic nového

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Možná. Ale tady jsem měl zrovna výjimečně pravdu a fans woolwiche klasicky neunáší no

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Tak klasicky? Ono to nebude unášet žádný tábor. Stačí když si tady minulé z vás dělal prdel fanoušek Aston Villy. Taky se nedá říct že by jsi to ukázkově zvládal

Reagovat
jk

Definuj nezvládal.

Jinak teda nevidím souvislost mezi tím “mít pravdu” a “dělal si z vás prdel”.

Reagovat
Nizzie

►►"Teď jsem v práci a bavit se s debilama můžu ještě dvě hodinky."◄◄

Reagovat
Front hell

Proč? Reagoval si arogantně, útočně tehdy. Já jen že každá akce vyvolá reakci. U všech táborů. Včetně vašeho. A je úplně jedno jestli to je jen rypani nebo na tom je kus pravdy

Reagovat
jk

Že jsem ho poslal do prdele je klidně možný. Ne proto, že bych ho nezvládal, ale proto, že se choval jak kokot.

Ale furt nevidím souvislost a tím, že tu pár fans woolwiche neznáš realitu o Ramsdale

Reagovat
Front hell

Ano, on se choval jako kokot a tys ho nezvládal. Tak možná zatím protože raya neukázal tu kvalitu která se od něho očekávala a kvůli které byl posazený Aron. Taky je pravda, že Aron šel od první sezóny u nás kterou měl skvělou, dolů. A taky je to mezi fans Arsenalu velký oblíbenec takže někteří nebudou ohledně jeho hodnocení moc objektivní. docela mi to připomíná když tady byl Kane nazýván zákeřným hráčem,taky byl vaším táborem vše možně bráněný. Né všemi samozřejmě.

Reagovat
jk

Tak tady je za zákeřného hráče považován třeba Son, za to že zlomil Gomesovi nohu a tváří se jak dement. To tak nějak mluví za vše

Reagovat
Front hell

Jako dement se tváři pravidelně to souhlas. Každopadně je rozdíl jedna nešťastná situace oproti docela pravidelným stoličkám. Ale jenom si mi vlastně potvdil co jsem psal

Reagovat
jk

To nevysvětluj mě, ale svejm spolufans z woolwiche. Myslet si o Sonovi, že je zákeřným dement, může fakt jen chobot a spol. Pravidelný stoličky pobavilo no, kolik jich měl každou sezónu prosimtě?

Reagovat
Front hell

Tak pravda že pravidelný je ustrel na úrovni tvých ,,prasackych " zákroku od havertze . Ale určitě se nejednalo o ojedinělý případ. Jen tak z hlavy snad proti Brightonu, West hamu a nám. A tyhle zákeřnosti nebyly řešeny jen tady (toť jen k té narážce na Sona) každopádně jsem od tebe objektivitu nečekal. Takže asi dále zbytečné pokračovat. Pa

Reagovat
jk

Tak rozhodne má víc žlutých za prasácký skluzy (2) než za taktický fauly (0), který teď nově musí dělat a proto sbírá karty.

Reagovat
Front hell

Už jsou dva, ještě nedávno byly přece tři

Reagovat
jk

Tři skluzy to byly no. Dokonce jsem ti je popsal. Jeslti mě tu chceš nachytat na nějaké slovíčko tak čti pořádně.

Reagovat
Front hell

Tři prasacke skluzy. Tak jest bylo psáno. Proto jsem je chtěl popsat.

Reagovat
jk

Vy ste fakt banda kašparů. Jeden si tu obhajuje Havertzovy žlutý karty Havertzovými def. Povinnostmi, aniž by si ten neskutečný počet čtyř ŽK dokázal nějak analyzovat a druhý chytrolín, se tu začne stavět na zadní protože jsem napsal tři prasácké skluzy? A k tomu všemu dojde v diskuzi kde nezvládnete pravdu o Ramsdale. Havertz má karty jen za docela prasácké skluzy!!!!!!

Reagovat
Front hell

Sám jsi kašpar. docela pravidelným stoličkám!!!!!!

Reagovat
Front hell

A hlavně já situaci našich brankářu v pohodě zvládam Moje reakce byla že váš tabor včetně TEBE nezvládá úplně, stejně pokud se jedná o spurs nebo jejich hráče.

Reagovat
Tommy the Gunner

Ode

Reagovat
DieFohlenBMG

Jooo Odegaard

Reagovat
Mastný Chobot

Veľmi odlišné polčasy. V prvom sme boli oveľa lepší my, v druhom nás WHU totálne rozdupal. Všetko vyhrávali, všade boli skôr. Ťažko povedať prečo. Prehra mrzí, snáď sa tá tragédnosť z druhého polčasu neprenesie aj do ligy.

Reagovat
O.Giroud

uz vyhodili toho ultra super Kompanyho?

Reagovat
Salfovic

Nemůžou vyhodit jediného černého trenéra v PL.

Reagovat
Nizzie

Vieira se loni v klidu pakoval. A to si myslím, že na tom byl lépe než Kompany.

Reagovat
FUnk

garnacho je skrizeny lamela s j. bieberem?

Reagovat
Swarley

vsichni mu uhnete, vsak co by ne

Reagovat
Kiss Me Polka!

no jakoze ten blok, co nasadil joelington maguireovi, nevim, jestli je tohle povolene, myslel jsem, ze takhle branit ve hre se nesmi

Reagovat
Swarley

Coz je celkem blby, ze pri jejich utoku je zaroven nejlepe branici hrac taky jejich...

Reagovat
Salfovic

Celej zápas to dost pouští.

Reagovat
Svatej

Jsem se podival na zaznam snad jen kvuli tomu a souhlas, to tam nema co delat

Reagovat
Kiss Me Polka!

jako na cely zapas?

Reagovat
Svatej

Ježiš vůbec, jen highlighty kdybych chtěl vidět reklamu na nedustojnej výkon bez špetky energie, mrknu raději na svou domácí sex tape

Reagovat
jk

Tyvole tohle už není ani střelba do vlastní nohy…

Reagovat
SunFells

Ooo krásně Joe

Reagovat
Mastný Chobot

Willock <3

Reagovat
J0EL

Ten mal zakoncenie vzdy skvele. Skoda, ze to bolo tak vsetko u neho no

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

No, Newcastle a aj to na hranici zakladu je u neho maximum. Na viac nikdy nemal.

Reagovat
SunFells

Není to sice pravda, ale ani to by neznamenalo, že zakončení je u něj všechno. Má hodně předností, popravdě krom dlouhého pasu má vše co Ramsey.

Reagovat
Kiss Me Polka!

willock

Reagovat
mithro

Reagovat
Breze

Ten Lindelof kam utekal?

Reagovat
Salfovic

To by mě taky zajímalo

Reagovat
Kixi Syhimour

United

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
r.mrazik

jak ani jeden z chucklebrothers nevystoupi...to jsou desny kaspari

harry zas muze placat neco o statistice...curak

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
bbbauch

F

Reagovat
dantetomas

Liverpool hodne spatny druhy polcas. Navyse Salah v nohach cely zapas, Szabo 75 minut Prijemne prekvapil Quansah.

Reagovat
avicii

Quansah

Reagovat
Bandita_Harry

Udrzovacka, teraz dva zapasy to pretocime

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Registrujisejenproto

Van Gaal by to mohl srovnat

Reagovat
mithro

naco tam teraz ide bruno? zranit sa?

Reagovat
KnoxXx

na nic, trener zjavne vsetkymi prostriedkami bojuje za seba

Reagovat
Mastný Chobot

Ale teda od Amrabata som cakal, ze bude bossovat smerom dozadu. Zatial velke sklamanie

Reagovat
avicii

Ja som ho tak chcel k nám ale zatiaľ teda riadny prepadak

Reagovat
Salfovic

V takovém chaosu nemá moc cenu hodnotit jednotlivce.

Reagovat
martin.b

Ne náhodou po něm nikdo celý léto nešel a United ho vzali v deadlinu jen na hostování…

Reagovat
Freedo

Kámoš z Itálie mi říkal, že fandové Fiorentiny byli spokojení, za kolik je výkupka. Sami ho považují za průměrného hráče.

Reagovat
Mastný Chobot

Velke kluby sa mu vyhybali, lebo mu chyba nadstavba a kombinacne nie je extratrieda, ale cakal som, ze defenzivne bude skvely. Zatial to su ale len chyby a hlupe fauly z toho, co som videl.

Reagovat
Kiss Me Polka!

druhy tielemans

Reagovat
martin.b

přesně tak, toho si tu idealizovalo taky hromadu lidí, přitom už dva roky potvrzuje, že na top úroveň nemá.

Reagovat
Greny

Losuje se dneska že ??? Tak to Port Vale bych bral

Reagovat
Miguel19

Já Arsenal...jo aha.

Reagovat
Greny

Nebo United

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to mozno vyjde v LM

Reagovat
Bandita_Harry

Ja by som bral zase vas

Reagovat
Salfovic

Port Vale se prolosuje až do finále

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Busby babes

well, aspon nebudem nalosovani v pristim kole doma...

Reagovat
Bandita_Harry

Budete doma aj bez losovania

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
avicii

Koledovali sme si o vyradenie, druhý polčas slabota, takto nemôžeme hrať v nedeľu lebo si spravíme ostudu na Lutone

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Bandita_Harry

So šťastím ale je to doma, teraz ideálne hrať doma a vyhnúť sa Newcastlu a budem spokojný s losom. V nedeľu Luton vykuchame o to sa nebojím

Reagovat
avicii

Port Vale vonku by mi nevadil ale inak áno ak ťažký super tak snáď doma

Reagovat
Bandita_Harry

Uvidíme co tam padne , kde sa to dá pozerať?

Reagovat
dantetomas

Fandovia Man Utd, netreba vesat hlavu. Taky Bayern padol v pohari na ihrisku tretoligistu Saarbruckenu

Reagovat
avicii

Reagovat
Breze

Carodejnik Tuchel uraduje. A to je Saarbrucken este aj v tej tretej lige v dolnej polovici

Reagovat
Bayern +

Reagovat
KnoxXx

stale ich trenuje Tuchel, takze toto moze malokoho uchlacholit

Reagovat
Breze

Nechcete si ho zobrat?

Reagovat
KnoxXx

ten Hag je oproti nemu kuzelnik

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

tvl Harry

Reagovat
Salfovic

Nehrál.

Reagovat
O.Giroud

noa

Reagovat
O.Giroud

no ale narazal som skor na trofej

Reagovat
Salfovic

Aha

Reagovat
Coutinho10

ještě projedou ligovej titul a kletba bude pokračovat i v Německu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
O.Giroud

este k tomu keby Spurs nieco uhraju

Reagovat
Coutinho10

to už by nikdo nezakecal a pak až skončí Kane kariéru, fak Anglie vyhraje Euro i World Cup

Reagovat
janinho

som zvedavy do kedy tam este bude ten tuchel. keby sa nad nim v poslednom kole nezlutoval dortmund tak ani ten titul minulu sezonu nedaju...

Reagovat
O.Giroud

a tento rok dost slape Leverkusen

Reagovat
janinho

na 1 strane by si harry konecne tu trofej zasluzil, na druhej by som to strasne prial xabimu

Reagovat
Salfovic

Tak v lize mají nejlepší start asi za deset let, v LM taky pohodovej postup. Tohle byla taková první kaňka.

Reagovat
Bayern +

Dúfam, ze dnes toho kokota vyhodia.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

Kurz 30

Reagovat
Busby babes

dneska mam den...

Reagovat
Nikikrew

Njn co to predvadzali 2 polcas otras. Skoda, ale je to len micky mouse co ma oaobne nezaujima. Ale aspon dal Ode gol, snad mu to pomoze

Reagovat
Sigma Olomouc

West Ham

Newcastle

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayern +

Reagovat
bbbauch

Aspon bude mit AlternativeMUFC dobrej material. Ten tym je uplne v prdeli

Reagovat
Sigma Olomouc

OT: Bayern prohrál

Reagovat
John Obi Mikel

Nechápu Pocheho, že to proti Blackburnu neprotočí a furt si tam hraje svoje oblíbence. Kdy jindy dát šanci Maatsenovi nebo Petrovičovi?

Reagovat
avicii

Ak nevyhrá v najbližších 2 zápasoch MU aspoň jeden zápas tak by už aj ETH poletel ci?

Reagovat
Salfovic

To se brzo dozvíme.

Reagovat
norton

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bowie

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Herbmeister

Asi ne, stálo by to moc peněz. A navíc je blbost ho vyhazovat, když je hlavní problém někde úplně jinde

Reagovat
LFC182

tak Kodan asi zas 1:0 ujebou a pak se bude slavit zas 2 dny jak jsou z5

Reagovat
martin.b

Rashford za rok z kandidáta na top 10 v Ballon d’Or adept tak leda na zlatou popelnici… to je fakt strašnej labil ten kluk

Reagovat
SaianSupaCrew

Jemu do té absolutní světové špičky chybí jen ta konzistence.

Je otázka, jak by to vypadalo v méně toxickém prostředí.

Reagovat
masina_LFC

náhodou, v poslednej dobe je konzistentne nahovno

Reagovat
Bakary3

To není JEN ta konzistence.

Zahrát světove sezonu, půl sezony zvládne kde kdo.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Bakary3

Vždyť je to pravda.

Muze to drtit třeba nějaký Saint - maximin, výborný byl minulou sezonu leao.

Máš spoustu hráčů s velkým nadáním, ale ukazovat to zápas co zápas, konstantně, to je umění.

Nebo vysvětli teda.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

tak pokud srovnavas Rashforda se ASM nebo Leaem... ok. whatever. do te debaty se dal poustet nehodlam, dopadne to jako vzdycky a me to uz nebavi. vic jak facepalm na tyhle vykriky nedam.

Reagovat
Nikikrew

Ale pravdu predsa ma - prave ta dlhodoba konzistencia hraca sa pohybovat na top urovni je najtazsia a iba world class hraci ju splnaju. Viem si predstavit ako narocne pre toho hraca (ovplyvneny aj spoluhracmi) je, ale to je to meritko pre tu definiciu.

A rozhodne nehovorim o par nepovedenych zapasoch, taky hrac neexistuje ale treba potvrdit, ze ked sa nedari United, ani Rashfordovi (a takych hracov je vacsina).

Reagovat
Bakary3

Ne, nesrovnavam.

To je příklad, trošku rozdíl, ale whatever.

Tak pokud reaguješ takhle a neumíš to ani nijak obhájit, víc jak facepalm si nezasloužís ty.

Názor můžeš mít jinej, ale na výsměch si myslím, že to určitě nebylo, takže za mě reaguješ jak vocas, jak ten busby, kterýmu se tu ostatní smejou.

Reagovat
Bakary3

Nakonec důkazem jen XXX přestupových flopu, kdy ti hráči často přichází po skvělé sezoně a zjistí se, že to vlastně byl jejich strop a tím to končí, že ty výkony prostě opakovat nedokazou

Reagovat
iamek

Takticke vypadnuti . Před rokem byla kritika jak tuhle soutěž berem vážně, tak teď ETH takticky šetří hráče na ligu mistrů. Jdeme si pro ni

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nikikrew

https://twitter.com/TrollFootball/status/1719831151123075582?s=19

Btw mne sa velmi pacil na MS ale asi to zostalo len v tom Katare

Reagovat
Nikikrew

https://twitter.com/ESPNFC/status/1719746119595676115?s=19

Mozno sa dnes gooners polahky po tomto zapase nezaspi, avsak pred 7 rokmi som zaspaval a usmevom

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Coutinho10

tak za 3 minuty 1/4 final Carabao cup draw, tak schválně, kdo bude lucker a dostane Port Vale

https://www.youtube.com/watch?v=U0qvLbB6_H8

Reagovat
Coutinho10

co s tim maj, už 5 minut zpoždění

Reagovat
Salfovic

Rozbil se nahřívač míčků.

Reagovat
Coutinho10

je to divný, většinou to mají dobře načasovaný, tak fakt netuším, jestli jenom nejde přenos a los je v procesu nebo jedou reklamy

Reagovat
Greny

Je třeba zkontrolovat obálky a nacvičit los

Reagovat
Coutinho10

tam se tomu dá věřit, proto se fakt divim, že to ještě nejde

Reagovat
Salfovic

Třeba draží Port Vale. Takže Chelsea.

Reagovat
Coutinho10

jako už začínám mít pochybnosti

Reagovat
I am Mancunian

Bolo jasne hneď na začiatku sezóny že ETH stratil kabínu. To inak ako jeho vyhadzovom nemôže skoncit

Reagovat
Kixi Syhimour

Man Utd had more captains (3) than shots on target (2) tonight.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

tvl to su strasni tragedi nevediet vylosovat 8 timov ani po viac ako hodine odkedy to malo zacat

Reagovat
Coutinho10

počkám 10 minut a když tak mrknu ráno ze záznamu

Reagovat
Zaschrona

Člověk čeká hodinu než nám nejspíš vylosují vás na Anfieldu...

Reagovat
Zaschrona

Uffff, Fulham doma, obrovská šance, come on

Reagovat
fenixLFC

po hodine desat to vylosovali za dve minuty

Reagovat
Zaschrona

Everton have so far won six games this campaign in all competitions.

It took them until February 18 to achieve the same tally last season.

Reagovat
Coutinho10

no sláva...

Reagovat
Coutinho10

Everton vs Fulham

Reagovat
Zaschrona

Alex Iwobi derby

Reagovat
Coutinho10

pro něj to bude specifický a pro vás dobrej los...můžete bejt trochu černej kůň, uvidíme

Reagovat
Coutinho10

Chelsea vs Newcastle

Reagovat
Coutinho10

Port Vale vs Middlesbrough

Reagovat
Coutinho10

Liverpool vs WHU ...nepříjemný, ale aspoň doma

Reagovat
fenixLFC

postupit a v semi dostat jedneho z dvojky port vale-boro

Reagovat
Coutinho10

ideal

Reagovat
Greny

Jasně zmanipulovane ten Černoch nevěděl ani zda vylosoval šestku nebo devitku

Reagovat
fenixLFC

co je pri 8 timoch celkom umenie....

Reagovat
Greny

to dokazuje že to bylo zmanipulované uvědomil si že vylosoval špatný míček a chtěl to uhrát na devitku

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kowe

Reagovat
SunFells

Reagovat
Imago

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Masi

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kixi Syhimour

Newcastle super los , nicméně WHU doma hratelné, s takovou bychom snad i mohli do Wembley klasicky proti Chelsea.

Reagovat
Greny

No nemyslím si že Newcastle k nám přijede s výběrem u18

Reagovat
iamek

Casemiro zraněny . Tak snad v lednu Arábie . Bestie se neprobudila

Reagovat
Sandstorm

Mrzí mě to ale tohle už Erik neotočí. On i na lavičce působí bez energie. Tam není nic. Prostě nic. Ani náznak progresu. Naopak se to spíš zhoršuje.

Nechápu to. Další trenér co měl slušnou první sezónu s progresem ve všech činnostech a ve druhé sezóně místo toho aby to posunul o další level výš tak je z toho propad, že asi nedáme ani TOP4.

Reagovat
Herbmeister

Myslím, že to záhada není. Co zůstává pořád stejné posledních X let?

Reagovat
Chittak_LFC

Pane profesore, Plha se hlásí.

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
Salfovic

Port Vale se do toho finále fakt prolusuje

Reagovat
Man__United

Zápas jsem, dobře sem udělal když vidím výsledek, každopádně pokud výhodu ETH tak ať jdou všichni hráči taky včetně Bruna, Rashforda, Shawa atd...Není možné aby byli hráči tak labilní a při první krizi se hned obrátili proti trenérovi zvlášť když to není první trenér, pokud přijde do klubu SJR ať vychází celý sportovní úsek včetně trenérského týmu, všechny hráče a postaví to totálně od znova! Nic jiného už nepomůže!

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
Chittak_LFC

To jsi rozepsal vecer po konzumaci a dopsal rano uz strizliv ne? :D

Reagovat
Man__United

Ne, mě už prostě nic jiného nenapadá protože jak už víme samotná změna trenéra prostě nefunguje

Reagovat
Likan7

Teď koukám na sestřih...co kurva dělal u prvníh o gólu Dalot? Děláš si prdel ty vole?

Reagovat
Likan7

Teď koukám na sestřih...co kurva dělal u druhýho gólu Dalot? Děláš si prdel ty vole? Na hranici vápna si tam Zámky mohli udělat piknik..

Reagovat
r.mrazik

Od začátku sezóny nemá formu, kromě toho pěkného gólu.

Bissaka dost chybí, ač se na něj vždy prskalo.

Celá ta obrana je dost srandovní.

Harry a Lindelof je extra sračka dvojky a nalevo ten týpek škoda mluvit.

Jinak od začátku sezóny se to zmrvilo změnou systému, kdy se tam chce narvat Mount a ono to vůbec nefunguje.

Úplně zbytečný příchod stejně jako beek tehdy (že je v klubu je funny taky).

Casemiro nám nakonec místo tří skvělých let dá asi jen ten jeden rok...

Reagovat
vodka

Mount s tou změnou systému nemá moc společného. Hlavně zranění Shawa a Martineze. Prvních pár zápasů jsme totiž hráli na držení balonu a Shaw se měl stahovat víc do zálohy z toho levého beka. Jako ani to moc nefungovalo, ale po těch zraněních přišla změna a hraje se víc přímočaře, ale funguje to ještě hůř.

Reagovat
r.mrazik

Jakto? Celé léto se jelo na to, že se tam zařadí. Začátek sezóny tom pokračoval.

Nefungovalo to odzacatku a když se to poslední zápasy zkouší vrátit trochu zpět, tak to nefunguje taky.

Reagovat
Dawon

Tak castecne urcite jo, Mount vs Eriksen sou diametralne odlisni hraci a delaji na tom hristi uplne neco jineho. A Mount se proste primarne privadel prave jako hrac do zakladu na pozici od Eriksena. Jenze tam pak sou hned 2 problemy

1) Casemiro uz pri tom vysokem pressingu od Mounta nezvlada pokryt ten stred sam (uprimne myslim, ze to by nezvladal ani v lonske forme, nikdy to nebyl uplne typ Kante, ktery by to odbehal za tri)

2) Mount oproti Eriksenovi pri rozehravce zezadu je prakticky nulovy

Takze kdyz pak zaroven nemas ten buildup zezadu skrz absence hlavne Martineze a Shawa, tak pak prakticke neexistuje cesta jak dostavat mic k te utocne ctverici v nejakych nebezpecnych pozicich a si tak nejak v prdeli.

Ono neni nahoda, ze s micem nejlip ten tym vetsinou vypada, kdyz je na hristi Eriksen a rozehrava, ale samozrejme tam je pak zas ten problem, ze on neumi branit.

Jako fakt je neuveritelne, ze po utraceni nejakych 130 mega za dva zalozniky + Eriksena s obrovskym platem, je ta zaloha porad naprosto nepouzitelna. To je fakt na kriminal.

Reagovat
Likan7

Normálně bych tam Beeka začal zapracovávat...horší než ti kašpaři být nemůže... Přijde mi to horší jak za Moyese teď

Reagovat
r.mrazik

Jen už proboha žádný Beek

Reagovat
Likan7

V současný sitauci? Klidně

Reagovat
O.Giroud

By si rýchlo zmenil názor

Reagovat
Likan7

Zoufalá situace

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Moment Beek neni nekde na hostovacce?

Reagovat
r.mrazik

ne neni

Reagovat
Svatej

Jezisi, ma vůbec neco nahráno od toho přestupu? nejvíc tu prvni sezónu hádám a i tam vlastně bída, nebo ne?

Reagovat
r.mrazik

loni 295 minut,ale to byl tusim dlouhodobe zraneny

a letos ma 23 minut

Reagovat
Svatej

Uuuuuuf.... No aspon proklouzava pozornosti a nikdo ho moc nehroti

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Dawon

No ja myslim ze vztek nad jeho setrvanim tady byl po konci prestupaku znacny Ale tam je tech failu vsude kolem tolik, ze to vlastne jen zapadne do prumeru

Reagovat
Salfovic

Je celkem slušná šance, že až přijde nový trenér, tak nebude vůbec vědět, že takovej hráč tam je.

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, že šel hostovat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vilp

U prvního tam za ním taky běží hráč a ani si ho nezkontroluje a vyklusá si to.

Reagovat
jenage

Právě že si ho kontroloval a moc dobře o něm věděl, jen byl líný přidat do kroku.

Reagovat
vilp

Zkontroloval si ho dvakrát na začátku naposledy na hranici středovýho kruhu, když byl ještě proti Almironovi v dobré pozici, pak dalších minimálně 15 metrů běhu už ne. Lepší hráč by na jeho místě udělal další 2-3 scanny a pak by logicky i zareagoval líp na ten náběh, kdy Almiron zrychlil.

Reagovat
Miguel19

Dalot je neprostej tragéd. Pár povedených zápasů na tom nic nemění.

Reagovat
Dawon

Traged to neni, ale je to prumerak. Muze v tom tymu byt backup, pokud pred sebou bude mit mnohem kvalitnejsiho hrace. Ono taky moc asi nepomuze, ze posledni dva mesice hral prakticky kazdou minutu jak v klubu tak v reprezentaci, i to se na vykonech zkratka muze projevit, protoze zrovna na kraji obrany se nebeha uplne malo.

Reagovat
Miguel19

Tak pro mě tragéd = průměrák

Reagovat
Dawon

Tak jako asi muze byt ale proste nemyslim, ze nema na to, aby tom tymu plnil roli...ale kdyz hraje hovno cely tym, tak on se na tom sveze a jeho nedostatky spis vyniknou no.

Reagovat
nani92

toto je strašná tragédia, posledné roky sme hrali piču to áno, ale vždy tam bolo aspon pár hráčov, ktorí mali formu a niečo vymysleli a zápas sami vyhrali, ale teraz tam nie je absolútne nikto vo forme, všetci úplný prepad. Napr. taký Bruno za Portugalsko a za United je úplne iný svet. A toto ide už aj za ETH, lebo toto si on vyskladal, on priviedol Antonyho a Mounta,.. Nie som s iistý, či to on môže ešte nejako zvrátiť, skôr si myslím, že nie.

Asi to bude chcieť návrat Oleho, nech opäť urobí rebuild, len teraz bez toho, aby mu priniesli Ronalda a spol.

Reagovat
avicii

Ten Hag to už nedá, neverím tomu skôr sa v tom bude čoraz viac topiť, zvlášť hráči united určite nie sú ty co by manažéra podržali

Reagovat
nani92

problém je, že jeho hráči, ktorých priviedol ho nepodržia kvalitou a to je problém

Reagovat
Busby babes

Erik ten Hag has confirmed Casemiro picked up an injury before half-time tonight. The #MUFC boss is unsure of the severity but expects him to miss the trip to Fulham

jako ne ze by v te jeho soucasne forme nejak chybel, ale tvl.

Reagovat
r.mrazik

Jinak jak na pár let zabít kádr? Koupíš za víc jak 200 Mega liber trojici Case, Antony a Mount a dáš jim velké platy.

Case uteče třeba za dost do Arábie...

Reagovat
Dawon

Kdyby ho Arabove koupili, tak to je v tuhle chvili dar z nebes. A uprimne bych jim pribalil i Varana, k cemu je dpc hrac, jehoz strop je 25-30 zapasu v sezone. Jak mas pak u tech stoperu budovat nejakou chemii a konzistenci...to je fakt na palici.

Oba jsou snad dost velke jmena, aby je ti magori zaplatili, tak se jich fakt pojdme zbavit a pojdme to omladit dpc.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
avicii

Toto vám tu písalo dosť ľudí pri tých vašich prestupoch, síce na prvý pohľad okamžitá kvalita ale len na veľmi krátku chvíľu.. a ty mladší sa neujali úplne.. a zas vás to bude stat milióny

Reagovat
Dawon

Tak ja byl jednim z tech, co z Casemira zrovna neskakali radosti Obzvlast kdyz to byl typove diametralne odlisny hrac od De Jonga, ktery byl primarni cil. A to se zda bylo takove prvni domino, ktere pomalicku odstartovalo vsechny ty udalosti, ktere nas dostaly do dnesniho dne Neprisel De Jong, koupil se v panice Casemiro, totalne se mohl vyhodit do kose nejaky styl, kterym chtel ETH hrat a dnes to vypada tak jak to vypada.

Reagovat
Busby babes

tvl Casemirovi je 31 ne 40. Varane to same...

Reagovat
r.mrazik

varane je skleneny a case nafouknuty

Reagovat
Dawon

No jo, ale Case evidente uz letos zacina odchazet a Varane zkratka zvladne odehrat pulku zapasu v sezone...neni vsechno jen o veku, je treba resit i ten kontext. A tim ze kupujes hrace 28+ tomuhle proste jdes hodne naproti, ne kazdy fotbalista ti bude hrat dobre do 35+, u vetsiny prave ten pokles po te 30 uz bude probihat.

Reagovat
Freedo

Nepovedlo se mu pár zápasů a hned podle vás začíná odcházet. Já bych s rychlými soudy počkal. V současné době se nedaří nikomu z týmu, nemusí to hned znamenat, že jsou někteří za zenitem.

Reagovat
Dawon

Par zapasu? Je listopad a on ma za sebou jeden dobry zapas proti becku Palace. A nejde o nejakou "formu", proste vidis, ze je extremne pomaly...jak tohle jako fixnes v 31 letech? Navic to neni o tom, ze by se mu ty zapasy jen trochu nepovedly, on byl pravidelne opravdu nejhorsi hrac na place a aktivne prispival k prohram.

Reagovat
Busby babes

ano, tomu se rika ztrata formy. Nebo je teda Rash taky uz odepsanej? protoze ten je na tom podobne.

Reagovat
Freedo

Smutný je, že Case má zatím i s tou špatnou formou tuto sezónu 4 góly a Rashford 1.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Dawon

Ztrata rychlosti proste neni ztrata formy, to se na me nezlob. Rash na tom najednou neni rychlostne na moji urovni, tomu se proste nedari, odskakuji mu mice, nepadaji mu tam strely, neveri si (tak jako vetsina ostatnich v tymu). Ale vsechno je to technicke a psychicke.

Muzem zit v pohadkach a verit, ze se to u Caseho spravi, ale to je imho jen zbozne prani. Maticovi taky odesly nohy a od te doby z nej byl v tom tymu jen pasazer. Beru ze Case je lepsi hrac s lepsi karierou, ale to neznamena ze je imunni proti starnuti. A mozna kdyby vedle sebe mel Kanteho, tak by se mohl soustredit na pozicni hru, kterou verim furt muze mit skvelou a porad vypada velmi dobre, ale bohuzel nema, je tam na braneni sam a sam to nezvlada.

Reagovat
Salfovic

Hráli jste alespoň jednou ve složení Case, Amra vzadu a před nimi Bruno ?

Reagovat
Dawon

Mam pocit ze ne a jestli jo, tak mozna na par minut v nejakem zapase...ale v takove situaci se pak zas nabizi otazka, k cemu je tam 60milionovy Mount no Proste to neni vubec vyvazene...coz mam pocit rikame poslednich 10 let skoro kazdou sezonu.

Reagovat
bbbauch

A nejakej sportovni reditel je stale utopie

Reagovat
Salfovic

Podle mě je úplná píčovina tam na sílu rvát oba současně. Střídal bych je na postu AM a občas jednoho hodil na křídlo.

Reagovat
Muffi

Nebylo by to zoufale pomale?

Reagovat
Salfovic

Neřekl bych, že je Amra pomalejší než Eriksen nebo McTom.

Reagovat
Likan7

Sezóna začala v půlce srpna, je listopad...Snad se do března rozehraje.

Reagovat
Dawon

Tak jestli se do formy rozehraje ve 3/4 sezony, tak na to se moc tesim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Za mňa za tie peniaze sa dali kúpiť hráči co vydržia hrať 6 - 7 sezón na vrchole

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
dantetomas

A ze takeho nenasiel Liverpool, hoci ho v lete fakt potreboval

Reagovat
fenixLFC

ze sa teda casemiro kupoval toto leto ked uz tym argumentujes u nas

Reagovat
dantetomas

Len som chcel poukazat na to, ze tych top hracov na ten post nie je momentalne tolko. A nebolo ani pred rokom, obzvlast nie za 60 milionov (mozno Bissouma, ale ten minulu sezonu u Spurs nijak nehviezdil). Casemiro priniesol minulu sezonu do stredu pola ManUtd okamzitu top kvalitu.

Priznam sa, ze top 25-rocny DM za 60 mozno niekde beha, ja futbal uz tolko nesledujem. Len mi pride divne, ze ho nenasli zastupcovia ManUtd, Liverpoolu ani Chelsea a tak modraci zaplatili nezmyselne prachy za Caiceda a este nezmyselnejsie za Laviu. A LFC ten problem nakoniec vyriesil 31-rocnym Endom za par supov.

Reagovat
Salfovic

Nevyřešil.

Reagovat
dantetomas

Malo to byt v uvodzovkach

Reagovat
fenixLFC

znova, porovnavas situáciu vlani a toto prestupove okno. zastupcovia chelsea ani liverpoolu ho minule leto nehladali, takze ho samozrejme ani nemohli najst. a aj casemiero bol priklad hraca ktory sa zdal ze nie je na predaj ale za spravnu sumu ho pustili. a vlani napriklad okrem casemira prestupovali napriklad tchoumeni, palhinha, doucoure alebo Kamara. stalo za to vyhodit 70 mega za cca 8 mesiacov vo forme hrajuceho zaloznika namiesto hociktoreho z tychto co by im dali niekolko rokov?

Reagovat
Muffi

Reagovat
Muffi

Kdyz nevysel caicedo ci Lavia, misto tahani Amrabatu a podobne se pritlacilo u Gravenbercha, jakozto defenzivniho univerzala.

A to se sklonovala cela rada jmen, nejspis slo jen o vymysly bulvaru.

Reagovat
Salfovic

Přitlačilo, vždyť stál jen směšných 34 mil, ve srovnání s tím kolik jste chtěli dát za Caiseda.

Reagovat
Kowe

Gravenbercha, jakozto defenzivniho univerzala?

Reagovat
mistr129

31letý Brazilec je něco jako 45letý Angličan

Reagovat
Salfovic

Nebo 25letý Afričan.

Reagovat
Likan7

Reagovat
Miguel19

Kolik bere Antony? Ten "tolik" mít nemůže ne?

U Caseho a Mounta se to tak nějak dá čekat no...

Reagovat
Dawon

Antony nema zadnou raketu (ikdyz urcite dost na to, aby to komplikovalo pripadny prodej), Mount docela dost, ale furt to neni uplne spicka v ramci tymu(a u nej aspon verim, ze naprosto pri nejhorsim z neho bude dobry squad player), ale Casemiro bude pravdepodobne nejlip placeny hrac v tymu a smlouvu ma snad jeste 3,5 roku

Jako clovek tu nekompetenci ve vedeni fakt nepobira, to je proste uplne z jine planety.

Reagovat
r.mrazik

mount ma neco kolem 250, case 350 a antony 150...bajvoko

Reagovat
Salfovic

capology má u Antonyho 200, jinak stejně.

Reagovat
r.mrazik

tak to by bylo jeste hustejsi

ale tak mimo tym je sancho,kterej ma kolem 250-300 takze...

Reagovat
SunFells

Mounta bych teda nedával na úroveň nákupu Caseho a především Antonyho, pořád je to hráč který vám za dané peníze v budoucnu může dělat dobrou službu, když se dobře využije.

Reagovat
r.mrazik

vubec nevim,kam s nim v tom kadru,kdyz mas bruna

vubec mi tam nesedi,stejne jako mi tam nesedel beek (a to je mount mnohem lepsi hrac)

u mounta to neni o kvalite,ale spise o jeho potrebnosti,kdy vlastne prisel hrac,ktereho moc nevyuzijes,kdyz je na hristi nejlepsi hrac tymu

Reagovat
SunFells

Mně přišlo hodně zajímavé, když jste zhruba ve stejnou dobu při nákupu Mounta byli spojováni s Frimpongem, který by vymazal vaše nedostatky na pravé lajně a umožnil na míči uvolňovat Bruna z prava centrálně a vytvořil s Mountem top box zálohy. Když si ještě vezmu, že Tielemans byl zadarmo, tak ten čtverec Case, Tielemans - Mount, Bruno by byl po mnoha stránkách sexy.

Mount s Brunem by neměli takové povinnosti v buildupu, stejně tak by ta tíha opadla z Casemira, takže by ho mohl alternatovat i McT, Tielemans zadarmo je v té roli strašně moc muziky za málo peněz a zároveň to není překážka pro Kobbieho do budoucna jakou by byl třeba De Jong. Mount při pressu vepředu, fyzicky na lajně hnoje jako Antony a Sancho by mohli alternatovat na té Brunove roli (Amad detto), která by hrála víc na jejich silné stránky a Dalot jako backup za Frimponga na tu pravou lajnu taky slušný.

Ale ten Hag se rozhodl hrát radši ping pong, lol.

Reagovat
r.mrazik

jo,je to jak pises...ti hraci se k sobe proste nehodi

beru,ze to dost ovlivnilo zraneni martineze a shawa, ale ani ti by proste ty diry za dvojici mount bruno nevyplnili

nehlede na to,ze koupis hojlunda a servis mu ma delat rash,antony a garnacho,kteri spis jdou sami na strelu,nez aby mu zakonceni pripravili

jak to loni bylo pozitivni,tak v lete to ETH prichody a zmenou taktiky rozesral a pripomina mi to Oleho,ktery to zmenil,kdyz prisel Ronaldo...

Reagovat
Salfovic

re: který to musel změnit, když přišel Ronaldo

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Vždyť Casemiro je přece nejlepší cdm na světě, ne?

Reagovat
r.mrazik

loni byl skvely, v lete prijel oplácaný a hraje dost prumerne

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tak průměr nejlepšího na světě, to musí bejt přece pořád klasa.

Reagovat
Dawon

Uprimne receno hral dost nic moc uz loni v zaveru sezony...a to zrovna u nej se to uplne neda hodit na uvanu, kdyz si pomerne znacny odpocinek vynutil kartama

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
John Obi Mikel

Ten los je na tuty cinklej. Nemůže být náhoda, aby dvě kola po sobě schválně dávali silné k sobě a slabé k sobě.

Reagovat
John Obi Mikel

A vysvětluje to i to hodinové čekání

Reagovat
fenixLFC

ved nedavaju. silny castle dostal slabu chelsea

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hachim Mastour

Nesúhlasím s tým odpisovaním Ligového poháru od fanúšikov. Mohli sme sa ho pokúsiť vyhrať túto sezónu, predsa už je to nejaký čas kedy sme nejaký pohár vyhrali a mali sme veľkú šancu ho vyhrať. City ho tiež pravidelne vyhráva a snaží sa

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Liveral

Mohli no, zaroveň další kolo bysme hráli na Anfieldu 2 dny před zápasem na Anfieldu v lize. Takže myslím, že moc priority bysme tam stejně nešlo...

Reagovat
avicii

tento rok ho chcem do Liverpoolu

Reagovat
Salfovic

Everton

Reagovat
Kowe

letos ideální čas vyhrát 10.

Reagovat
Doomblade

Já bych tu trofej taky neshazoval. Už z toho důvodu, že ji Arsenal nevyhrál asi 30 let. Stejně mě štvala vypadnutí v EL. Ve všech soutěžích je třeba vyřadit kvalitní týmy.

Ten kádr bohužel není díky zraněním tak široký, jak se zdálo. Zápas potvrzuje moje přesvědčení, že na DM musí přes všechny soutěže hrát Rice nebo Partey, jinak budou problémy s každým týmem.

Reagovat
Man__United

Na tomto všem je nejhorší, že přestavba kádru která ještě stále probíhá je zralá na další přestavbu

Reagovat
El Cid z City

To je tak, když do přestavby montuješ hráče, kteří jsou na hraně třicítky.

Reagovat
martin.b

tohle už nemůže být o hráčích, ať koupíte kohokoliv, dlouhodobě shoří nebo nedosáhne těch očekávání, který u něj objektivně jsou (najdou se výjimky, ale i ten Bruno mohl/může bejt mnohem lepší, pokud není nucenej všechno brát na sebe, což u něj bývá zárodkem frustrace a následně slabších výkonů)

Reagovat
iamek

Stejne je vše v hajzlu, tak by mohl začít stavet Kobbieho. Proti Salfordu dělo výkon po zranění . Potenciál má obrovský.

Reagovat
Man__United

Předpokládám že začne, ale musí pomalu po tom zranění

Reagovat
Salfovic

OT: Až doteď jsem si myslel, že něco takového není možné, že by UEFA dva kluby se stejným majitelem do pohárů nepustila.

Investiční fond RedBird Capital, který vlastní AC Milán a od roku 2020 má 85% podíl v Toulouse, údajně zvažuje prodej svého kontrolního podílu v klubu Ligue 1. Důvodem jsou obavy z možného střetu zájmů v očích UEFA, neboť oba týmy se kvalifikovaly do evropských pohárů v sezoně 2022/23. Milán je sice nasazen do Ligy mistrů a Toulouse do Evropské ligy,

Reagovat
Busby babes

City, Red bull a dlasi... v tomhle by nemel byt problem.

Reagovat
Salfovic

Jenže ti to mají udělaný tak, že oficiálně mají většinu jen v jednom klubu.

Reagovat
Busby babes

no a to same ted delaji tihle, ne? vytvori nejaou separatni entitu a tak. Stejne jako budeme mit my pod INEOSem. Jako tech multiclub ownershipu je po evrope uz docela dost a UEFA s tim zatim nedelala nic.

Reagovat
Salfovic

No právě, že to dělají až teď, a i tak je UEFA pustila.

Reagovat
vladis271

OT:

Dolores Umbridge hra kralovnu hra Elizabeth II. v najnovsej serii The Crown.

Preboha to ju rovno mohol hrat kapitan Danko.

Ja nvm, mozno je to dobra herecka, ale cez toto sa asi dokonca serie neprenesiem.

Reagovat
Mastný Chobot

Som myslel, ze je aspon cierna, ked si sa tak rozhorcil

Reagovat
jk

Reagovat
Svatej

Reagovat
mithro

Reagovat
Nizzie

Reagovat
vodka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FUnk

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

v cem je problem?

Reagovat
Neutron

Nahodou Imelda zahrala tu postavu skvele, strasne som tu postavu nenavidel aj vo filme nielen v knihe, takze za mna dobra volba.

Reagovat
iamek

The club is understood to view Rúben Amorim, the Sporting Lisbon manager, and Zinédine Zidane, as potential replacements to Ten Hag, although the situation is hugely complicated by the uncertainty over ownership.

Komu dluzim ten litr?

Reagovat
Salfovic

Zidana bych v těchto sračkách rád viděl, konečně by se ukázalo, jakej je to trenér.

Reagovat
Man__United

Takže teď přijde Amorim a příští rok Zidane? Musíme se dívat hodně dopředu protože žijeme v opakující se smyčce

Reagovat
SunFells

ten Hag je fighter To by byla prdel, kdyby managera vyměnili ještě před změnou vedení.

Reagovat
iamek

Tohle podle Atleticu nehrozí. Snad.

Reagovat
jk

Amorim v PL

Reagovat
owny✨

Mně

Reagovat
Busby babes

United categorically denied a report yesterday saying they were exploring options to replace him. The report named Ruben Amorim, the Sporting Lisbon head coach, and Zinedine Zidane as coaches of interest. “The report claiming that we are exploring alternatives to Erik ten Hag as manager is categorically false,” a club statement read.

No talks have taken place with Amorim, although United did express an interest in him via an intermediary in early 2022, before Ten Hag’s appointment.

https://theathletic.com/5025792/2023/11/03/erik-ten-hag-manchester-united-sack/

Reagovat
bbbauch

Ted se to da na EF a polibek smrti je hotovej

Reagovat
Busby babes

nastesti v tuhle chvili nemame prachy na to vyplatit ho a INEOS si nejdriv vyhodnoti co se deje a pak ho pripadne vyhodi. ale zatim to na to nevypada.

Ono je letos zas hodne mimofotbalovych problemu... Greenwood, Antony, i ten takeover zas... velka nejistota vsude a to nepomaha.

Reagovat
iamek

Řiti se to fakt ze všech stran. Silenost.

Reagovat
Busby babes

Manchester United věří ten Hagovi

v expresce uz to mas.

Reagovat
Neutron

to by bolo tak kardinalne idiotske rozhodnutie, ze by som tomu kludne aj uveril.

Reagovat
Salfovic

To už si tam ten debil mohl rovnou pověsit Stalina a ne někoho, kdo byl ještě nedávno modlou mladých ,,progresivních liberálů´´ které tak nesnáší

Reagovat
Mastný Chobot

Tak on je byvaly ucastnik gay prideov, mozno mu ostalo odvtefy

Reagovat
Salfovic

To bych do něj tedy neřekl

Reagovat
Nikikrew

Aj male deti zobral....

Reagovat
EZ

ironia

Reagovat
protiproudu

Vybrali si slušně :D

Reagovat
Salfovic

No, říkám si, koho tam měl takovej Vondráček.

Reagovat
Kowe

Nohavicu

Reagovat
jk

Toe strašný.

Reagovat
vladis271

Vcera som pozrel Danka v hospodarskych novinach. Ja mam podozrenie, ze on osprostieva diskusiu od diskusie viac a viac. Vlada snov. tupi, tupi politici.

Reagovat
dantetomas

Odpalkuje vlajku EU, nahradi ju slovenskou vlajkou, ved je to predsa hrdy Slovak… a hned na to vyvesi obraz Che Guevaru

A mna sa stale pytaju, preco sa nechcem vratiti na Slovensko… no uz len preto, ze si tam volia taketo exemplare do vlady

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

a to sa tam deju horsie veci.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nizzie

Dpč.

Reagovat
FUnk

sundat prezidentku a dát tam cheguevaru by melo být za sto ran holí

Reagovat
r.mrazik

na Slovensku ted vladnou slusny kokoti a pice

Reagovat
J0EL

taka dezolatna vlada tu este naozaj nebola. A to sme tu uz mali kadejake individua

Reagovat
r.mrazik

to teda jo, ted je to tam samy psychopat...totalni mizerie a ta zeme pujde jeste vic do kopru

Reagovat
vodka

no, Slota a Luptak byli taky dobri exoti

Reagovat
mithro

tych si tu uz nikto nepamata na slovensku si ludia nepamataju, co bolo rok dozadu, nieto 10+

Reagovat
J0EL

Do tankoch a na Budapest

Samozrejme, ze si to pamatame, ale Blaha, Simkovicova, Huliak, Taraba v exekutive je proste nove dno. To so Slotom bola aspon "sranda", ale toto je uz ina sebranka

Reagovat
Nizzie

Jak kdyby u nás tomu bylo jinak x let. I když teda to, co se děje teď na Slovensku je dost velká šílenost no.

Reagovat
r.mrazik

no...prezidentsky u nas dopadly skvele

parlamentni vlastne taky,kdyz si vezmes,ze tam mohl sedet Bures, Pitomia a treba KSCM nebo ten fízl

samozrejme pristi parlamentni dopadnou nejspis blbe,ale to nic nemeni na tom,ze tak sileny to tady neni...tedy pokud nezacne byt ve vlade SPD...to pak pujde do prdele uplne

Reagovat
Nizzie

Prezidentský dopadly dobře v kontextu lhář/koblihář/stbák x jenom komár, ale i tak to pro mě byla volba mezi tím, jestli chceš střelit do levé nohy, nebo do pravé. Ale to je věc pohledu samozřejmě. Byť ten výsledek bych také označil za dobrý, minimálně alespoň v tom, že tam už nesedí kreatura a prezident vypadá reprezentativně, což je jeho hlavní úloha. Představit si Babiše jako prezidenta? Brrr.

Jako jasný, ulhanec, Okamžourá či komáři, to je stejné dezolé jako Slovensko teď, ale že by byl slepenec nějaká výhra se za mě říct rozhodně nedá. Nehledě na to, že působení toho, co tu máme teď bude mít za následek to, co sám píšeš, a sice, že příští parlamentní volby velmi pravděpodobně dopadnou tak, že na tom vlastně budeme se Slovenskem stejně.

I já jako nevolič slepence jsem výsledek voleb relativně kvitoval s vidinou lepších zítřků, no současná vláda mě velmi rychle vyvedla z omylu. Ale nejhorší na tom je, že tam už fakt není kdo by ty lepší zítřky mohl nabídnout reálně.

Reagovat
r.mrazik

Musíš to brát tak, že by mohlo být mnohem hůř.

Bureš a Okamura by šli cestou Orbana a lezli do prdele Rusku.

Havlíček by protlačit Rosarom na Dukovany a Alena z pařížské by rozdávala prachy důchodcům.

Do toho by se na tebe z TV chrlily sračky ala Maďarsko.

A do toho Růžička jako ministr obrany, Pitomio vnitra a foldyna sociálních věcí.

Jestli si myslíš, že by hůř být nemohlo, tak opravdu hodně mohlo

Reagovat
Nizzie

Samozřejmě, že by mohlo být hůř, sám to uvádím a souhlasím s Tebou. A je velmi pravděpodobné, že to za dva roky bude také realita. Jen pro mě prostě současná vláda taky není žádná výhra, která navíc svou činností tomu hrůzoscénáři jde bohužel naproti.

Reagovat
r.mrazik

Někteří jsou tam fajn..někteří psycho

Reagovat
Nikikrew

Tak zasa my mame Caputovu o ktoru by ste sa bili. Inac sme mali konecne demokraticku vladu len vladli idioti Matovic a Sulik, Kiska zdupkal a Kolar si robil co chcel, do toho covid, vojna a hotovo. Skoda, ze to tak posrali no, ale aspon sa spravili reformy a najma nastolila ako taka spravodlivost.

Reagovat
r.mrazik

To ano. Ale to teď všechno půjde z kopce dolů

Reagovat
Nikikrew

Ved pojde no ale zazili sme raz Fica, Slotu a Meciara, ina zberba. Neviem, najhorsie je, ze mame tak vysoky deficit ktory maju prave tito gauneri znizovat, tesim sa.

Reagovat
r.mrazik

Deficitu bych se bál asi až později.

Směřování vaší země mi přijde o dost víc divoký.

Reagovat
Nikikrew

Najhorsie je, ze tento rusky magor dostal 181k kruzkov, ked mu zablokovali FB tak sa presunul na Telegram a ma velmi vela klikov. Co si ti nasi tupci zvolili to mame, srat na nich a izolovat sa od nich a biednych zivotov.

Reagovat
Neutron

ja stale nechapem ako sa tam tento panic a mentalne postihnuty jedinec mohol dostat.

Reagovat
Nikikrew

Ja chapem

Reagovat
Neutron

nikdy by som nepovedal, ze je tu tolko ludi uplne mimo...

Reagovat
Man__United
Reagovat
I am Mancunian

Už ho vyhodili?

Reagovat
iamek

Casemiro will be out for several weeks due to a hamstring injury suffered during our Carabao Cup defeat to Newcastle United on Wednesday.

The Brazilian midfielder was withdrawn at half-time due to the issue, and subsequent assessment has revealed a strain that will keep him out for a number of weeks, #mufc confirm

Po repre pauze zpět, takže v prosinci? A v lednu směr Arábie

Reagovat
Busby babes

jako formu nema, ale takhle se do ni rozhodne nedostane no. v tomhle smyslu velka ztrata

Reagovat
iamek

Já snad nepamatuju hráče, kde by tak rychle poklesla forma + teď ty zranění. Nedivil bych se kdyby on i Varane v létě směr Ronaldo a spol.

Reagovat
Busby babes

tak ono je to taky soucasti toho, jak ted funguje i zbytek tymu.

Jako ten revizionismus jakej se tu okolo Casemira dela mi prijde uplne ujetej. Formu nema, dela blba rozhodnuti... ale jak se tu z nej uz dela odepsanej duchodce... jako fakt divny.

Reagovat
vodka

Reagovat
Herbmeister

U Casemira je problém, že tam je obrovský propad. Loni nejlepší hráč, teď mega trápení.

Naše marodka je důsledkem loňské sezóny, hodně zápasů, úzký kádr a pak krátká pauza mezi sezónami. Bohužel, celou sezónu se to teď bohužel bude sypat

Reagovat
mithro

kiezby ho niekto chcel, len kde je zaruka, ze pride normalna nahrada, ked pre eth je Mount top posila do zalohy

Reagovat
r.mrazik

kupovat hrace,kterymu je 31...je to fakt skoda, preci jen je z tech zalozniku tam porad nejlepsi

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ole_was_right/status/1720401048232194532

EXCLUSIVE: Sir Jim Ratcliffe will commit $300m (£245m) from his multibillion pound fortune to @ManUtd's ageing physical infrastructure as part of a deal - expected to be sealed this month - that will see Ineos Sports buying a 25% stake in the Red Devils.

plus vlakno vejs jak to muzou potencialne premenit na vetsi cast akcii nez tech 25 procent.

Reagovat
iamek

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Salfovic

Bafuňáři od The Red Devils údajně o angažování nového stratéga v žádném případě neuvažují.

Takže po Fulhamu letí.

Reagovat
Busby babes

Green Day have just announced they're playing at Old Trafford in June.

I've had a cheeky fiver on them winning...

Reagovat
Wazza228

Theatre of Dreams -> Boulevard of Broken dreams... No, to sedí

Reagovat
Busby babes

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Man__United

Manchester City are chasing Manchester United midfielder Kobbie Mainoo! #MUFC [@FourFourTwo]

To by jsme mohli definitivně zavřít krám a úplně to rozpustit

Reagovat
iamek

Nesmysl

Reagovat
r.mrazik

tak urcite,kdyz v lednu podepsal novy kontrakt...achjo..

Reagovat
Salfovic

Klasické zvyšování ceny před prodejem.

Reagovat
r.mrazik

Před prodejem koho?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele