Barák se oslavou gólu proti Sivassporu snažil vyburcovat spoluhráče

Záložník Antonín Barák ve čtvrtečním utkání proti Sivassporu potvrdil, že se mu v této sezoně Evropské konferenční ligy daří. Čtvrtou brankou v soutěži rozhodl jako střídající hráč v úvodním osmifinále o výhře 1:0. Český reprezentant měl z trefy velkou radost, a jak řekl po zápase, její oslavou se snažil spoluhráče strhnout k dalším brankám. V odvetě očekává podobný průběh zápasu.

Fiorentina aktivovala opci a natrvalo získala Baráka z Hellasu Verona

Antonín Barák přestoupil z Hellasu Verona do Fiorentiny. Osmadvacetiletý záložník od léta v klubu z Florencie hostoval, nyní byla aktivována opce za 8,5 milionu eur...

Brankář Staněk vyhrál podzimní část ankety Zlatý míč ČR o fotbalistu sezony

Brankář Jindřich Staněk ovládl podzimní část Zlatého míče a v novinářské anketě o nejlepšího českého hráče sezony má nakročeno k premiérovému vítězství. Šestadvacetiletý gólman Plzně získal v první polovině 27. ročníku ankety 455 bodů a před druhým záložníkem Antonínem Barákem má k dobru 35 bodů. Třetí místo průběžně patří kapitánovi české reprezentace Tomáši Součkovi.

Barák o Fiorentině: Přestup mě nastartoval, cítím se skvěle

Antonín Barák si nemůže vynachválit nedávný přesun do Fiorentiny, kam v rámci italské ligy zamířil na hostování z Verony. Sedmadvacetiletý ofenzivní záložník je nadšený z herního stylu "Fialek", zázemí klubu i fanoušků, schází mu pouze lepší vlastní produktivita. Na konci minulé sezony měl zlomený malíček a přišel o červnový sraz reprezentace, o to víc s těší na nadcházející poslední dva zápasy skupiny A Ligy národů s Portugalskem a ve Švýcarsku.

Reprezentant Barák přišel na hostování do Fiorentiny

Reprezentant Antonín Barák bude do konce sezony hostovat ve Fiorentině, kam pak může za splnění určitých podmínek přestoupit. Zároveň sedmadvacetiletý český záložník prodloužil smlouvu s Veronou do června 2025. Hellas to oznámil na svém webu.

Barák podle zpráv z Itálie vymění Hellas za Fiorentinu

Fiorentina se podle italských médií dohodla s Hellasem Verona na příchodu českého reprezentanta Antonína Baráka. Sedmadvacetiletý záložník zamíří do Florencie na hostování s opcí na přestup.

Fiorentina se nevzdává Baráka, poslala vylepšenou nabídku

Fiorentina zvýšila nabídku za českého reprezentanta Antonína Baráka. Podle italských médií může Verona za 27letého záložníka získat 14 milionů eur (345 milionů korun).

Fiorentina má zájem o Baráka, Hellas první nabídku odmítl

Českého reprezentanta Antonína Baráka se podle italských médií snaží získat Fiorentina. Veroně už předložila první nabídku, kterou však Hellas odmítl.

Přestupové spekulace: Kteří čeští reprezentanti mohou v létě změnit dres?

Letní přestupové okno se blíží a to znamená stále čilejší spekulace o tom, kteří hráči by mohli změnit dres. Je velmi pravděpodobné, že v nadcházejícím období se transfery budou týkat i českých reprezentantů. Minimálně odchod Adama Hložka (19) ze Sparty je prakticky jistou záležitostí. Jaké další opory národního týmu se v souvislosti s přestupy přetřásají?

Je to velká rána, MS je pro každého snem, řekl po vyřazení v play off Barák

Pro záložníka Antonína Baráka je velkou ránou, že čeští fotbalisté prohráli v semifinále play off o mistrovství světa ve Švédsku 0:1 po prodloužení a na závěrečném turnaji se nepředstaví. Sedmadvacetiletý středopolař italské Verony označil utkání v Solně za remízový zápas a litoval, že Seveřané ukázali svou ofenzivní kvalitu v nejhorší možnou chvíli.

O Baráka se prý zajímá Tottenham, Verona chce 20 milionů eur

Podle spekulací italských médií se o českého fotbalistu Antonína Baráka z Verony zajímá londýnský Tottenham. Hellas za sedmadvacetiletého reprezentačního záložníka údajně požaduje 20 milionů eur (asi 489 milionů korun).

Úžasný zážitek, radoval se Barák po hattricku proti Sassuolu

Za úžasný zážitek označil Antonín Barák svůj hattrick do sítě Sassuola, kterým pomohl v nedělním utkání italské ligy k vítězství Hellasu Verona 4:2. Sedmadvacetiletý reprezentant se stal prvním záložníkem Verony v historii, který vstřelil v jednom utkání Serie A tři branky a je teprve druhým Čechem po Tomáši Skuhravém, kterému se v tamější soutěži podobný počin povedl...

Lukaku je možná nejlepší hrotový útočník na světě, prohlásil Barák

Záložník české reprezentace Antonín Barák po prohře 0:3 v Belgii v kvalifikaci o mistrovství světa vyzdvihl střelce úvodní branky Romelua Lukakua, kterého považuje za možná nejlepšího hrotového útočníka na světě. Navzdory třetí bodové ztrátě ve skupině E Barák věří, že pokud Češi zvládnou zbývající tři duely, vybojují si díky tomu druhé místo.

Hložek je extrémně chytrý hráč, dělá mi radost s ním hrát, řekl střelec Barák

Záložník Antonín Barák jediným gólem rozhodl o výhře české reprezentace 1:0 nad Běloruskem v kvalifikaci o postup na mistrovství světa 2022. Po utkání vyzdvihl devatenáctiletého spoluhráče Adama Hložka, jenž se na jeho trefě podílel asistencí.

V prodloužení bychom měli víc sil, ale nenašli jsme na Dány klíč, mrzelo Baráka

Záložníka Antonína Baráka mrzelo, že čeští fotbalisté nenašli ve čtvrtfinále mistrovství Evropy klíč na hru Dánska. Se Seveřany v Baku prohráli 1:2, ale šestadvacetiletý reprezentant byl přesvědčený, že kdyby se národnímu týmu podařilo vyrovnat, měli by Češi v prodloužení víc sil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele