Další články

Barák se odvděčil Haškovi vítězným gólem, reprezentace mu chyběla

Vítězným gólem z přímého kopu podtrhl záložník Antonín Barák příběh velkého návratu. Za reprezentaci nastoupil naposledy loni v březnu, nový trenér Ivan Hašek ho ale ve své první nominaci neopomněl s poukazem, že dokáže rozhodovat zápasy.

Barák opět úřadoval v nastavení. Chtěli jsme se domů vrátit s výhrou, říká k obratu

Když trenér Fiorentiny Vincenzo Italiano potřebuje zlomit zápas v závěrečných minutách, ví, na koho ukázat. Český reprezentant Antonín Barák (29) ve čtvrtek v budapešťském azylu izraelského Maccabi Haifa rozhodl o výhře hostů 4:3 v páté minutě nastavení.

Změna angažmá u Baráka? Neapol podle médií jedná s Fiorentinou o přestupu

Antonín Barák by mohl v lednu odejít z Fiorentiny do Neapole. Úřadující italští mistři podle médií jednají o přestupu devětadvacetiletého českého záložníka.

Barák: Přestup do Neapole byl takřka hotový. Nepostup na Euro by byl průšvih

Málokterému českému fotbalistovi se v posledních týdnech a měsících dostávalo takové mediální pozornosti jako Antonínu Barákovi (28). Záložník italské Fiorentiny vypadl v průběhu roku z nominací národního týmu a na veřejnosti se řešil jeho vztah s koučem Jaroslavem Šilhavým (62), ke kterému se vyjadřoval i sám Barák na setkání s novináři minulý týden.

Barák se vyjádřil o reprezentaci: Konec jsem v hlavě neměl. Řekl, co řešil se Šilhavým

Antonín Barák (28) po měsících mlčení promluvil o svému vyřazení z fotbalové reprezentace. Ofenzivní záložník italské Fiorentiny se vyjádřil ke svému zdravotnímu stavu, vztahu s Tomášem Součkem či Vladimírem Coufalem a také o sporu s trenérem Jaroslavem Šilhavým (62). Potvrdil také, že v reprezentaci končit nehodlá. "Nikdy jsem to v hlavě neměl. Nevzdávám se, mám svoje cíle, jasně vím, kam mířím. Z tohohle hlediska pro mě nepřipadalo v úvahu se vzdát a skončit," prohlásil na tiskové konferenci.

Souček a Coufal slavili po finále s českou vlajkou, utěšovali i Baráka

Záložník Tomáš Souček s bekem Vladimírem Coufalem se na stadionu v Edenu bouřlivě radovali z výhry 2:1 nad Fiorentinou ve finále Evropské konferenční ligy a zisku první vítězné trofeje v soutěžích UEFA v kariéře.

Barák reprezentaci nechtěl komentovat, soustředí se jen na finále s Fiorentinou

Antonín Barák nechtěl před středečním finále Evropské konferenční ligy v pražském Edenu proti West Hamu nijak komentovat svoji absenci v nominaci na červnový sraz české reprezentace, v níž podle trenéra národního mužstva Jaroslava Šilhavého schází kvůli nevhodnému chování v týmu.

Šilhavý o Barákovi: Nechoval se vždy úplně správně, dveře zavřené nemá

Trenér Jaroslav Šilhavý do reprezentační nominace na červnové zápasy na Faerských ostrovech a v Černé Hoře překvapivě nezařadil záložníka a jednoho z nejzkušenějších členů aktuálního kádru Antonína Baráka.

Krásné emoce, věřil jsem, že Basilej porazíme, řekl Barák po vítězném gólu

Antonín Barák prožil krásné emoce poté, co v odvetě semifinále Evropské konferenční ligy v Basileji zařídil Fiorentině gólem v prodloužení vítězství 3:1 a postup do pražského finále. Reprezentační záložník, který navzdory domácí porážce 1:2 pevně věřil v obrat italského týmu, touží uspět i v Edenu proti londýnskému West Hamu.

Útočník Schick obhájil vítězství v anketě o nejlepšího českého fotbalistu roku

Útočník Leverkusenu Patrik Schick byl podruhé za sebou zvolen nejlepším českým fotbalistou roku. Sedmadvacetiletý obhájce prvenství v 58. ročníku ankety Fotbalové asociace ČR zvítězil s náskokem více než 200 bodů před záložníkem Fiorentiny Antonínem Barákem, třetí skončil s odstupem pouhého bodu plzeňský brankář Jindřich Staněk.

Ve finálové pětici Fotbalisty roku jsou Barák, Hložek, Schick, Souček a Staněk

V užší nominaci na ocenění v anketě Fotbalista roku 2022 nechybějí dva její bývalí vítězové záložník Tomáš Souček a obhájce prvenství útočník Patrik Schick. Pětičlenný finálový výběr doplňují záložník Antonín Barák, ofenzivní univerzál Adam Hložek a brankář Jindřich Staněk. Vítěz bude vyhlášen v pondělí.

Barák se oslavou gólu proti Sivassporu snažil vyburcovat spoluhráče

Záložník Antonín Barák ve čtvrtečním utkání proti Sivassporu potvrdil, že se mu v této sezoně Evropské konferenční ligy daří. Čtvrtou brankou v soutěži rozhodl jako střídající hráč v úvodním osmifinále o výhře 1:0. Český reprezentant měl z trefy velkou radost, a jak řekl po zápase, její oslavou se snažil spoluhráče strhnout k dalším brankám. V odvetě očekává podobný průběh zápasu.

Fiorentina aktivovala opci a natrvalo získala Baráka z Hellasu Verona

Antonín Barák přestoupil z Hellasu Verona do Fiorentiny. Osmadvacetiletý záložník od léta v klubu z Florencie hostoval, nyní byla aktivována opce za 8,5 milionu eur...

Brankář Staněk vyhrál podzimní část ankety Zlatý míč ČR o fotbalistu sezony

Brankář Jindřich Staněk ovládl podzimní část Zlatého míče a v novinářské anketě o nejlepšího českého hráče sezony má nakročeno k premiérovému vítězství. Šestadvacetiletý gólman Plzně získal v první polovině 27. ročníku ankety 455 bodů a před druhým záložníkem Antonínem Barákem má k dobru 35 bodů. Třetí místo průběžně patří kapitánovi české reprezentace Tomáši Součkovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele