Barák se vyjádřil o reprezentaci: Konec jsem v hlavě neměl. Řekl, co řešil se Šilhavým

10.11.2023, 12:23
Rozhovory

Antonín Barák (28) po měsících mlčení promluvil o svému vyřazení z fotbalové reprezentace. Ofenzivní záložník italské Fiorentiny se vyjádřil ke svému zdravotnímu stavu, vztahu s Tomášem Součkem či Vladimírem Coufalem a také o sporu s trenérem Jaroslavem Šilhavým (62). Potvrdil také, že v reprezentaci končit nehodlá. "Nikdy jsem to v hlavě neměl. Nevzdávám se, mám svoje cíle, jasně vím, kam mířím. Z tohohle hlediska pro mě nepřipadalo v úvahu se vzdát a skončit," prohlásil na tiskové konferenci.

O zdravotním stavu

"Měl jsem oboustranný zápal plic. Můj stav se zhoršil tak, že jsem by hospitalizován. V nemocnici jsem strávil týden, další týden na dovolené v Turecku. Dostalo se to až do té fáze, že se mi udělal výpotek na perikardu, naštěstí se to nedostalo na srdce. Po několika vyšetřeních v Římě jsem se mohl stoprocentně vrátit, od poloviny září po reprezentační pauze jsem stabilně v nominacích na zápas a přidávám minutáž. Proto jsem se k tomu tehdy nevyjadřoval. Řešil jsem jen svůj návrat na trávník."

O touze reprezentovat

"V médiích proběhly určité myšlenky, že nechci reprezentovat. Chtěl bych jen říct, že jsem nikdy neodmítl reprezentační pozvánku, od juniorských reprezentací doteď, pod žádným trenérem. Když to šlo, vždycky jsem chtěl reprezentovat."

O vztahu se Součkem a Coufalem

"Před finále s West Hamem se mluvilo o tom, že mám s Vláďou Coufalem a Tomášem Součkem problém. Osobně můžu za sebe říct, že s nikým žádný problém nemám, fyzický ani verbální. Dokonce mohu říct, že mám se všemi členy kádru nadstandardní vztahy."

O kauze se Šilhavým

"Nevyjadřoval jsem se k tomu, protože jsem nechtěl vytvářet tlak na tým nějakou kauzou. Teď už jsem cítil, že musím vystoupit. Před říjnovým srazem pan Šilhavý přes média uvedl, že teď je řada na mě a já bych se měl jemu ozvat a udělat krok, abych situaci řešil."

"Já jsem ten krok udělal, druhý den jsem panu Šilhavému volal, u toho telefonátu byl přítomen i manažer týmu Tomáš Pešír. Volali jsme si 20 minut, třikrát po sobě jsem se zeptal, jaká interní pravidla jsem porušil, a nebylo mi to nijak řečeno. Jen mi řekl, že už mi bylo vše řečeno na předchozích srazech. Pár pohovorů jsme spolu vedli, ale nebyl jsem si vědom porušení pravidel. Vždycky jsem se choval jako profesionál."

"Jediný moment, na který mi můžou něco říct, bylo, když mi oznámili, že s Polskem nebudu hrát, a já to emočně neustál, protože jsem se cítil ve formě. Zažili jsme to s pár hráči i teď ve Fiorentině. Nejde o to, že jde hráč proti realizačnímu týmu, ale že mu na tom záleží a chce hrát. Pan manažer Pešír mi řekl, že jsem vypadal, že si o nich myslím, že jsou úplní debilové. Já mu řekl, že mají založené moje veřejné výstupy na domněnkách. Telefonát vyústil v to, že mi pan Šilhavý řekl, že je rád, že jsem se ozval, a ukončili jsme telefonát."

"Myslel jsem, že tím jsme to ukončili. V telefonu jsem řekl, že jsem rád, ať jakoukoli komunikaci řešíme jako chlapi, ne přes média. Když spolu nebudeme komunikovat, tak si to řekneme. Dál jsem se k tomu nevyjadřoval."

Statistiky v reprezentaci. (©Livesport)

O impulsu vyjádřit se

"Čekal jsem na listopadovou nominaci. Nebyl jsem v ní, nemám s tím žádný problém, ale opět se ke mně dostaly zprávy z tiskové konference. Na otázku směrem ke mně pan Šilhavý řekl, že se situace nijak neposunula. V tu chvíli jsem dostal impuls k tomu, že se musím vyjádřit. Čekal jsem, že to odůvodní, že nemám minutáž, výkonnost, nebo že na můj post má lepší hráče. S tím jsem v pohodě. Ale tohle už na mě bylo trochu moc. Byl bych hrozně rád, aby tenhle výstup uzavřel ten kruh, ve kterém se delší dobu plácáme. Kvůli fanouškům, kterým záleží na českém fotbale a třeba podporují i mě jako hráče a člověka. Chci, aby to dnešním dnem celé skončilo a v médiích se neřešilo, že Tonda Barák je rebel. Osobně vám říkám, že Tonda Barák je v pohodě, nic si nebere osobně, má čistý stůl a má chuť reprezentovat."

O cestě z této situace ven

"O žádné schůzce, o které mluvil pan Fousek, nevím, možná to měli v plánu, ale nikdo mě nekontaktoval. Sám nevím, co by bylo správné řešení. Bavil jsem se o tom s lidmi, kteří mi dokázali v těžkých situacích poradit. Nevím, jestli mám volat, abych byl nominován do reprezentace. Čekal jsem, že pokud budu v užším výběru, budu kontaktován. Nebyl jsem, nejsem v nominaci, to respektuju, ale čekal jsem jiné vyjádření. Teď proběhnou listopadové zápasy, pak je další sraz až v březnu, tak je dost času to vyřešit. Měla by proběhnout komunikace z jejich strany, pokud se se mnou počítá a budu hodnocen na základě svých výkonů."

O vlivu na rodinu

"Taťka patří do okruhu lidí, se kterými věci řeším. Bavil jsem se o tom s manželkou, agentem i některými reprezentačními kolegy. Táta je z toho špatný, mrzí ho to, protože pro každého otce je krásné vidět syna reprezentovat. Pro mě bylo nejtěžší vidět tyhle lidi, jak to prožívají."

O podpoře od spoluhráčů z reprezentace

"Určitě jsem podporu cítil od hodně kluků, z lidské stránky, protože mě znají, i z fotbalové. Potěšilo mě vyjádření Páti Schicka, aby tohle všechno skončilo a vyřešilo se to. S hodně klukama jsem v komunikaci, zatím se mi naštěstí nestalo, že by mě někdo zavrhnul. Ale určitě tím nechci stavět tým proti trenérovi, to bych nerad dopustil před hrozně důležitým srazem."

O vztazích s manažerem reprezentace Pešírem

"Nejsem si vědom, že by mezi námi proběhl nějaký konflikt. Jestli on něco cítí, to se musíte zeptat jeho. Po určitých zkušenostech z klubového fotbalu z Česka už si určité věci neberu osobně."

O variantě ukončit reprezentační kariéru

"Nikdy jsem to v hlavě neměl. Nevzdávám se, mám svoje cíle, jasně vím, kam mířím. Z tohohle hlediska pro mě nepřipadalo v úvahu se vzdát a skončit. Spousta fanoušků mě podpořilo, i díky nim si nedokážu představit, že bych nároďák nechal ve štychu."

O možnosti návratu pod novým trenérem

"Nechci to vnímat tak, že se pro mě otevřou dveře, jen pokud přijde nový trenér. Na nároďák jsem jezdil jen kvůli reprezentaci, kdo to trénuje pro mě nehraje žádnou roli. S panem Šilhavým už asi nikdy nebudeme kamarádi, že bychom si šli někdy sednout a popovídat, ale takhle to vůbec nevnímám. Podle mých zkušeností ze zahraniční si myslím, že není důležité, aby trenér a hráč měli nějaký nadstandardní lidský vztah. Jde o tu profesionální složku. Prostě hrajete za ten dres, chcete vyhrát pro nároďák. Situaci ale samozřejmě budu sledovat, jsem fanoušek reprezentace a pořád se i beru za jejího člena."

O schůzce v Moldavsku

"Byli jsme tři hráči, kteří rozhodnutí realizačního týmu směrem k Polsku nevzali. V Moldavsku jsme pak všichni měli pohovor, kde mi bylo obeznámeno, že se mnou chtějí mluvit, že se jim nelíbilo moje chování. Že tam jsou mladí kluci, co tam jsou poprvé, jako Martin Vitík, a z mojí strany není dobré tam dělat ksichty. Ale bylo mi řečeno, že z těch tří jsem se vlastně zachoval nejlépe. Maximálně jsem řekl, že jsem naštvaný, to jsem přiznal, ale další vyjádření jsem k tomu neměl. S odstupem času jsem chápal a v říjnovém telefonátu jsem se za chování omluvil, cítím, že jsem se přes to mohl přenést a zachovat se lépe. Beru to jako zkušenost, která mě něco naučila a může posunout dál."

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (397)

Přidat komentář
Greny

Tak tohle by asi už Pešír a Šilhavý ustát neměli...

A tři hráči ?? Barák, pak bych tipl že to bude Venca Černý a kdo ten třetí?

Reagovat
lampas

Dle lavičky v zápase s Polskem tipuji Vaclíka.

Reagovat
Greny

Práve koukal jsem taky na tu lavičku a hned mě bylo jasný že druhy bude Černý ale třetí nevím (taky mě napadlo že by to mohl být někdo z dvojice Staněk, Vaclík) ale u brankářů ti to berou jinak , ještě mě napadlo možná Lingr

Reagovat
lampas

Vaclík byl do té doby jednička reprezentace a v tý době už normálně chytal soutěžní zápasy, takže jestli jen tak Šilhavý místo něho postavil Pavlenku (a nic mu předtím neřekl), tak bych se vůbec nedivil, kdyby se nasral.

Mě spíš než Lingr napadl Petr Ševčík, ten přeci jen do té doby už v reprezentaci něco odkopal. Navíc Lingr je teď pravidelně v nominaci, ačkoliv má velmi malou vytíženost v klubu. Ten kdyby si tehdy otevřel hubu, tak ho Šilhavý odstaví.

Reagovat
Sosi

Petr Ševčík?

Reagovat
Lemond Laws

Lingr určitě ne...

To spíš ten Vaclík. Ta trojice na tý lavičce uplně přesně takhle působí

Reagovat
kilobyte

Tak oni to nemuseli být jen hráči, co nehráli. Třeba někomu vadila taktika.

Reagovat
Frank Lampard 8

*grabs popcorn*

Reagovat
xjert02

Reagovat
oli9

Pěšír a Šilhavý musí skončit.. To jak rozesravaji tým je šílenost... Navíc to nikam posunout nemohou..

A jako mít problém s hráči jako Barák, Cvancara, Černý... Ať jdou do hajzlu... Vždyť je to jedno z nejlepších co máme

Reagovat
OTASi

Reagovat
kattos

Reagovat
GrimeBaller98

Snad ty kryse Silhavymu uz nekdo konecne rozbije drzku. A o Pesirovi skoda mluvit, to je od pohledu srac a prizivnik

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

“Pan manažer Pešír mi řekl, že jsem vypadal, že si o nich myslím, že jsou úplní debilové.”

Se mi ani nechce věřit, že je na takové úrovni něco takového možné…

Reagovat
Puskas

Každopádně je pro mě překvapení, že nominaci na zápas oznamuje i manažér týmu. To ji i probírá s trenérem, resp. trenér s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tipl, že Šilhavý se neumí postavit a stát si za svým názorem nebo jít s někým do nějaké konfrontace. Proto je u všeho Pešír. Očividně i takovou věc jako telefon s Barákem musí dát Šilhavý nahlas, aby to i Pešír slyšel a mohl za něj reagovat…

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Pablos

furt to bylo Šilhavý, Chytrý... chodili spolu všude do studia, vysvětlovali spolu... oká Chytrého nemám já rád, ale byl to asistent a bylo to naprosto v pořádku... ale tvl najednou je všude Pešír, to musí být hrozná vlezdoprdelka

Reagovat
Greny

Pan Pešír a Šilhavý by měli zjistit že si to o nich myslí asi 80%fanousku fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

A těch zbylých 20% nesleduje repre

Reagovat
verv

Pešír tohle asi dost dobře pozná, protože takhle musí vypadat většina lidí, kteří s ním komunikujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Igli

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
10

byl si rychlejší

Reagovat
kilobyte

Právě jemu by to mělo připadat jako normální výraz, když nic jiného nezná.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
icka

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kowe

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Neon

Reagovat
10adam

Reagovat
martin1

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
10

Pešír a Šilhavý ten výraz dobře znají, zrovna je v tomhle nevochčije

Reagovat
bartes

kdo ví, co tam bylo. Barák to "emočně neustál", takže je poslal do haj.lu a na to reagoval Pešír tímto způsobem. Vždyť to jsou v podstatě bývalí "spoluhráči", Pešír není o moc starší. Viz jak se vyjadřuje třeba Švancara.

Reagovat
letitfly

Skoro spoluhráči, jenom teda Barák nemá za vrchol svý kariéry 4 skvělý roky v FK Chmel Blšany...

Reagovat
vilp

Reagovat
Fedro

https://media.giphy.com/media/13cptIwW9bgzk6UVyr/giphy-downsized-large.gif

Pešír je hrozný hovno, ten by se neměl pohybovat ve fotbale ani jako výčepní na sranda turnajích.

Reagovat
kecipep

No, před posledními veledůležitými matchi další polénko do ohně. Tohle už neustojí ani v případě postupu.

Reagovat
Greny

Ještě by byla prdel, kdyby se teď Pešír a Šilhavý cítili uraženě a položili to ještě o víkendu před srazem to by byla komedie (ale asi nereálné když tam je to odstupny)

Reagovat
KnoxXx

Franz je volny ...

Reagovat
Ángel di María 22

At uz ten Silhavy i Pesir tahnou do prdele

Reagovat
Dan Gubić

Masopust do Spartaka! Skauti trnafského klubu si poctivého záložníka nasledovali už dávno. Teď im Masopust rekl - chci hrát za Trnavu.

Slavia požaduje 3 miliony, no Lukášovi pomalu končí smlouva a do malého Říma tak brzy múže odejít zadarmo.

"Lukáš si prestup vydupal, preto zaplatíme v Januári iba 350 tisíc euro a Masopust je náš," spokojne hovorí trnavský šéf transferov Igor Bališ. S Masopustom osobne hovoril aj Martin Škrteľ , šedá eminencia klubu z mesta kostolov, a hráča zlomil na prestup do najväčšieho futbalového mesta Slovenska. "Milan Ristovski nás stál rekordných 300 tisíc. Teraz si niečo priplatíme, Masopust bude náš najdrahší prestup v histórii."

Reagovat
Pablos

jako jen ať je pryč klidně (i když hráč co ti zahraje všechno možný se docela hodí na lavičce)... ale do takový prdele, kde si s nima každej v pohárech letos brutálně vytírá prdel... to si polepší teda

Reagovat
dantetomas

Neber to vazne, je to troll Gubic a vyplod jeho posramoteneho mozgu

Reagovat
Pablos

Aha, neznám

Reagovat
Dan Gubić

Fčera si vypil šest púldeci a zapil radegastem, takže si nevidel jak Trnava venku ničila nejlepší dánský fotbal.

Trnava je prdel? nemáš šajn o fotbale. Všichni hráči tam chtejí hrát, kdyby ich Spartak byl schopen zaplatit. Univerzál Masopust Spartaku hodne pomúže.

Reagovat
Pablos

Ne, nepil jsem, koukal jsem narozdíl od tebe na fotbal

Reagovat
Dan Gubić

A na jaký fotbal ses koukal? Na Trnavu určite ne. Tak nebreptej o tem cos nevidel. Trnava ničila druhý či možná prvý klub Dánska, ale ty se ignorantsky smeješ lebo nemáš šajn. Prečítaj si tlačovku trénera dánov - tak silný klub tu proti nám v domácej lige nikdy nenastúpi.

Reagovat
Pablos

Já to hlavně nebudu řešit s tebou totiž.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Lemond Laws

U vás se počítá jako zničení 1:1?

Potom by to hodně věcí vysvětlovalo

A ať koukám, jak koukám, tak v tabulce jsou zrovna 5.

Reagovat
dantetomas

Neprekvapilo by ma, keby 5. v tabulke koferencnej ligy

Reagovat
Salfovic

Ale teoreticky 1. - 2.

Reagovat
Neutron

Prosim ta, je to troll. Trnava je futbalova rit. A vcera ich tak moc drtila, ze dnes boli titulky na sportovych weboch: “Dokazali to!!! Trnava ukoristila prvy bod v skupine!!” Ozaj medzinarodny uspech tvl

Reagovat
kilobyte

Kodaň v LM je až druhý nejlepší dánský fotbal?

Reagovat
Freedo

Reagovat
ACSeRw!n

?????

Reagovat
Blasphemer

Ses přepálil žinčicou nebo co?

Reagovat
Sosi

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany Tondy úplně v pohodě rozhovor, žádná zhrzelost, spalování mostů atd., je vidět, že stejně jako zbytek národa vlastně neví, která bije v celé jeho kauze. Ale teda s Moldavskem se hrálo v Březnu a od té doby není realizák ani schopem s Barákem vykomunikovat jeho prohřešek, ještě k tomu musí volat sám hráč? Dřív jsem si myslel, že náplní trenéra a jeho týmu v NT je sledování a kontakt s hráči. Jarda sleduje snad jen Slavii a kontakt z hráči asi znamená pokec se Sekem, nebo co to jako má znamenat ... Co si myslíte o Pešírovi a jeho fci? Já se k němu nechci vyjadřovat, protože by krom jeho jména a dvojtečky už nezaznělo jediné slušné slovo.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Greny

Co realizační tým, ale o tom ví i Fousek a ten mlel taky něco o schůzce a ta neproběhla...

To vypada takhle úplně hrozne

Reagovat
oli9

Reagovat
Kucka

Reagovat
doshcz

uplne vidim Franka jak s hruzou v ocich nebere telefony kdyz neni pobliz Pesir, doufam ze i srat s nim chodi

Reagovat
pobody's nerfect

Proto na svazu mají double hajzly.

Reagovat
bartes

Reagovat
Pablos

Jinak taková věc se snad děje relativně ,,běžně" v klubu i v repre... a asi nějaké důraznější pohovoření o tom a že takhle né asi stačí při prvním ,,prohřešku". Tohle je fakt trapně nafouknutý teda.

Reagovat
Agnelli

Barák na mě působí fakt inteligentním dojmem a ať je to jak je to, nepovolat Baráka v té hrstce dobrých hráčů co máme je špatně. I v té Fiorentině moc nehrává, ale nedržkuje, nechce hned odcházet i když mu Italiano očividně nevěří. Pak ho vytáhne do zápasu s Juventusem a on zahraje velice slušný zápas. V Hlavě to ten chlapec má hodně dobře nastavený.

Reagovat
Pablos

nicméně ať to zase nepřechválíme v repre zahrál snad jednou nadstandartně proti Estonsku (nebo kdo to byl) ...jinak většinou schovávač a posouvač a vůbec né tvůrce a kreativní motor, což by asi měl být. Ale jako v repre ho chci to jo.

Reagovat
doshcz

hlavne v repre kde mas treba Sadilka starsiho co je uplne mimo a nebo Lingra snad jeste s mensi minutazi jak Barak..

Reagovat
Pablos

Sadílek jsem myslel, že byl jeden úlet na přátelák, ať si spolu s bráchou kopnou pár vteřin... a on je tam od té doby furt Včera ukázal své ,,světové" parametry.

Reagovat
Lemond Laws

Stačí ti jedno slovo?

Auty

Reagovat
Pablos

jo vlastě velká zbraň ...z které padne gól jednou z 50 pokusů

Reagovat
kilobyte

Vtipné je, že třeba Haraslín má podle mě lepší úspěšnost.

Reagovat
doshcz

i Birma hazi daleko no

Reagovat
kilobyte

Tak ono ani tak nejde o délku, ale jak se to hodí. Haraslín a Birma to sice házejí třeba o 5 metrů kratší, ale dávají rovné šlupky, které jsou ideální na tečování pro prvního hráče a hned je z toho závar. Sadílek hodí skoro do malého vápna, ale většinou je to svíčka, z které nejde pořádně zakončit a prodloužení není tak efektní. Takže jde spíše o to, aby to propadlo. Což dobrá obrana většinou nedopustí.

Reagovat
oli9

Reagovat
ACSeRw!n

pesire ty mrdko

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
icka

Reagovat
Y.N.W.A

zmrd

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
OTASi

Reagovat
Skleepy

Čvančara hrál proti Polákům v základu, takže on nemohl být mezi těmi třemi původními rebelanty, takže čistě logicky min. 4 hráči z týmu jsou či v minulosti bylinespokojeni s jeho vedením a s manažerskými rozhodnutími. Což samo o sobě není nic extra špatného, hráči jsou často nespokojení s tím, že buď nehrajou, na jaké pozici hrajou nebo třeba s taktickým plánem. Evidentně to tam ale přerůstá v hádky a konflikty a jediné viditelné řešení těchto problémů ze strany aktuálního vedení je vynechávání těchto hráčů z nominace, což ruku v ruce s "nešíří" naší hráčské základy je problém. Snad dá nový kouč týmu nový lesk a povolávat se bude jen podle fotbalových schopností a případné neshody a eskapády se budou řešit pouze v rámci kabiny. A když už něco chcete řešit transparentně, tak také transparentně řekněte, co ten hráč provedl a proč je jako trest nutné ho vynechávat z příštích nominací, tohle je kočkopes.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Axelrose

Třeba byl Čvančara nasraný, že ho postavil

Reagovat
Rudy

Takze posun absolutni nula. To je uzasne

Reagovat
Lemond Laws

Barák to určitě udělal dobře. Bohužel si myslím, že zhrzenej píčus Pešír a lobotom Franco si to vezmou, že je chtěl natřít v mediich a do repre se za ně už nepodívá.

Snad je toto jejich poslední sraz...

Reagovat
Lemond Laws

A úplně chápu toho Baráka, který je pod tlakem každý den v Itálii, kde na základní sestavu čeká 30 frajerů.

Každý den, nebo trénink a nominaci je někdo nasranej, třeba se i pohádá a buhví co všechno, ale určitě si to v týmu hned nějak vyřeší a jedou dál.

A tady Pešír, kde jeho největší úspěch je 5 startů v nějaký skotský prdeli bude dělat důležitýho a myslet si, že Barák udělal něco tragickýho, když byl nasranej, že nebude v základu

Reagovat
doshcz

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
icka

Reagovat
Kaspar

Aspon uz skonci po tomhle vyjadreni ty kecy na Baraka, ze to stejne neni zadna spasa pro narodak takovy hrac, tak at drzi hubu, cehoz uz se taky dost lidi chyta, ale ze tu jde o to jak se chova realizak k hracum.

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Kucka

Reagovat
martin1

Reagovat
OTASi

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
vilp

Co jsem slyšel, tak při poradě po nějakým prohraným zápase se někdo z toho trenérskýho týmu zeptal, jestli k tomu někdo z hráčů něco má... A Barák si vzal slovo, že takhle to dál nejde, že nebyli vůbec takticky připravení a nevěděli co na hřišti dělat apod... a ti prej z toho byli úplně vyvalení a vzali to jako útok na sebe.

Reagovat
Lemond Laws

No jasne, to si umím přesně představit, že takhle to mohlo probíhat. Je to dost pravděpodobný. Kdo jiný by měl něco říct, než Souček, Coufal, Barák, Schick..

Má k tomu někdo něco? Jojo, já.

Ok, tak žádná kritika

Reagovat
vilp

Právě Coufal se Součkem prý Šilhavýmu lezou přede všema do prdele a la Jirka Luňák a v kabině nejsou úplně oblíbení, ti by proti němu nikdy nešli.

Reagovat
Lemond Laws

Jojo, tak to se ví.

já to myslel tak obecně, že kdo jinej než naši nejlepší hráči, kteří mají zkušenosti s tím TOP fotbalem no

Reagovat
doshcz

tak neco takovyho uz rikal Schick myslim po Walesu? ten se ale vyresil sam tim ze je furt zranenej no

Reagovat
kilobyte

Radši si zničí kariéru zraněním, než aby poslouchal ty jejich kecy.

Reagovat
kilobyte

Pešír: To byla řečnická otázka, takové chování tady nestrpíme.

Reagovat
Lukáš37

No tak to sem větší sracku nečetl… kde si to slyšel? Te napadlo, nebo ti to řekla mamka??? Šlo o zapas s Polskem, kdy Barák nebyl v základu… který jsme vyhráli, tak jaká porada po prohře???? A i Barák jasne řekl, ze šlo o jeho výlev, ze nehrál v základu… tyhle sracky abys byl dulezitej… kde si to slyšel? Od koho? Demen.e

Reagovat
vilp

Důležitě se cítíš očividně ty, potrate. Řekla mi to tvoje máma.

Reagovat
Lukáš37

Debilku, čekám až odpovis kde si to slyšel? Vsadim Tvoji postiženou mamku, ze to nenapises. Lháři. Příště když budeš chtít být dulezitej se zarucenymi info z šatny, tak se neptej svého cikanskeho fotra…

Reagovat
vilp

Napadlo mě, kde se asi člověk jako ty vezme... ta postižená mamka a hlavně cigánský fotr bude nejspíš ta správná odpověď, chování by odpovídalo.

Reagovat
Lukáš37

Debilku místo psaní o svých rodičích radši už odpověz kde si vzal ty tvoje zaručene info přímo z šatny

Reagovat
vilp

Stačilo se zeptat slušně, ale to by na tebe bylo asi moc složitý.

Reagovat
Lukáš37

Tak schválně. Slušně se ptám pane vilpe… od koho konkrétně jste slyšel o te poradě po prohranem utkání? Předem Vám děkuji za odpověď. Přeji Vám krásný zbytek víkendu.

Reagovat
Lukáš37

Vilpe nafackuj si

Reagovat
kilobyte

Jeden hráč si diktuje, kdy bude hrát a trenér je s tím v pohodě. Druhý hráč se zaksichtí, když ho nepostaví a je vynecháván z nominace.

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Pablos

no tenhle kontext je vlastně taky dobrej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hrac chce hrat, jsem zdesen.

Reagovat
doshcz

- Pesir 2023

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
10adam

Kdyby to nebylo k smíchu, tak je to spíš k pláči

Reagovat
martin1

Reagovat
kattos

Reagovat
Kaspar

Nepsal nahodou Vizek jednou v tom svym sloupku v isportu ze Pesir je fetak a nema v ty funkci co delat?

Reagovat
10adam

To někdo bere vážně názory Vízka? Aniž bych se teda chtěl Pešíra nějak zastávat...

Reagovat
GjøvikFF

Repre by měla být výkladní skříň českýho fotbalu, přitom tohle vypadá jak spor holek ze 6. třídy. Katastrofální manažerská práce a celkově neskutečný amatérismus, kterej ale tak nějak dokresluje prostředí, které v našem fotbale funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
Freedo

Reagovat
vilp

Reagovat
Kowe

Reagovat
Neon

Reagovat
OTASi

Reagovat
kattos

Reagovat
xjert02

Reagovat
Largo

Reagovat
ratusek

OT: sleduje někdo na FIFA+ to MS U17? Viděl jsem chvíli Panama-Maroko a to bylo něco šíleného. Teď Kanada-Španělsko a tam je to očekávaná hra s myší

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá věc. Vypnul jsem adblock, podíval se na dvě reklamy, pak se to po půl minutě načítání vrátilo zpět, tak jsem to znovu pustil, viděl vteřinu zápasu a zas vyskočily dvě reklamy. Na ty jsem se už nedodíval s tím, že jim na to seru.

Reagovat
kilobyte

uBlock Origin

Reagovat
inferno08

Já se těším zítra na Nová Kaledonie - Anglie.

Reagovat
Lemond Laws

To je nějaká nadstavba MS ragby?

Reagovat
Salfovic

Já chvíli na to Španělsko a tam musí být šílené vedro, rozhodčí byl po půl hodině totálně zplavenej, to jsem ještě neviděl.

Reagovat
ratusek

rozhodčí byl dobrá korba jinak je na tom turnaji asi obrovský kvalitativní rozdíl mezi týmy. Uvidím co v pondělí.

Jo a ten kanaďan dostal červenou, kterou by tady místní troubové rozporovali, že rozhodčí neřešil kontext, když hráč přišlápl toho španěla

Reagovat
Pablos

Ani slovíčko o nechození opakovaném na taktickou přípravu.... hmmm, divný

Reagovat
Sosi

za poslední půl rok nebyl ani jednou na taktické přípravě, to je jasné

Reagovat
Pablos

takže insider z EF vlastně nelhal

Reagovat
Pablos

i když vlastně ještě tvrdil, že to s Pešírem nemá nic společného... takže jo lhal

Reagovat
icka

My máme nějakou taktickou přípravu?

Reagovat
dantetomas

Jedu jedu jedu… co viac chces?

Reagovat
Greny

Aby už konečně odjel

Reagovat
Vopi11

Reagovat
TopinB

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ACSeRw!n

favorit, plnej dum..

Reagovat
Greny

Tak když taktickou přípravu nemáš, tak si nemůžeš stěžovat že na ní nikdo neprijde

Reagovat
Pablos

byla narážka na ty insider infa co tu padaly při nominaci

Reagovat
jenage

Ono to asi nebude tak černobílé, ale už jen to, že se taková věc vůbec řeší v médiích, je známka totálního amatérismu a toho jsou strůjci především ti dva píčusové.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ACSeRw!n

nezvladaji to, velka ostuda

Reagovat
Pablos

Reagovat
icka

Reagovat
doshcz

Reagovat
kilobyte

Všechno nasvědčuje Barákovi verzi. Šilhavý, Fousek a Pešír se v tom vysvětlování dost ztrácí.

Reagovat
bartes

tak ani Barák nebude svatý, ale ti 3 by se spolu mohli dívat třeba na Zoufalé manželky a nebyl by v tom rozdíl

Reagovat
kilobyte

Ale Barák tu svoji chybu přiznal a pak měl snahu to i řešit. Šilhavý s Pešírem asi i sami tuší, že to řešili přehnaně a proto to chtěli nechat vyhnít.

Reagovat
kattos

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Blasphemer

Pro mě bylo vždy záhadou, jak se taková bezvýznamná nula jako Pešír dostala na takový post v reprezentaci. Ale ještě víc mě překvapuje, že kromě bookování hotelů a letenek se sere do kabiny.

A to, že si ten pořádek v kabině neumí sjednat trenér s realizákem sám, to je ještě smutnější. Naprostá katastrofa, ať už jdou všichni do prdele.

Reagovat
Greny

On se tam dostal nějak haluzove po odchodu Sionka, kdy to na FAČRu vyřešili klasický po svým ... K čemu hledat nového manažera když u nás něco dělá Pešír tak mu to prihodime k tomu ať to mame co nejlevnější, dočasný záskok za Sionka už trvá rok neco

Reagovat
Sosi

Ale on byl předsedou nějakých těch odborů, ne? Nebo dělal pro FAČR něco?

Reagovat
Greny

Zkusím něco dohledat vydrz

Reagovat
Sosi

"Bude absolvovat celou Ligu národů. To nám poskytuje časový prostor reagovat na to, že skončil Libor Sionko. Neměli jsme dostatečný časový prostor, abychom se tomu mohli plnohodnotně věnovat. Teď nechci spekulovat (o jménech), ale určitě se to vyřeší," řekl na tiskové konferenci po zasedání výkonného výboru předseda Fotbalové asociace ČR Petr Fousek.

Toto nám krásně uzrálo Už tehdy (květen 2022) neměl časový prostor řešit personálie, čas si nenašel dodnes, viz ta jeho prohlášení k Šilhavému...

A ty spekulace, ty ho koukám pronásledují celou funkcionářskou kariéru

Reagovat
Lemond Laws

Jo no... on si asi spletl funkci "vedoucí týmu" se sportovním manažerem

Reagovat
Puskas

Dostal se do čela té hráčské unie, odtud už to byl jen krůček tam, kde je teď.

Reagovat
doshcz

Reagovat
lampas

Nepíchal tu Haindlovou, přes kterou se pak nějak prosral nahoru?

Reagovat
Sosi

tu píchal Bouček, tak nízko by neklesla

Reagovat
xjert02

to klesla uplne na dno s timhle pablbem, co ma nohy do X a jediny jeho sport v zivote byl max. koitus

Reagovat
Lemond Laws

Vždyť oni právě byli proti sobě ne?

Pešír byl v čele nějaký ty asociace a vlastně konkurence ne?

Reagovat
Vopi11

Jojo ona ho pak nějak žalovala za pomluvu jestli si to dobře pamatuju

Reagovat
lampas

Aha, tak i možná proto se nějak prosral nahoru. Tu ženskou tam určitě taky nemůže leckdo vystát.

Reagovat
verv

takže nejdřív se dostal nahoru, protože Haindlovou píchal, potom protože ji nepíchal. Nějak se v tom ztrácím

Reagovat
10adam

Reagovat
Sosi

Jednou jsi dole, jednou nahoře...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Melda

Dostal se tam asi tak jako Brabec na svou pozici...

Reagovat
TOM HORAK

Pozor pánové, tady je důležité zmínit celý příběh. Když Haindlová založila hráčské odbory a kritizovala celou peltovsko - berbrovskou špinavou bandu a její praktiky na svazu, tak oni na ni nijak nemohli, protože tu svou organizaci měla nějak zařazenou pod UEFOU. A tak peltoberbrosvazové vedení začalo škodit tím způsobem, že nastrčilo bývalého hráče Pešíra a ten vytvořil "ty správné" hráčské odbory, a začal torpédovat Haindlovou takto (přebírat hráče, pomlouvat ji, prostě podrážet nohy a zeslabit její vliv). Toto je tedy PAN PEŠÍR a od té doby je i funkcionářem nahoře ve FAČR. Velmi smutné

Reagovat
Salfovic

Jj, něco takového si taky vybavuji. A jak tento spor dvou odborových svazů vůbec dopadl a pohybuje se Haindlová ještě ve fotbale ?

Reagovat
jsemdement

Nebránil i von toho zmrda Berbra v rozhovoru?

Reagovat
Sosi

přitom Berbr už by Pešíra i Šilhavýho dávno vyhodil

Reagovat
Nuno čomes

Je to zoufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Repre krásně vystihuje to naše český prostředí ve fotbale. Hlavně si hrejme na tu specifickou českou kabinu a srdíčko

Manažerský amatérismus první kategorie. Tihle lidi by vůbec neměli být na takových postech. Naložte je do těch korejských vraků a ať už konečně jedou!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zacnu Barakem a jeho emocnim vybuchem pred Polskem. Barak mel hlavne nejdriv hledat chybu u sebe, protoze hral v te dobe v repre tuzku, a kdyz pak mel ukazat Silhavymu opak v Moldavsku, tak byl opet spatnej. Je vtipny, ze ti novinari, kteri furt volali po chybejici kreativite a odvolavali se zrovna na nej, si pak nevzpomenou na jeho nevykon prave v remizove utkani s Moldavskem.

Nicmene i pres tuhle skutecnost nese vetsi dil viny Silhavy s Pesirem v katastrofalnim rizeni kabiny a veci kolem. Silhavy by mel bejt sakra osobnost a pokud je to tak, ze si nejakym neprijatelnym zpusobem Barak otevre drzku, tak to ma s nim hned resit a ne ze to necha vyhnit jako ted, kdy se do toho jeste sere ultra dement Pesir, kterej je prijemnej jak osina v zadku.

Priske si dokazal ve Sparte ukocirovat Cvancaru s Kuchtou. Pokud ma na neco opravdu vliv repre kouc, tak bych rekl, ze je to prave mentalni nastaveni hracu, komunikace s nimi, vysvetleni, proc uprednostil Jardu misto Karla. V tom je bohuzel Silhavy tragickej (a tak "trochu" je to videt i v tom jeho projevu na tiskovach) a to pak bohuzel vede k tomu, co ted sledujeme.

Reagovat
Greny

K tomu mám teda výtku...

Barák, ok hrál pak v Moldavsku ale v rozestavení které fakt nehraje a na postu který taky není tak úplně jeho. Plus tam teda pak byli další dva hráči (proč nejsou potrestání stejně jako Barák?)

Reagovat
doshcz

proti Moldavsku hral vedle Soucka v 343, tam se pekne ukazou vsechny jeho slabiny

Reagovat
Salfovic

Tak v 3-4-3 vedle Součka by byl za čuráka i de Bruyne.

Reagovat
vilp

Martínez ho do double pivotu jednu dobu stavěl vedle Witsela a byl sotva třetinový.

Reagovat
vilp

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak on nemohl ukazat kreativitu v zapase s MOLDAVSKEM, v zapase, kde jsem meli uzemni prevahu jen proto, ze hral o neco niz nez v klubu. Dobre.

Reagovat
Greny

ano přesně tak jak říkáš nemohl

Reagovat
Spalovač šancí

V tom případě je dobře, že v repre není ...

Reagovat
Greny

Tak se podívej na Zafeirise...

Na jaře hrál taky výš pokud se nepletu a měl těch balonu mnohem víc a byl taky mnohem víc nebezpečný a to to byl první půlrok ve Slavii..

Teď hraje taky níže a vlastně v rozestavení 343 a taky toho nemá směrem dopředu tolik a ta kreativita je zabita a vlastně furt taky hrajete proti týmum kde máte územní převahu...

To jen jako priklad

Reagovat
doshcz

a to ten to teda aspon narozdil od Baraka dokaze obehat

Reagovat
kattos

Reagovat
Sosi

A to jsem bral právě jako velké plus, že Jarda vystřídal Karla, že měl být na rozdíl od něj schopen s hráči mluvit...

Reagovat
ACSeRw!n

uz sem se bal, ze se nikdo Franca s Pesirem nezastane

Reagovat
Salfovic

Já ne, a už vůbec jsem nepochyboval o klubové příslušnosti zastánce

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Pablos

,,nese vetsi dil viny Silhavy s Pesirem v katastrofalnim rizeni kabiny a veci kolem."

Že napsal větší díl viny, místo celou vinu ...je zastání se ?

Reagovat
icka

Reagovat
Posledni Kovboj

tl;dr

DOLEZALE

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hornito

Nová doba, hráči vyhazují manažera

Reagovat
Pablos

Jinak dostat normálně padáka po té kvaldě na MS ...tak mají aspoň nějaký kredit. Takhle je už fakt nesnáší vyloženě skoro všichni. Dřív by to bylo díky za Euro a mějte se fajn... teď už jedťe do píče

Reagovat
Lemond Laws

Pořád malinko věřím, že postoupit teď a pak je s díky odvolat.. tak ještě malinko nějaký kredit a poděkování Franco zaslouží.

Ale nesměli by do té doby asi dělat jakékoliv vyjádření, nebo cokoliv, protože tím to jenom pohnojí

Reagovat
Greny

Jenže co chceš dělat, nejdůležitější dva zápasy kvalifikace, teď ti praskne toto, budes mít sraz , tiskovky , novináře a zajímat je to bude..

A držet hubu nemůžeš protože Tě natřou že nekomunikujes...

Kdo to vymyslel před tiskovou v listopadu tu výmluvu že se nic nezměnilo atd by měl teď hodně rychle přemýšlet jak z tohoto ven

Reagovat
Lemond Laws

Přál bych Francovi, aby postup udělal už v Polsku, tím se to malinko vyčistí podle mě

"nebude to taková ostuda jako doma proti moldavsku v posledním zápase"

Pak poděkuji, popřeje štěstí a ahoj

Reagovat
FCSL

No jestli držkoval, že nebude hrát s Polskem, vyhrálo se 3:1 a pak nastoupil v zápase s Moldavskem, kde to bylo 0:0 a on to naprosto odchodil, tak z toho taky nevychazí moc dobře. To se ani nedivim, že ho pak nenominoval. Šilhavej snad půjde a Barák mi nechybí. Vždycky když ho vidim hrát, vzpomenu si na Ozila. Stejnej chodec, ale ten to měl aspon v noze. Jinak slabej pohyb, pomalost a vyhýbání se soubojům. Výkon jeho a Juráska byl s Moldavskem tragický. Všichni byli marný, ale tihle 2 dominovali

Reagovat
kattos

Reagovat
xjert02

Reagovat
San Iker

No asi si dokážeme představit, jak "vyrostl" bezvýznamný hráč či funkcionář Pešír v té funkci, kdy si může léčit mindráky na mladších klucích, co už teď maj tak 100x větší chechtáky jak on

Reagovat
dondinho

Působí naprosto odpudivě jako samolibý zmrd...a asi jím i bude...

Reagovat
jsemdement

Čuměl jak puk z vlaku na sněžkách, když mu holka z repre na ČT vysvětlila diplomaticky, že ví hovno. Koza z hor to pak musel korigovat. Na to není ani jeden zvyklej, na takovou konfrontaci živě. Předpokládám, že i režisér tam něco mrdal do sluchátka, že takhle ne.

Reagovat
Salfovic

?

Reagovat
Pablos

nějákej link... to jsem asi neviděl

Reagovat
wyqinac

to bylo kdy?

Reagovat
Pablos

no zase je to dement... tak těžko říct, jestli to nebylo jen v jeho hlavě

Reagovat
jsemdement

je to tak

Reagovat
Pablos

tak to si zklamal

Reagovat
jsemdement

Buďto to bylo studio na Qatar nebo období, když citoval Šilhavýho, že je Souček kreativní záložník repre. Možná taky oboje, už nevím. Ale byla to blondýna a myslím že ta, co byla nedávno na Canal sport.

Reagovat
81Tomas

v klidu, monty to najde

Reagovat
Fernando_Torres

Párkrát jsem měl tu "čest" proti němu hrát, když dohrával kariéru v Pražských soutěžích, a arogantnějšího dementa jsem snad na hřišti nezažil...

Reagovat
Greny

Přesně takovej ten zmrd, co si myslí jakou neudělal kariéru a že sežral svět a nesmíš se ho ani dotknout ???

Přesně takový je nejlepší hned zkraje vzít zezadu přes parky a ještě ho zmrdat ať se nevali

Reagovat
Lemond Laws

Jojo..takový myšlení je taky super

Já ti dám hrát proti mně dobře..naa, tady máš, skluz

Reagovat
Greny

On ale nepsal že hrál dobře, jen že arogantnejsiho dementa nezažil

Reagovat
Lemond Laws

Tak tys to tak očividně myslel.. že kdybys na něj očividně herně neměl, tak bys ho přerazil.

Reagovat
Greny

Ne já to myslel tak že jsem strašně miloval tyhle hráče kteří chodili hrát ve starším věku nižší soutěže a mysleli si že se kolem nich musí našlapovat a nejlíp se jich vůbec nedotýkat a při každým kontaktu i čistým nebo tteba jen telem měli problém

Reagovat
Lemond Laws

Chápu..

Ale občas jsou fakt blázni, který si potřebujou dokázat, že "sejmuli" toho exligistu např.

Reagovat
Nuno čomes

Ne nemyslel.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
j_mrazik

Tak si toho Tondu vezmu stranou a řeknu si to s ním bokem, ne?

Reagovat
Kostomlat

problém je, že Tonda není němej

Reagovat
bartes

problém spíš je, že Šilhavý umí jen to svoje "Jedu" a víc jak 2 slova za sebou mu dělají problém,, takže má za zadkem "mluvčího" Pešíra.

Reagovat
xjert02

Reagovat
j_mrazik

A hlavně mi to připomnělo tuhle scénu.

https://www.youtube.com/watch?v=VrbzNpD1M7w

Reagovat
Pablos

někam o samotě si to vyříkat mezi 10ti očima (Barák- Šilhavý, Pešír, Souček, Coufal)

Reagovat
Sosi

+ Fousek

Reagovat
Lemond Laws

Vždyt na to ještě nemá věk

Reagovat
Salfovic

Pane Barák, vždyť já mám stejnej zájam jako vy

Reagovat
oli9

Ten Pěšír se jeví jako absolutně namyšlený kokot

Reagovat
Salfovic

Pan manažer Pešír mi řekl, že jsem vypadal, že si o nich myslím, že jsou úplní debilové To vyčetl dobře.

Reagovat
Greny

A pak že nebyl realizak a hráči naladění na stejnou notu

Reagovat
icka

Konečně vypotil i něco upřímného.

Reagovat
Nuno čomes

Pan manažer Pešír

Reagovat
Kaspar

“třikrát po sobě jsem zeptal, jaká interní pravidla jsem porušil a nebylo mi to nijak vysvětleno”

Reagovat
smazaný uživatel

Aby teď nebyla reakce z jejich strany typu Ten Haga: On lže, není to pravda, takže až se omluví, možná se do repre zas podívá

Reagovat
bartes

něco takového i čekám

Reagovat
Salfovic

Jinak mě fascinuje to, že Barák volá Šilhavému a je u toho Pešír. Nemají to ti dva jak Zeman s Mynářem a Šilhavého telefon má v držení Pešír ?

Reagovat
lampas

Reagovat
FKVZLFC

Pešír umí spustit MS Teams To je taky jediný MS, na který si můžou na Fačru pomýšlet.

Reagovat
Sosi

Reagovat
FiX

Reagovat
xjert02

Reagovat
bartes

Nevím no, Tonda mě nikdy nepřesvědčil, že by byl lídr týmu nebo nepostradatelný hráč, ale při té bídě by tam měl asi být. Chápu, že to nejsou žádní atomoví inženýři a sprostá slova jsou na denním pořádku. Způsob řešení realizáku v čele s nemluvným Šilhavým a hlásným troubou Pešírem je jako když se doma manželka urazí, dělá dusno a místo kamarádkám si stěžuje do médií.

Reagovat
Salfovic

Mě tedy v repre taky nikdy nepřesvědčil a do své jedenáctky bych ho nezařadil.

Reagovat
bartes

on ho hlavně Jarda vůbec neumí využít. Do středu postaví Součka, vedle něho dalšího posunovače a Barák jako kreativní hráč se mu tam nehodí, takže i tak je Barák na 50 %. Jiná by byla, kdyby to trénoval ofenzivní trenér.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Uwe háže buly

V nominaci by měl vždy být, nehledě na vkus fanouška.

Reagovat
Salfovic

To asi jo. Když na post AM kromě něj máme jen Sadílka s Lingrem, časem možná Šulce či Karabce.

Reagovat
Lemond Laws

Sadílek AM?

Reagovat
Salfovic

V Nizozemí ho občas hraje, ne ?

Reagovat
Lemond Laws

Nevim

Reagovat
Uwe háže buly

DM či beka.

Reagovat
Salfovic

Tak na LB vždycky jen zaskakoval, jinak je to takovej univerzální středopolař. Proto jsem si myslel, že občas hraje i AM.

Reagovat
Mass

Vždyť je to posouvač, ze 17 zápasu letos má jen jedno áčko.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Miguel19

Tak lídr a nepostradatelný hráč není v naší repre nikdo

Reagovat
Salfovic

Jen si to někteří myslí.

Reagovat
10adam

A co Tomáš, který chce hrát kažodu minutu?

Reagovat
Nuno čomes

Tondy je škoda, ta zranění mu ublížila a v repre to v poslední době, kdy tam byl, nebylo úplně ono (což ale je i systémem atd.). Paradoxně ale ta rozepře může být důvod, aby tam skončili, takže vlastně win

Reagovat
doocetung

No z toho celého mi vyplývá že vlastně za vším stojí ta nula Pešír. Vůbec bych se nedivil kdyby Frankovi nabulíkoval i nějaké výmysly. Úplně ho vidím jak ten zakomplexovaný šašula leze za ním do kamrlíku se slovy "trenére víte co prý říkal ještě Tonda". On je přímo ten typ co na střední připomenul že se má psát písemka když na to úča zapomněla a pak nabonzoval kdo má tahák

Reagovat
doocetung

A pak jakmile se dostal k funkci zástupce třídy/manažer repre tak si začal myslet že je mistr světa

Reagovat
bartes

a pak jako zástupce třídy dostal řádně do huby

Reagovat
mayday

Čuráček, co opatroval třídní knihu a vždy na začátku hodiny diktoval učiteli, kdo chybí.

Reagovat
Pablos

to snad dělali jenom holky né ...nedokážu si představit, že byl kluk dožil poleletního vysvědčení aspoň

Reagovat
Mass

Reagovat
Puskas
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
fabec1222

No jo, jenže očividně to pořád většině hráčů tak nějak vyhovuje. Přijedou na sraz, kde jim Jarda moc do těla asi nedává, takže týden - deset dní pohodindy. K tomu si ti protřelejší očividně dokázali dát dvě a dvě dohromady, a je jim jasný, že pokud polezou do správné prdele, tak maj své místo v sestavě jisté.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
doocetung

No spíš si myslím, že to vyhovuje max Coufalovi se Součkem. Kdyby se anonymně hlasovalo o tom jestli chcou jiný realizák, tak by byli proti jen tidle dva a dva neplatné hlasy protože Kuchta neumí psát a Douděrovi by se rozmazal hlasovací lístek protože by mu na něj tekly slzy z posledního zápasu.

Reagovat
Pablos

za Douděru

Reagovat
Pablos

za Kuchtu... fórek jak z prvního stupně

Reagovat
Lemond Laws

Jojo, za 10 dní, kdy máš dva zápasy se dává většinou do těla na tréninku

Reagovat
mayday

Protřelejší nebo chytřejší?

Reagovat
Greny

Vyjádření vedení reprezentace

„Vyjádření Antonína Baráka jsme zaznamenali. Rozhodnutí nenominovat ho i důvody, které k tomu vedly, telefonická komunikace i následná vyjádření ukázaly, že osobní schůzka, která je v plánu, je na místě. Po odehrání kvalifikace bude prostor věci, které by měly zůstat v kabině, řešit. Reprezentace se v tuto chvíli maximálně koncentruje jen na závěr kvalifikace o postup na EURO 2024.“

osobní schůzka která se nekonala ale nakonec je asi v plánu jen o tom asi neví obě strany??

Reagovat
Pablos

tak teď až se ujistili jen tím, že to je na místě... předtím asi né no

Reagovat
Greny

Navíc je sezóna, to by někdo musel letět do Itálie za ním...

Reagovat
Sosi

Ja bych ustanovil komisi, ktera to nezavisle proveri a svola schuzi, na ktere rozhodne, zda bude nejaka dalsi schuze v planu

Reagovat
Pablos

konečně kostruktivní nápad

Reagovat
Salfovic

Svazovou vyšetřovací komisi, ta nemůže zklamat

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Puskas

V plánu? Pokud trenér končí, není třeba se scházet.

Reagovat
Greny

Nevím zda to je vyjádření Fouska, Šilhavýho nebo Pesira, ale někdo očividně s koncem nepočítá

Reagovat
bartes

něco podobného jsem četl včera, kde sport.cz zpovídal Fouska

Reagovat
fabec1222

Nejspíš všichni tři

Reagovat
ACSeRw!n

po odehrani kvalifikace trosku pozde

Reagovat
fabec1222

Když postoupíme, tak řeknou, že schůzka není nutná, protože se dokázalo postoupit i bez něj.

Když nepostoupíme, tak řeknou, že je třeba směrem k MS nabrat nový impuls a prostor novým hráčům.

Reagovat
Sosi

tak jako tak už stejně už nebude čas na nějaká překotná řešení

Reagovat
Nuno čomes

Prostě žádnou schůzku nechtěli, jen se muselo na tiskovce něco říct.

Akorát nepočítali s tím, že se Tonda vyjádří

Reagovat
RickNash

no ale co si o tom myslí Souček?

Reagovat
mayday

Měli by mu zavolat jednoznačně.

Reagovat
YNWA__MSN

Po kvalifikaci (ať už dopadne jakkoliv) musí Franco a ty jeho pokémoni skončit

Tohle je fakt super reklama našeho fotbalu

Reagovat
jackinho10

To je normalni, aby se ve fotbalove kabine mezi chlapama oslovovali Pane Manazere Pesire, Pane Trenere Silhavy?

Reagovat
Salfovic

Copak to, horší je, že Barákovi říkají mrdko italská

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
paver

Mě fascinuje, jak Pešír vystupuje jako naprostej suverén a znalec (jak při vyjadřování na tiskových konferencích repre, kde si velmi často bere slovo, tak už předtím ve studiu ČT jakožto "expert") a přitom reálnej vrchol jeho fotbalový kariéry je angažmá ve 2. polský, potažmo 2. skotský lize.

Reagovat
Pablos

tak zrovna v tomhle ta úměra přeci nemusí být žádná... v tom nevidím zase tak nic hrozného.

Reagovat
Pablos

teda přímo na Pešíra... ale prostě že někdo kdo neudělal zářnou kariéru může přeci velmi dobře rozumět fotbalu klidně. Ale jako v repre by to určitě chtělo někoho s přirozeným respektem a mít za sebou aspoň něco.

Reagovat
Pablos

*nemyslím přímo na Pešíra

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná, třeba Folprecht taky neudělal nějakou extra kariéru, v tomhle ohledu jsou stovky úspěšnějších. Ale fotbalu jasně rozumí. Oni třeba i Mourinho nebo Spalletti taky nehráli nějakou super úroveň. Problém je, že Pešírovy rozumivé schopnosti jsou ještě daleko horší, než byly ty fotbalové. On je guma, co sežrala všechen rozum světa.

Reagovat
doocetung

To je sice pravda, ale on očividně nezvládá ani tu manažerskou kariéru tak ať aspoň drží hubu a zabookuje letenky a hotel a nehraje si na tiskovkách a ve studiích na big bosse

Reagovat
Pablos

jj já pak doplňuji, že to není mířený vyloženě na něj... ten má na můj vkus šíleně moc prostoru a navíc ani nechápu, že tam je on na takové funkci.

Reagovat
fabec1222

Tak ono problém nebudou jeho manažerské kvality, ale spíš to, že je to prostě zmrd.

Reagovat
TOM HORAK

Ještě něco k panu PEŠÍROVI...a jeho začátcích na svazu...

Je důležité zmínit celý příběh. Když Haindlová založila hráčské odbory a kritizovala celou peltovsko - berbrovskou špinavou bandu a její praktiky na svazu, tak oni na ni nijak nemohli, protože tu svou organizaci měla nějak zařazenou pod UEFOU. A tak peltoberbrosvazové vedení začalo škodit tím způsobem, že nastrčilo bývalého hráče Pešíra a ten vytvořil "ty správné" hráčské odbory, a začal torpédovat Haindlovou takto (přebírat hráče, pomlouvat ji, prostě podrážet nohy a zeslabit její vliv). Toto je tedy PAN PEŠÍR a od té doby je i funkcionářem nahoře ve FAČR. Velmi smutné

Reagovat
Pablos

a v duchu Fouskových čistech.. dostal manažerskou funkci

Reagovat
Pablos

*čistek kurva

Reagovat
Salfovic

Jj, něco takového si taky vybavuji. A jak tento spor dvou odborových svazů vůbec dopadl a pohybuje se Haindlová ještě ve fotbale ?

Reagovat
fabec1222

Takže nás v podstatě už stejně trénuje Pešír Jarda už je jen loutka.

Reagovat
doocetung

Jarda je takový český Joe Biden.

Reagovat
Sosi

To už radši Pešice

Reagovat
Rudy

Situace je mnohem horsi, nez jsem jsi vubec dovedl predstavit Ted uz mi asi dava smysl, proc to na hristi vypada jak to vypada. Jak parta amateru posbirana nekde pred hospodou.

Reagovat
Pablos

OT: předevčírem jsem si pustil TV dokument Zkáza lodi Endurance (Shackeltonova expedice) a jako hustej příběh... tak koukám, jestli to někdo zfilmoval.. a na ČSFD na mě vyskočí první recenze fabec1222 (btw. vím, že tam píšeš, ale je to snad prvně co jsem na tebe narazil). Film jsem teda neviděl ještě, ale ta expedice mě teda dostala a hlavně tím, že všichni přežili po takové době

Reagovat
Pablos

hmm bez titulek... jako asi bych to dal... ale hmm, né no, to mi za to nestojí stahovat

Reagovat
fabec1222

Jsou slovenské

Reagovat
Pablos

no já hledal na uložto a tam jen originál.

Reagovat
fabec1222
Reagovat
Pablos

díky za snahu... ale já koukám jedině na tv na filmy... a tam to asi fachat nebude né takhle stáhnuté... to bych musel něják hodit do toho filmu přímo... popravdě vůbec netuším jak se něco takového dělá

Reagovat
fabec1222

Stačí upravit název titulků, aby byl stejnej, jako video soubor a automaticky se to připne.

Reagovat
Pablos

Husty to jsem nevedel dík

Reagovat
fabec1222

Jooo, to mě hodně bavilo. Obecně tenhle typ příběhů mě dost baví. Zimní atmosféra a obecně věci z přírody bejvaj hodně kvalitní. Doporučuju třeba ne moc známou minisérii Klondike.

Bohužel se mi nepodařilo nikde dohledat Nejvzdálenější místo na Zemi, což je o dobývání Jižního polu.

Reagovat
Pablos

Já na to narazil náhodou... jelikož jsem hledal dokumenty či filmy o ztroskotání na lodi... ale tady to tedy mělo velmi nečekaný pro mě obrovský rozsah katastrofické události, hodně silnej příběh. Ve filmu bych si řekl... jo jasný furt se jen něco sere a žádný východisko, docela nerálný ...a přitom Kouknu co to je.. díky za tip.

Reagovat
Pablos

Jinak jestli si ten příběh viděl jako film... a pak si třeba jen něco četl o tom... tak doporučuji ještě kouknout na to ,,Zkáza lodi Endurance" ...je to na youtube a je to s autentickými záběry i, zbytek hraný... ale dobrý, vtáhne to do děje.

Reagovat
fabec1222

A ty tam máš účet, kde hodnotíš?

Reagovat
Pablos

Ucet jsem zalozil… ale kdyz jsem nemohl hned hodnotit… tak jsem se na to vysral

Reagovat
Kaspar

V tomhle je prave skvely Svedik, ten jedna s hraci na rovinu a neschovava se za ty alibisticky kecy.

Reagovat
fabec1222

Tak takovej byl v klubech i Jarolím, ale v repre se z něj taky stala jen loutka agentů.

Reagovat
Sosi

Jarolím bohužel šel k repre tak o 5 let později, než měl... Už byl za zenitem.

Reagovat
Nihilister

Nejsem překvapen, český fotbal vesměs generuje jen hloupé strejdy nebo naprosté kokoty. Takže tam Šilhavý i Pešír krásně zapadají. Spíš se nabízí otázka, jestli v českém prostředí existuje vůbec někdo, kdo má nějakou úroveň? Proto je změna sice nutná, ale v zásadě nic neřešící. Nevěřím, že by vzali zahraničního trenéra.

Reagovat
Mönchengladbach

Kreténa Pešíra bych neposlal ani koupit lentilky a ten nýmand je "manažer" repre. Neuvěřitelné.

Reagovat
kattos

Zase jak bylo řečeno, urazit se v zápase kdy se vyhraje a pak dostane šanci proti Moldavsku a odehraje hovno, to taky není super z jeho strany..

Reagovat
Sosi

Tak co jsem pochopil, bylo to jeste pred zapasem a nikdo nevedel, jak to dopadne, ze je sfoukneme jako svicku. Co se delo po zapase uz nikdo neresi, jen to, ze projevil nespokojenst se sestavou proti Polsku. A urazit je asi silny slovo.

Reagovat
kattos

Tak ale očividně to od Šilhavého byl (jeden z mále v kvaldě) dobrý krok

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tohle se ze strany hráčů děje neustále, tomu se snad ani nemůžeš divit, když fotbal už nějakou dobu sleduješ. Ale tady se právě má projevit kvalita vedení týmu, které si to s tím hráčem jasně vysvětlí, ale z toho, co vyšlo ven to spíš vypadá, že pokud má někdo vlastní názor na to, co tam vrchnost předvádí, tak ho odstaví a pak jen mlží a mlží. Navíc možná hrál s Moldavskem hovno, ale na druhou stranu si nepamatuju, že by svým výkonem nějak vyčníval, ať už negativně nebo pozitivně. Ten zápas se nepovedl celkově a to by taky naznačovalo spíš to, že byli špatně připravení…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Greny

OT : Tak jsem zapl ten tenis na ČT a koukám že ta Townsend je ve formě ta se bude blbě prohazovat na siti

Reagovat
Salfovic

Koukám, tak musela zhubnout tak půl metráku a už váží jen jeden.

Reagovat
Greny

Ale ten trenér Pála, co si dovolil ? Ve Španělsku poplacat v pauze holky po stehnech po zápase objimacka myslím i pusa probehla, ten už zítra trénovat nebude rovnou ho zavrou

Reagovat
fabec1222

Tak v tenise je běžný, že trenér klátí svoje svěřenkyně. Tam se to ještě bere jinak.

Reagovat
Sosi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
martin.b

Tonda neřekl nic novýho, jen se zvýšil počet nekompetentních amatéru o Pešíra, kterýho jsem do dneška ani neznal

Reagovat
Blasphemer

Čvančara gól PEŠÍRE COJE

Reagovat
doshcz

Reagovat
Greny

V neděli ho donominují a zduvodni to tím že ho chtěli nenominaci motivovat k lepším výkonům a to se podarilo

Reagovat
Pablos

To není jejich styl. Spíš něco… určitě vnímáme situaci a je na dobré cestě.

Reagovat
Salfovic

A dokonce nastoupil v zs, ajta krajta, další nepříjemnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by mě nepřekvapilo, že to nikdo z nich nesleduje.

Reagovat
Pablos

Né asi

Reagovat
Uwe háže buly

On přece nehraje ne..

Reagovat
kilobyte

Čůrák, co si to dovoluje, takhle napadat nominaci

Reagovat
Kaspar

Po tomhle mi jsou ty dva zapasy u prdele, ted se nejvic tesim na ty pozapasovy rozhovory

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Salfovic

Dostane trest za poškozování dobrého jména svazu a reprezentace.

Reagovat
xjert02

Takhle super vyjadreni sdelene prest ty medialni mrtky jsem dlouho nevidel...

"Chci, aby to dnešním dnem celé skončilo a v médiích se neřešilo, že Tonda Barák je rebel. Osobně vám říkám, že Tonda Barák je v pohodě, nic si nebere osobně, má čistý stůl a má chuť reprezentovat."

Reagovat
Salfovic

Nemůžeš sám o sobě říkat, že jsi v pohodě. To pak znamená, že v pohodě nejsi.

Reagovat
Bakary3

Na tuhle diskuzi jsem se těšil snad jen proto, že si přečtu, jaká je Pešír chcanka

Reagovat
r.mrazik

samozrejme Silhavy popularni moc neni

ale Barak si asi taky dela prdel ne?

neni nominovany na Polsko, zacne delat ksichty a buhvico pak mezi hraci placa...takovou atmosferu tam fakt chces

navic to neni zadny superhvezda,aby si tohle mohl dovolovat

a pak se udela tiskovku a rekne,ze dnesnim dnem to skoncilo...

to musi byt taky slusny jantar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele