Je to otevřené, rozhodne se v odvetě u nás, říká Barák

12.04., 08:46
Aktuality
Antonín Barák (© AFP)

Bezbranková remíza z Plzně v úvodním čtvrtfinále Konferenční ligy má pro Fiorentinu svoji cenu. Výsledku si vážil trenér italského celku Vincenzo Italiano i český reprezentant Antonín Barák (29). "Je to otevřené, rozhodne se v odvetě u nás. Domů si vezeme výsledek, který je hratelný," nechal se před novináři slyšet záložník Fiorentiny.

Do hry se Barák v Plzni dostal až ve druhé půli. Tvrdil, že italský celek očekával, že bude dobývat plzeňskou obranu. "Takhle jsme to čekali. Plzeň dostává málo gólů, bylo těžké se tam dostat. Věřím, že doma budeme v tomto směru schopnější a vytvoříme si více šancí," neskrýval Barák, že Fiorentina domácí odvetu zvládne. "Plzni tenhle styl hry funguje, asi u nás bude hrát to samé. Měli jsme být odvážnější a mít více lidí v boxu," viděl nedostatek ve hře italského celku.

"Plzeň hrála rychle, její obránci předvedli výborný výkon. Je to jejich styl, došli s ním daleko, v předchozím kole postoupili až na penalty," uznal kvality také trenér Fiorentiny.

"V takovýchto zápasech je to o jedné střele, o jedné akci jeden na jednoho. Dát gól proti týmu, který takhle hraje, je složité. Chtěli jsme odehrát zápas s pozitivním výsledkem, což se poměrně podařilo," konstatoval před novináři Italiano.

"Chtěli jsme zvítězit, ale na druhou stranu jsme neprohráli. Máme před sebou ještě druhý zápas. Myslím, že soupeř bude hrát stejně, a my musíme ukázat víc do ofenzivy. Musíme být odvážnější vepředu. Jsem přesvědčen, že to v odvetě zvládneme," zopakoval jinými slovy Barákovo vyjádření.

Autor: eFotbal.cz / René Machálek

Komentáře (6)

Přidat komentář
inferno08

A já vůl si myslel, že to je zavřený a dávno rozhodnutý

Reagovat
Pablos

já zase že míč je hranatý a nemůže se už nic stát

Reagovat
inferno08

A že se začíná za stavu 3:1.

Reagovat
Pablos

Reagovat
GabrielBatistuta

A hraje se 8 na 5 a Uganda vždy remizuje.

Reagovat
Kejza

Ještě to mohli orámovat tou větou "Chtěli jsme zvítězit, ale na druhou stranu jsme neprohráli"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele