Další články

Útočník Barcelony Fati si na tréninku poranil koleno a je mimo hru

Barcelonští se budou muset dočasně obejít bez útočníka Ansua Fatiho. Dvacetiletý talent si na pátečním tréninku poranil koleno a zatím není jasné, jak dlouho bude mimo hru. Informovali o tom zástupci vedoucího klubu španělské ligy.

Smolař Fati se opět zranil, hrozí mu další operace

Anssumane Fati se nedávno vrátil do sestavy Barcelony a už nyní je prakticky jasné, že se na delší dobu zastaví na deseti soutěžních startech v letošní sezoně. Talentovaný útočník má znovu zdravotní problémy, trápí ho stehenní sval a vyloučena není operace...

Trápící se Barcelona přišla na měsíc o zraněného Fatiho

Trápící se Barceloně bude minimálně čtyři týdny chybět mladý útočník Ansu Fati. Devatenáctiletý španělský reprezentant si v sobotním ligovém utkání proti Celtě Vigo (3:3) poranil stehenní sval na levé noze.

Barcelona podepsala novou smlouvu s mladíčkem Fatim

Barcelona po dvou hodně nepovedených zápasech ukončila čekání na bodový zisk z Ligy mistrů a vyhrála 1:0 nad Dynamem Kyjev, další důvod k radosti pak jejím fanouškům zavdal Ansu Fati. Talentovaný útočník definitivně ukončil spekulace o budoucnosti a v Katalánsku prodloužil kontrakt do června 2027...

Fati: Takový návrat jsem si ani nedokázal představit

Po dlouhých 323 dnech se včera do sestavy Barcelony vrátil Anssumane Fati. Talentovaný útočník je konečně v pořádku po dlouhodobých problémech s meniskem a katalánský klub jeho služeb využil v závěru souboje s Levante (3:0), Fati nelenil a obnovenou premiéru si osladil gólem...

Fati se podrobil další operaci, datum návratu zatím nebylo stanoveno

Anssumane Fati bude muset znovu odložit návrat do sestavy Barcelony. Stále teprve osmnáctiletý křídelník má od podzimu problémy s kolenem a nyní musel na v pořadí už třetí operaci, zákroku se podrobil včera v Portugalsku...

Barcelonský talent Fati musel podle médií na další operaci kolena

Talentovaný Ansu Fati se podle médií podrobil druhé operaci zraněného kolena a možná se už v této sezoně v dresu Barcelony neobjeví. Osmnáctiletý křídelní hráč, jenž má na kontě čtyři starty za španělskou seniorskou reprezentaci, se zranil v listopadovém utkání proti Realu Madrid.

Vítězem ankety Golden Boy za rok 2020 je útočník Håland

Erling Håland dává góly za Borussii Dortmund i norskou reprezentaci a nyní si do své soukromé sbírky může přidat jedno individuální ocenění. Útočník je nejlepším mladým fotbalistou za rok 2020, vyhrál totiž prestižní ocenění Golden Boy, anketu každoročně organizuje italský deník Tuttosport...

Talent Fati bude chybět Barceloně s poraněným meniskem

Osmnáctiletý útočník Barcelony Ansu Fati si v sobotním ligovém utkání proti Betisu poranil meniskus. Podle španělského listu Marca bude mimo hru v nejhorším případě až tři měsíce.

Trenér Barcelony Koeman vyzdvihl výkon sedmnáctiletého Fatiho

Trenér Ronald Koeman neskrýval po soutěžním debutu na lavičce Barcelony nadšení z výkonu sedmnáctiletého útočníka Ansa Fatiho. Španělský reprezentant vstřelil dva góly, vybojoval penaltu a Katalánci s jeho výrazným přispěním zvítězili v nedělním duelu 3. kola španělské ligy nad Villarealem 4:0.

Trenéra Enriqueho nadchl výkon Španělů, vyzdvihl Fatiho s Ramosem

Navýsost spokojený byl trenér španělské reprezentace Luis Enrique po nedělní výhře 4:0 nad Ukrajinou ve druhém utkání skupiny A4 Ligy národů. Vedle týmového výkonu vyzdvihl i útočníka Ansua Fatiho, který se v 17 letech stal nejmladším střelcem národního týmu v dějinách, a dvougólového kapitána Sergia Ramose.

Ve Španělsku po dalším rekordu velebí raketu Fatiho

Sedmnáctiletý útočník Ansu Fati z Barcelony překonává rekordy i v novém roce. V srpnu se stal nejmladším střelcem španělské fotbalové ligy, v prosinci se mu to samé povedlo v Lize mistrů a v neděli se stal nejmladším hráčem, který dal v jednom utkání v La Lize dva góly.

Talentovaný mladík Fati podepsal v Barceloně novou smlouvu

Barcelona si minulý týden zajistila postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů, vede tabulku španělské ligy a její vedení se nyní zaměřilo na podpis nového kontraktu s jedním talentovaným mladíkem. V Katalánsku bude pokračovat Anssumane Fati, vše bylo dojednáno a podepsáno v průběhu včerejšího večera...

V nominaci na cenu Golden Boy je opět loňský vítěz de Ligt

Matthijs de Ligt se může stát prvním hráčem, který obhájí trofej pro nejlepšího fotbalistu do 21 let Golden Boy. Nizozemský obránce figuruje ve dvacetičlenné nominaci na letošní ocenění. Anketu vyhlašuje italský deník Tuttosport.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele