Další články

Další jubilant, tisící zápas kariéry odehrál Andrés Iniesta

Do klubu hráčů s tisícovkou soutěžních startů se v tomto roce zapsal už druhý zkušený záložník. V lednu odehrál jubilejní zápas Portugalec João Moutinho, včera ho napodobil Andrés Iniesta.

Iniesta bude v kariéře pokračovat ve Spojených arabských emirátech

Španělský záložník Andrés Iniesta bude v kariéře pokračovat ve Spojených arabských emirátech. Devětatřicetiletý mistr světa z roku 2010 se dohodl na angažmá v Emirates Clubu, jenž o příchodu hvězdné posily informoval na twitteru.

Andrés Iniesta odehrál poslední zápas za Vissel Kóbe, své další kroky zatím neoznámil

Legendární Španěl Andrés Iniesta (39) odehrál v sobotu svůj poslední zápas za japonský klub Vissel Kóbe. Ke své budoucnosti se velezkušený záložník po emotivním loučení zatím nevyjádřil. Směřovat by ale mimo jiné mohl i do Barcelony, kde by se mohl ujmout blíže nespecifikované nehrající role.

Španělský záložník Iniesta v červenci odejde z Visselu Kóbe

Bývalý španělský reprezentant Andrés Iniesta v červenci opustí Vissel Kóbe. Japonský klub o odchodu mistra světa a Evropy informoval na webu.

Vissel Kóbe zahájí sbírku na vznik Iniestovy sochy

Japonský klub Vissel Kóbe chystá spustit veřejnou sbírku, díky níž by financoval vznik bronzové sochy svého hráče a španělského mistra světa Andrése Iniesty. Představitelé nejbohatšího týmu v zemi, který vlastní miliardář Hiroši Mikitani, doufají, že se u veřejnosti povede vybrat částku ve výši 15 milionů jenů (2,8 milionu korun).

Iniesta prodloužil smlouvu s Kóbe o další dva roky

Hvězdný španělský fotbalista Andrés Iniesta s kariérou nekončí. V den svých 37. narozenin oznámil, že prodloužil smlouvu s Visselem Kóbe o další dva roky. Do japonského klubu střelec vítězného gólu finále mistrovství světa 2010 a dvojnásobný mistr Evropy odešel v květnu 2018 po dlouhém působení v FC Barcelona, během kterého získal 34 trofejí.

Iniestu čeká po operaci stehna čtyřměsíční pauza

Legendární španělský záložník Andrés Iniesta si v dresu týmu Vissel Kóbe poranil stehenní sval na pravé noze a čeká ho čtyřměsíční pauza. Střelec vítězného gólu z finále mistrovství světa 2010 a dvojnásobný mistr Evropy se podrobil ve svém bývalém působišti Barceloně operaci, po níž nestihne začátek nové sezony japonské ligy naplánovaný na konec února.

Iniesta zkritizoval Barcelonu za přístup ke kouči Valverdemu

Dlouholetá opora Barcelony Andrés Iniesta zkritizovala bývalého zaměstnavatele za chování k trenérovi Ernestu Valverdemu. Pětatřicetiletému záložníkovi Kóbe se nelíbí, že katalánský klub jedná s adepty na nového kouče, přestože Valverde je stále ve funkci. Podle informací španělských médií by trenér mohl být odvolán už dnes.

Iniesta by si mohl zahrát v Argentině, o jeho příchodu jedná Estudiantes

Estudiantes de La Plata se pohybuje ve středu tabulky argentinské nejvyšší soutěže a k posunu směrem vzhůru mu mají pomoci zajímavé a zkušené posily. Jihoamerický celek před měsícem získal Javiera Mascherana a nyní má políčeno na Andrése Iniestu, informace médií potvrdil prezident Juan Sebastián Verón...

Iniesta přiznal, že v Barceloně bojoval s depresemi

Někdejší kapitán Barcelony Andrés Iniesta veřejně přiznal, že ho během kariéry v katalánském velkoklubu trápily deprese. Čtyřiatřicetiletý záložník v otevřeném televizním rozhovoru prozradil, že jeho problémy se vystupňovaly v roce 2009 poté, co s týmem po úspěšné sezoně získal triple v podobě titulů ze španělské ligy, poháru a Ligy mistrů.

Iniesta potvrdil konec ve španělské reprezentaci

Španělský záložník Andrés Iniesta po prohraném osmifinále mistrovství světa s domácím Ruskem potvrdil, že je jeho reprezentační kariéra u konce. Čtyřiatřicetiletý rutinér se bude soustředit už jen na nové klubové angažmá v japonském Visselu Kóbe.

Iniesta se chystá na poslední MS, v reprezentaci ale nekončí

Španělský záložník Andrés Iniesta se sice chystá na poslední mistrovství světa, v reprezentaci však končit ještě nehodlá. Bývalá hvězda Barcelony, která nedávno zamířila do Visselu Kóbe, to prohlásila v rozhovoru pro deník AS.

Iniesta se po konci v Barceloně upsal japonskému Kóbe

Andrés Iniesta se po odchodu z Barcelony definitivně stal novou posilou Visselu Kóbe. Japonský klub dnes čtyřiatřicetiletého záložníka oficiálně představil a podepsal s ním smlouvu. Vedení Kóbe její délku neoznámilo, podle španělských médií jde o tříletý kontrakt.

Iniesta místo Číny nakonec zamíří do Visselu Kóbe

Španělský záložník Andrés Iniesta nakonec po odchodu z Barcelony nezamíří do Číny, ale do Japonska. Čtyřiatřicetiletý fotbalista se dohodl s Visselem Kóbe, který by měl mistra světa i Evropy oficiálně představit ve čtvrtek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele