Iniesta: Fàbregas již nepřijde

Také Andrés Iniesta již přestal doufat v letní příchod Cesca Fàbregase do Barcelony. Záložník španělského klubu tak alespoň popřál svému parťákovi ze španělské reprezentace hodně štěstí v jeho poslední sezoně za Arsenal...

Iniesta věnoval vítězný gól zemřelému Jarquemu

Velmi dojemný podtext měla vítězná trefa Španěla Andrése Iniesty v nedělním finále světového šampionátu proti Nizozemsku. Záložník Barcelony věnoval nejdůležitější gól kariéry bývalému kapitánovi městského rivala Espaňolu a svému kamarádovi Danimu Jarquemu, který loni v létě zahynul na srdeční selhání během tréninkového kempu v Itálii.

FIFA odtajnila nominaci na Zlatý míč

Vedle nominace na nejlepšího mladého hráče letošního MS FIFA dnes zveřejnila rovněž jména deseti fotbalistů, kteří mohou pomýšlet na ocenění Zlatý míč pro nejlepšího hráče turnaje...

Iniesta není vážně zraněný, může stihnout začátek MS

Zranění španělského tvůrce hry Andrése Iniesty z úterního přípravného utkání proti Polsku není vážné a neohrozí jeho start na mistrovství světa v Jihoafrické republice. Není zatím stoprocentně jisté, že šestadvacetiletý záložník Barcelony nastoupí už v prvním utkání svého týmu proti Švýcarsku, vyloučeno to však není.

Barcelona půjde do rozhodující fáze sezony bez zraněného Iniesty

Barcelona přišla před klíčovými zápasy sezony o důležitý článek sestavy. Katalánský klub se bude muset na závěr španělské ligy i v semifinále Ligy mistrů proti Interu Milán obejít bez záložníka Andrese Iniesty, který je opět zraněný.

Fotbalistou roku FIFA je Ronaldo, Iniesta, Kaká, Messi nebo Xavi

Nejlepším světovým fotbalistou roku 2009 podle ankety FIFA se stal jeden z pětice Cristiano Ronaldo, Andrés Iniesta, Kaká, Lionel Messi a Xavi. Pětici kandidátů z původní třiadvacetičlenné nominace dnes na základě hlasování reprezentačních kapitánů a trenérů oznámila světová federace...

V Barceloně chci ukončit kariéru, řekl po prodloužení Iniesta

Vedení Barcelony se dohodlo s reprezentačním záložníkem Andrésem Iniestou na prodloužení kontraktu o další rok. Pětadvacetiletý španělský středopolař tak může na Nou Campu setrvat až do roku 2015. Vítězové Ligy mistrů to dnes uvedli na své webové stránce.

Galavečer v Madridu ovládli hráči Barcelony, králem byl Messi

V hlavním městě Španělska byla včera večer udělána tečka za Primera Division pro sezonu 2008/2009. Galavečer v Madridu podle očekávání ovládli fotbalisté Barcelony, kteří si domů odnesli většinu trofejí. Králem večera se stal argentinský útočník Lionel Messi...

Iniesta odmítá řeči o barcelonské krizi

Barcelona minulý víkend ztratila první body v domácí soutěži, když jen remizovala ve Valencii. V úterý pak přišel mnohem překvapivější výsledek - domácí prohra v Lize mistrů s Kazaní. Záložník Andres Iniesta ale odmítá, že by se Katalánci propadávali do krize.

Při finále Ligy mistrů jsem riskoval, přiznává Iniesta

Andres Iniesta promarodil celé léto se zraněným stehenním svalem. S ním měl záložník Barcelony problémy delší dobu. Ne zcela zdráv nastoupil do finále Ligy mistrů, následně přišel o start na Konfederačním poháru i o start nové sezóny.

Čech se znovu uchází o cenu pro nejlepšího gólmana Ligy mistrů

Brankář Petr Čech je znovu v tříčlenné nominaci na nejlepšího gólmana Ligy mistrů. Spolu s oporou Chelsea se o ocenění asociace UEFA ucházejí Victor Valdés z kádru vítěze Ligy mistrů Barcelony a poražený finalista Edwin Van der Sar z Manchesteru United. Vyhlášení se uskuteční 27. srpna v Monte Carlu

To nejlepší teprve přijde, tvrdí o sobě Iniesta

Andrés Iniesta patřil v minulé sezoně k základním stavebním kamenům Barcelony a za své výkony si vysloužil uznání nejen barcelonských fanoušků. Tento 25letý fotbalista, který měl lví podíl na zisku prestižního treblu, ale tvrdí, že to nejlepší z jeho strany teprve přijde.

Španělům bude chybět Iniesta, v týmu ho nahradil Pablo

Andres Iniesta zakončil letošní sezonu na klubové úrovni triumfem ve třech soutěžích, na reprezentační scéně ale už úspěch přidat nestihne. Španělsko čeká Konfederační pohár a záložník Barcelony nechyběl v nominaci, z té ho ale vyřadilo zranění stehenního svalu...

Finálový start Henryho a Iniesty je stále nejistý

Barcelona stále nedočkavě čeká na nejnovější informace ohledně zdravotního stavu Thierry Henryho a Andrése Iniesty. Zatím se totiž neví, zda budou schopni zasáhnout do letošního finále Ligy mistrů proti Manchesteru United.

Zraněný Iniesta věří, že finále Ligy mistrů stihne

Zraněný barcelonský záložník Andrés Iniesta věří, že stihne finále Ligy mistrů proti fotbalistům Manchesteru United. Hrdina semifinálové odvety na hřišti Chelsea, kde dal v nastaveném čase postupový gól na 1:1, si v nedělním utkání španělské ligy proti Villarrealu (3:3) poranil stehenní sval.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele