Barcelona postrádá lídra typu Puyola, míní Capello

Barcelona v tuhle chvíli ve španělské lize nevyhrála už čtyřikrát v řadě, což se jí nepřihodilo od finiše sezony 2008/09, kdy už měla titul dávno v kapse. Tentokrát je situace odlišná, a oba madridské kluby rázem cítí šanci stát se mistry. Svůj pohled na věc teď nabídl zkušený italský kouč Fabio Capello...

V jedenáctce roku UEFA je pět hráčů Barcelony, ale chybí Suárez

Nejlepší jedenáctku roku 2015 podle hlasování fanoušků na webu UEFA.com ovládli fotbalisté Barcelony, kterých je ve výběru pět. Do patnáctého ročníku ankety se za úřadujícího vítěze Ligy mistrů dostali obránci Gerard Piqué a Daniel Alves, záložník Andrés Iniesta a útočníci Lionel Messi s Neymarem. Další ofenzivní hvězda Katalánců Luis Suárez do ideální sestavy vybrána nebyla.

Na marodku Barcelony přibyl záložník Iniesta

Na marodku Barcelony přibyl k Lionelu Messimu španělský záložník Andrés Iniesta. Ten nedohrál úterní zápas Ligy mistrů proti Bayeru Leverkusen kvůli zranění stehenního svalu.

V nominaci na Jedenáctku roku FIFpro figurují i Xavi či Özil

Patnáct záložníků aspiruje na zařazení do Jedenáctky roku podle FIFA a Mezinárodní hráčské federace FIFPro. V nominaci mají po třech zástupcích úřadující evropský šampion Real Madrid a Juventus, ve výběru se překvapivě objevili například i Xavi Hernández či Mesut Özil...

Záložník Iniesta prodloužil smlouvu s Barcelonou o tři roky

Španělský reprezentant Andrés Iniesta spojil svou budoucnost s Barcelonou až do roku 2018. Devětadvacetiletý záložník prodloužil s katalánským klubem smlouvu, která mu měla vypršet v roce 2015, o další tři roky a na Nou Campu tak bude působit nejméně do svých čtyřiatřiceti let.

Trenér Mourinho podle Iniesty poškodil španělský fotbal

Portugalský trenér José Mourinho během tříletého působení v Realu Madrid prý ve španělském fotbale udělal víc škody než užitku. Prohlásil to záložník odvěkého rivala Bílého baletu Andrés Iniesta z Barcelony.

Iniesta se pokouší zachránit Albacete, kde začínal s kariérou

Hvězdný španělský reprezentant Andrés Iniesta se pokouší zachránit klub Albacete, kde hrál za žáky před svým odchodem do Barcelony. Bývalý prvoligový tým má velké dluhy a hrozí mu bankrot.

Zlatý míč získá jeden z trojice Messi, Ronaldo, Iniesta

Bez překvapení se obešla nejužší nominace na ocenění Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu světa za rok 2012. FIFA dnes zveřejnila jména tří finalistů, kterými jsou úřadující trojnásobný vítěz útočník Barcelony Lionel Messi, jeho klubový spoluhráč Andrés Iniesta a kanonýr Realu Madrid Cristiano Ronaldo...

Do nominace nejlepších záložníků se dostal jediný neevropský hráč

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily nominaci záložníků do nejlepší jedenáctky za rok 2012. Mezi patnácti jmény jasně dominují Evropané, jediným středopolařem ze zemí mimo starý kontinent je reprezentant Pobřeží slonoviny Yaya Touré...

Messi je potřetí za sebou nejlepším hráčem španělské ligy

Argentinský útočník Lionel Messi byl vyhlášen nejlepším hráčem minulé sezony španělské ligy. Pětadvacetiletá hvězda Barcelony v anketě Profesionální fotbalové ligy (LFP), ve které hlasují fotbalisté a trenéři, triumfovala potřetí za sebou.

Z bláznivého zápasu se musíme poučit, říká Iniesta

Utkání mezi La Coruňou a Barcelonou nabídlo devítigólovu přestřelku, které nechyběly ani karty a emoce. Katalánci pohodlně vedli, přesto se na výhru nadřeli. Podle záložník Andrése Iniesta je třeba se z nedělního zápasu poučit.

Barcelona přišla o Sáncheze, zranil se v chilské reprezentaci

Chilský křídelník Alexis Sánchez z Barcelony si v reprezentaci přivodil menší zranění svalu na noze. Třiadvacetiletý fotbalista katalánského klubu proto přijde o sobotní duel španělské ligy s Getafe a v ohrožení je i jeho start ve středečním úvodním utkání v Lize mistrů se Spartakem Moskva.

Iniesta poprvé vyhrál anketu o nejlepšího hráče Evropy

Španělský záložník Andrés Iniesta z Barcelony vyhrál poprvé anketu o nejlepšího fotbalistu Evropy. Za ním skončili klubový kolega Argentinec Lionel Messi a Portugalec Cristiano Ronaldo z Realu Madrid. Český brankář Petr Čech z londýnské Chelsea obsadil osmé místo.

Iniesta: Získat zpět titul je jediný cíl

Ve Španělsku se blíží začátek nové sezony, ve které se Barcelona pokusí Realu Madrid vzít mistrovský titul. Záložník Katalánců Andrés Iniesta se už nemůže dočkat dalších bitev s Bílým baletem. Ten je podle něj pro Barcelonské tou nejlepší motivací, aby se dál zlepšovali.

Iniesta byl zvolen nejlepším hráčem mistrovství Evropy

Nejlepším fotbalistou právě skončeného mistrovství Evropy byl vyhlášen Španěl Andrés Iniesta. V ideální sestavě turnaje je deset zástupců španělského celku, který obhájil mistrovský titul. Mezi 23 hráčů vybraných direktoriátem šampionátu se nevešel žádný z českých reprezentantů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele