Španělé brali remízu s Itálií a chválili Fábregase

Španělský trenér Vicente del Bosque byl spokojený se vstupem do mistrovství Evropy, přestože úřadující evropští a světoví šampioni v nedělním zápase skupiny C jen remizovali 1:1 s Itálií. Kouč také pochválil autora vyrovnávacího gólu Cesca Fábregase, který nastoupil na místě klasického útočníka.

Fotbalový král Messi hlasoval pro Xaviho, Iniestu a Agüera

Čerstvý vítěz ankety Zlatý míč FIFA o nejlepšího fotbalistu světa v roce 2011 Lionel Messi dal své hlasy spoluhráčům z Barcelony Xavimu Hernándezovi s Andrésem Iniestou a kolegovi z argentinské reprezentace Sergiu Agüerovi. Novinářům to řekl po své pondělní korunovaci v Curychu.

Iniesta se stal spolumajitelem Albacete, kde fotbalově vyrůstal

Španělský fotbalista Andrés Iniesta z Barcelony se stal spolumajitelem Albacete, které hraje třetí nejvyšší španělskou soutěž. Sedmadvacetiletý záložník, jenž patří k největším postavám světového fotbalu současnosti, tak pomáhá s finančními problémy klubu, kde v mládí načal svou cestu na vrchol.

Iniesta bude kvůli zranění měsíc chybět

Španělský záložník Andrés Iniesta přijde kvůli zranění o říjnový kvalifikační zápas s českou reprezentací a možná i o duel Ligy mistrů proti Plzni. Sedmadvacetiletý reprezentant z Barcelony si v úterním úvodním kole Ligy mistrů proti AC Milán poranil stehenní sval a délku jeho absence odhadli lékaři na čtyři týdny.

Espanyol vystavil triko barcelonského Iniesty

Téměř na rok přesně od nejslavnějšího gólu v kariéře španělského Andrése Iniesty vzdal fotbalistovi Barcelony poctu městský rival Espanyol. Na stadionu vystavil tričko, kterým Iniesta věnoval rozhodující branku z finále mistrovství světa bývalé opoře Espanyolu Danimu Jarquemu.

Real Madrid si po vyřazení stěžoval na neuznaný gól

Fotbalisté Realu Madrid si po vyřazení v semifinále Ligy mistrů od Barcelony stejně jako po prvním duelu na stadionu Santiaga Bernabeua stěžovali na rozhodčího. Nelíbilo se jim, že belgický sudí Frank De Bleeckere neuznal na začátku druhé půle za bezbrankového stavu gól Gonzala Higuaína...

Barcelona přišla na čtyři týdny o Milita

Barcelona má před odvetou semifinále Ligy mistrů s Realem Madrid problémy s obranou. V sobotním utkání se San Sebastianem, které katalánský klub prohrál 1:2, si stoper Gabriel Milito poranil stehenní sval a podle agentury Reuters bude zhruba čtyři týdny mimo hru.

Iniestovi hrozí dodatečný trest

Andrés Iniesta z Barcelony by mohl přijít o úvodní utkání semifinále Ligy mistrů proti Realu Madrid. Hrozí mu totiž disciplinární trest za to, že si nechal ve čtvrtfinále se Šachtarem Doněck dát úmyslně žlutou kartu. Rozhodnutí UEFA o případném trestu očekává španělský velkoklub ve středu.

Španělský tisk označuje Messiho výhru za pohrdání mistry světa

Trochu překvapivé vítězství argentinského fotbalisty Lionela Messiho v anketě Zlatý míč FIFA pobouřilo španělský tisk. Podle něj znamená opomenutí Messiho barcelonských spoluhráčů Xaviho a Andrése Iniesty pohrdání španělskými mistry světa.

Podle Messiho získá Zlatý míč Xavi, nebo Iniesta

Podle loňského vítěze Zlatého míče Lionela Messiho by měl prestižní ocenění pro nejlepšího fotbalistu světa získat jeden z jeho spoluhráčů z Barcelony Xavi, nebo Andrés Iniesta.

Iniesta sklidil ovace za vzpomínku na Jarqueho

Espanyol včera prohrál v městském derby s Barcelonou vysoko 1:5, jeho fanoušci přesto aplaudovali hráči hostí. Když Andrés Iniesta čtyři minuty před koncem střídal, celý vstadion povstal. Fanoušci ocenili Iniestovu vzpomínku na zesnulého obránce Espanyolu Dani Jarqueho, kterému věnoval vítězný gól ve finále mistrovství světa.

Zlatý míč získá jeden z trojice Messi, Xavi, Iniesta

O Zlatý míč FIFA pro nejlepšího fotbalistu světa za rok 2010 se budou ucházet hráči Barcelony Andrés Iniesta, Lionel Messi a Xavi. Trojici finalistů ankety, v níž hlasují novináři, trenéři i hráči, dnes oznámila FIFA.

Messi na vítěze Zlatého míče favorizuje Xaviho či Iniestu

Střelec Barcelony Lionel Messi se po dnešním vyhlášení nominace na Zlatý míč pro rok 2010 za favorita nepovažuje. Poslední vítěz prestižní ankety by triumf přál jednomu ze svých klubových spoluhráčů. Největší šance podle něj mají záložníci Xavi a Andrés Iniesta.

Byli jsme příliš nervózní, zlobil se Iniesta

Barcelona včera nečekaně klopýtla, na domácím hřišti prohrála 0:2 s nováčkem z Herculesu. Katalánci tradičně hodně drželi míč, gól ale vstřelit nedokázali. Podle záložníka Andrese Iniesty byli hráči Barcelony příliš nervózní, což se podle něj v příštím utkání nesmí opakovat.

Kopačky Španěla Iniesty vydělaly chlapci na drahou operaci

Kopačky Andrése Iniesty, kterými španělský reprezentant v roce 2009 zaznamenal postupovou branku v semifinále Ligy mistrů proti Chelsea, vydělaly šestiletému chlapci na nákladnou operaci. Rodina malého Javiera postiženého mozkovou obrnou za kopačky získala dohromady 120.000 eur (téměř tři miliony korun) a může si díky tomu dovolit cestu a lékařský zákrok v USA.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele