28. kolo
07.05.2016 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - 1. FK Příbram 0:0

V utkání Zlína s Příbramí branka nepadla a to znamená, že sestupové nebezpečí pro oba celky nadále pokračuje. Blíže k záchraně jsou přeci jenom Ševci, jenž mají dvě kola před koncem pětibodový náskok. Příbram má k dobru jen dva body a navíc poměrně složitý los.

Příbram se totiž ve zbytku sezony utká se Slavií a Jabloncem, kdežto předposlední Sigma pocestuje do Uherského Hradiště a na závěr přivítá Teplice.

Každopádně Zlín se mohl už po tomto kole definitivně zachránit, ale bezpodmínečnou podmínku porazit Příbram nezvládl. Ševci začali aktivně a Vukadinovič svojí střelou pořádně zaměstnal Hrušku. Krátce na to si vyzkoušel střelecký pokus i Koreš, ale na rozdíl od Vukadinoviče netrefil branku. Příbram se v úvodu zápasu spíše bránila, až hlavička Bednáře znamenala jisté ohrožení zlínské branky. Ševci ojedinělý pokus hostů přečkali a následně se nadechli k pořádnému náporu. Aktivní Vukadinovič opět střílel těsně vedle. O chvíli později stejný hráč předložil tutovku Holíkovi, který rovněž neuspěl. A když se neujala ani Jugasova hlavička, skončil první poločas bezgólovou remízou.

V prvním poločase byl Zlín jasně lepším týmem, přesto mohl v 67. minutě prohrávat. David Štípek odcentroval míč na hlavu Hnaníčka a skvělý zákrok předvedl gólman Holý! Na druhé straně se činil i Hruška, když vyrazil Jordánovu střelu.

Sedm minut před koncem přišla pro hosty nemilá komplikace. Martin Chaluš místo balónu nakopl Jordána a po druhé žluté kartě musel opustit hrací plochu. Ševci sice v nastavení vstřelili onen potřebný gól, jenomže ten nebyl pro ofsajd správně uznán. Konečná remíza 0:0 dává více nadějí domácím, ti už mají před sestupem pětibodový náskok, zatímco Příbram jen dvoubodový.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
vanGomm

Asi nejdůležitější zápas tohoto kola!Pokud Zlín vyhraje bude definitivně zachráněn.Letos v lize ještě nevyhrál,takže začíná být tzv.nařadě.Mohlo by se mu to podařit tip 1.Tím by pomohl i ostatním,kteří jsou v ohrožení.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
tlaci

Přál bych Zlín vyhru ať mají klid, ale nejspíš to skončí 1:1

Reagovat
Filip12

Sigma 2.liga

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele