25. kolo
18.04.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia Praha - SK Kladno 0:0

Slávisté doma zklamali a jen remizovali s Kladnem 0:0. A to i přesto, že hráli od 58. minuty v početní výhodě. Hřiště totiž musel opustit po dvou žlutých kartách kladenský Procházka.

Domácí se museli v zápase obejít bez Grajciara a Krajčíka, poprvé se představil brazilský záložník Dens. A již po osmi minutách opustil hřiště pro zranění Vlček.

Kladno přijelo zahrát typický Prešov, a to se mu víceméně po celý zápas dařilo, jelikož domácí marně hledali recept, jak se dostat za obranu hostí.

Zajímavé věci se děly až v druhé půli, proto tu první v reportáži vynecháme. Ihned po změně stran hlavičkoval dobře Kopic, ale mířil těsně nad. Chvíli nato brankář Kladna zlikvidoval pokus Černého z přímého kopu a dorážka Kysely mířila nad. V 58. minutě přišla zmiňovaná červená karta. Tu viděl Procházka za zbytečný faul na Dense. Po chvíli se do šance dostal Ivanovski, ale brankář hostí zasáhl. Zato na druhé straně se zatřáslo břevno po hlavičce Tatanašviliho. V závěru si hosté ještě poradili jak se střelou Ragueda, tak s přímým kopem Černého a mohou se radovat z bodu za remízu 0:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

TIp jasná vyhrada domácích čili 1

Reagovat
goodbay

Kladýnko

Reagovat
goodbay

cituji: Hosté přijedou bez marodů F. a T. Mašanských, Pavlíka a distancovaného "Novotného" a nakonec ten novotný je i v sestavě, to nechápu

Reagovat
Losinho

2:0

Reagovat
Losinho

Tuhle sestavu bych si přál:

Vaniak - Dens, Kopic, Trapp, Hubáček - Janda, Ragued, J. Černý, Koreš - Ivanovski, M. Černý

Měla by na Kladno stačit, navíc je potřeba šetřit na pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Koreš jinak budiž

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele