24. kolo
11.04.2010 17:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

SK Kladno - České Budějovice 2:1

Kladno doma zdolalo České Budějovice 2:1. Jihočeši sice vedli a vyhráli i první poločas, díky brance Otepky, za domácí ovšem otočili skóre Holub s Tatanašvilim.

První poločaš příliš dobrého fotbalu nepřinesl. Jednou za zajímavých situací je branka z 19. minuty, kterou poslal hosty do vedení Otepka. Otepka se trefil z přímého kopu z pětadvaceti metrů, pěkně k tyči - 0:1. Domácí byli blízko vyrovnání dvě minuty před pauzou. Mráz klepl do míče, těsně před brankovou čárou a domácí se již začínali radovat, jenže Kučera na poslední chvíli zasáhl. A tak skončil první poločas 0:1.

Vyrovnání přišlo v 53. minutě. Holub pelášil sám na dva obránce Budějovic, špičkou kopačky mezi nimi prostrčil míč a poté obstřelil i Kučeru a vyrovnal tak na 1:1. Šlo o poměrně štastnou branku, ale pro Kladno byla velmi důležitá, neboť jej opět dostala do hry. Velká šance přišla v 77. minutě. Domácí Beneš hlavičkoval pod břevno budějovické branky a Kučera jen s vypětím sil vyškrábl míč ven. Kladno se dočkalo branky na 2:1 v 81. minutě. Po přímém kopu se balon odrazil na hlavu Tatanašviliho a bylo rozhodnuto. Kladno - Budějovice 2:1.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 ... taky by stačilo

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra domácích tip:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele