8. kolo
28.09.2008 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

1. FC Brno - SK Kladno 2:0

Brno si doma poradilo s Kladnem a vyhrálo 2:0. O góly se postarali talentovaní mladíci Šural se Střeštíkem.

Domácí začali aktivněji a v osmé minutě po centru Střeštíka tečoval balon do tyče Mareček. O pár minut později byla k vidění podobná příležitost, když opět centroval Střeštík a do rukou brankáře kladenských tečoval mladíček Šural. Brno se gólově prosadilo až z další šance a mezi střelce se zapsal svým prvním gólem v lize Šural. Útočník dopravil míč do sítě po závaru ve vápně, který vznikl po rohovém kopu domácích. Míč jen těsně přešel brankovou čáru. Šural zařídil i druhou branku Brna, kterou vstřelil Střeštík. Právě za faul na Šurala se totiž kopala penalta, tu potom Střeštík pohodlně proměnil a zvýšil vedení domácího celku na 2:0.

Ve druhé půli bylo stále aktivnější Brno. V možnosti z 57. minuty střílel nejprve do brankáře Šural a násladně mimo dorážející Střeštík. Dvanáct minut před koncem potom ještě pěkně střílel Polách, ale Pavlík si s jeho ranou poradil a Brno tak nakonec vyhrálo 2:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

brno vyhraje 2:0

Reagovat
Devil

Brno,3 body jsou povinnost!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju že Brno vyhraje 2:0 (Šural,Střeštík)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele