10. kolo
21.10.2007 15:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

SK Kladno - Bohemians 1905 2:1

Bohemka přijela na Kladno prolomit sérii proher, soupeř chtěl konečně, od debaklu kdy nasázel pět branek Budějovicím, vyhrát. Hrálo se za chladného počasí, dokonce padal sníh, ale přesto si na čtyřtisícový kladenský stánek našlo cestu 3725 diváků. Velký podíl na této kulise mají fanoušci Bohemians, kvůli kterým musel být v druhé půli zápas dokonce na chvíli přerušen.

V deváté minutě zahrávali kladenští přímý kop ze vzdálenosti 32 metrů. Míč si postavil Tomáš Čáp, vůbec se nerozpakoval a s pomocí tyče napálil balon až do sítě. Za překrásnou střelou se mohl Sňozík, hájící branku Bohemians, jen ohlédnout - 1:0. Z vedení se však Kladenští nemuseli radovat dlouho, protože o dvě minuty později se dostal do šance Matůš, ovšem jeho střela těsně minula tyč. Po dalších dvou minutách pálil ještě hráč zelenobílých Bartek, ale Pavlíka v bráně Kladna jeho pokus nezaskočil.

V 18. minutě vystihl rozehrávku soupeře Kúdela, kmenový Sparťan, jenž je v Kladně na hostování, ovšem přihrávka na Gecova, prozměnu Slávistu, nebyla dobrou volbou. Šest minut před koncem poločasu přišla chvíle Bohemians. Gólmanovi Kladna vypadl po centru balon a Matůš pohodlně skóroval do prázdné brány - 1:1. Fanoušci Bohemky se ovšem neradovali dlouho. Minutu před odchodem do kabin vrátil domácím vedení Jeslínek. Ve středu hřiště našel Čáp, autor první branky, Szaba, ten posunul na Jeslínka, který střílel technicky k levé tyči. Sňozík navíc při střele podklouznul a neměl tak moc šancí zabránit brance - 2:1.

V druhé půli se moc pěkně nehrálo a podepsal se na tom hlavně rozbahněný terén. Oba týmy zahrávaly nebezpečné rohové kopy, ovšem ani kladenský Bartoš, ani hostující Růžička na balon nedosáhli. Bohemians mohli srovnat po hodině hry, kdy sám na Pavlíka postupoval střídající Ordoš, jenže se ukvapil a z hranice šestnáctky pálil vedle. V osmdesáté minutě mohl definitivně rozhodnout kladenský Zoubele, ale pouze rozezvonil brankovou konstrukci. Osm minut před koncem ještě pálil Ordoš, ale Pavlík balon kontroloval.

Poté přišla chvíle fanoušků Bohemians. Chvíle, kterou musela uklidnit policie, jelikož fandům Klokanů se zdálo, že by se měla kopat penalta, a tak začaly létat na hřiště sedačky. Po pěti minutách trapného chování pražských příznivců se mohlo pokračovat a Bohemians mohli vyrovnat. To by ovšem nesměl Adam pálit pouze do tyče.

Autor: Michal Havlický

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bary72

Podceňovaný Kladno zatím překvapuje, takže si na ně musíme dát pozor. Snad přijede hodně fandů, když je to tak blízko Prahy. Minimálně bod by to chtělo, abychom neklesli ještě níž v tabulce. BOHEMKA do toho !!!!!!

Reagovat
HOST*

Kladno vyhraje 3:1! Bohemka je bez šťávy, ani na Kladno to stačit nebude.

Reagovat
HOST*bary72

Je to špatný, poslední flek. Bohužel se předvedli "takyfandové", kdy už těch kravin bude konec?

Reagovat
HOST*Renike

Kravin bude konec, až česká liga bude mít profesionální rozhodčí!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele