Souhrn zápasů Ligy národů - čtvrtek 6.9.

06.09.2018, 22:56
Komentáře a souhrny
Osmnáct týmů za sebou má start do Ligy národů a nespokojená bude Česká republika, která prohrála s Ukrajinou. Německo v dnešním šlágru remizovalo s Francií, Wales naopak v dominoval v ostrovním derby a jasně přehrál Irsko...
Skupina 1

Německo - Francie 0:0

06.09.2018 20:45

Góly: -

Očekávaný souboj posledních dvou mistrů světa skončil bezbrankovou remízou. V Mnichově se do více příležitostí dostali Němci, jejich snaha ale vždy ztroskotala na výborně chytajícím brankáři Francouzů Aréolovi.

V sestavě domácích se objevili hráči, kteří před více než dvěma měsíci zažili neúspěšný šampionát v Rusku. Na rozdíl od mundialu dostal prostor obránce Ginter a výraznější šanci ukázat se dostal také záložník Goretzka. Bránu úřadujících mistrů hájil gólman Paris Saint-Germain Aréola, zbytek základní jedenáctky však tvořily základní stavební kameny mistrovského výběru.

První půle mnoho fotbalové krásy nepřinesla. Tvořit hru se snažili především Nationalelf, z jejich snahy však stojí za zmínku pouze pokus Wernera z 18. minuty. Útočník Lipska udělal kličku Pavardovi, Aréola byl ale u zadní tyče včas. Ofenzivu zdatně podporoval také staronový muž v německém výběru Ginter, ovšem jeho snahu často zhatil nepřesný centr.

Deset minut před přestávkou si na Kroosův centr naskočil Rüdiger a celou akci zakončil nepřesnou hlavičkou Hummels. Následně se na druhé straně protáhl gólman Neuer, jenž vyškrábl hlavičkový pokus Girouda, který zužitkoval pas od Kantého. Francouzský forvard ještě v závěru poločasu zkoušel patičkou skórovat po přihrávce Mbappého, ale minul svatyni domácích.

Krátce po změně stran dostal hodně prostoru ke střele Griezmann, avšak Neuer si s jeho ránou poradil. Nudu na mnichovském stadionu chtěl v 57. minutě přerušit Werner, Aréola se ale z velkého úhlu nenechal zaskočit. O osm minut později byl blízko gólu Kroos. Středopolař Realu Madrid se z první opřel do Ginterovy nabídky a Aréola měl co dělat, aby merunu vyrazil.

Osmnáct minut před koncem podpořil útok Nationalelf střední obránce Hummels, nakonec se sám dostal k ráně z voleje, proti které opět zasáhl Aréola. Tři minuty nato nejprve Hummels málem zaskočil Aréolu nepovedeným centrem, na následný rohový kop Kroose si pak naskočil Ginter. Aréola ovšem vytáhl dost možná nejhezčí zákrok v utkání.

V závěrečných minutách se již ani jeden tým nedostal do vyložené příležitosti. Do statistik se ještě zapsal Rüdiger, když jako jediný fotbalista v zápase obdržel žlutou kartu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Německo10100:01
 Francie10100:01
3.Nizozemsko00000:00
Skupina 1

Česko - Ukrajina 1:2

06.09.2018 20:45

Góly: 4. Patrik Schick - 45. Jevhen Konopljanka, 90+3. Oleksandr Zinčenko

Český tým neudržel vedení a v prvním zápase Ligy národů podlehl Ukrajině. Domácí sice do vedení poslal Schick, v téměř celém zbytku zápasu se však bránili útokům hostů. Ještě do přestávky vyrovnal Konopljanka a v závěru utkání rozhodl o výhře Ukrajiny Zinčenko.

Lodivod národního týmu Karel Jarolím již před utkáním avizoval, že záložní řadu může poskládat jen z hráčů pražské Slavie, což také nakonec učinil. Vedle středopolařů Součka, Sýkory a Hušbauera se do základní jedenáctky dostal ještě jeden slávista, levé křídlo Bořil. Na druhém kraji hřiště operoval Kadeřábek, stoperskou trojici pak tvořili Gebre Selassie, Kalas a Brabec. Branku soupeře měli ohrožovat především útočníci Schick a Krmenčík.

Legenda ukrajinské kopané a současný trenér reprezentace Andej Ševčenko neopomenul při skládání sestavy na hlavní hvězdy hostů, kterými jsou křídelníci Konopljanka s Jarmolenkem. Velká část hráčů ze základní jedenáctky působí na klubové úrovni v Šachtaru Doněck, mezi nimi i zkušený brankář Pjatov.

Zápas v Uherském Hradišti začal později kvůli výpadku proudu na tamním stadionu. Nervózní diváky však čtyři minuty po odloženém začátku utěšil Schick. Útočník AS Řím dostal na levé straně hodně prostoru a přes Kryvcova se dostal ke střele na bližší tyč, kterou zaskočil Pjatova - 1:0. Ukrajina následně mohla vyrovnat. Jaremčuk se dvakrát dostal k nebezpečné střele hlavou, ale ani v jednou případě nevystřelil mezi tři tyče.

Po deseti minutách se hosté dostali do rychlého protiútoku, který po Jarmolenkově přihrávce opět nepřesně zakončil Jaremčuk. Hru následně rozkouskovalo několik faulů. Dalším, kdo se za hosty snažil vyrovnat, byl ve 23. minutě Marlos, brankář Vaclík ale jeho ránu z dálky zneškodnil. Hráči ve žlutých dresech se poté na několik minut usadili na obranné polovině soupeře, ale nic ze svého tlaku nevytěžili.

Český tým se soustředil především na defenzivu. Obraně často vypomáhal Schick a na hrotu většinou neúspěšné souboje s ukrajinskými stopery sváděl Krmenčík. Hosté nebezpečně zahrozili čtyři minuty před přestávkou, kdy se Malinovskij ujal exekuce přímého kopu a střelou přes zeď zaměstnal Vaclíka, jenž se položil na zem a pokus záložníka Ukrajiny vyrazil. Na začátku nastavení si ale Marlos pohrál s českou obranou, přihrál Konopljankovi, jenž se přes Kadeřábka uvolnil ke střele k tyči, kterou vyrovnal skóre.

Již tak výrazně slávistickou sestavu posílil hned na začátku druhého poločasu další hráč sešívaných Zmrhal, jenž nahradil Krmenčíka. Nový muž na trávníku se brzy tlačil k zakončení po rohovém kopu, jeden ze soupeřů jej ale kopl do břicha, přesto sudí Taylor nezapískal. Čtyři minuty po změně stran utekl české obraně Matvijenko, předložil míč Konopljankovi, jenž však v dobré příležitosti netrefil bránu.

V 55. minutě zaměstnal Jarmolenko Vaclíka a český gólman měl co dělat, aby jeho střelu konečky prstů vyrazil alespoň na rohový kop. Na druhé straně se snažili odpovědět Hušbauer s Kadeřábkem. První jmenovaný našel obránce Hoffenheimu v pokutovém území, Kadeřábek ale zakončil nepřesně, navíc se nacházel v ofsajdu. Následně zkusil štěstí Bořil, jehož pokus vytěsnil Pjatov.

Ukrajincům se nadále dařilo kombinačně procházet českou obranou. Jednu z takových akcí zakončil těsně vedle Vaclíkovy tyče v 68. minutě nový muž na hřišti Zinčenko. Za dalších pět minut se ke střele dostal Konopljanka, proti které zasáhl Vaclík. Poté se Jaremčuk tlačil k dorážce, přičemž se dostal do kontaktu se strážcem české svatyně. Útočník hostů upadl, anglický rozhodčí ale penaltu nenařídil.

Vedení mohl na stranu domácích strhnout dvě minuty před koncem střídající Tecl, který po Kadeřábkově nabídce pálil z ostrého úhlu pouze do boční sítě. V nastavení Vaclík nejprve vyrazil ránu Cygankova a následně si poradil také s dorážkou Selezňova. Poté si však český brankář nerozuměl s Brabcem, centrovaný míč se od Bořila vrátil k Zinčenkovi, který střelou do odkryté brány rozhodl o výhře Ukrajiny.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Ukrajina11002:13
2.Slovensko00000:00
3.Česko10011:20
Skupina 4

Wales - Irsko 4:1

06.09.2018 20:45

Góly: 6. Tom Lawrence, 18. Gareth Bale, 37. Aaron Ramsey, 55. Connor Roberts - 66. Shaun Williams

Wales neporazil Irsko dlouhých osm zápasů, čekání však ukončil ve velkém stylu. V Cardiffu soupeře jednoznačně přehrál, když zvítězil po výsledku 4:1. Základ k výhře položili Draci již v prvním poločase, kdy se prosadili třikrát.

První branka utkání padla již po šesti minutách. Allen využil volného prostoru kolem sebe a přesnou kolmicí vysunul Lawrence, jenž ránou pod břevno překonal gólmana hostí Randoplha poprvé. Zakřiknutí Irové se poprvé ukázali po patnácti minutách, ale Hennessey neměl příliš starostí s tečovanou střelou od O’Dowda.

V 18. minutě vedli domácí již o dvě branky. Daviesův pas si zpracoval Bale, míč si z pravé strany navedl doprostřed a povedenou ránou levou nohou zvýšil vedení svého týmu. Po půlhodině hry mohl další gól Walesu přidat Lawrence, ale Randoplh jeho pokus z dálky vyrazil.

Draci byli při chuti. O třetí zásah usiloval také Roberts, avšak centr Daviese nezužitkoval ideálně a hlavičku z dobré pozice poslal vedle. Za dvě minuty ale Ampadu přetlačil irského záložníka Waterse, poslal přihrávku na Ramseyho, který střelou k bližší tyči donutil Randoplha kapitulovat potřetí.

Sedm minut po změně stran chtěl Duffy korigovat výsledek, jenže Hennessey si s jeho hlavičkou bez potíží poradil. Za tři minuty přihrál na druhé straně Bale Robertsovi, ten si balón přehodil z pravé nohy na levou a utěšeným volejem počtvrté rozvlnil síť za Randolphem. Bůra hned záhy málem zkompletoval Bale, ale jeho pokus se nakonec těsně nevešel mezi tři tyče.

Místo další pohromy se Irové dočkali alespoň čestného zásahu. Velkou měrou jim k tomu pomohl Ramsey, který chyboval před vlastním pokutovým územím. Toho využil Williams a obloučkem překonal Hennesseyho. Wales však nedal znát, že by jej tato branka nějak poznamenala. Dvanáct minut před koncem si Roberts narazil s Ramseym a pořádně protáhl Randolpha. Zbývající minuty se již v poklidu dohráli a Draci se po závěrečném hvizdu mohli radovat z vysokého vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Wales11004:13
2.Dánsko00000:00
3.Irsko10011:40
Skupina 3

Norsko - Kypr 2:0

06.09.2018 20:45

Góly: 21. Stefan Johansen, 42. Stefan Johansen

Utkání mezi severem a jihem dopadlo lépe pro domácí Nory. Vikingové svého soupeře jednoznačně přehráli a po zásluze se radovali z vítězství. O obě branky domácích se postaral kapitán Johansen.

Domácí byli blízko ke skórování již po čtyřech minutách hry. Elyounoussi se postavil k exekuci přímého kopu a svou ránu nasměroval jen těsně nad břevno. Za pět minut se k hlavičce dostal Berge, avšak jeho hlavičku pokryl brankář Kypru Pardo. Ve 20. minutě poslal Elabdellaoui do úniku Johansena, jenž svůj úprk zakončil první brankou utkání, díky které se Norové dostali do vedení.

Na Johansena chtěl tři minuty nato navázat obránce Meling, ale vypálil pouze vysoko nad bránu. Za deset minut zkusil Meling znovu štěstí, tentokrát mu však pokus zblokoval protihráč Laifis. Tři minuty před přestávkou rozehrávali Vikingové přímý kop u pokutového území hostů. Johansen levou nohou zakroutil míč ke vzdálenější tyči a svým druhým zásahem opět rozradostnil domácí diváky.

Ostrovní celek chtěl na nepovedenou první půli zapomenout již tři minuty po změně stran, kdy střídající Efrem zaměstnal gólmana Norů Jarsteina. V 54. minutě si Pardo při rozehrávce nerozuměl se spoluhráčem, což málem vyústilo v třetí branku domácích.

Nudnější pasáž hry přerušil zhruba v polovině druhého poločasu kyperský Papoulis, jenž vypálil tvrdou ránu na Jarsteina, který si s obtížemi poradil. Vzápětí se na druhé straně ukázal King, který střelou placírkou protáhl Parda. Deset minut před koncem nacentroval Meling na zadní tyč, kde na míč těsně nedosáhl King. Za sedm minut si další centr, tentokrát od Fossuma, našel Elyounoussi, jenže hlavičkoval vedle.

Norové měli v druhé půli několik příležitostí na vstřelení třetí branky, pokaždé však selhali. Jednu z takových příležitostí spálil v 88. King, když sám postupoval na Parda, ale ve finální fázi selhal. Vikingové si i tak připsali první tři body do tabulky.

Více informací k zápasu

Slovinsko - Bulharsko 1:2

06.09.2018 20:45

Góly: 40. Miha Zajc - 3. Božidar Kraev, 59. Božidar Kraev

Slovinsko doma v Lublani podlehlo Bulharsku a do nové Ligy národů nevstoupilo ideálně. Náhradník za absentujícího Jana Oblaka, brankář Vid Belec, inkasoval dvakrát z kopačky Božidara Kraeva.

Bulhaři Slovince dokonale zaskočili a už ve třetí minutě šli do vedení. Vyhraný balón na polovině hřiště znamenal rychlý úprk na branku a Božidar Kraev se nerozpakoval a z dobré vzdálenosti zvolil přímou ránu na branku. Udělal dobře, Belec neměl nárok a Bulhaři vedli 1:0. Slovinsko zahrozilo po rohových kopech, avšak bezvýsledně, na druhé straně se zase neujala rána Popova. Aktivní začátek postupně polevil a až do čtyřicáté minuty nebylo k vidění prakticky nic. Ve 40. minutě se dočkali domácí Slovinci. Na rohový kop si naskočil Miha Zajc a prakticky zničehonic bylo vyrovnáno.

Slovinci pak vstoupili lépe do druhého poločasu, ale nadějnou standardku nevyřešili dobře. V 53. minutě zazdil velkou šanci Jasmin Kurtić, kterého parádně vychytal Iljev. Byl to klíčový zákrok zápasu, neboť vzápětí udeřilo na druhé straně. Belec neudržel skákavý balón a Kraev mohl dát svůj druhý gól. Bohužel pro Slovince se ukázalo, jak moc je citelná absence Jana Oblaka z Atlétika Madrid.

Domácí museli znovu dotahovat manko a proti zalezlím Bulharům to měli těžké. Šance se naskytly a Matavž měl dokonce dvě, ale Ilijev byl pokaždé na místě. V závěru zápasu už se vkrádala do hry Slovinců křeč a Bulhaři neměli problém výsledek udržet.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Norsko11002:03
2.Bulharsko11002:13
3.Slovinsko10011:20
4.Kypr10010:20
Skupina 1

Lotyšsko - Andorra 0:0

06.09.2018 20:45

Góly: -

Lotyšsko si ze souboje s Andorrou odnáší jen bod, což je pro hosty historický úspěch. Domácí byli velkým favoritem, jenomže proti defenzivně naladěnému soupeři se prosazovali těžko. V největší příležitosti napálil Jagodinskis břevno.

Územní převaha domácího celku na Daugavas Stadionu sice byla velká, ale nevedla k tomu nejzásadnějšímu - ke vstřelené brance. Fotbalový trpaslík se náporu pobaltského celku ubránil.

Andorra nesehrála vůbec špatný zápas. Už první poločas ukázal, že to budou mít domácí velmi složité. Hosté dobře a kompaktně bránili a Lotyše pustili do první velké šance až po půlhodině hry. Šabalovu střelu z dobré pozice nemusel brankář Andorry pacifikovat, neboť šla jen těsně vedle. O několik minut později to zkusil i Jagodinskis a Gomesovi pomohlo břevno. To byla vůbec největší příležitost Lotyšska v celém zápase.

Andorra toho v Lotyšsku směrem dopředu moc nepředvedla. Dalo by se říci, že vůbec nic. Hosté vsadili jen na jednu kartu a tou byla úporná defenzíva. Ve druhém poločase se Lotyši marně prokousávali přehuštěnou polovinou soupeře a diváci neviděli žádnou větší příležitost. Závěrečná statistka hovoří za vše. Jen dvě střely na branku v podání Lotyšů a Andorra nevystřelila pro změnu vůbec. Utkání tak nemohlo dopadnout jinak, než smírem.

Více informací k zápasu

Kazachstán - Gruzie 0:2

06.09.2018 16:00

Góly: 69. Giorgi Čakvetadze, 74. Serhij Malyj (vl.)

Historicky vůbec první zápas nově vzniklé Ligy národů ovládla Gruzie, která zvítězila v Astaně proti domácímu Kazachstánu v poměru 2:0. Její úspěch se přitom vůbec nerodil lehce, obě dvě své branky vsítila až zhruba dvacet minut před koncem. Hosté byli od samého začátku mírně lepším výběrem a na svou stranu mohli strhnout vedení klidně již v úvodním dějství. V tuto chvíli tak mají o něco blíže k postupu do závěrečného play-off.

Gruzie se minimálně do dnešního večera dostala ve čtvrté výkonnostní kategorii na první pozici skupiny 1, určitě bude napjatě sledovat vývoj druhého klání mezi Lotyšskem a Andorrou. Úvodní větší příležitost si vypracoval Kazachstán, když se v 7. minutě postavil k přímému volnému kopu ze střední vzdálenosti Islamchan. Ten krásně obstřelil zeď a tlačil balón k levé konstrukci, kterou vskutku minul jen o několik decimetrů.

Zhruba po dvaceti minutách napřáhl na druhé straně Kvekveskiri z dobrých třiceti metrů a pořádně protáhl gólmana Eriče, jenž skvělým zákrokem odvrátil míč do strany. Ve 25. minutě spálil největší příležitost Kankava. Po kolmici za obranu a rychlém zpracování od Merebašviliho dokonce překonal Eriče, nicméně jeden z domácích hráčů přispěchal s fantastickým skluzem a na brankové čáře odkopl balón v poslední chvíli do bezpečí.

Krátce po odehrané půlhodině špatně vyhodnotil situaci brankář Loria, a proto do prázdné branky hlavičkoval Kuat. Jenomže hostujícího strážce fantasticky zastoupil Navalovski a výtečným obranným zákrokem uchránil svůj výběr od pohromy. Poté se hra na několik desítek minut uklidnila, v 59. minutě mohl otevřít skóre aktivní Merebašvili. Ten se řítil na Eriče, ale vracející se Murtazajev mu ještě zavčas odkopl míč z kopačky.

Rozhodující okamžik se zrodil za dalších deset minut. Po přihrávce od Kazaišviliho si Giorgi Čakvetadze navedl míč podél hranice pokutového území do výhodnější palebné pozice a pak tvrdou ranou náramně zavěsil do pravé šibenice, Erič byl naprosto bez šance. Za dalších pět minut dal hostům definitivní jistotu Serhij Malyj, který si po bombě Kazaišviliho a parádním zákroku od Eriče nešťastně srazil balón do vlastní sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Gruzie11002:03
2.Lotyšsko10100:01
 Andorra10100:01
4.Kazachstán10010:20
Skupina 4

Gibraltar - Makedonie 0:2

06.09.2018 20:45

Góly: 19. Ivan Tričkovski, 35. Ezgjan Alioski

Ve čtvrté lize nové soupeře přivítal outsider z Gibraltaru Makedonii. Hosté o výsledku rozhodli již v prvním poločasu. Po změně stran dali zámořskému území Spojeného království čuchnout, ale i tak udrželi čisté konto.

Balkánský tým od prvních minut bušil do obrany domácích. Po osmnácti minutách se Tričkovski na hranici pokutového území opřel do pasu Spirovskiho a jen těsně minul zařízení. Za minutu Trajkovski vysunul Ristovskiho, do jehož přihrávky do vápna se vložil Tričkovski a ranou z první poslal hosty do vedení.

Jedenáct minut před přestávkou vyslal Ristovski do úniku Bardhiho, jenž ve vyložené šanci trefil pouze obličej gibraltarského brankáře Goldwina. Následný rohový kop od zakončovatele předchozí akce propadl na levou stranu k nohám Alioskiho, jenž míč z první napálil do sítě a zvýšil náskok Makedonců. Do konce poločasu ještě Goldwin vychytal Spirovskiho a Alioskiho.

I po přestávce se do šancí dostávali především hosté. Mimo tři tyče však pálil jak Spirovski, tak Alioski. Jednu z ojedinělých slušných příležitostí Gibraltaru zazdil v 61. minutě po rohovém kopu Walker. Záložník domácích se pokusil o reparát o tři minuty později, ale znovu neuspěl, když technickou střelu levou nohou poslal pouze těsně nad břevno.

Gibraltar se dostával stále častěji dopředu, při jednom útoku se ale zakončení nepovedlo De Barrovi. Makedonci ze zbytku utkání především hlídali výsledek, což se jim také povedlo.

Více informací k zápasu

Arménie - Lichtenštejnsko 2:1

06.09.2018 18:00

Góly: 31. Marcos Pizzelli, 76. Tigran Barseghjan - 33. Sandro Wolfinger

Arménie zvládla vstup do Ligy národů proti outsiderovi z Lichtenštejnska, ovšem na třech bodech se pořádně nadřela a jednoduchý zápas to pro ni v žádném případ nebyl. Po půl hodině hry šla sice do vedení, nicméně hosté vzápětí srovnali a poté dlouhou dobu drželi krok. Domácí navíc zhruba dvacet minut před koncem neproměnili pokutový kop, teprve po vyloučení Michela Polverina vsítili rozdílovou trefu na 2:1 a hubený náskok nakonec udrželi.

Úvod zápasu byl podle očekávání velmi opatrný a vyrovnaný. Arméni sice měli mírnou území převahu, nicméně k ohrožení hostující branky se nemohli dostat. Ve 30. minutě je z první vážnější příležitosti čtvrtečního utkání dostal do vedení Marcos Pizzelli. Zkušený třiatřicetiletý brazilský rodák využil přihrávky od Özbilize a poté parádně vypálil z dvaceti metrů, brankář Büchel proti jeho ráně mířící přímo do levého horního rohu neměl nárok.

Lichtenštejnsko se však v žádném případě nevzdalo, neuběhly ani tři minuty a překvapivě srovnalo. Sandro Wolflinger si fantasticky seběhl do pokutového území protivníka na přihrávku od Haslera a v zakončení se nemýlil, nekompromisně totiž propálil bezmocného gólmana Hajrapetjana. Pět minut před přestávkou mohl domácím vrátit zpět ztracené vedení znovu aktivní Pizzelli, jenž obdržel nahrávku do druhé vlny od Özbilize.

Tentokráte však útočník oblékající barvy saúdskoarabského klubu Al Shabab ve stoprocentní příležitosti naprosto selhal a na brilantního Buchela si nepřišel. V následujícím průběhu hosté dobře bránili a soupeře téměř k ničemu nepouštěli. V 70. minutě atakoval Rechsteiner ve vlastní šestnáctce unikajícího Henrika Mchitarjana a za svůj zákrok obdržel žlutou kartu, albánský rozhodčí Jorgji navíc bez váhání nařídil pokutový kop.

K němu se postavil sám faulovaný Mchitarjan a zklamal. Buchel totiž přečetl jeho úmysl a balón famózně vyrazil do strany. Zlomový okamžik nastal čtvrthodiny před závěrečným hvizdem, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Polverino. Od tohoto momentu neuběhlo ani šedesát sekund a vítěznou branku vstřelil Tigran Barseghjan, jenž po průniku výborně hrajícího Özbilize přes tři protihráče dorazil míč z bezprostřední blízkosti do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Makedonie11002:03
2.Arménie11002:13
3.Lichtenštejnsko10011:20
4.Gibraltar10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
nani92

Mourinho out, Giggs in

Reagovat
Benfica

Reagovat
Puskas

Rudiger toho Pavarda včera pěkně označkoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Prasák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele