Liga národů UEFA - Liga národů 2018/2019

Liga D - skupina 1, 1. kolo
06.09.2018 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lotyšsko - Andorra 0:0

Lotyšsko si ze souboje s Andorrou odnáší jen bod, což je pro hosty historický úspěch. Domácí byli velkým favoritem, jenomže proti defenzivně naladěnému soupeři se prosazovali těžko. V největší příležitosti napálil Jagodinskis břevno.

Územní převaha domácího celku na Daugavas Stadionu sice byla velká, ale nevedla k tomu nejzásadnějšímu - ke vstřelené brance. Fotbalový trpaslík se náporu pobaltského celku ubránil.

Andorra nesehrála vůbec špatný zápas. Už první poločas ukázal, že to budou mít domácí velmi složité. Hosté dobře a kompaktně bránili a Lotyše pustili do první velké šance až po půlhodině hry. Šabalovu střelu z dobré pozice nemusel brankář Andorry pacifikovat, neboť šla jen těsně vedle. O několik minut později to zkusil i Jagodinskis a Gomesovi pomohlo břevno. To byla vůbec největší příležitost Lotyšska v celém zápase.

Andorra toho v Lotyšsku směrem dopředu moc nepředvedla. Dalo by se říci, že vůbec nic. Hosté vsadili jen na jednu kartu a tou byla úporná defenzíva. Ve druhém poločase se Lotyši marně prokousávali přehuštěnou polovinou soupeře a diváci neviděli žádnou větší příležitost. Závěrečná statistka hovoří za vše. Jen dvě střely na branku v podání Lotyšů a Andorra nevystřelila pro změnu vůbec. Utkání tak nemohlo dopadnout jinak, než smírem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele