Liga národů UEFA - Liga národů 2018/2019

Liga D - skupina 4, 1. kolo
06.09.2018 20:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Favorit z Makedonie bez potíží porazil Gibraltar

Ve čtvrté lize nové soupeře přivítal outsider z Gibraltaru Makedonii. Hosté o výsledku rozhodli již v prvním poločasu. Po změně stran dali zámořskému území Spojeného království čuchnout, ale i tak udrželi čisté konto.

Balkánský tým od prvních minut bušil do obrany domácích. Po osmnácti minutách se Tričkovski na hranici pokutového území opřel do pasu Spirovskiho a jen těsně minul zařízení. Za minutu Trajkovski vysunul Ristovskiho, do jehož přihrávky do vápna se vložil Tričkovski a ranou z první poslal hosty do vedení.

Jedenáct minut před přestávkou vyslal Ristovski do úniku Bardhiho, jenž ve vyložené šanci trefil pouze obličej gibraltarského brankáře Goldwina. Následný rohový kop od zakončovatele předchozí akce propadl na levou stranu k nohám Alioskiho, jenž míč z první napálil do sítě a zvýšil náskok Makedonců. Do konce poločasu ještě Goldwin vychytal Spirovskiho a Alioskiho.

I po přestávce se do šancí dostávali především hosté. Mimo tři tyče však pálil jak Spirovski, tak Alioski. Jednu z ojedinělých slušných příležitostí Gibraltaru zazdil v 61. minutě po rohovém kopu Walker. Záložník domácích se pokusil o reparát o tři minuty později, ale znovu neuspěl, když technickou střelu levou nohou poslal pouze těsně nad břevno.

Gibraltar se dostával stále častěji dopředu, při jednom útoku se ale zakončení nepovedlo De Barrovi. Makedonci ze zbytku utkání především hlídali výsledek, což se jim také povedlo.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele