Souhrn zápasů Ligy národů - čtvrtek 2.6.

02.06.2022, 20:03, aktualizováno 02.06.2022, 22:46
Komentáře a souhrny
Álvaro Morata (© AFP)
Pyrenejské derby nakonec vítěze nepoznalo, Španělsko ztratilo náskok a s Portugalskem jen remizovalo 1:1. Úspěchy slaví severské země - Norsko vyhrálo v Srbsku a Švédsko si odvezlo všechny body ze Slovinska...
Liga A - skupina 2

Česko - Švýcarsko 2:1

02.06.2022 20:45

Góly: 11. Jan Kuchta, 58. Djibril Sow (vl.) - 44. Noah Okafor

Češi slaví důležitý triumf, dnes večer si připsali cenné body proti Švýcarsku. V překvapivě svižném utkání se český výběr radoval ze dvou branek, zatímco Švýcary na chvíli uklidnil Okafor. Nakonec rozhodla vlastní branka hostujícího Djibrila Sowa.

Švýcarský trenér Murat Yakin před zápasem označil Čechy za kvalitní a nebezpečný celek, na který si jeho svěřenci budou muset dávat dobrá pozor. A minimálně první poločas jeho slova potvrdil bezezbytku. I když jako první si svou šanci vypracovali právě jeho svěřenci. Okaforovi se už ve druhé minutě povedlo poslat do volnějšího prostoru Rubena Vargase, který vypálil zpoza dvou obránců. S jeho ránou si ale brankář Tomáš Vaclík nadvakrát poradil.

Hráč Olympiakosu musel ukázat své kvality i v desáté minutě, kdy ho nechala jeho obrana prakticky na holičkách. Defenziva českého týmu totálně zaspala při náběhu Breela Embola a ten pelášil na českou bránu. Výtečný náběh ale zakončil jen střelou do míst, kam brankář Vaclík stihl natáhnout nohu a míč vyrazil.

Jenže krátce poté rozjásal většinu fanoušků na stadionu Jan Kuchta. Pracovitý útočník si po vhozeném autu počkal ve vápně na chybu hostující obrany a dlouhou nohou dokázal míč poslat v pádu do sítě - 1:0.

Kuchtu jeho gól evidentně nabudil a o pár chvil později měl velkou smůlu, že ho při aktivním napadání trefil zmatkující brankář Yann Sommer jen do nohy, od níž se odrazil mimo. Sommer musel skládat reparát i o dvě minuty později, když Hložek hlavičkou za sebe poslal do šance Jankta. Jenže záložník Getafe pálil jen do Sommera!

Tenhle duel se opakoval i po třiceti minutách, kdy Jankto zkoušel technickým obstřelem uklidnit domácí fanoušky, jenže Sommer vytáhl luxusní zákrok a míč tečoval těsně vedle tyče! A když už to vypadalo, že se svěřencům trenéra Šilhavého povede odejít do šaten s vedením, nastal kolaps. Smolný skluz Sadílka poslal míč na švýcarské kopačky, Brabec se Zimou si spíš překáželi a Noah Okafor dokázal zavěsit přesně pod břevno - 1:1.

Nástup do druhé půle se povedl víc aktivnějším Švýcarům. První šanci Vargase ale Vaclík dokázal zkrotit. A pak sledoval, jak Coufal z pětadvaceti metrů nádhernou ranou rozezvučel tyč za zády brankáře Sommera.

Českému výběru to začalo zase jít a výsledek zvýšené aktivity se brzy dostavil. Psala se 58. minuta, když Jakub Jankto vyslal krásný pas točený na vzdálenější tyč. Jeho pokus výrazně tečoval Djibril Sow, Kuchta pohybem zmátl Sommera a míč skončil u tyče! Gól byl nakonec připsán jako vlastní právě poslednímu vítězi Evropské ligy a byl to gól rozhodující, protože Švýcarsko i přes víc šancí nedokázalo znovu překonat českou obranu!

Více informací k zápasu

Španělsko - Portugalsko 1:1

02.06.2022 20:45

Góly: 25. Álvaro Morata - 82. Ricardo Horta

Bitva Španělů se sousedním Portugalskem skončila smírem. Enriqueho svěřence sice poslal poměrně brzy do vedení Morata, jenže po změně stran se dokázal prosadit střídající Horta.

Zápas dvou gigantů evropské kopané nabízel hodně zajímavou a dramatickou podívanou. Hvězdy jako Ferrán Torres, Soler nebo Torres s Albou na jedné straně, Cancelo, Bernardo Silva nebo Bruno Fernandes a Rafael Leão na straně druhé. Od úvodu utkání byla vidět velká snaha na Španělech, hlavně pak na mladíkovi Gavim. Ten se v poslední době ocitá v oku mediálního tornáda, ale dnes na to chtěl zapomenout.

Pro brankáře Costu si hned na úvod nachystal několik zajímavých střel a navíc se často vtělil do role playmakera. Vysouval jak Bernarda Silvu, tak o chvíli později i Sarabiu. Španělé si ale museli dávat pozor i na zadní vrátka, což jim rázně připomněl Rafael Leão. K mladému útočníkovi, jedné z největších hvězd posledního vydání italské Serii A, dostal míč Guerreiro a mladý křídelník poslal balon těsně nad!

Čisté konto jako první ztratil hostující brankář Costa. Trvalo mu to vlastně jen 25 minut, protože pak se Portugalci dopustili chyby ve středu pole a míč na kopačkách opět táhl Gavi. Skvělou nahrávkou mezi beky pak našel Sarabiu, který balon rychle vrátil před bránu. Tam si nabíhal Álvaro Morata, který už dokonal dílo zkázy.

Portugalská obrana dnes jistotou zrovna neoplývala a ve 29. minutě ji málem mohl potrestat Carlos Soler. Záložník Valencie dostal nabito od Torrese, jenže první ránu napálil do Costy a z dorážky pak poslal míč vysoko nad bránu! Do konce poločasu už ale Portugalci nic nevymysleli a navíc nechybělo mnoho, aby Sarabia z přímého volného kopu zvýšil skóre.

Portugalci potřebovali zabrat a trochu víc zlepšit dynamiku ve středu pole. Za tím účelem byl na trávník vyslán Rúben Neves. Zlepšující se výkon portugalského týmu nabídl i první větší šanci po změně stran, do níž se dostalo opět eso AC Milán, Rafael Leão. Ten si vzal míč ve vápně soupeře a nechal kolem sebe projet prvního obránce, jenže pak nenašel skulinu mezi nohama brankáře Simóna!

Leãa posléze vystřídal Ricardo Horta a tohle střídání se povedlo maximálně. Po pouhých deseti minutách na trávníku si Horta naběhl na pas do vápna a Cancelovu přesnou přihrávku poslal neomylně do sítě!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Česko11002:13
2.Španělsko10101:11
 Portugalsko10101:11
4.Švýcarsko10011:20
Liga B - skupina 2

Izrael - Island 2:2

02.06.2022 20:45

Góly: 25. Liel Abada, 84. Shon Weissman - 42. Thórir Jóhann Helgason, 53. Arnór Sigurdsson

Premiéra trenérovi Alonovi Hazanovi na lavičce Izraele nedopadla vyloženě špatně. Island ještě šest minut před koncem vykazoval jednogólový odstup od svého rivala, ten nicméně nakonec dokázal na úvod Ligy národů urvat alespoň bod. Svěřenci kouče Arnara Vidarssona však zásadně smutnit nemohli, konečná remíza se totiž jevila jako zcela zasloužený rezultát.

Úvodní pasáže utkání s sebou nepřinesly mnoho zajímavých momentů, v podstatě nikterak nepředznamenávaly fakt, že nakonec nabídne hned čtyři přesné zásahy. Situace se na každý pád začala hýbat směrem kupředu ve 25. minutě, kdy se Izrael ujal vedení. Předvedl velmi umnou rychlou akci na levé straně, Abu Fani přiťukl míč k Solomonovi, ten vletěl do vápna, odtud zaslal pas na zadní tyč, kde nikým nehlídaný Abada pohotově zacílil do prázdné brány.

Ve 35. minutě se pokoušel Island vyrovnat, nicméně Thorsteinssonovu střelu levačkou ještě stačil brankář Marciano lapit. Ale o sedm minut později již přece kapituloval. Thorsteinsson hledal svým centrem zleva v šestnáctce operujícího Gudjohnsena, a byť ten na míč nedosáhl, Marciano ho vyrážel pouze k nohám Helgasona, který snadno doklepával za brankovou čáru.

Krátce po obrátce se domácí mohli dostat zpátky na koně, Abada ze slušné pozice na gólmana Rúnarssona nevyzrál, a tohle neproměnění šance nakonec hosté tvrdě ztrestali pár okamžiků na to. Magnússon ve středu hřiště dostal až příliš prostoru, čili od středové čáry vyprodukoval parádní kolmici, kterou napravo uvolnil Sigurdssona, ten pak vletěl do pokutového území, a jelikož si Marciano nepočínal úplně nejjistěji, soupeřova střela mu propadla pod rukou do sítě.

Islanďané se od té chvíle vlastně soustředili především na obranné činnosti a docela solidně se jim dařilo držet protivníka na uzdě. V 70. minutě byli samozřejmě dost rádi, že Weissmanovu příležitost dokázal zlikvidovat Rúnarsson, ovšem v 84. minutě již došlo na vyrovnání. Leidner vyslal od levé lajny přesný centr do vápna, kterým našel pohotově hlavičkujícího Weissmana.

Více informací k zápasu

Albánie - Rusko neh.

02.06.2022 00:00

zápas neodehrán

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Island10102:21
 Izrael10102:21
3.Rusko00000:00
 Albánie00000:00
Liga B - skupina 4

Srbsko - Norsko 0:1

02.06.2022 20:45

Góly: 26. Erling Haaland

Erling Haaland sice v letošní sezóně kvůli některým zdravotním neduhům neodehrál takovou porci zápasů, jakou by si sám představoval, přesto se na reprezentační sraz evidentně naladil na pozitivní vlnu. Právě jeho jediný přesný zásah z první půle rozsekl úvodní střetnutí třetího ročníku Ligy národů na půdě Srbska, které hlavně v útoku výrazně zaostalo za očekáváními.

Srbsko ovládlo hned několik důležitých statistických milníků. Drželo více balón na svých kopačkách, bylo více jak třikrát střelecky aktivnější, pětkrát napřímo zaměstnalo brankáře Nylanda, vybojovalo dvanáct rohových kopů oproti žádnému norskému, počet přihrávek byl skoro na chlup přesně dvakrát tak větší než na straně soupeře. Jenže z vítězství se jednoduše radovali hosté, kteří ve svých řadách mají aktuálně jednoho z nejproduktivnějších forvardů na světě. Haaland přitom mohl zacílit už v 18. minutě, v tuhle chvíli ale ještě bránu trestuhodně netrefil. Ve 26. minutě měl již nicméně velmi snadnou pozici poté, co mu míč zprava předal rychlonohý Pedersen. Do přestávky mohl srovnat A. Mitrovič, jeho nůžky se však neujaly.

Po obrátce se každopádně domácí v ofenzívě jaksi zlepšili, koncovka byla ovšem tím jejich největším nepřítelem. Největší možnost na odpověď si vytvořili v 56. minutě. Jenže o kousek na merunu nedosáhl Lazovič, přičemž krátce na to pálil Jovič do brankáře Nylanda. Ještě se pak snažil úřadovat Milinkovič-Savič, avšak také on ztroskotal na norském muži v rukavicích.

Více informací k zápasu

Slovinsko - Švédsko 0:2

02.06.2022 20:45

Góly: 39. Emil Forsberg (pen.), 88. Dejan Kulusevski

Reprezentace Švédska v úvodním zápase nového ročníku Ligy národů potvrdila úlohu mírného favorita na půdě houževnatého Slovinska a nakonec díky dvěma brankám Emila Forsberga s Dejanem Kulusevskim zvítězila po výsledku 2:0. Ve velké konkurenci skupiny 4 Ligy B se prozatím vyhoupla do čela tabulky díky lepšímu skóre před druhé Norsko. Ze statistického pohledu byl čtvrteční duel vyrovnaný, severský výběr byl však produktivní.

Svěřenci trenéra Janneho Anderssona vstoupili do zápasu aktivněji a první větší možnost si vypracovali krátce po deseti odehraných minutách. Po centru z křídla se totiž zjevil před hranicí brankového území kanonýr Isak, avšak svou hlavičkou pouze orazítkoval pravou tyč. Zhruba po dvaceti minutách hry zahrozil na druhé straně zkušený útočník Šporara, nicméně jeho přízemní střelu z hranice pokutového území zkrotil ve svých rukavicích gólman Olsen.

Stejný hráč se ocitl v ještě větší možnosti ve 33. minutě, ovšem po vynikající kolmici od Stojanoviče nevyzrál zblízka na skvěle zasahujícího Olsena. Jeden z klíčových okamžiků se zrodil za dalších šest minut. Švédové se dostali do vedení z pokutového kopu, který francouzský rozhodčí Buquet nařídil za nedovolený zákrok Stojanoviče. K němu se vzápětí postavil Forsberg a bez větších potíží se trefil do pravého spodního růžku.

Slovinsko se ve druhém poločase snažilo vyrovnat a málem se mu to povedlo v 50. minutě, jenomže střídající Šeško trestuhodně mířil vedle bližší konstrukce a navíc se nacházel v ofsajdovém postavení. Zhruba po hodině hry mohl pojistit výhru Švédů Dejan Kulusevski, ale proti jeho ráně z hranice šestnáctky famózně zasáhl brankář Oblak. Stejný hráč přeci jen pečetil úspěch favorita v 88. minutě, když sám utekl téměř z poloviny hřiště po pravé straně a pak z osmi metrů nekompromisně zavěsil přímo pod břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Švédsko11002:03
2.Norsko11001:03
3.Srbsko10010:10
4.Slovinsko10010:20
Liga C - skupina 2

Severní Irsko - Řecko 0:1

02.06.2022 20:45

Góly: 39. Anastasios Bakasetas

Řecko zvládlo svůj první duel Ligy národů a ve skupině 2 Ligy C nakonec udolalo v Belfastu Severní Irsko nejtěsnějším poměrem 1:0. Hosté vsítili svůj jediný gól zhruba pět minut před přestávkou, ostrovní výběr i přes zvyšující se tlak po změně stran vyrovnat nedokázal. Řekové se díky tříbodovému zisku dostali na druhé místo tabulky o skóre za prozatím vedoucí Kosovo, domácí jsou naopak třetí s nulou na kontě před posledním Kyprem.

Čtvrteční duel rozhodně neoplýval ofenzivní krásou a k vidění spíše byl nesmírně taktický výkon z obou stran. K prvnímu vážnějšímu ohrožení branky došlo zhruba v polovině prvního poločasu, ale prudkou hlavičku zblízka v podání Giakoumakise dokázal zkrotit ve svých rukavicích pozorný brankář Peacock-Farrell. Reprezentace vedená uruguayským trenérem Gusem Poyetem rozhodla o svém úspěchu ve 39. minutě.

Po chybě soupeře ve středu hrací plochy převzal balón Limnios a po krátkém sólu ho předložil před hranici pokutového území pro osamoceného Anastasiose Bakasetasa, jenž ho po zemi razantně usměrnil přímo do levého spodního růžku. Hosté mohli navýšit svůj náskok v poslední minutě první půle, ale po rychlé akci 3 na 3 selhal v nadějné pozici rozběhnutý Rota a z mírného úhlu přestřelil břevno o několik metrů.

Mistři Evropy z roku 2004 po změně stran výborně bránili a sami čekali na rychlé protiútoky, nicméně až do závěrečného hvizdu nebyla k vidění jediná gólová možnost. Jeden z favoritů skupiny 2 se v následujícím nedělním střetnutí pokusí uspět v Kosovu, naopak Severní Irsko bude mít co napravovat na půdě podceňovaného Kypru.

Více informací k zápasu

Kypr - Kosovo 0:2

02.06.2022 18:00

Góly: 65. Valon Berisha, 78. Edon Zhegrova

Kosovo nakonec nemělo větší potíže s Kyprem a jako favorit utkání si nechalo všechny tři body. O ty se svými zásahy zasloužilo duo Valon Berisha a Edon Žegrova. Kosovská reprezentace díky tomu splnila povinnost a zajistila si první tři body v soutěži.

Asi nebylo pochyb o tom, kdo že bude favoritem tohoto utkání. Kypr sice těžil z domácího prostředí, ale Kosovo má přeci jen ve svém kádru několik hráčů, kteří hrají elitní ligy - španělské i italské, takže dnes vstupovalo do zápasu z pozice jasného lídra. Přesto se mu v prvních minutách nedařilo tenhle předpoklad naplňovat. Do větších šancí se naopak dostávali domácí hráči.

Třeba věčný talent Kastanos, který se jen za první půlhodinu prezentoval několika zdařilými střeleckými pokusy. Za Kosovo se málem do šance dostal Valon Berisha, ale když už zakončoval, tak mu radost pokazil zvednutý praporek pomezního sudího. Jinak toho první půle moc nenabídla.

Druhá už byla o poznání lepší. Hostům se totiž povedlo prolomit do té doby hodně sveřepou obranu Kypru. Po hodině hry našel Vedat Muriqi pasem právě Berishu, který už se nemýlil. O nějakém odporu ze strany Kypru nemohlo být ani řeči, což ještě v závěru stvrdil Edon Žegrova. Po nahrávce od Lošaje pálil přesně a pomohl Kosovu ke třem bodům.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Kosovo11002:03
2.Řecko11001:03
3.Severní Irsko10010:10
4.Kypr10010:20
Liga C - skupina 4

Gruzie - Gibraltar 4:0

02.06.2022 18:00

Góly: 12. Chviča Kvaracchelija, 33. Guram Kašia, 87. Georges Mikautadze, 88. Valeri Kazaišvili

Gruzie v úvodním utkání nového ročníku Ligy národů plnila úlohu jasného favorita proti podceňovanému Gibraltaru a nakonec ho zdolala hladce po výsledku 4:0. Hosté se po celý zápas v podstatě jen bránili, a nebýt vynikajícího výkonu brankáře Coleinga, tak by byl rozdíl ve skóre mnohonásobně vyšší. V domácím dresu se postarali o všechny čtyři trefy různí střelci, Gibraltar za celých devadesát minut nevystřelil ani jednou mezi tři tyče.

Výběr vedený francouzským koučem Willym Sagnolem dominoval na trávníku od samého začátku a do vedení se dostal krátce po deseti odehraných minutách. Tsitaishvili vymyslel parádní kolmici do volného prostoru a nabíhající Chviča Kvaracchelija s přehledem skóroval povedeným lobem. Gruzie se v Tbilisi ještě více přiblížila ke své páté výhře v řadě za sebou ve 33. minutě, kdy měl přesnou mušku Guram Kašia.

Zkušený třiačtyřicetiletý obránce Slovanu Bratislava využil parádně zahrané standardní situace aktivního Kvaraccheliji a před poloprázdnou brankou se nemýlil. Tlak domácího výběru rozhodně neopadal ani po změně stran, naopak hosté jen zřídkakdy opouštěli své vlastní pokutové území a hned několik fantastických zákroků musel vytáhnout Coleing. Gruzínci přidali další dva zásahy v závěrečné pětiminutovce.

V 87. minutě potrestal chybnou rozehrávku protivníka Georges Mikautadze, jenž se zjevil sám před strážcem Gibraltaru a nekompromisně ho překonal přízemní střelou - 3:0. Vzápětí neuběhla ani minuta a gólový účet uzavřel Valeri Kazaišvili, když po nahrávce Lobzhanidzeho opět nedal bezmocnému Coleingovi žádnou šanci na úspěšný zákrok. Gruzie v příštím utkání skupiny 4 v Lize C zavítá do Bulharska, Gibraltar se pokusí překvapit Severní Makedonii.

Více informací k zápasu

Bulharsko - Severní Makedonie 1:1

02.06.2022 18:00

Góly: 13. Kiril Despodov - 50. Milan Ristovski

Souboj dvou blízkých rivalů z Balkánského poloostrova dopadl nerozhodně. Bulharsko se sice ujalo vedení v prvním poločase zásluhou Kirila Despodova, Severní Makedonie však po přestávce dokázala těsné manko stáhnout, a to díky trefě Milana Ristovského. Vstup do nové sezóny Ligy národů tak oba celky nemohou hodnotit ani negativně, ani vyloženě pozitivně.

Severní Makedonie byla zpočátku aktivnější, nicméně jakmile se její soupeř dostal do svojí první větší šance, okamžitě ji přetavil v gól. Ve 13. minutě si Despodov z levé strany seběhl blíže do středu, tam mu míč chytrým obloučkem ťukl do vápna Nedelev, a následný oblouček doputoval za brankovou čárou. Ani vracející se Velkovski už tomuhle inkasování nezabránil.

Ve 21. minutě se hosté hned snažili o vyrovnání, nicméně Bardhi svou střelou z blízkosti jen napálil do hlavy brankáře Mihajlova, přičemž ten se pak ze země zvedal opravdu hodně stěží. Jinak se Bulharsku poměrně slušně dařilo v defenzivních činnostech, jeho konkurent se prostě směrem dopředu velmi ztuha prosazoval. Přesto se nakonec krátce po obrátce dočkal odměny.

V 50. minutě v šestnáctce dobře operoval Elmas, bránící Čočev míč napálil do něj, ten se ještě přes teč krajního beka Turicova dostal až k Ristovskému, jenž již snadno překonal Mihajlova. V 60. minutě se pokoušel Alioski levačkou překonat Mihajlova, ten nicméně vytasil povedený zákrok. V samém závěru došlo ještě na jeden hodně zajímavý moment, arbitr Pignard nařídil pokutový kop poté, co si myslel, že Minčevovo zakončení trefilo ruku stopera Musliua, který se nacházel ve vlastním pokutovém území. Po shlédnutí videa však penaltu nakonec odvolal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Gruzie11004:03
2.Bulharsko10101:11
 Severní Makedonie10101:11
4.Gibraltar10010:40
Liga D - skupina 2

Estonsko - San Marino 2:0

02.06.2022 18:00

Góly: 23. Robert Kirss, 32. Joonas Tamm

Estonsku stačila jen chvíle z první půle na to, aby dvakrát definitivně potrestalo chyby hostujícího San Marina. O první trefu se postaral Kirss a po pouhých osmi minutách se na střeleckou listinu zapsal i Tamm.

Estonci se doma předvedli v dobrém světle, i když je fakt, že San Marino pro ně ani před zápasem nebylo zrovna velkým konkurentem. Jako první se ke střele odvážil domácí záložník Mets, jemuž míč naservíroval Konstantin Vassiljev. Minul ale bránu stráženou gólmanem Benedettinim. Krátce poté už se ale Estonci prosadili. Po standardní situaci prodloužil míč hlavou Käit na Roberta Kirsse a ten už se krásnou ranou nemýlil.

Hosté možná v tu chvíli ještě pomýšleli na zvrat, jenže jakékoli tyhle myšlenky rázem ukončila situace ze 32. minuty. Sinjavskij našel krásným pasem do vápna naskakujícího Joonase Tamma a na jeho hlavičku neměl brankář Benedettini nárok.

Kirssův pokus po hodině hry zastavila hostující obrana, která si o chvíli později poradila i s hlavičkou Tamma mířenou doprostřed brány. Adolfo Hirsch se ještě ke konci utkání pokoušel zdramatizovat stav, ale jeho ránu chytil brankář Hein.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Estonsko11002:03
2.Malta00000:00
3.San Marino10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Reagovat
Miguel19

Proč byl takovej kurz na Švédy? To byl jinačí dárek od bookies...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad si to vsadil aspoň za 50k, kdyz to byl takový dárek

Reagovat
Miguel19

To ne, jen za 900 v hcp..

Reagovat
Pharrell

Bože Jordi Alba do odkryté netrefil ani bránu. Škoda mohl dát na 2:1 a být hrdinou zápasu. Obzvláště takový mač proti Portugalsku.

Reagovat
Kaspar

Rusko tedy automaticky pada?

Reagovat
Benfica

Jop

Reagovat
Gedofrey

Island - Izrael... to už to ani dál mít nemohli, ne?

Reagovat
Seydou Doumbia

možná Kazachstán, ale nevím, neměřil jsem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele