Liga národů UEFA - Liga národů 2022/2023

Liga D - skupina 2, 1. kolo
02.06.2022 18:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Estonsko si doma poradilo se San Marinem

Estonsku stačila jen chvíle z první půle na to, aby dvakrát definitivně potrestalo chyby hostujícího San Marina. O první trefu se postaral Kirss a po pouhých osmi minutách se na střeleckou listinu zapsal i Tamm.

Estonci se doma předvedli v dobrém světle, i když je fakt, že San Marino pro ně ani před zápasem nebylo zrovna velkým konkurentem. Jako první se ke střele odvážil domácí záložník Mets, jemuž míč naservíroval Konstantin Vassiljev. Minul ale bránu stráženou gólmanem Benedettinim. Krátce poté už se ale Estonci prosadili. Po standardní situaci prodloužil míč hlavou Käit na Roberta Kirsse a ten už se krásnou ranou nemýlil.

Hosté možná v tu chvíli ještě pomýšleli na zvrat, jenže jakékoli tyhle myšlenky rázem ukončila situace ze 32. minuty. Sinjavskij našel krásným pasem do vápna naskakujícího Joonase Tamma a na jeho hlavičku neměl brankář Benedettini nárok.

Kirssův pokus po hodině hry zastavila hostující obrana, která si o chvíli později poradila i s hlavičkou Tamma mířenou doprostřed brány. Adolfo Hirsch se ještě ke konci utkání pokoušel zdramatizovat stav, ale jeho ránu chytil brankář Hein.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele