Souhrn kvalifikace o postup na ME 2020 - pondělí 25.3.

25.03.2019, 20:26, aktualizováno 25.03.2019, 22:51
Komentáře a souhrny
Anglie nasázela po Česku pět gólů i v Černé Hoře, byť chvíli prohrávala. Jasné vítězství si připsala také Francie nad Islandem. Na poslední chvíli naopak zachraňovali vítězství Ukrajinci v Lucembursku. Cristiano Ronaldo musel vystřídat už v prvním poločase, a tak si Srbové mohli z Portugalska odvézt bod. Turci přehráli doma v Eskisehiru Moldavsko jasně 4:0 a nakonec jim nevadilo ani to, že neproměnili pokutový kop. Bulhaři remizovali nečekaně v Kosovu a Albánie přehrála Andorru.
Skupina A

Kosovo - Bulharsko 1:1

25.03.2019 20:45

Góly: 62. Arbër Zeneli - 39. Vasil Božikov

Už po dvou odehraných kolech se začíná skupina A, v níž figuruje taktéž Česká republika, formovat do ustálení, jaké se dalo očekávat před samotným startem kvalifikace. Anglie se ihned usadila na první místo tabulky, zatímco o druhou příčku bude zřejmě usilovat zbytek. A bude to vyrovnaná a tuhá bitva i proto, že Kosovo remizovalo s Bulharskem.

Pro domácí, které UEFA přijala pod svá křídla teprve v roce 2016, bylo tohle klání úplným vstupem do tohoto cyklu, pro hosty to byl již druhý zápas po prvotní plichtě s Černou Horou, a znovu dokázali vytěžit jen bod. Není to určitě špatná zpráva právě pro Českou republiku, pro kterou může být výhodné, že si všichni její soupeři kradou body navzájem.

Už v Lize národů mužstvo kouče Bernarda Challandese potvrzovalo, že hodlá v Evropě působit nepříjemnosti všem svým protivníkům, a chtělo jednoznačně navázat na svou sérii dvanácti střetnutí bez porážky. A ačkoli se po poločase ujali vedení Bulhaři, Kosovo se nenechalo zaskočit a po přestávce přece alespoň srovnalo konečný stav.

V 9. minutě se dostali domácí do první vážnější situace. Celina svou dlouhou kolmicí uvolnil rozeběhnutého Rashicu, ten obehrál vyběhnuvšího gólmana Mihajlova a zakončoval do prázdné brány, jenže vracející se obránce Nedjalkov zastavil míč ještě před brankovou čárou. Ve 35. minutě vypálil sám Celina, avšak na zasahujícího Mihajlova nevyzrál.

O čtyři minuty později naopak z ničeho nic udeřili hosté, a to po standardní situaci. Nedelev usměrnil centr z rohového kopu na hranici brankového území, odkud Božikov hlavou překonal gólmana Muriče. Přece to mohlo být ještě do konce první půle nerozhodně, ovšem Rashica z dobré pozice nasměroval balón je do rukavic Mihajlova.

Aktivnější Kosovo pokračovalo v honbě za vstřelenou brankou. Blízko k ní měl v 55. minutě Muriqi, jenže ten ke své smůle trefil pouze tyčku. V 61. minutě se ale již Challandesův tým dočkal své zasloužené odměny. Zeneli po přihrávce od Alitiho vběhl do správného prostoru a zamířil přesně ke vzdálenější tyčce. Mihajlov se po míči jen ohlédl.

Více informací k zápasu

Černá Hora - Anglie 1:5

25.03.2019 20:45

Góly: 18. Marko Vešović - 30. Michael Keane, 39. Ross Barkley, 59. Ross Barkley, 71. Harry Kane, 81. Raheem Sterling

Angličané rozdávají bohaté gólové příděly na potkání. Po České republice obdržel rovněž pětigólovou nadílku i národní tým Černé Hory, přestože se v úvodu utkání ujal překvapivého vedení. Albion však dokázal skóre otočit ještě do přestávky a v druhé půli suverénně strhnul zápas na svou stranu. Ve středu dění byl opět Raheem Sterling, jenž dva góly připravil a jeden sám vsítil, a stejně tak výtečně si počínal i Ross Barkley, pro změnu autor dvou branek a jedné asistence.

Svěřenci Garetha Southgatea tak zůstávají suverénně v čele skupiny A a plnohodnotně potvrzují roli favorita. Anglický kouč navíc dostál svým předzápasovým slovům, že se nebojí dát šanci talentovaným mladíkům, a do základní sestavy nasadil jak Declana Rice, tak osmnáctiletého Calluma Hudsona-Odoie, jenž přitom v dresu Chelsea doposud v anglické lize nenastoupil od první minuty ani jedinkrát. Hudson-Odoi se tak stal druhým nejmladším hráčem po Waynu Rooneym, který se dočkal startu v anglickém dresu v soutěžním zápase, a za tuto důvěru se Southgateovi po chybě při obdržené brance odměnil asistencí u vítězného gólu.

Hosté sice vstoupili do zápasu očekávanou převahou, ovšem Černohorci zničehonic udeřili hned z prvního vážnějšího výpadu vpřed. Hudson-Odoi propadl v hlavičkovém souboji, do šestnáctky se vedral Marko Vesović, s trochou štěstí si narazil míč o Keana a povedenou kroucenou ranou obstřelil brankáře Pickforda.

Angličany však inkasovaný gól nijak nerozhodil a jejich odpověď se dostavila necelou čtvrthodinu nato. Michael Keane ideálně odčinil své dřívější zaváhání, když vyskočil nejvýše na Barkleyho přímý kop a trefil hlavou přesně pravý dolní roh branky. Osm minut poté pak ukázal své umění i Hudson-Odoi, jenž si posunul míč do středu pole a jeho ránu proměnil před bezmocným brankářem Petkovićem v obrat skóre Ross Barkley.

Po změně stran již hráči Albionu žádné další zvraty nepřipustili a krátce před uplynutím hodiny hry zvládli svůj hubený náskok pojistit. O gólovou dorážku se opět postaral všudypřítomný Barkley, k němuž šťastně propadl Sterlingův centr, záložník Chelsea už na zadní tyči jen uklidil míč do sítě.

Třetí gól zlomil i poslední zbytky odporu domácích, zatímco Angličané zůstávali při chuti a skóre ještě dvakrát navýšili. Nejprve se prosadil Harry Kane z další snadné dorážky po dobré práci Barkleyho se Sterlingem a devět minut před koncem se na střeleckou listinu zapsal i aktivní Sterling. Autor hattricku v pátečním zápase s Českem těžil z výtečného pasu střídajícího Hendersona a stanovil konečné skóre 5:1. V červnu rozjeté Angličany čeká závěrečné rozuzlení Ligy národů v podobě semifinálového duelu s Nizozemskem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Anglie220010:16
2.Bulharsko20202:22
3.Kosovo10101:11
4.Černá Hora20112:61
5.Česko10010:50
Skupina B

Lucembursko - Ukrajina 1:2

25.03.2019 20:45

Góly: 34. David Turpel - 40. Viktor Cyhankov, 90+3. Gerson Rodrigues (vl.)

V Lucembursku se málem událo velké překvapení, protože domácí tým ještě v 90. minutě senzačně remizoval s Ukrajinou! Favorit zápasu nakonec musel otáčet skóre utkání a až díky vlastní brance domácích v nastavení vybojoval tři body.

Ukrajina nastoupila prakticky v plné síle, ale přesto měla s domácím celkem obrovské potíže. Navíc jí dost dlouho trvalo, než se prokousala k nějaké větší šanci, protože její hra dnes v podstatě v ničem nesplňovala atributy jasného favorita. Brankář Anthony Moris si s nepovedenými centry na Bezuse poradil bez větších potíží.

Až po třiceti minutách se Ukrajina přiblížila brance. Ruslan Malinovskyj vybojoval faul na svoji osobu těsně před vápnem a k míči se postavil Jevhen Konopljanka. Šikovný záložník mířil velmi dobře a míč po jeho ráně jen těsně minul tyč! Lucembursko se o čtyři minuty později málem ujalo vedení, ale míč nadvakrát zastavil skvělý brankář Pjatov.

Toto varování si ale Ukrajinci vůbec nevzali k srdci a o pouhých šedesát vteřin později se senzačně ujali vedení! Olivier Thill poslal centr z pravé strany do vápna, kde se míč odrazil od Butka směrem do brány. Nečekané nahrávky využil dobře postavený David Turpel, který míč v pohodě doťukl do brány - 1:0.

Tohle Ukrajinci nečekali, ale v podstatě si o to koledovali. Naštěstí pro ukrajinské fanoušky se ale vzchopili poměrně brzy. Pět minut před koncem první půle poslal záložník Oleksandr Zinčenko do vápna naprosto luxusní pas, který si na prsa zpracoval Viktor Cyhankov. Pak už mu nedělalo potíže prostřelit brankáře Morise a srovnat na 1:1.

To samozřejmě Ukrajině nestačilo, bod by byl považován za blamáž. Prakticky celou druhou půli se ale bez výsledku snažili o další gól. Blízko byl Cyhankov, jehož ránu Moris tentokrát vykryl. Útočník Júnior Moraes stál na konci rychlého kontru v 68. minutě a pálil těsně vedle. Když už to vypadalo na obrovskou senzaci, hosté v nastavení udeřili. Respektive jim hodně pomohli domácí, neboť po standardní situaci si míč do vlastní branky nešťastně srazil Gerson Rodrigues!

Více informací k zápasu

Portugalsko - Srbsko 1:1

25.03.2019 20:45

Góly: 42. Danilo Pereira - 7. Dušan Tadić (pen.)

Titul budou na Euru 2020 obhajovat Portugalci. Nebo nebudou? V úvodních dvou zápasech kvalifikace, které měly patřit k těm lehčím, Portugalsko zaváhalo a navíc se mu v první půli utkání se Srby zranil Cristiano Ronaldo.

Favorit kvalifikační skupiny B po bezbrankové remíze s Ukrajinou zaváhal i proti Srbsku, které dokonce více než půl hodiny vedlo. Pro Srby byl zápas v Portugalsku prvním kvalifikačním střetnutím tohoto cyklu a mají za sebou pouze přátelský zápas s Německem, kde také remizovali 1:1.

Už ve 4. minutě zápasu mohl otevřít skóre ve prospěch Portugalců Carvalho, jenže v kritický moment zaváhal a poslal míč pouze pár centimetrů od levé tyče. V 6. minutě fauloval ve vlastním pokutovém území brankář Portugalců Patrício přibíhajícího Gaćinoviče a rozhodčí bez váhání nařídil pokutový kop, který vzápětí proměnil Dušan Tadić.

V 15. minutě mohli domácí srovnat, ale střelu Guerreira na poslední chvíli vyrazil brankář Srbska Dmitrović. Asi nejhorší okamžik pro všechny domácí fanoušky přišel ve 31. minutě, kdy musel po špatném došlápnutí odstoupit ze hry kapitán Ronaldo, jehož nahradil Pizzi.

I navzdory Ronaldově absenci se však Portugalcům podařilo srovnat, a to ještě během první půle. Ve 42. minutě si po centru Guerreira míč našel Danilo Pereira a zakončil přímo pod břevno. Do kabin se tedy šlo za vyrovnaného stavu, se kterým však domácí určitě spokojení nebyli.

V 70. minutě se nedokázal mezi tři tyče znovu trefit Carvalho. Už za tři minuty minuty měli kopat Potugalci penaltu za hru rukou. Sudí ji ale odvolal když zjistil, že asistent mával ofsajd. V úplném závěru minuli dva domácí hráči prázdnou bránu a obrovský zmar tak ukončil až v šesté minutě nastavení druhé půle svým závěrečným hvizdem rozhodčí.

Zápas skončil 1:1 a Portugalci mají hodně o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Ukrajina21102:14
2.Lucembursko21013:33
3.Portugalsko20201:12
4.Srbsko10101:11
5.Litva10011:20
Skupina H

Andorra - Albánie 0:3

25.03.2019 20:45

Góly: 21. Armando Sadiku, 88. Bekim Balaj, 90+6. Amir Abrashi

Albánie potvrdila úlohu favorita na půdě Andorry a po celkem hladké výhře 3:0 tak alespoň částečně napravila úvodní porážku s Tureckem (0:2), k tomu si zachovala šanci na první dvě pozice zaručující účast na následujícím evropském šampionátu. Domácí výběr po porážce s Islandem nedokázal skórovat ani tentokráte a se skóre 0:5 je na chvostu skupiny H. Zatím to tak vypadá, že si to alespoň o pátou příčku rozdá s Moldavskem.

Hosté byli od samého začátku aktivnější a nešlo přehlédnout, že na jejich straně převládá kvalita. Do vedení se mohli dostat již po třech odehraných minutách, avšak po střele ze střední vzdálenosti se na Estadi Nacional pouze chvěla branková konstrukce. Výběr z Balkánského poloostrova se prosadil krátce po dvaceti odehraných minutách, kdy obrovskou hrubku vyrobil andorský brankář Gómes.

Tomu se vůbec nepovedl odkop levou nohou, míč poté převzal Armando Sadiku a bez větších potíží se trefil po zemi do prázdné branky. Albánci mohli navýšit své vedení ve 33. minutě, kdy se na pravé straně pokutového území zjevil Uzuni a následně adresoval nahrávku téměř od brankové čáry nabíhajícímu Xhakovi. Sedmadvacetiletému záložníkovi švýcarské Basileje však zakončení vůbec nesedlo a ze šesti metrů pálil v pádu hodně mimo.

Hosté v následujícím průběhu bez potíží bránili těsný náskok a bezzubého protivníka k ničemu nepustili, v samém závěru pak využili jeho mezírek v otevřené defenzívě. Definitivně uklidnit se mohli v 88. minutě. Bekim Balaj vystihl nepřesnou rozehrávku jednoho z protihráčů, dostal se do samostatného úniku a nakonec z mírného úhlu trefil Gómese, od jehož nohy se odrazil balón do bližší šibenice.

Andorra ani po druhé inkasované trefě nepolevila a snažila se alespoň snížit, v šesté nastavené minutě uzavřel gólový účet pondělního duelu Amir Abrashi. K přímému volnému kopu z dobrých pětadvaceti metrů se postavil Memushaj a jeho dobře mířenou střelu vyškrábl jednoruč na břevno plachtící Gómes. Míč se poté odrazil přímo na hlavu zcela nepokrytého Abrashiho, jenž snadno zamířil do protějšího spodního rohu.

Více informací k zápasu

Francie - Island 4:0

25.03.2019 20:45

Góly: 12. Samuel Umtiti, 68. Olivier Giroud, 78. Kylian Mbappé, 84. Antoine Griezmann

Mistři světa z loňského roku stále nemají dost. Z mladého týmu srší spousta energie a Francouzi dávají všem jasně najevo, že po mistrovství světa chtějí do své sbírky přidat i triumf na mistrovství Evropy.

Francie byla na domácím hřišti pochopitelně jasným favoritem zápasu s Islandem, který zápas nezvládl. Domácí proměnili už svou první velkou šanci, která se jim naskytla ve 12. minutě. Mladičký Mbappé poslal načechraný centr do vápna hostů, kde si na míč naskočil Samuel Umtiti, jenž už neměl problém míč hlavou posunout ke vzdálenější tyči. A o šest minut později už mohlo být náskok dvojnásobný. Tentokrát centr přilétl z pravé strany a hlavičkoval Giroud, gólman Islandu Halldorsson však míč na poslední chvíli vyrazil na roh.

Ve 24. minutě sklepl Mbappému centr Kurzawy Pogba a Kylian Mbappé mířil pouze pár desítek centrimentrů od levé tyče. Poslední šanci první půle měl ve 41. minutě Pavard, jehož prudká střela však skončila pouze nad a po jednoznačném průběhu prvního poločasu se šlo do kabin za stavu 1:0.

V 58. minutě další šanci Pavard, tentokrát vyměřil dobře výšku, míč ale zamířil pouze těsně vedle. Byl to ale právě Pavard, kdo byl u druhého gólu Francouzů, když v 68. minutě centroval z pravé strany na malé vápno, kde už bylo jednoduché pro Girouda sklepnout míč do zcela odkryté brány.

V 78. minutě nahrál Griezmann do běhu Mbappému a ten se líbivou individuální akcí dostal až ke gólmanovi Halldorssonovi, jehož ve skluzu hravě překonal.

Dvacetiletý Mbappé byl pak i u posledního gólu Francie, když tentokrát si role s Griezmannem vyměnili. V 84. minutě vybídl Mbappé Griezmanna patičkou a ten dosprintoval až do pokutového území, odkud obloučkem posunul míč přímo ke vzdálenější tyči. Když rumunský sudí Kovács utkání ukončil, Islanďané si určitě oddychli, že tento krutý kolotoč plný rychlosti a síly skončil.

Více informací k zápasu

Turecko - Moldavsko 4:0

25.03.2019 18:00

Góly: 24. Hasan Ali Kaldirim, 26. Cenk Tosun, 53. Cenk Tosun, 70. Kaan Ayhan

Domácí Turci díky dvěma brankám zkušeného útočníka Cenka Tosuna porazili bezbranné Moldavsko o dvě branky. Hosté se na Yeni Eskişehir Stadyumu neprosadili ani jednou, zatímco pro domácí to byla kanonáda.

Ke střele z dálky se po dvaceti minutách odhodlal Toköz, ale rána mu vůbec nesedla a míč tak skončil vedle hostující branky. Poté se ale domácí Turecko konečně prosadilo. Po nepovedené hlavičce moldavského obránce se míč odrazil k Çalhanoğluňovi, který nůžkami našel Hasana Ali Kaldirima a ten se z penaltového puntíku trefil k levé tyči.

To ale samozřejmě nebylo všechno, protože o pouhé dvě minuty později se Turci znovu radovali. Útočník Burak Yılmaz našel ve vápně Cenka Tosuna, který mířil přesně a poslal Turecko do dvoubrankové výhody. Moldavsko bylo naopak velmi pasivní a jeho hra moc akcí nepřinášela. První půle i proto skončila těsně ve prospěch domácího Turecka, protože hostům se nedařilo držet míč na kopačkách.

Po změně stran se do šance dostal zkušený útočník Burak Yilmaz, který byl ve vápně po kontaktu se soupeřem poslán k zemi. Sudí Bojko pískal penaltu, kterou ale brankář Alexej Koşelev vystihl a poslal mimo tři tyče!

Turci však takřka okamžitě udeřili znovu. Centr Türüçe skončil na hlavě Cenka Tosuna, který bez problémů překonal moldavského brankáře! Hosté se přesto nevzdali a jejich akce přinášely nebezpečí pro brankáře Merta Günoka. Hosté ale nebyli v ofenzivní fázi příliš efektivní a domácí Turecko je za to velmi brzy potrestalo.

Na rozdíl čtyř branek zvýšil Kaan Ayhan, který se prosadil k pravé tyči po centru od Denize Türüçe. Další góly už domácí nepřidali. První střelu Yilmaze však zneškodnil brankář Koşelev a další zakončení už bylo velmi nepřesné. V samém závěru ještě pálil mimo zkušený útočník Cenk Tosun, který v obrovské šanci mířil mimo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Francie22008:16
2.Turecko22006:06
3.Albánie21013:23
4.Island21012:43
5.Andorra20020:50
6.Moldavsko20021:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (57)

Přidat komentář
3ivo3

Kvalifikace pořádně ani nezačala a už se můžeme připravovat tým na nový cyklus.

Reagovat
Stannis Baratheon

demente

Reagovat
dave30

A to jako proč? Protože ztrácíme na postupovou pozici 2 body (přitom máme o zápas méně)?

Reagovat
Y.N.W.A

prohráli jsme na hřišti favorita... Hrajeme o druhy se třema balkancema - Tak to stalo, tak to stoji

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
Stannis Baratheon

Lucembursko, škoda to zamrzí, dát si vlastence takhle na konci. Ale co je hlavní, (vlastně teda ne) v zápase nebyli o nic horším týmem

Reagovat
Kixi Syhimour

Sterling

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak, mistři Evropy

Reagovat
Benfica

tak hra bola celkom fajn, len chýbalo premeniť aspoň jednu z tej hromady šánc.. inak ten zápas pekná zlodejina čo sa týka kolektívu rozhodcov..

Reagovat
Stannis Baratheon

Však dnes remízovali? A co? I tak se dá uspět... to už nám jednou dokázali

Reagovat
smazaný uživatel

Pral bych jim to.

Reagovat
Hokaido

Stejně je to takový divný, že anglická repre už se dá brát za jednu z nejlepších na světě.

Southgate je frajer.

Reagovat
off-olda

Co beres jako "nejlepších na světě"? TOP5, TOP10, TOP15?

Reagovat
Hokaido

TOP 10 určitě, možná i těch 5. Ale hlavně jde o to, že nemám pocit, že to vždycky dokážou nějak kolosálně posrat, jako tomu bylo celej můj život, co si anglickou repre pamatuji.

Reagovat
off-olda

Možná top5 jo? To teda nevim kam bych je tam narval. Brazílie, Belgie, Německo, Španělsko, Francie...

Reagovat
Benfica

Nemecko

Reagovat
off-olda

Němci budou vždycky silní. Vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mindrák?

Reagovat
jenage

Německo.

Reagovat
off-olda

Němci budou vždycky silní. Vždycky.

Reagovat
jenage

MS a LN potvrzují.

Reagovat
off-olda

Prostě bych při zápase Německo - Anglie vsadil na Německo. Nemusíš to chápat. Čistě subjektivní.

Reagovat
Benfica

tak vždycky to ani nebolo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Modroočko

Belgicko, Francúzsko, Uruguaj, Anglicko, Chorvátsko.

Reagovat
Reggie

Chorvatsko

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvatsko

Reagovat
smazaný uživatel

kde mas Slovensko???

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
bobis21

byli v semifiále MS ani ne před rokem ...

Reagovat
ronaldik

Brazílie

Reagovat
Talker

Proč Brazílie? Já bych dal Anglii na úroveň s Belgií, jde o to, kdo zalepí těch posledních pár míst v sestavě. A momentálně to vypadá spíš na Anglii.

Reagovat
Radin

Nechápu, že se tady lidi smějí Němcům, kteří byli schoní dát Brazílii i s béčkem..Spíš Brazílie je na hraně, stačí se podívat na poslední dvě MS...

Reagovat
Spalovač šancí

TOP4

Reagovat
Azazelo RD

Díky výhrám nad ČR a ČH? Masopust, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezvyk

Reagovat
F.Torres

Wow, černá hora - čr, to bude takovej souboj kriplů vzhledem k současné formě

Reagovat
F.Torres

na druhou stranu kvalda po prohře 5:0 není až tak špatně rozehraná vzhledem k tomu, že bulhaři i černohorci zatím velká slabota

Reagovat
Acrocephalus

Jsem rad, ze Cernohorci nas v tom nenechali.

Reagovat
bobis21

nebo je prostě Anglie jinde než zbytek skupiny a když se na to nevyserou tak přejedou všechny ...

Reagovat
stas87

Skoda ze ukacka vyhrali. Takto ten bod Srbska dost stratil na hodnote. Podla statistik ani supera neprehrali a oni si musi dat vlastny gol v nadstavenom case.

Reagovat
Bandita_Harry

skoda to je ale na hodnote myslim nestraca, Srbsko je silnejsi tim a vo vzajomnom zapase sa to ukaze, Luxembursko mohlo byt pekne na cele skupiny

Reagovat
Spalovač šancí

V té naší skupině postoupí ten, kdo udělá 3 výhry.

Reagovat
nani92

Anglicko je úspešný kvalifikačný projekt

Reagovat
stas87

Cechom zatial ostatne vysledky v skupine hraju do karat. Takze ta prehra ich nemusi tolko trapit. Som zvedavy na Kosovo, mena maju zaujimave, hlave v ofenzive. Ale nemaju skusenosti a ak to super vzadu dobre odbrani, tak sa nepresadi.

Reagovat
Modroočko

Reagovat
Frick

Tak pěkně tam ti naši tři konkurenti nechávaj propadnout ten jeden bod. Mohlo by opravdu stačit doma vybojovat tři výhry, pokud by v součtu s odvetou bylo dosaženo aktivního vz. skore.

Horší než druhý místo v týto skupině by bylo neskutečnym selhánim.

Reagovat
Acrocephalus

Jn, ostatni nam hodne pomahaji. Nevyuzit toho by bylo trestuhodny.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie

Reagovat
Kostomlat

Tak výsledky našich konkurentů ve skupině nám docela nahrávají. Klíč k postupu leží doma v červnu proti cerne hoře a bulharum

Reagovat
smazaný uživatel

Balaj

Reagovat
ratusek

To Kosovo asi žádná prdel nebude.

Škoda Lucemburska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Česku môžeme pomaly gratulovať k postupu na ME z druhého miesta. Slováci sa môžu kvalifikovať tak maximálne cez baráž ligy národov,

Reagovat
mayday

Výsledky nám sice hrají brutálně do karet, ale úplně vidím tu utrápenou remis 0-0 doma s ČH nebo s Bulharama, a pak se to bude honit venku.

Každopádně postup z této skupiny je povinnost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele