Souhrn kvalifikace o postup na ME 2020 - neděle 8.9.

08.09.2019, 16:56, aktualizováno 08.09.2019, 22:41
Komentáře a souhrny
Nedělní kvalifikační zápasy odstartovala výhra Arménie nad Bosnou a Hercegovinou, na které se dvěma brankami podílel Henrik Mchitarjan. Dánsko jen remizovalo v Gruzii, Rumunsko mělo velké problémy s Maltou. Itálie zvládla utkání ve Finsku a je jednou nohou na šampionátu, Španělsko si podle očekávání poradilo s Faerskými ostrovy...
Skupina D

Gruzie - Dánsko 0:0

08.09.2019 18:00

Góly: -

Reprezentanty Dánska potkala v souboji se Švýcarskem a Irskem o postup na EURO nečekaná komplikace. Na půdě outsidera z Gruzie nedominovali a odjíždějí s bodem za bezbrankovou remízu.

Sestava mužů z Jutského poloostrova nenaznala oproti tři měsíce starému vzájemnému duelu mnoha změn. Na pravém kraji obrany nahradil Ankersena Dalsgaard, Braithwaite zase ve středu hřiště hrál místo Skova. Gruzínci vyměnili obránce levého, Navalovski naskočil na úkor Tabidzeho. Velké změny se událi v záloze a útoku, v základu obě utkání odstartoval jen Kiteishvili.

V první půli byli Dánové jednoznačně lepším týmem, jenže k žádnému většímu tlaku to nevedlo, náročným vypadalo i vytváření příležitostí. Jediné vzrušení nastalo po půl hodině, když pohlednou individuální akci zakončil Braithwaite, avšak připravený Loria si s jeho pokusem poradil.

Po pauze se obraz hry vyrovnal, paradoxně ale Dánové měli více příležitostí. Po hodně tvrdém zákroku Okriashviliho na Höjbjerga se hosté dožadovali pokutového kopu, rozhodčí však jejich volání nevyslyšel. O chvíli později pálil Eriksen jen mimo.

Úplně nejblíže ke vstřelení gólu měl střídající Gytkjaer deset minut před koncem. Ten si na vápně zpracoval pas z pravé strany a pohotově vystřelil, čímž orazítkoval břevno. Domácí tak mohou slavit cenný bod, pro Dány jde o velkou komplikaci, neboť v tabulce sice jsou druzí o bod před Švýcarskem, to má ale odehráno o zápas méně.

Více informací k zápasu

Švýcarsko - Gibraltar 4:0

08.09.2019 18:00

Góly: 37. Denis Zakaria, 43. Admir Mehmedi, 45+3. Ricardo Rodríguez, 87. Mario Gavranović

Švýcarsko potvrdilo úlohu jasného favorita proti trpaslíkovi z Gibraltaru a zdolalo ho v poměru 4:0. Domácí výběr rozhodl o svém úspěchu již v prvním poločase, kde skóroval hned třikrát, ve druhém dějství přeci jen lehce polevil. Ve skupině D je tak stále neporažen a s osmi body se posunul na třetí místo tabulky o tři body za vedoucí Irsko. Hosté naopak ještě nebodovali ani nevstřelili jediný gól a jsou beznadějně poslední se skóre 0:16.

Svěřenci trenéra Vladimira Petkoviče měli podle očekávání navrch od samého začátku, nicméně dlouho nemohli najít recept na houževnatou defenzívu protivníka. V úvodní půlhodině to zkoušeli především z větší vzdálenosti a žádnou vyloženou možnost si nevypracovali. Teprve až ve 37. minutě se poprvé prosadili, potřetí ve švýcarském reprezentačním dresu se trefil dvaadvacetiletý záložník německého Gladbachu Denis Zakaria.

Po výborně zahraném rohovém kopu z pravé strany od Xhaky si do brankového území protivníka naběhl právě Zakaria, předskočil střídajícího brankáře Goldwina a hlavou ze čtyř metrů snadno rozvlnil síť. Neuběhlo ani šest minut a Švýcaři se radovali z dvoubrankového náskoku. Tentokráte si po parádním centru z levého křídla od Schära seběhl před hranici brankového území Admir Mehmedi a taktéž hlavou překonal pozdě vybíhajícího Goldwina.

Ani to však nebylo z pohledu domácích v prvním poločase všechno. Po dalším rohu a zákroku hostujícího strážce se opřel do balónu z dobrých pětadvaceti metrů Ricardo Rodríguez a jeho razantní přízemní projektil zapadl přesně do pravého spodního růžku, Goldwin se natahoval marně. Po změně stran tlak favorita přeci jen opadl a byl k vidění vyrovnanější průběh, Gibraltar se však vůbec k ničemu nedostal.

Krátce po hodině hry mohl skórovat nově příchozí Mario Gavranović, ale po pasu z pravé strany nasměroval balón vysoko nad horní tyčku. Devětadvacetiletý útočník chorvatského Dinama Záhřeb se dočkal tři minuty před koncem vypršení základní hrací doby. Nejprve pálil z hodně ostrého úhlu Mehmedi a Goldwin jeho bombu vyrážel do strany, kde číhal právě Gavranović a střelou pod břevno pečetil výhru svého výběru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Irsko53206:211
2.Dánsko523015:59
3.Švýcarsko422010:48
4.Gruzie51134:84
5.Gibraltar50050:160
Skupina F

Španělsko - Faerské ostrovy 4:0

08.09.2019 20:45

Góly: 13. Rodrigo, 50. Rodrigo, 89. Paco Alcácer, 90+2. Paco Alcácer

Španělsko si bez problémů poradilo před vlastními fanoušky s Faerskými ostrovy a je jednou nohou na evropském šampionátu. Protože Švédsko pouze remizovalo s Norskem, zvýšilo svůj náskok z čela tabulky na druhé místo už na rozdíl sedmi bodů. Dvě branky zaznamenal nejprve Rodrigo, dvakrát se po něm v Gijónu trefil taktéž Paco Alcácer.

Domácí, dle očekávání, měli utkání jednoznačně pod svou kontrolou. Ačkoli si v prvním poločase nevytvořili tolik gólových příležitostí, bohatě jim stačilo pro klid na duši skórovat jednou. Na hranici ofsajdu výtečně balancoval Mikel Oyarzabal, následně přihrál doprava ještě lépe postavenému Rodrigovi, jenž pak skóroval do zcela odkryté brány.

Už v 10. minutě mohl přitom zacílit přesně Sergio Ramos, jenž vypálil z blízkosti poté, co do šestnáctky pronikl Suso, nicméně jeho zakončení zablokoval bránící Gregersen. Sedm minut před změnou stran ještě ozkoušel svou mušku Thiago Alcântara, z voleje vyslal úchvatnou pumelici, ovšem mezi třemi tyčemi si připsal úspěšný zákrok gólman Nielsen.

V 50. minutě Španělé svůj náskok navýšili. Thiago Alcântara poslal dlouhý centr k pravé lajně, odtud si Rodrigo sběhl do středu pokutového území, odkud následně levačkou umístil míč ke vzdálenější tyčce, kam se Nielsen jen marně natahoval. Další přesné zásahy přišly na řadu až v samotném závěru utkání. Hostům prostě poslední minuty nevyšly.

Další asistenci vyprodukoval v 89. minutě Thiago Alcântara, jenž ve vápně přistrčil balón na střídajícího Paca Alcácera, a ten ho protečoval z hranice brankového území za záda Nielsena. V nastavení zaúřadoval Paco Alcácer gólově ještě jednou, to když ho pohotově svým přesným pasem zleva našel Gayá, a na bližší tyči Nielsen na hlavičku nedosáhl.

Faerské ostrovy v ofenzivě evidentně tahaly za kratší konec, vždyť všudy všeho vyprodukovaly jen dvě střely na bránu, přesto ve druhém poločase velkého favorita mohly zaskočit. Španělská defenziva trochu laxně přistoupila k Bjartalídovi, který se najednou řítil sám na brankáře Davida de Geu, ten však včas vyběhl a jeho pokus nohou vyrazil.

Více informací k zápasu

Švédsko - Norsko 1:1

08.09.2019 20:45

Góly: 60. Emil Forsberg - 45. Stefan Johansen

Švédové nedokázali potvrdit úlohu mírných favoritů proti Norsku a v severském derby vybojovali pouze bod za remízu 1:1, situace ve skupině F se proto znovu zamotala. Domácí výběr se udržel na druhé pozici s jedenácti body, nicméně před druhým Rumunskem má náskok jediného bodu a před svým nedělním rivalem je o body dva. Oba dva výběry se tak i ve druhém vzájemném měření sil rozešly smírně, tentokráte měli lehce navrch hosté.

Utkání bylo od samého začátku nesmírně vyrovnané, k prvnímu většímu vzrušení došlo po necelých deseti minutách hry. Po přímém volném kopu z pravé strany vrátil balón do ohně Nordtveit, před hranici brankového území si seběhl King a pak prudce hlavičkoval mezi dvěma bránícími protivníky. Nicméně jeho úmysl přečetl připravený gólman Olsen a míč fantasticky jednoruč odvrátil nad svou branku.

Přesně po dvaceti odehraných minutách se na druhé straně ukázali také domácí. Ke standardní situaci z osmnácti metrů se postavil Emil Forsberg a myslel to dobře, jenomže jeho přízemní kroucený projektil skončil o decimetry vedle levé konstrukce. Když už se zdálo, že nedělní protivníci budou odcházet do kabin za nerozhodného bezbrankového stavu, tak v poslední minutě z ničeho nic udeřil osmadvacetiletý záložník anglického Fulhamu Stefan Johansen.

Na levém křídle odvedl skvělou práci King, po přesně načasované nahrávce a nepatrného posunutí od Ødegaarda našel zcela zapomenutého Johansena. Ten ve stoprocentní příležitosti nezaváhal, míč totiž usměrnil přesně do vzdálenějšího dolního rohu. Švédsko po změně stran zabralo a snažilo se najít recept na dobře organizovanou defenzivu soupeře. To se mu nakonec povedlo v 60. minutě, kdy se o vyrovnání postaral aktivní Forsberg.

Kmenový hráč bundesligového Lipska po hezké akci svých spoluhráčů na pravé straně obdržel míč do pokutového území, na nic nečekal a po zemi zamířil ze čtrnácti metrů k levé tyči mimo dosah stojícího brankáře Jarsteina. Ve zbývající půlhodině se nic zásadního nestalo a bylo vidět, že ani jeden výběr hlavně nechce prohrát. Švédové se zhruba za měsíc pokusí splnit povinnost na Maltě, Norové by rádi zaskočili dosud suverénní Španělsko.

Více informací k zápasu

Rumunsko - Malta 1:0

08.09.2019 18:00

Góly: 47. George Puşcaş

Fotbalisté Rumunska splnili povinnost proti Maltě, ovšem na hubeném vítězství 1:0 se výrazně natrápili. Jedinou branku vstřelili krátce po změně stran a kontrolovali průběh, hosté pak byli směrem dopředu prakticky neškodní. Domácí výběr se nachází na třetím místě skupiny F s deseti body a za druhým Švédskem zaostává jediný bod, ve zbývajících čtyřech kolech se proto dá očekávat nesmírně dramatická bitva o účast na evropském šampionátu.

Naopak Maltě patří pátá pozice se třemi body a o reálnou šanci na postup prakticky přišla, v jejím podání to vypadá na souboj o konečnou pátou příčku s Faerskými ostrovy. Rumuni byli od samého začátku aktivnějším výběrem a rozvlnit síť se jim povedlo krátce po deseti odehraných minutách. Na centr z levého křídla si naskočil Andone a hlavou dokázal skórovat, ovšem chorvatský rozhodčí Strukan branku neuznal kvůli předchozímu ofsajdu.

Malta spálila svou největší příležitost nedělního střetnutí po necelé půlhodině hry, když se nebojácně vydala do otevřené defenzívy protivníka a tváří v tvář proti brankáři Tătăruşanuovi stanul zcela osamocený Corbolan. Nicméně ten ve stoprocentní příležitosti selhal a na vyběhnutého domácího strážce si nepřišel. Aktivita jasného outsidera neopadávala ani v následujících minutách, ten se do další slibné možnosti probojoval ve 33. minutě.

Po pasu z pravého křídla přetlačil svého protihráče Farrugia a pak tvrdě vypálil, ale jeho pokus ze šesti metrů proletěl vysoko nad horní tyčkou. Vzápětí se až do přestávky nic podstatného nestalo, domácí vlétli do druhého dějství jako uragán a ihned skórovali. Po rohovém kopu z pravé strany od Hagiho podskočil balón hostující kapitán Agius a hlavičkující George Puşcaş už měl snadnou úlohu, míč nasměroval přesně k bližší konstrukci.

Ve zbývajícím průběhu Rumuni vyčkávali a nikam se nehrnuli, jasným cílem bylo alespoň udržet stávající náskok. Hosté se snažili napadat rozehrávku favorizovaného rivala až do závěrečného hvizdu, jenomže žádnou gólovou příležitost si nevypracovali. Malta zhruba za měsíc přivítá Švédsko a určitě se ho pokusí překvapit, Rumunsko v cestě za vytouženým postupem potřebuje naplno bodovat na Faerských ostrovech.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Španělsko660017:318
2.Švédsko632113:811
3.Rumunsko631213:710
4.Norsko623111:89
5.Malta61052:133
6.Faerské ostrovy60063:200
Skupina J

Finsko - Itálie 1:2

08.09.2019 20:45

Góly: 72. Teemu Pukki (pen.) - 59. Ciro Immobile, 79. Jorginho (pen.)

Itálie zvítězila pošesté v řadě a už v příštím kole si může zajistit postup na evropský šampionát. Squadra Azzurra ve Finsku vedla, Teemu Pukki sice z penalty vyrovnal, ale výhodu pokutového kopu měli i Italové a o konečné slovo se úspěšnou exekucí postaral záložník Jorginho.

Finové začali s velkým odhodláním a už po pěti minutách vznikl před Donnarummou závar a na zadní tyči nedokázal trefit balón do branky Joona Toivio. Pro Italy to bylo velké varování. Hostům začátek poločasu příliš nevycházel a i kouč Mancini musel po osmi minutách sáhnout k prvnímu střídání a zraněného Emersona nahradit Florenzim. Squadra Azzurra se dostala ke slovu až po půlhodině do té doby vyrovnané bitvy, ale kanonýr Ciro Immobile hlavou těsně minul. Ve 44. minutě přišla druhá gólovka Manciniho svěřenců a z úhlu zakončoval do Hradeckyho útočník Fiorentiny Federico Chiesa. První poločas žádnou branku nepřinesl, ale druhé dějství ještě slibovalo zajímavou podívanou.

A skutečně tomu tak bylo. V 60. minutě byl s bezbrankovým stavem ámen, když Chiesův centr doplachtil přesně na hlavu Cira Immobileho. Itálie vedla ve Finsku 1:0 a na tahu byli domácí. Finové s vyrovnáním dlouho neotáleli a odpověď si přichystali o deset minut později. Vracející se Sensi zezadu škobrtl o Pukkiho a po pádu finského útočníka odpískal sudí pokutový kop. Exekuce se ujal sám postižený Teemu Pukki a s přehledem srovnal na 1:1.

Suomi se ale dlouho z vyrovnání neradovali, protože o osm minut později zahrál ve vápně rukou Vaisanen a i Italové měli k dispozici pokutový kop, který pro ně proměnil Jorginho. Squadra Azzurra si vzala vedení zpátky a pro zbytek utkání se ho rozhodla horlivě bránit. Itálie si výsledek zkušeně pohlídala a po šesti kvalifikačních zápasech má na svém kontě plný počet bodů.

Více informací k zápasu

Řecko - Lichtenštejnsko 1:1

08.09.2019 20:45

Góly: 33. Georgios Masouras - 85. Dennis Salanović

Fotbalisté Lichtenštejnska se postarali o velkou senzaci, když na řecké půdě získali bod za remízu 1:1. Řekové v prvním poločase vstřelili gól, jenomže další i přes vytrvalou převahu nepřidali a v závěru z ojedinělé akce soupeře inkasovali. Pro Řecko je remíza s trpaslíkem velkou komplikací a ostudou zároveň.

Začátek zápasu přitom žádné překvapení nepřinesl, Řekové totiž drželi balón a trpělivě hledali skupinku v hostující defenzívě. Brankář Lichtenštejnců Büchel si do půlhodiny připsal několik menších zákroků a přesně ve 33. minutě poprvé inkasoval. Koulouris poslal před branku střílenou přihrávku a Georgios Masouras z malého vápna uklidil balón pod břevno. Řekové pochopitelně nechtěli zůstat jen u jednoho gólu a ještě do konce prvního poločasu odmítl zdvojnásobit vedení Fetfatzidis, když ho skvěle vychytal Büchel.

Řekové se nedočkali gólu ani krátce po změně stran, obrovskou smůlu si přitom vybral Koulouris, který hlavičkoval po centru Masourase do břevna. Lichtenštejnsko nebylo směrem dopředu nijak aktivní a brankář Barkas vlastně nemusel řešit jediný vážnější problém.

Každopádně domácí stále vedli jen 1:0 a dlouho s výsledkem hazardovali. Lichtenštejncům stačila jedna povedená akce, aby byla senzace na světě. A přesně to se nakonec Řekům stalo. V 86. minutě si naběhl na přihrávku Dennis Salanović a samostatný postup na Barkase proměnil ve vyrovnávací gól. Diváci na athénském stadionu zcela oněměli, pro všechny Řeky to byl šok. Domácí se ještě ve zbývajících minutách snažili výsledek zvrátit, ale čas pro ně ubíhal velmi rychle. Řekové to už nestihli a doma s Lichtenštejnskem ostudně remizovali 1:1.

Více informací k zápasu

Arménie - Bosna a Hercegovina 4:2

08.09.2019 15:00

Góly: 3. Henrich Mchitarjan, 66. Henrich Mchitarjan, 77. Hovhannes Hambardzumjan, 90+5. Stjepan Lončar (vl.) - 13. Edin Džeko, 70. Amer Gojak

Až nečekaně blízko jsou po šesti kolech Arménci k postupu na EURO. Velký podíl na tom má i překvapivé vítězství nad Bosnou, o nějž se dvěma góly i asistencemi postaral Mchitarjan. Další trefy přidali Hambardzumyan a vlastní Loncar, za hosty kontrovali Džeko a Gojak.

Jako první vystrčili růžky Balkánci. Pjanićův balón nalezl Džeka, jenž v tutové příležitosti trefil tyč. Hned z následné akce se tak prosadili Arménci. Zprava odcentroval Barseghjan, míč nečekaně propadl až na střed k Henriku Mchitarjanovi, jenž obešel brankáře a do odkryté klece zakončil.

Na vyrovnání se ale nečekalo dlouho. Gojak potáhl míč levé postranní čáře, načež si poradil s obráncem a poslal přihrávku na malé vápno. Tam číhal Edin Džeko a zcela osamocen si věděl rady, z první propálil gólmana. Před pauzou mohli Bosňané i vést, to by však Bešić musel ze strany propálit Ajrapetjana.

Krátce po návratu z kabin za vápnem napřáhl Barseghjan, proti němuž se Sehić musel pořádně činit. Poté si hosté prohodili spolupráci, jakou předvedli před prvním gólem. Džeko prostrčil míč Gojakovi, jehož ránu zastavil až brankář.

Gólová smršť se spustila v šestašedesáté minutě. Po pohledné kombinaci přiťukl Hambardzumjan míč na vápně Henriku Mchitarjanovi, který si jej posunul do vápna a dělovkou se postaral o svou druhou trefu a poslal Arménii do vedení.

Ani tentokráte Bosňané s vyrovnáním nelenili. Kolašinac dostal na levém kraji vápna hodně prostoru a rozhodl se vyslat podél brankové čáry přízemní centr. Na ten ve středu čekal Amer Gojak a bez jakýchkoliv potíží zavěsil do prázdné brány.

Další ukázku své geniality předvedl Mchitarjan. Patnáct minut před koncem si naběhl na dlouhý míč na levé straně a z druhého dotyku jej okamžitě nakopl směrem na malé vápno, kam si sbíhal Hovhannes Hambardzumjan, jenž šikovně překonal gólmana.

Hosté se hnali za vyrovnáním. Po Džekově centru zakončoval Bičakčić, jehož pokus horko těžko vytěsnil nad břevno Ajrapetjan. Už v nastavení poslal Duljević centr na Gojaka, ten ale rozskákaný míč nedokázal trefit do správné výšky.

Bosenský hráč se přeci jen trefil, avšak do vlastní sítě. Mchitarjan nalevo podržel balón a nasměroval jej naslepo před bránu, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů. Stefan Lončar si však počínal až komicky nešikovně a míč si do sítě srazil sám.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Itálie660018:318
2.Finsko64028:412
3.Arménie630312:119
4.Bosna a Hercegovina621312:117
5.Řecko61237:105
6.Lichtenštejnsko60151:191

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (42)

Přidat komentář
Coutinho10

za posledni dobu jeden z nejlepsich mezinarodnich zapasu, co jsem videl...plno sanci, nahoru dolu a do posledni chvilky jsem se neodvazil tipovat, kdo vyhraje....super zapas

Reagovat
Le Gunner

Neviděl jsem zápas, no soudě dle toho, co píšeš, si kvaldu Bosna pěkně pokašlala, navzdory tomu, že byla blízko bodům(?).

Reagovat
Coutinho10

jako pokud bych si za remizovyho stavu mel k jedny strane preci jenom priklonit, tak jsem veril vic Bosne, ze to urve, ale svoje sance nevyuzila a naopak Armenie jo

Reagovat
Pharrell

Reagovat
PePiG7

Miky 2+2

Reagovat
Kucka

Reagovat
Zark

mmmm

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes padl jeden z největších úspěchů v historii Lichtenštejnský reprezentace díky remíze s mistrem Evropy z roku 2004.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to srovnatelný s tímto výsledkem, takže si myslím že remízy s Portugalskem a dnes s Řeckem patří k největším úspěchům Lichtenštejnska.

https://www.eurofotbal.cz/mistrovstvi-sveta-kvalifikace-2006/reportaz/lichtenstejnsko-portugalsko-22269/

Reagovat
Benfica

len si porovnaj Portugalsko v roku 2005 a Grécko dnes

Reagovat
Benfica

ani Grécko z pred 15 rokov sa nedá porovnať s touto biedou

Reagovat
fenixLFC

boze, ty si strasne citlivy na to portugalsko ale jasne, vicemajster europy stary nejaky rok je menej nez majster europy spred 15 rokov

Reagovat
Benfica

zjavne si úplne nepochopil význam môjho komentára

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Řecko

Reagovat
oli9

ti jsou v hajzlu totálně..ale já se po sobotě nesměju už nikomu

Reagovat
Kixi Syhimour

Mě fascinuje jak dopadli

Reagovat
frankiefcb

Tak rozhodčí dneska dobře řezali Finy. Jakýkoliv pád Italů písknutý, a fauly na Finy ne + ta penalta za tu "ruku" to byl výsměch. Ale i tak si myslím, že postup dají. Na můj vkus se až moc snaží hrát fotbal místo toho, aby tam házeli do pokutového území centry.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě vidět Finy na ME bych chtěl. Teď mají v týmu celkem dobré hráče, kteří dokáží zahrát týmově. I v minulosti měli slušnou generaci, ale nedokázali t týmově zúročit (Litmanen, Hyypia, Pasanen, Saarinen, Nurmela, Forssell, Jaaskalainen, Tainio, Vayrynen,Johansson, Kolkka, Tihinen)

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kucka

Finům to taky přeju, mají to dobře rozehrané. Největší soupeř o druhý flek zatím Arménie.

A Jenko by si mohl pořešit dokumenty a taky za ně začít hrát

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kily

jim by mělo stačit zvládnout oba domácí zápasy a porazit Arménii s Lichtenštejnskem, rozehrané to mají přímo luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jsou rádi jak to dopadlo, vždyť to byl herní rozdíl třídy.

Reagovat
tweek

Proc vubec Dechamps nezve do repre Lacazetta? Strasna skoda, aby takovy hrac neucinkoval na ME...

Reagovat
FUnk

tak griezman je lepsi a giroud nabízí další moznosti, ma holt smulu...

Reagovat
Godwinson

Protože je Deschamps úchylnej. Alespoň už nezve Gignaca, no

Reagovat
martin1

Řecko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Švédsko / Norsko / Rumunsko - komu Euro přejete? Nebýt tu teď tolik Rumunů tak hádám by byli asi na dně v preferencích, takto bych to přál spíš právě jim nebo Norům.

Reagovat
Stannis Baratheon

Přesně tak, Rumunsko nebo Norsko, Švédsko už mě nudí.

Reagovat
jacobT

Norsko

Reagovat
Uwe háže buly

Miluju Rumunsko jako zemi, takže jednoznačně jim.

Reagovat
Liquid

A byl si tam přímo, pokud ano, který místa bys mi doporučil na návštěvu? Výhledově plánuje Bukurešť, ale i přes vlaky přes Maďarsko s ubytováním možná na Slovensku tu část kolem hranic s HUN, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Temešvár, možná i tu Kluž.

Reagovat
Uwe háže buly

Mě asi nejvíc bavilo okolí Râmnicu Vâlcea, Dobou, Brasova a Targu Jiu. Temešvár je pěkný, ale na ty města to chce aspoň dva dni na jedno, tolik času jsem nikdy neměl. Příští rok chci jet na týden jen do Rumunska, doteď jsem to měl jen jako mezi zastávky..

Reagovat
smazaný uživatel

Dánsko a Řecko

Tak na tom asi nejsme zas tak špatně.

Reagovat
Liquid

Dánsko je furt na postup, to my ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kosovo ještě nehrálo s Anglií

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

ani nebudeme Kosovo pokud dáme Doma tak už Kosovo nebude mít ani bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele