Preview kvalifikace o postup na ME 2020 - neděle 8. 9.

08.09.2019, 08:27
Previews
Španělé si budou chtít udržet stoprocentní bilanci proti Faerským ostrovům a pokud se to podaří vytvoří si ideální pozici pro to, aby už při příštím srazu mohli oslavit postup. Důležitý zápas čeká Švédy, kteří ve skandinávském derby potřebují doma odrazit nápor Norů, jenž jsou jen o dva body zpět za druhým místem. Finové se v Tampere utkají s Itálií a v případě výhry se mohou dotáhnout na vedoucí Italy. Třetí Bosna naopak čeká na jejich zaváhání, pro udržení solidních šancí na postup však potřebuje sama zvládnout zápas v Arménii.
Skupina D
Gruzie - Dánsko  (neděle 18:00)
Dánsko čeká v Gruzii těžký zápas, který potřebuje zvládnout za tři body. Pokud by se to svěřencům Ageho Hareideho nepovedlo, znamenalo by to poměrně velkou komplikaci v postupových plánech. Seveřané jsou každopádně dobře naladěni vysokým vítězstvím nad Gibraltarem a navíc Gruzii v prvním zápase v kodaňském Parkenu smetli pěti góly.

Mezi zápasem v Dánsku a v Gruzii však nelze klást rovnítko. Gruzínci bývají doma velmi nebezpeční a například Švýcarsko se v březnu na vítězství dost nadřelo. Pokud si chce však Dánsko zajistit postup na EURO 2020, musí v Tbilisi bodovat naplno.

Gruzii se pochopitelně už od začátku losu příliš šancí na postup nedávalo a vývoj ve skupině to zatím potvrzuje. Pouhá jedna výhra nad slaboučkým Gibraltarem a tři porážky. Na druhou stranu tým slovenského kouče Vladimíra Weisse ukázal, že fotbal hrát umí. V Lize národu loni suverénně postoupil do Ligy C a ve čtvrtek v přátelském utkání na turecké půdě dokázal remizovat 2:2 s Jižní Koreou. I Gruzie by ráda rozšířila svojí skrovnou bodovou sbírku a třeba zopakovala výsledek z kvalifikace na mistrovství světa v roce 2004, kdy s Dánskem doma remizovala 2:2.

Hosté stihli ve čtyřech zápasech už dvakrát ztratit, nejprve remízou ve Švýcarsku a poté v domácím zápase s Irskem. Ve vyrovnané skupině D by případná ztráta s Gruzií znamenala velkou komplikaci, zvláště když vedoucí Irové ještě neprohráli a ze třetí pozice se na druhé místo sápají ambiciózní Švýcaři. Dánsko Gruzii v červnu rozstřílelo pěti góly a střeleckou pohodu si přivezlo i na Gibraltar. Tým okolo Christiana Eriksena zvítězil vysoko 6:0, což mu výrazně pomohlo vylepšit skóre, které může v této zamotané skupině rovněž hrát velkou roli.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.76 - 4.43 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Švýcarsko - Gibraltar  (neděle 18:00)
Povinné tři body potřebuje získat v souboji s Gibraltaram Švýcarsko. Od reprezentace helvétského kříže se koneckonců ani nic jiného neočekává. Gibraltar zatím nezískal ani bod a dokonce nevstřelil jediný gól.

Není to ale zas takové překvapení. Od Gibraltaru se skutečně nic neočekává, na druhou stranu ve Švýcarsku nemá vůbec co ztratit a už jednou dokázalo velkého favorita potrápit. Irům na vítězství musel stačit jediný gól, takže fotbalový trpaslík byl ve hře o body až do úplného konce.

Švýcaři určitě nebudou chtít s výsledkem hazardovat a dá se očekávat jejich aktivita od začátku do konce. Svěřenci Vladimira Petkoviče musí zápas vyhrát, aby zůstali v kontaktu s druhou postupovou příčkou a svojí roli může na konci kvalifikace hrát i skóre.

Domácí zatím ve třech zápasech neprohráli, ale na kontě mají jen jednu výhru nad Gruzií. Remízy s Dánskem a Irskem pak potvrzují vyrovnanost skupiny, ve které se bijí o postup tři mužstva. Švýcarsko se chce proti Gibraltaru naladit na říjnové veledůležité klání s Dánskem, které může hodně napovědět o postupu.

Oba celky na sebe v Sionu narazí vůbec poprvé v historii a favorit je zcela jasný. Zápas má pak ještě jednu zajímavost v podobě výrazné české stopy. Řídit ho totiž budou čeští sudí Pavel Orel společně s kolegy Ivem Nádvorníkem a Petrem Blažejem. Jako rezervní čtvrtý rozhodčí je uveden Ondřej Pechanec.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.00 - 45.00 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Irsko53206:211
2.Dánsko422015:58
3.Švýcarsko31206:45
4.Gruzie41034:83
5.Gibraltar40040:120
Skupina F
Rumunsko - Malta  (neděle 18:00)
Rumunsko si v těžké skupině nevede až zase tak špatně a po polovině kvalifikace stále živí naději na postup, i když to bude mít ve zbývajícím průběhu velmi obtížné. Momentálně se nachází na čtvrtém místě tabulky se sedmi body, za třetím Norskem zaostává o body dva a na druhou postupovou příčku Švédska ztrácí body tři. Nyní nutně potřebuje splnit povinnost proti trpaslíkovi z Malty, který je se třemi body na páté pozici.

Výběr z Balkánského poloostrova nejprve zavítal do Švédska a po vyrovnaném průběhu si domů odvezl těsnou porážku v poměru 1:2. Následně bez větších potíží přehrál Faerské ostrovy (4:1), remizoval v Norsku (2:2) a pak snadno deklasoval právě Maltu na její půdě (4:0). Ve čtvrtek se pokusil překvapit vysoce favorizované Španělsko a k senzačním bodům neměl daleko, nicméně prohru 1:2 už odvrátit nedokázal.

"Tento zápas v žádném případě nemůžeme podcenit. Musím všem hráčům poděkovat za odvedenou práci proti Španělsku, i přesto jsme trochu zklamaní. K úspěchu nebylo daleko, teď však musíme tuto porážku hodit za hlavu a soustředit se jen na Maltu. Náš rival v minulosti několikrát dokázal, že má své kvality a rozhodně se nás pokusí zaskočit. Musíme se stoprocentně koncentrovat a být trpěliví," prohlásil trenér Cosmin Contra.

Malta hned na začátek zvládla bitvu s Faerskými ostrovy a přehrála je 2:1. V následujících čtyřech střetnutích vyšla podle očekávání naprázdno a k tomu ani jednou neskórovala. Kromě již zmiňované prohry s Rumunskem nestačila ve shodném poměru 0:2 na Španělsko ani na Norsko, ještě o jeden gól více obdržela ve Švédsku. Na druhou stranu i proti takto silným výběrům předvedla solidní výkony, za které se rozhodně nemusí stydět.

"Když prohrajete se Španělskem jen o dvě branky, tak se s vámi prostě musí počítat. Malta určitě bude bojovat a pokusí se vstřelit úvodní gól, který by ji v následujícím průběhu mohl výrazně pomoci. Pozor si musíme dát především na její standardní situace, po kterých dokáže být velmi nebezpečná. Dobře si uvědomujeme, že jakákoliv ztráta by výrazně snížila naše šance na evropský šampionát, proto nehodláme zklamat," dodal závěrem třiačtyřicetiletý Contra.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.04 - 18.60 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Španělsko - Faerské ostrovy  (neděle 20:45)
V tomto případě by rozdané karty snad ani nemohly být jasnější. Na jedné straně hvězdami nabité Španělsko s výhodou domácího prostředí. Na druhé straně poslední tým tabulky z Faerských ostrovů, který stále čeká na první body.

Ve skupině F je odehráno již pět zápasů a po jejich skončení hovoří tabulka naprosto jas-ně. Na špičce se vyhřívá Španělsko, které kráčí neomylně za postup na hlavní šampionát. Hráči přezdívaní La Furia Roja nasbírali už 15 bodů, takže skupinovými boji kráčí bez ztrá-ty kytičky. Navíc se jim povedlo nasázet už 13 branek a jen tři dostat.

Teď se potřetí vrátí domů a dějištěm jejich dalšího utkání bude stadion El Molinón v Gijónu. Španělé v něm budou postrádat Diega Llorenteho, který viděl v minulém zápase červenou kartu a teď proto nastoupit nemůže. Jinak ale Španělům poslední klání vyšlo, třebaže herně asi fanoušci čekali něco lepšího. I výhra 2:1 nad Rumunskem se ale počítá, zvlášť, když utkání dohráváte o deseti.

Střelec Paco Alcácer, který zaznamenal vítězný gól do rumunské sítě, před zápasem s Faerskými ostrovy sdělil: "Je snadné říct si, že jsme favority a že jsme na prvním místě, takže je dopředu jasno o vítězi. To se nám stává poměrně často. Nikdy to ale nejsou snadné zápasy. Každý tým se na nás chce vytáhnout a my se musíme neustále snažit být nejlepší. Paradoxně jsou právě tyto zápasy hodně ošidné, protože je moc snadné soupeře podcenit."

To je samozřejmě evidentní problém u podobných zápasů, ale právě Španělé v duelech s trpaslíkem evropské kopané problémy nemívají. V posledních třech duelech, které s Faerskými ostrovy od roku 1996 odehráli, hovoří skóre jasně: tři výhry, 13 vstřelených branek a jen čtyři inkasované.

Přesto by španělský tým trenéra Roberta Morena mohl na něčem zapracovat. V žádném ze zmíněných duelů Španělé neudrželi čisté konto, což je docela s podivem. Příští utkání zavede Španěly do Norska, kde už půjde o víc, takže by bylo žádoucí připsat si plný počet bodů.

Situace na opačném konci tabulky skupiny F je také jasná. Faerské ostrovy pod vedením trenéra Larse Olsena jsou beznadějně posledním týmem a není se čemu divit. Jejich skóre zní 3 vstřelené góly a dokonce 16 inkasovaných.

V posledních dvou duelech Faerské ostrovy nedaly ani jeden gól a zatím stále čekají na první body. V minulém kole stačil Švédům jen jeden poločas k tomu, aby dokonce čtyřikrát pokořili brankáře Gunnara Nielsena. Celkově už Faerské ostrovy nedokázaly vyhrát deset duelů v řadě. To ostře kontrastuje se Španěly, kterým se už v posledních šesti zápasech povedlo získat plný počet bodů.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.00 - 45.00 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Švédsko - Norsko  (neděle 20:45)
Švédsko s Norskem čeká možná jeden z klíčových mačů v boji o postup na evropský šampionát. Skupině F vévodí dosud stoprocentní Španělsko, a skandinávské celky tak budou mít reálný zájem urvat aspoň druhé postupové místo. Oba dělí v tabulce pouhé dva body, v horší pozici jsou aktuálně Norové, kteří by neměli v Solně především prohrát.

První duel, který se konal v březnu letošního roku, měl o náboj bezpochyby postaráno. Skončil nakonec divokou přestřelkou, a to přitom Norové museli zachraňovat bod až v sedmé minutě nastavení, ačkoli ještě čtyři minuty před koncem základní hrací doby drželi vítězství. Dá se očekávat, že nynější bitva o sever Evropy nebude o nic málo vypjatější.

Domácí budou chtít spoléhat především na formu útočníka Robina Quaisona, který v pěti dosavadních kvalifikačních utkáních skóroval hned čtyřikrát. "Jen jsem potřeboval dostat šanci. Když jsem byl zase vybrán do národního týmu, byl jsem nesmírně šťastný," rozplýval se. "Chtěl jsem dobře začít už v úvodu proti Rumunsku. A trefil jsem se."

Švédsko ve čtvrtek sehrálo utkání na půdě Faerských ostrovů a rozhodlo o svém povinném vítězství už v prvním poločase, v němž vstřelilo hned čtyři góly. A přesný zásah zaznamenal taktéž Quaison. "Jak lidé v mém klubu v Mohuči, tak i v národním týmu, mi pomohli k tomu, abych se zlepšil, a to na hřišti i mimo hřiště," pochvaloval si pětadvacetiletý Švéd.

Blagult dosud posbírali na své konto deset bodů, padli pouze na půdě Španělska, jinak si vlastně vedou dle vlastních očekávání. Pakliže by v nynějším případě skolili svého soupeře, zvýšili by svůj náskok na něj na rozdíl pěti bodů čtyři kola před koncem. A to je rozhodně lákavá nabídka. Budou mimochodem v tomto klání i mírným favoritem.

Ani Norsko nemělo problémy ve čtvrtečním střetnutí s Maltou, proti níž vybojovalo všechny body, a drží tak šanci na uzmutí aspoň druhé příčky ve skupině. Taktéž výběr vedený paradoxně švédským trenérem Larsem Lagerbäckem padl pouze se Španělskem, na rozdíl od Švédů ale neporazil před vlastními fanoušky Rumuny, s nimiž jen remizoval.

Pořád ale jejich situace není ani náhodou bezvýchodná. "Na stadionu v Solně se necítím nijak dobře. Jako asistent trenéra jsem tu byl v roce 2016, ale většinou jsem zde byl jen jako divák," popisoval pocity Lagerbäck, jenž bude ve své rodné zemi tentokráte na opačné straně barikády. "Musíme být chytří a produktivní. To bude klíč k úspěchu," dodával.

Pikantní bude tenhle zápas určitě pro Tarika Elyounoussiho, jenž prostředí Friends Arény velmi dobře zná. Působí totiž v AIK Fotboll, který svoje utkání hraje právě tady. "Už v derby, které jsme hráli v březnu, byla super atmosféra. Myslím, že teď to nebude jiné. Bude to tvrdý souboj. Švédsko doma hraje dobře a je dobře organizované," říkal hostující forvard.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.48 - 4.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Španělsko550013:315
2.Švédsko531112:710
3.Norsko522110:78
4.Rumunsko521212:77
5.Malta51042:123
6.Faerské ostrovy50053:160
Skupina J
Arménie - Bosna a Hercegovina  (neděle 15:00)
Bosna a Hercegovina musí ve druhé polovině kvalifikačního cyklu zabrat, aby se jí podařilo dotáhnout se aspoň na druhé Finsko, na nějž ztrácela po pěti odehraných zápasech hned pět bodů. V Arménii potřebuje jednoznačně naplno bodovat, nicméně i celek ze Zakavkazska může myslet na postup na EURO 2020, a tak i on ve finále prahne po vítězství.

Oba týmy nemají rozehranou tuhle kvalifikaci nejlépe. Ve skupině totiž svými výkony překvapuje Finsko, které drží trumfy na své straně. Ještě ale situace není pro Bosnu a Hercegovinu, případně pro Arménii, ztracená. Skandinávské mužstvo teď nastoupí proti Itálii, s níž by mohlo ztratit, což je šance právě pro Arménii i Bosnu a Hercegovinu.

Hostující kouč Robert Prosinečki si moc dobře uvědomuje, že jeho mančaft bude mít ve zbývajících pěti zápasech co napravovat. "Na začátku jsme hráli nejlepší fotbal, zejména proti Řecku, ale pak na řadu přišel výsledkový propad," připomínal. "Pohltila nás jakási černá díra, ze které jsme nenašli cestu ven. Doufám, že to ještě napravíme," věřil v lepší zítřky.

Ve čtvrtek Zlatni ljiljani neměli větší problémy porazit na domácí půdě Lichtenštejnsko. Na povinný skalp trpaslíka zpod Alp by chtěli bezpochyby navázat i nyní v Jerevanu. "Ve druhém poločase jsme skórovali hned čtyřikrát. Chtěli bychom tímto směrem pokračovat," pokračoval Prosinečki. "Nebude to snadný zápas. Ale přijeli jsme sem vyhrát."

Ve své sestavě by bosenskohercegovinský stratég neměl dělat výraznější změny. Do branky se za zraněného Asmira Begoviče postaví zřejmě zase obvyklá dvojka Ibrahim Šehič, Ervin Zukanovič a Toni Šunjič se objeví na stoperu, zálohu hodlá uřídit tahoun Miralem Pjanič a v útoku bude operovat historicky nejlepší šutér reprezentace Edin Džeko.

Proti Arménii nastoupila Bosna a Hercegovina hned na samotném startu kvalifikace. Nakonec svého protivníka přetlačila o branku. "Sice jsme nad ní uspěli, ale soupeř nám způsoboval velké problémy díky protiútokům. To je jeho největší zbraň," vzpomínal Prosinečki. "Arménie má dobrý tým, ukázala to už proti Řecku nebo Itálii," dodával.

Domácí dosud posbírali na své konto nepříliš vábivých šest bodů, ve čtvrtek před vlastními fanoušky padli s favorizovanou Itálií. S Bosnou a Hercegovinou a Finskem, proti nimž bojují o konečný postup, mají zatím horší bilanci, a je pro ně nutností jí prostě vylepšit. "My už ale nemáme nárok na jakoukoli chybu," burcoval své svěřence Prosinečki.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.44 - 3.82 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Finsko - Itálie  (neděle 20:45)
Na druhém postupovém místě se po pěti zápasech drží Finové a v neděli večer je v Tampere čeká suverénní lídr Itálie. Pokud by se Suomi podařilo zvítězit, bodově by se na Jihoevropany dotáhli a učinili důležitý krok na cestě za senzačním postupem. Finsko ale v žádném případě nebude favoritem, přestože drží šňůru čtyř výher v řadě.

Finové začali kvalifikační cyklus na mistrovství Evropy právě zápasem s Itálií a přestože nakonec prohráli 0:2, zanechali v Udine dobrý dojem. Výhru Itálie vystřelili mladíci Nicoló Barella a Moise Kean, který tentokrát kvůli nedisciplinovanosti ve výběru trenéra Roberta Manciniho chybí.

Italové ve čtvrtek zvítězili v Arménii 3:1, když utkání výrazně ovlivnilo vyloučení Alexandera Karapetjana z nastaveného času prvního poločasu za faul loktem na kapitána Leonarda Bonucciho. V tu chvíli byl výsledek nerozhodný a jak se později ukázalo, o žádný loket v Bonucciho tváři se nejednalo. Přesto se stoper Staré dámy skácel k zemi a výrazně si o druhou žlutou kartu pro Karapetjana řekl. "Je neuvěřitelné, že to udělal jeden z nejlepších obránců na světě," prohlásil Karapetjan a následně vyzval Bonucciho k odpovědi: "Proč jsi to udělal? Chci pochopit, proč si proti Arménii simuloval zranění. Měl si strach, že proti nám ztratíte?" ptal se zklamaný Arménec.

Itálie nakonec čtvrthodinu před koncem oslabeného soupeře skolila dalšími dvěma góly a ve skupině J dosud neztratila ani bod. Mezi Itálií a třetím nepostupovým místem (Bosnou) už je osmibodová propast a pokud Manciniho svěřenci zápas ve Finsku zvládnou za tři body, budou jednou nohou na evropském šampionátu.

Suomi chtějí Italům porážku z prvního utkání vrátit a formu mají víc než slušnou. Svěřenci Markka Kanervy vyhráli čtyři zápasy v řadě a přitom neinkasovali. Postupně se Finsko vypořádalo s Arménií, Bosnou, Lichtenštejnskem a ve čtvrtek i s Řeckem. V útoku se přitom mohou spolehnout na útočníka Norwich City Teemu Pukkiho, který klíčový zápas s Řeckem rozhodl a v reprezentačním dresu nasázel už devatenáct branek.

Finsko má ale s Itálií historicky velmi špatnou bilanci. Jediné vítězství je staré víc jak sto let. V roce 1912 zvítězili Finové nad Itálií 3:2, ale to už je hodně zaprášená historie. Italové následně vyhráli dvanáct vzájemných zápasů a v jednom případě remizovali a i to je další důvod, proč bude Squadra Azzurra v Tampere velkým favoritem.
Finsko - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Granlund, Arajuuri, Toivio, Uronen - Skrabb, Sparv, Kamara, Forsell - Pukki, Lod
Itálie - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Florenzi, Bonucci, Romagnoli, Emerson Palmieri - Pellegrini, Jorginho, Sensi - Bernardeschi, Immobile, Chiesa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.82 - 3.56 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Řecko - Lichtenštejnsko  (neděle 20:45)
Řecko si prochází už několik let velkou krizí. Neprobojovalo se už na dvě velké akce po sobě, neúčastnilo se evropského šampionátu v roce 2016 ani světového v roce 2018, a vypadá to, že nadcházející EURO 2020 bude také bez jeho účasti. Kvalifikaci nemá rozehranou vůbec dobře, proti Lichtenštejnsku chce v podstatě zabojovat jen o udržení jakési naděje.

Otázkou je, jak nakonec celý kvalifikační cyklus dopadne, protože ještě jedna cesta pro Řeky na hlavní turnaj přece jenom vede, a to přes baráž. Jelikož se jim ovšem ani příliš nevydařila podzimní Liga národů, žijí v podstatě pořád ve strachu, že se žádného dodatečného play-off vlastně ani nedočkají. Na kontě mají aktuálně hned čtyři porážky v řadě.

Nejprve podlehli v přátelském měření sil Turecku, daleko horší ovšem byly následné neúspěchy s Itálií, Arménií a naposledy s Finskem v rámci kvalifikace. Z pěti zápasů získali pouhé čtyři body, přičemž na aspoň druhou postupovou příčku ztrácejí už osm bodů. Ve čtvrtečním klání v Tampere nepomohla Řecku ani červencová výměna trenéra.

Domácí se situaci snaží změnit častými výměnami trenérů, jenže kýžené výsledky prostě nepřicházejí. Jestliže dříve tuhle pozici nekompromisně ovládali Otto Rehhagel a Fernando Santos, od roku 2014 se na téhle pozici vystřídalo hned šest jiných koučů. A premiéra nizozemskému rodákovi Johnu van 't Schipovi nevyšla ve Finsku vůbec dobře.

Klíčový duel jeho mužstvo prostě nezvládlo a prohrálo nejtěsnějším možným způsobem. "Za normálních okolností už není možné postoupit," hlesl. "Fanoušci jako by byli smíření s tím, jak Řecko působí. Musíme tohle změnit. A změníme to. Akorát potřebujeme čas. Naším cílem je vytvořit takový tým, který bude schopný kvalifikovat se na MS do Kataru."

Ani Lichtenštejnsko neprožívá nijak pozitivní období. Samozřejmě že fotbalový trpaslík zpod Alp patřil za největšího outsidera skupiny, určitě si však nepředstavoval, že během pěti utkání nevstřelí ani branku a hned osmnáctkrát inkasuje. Naposledy vyhrál v září loňského roku v Lize národů nad Gibraltarem, od té doby osmkrát padl a jen jednou remizoval.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.04 - 17.50 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Itálie550016:215
2.Finsko54017:212
3.Bosna a Hercegovina521210:77
4.Arménie52038:96
5.Řecko51136:94
6.Lichtenštejnsko50050:180

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
eder

To skandinávské derby by mohl být docela dobrý zápas.

Reagovat
frankiefcb

přemýšlím jestli kouknout na to anebo na Finy.

Reagovat
Stannis Baratheon

Finsko by dnes nemuselo prohrát, stejně jako Gruzie.

Reagovat
Stannis Baratheon

A Arménii by mohla klidně i vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

dneska povinny tri body a od toho se odrazi Hellas za postupem

Reagovat
stas87

To asi neklapne, hele. Ale dostat sa pred Armensko by mohli zvladnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Bosna...nedas dostanes platilo doslova

Reagovat
Minister

No, tak čo radšej sledovať? FIN-ITA alebo severské derby?

Reagovat
stas87

Svedsko-Norsko. Tesim sa na Isaka a Bergeho.

Reagovat
Minister

No, tak čo radšej sledovať? FIN-ITA alebo severské derby?

Reagovat
Zark

tvle toho Pukkiho pamatuju ještě jak měl look hobita

Reagovat
smazaný uživatel

Fini hrůza kopaci

Reagovat
Zark

tak co bys od nich cekal.. ale italie taky zase nic extra

Reagovat
PP

kluciii, někdo stream na FIN - ITA? Prosím..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele