Serie A souhrn - 6. kolo

29.09.2007, 21:20, aktualizováno 30.09.2007, 22:49
Komentáře a souhrny
Inter Milán se dostal do čela tabulky, v přímém souboji o první místo vyhrál v Římě vysoko 4:1. V závěsu je po vítězství 1:0 v turínském derby Juventus, před Řím se dostala ještě Fiorentina, ta přivezla body z Livorna. Týmy Neapole a Palerma se před Giallorossi nedostaly, oba své zápasy prohrály. Dál se v krizi utápí AC Milán, jen remizoval s Catanií, také jen bod veze Lazio z Regginy.
AS Řím - Inter Milán 1:4
Branky: 53. Simone Perrotta - 29. Zlatan Ibrahimovic (pen.), 57. Hernan Crespo, 60. Julio Cruz, 68. Ivan Cordoba
Až příliš jednoznačnou podívanou nabídl očekávaný šlágr italské nejvyšší soutěže mezi AS Řím a Interem Milán. Domácí nezvládli roli mírného favorita a prohráli 1:4. Na průběhu zápasu a konečném výsledku má velký podíl vyloučení Giulyho z 28. minuty.

Domácí začali dobře a Julio Cesar musel v úvodních minutách vytáhnout dva dobré zákroky proti ranám Tottiho a Manciniho. Inter odpověděl pokusem Cambiassa, na druhé straně protáhl Julia Cesara znovu kapitán Totti. Klíčový okamžik celého utkání přišel ve 28. minutě. Po rohovém kopu AS podnikli hosté rychlý brejk, Cesarovu střelu sice Doni ještě dokázal zlikvidovat, míč se ale odrazil k dobíhajícímu Ibrahimovičovi a jeho hlavička mířila do sítě. O to, že se stav neměnil, se volejbalovým zákrokem postaral Giuly, který po zásluze dostal červenou kartu a kopala se penalta. K té si stoupl Ibrahimovič a pod padajícím Donim otevřel gólový účet - 0:1.

Inter po úvodní brance převzal dirigentskou taktovku a míč domácím příliš často nepůjčoval. Z koncentrace ho trošku vyvedla 51. minuta, v níž musel ze hřiště zraněný Ibrahimovič. Ještě, než si švédský útočník stihl udělat na lavičce pohodlí, Inter inkasoval. V 53. minutě si na hranici vlastního pokutového území ukrojil až příliš velký krajíc Maxwell, Pizarro vybojoval míč pro Perrottu a ten se sám před Juliem Cesarem nemýlil - 1:1.

Už o dvě minuty později mohli milánští znovu vést - Cruzova střela se odrazila od tyče. Domácí se nepoučili a v 57. minutě tak byli po zásluze potrestáni. Cambiasso si ve středu hřiště krásně narazil s jedním ze svých spoluhráčů a jeho neúspěšný pokud doklepl do sítě Crespo - 1:2.

Inter znovu získal jistotu a v následujících minutách srazil Giallorossi do kolen. V 60. minutě skončila v síti překvapivá střela Cruze, za dalších sedm minut pak Figův krásný centr našel na zadní tyče Cordobu a ten již měl snadnou úlohu - 1:4.

V závěru už oba týmy trochu polevily a především hosté čekali pouze na konečný hvizd. Ten přišel po dvou minutách nastaveného času a definitivně zpečetil nečekaně vysokou výhru úřadujícího mistra, který se díky třem bodům posunul do čela.
více informací
AS Livorno - ACF Fiorentina 0:3
Branky: 45. Pablo Daniel Osvaldo, 67. Pablo Daniel Osvaldo, 69. Mario Santana
Fiorentina zvládla roli favorita, z Livorna si odváží tři body a posunula se na druhou příčku tabulky. Domácí se po prohře 0:3 naopak propadli až na samé dno.

V úvodu sice nebezpečně hlavičkoval Antonio Filippini, jinak se ale hrálo především před domácí bránou. Dvakrát mířil nepřesně Gobbi, na druhé straně pak velkou šanci prováhal Balleri. První půle příliš pohledných momentů nenabídla, v jejím závěru se ovšem začal lámat chleba. Ve 45. minutě se Livornští zřejmě již viděli v kabině, čehož využil Osvaldo a fantastickým volejem zajistil svému týmu vedení - 0:1.

Do druhé půle nastoupili domácí bez trenéra Orsiho, který byl vykázán na tribunu za nevhodné chování během poločasové přestávky. Viola byla lepším týmem, Pazziniho střelu srazili obránci na poslední chvíli na roh, po němž pálil mimo Ujfaluši. Další klíčový moment přišel v 62. minutě, kdy byl za zákrok na Pazziniho vyloučen Loviso. Livorno se v deseti již nezmohlo na odpor, naopak dvakrát inkasovalo. V 67. minutě se po pasu od Santany trefil znovu Osvaldo a za další dvě minuty přidal zatloukl další hřebík do domácí rakve Santana, jehož střele pomohla do sítě teč jednoho z obránců. Na výsledku 0:3 pak už nic nezměnila ani Vieriho rána do břevna.
více informací
Sampdoria Janov - Atalanta Bergamo 3:0
Branky: 4. Claudio Bellucci, 57. Paolo Sammarco, 83. Antonio Cassano
Sampdoria konečně prolomila střelecké prokletí a nečekaně snadno zdolala Atalantu. Domácí se posunuli na desátou příčku, Bergamo je po první porážce v sezoně osmé.

Domácím skvěle vyšel vstup do utkání. Již ve čtvrté minutě sklapla ofsajdová past Atalanty na prázdno a Bellucci se po chytré přihrávce od Montelly nemýlil - 1:0.

Atalantu rychle inkasovaná branka nerozhodila a v následujících minutách byla lepším týmem. Střelu Padoina srazil na rohový kop Campagnaro, Bernardiniho pokus se otřel o tyč a po přihrávce Pinta pálil nad Doni.

V úvodu druhého poločasu se málem opakovala situace ze začátku části první, Bellucci a spolu s ním i Montella se však tentokráte chytili do ofsajdové pasti chytili. Na druhé straně se poté dvakrát vyznamenal Mirante. Ten nejprve zlikvidoval obrovskou příležitost Padoina a konečky prstů poté vytáhl na břevno bombu Carrozzieriho. Atalanta své šance nevyužila a tak přišel trest. V 57. minutě se Sammarco zbavil Carrozzieriho a nepříliš prudkou střelou překonal Coppolu - 2:0.

Hosté měli i smůlu, v 67. minutě totiž Doniho pokus z trestného kopu orazítkoval podruhé v utkání břevno. Skóre se pak ještě jednou měnilo na opačné straně. Sedm minut před koncem si na pas od Volpiho naběhl Cassano a svou premiérovou trefou v dresu Sampdorie pečetil vítězství janovského klubu - 3:0.
více informací
Cagliari Calcio - AC Siena 1:0
Branky: 7. Pasquale Foggia (pen.)
Cagliari zvládlo souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky a na své konto si připsalo cenné tři body. Domácí se posunuli na třináctou příčku, Siena je osmnáctá.

O výsledku utkání rozhodla již sedmá minuta. Loria při odkopu nešťastně zasáhl ruku Bucchiho a rozhodčí Brighi ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Foggia a podobně jako nepříklad proti Juventusu nabízenou šancí nepohrdl - 1:0.

Vedení domácích mohl navýšit Acquafresca, který ale po samostatné akci zamířil mimo. Během zápasu nebylo k vidění příliš pohledných akcí a Fortina v domácí svatyni poprvé zaměstnal až v samém závěru první půle De Ceglie.

Po změně stran se Fortin již musel ohánět o poznání více. Siena se vrhla do útočení a po centru Galloppy protáhl Fortina Loria. Domácí brankář předváděl jisté zákroky a svůj tým podržel i při šanci dvojice Corvia, De Ceglie. Cagliari nakonec vítězství nepustilo a na konečném stavu již nic nezměnil ani několikrametrový skluz Larriveye, který se marně natahoval po centru Matriho.
více informací
Empoli FC - Citta di Palermo 3:1
Branky: 47. Nicola Pozzi, 82. Sebastian Giovinco, 90. Ighli Vannucchi (pen.) - 39. Edison Cavani
Empoli se konečně chytilo střelecky a Palermu nasázelo o dvě branky více, než všem pěti předchozím soupeřům dohromady. Sicilský klub tak přišel o svou sérii neporazitelnosti.

Domácí mohli jít do vedení už ve druhé minutě. Po špatném odkopu Barzagliho vyrazil Fontana střelu Pozziho pouze k nohám Saudatiho, který ze sedmi metrů přestřelil prázdnou bránu. O chvíli později znovu neuspěl Pozzi, jemuž nejprve zkazil radost výtečný Fontana a následně na poslední chvíli zasahující Diana. Hosté v úvodu zahrozili jenom jednou, po Jankovičově hlavičce skvěle zasáhl Balli. Veterán v bráně Palerma Fontana měl v první půli spoustu práce a ve 35. minutě si poradil i s pokusem Tosta, při zákroku se však zranil a mezi tři tyče musel Agliardi. Empoli sice bylo lepším týmem, do kabin však odcházelo s jednobrankovým mankem. Na svědomí to měla minela brankáře Balliho, jehož následně z dvaceti metrů přehodil mladíček Cavani - 0:1.

Empoli ani po změně stran a inkasované brance neubralo nic ze své aktivity a brzy přišla zasloužená odměna. Ve 47. minutě odcentroval Giacomazzi a Pozzi přesnou hlavičkou letos vůbec poprvé rozjásal domácí tribuny - 1:1.

Domácí i nadále tlačili a dalším povzbuzením do útoku bylo vyloučení Caserty. V 76. minutě ještě hosty po hlavičce Busceho zachránila tyč, v 82. ale už po špatné práci obránců a střele Giovinca inkasovali. V nastaveném čase pak z pokutového kopu upravil na konečných 3:1 Vannucchi.
více informací
Udinese Calcio - FC Parma 2:1
Branky: 79. Fabio Quagliarella, 90. Christian Zapata - 72. Bernardo Corradi
Udinese se dokázalo vzpamatovat z porážky v Janově a doma si poradilo s Parmou. Všechny tři branky padly v závěrečné dvacetiminutovce, ta rozhodující dokonce až v nastaveném čase.

Začátek zápasu se nesl ve znamení drtivého tlaku domácích. Ve 12. minutě pálil z voleje Floro Flores a hosty od pohromy zachránil Couto. Další pokus útočníka Udinese zneškodnil Pavarini, Dossena zase z několika metrů netrefil odkrytou bránu. Trápení domácích v zakončení pokračovalo i nadále a takřka nemožné spálil Floro Flores, který ve 33. minutě po centru Dosseny minul z metru prázdnou bránu. Střelecké štěstí neměl ani D'Agostino, jeho trestný kop olízl tyč.

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Pavariniho nejprve vyzkoušel Di Natale, po stříleném centru Mesta pak hosty podruhé v utkání zachránila tyč. Parma se k ohrožení domácí svatyně dostala až v 68. minutě, kdy z nadějné pozice minul Dessena. Fotbalisté Udinese si z tohoto varování nevzali ponaučení a tak přišel trest. V 72. minutě si Matteini vyměnil míč s Castellinim a Corradi už měl snadnou úlohu - 0:1.

Odpověď domácích přišla hodně rychle, v 79. minutě se totiž v pokutovém území skvěle zorientoval Quagliarella a dal svůj první gól v novém dresu - 1:1.

Další momenty patřily brankářům. Handanovič si poradil se střelou Matteiniho, o poznání hůře dopadl Pavarini. Ten se devět minut před koncem zranil a mezi tři tyče musel Bucci, který dostal na lavičce přednost před Radkem Petrem. Veterán v hostujícím dresu nakonec čisté konto neudržel. V poslední minutě nastavení totiž rozhodl o zasloužené výhře Zapata, který si dal krásný dárek k 21. narozeninám.
více informací
AC Milán - Calcio Catania 1:1
Branky: 48. Kaka (pen.) - 25. Jorge Andres Martinez
Fotbalisté AC Milán znovu nevyhráli, tentokrát si bod ze San Sira odváží Catania. Ta dokonce po trefě Martineze vedla, za domácí už jen z přísné penalty vyrovnal Kaká.

Pouze na tribunu usedl trenér hostí Baldini, který stále pyká za nakopnutí trenéra Parmy Di Carla z úvodního kola Serie A. Spolu s ním na tribuně seděli i po poločase nespokojení fanoušci rossoneri, ti po 45 minutách hry své "Bohy" vypískali...

První šanci mělo domácí AC. V 11. minutě Kaká volil místo střely z hranice penalty přihrávku na Inzaghiho, jenž nastoupil na úkor Alberta Gilardina, ale "SuperPipo" byl jednak v tísni a také měl k balónu daleko. Další velká šance patřila Catanii a hned byla gólová. Do pokutového území AC se prodral Spinesi, Kalač mu na poprvé ještě stihnul vypíchnout míč, ale ten se odrazil zpět ke Spinesimu, který odcentroval na zadní tyč na volného Martineze a bylo vymalováno. Domácí rossoneri pak byli blízko vyrovnání. Nejnebezpečnějším mužem v dresu domácích byl Andrea Pirlo. Jenomže jeho střely zastavilo buď břevno, nebo mířil z přímého kopu do zdi a v nejhroším případě bránu vůbec netrefil.

O přestávce posílil domácí trenér Ancelotti útok. Možná až moc defenzivního Ambrosiniho nahradil Gilardino, ale exparmský forvard také nic převratného nepředvedl. Stav utkání změnila 47. minuta, kdy po přísně nařízené penaltě, za ruku padajícího Eduseie, vyrovnal Ricardo Kaká. Ten se ještě při oslavě gólu dožadoval míče ze sítě Catanie, ale jak hostující gólman Polito, tak hostující obránci jej k míči nepustili, až se z toho strhla menší mela. Kaká pak měl ještě jednu šanci, ale míč poslal těsně vedle Politovy branky. V 71. minuty měl zpoza šestnáctky slušně nabito Mascara, ale jak měl slušně nabito, tak i slušně zahodil.

Ze závěrečného tlaku už domácí vítězný gól nevytěžili a popáté za sebou ztratili body, počtvrté uhráli jen remízu 1:1. Ta je odsoudila dokonce až do druhé poloviny tabulky, na 11. místo, Catania je patnáctá.
více informací
Neapol SSC - FC Janov 1:2
Branky: 52. Maurizio Domizzi (pen.) - 12. Paolo Cannavaro (vl.), 89. Giuseppe Sculli
Neapol poprvé od úvodního kola prohrála a na vlastním stadionu odevzdala všechny body Janovu. Ten v souboji nováčků zvítězil před prázdnými tribunami 2:1.

Domácí byli i bez fanoušků favoritem, vstup do utkání ovšem nezvládli. Již ve dvanácté minutě poslal do pokutového území míč Leon a Cannavaro nešťastně zamířil do vlastní sítě - 0:1. Neapol tak v soutěžním utkání inkasovala první branku po 410 minutách.

Janované vycítili šanci a několik minut po vedoucí brance musel Gainello zasahovat proti ráně kanonýra Borriella. Na druhé straně se snažil odčinit vlastní branku Cannavaro, jeho hlavička ale letěla nad. Domácí následně mohli být rádi, že na stadionu nebyli fanoušci, ti by totiž ve 22. minutě po zákroku Lucarelliho na Lavezziho snad i zbořili stadion, jen aby byl hostující obránce vyloučen. Lucarelliho však ještě zajišťoval Bovo a rozhodčí Pierpaoli tak vytáhl z kapsičky pouze žlutou kartu. Neapoli se nedařilo a již ve 31. minutě přišel na hřišti Hamšík. Ten o sobě dal okamžitě vědět a po jeho centru pálil z voleje nad Lavezzi.

Vyrovnání se nakonec domácí dočkali až po změně stran. V 52. minutě vzala dvojice Konko, Gaetano De Rosa do svěráku Lavezziho a Domizzi si s nabídnutou příležitostí poradil - 1:1.

Neapol měla více ze hry a chtěla zápas rozhodnout, proti byl ale Scarpi. Na toho postupně nevyzráli Hamšík a Lavezzi, Sosova hlavička poté mířila mimo. V předposlední minutě pak přišel šok - Borriello našel přesným centrem hlavu Sculliho a ten rozhodl o ukončení neapolské neporazitelnosti.
více informací
Reggina Calcio - Lazio Řím 1:1
Branky: 8. Francesco Cozza - 74. Aleksandar Kolarov
Lazio nedokázalo potvrdit výhru proti Cagliari a opět získalo pouze bod. Ten na hřišti Regginy zachraňoval až v 74. minutě Kolarov.

Římané přijeli bez potrestané trojice Mobido Diakhite, Fabio Firmani a Sebastiano Siviglia a už v osmé minutě inkasovali. To se po přihrávce Amorusa přesně trefil Cozza a stylově tak oslavil svůj první start v základní sestavě - 1:0.

Za Lazio odpověděl nepřesnou střelou Gaby Mudingayi, na Rossiho křižnou přihrávku pak těsně nedosáhl Manfredini.

Lazio hrálo špatně a po změně stran ho po střele Barreta zachránil od inkasování druhé branky Muslera, který pokus domácího fotbalisty vytěsnil na břevno. O chvíli později spálil tutovku Modesto a tento fakt ho mohl hodně mrzet. Hosté ani zdaleka nepůsobili jako klub hrající Ligu mistrů, prakticky z ničeho ale dokázali vyrovnat. V 74. minutě zkusil z dálky štěstí Kolarov a Campagnolovi jeho slabá střela prošla až do sítě - 1:1.

Za šťastné vyrovnání pak Lazio zaplatilo krutou daň, v 77. minutě musel ze hřiště kvůli zranění kotníku Rocchi a podle všeho přijde o středeční duel Ligy mistrů s Realem Madrid. V samém závěru ještě došlo ke změně počtu hráčů na hřišti, když byl vyloučen domácí Modesto.
více informací
FC Turín - Juventus Turín 0:1
Branky: 90. David Trezeguet
Turínské derby dlouho nemělo lepší tým, Juventus překvapivě nedokázal slabší FC zatlačit, ale nakonec tři body vybojoval. V úplném závěru se o ně zasloužil David Trezeguet.

Hráči slabšího turínského celku FC, kteří byli tentokrát "domácí", pojali derby jak se patří a slavnějšímu Juventusu nedarovali žádný míč zadarmo. Do první příležitosti v zápase se prodíral Alex Del Piero, ale domácí obrana mu v zakončení zabránila. Větší šance tak přišla na druhé straně zhruba v polovině první půle, Alvaro Recoba, letní posila z Interu Milán, obcházel gólmana soupeře Buffona a ten mu jen s velkou námahou vypíchl míč na roh. Největší příležitost Juve měl Palladino, gólman Sereni ale s jeho střelou neměl vážnější problémy.

Zkraje druhé půle vyslal polostřelu polocentr Recoba a Buffon měl co dělat, aby nedovolil zakončit Comottovi. Před italským reprezentačním gólmanem bylo přece jen o něco více rušno, než na druhé straně. Po centru Rubina hlavičkoval Ventola, Buffon vytáhl nad branku. Největší šance Juventusu připadla Pavlu Nedvědovi, ten mířil nad po kombinaci s Del Pierem. Zápas směřoval k bezbrankové remíze, hosté však měli v závěru potřebné štěstí. Ve třetí minutě nastavení sice byl David Trezeguet v ofsajdovém postavení, ale protože posledním, kdo se před ním dotkl míče, byl obránce domácích, ofsajd se nemával a francouzský reprezentant parádním volejem překonal Sereniho.

Juventus se díky třem bodům udržel jen bod za vedoucím Interem, FC se drží těsně nad sestupovými pozicemi.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Inter Milán642014:414
2.Juventus Turín641115:613
3.ACF Fiorentina633012:612
4.AS Řím632112:811
5.Neapol SSC63129:410
6.Citta di Palermo63129:910
7.Udinese Calcio63128:1010
8.Atalanta Bergamo62318:89
9.FC Janov62316:79
10.Sampdoria Janov62225:68
11.AC Milán61418:67
12.Lazio Řím61417:67
13.Cagliari Calcio62137:87
14.FC Parma61327:86
15.Calcio Catania61324:66
16.Empoli FC61234:75
17.FC Turín60426:94
18.AC Siena60334:93
19.Reggina Calcio60334:123
20.AS Livorno60246:162

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (48)

Přidat komentář
HOST*

INTEEEEEEEEEEEEEER CAMPIONO di ITALIA 07/08

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Forza Inter.

Reagovat
M11

e e

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
M11

jj...bez mutua skvele

Reagovat
Slejdy

jn

Reagovat
M11

ac milan byla u me tutovka--- zase jsem se spletl

Reagovat
HOST*1860

pokolikate?

Reagovat
HOST*

316

Reagovat
M11

Reagovat
M11

tento tyden spolecne s man utd po druhe

Reagovat
M11

Klíčovým okamžikem se stala 28. minuta, kdy Giuly zastavil unikajícího Ibrahimovice faulem a dostal červenou kartu...fotbal.idnes

Reagovat
Slejdy

tak to je LOOOL

Reagovat
HOST*

blbý AC musí mít zas penaltu aby aspon uhrálo bod proti Catanii

Reagovat
sansiro

Soupeři mají AC přečtený.

Reagovat
Slejdy

merdicka vali teda

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*

Reagovat
Slejdy

mlc mrdko

Reagovat
HOST*

Já nemluvím, já píšu ty demente.

Reagovat
Slejdy

aha ty si king zase jednou

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*afc

Pozerat sa na hru AC to je katastrofa.Vsak oni si nevedeli vytvorit ani ziadny tlak a ani sance ziadne nemali a zas mi dojebali tiket.

Reagovat
HOST*janys

ac peky 11. misto

Reagovat
M11

Matny vykon... muzem dekovat streleckemu umu Trezegueta

Reagovat
HOST*

Juve sa vracia do starych kolaji - hra o nicom a vitazstvo 1:0 golom z poslednej minuty.

Reagovat
HOST*

A samozrejme ako vzdy, spornym golom. Rozhodcovia im stale a stale pomahaju.

Reagovat
M11

spornym golom???

Reagovat
Slejdy

ses pomatl ne ?? co na tom bylo sporne ?? hlavickoval to jejich hrac...pekny gol nahodou tak nevim co resis tady .. se zmontuj prosimte..su zvedavy co napises

Reagovat
HOST*1860

nechapu jak tady nadavaji na hru Juve, kdyz vubec nevideli zapas.. juve se nahodou jako jediny z turinskych tymu snazil hrat fotbal, hraci AC (nebo FC?) tam porad lezeli na hristi a sli si jiste pro bod, krome nasi chyby tam nemeli vubec sanci.. a prase bjelanovic zaslouzil cervenou a stop na hodne zapasu.. nastesti zaslouzeny gol padl a mame tri bodiky..

Reagovat
M11

ten bjelanovic fakt hnus... jinak nelibi se mi zalozni rada... vse zavisi na nedvedovi...jinak nikdo kdyz se mu nedari nedokaze dat nejaky balon...Trezeguet je zabijak... uz jsem ani nedoufal a vypinal jsem skoro net kdyz tu razem uderil krasne David

Reagovat
HOST*1860

Nerikam, ze sme je tlacili 90 minut jako barca v nejlepsich letech, ale byli sme lepsi a vitezstvi sme si zaslouzili.. jinak sem se tesil, ze me konecne presvedci iaquinta, ale nehral, nevis proc? jinak k tomu nedvedovi, u hodne tymu, zalezi hlavne na klicovem hraci v zalozni rade, at uz je to nedved, stankovic nebo kaka, takze z toho bych strach nemel, mozna by tohle mohl castecne odstranit iaquinta, ale videl sem ho pouze v sestrihu..

Reagovat
M11

myslim ze si pred zapasem poranil sval... no prave ja z toho strach mam... zatim me nase zaloha absolutne nepresvedcila... stale je zacatek... jeste nejsou sehrani... ted chybi camoranesi... ale myslel jsem ze to bude dobre... ale vidim ze nejaky tvorivy zaloznik nam chybi... nedved z leve strany vsechno nestihne... Del Piero pokud hraje podhrota umi tak rozdavat ale nejak neni zatim ve forme...

Reagovat
HOST*ital

Stejné jako doma s Udine.Tyhle góly by rozhodně platit neměli,pravidla jsou v tomto špatná...

Reagovat
Slejdy

ale mco tam bylo neregulerni me napis !!!

Reagovat
HOST*ital

Píšu,že pravidla jsou špatně,neregulérní nebylo nic.

Reagovat
smazaný uživatel

stestí... sem docela mile prekvapeny jak dobre byla ta situace posouzená... pravidla sou v poradku...

Reagovat
HOST*

Podle pravidel to bylo, ale v zápasech Juve se většinou podle pravidel nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*1860

Reagovat
smazaný uživatel

Teda že bude mít ACM po šesti kolech 7 bodů, to jsem opravdu nečekal. To je překvapení jako prase (ale vcelku příjemný ).

A ten výkon včera - to byla opravdová trága. Zdá se mi, že tam maj vcelku stejný problémy, co u nás. Ta absence motivace je na hony viditelná.

Další věc, je styl hry - je mi jasný, že maj tým postavenej na hru na protiútoky s rychlým přechodem do útoku, ale nikdo mi nenamluví, že se nedokážou prokombinovat zhuštěnou obranou ani jednou za zápas ... .

A ani ta obrana není tak pevná, jako jsme byli zvyklý. Na to, že často nastupují se třemi (!!!) DM najednou tio maj vcelku prostupný

Reagovat
HOST*df

Juventusu chybí v záloze Marchioni a camoranesi a když není v základu ani Tiago a Almiron tak nevím moc kvalitně to vypadat nemůže spíš bojovně protože všichni 4 zmiňovaní hráči sou technici a když nehrají tak ten fotbal pěkný být nemůže!

Reagovat
HOST*

AC jen tak dál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele