6. kolo
29.09.2007 20:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

AS Livorno - ACF Fiorentina 0:3

Fiorentina zvládla roli favorita, z Livorna si odváží tři body a posunula se na druhou příčku tabulky. Domácí se po prohře 0:3 naopak propadli až na samé dno.

V úvodu sice nebezpečně hlavičkoval Antonio Filippini, jinak se ale hrálo především před domácí bránou. Dvakrát mířil nepřesně Gobbi, na druhé straně pak velkou šanci prováhal Balleri. První půle příliš pohledných momentů nenabídla, v jejím závěru se ovšem začal lámat chleba. Ve 45. minutě se Livornští zřejmě již viděli v kabině, čehož využil Osvaldo a fantastickým volejem zajistil svému týmu vedení - 0:1.

Do druhé půle nastoupili domácí bez trenéra Orsiho, který byl vykázán na tribunu za nevhodné chování během poločasové přestávky. Viola byla lepším týmem, Pazziniho střelu srazili obránci na poslední chvíli na roh, po němž pálil mimo Ujfaluši. Další klíčový moment přišel v 62. minutě, kdy byl za zákrok na Pazziniho vyloučen Loviso. Livorno se v deseti již nezmohlo na odpor, naopak dvakrát inkasovalo. V 67. minutě se po pasu od Santany trefil znovu Osvaldo a za další dvě minuty přidal zatloukl další hřebík do domácí rakve Santana, jehož střele pomohla do sítě teč jednoho z obránců. Na výsledku 0:3 pak už nic nezměnila ani Vieriho rána do břevna.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Batistuta

Forca Viola!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele